Kibicowskie Tatuaże ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowskie Tatuaże ...
Mnie bardziej ciekawy czy osoba z tym tattoo jest również na tym zdjęciu.
-
brygada88 pisze:o ile dobrze pamiętam była kiedyś taka akcja że gośc przyszedł do studia wydziabać sobie herb swojego klubu na plecach ale niestety trafił na typa który był kibicem wrogiej druzyny ten zamiast wytatuować mu herb ukochanego klubu jebnoł mu ( chyba cos ANTY albo swojego klubu ) mniej wiecej cos takiego :)
Nie był to czasem typ, który chciał herb Polonii Warszawa, a dostał Legii? Wydaje mi się, że czytałem o tym w jakiejś gazecie.
-
Wydziarano kutasa.Klientem był typ z Boca Juniors a tatuator był kibicem River Plate.mateo1922 pisze:brygada88 pisze:o ile dobrze pamiętam była kiedyś taka akcja że gośc przyszedł do studia wydziabać sobie herb swojego klubu na plecach ale niestety trafił na typa który był kibicem wrogiej druzyny ten zamiast wytatuować mu herb ukochanego klubu jebnoł mu ( chyba cos ANTY albo swojego klubu ) mniej wiecej cos takiego :)
Nie był to czasem typ, który chciał herb Polonii Warszawa, a dostał Legii? Wydaje mi się, że czytałem o tym w jakiejś gazecie.
0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.
-
M.1906 pisze:Wydziarano kutasa.Klientem był typ z Boca Juniors a tatuator był kibicem River Plate.mateo1922 pisze:brygada88 pisze:o ile dobrze pamiętam była kiedyś taka akcja że gośc przyszedł do studia wydziabać sobie herb swojego klubu na plecach ale niestety trafił na typa który był kibicem wrogiej druzyny ten zamiast wytatuować mu herb ukochanego klubu jebnoł mu ( chyba cos ANTY albo swojego klubu ) mniej wiecej cos takiego :)
Hahahahahahah, mateo, nie wytrzymam :D to była jakaś gazeta telewizyjna albo pani domu i tam był ten "artykuł" i tatuaże zrobione w paintcie :D
-
Wydziarano kutasa.Klientem był typ z Boca Juniors a tatuator był kibicem River Plate.[/quote]BobSwagger_ pisze:M.1906 pisze:[quote="mateo1922o ile dobrze pamiętam była kiedyś taka akcja że gośc przyszedł do studia wydziabać sobie herb swojego klubu na plecach ale niestety trafił na typa który był kibicem wrogiej druzyny ten zamiast wytatuować mu herb ukochanego klubu jebnoł mu ( chyba cos ANTY albo swojego klubu ) mniej wiecej cos takiego :)
Hahahahahahah, mateo, nie wytrzymam :D to była jakaś gazeta telewizyjna albo pani domu i tam był ten "artykuł" i tatuaże zrobione w paintcie :D[/quote]
A dokładniej była to dziaba, nawet chyba niezwiązana w żaden sposób z kibicowaniem, gdzie jednym z elementów był duży kutafon. Wrzucono zdjęcie tylko właśnie tej szlachetnej części i podano informację, że tatuator z River zrobił taką dziabę herbu Boca. Bujda na resorach w fukcie lub innym zupaekspresie.
-
wydaje mi sie ze do naszego studia nieprzyjda kibice KSGKS ale kibice innych niepowinni miec zadnych oporoweSpErAZS pisze:hehehe z całym szacunkiem ale na miejscu kibiców klubów "nie zgodowych" Ruchu szczególnie z Waszych rejonów to trochę bałbym się :)Valhalla- Chorzów pisze:zapraszom kibicow innych druzyn do dziarania sie w naszym studiu,mamy dobre ceny i wykonanie tez chyba dobre :-)
jako przyklad moge wkleic dziarke kibica Polinii B. [link]
a najblizszym czasie (dziarka jeszcze nieskonczona) wrzuce fotke calych plecow kibica z innego klubu,niezgodowego.
-
a jakby ktoś z KSGKS przyszedł co wtedy? zasada klient nasz pan idzie między bajki ?:)
-
Kolorobserwator pzpn pisze:bardzo ciekawa dziara chłopaka z ŁKSu. Jeśli dobrze kojarze to wzorowana na starym zdjeciu. moglbys je zarzucic?

