Komentarze 17-19 Sierpień

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
CRACOVIA 1906
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: CRACOVIA 1906 » 19.08.2007, 21:59

!. pisze:
otua pisze:Cracovii ok. 200 w Zabierzowie
:lol: nie rozsmieszaj człowieku :lol:
200 osób to Was było razem z Arka 8) klatka pełna plus pare osob na trubynach gospodarzy.
TRÓJKOLOROWY pisze:ogladam na tvp3 Kmita-Arka, i zdziwilo mnie jedno...do kogo Arka z zgodowiczami spiewala ''chodzcie smialo jest nas malo'' do Kmity? :wink:
pytanie z czystej ciekawosci...
a ten tekst to chyba potwierdza ze Was mało było
:lol:
to było spiewane do 20 osobowej grupy FC Zabierzów Wisła
która zobaczyła "klatka"przy ogrodzeniu-nasza riposta -"nas jest mało chodzcie smiało" uciszyła przyjezdnych 8)

na mecz nie wchodzimy bo to nie ma sensu -a przed i po "wymieniamy "sie fantami z Cracovia -6 szali i 2 koszulki zosilaja nasze konto-dziekujemy

i nie mam ochoty wchodzic w polemike co do Waszej liczby bo fotki same pokaza ile Ws było

W Zabierzowie TYLKO Wisła :!:
I 15 flag... przed i po meczu jakos was nie bylo widac tylko w trakcie i to dla was bezpiecznej odleglosci... tego jak spieprzaliscie autem jak zajace to juz nie opiszesz? wszyscy jechali albo pociagiem albo autami wiec nie wiem gdzie zdarzyliscie to wykroic chociaz fakt macie takie mocne fc ze moze do pociagu sie wbiliscie i kazdy wam grzecznie oddawal szale...

iparts.pl
WHITE POWER_

Post autor: WHITE POWER_ » 19.08.2007, 22:06

I Ty wiesz kto jechał autem kto pociągiem, kto rowerem a kto na nogach podeszedł pod stadion?

To że Ty jechałes pociągiem z daną grupą, lub autem z innymi 4kołowcami nie znaczy że byłeś wszędzie i wiesz kto czym podjechał/podszedł.

Ochłoń

TRÓJKOLOROWY

Post autor: TRÓJKOLOROWY » 19.08.2007, 22:27

!. pisze:
otua pisze:Cracovii ok. 200 w Zabierzowie
:lol: nie rozsmieszaj człowieku :lol:
200 osób to Was było razem z Arka 8) klatka pełna plus pare osob na trubynach gospodarzy.
TRÓJKOLOROWY pisze:ogladam na tvp3 Kmita-Arka, i zdziwilo mnie jedno...do kogo Arka z zgodowiczami spiewala ''chodzcie smialo jest nas malo'' do Kmity? :wink:
pytanie z czystej ciekawosci...
a ten tekst to chyba potwierdza ze Was mało było
to było spiewane do 20 osobowej grupy FC Zabierzów Wisła
która zobaczyła "klatka"przy ogrodzeniu-nasza riposta -"nas jest mało chodzcie smiało" uciszyła przyjezdnych 8)

na mecz nie wchodzimy bo to nie ma sensu -a przed i po "wymieniamy "sie fantami z Cracovia -6 szali i 2 koszulki zosilaja nasze konto-dziekujemy

i nie mam ochoty wchodzic w polemike co do Waszej liczby bo fotki same pokaza ile Ws było

W Zabierzowie TYLKO Wisła :!:
Zaraz zaraz panowie, moj post niepotwierdza a nawet nienawijalem kogo bylo malo a kogo duzo, niewiedzialem, bo nigdy mnie Kmita nieinteresowala, niewiedzialem ze to fc Wisly dlatego zapytalem do kogo owa piosenka byla skierowana, teraz juz rozumiem.
Broń Radom

Matiaz
ban

Post autor: Matiaz » 19.08.2007, 22:40

Co za matoły sie tu wypowiadaja to dramat....

Co do Wisły w czasie meczu bylo was kilkunastu niewiem skad(FC Zabierzów?) pojawiacie sie w okolicach stadionu, i co chcieliscie tym udowodnic ?

Dobrze wiecie ze na sektorze gosci , ewenutalna reakcja skonczyla by sie niczym bo wyjsc z sektora jest ciezko , druga ekipa siedziala na sektorze gospodarzy, gdzie bramka na zewnatrz byla takze zamknieta(na poczatku drugiej polowy,az do wyjscia gosci). Wiec ewentualne atrakcje w czasie meczu mozecie sobie darowac. Przed meczem wasze auto, jakos niekwapilo sie do owej grupki obok stacji gdzie szlo pare osob, tylko widzac ich zaraz zawraca, a wspomniana ''ekipka'' chodzi sobie swobodnie po CAŁYM miescie nie trafiajac nikogo z WASZEGO wielkiego fan clubu. Reasumujac robicie z igly widly. tyle
Ostatnio zmieniony 20.08.2007, 11:24 przez Matiaz, łącznie zmieniany 1 raz.