-
TYBET JEST SERBSKI
-
-
zaktualizowaneAdam_KMWTW pisze:[link]
kilka fajnych dziarek Ruchu
[link]
-
-
-
Witam wszytskich, w najblizszym czasie planuje wrzucic hasło na przedramiona. na jednym: Ból jest chwilowy. a na drugim: Duma jest wieczna. jakaś dobra czcionką. co o Tym myslicie ? podoba mi sie to hasło, daje mi duzo do myslenia. co o Tym myslicie. pozdrawiam
-
To nie my bedziemy nosili tą dziare tylko Ty, pamiętaj że dziara jest na całe życie i nie warto kierować się opinią innych , tylko swoimi własnymi przemyśleniami
Ja mam jedną dziare upatrzoną już 3 lata , ale jeszcze wole poczekać i zobaczyć czy mi to nie przejdzie :)
[22:42] <przekum> ZjemCie_
[22:42] <ZjemCie_> no
[22:42] <przekum> my jestemsy po prostu za dobrzy i wszyscy nas ddosują
Bo to są te zwrotki ziomek. Ja zjadam te płotki, dlatego taki przydomek mam. ZjemCie człowiek! To wandal słowem.
-
Pozatym znając to forum pewnie każdemu się zaraz będzie co innego podobało lub dostaniesz jakieś nowe propozycje różnorakich haseł. Jak mnie hasło dobre, ale tak jak powiedział przedmówca zastanów się.
-
Do tatuażu trzeba dorosnąć, jeżeli jesteś zdecydowany na coś co ma wspólnego światem kibicowskim musisz się liczyć z tym, że kiedyś możesz mieć z tego tytułu nieprzyjemność. Musisz wiedzieć że robiąc sobie tatuaż o tematyce kibicowskiej, stajesz się częścią tej subkultury, wiem że to hasło nie dotyczy bezpośrednio danego klubu ale każdy z kumatych od razu zajarzy że jesteś kibicem, to tak samo jak z bad boyem czy <h> wiadomo że nie dziabają sobie tego miłośnicy tych firm tylko kibice. Tak że zastanów się czy jesteś przygotowany na ten "chwilowy ból" ale sądząc po tym że pytasz o radę na tym forum to poczekaj sobie jeszcze jakiś czas, przemyśl to a później działaj.
-
Do ogarniętych kieruję moje pytanie, właśnie wchodzę na cykl, więc troche mnie przybędzie. Przyrosty prawdopodobnie będą znaczące, przeszkadza to w dziaraniu się?
-
Ja po dziabaniu miałem przerwę 4 tyg, zarówno w sportach walki jak i siłowni, jeżeli masz już dziabę spoko nie ma problemu, ale jeżeli zamierzasz robić podczas cyklu to sobie odpuść bo możesz stracić zarówno dziabę jak i masę.Beznapinki pisze:Do ogarniętych kieruję moje pytanie, właśnie wchodzę na cykl, więc troche mnie przybędzie. Przyrosty prawdopodobnie będą znaczące, przeszkadza to w dziaraniu się?
-
Oczywiście chodziło o robienie. Wielkie dzięki za odpowiedź, tatuaż sobie poczeka. Sa wazniejsze rzeczy ;].
-
Criminal_Family pisze:Do tatuażu trzeba dorosnąć, jeżeli jesteś zdecydowany na coś co ma wspólnego światem kibicowskim musisz się liczyć z tym, że kiedyś możesz mieć z tego tytułu nieprzyjemność. Musisz wiedzieć że robiąc sobie tatuaż o tematyce kibicowskiej, stajesz się częścią tej subkultury, wiem że to hasło nie dotyczy bezpośrednio danego klubu ale każdy z kumatych od razu zajarzy że jesteś kibicem, to tak samo jak z bad boyem czy <h> wiadomo że nie dziabają sobie tego miłośnicy tych firm tylko kibice. Tak że zastanów się czy jesteś przygotowany na ten "chwilowy ból" ale sądząc po tym że pytasz o radę na tym forum to poczekaj sobie jeszcze jakiś czas, przemyśl to a później działaj.
mi akurat ta sentencja bardziej kojarzy się z całym cyklem treningowym....Ból jest chwilowy- trudy treningu, litry przelanego potu....duma jest wieczna-np sięgnięcie po mistrzowski pas;)
ogólnie dla każdej osoby dane hasło, sentencja, może oznaczać co innego i robiąc sobie tatuaż dobrze by było aby właśnie napis nie był tylko "napisem" a miał jakieś drugie dno, jakąś wartość dla Cb. nie każdy musi wiedzieć o co chodzi-tatuaż jest dla Ciebie, Ty go będziesz nosił do końca swoich dni. Jak chcesz coś ładnego zrobić bez znaczenia to walnij sobie tribala:)
osobiście noszę napis Primo Victoria i herb mojego miasta. Obca osoba rożnie może tłumaczyć to hasło, dla mnie ma ono jednak osobiste znaczenie i tylko małe grono ludzi wie dlaczego to hasło i co ono dla mnie oznacza. dobrze by było aby sam porządnie przemyślał sentencje.
pzdR
-
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Dobry motyw tej dziarki.
-
-
-
mógłby ktoś wrzuci dziabe gościa z Legii na której widniał herb Legii, syrenka i kolumna Zygmunta chyba. nie jestem pewien, jak ktoś wie o co chodzi to z góry dziękuje. pzdr.

-
Ale padaka...( chodzi mi o pomysł, nie o wykonanie)Hooltras_ pisze: [link]
-
Dziary dwóch Elanowców:
z Aleksandrowa: [link]
i z Włocławka: [link]
robione u P. z Iławy
z Aleksandrowa: [link]
i z Włocławka: [link]
robione u P. z Iławy
-
Mam pytanie do kogos kto sie orientuje ile moze mniej wiecej kosztowac wykonanie takiego motywu podobnej wielkosci? [link]
-
350-400złSylwester89 pisze:Mam pytanie do kogos kto sie orientuje ile moze mniej wiecej kosztowac wykonanie takiego motywu podobnej wielkosci? [link]
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
Hooltras_ pisze:Nowości z Valhalli-Chorzów.
[link]
[link]
z całym szacunkiem dla danego studia tatuażu ale co wspólnego mają tatuaże z tematyką kibicowską tym bardziej z tematem "kibicowskiego tatuaże"
tak, wiem wiem. Założyłem konto parę minut temu i raczej nie powinienem się wypowiadać
(...)raz na wozie, raz pod wozem ale jakoś się jedzie(...)
-
-
znalezione w necie
[link]
[link]
(...)raz na wozie, raz pod wozem ale jakoś się jedzie(...)
-
-
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Jest nas niewielu ale w konkretnym celu.
Projekty: [link]
Gadżety i flagi: [link]
Projekty: [link]
Gadżety i flagi: [link]
-
[link]

"U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki,przędą sobie, przędą jedwabne niteczki."
Chojeńskie serca biją pod Zegarem!
ŚŻK - Śmierć Żebrackiej Kurwie!
-
A to moja TBG!!!1930
[link]
[link]