ZD
ban

Post autor: ZD » 19.08.2007, 22:43

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To ty robisz, przecież nikt nawet o tym nie wspomniał tutaj

wyzywali was , fakowali ? że tak się pienisz ?

już nawet nie można sobie obok stadionu pochodzić :D
WISŁA KRAKÓW

kaskader_(L)

Post autor: kaskader_(L) » 19.08.2007, 22:48

Karlito77 pisze: Chłopczyku jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem,albo nie widzisz znaków zapytania to już nie moja wina.Zadałem ci pytanie a ty sie spinasz,....kropkujesz....,i jeszcze pewnie poplułeś monitor.Taki jesteś kozak że nikt do Ciebie nie podbił mimo że krążyłeś po Łodzi c*** wie ile czasu. 8) Po drugie jaka moja akcja?Po trzecie nie wyjeżdżaj mi tu z wiekiem i miastowością bo jeszcze byś się cieżko zdziwił.Bez odbioru.
chłopczyku???? dziękuję za komplement!
monitora - jak to Ty mówisz - nie poplułem - w Warszawie używa się słowa - oplułem, ale niech Ci tam będzie może być i poplułem :)
oj do szkoły pod górkę było....
odpowiadając na kolejne chyba pytanie - nie, nie jestem kozak, bo kozaków już nie ma, poginęli biedaczyska.
a co do miastowości, to chyba sam przyznasz, że Wasi sąsiedzi zza miedzy, to dużo bardziej cywilizowana ekipa.
a co do wieku, to jeżeli część Twojego nicka - 77 - mówi o roku urodzenia, to nadal podtrzymuję swoje stwierdzenie - że małolat jesteś i nie chce mi się z Tobą dyskutować.
hej k.... ch.... kopałeś metro w Warszawie...

Pasiak SkW
ban

Post autor: Pasiak SkW » 19.08.2007, 22:51

Co Do Liczby Cracovii to Sie Kur.... Tak Nie Napinajcie Bo Nie BYliscie Na Stadionie TO Skad Mozecie To Wiedziec Chyba Ze W Telewizji Sobie Obliczyliscie <lol> Bo Prawda Jest Taka Ze W klatce W której Siedzielismy BYło 260 pare Krzesełek A wszystkie były zajete +osoby kóre stały w sektorze wiec spokojnie cracovii było 200 na tym meczu wiec sie nie napinajcie !!!!!!!!!!!!
Nasze Miasto Tysiąca Noży Nie Czekaj Aż Ktoś Cie Pierwszy Zaskoczy

Matiaz
ban

Post autor: Matiaz » 19.08.2007, 23:01

ZD pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To ty robisz, przecież nikt nawet o tym nie wspomniał tutaj

wyzywali was , fakowali ? że tak się pienisz ?

już nawet nie można sobie obok stadionu pochodzić :D
Ja sie nie pienie tylko pisze jak bylo , ktos wczesniej pisze ze Wisła nie weszla bo nei bylo sensu ? jakiego oswieccie mnie ?

Druga sprawa ze w ZABIERZOWIE tylko Wisła , jakos na miescie was nie bylo widac ?

NARKO

Post autor: NARKO » 19.08.2007, 23:05

kaskader_(L) pisze:
Karlito77 pisze: Chłopczyku jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem,albo nie widzisz znaków zapytania to już nie moja wina.Zadałem ci pytanie a ty sie spinasz,....kropkujesz....,i jeszcze pewnie poplułeś monitor.Taki jesteś kozak że nikt do Ciebie nie podbił mimo że krążyłeś po Łodzi c*** wie ile czasu. 8) Po drugie jaka moja akcja?Po trzecie nie wyjeżdżaj mi tu z wiekiem i miastowością bo jeszcze byś się cieżko zdziwił.Bez odbioru.
monitora - jak to Ty mówisz - nie poplułem - w Warszawie używa się słowa - oplułem, ale niech Ci tam będzie może być i poplułem :)
odpowiadając na kolejne chyba pytanie - nie, nie jestem kozak, bo kozaków już nie ma, poginęli biedaczyska.
a co do miastowości, to chyba sam przyznasz, że Wasi sąsiedzi zza miedzy, to dużo bardziej cywilizowana ekipa.
a co do wieku, to jeżeli część Twojego nicka - 77 - mówi o roku urodzenia, to nadal podtrzymuję swoje stwierdzenie - że małolat jesteś i nie chce mi się z Tobą dyskutować.
30 letni małolat :lol:
zastanawia mnie ile Ty masz lat?
ze tak KOZAKUJESZ !
ps.niechce tu kozaczyć, ani sie unośić ale rozbawiłeś mnie swoja gadką.bez napinki

ZD
ban

Post autor: ZD » 19.08.2007, 23:10

Matiaz to może zróbmy tak: "W Zabierzowie tylko Cracovia"

Przy następnym meczu gdy Lechia zawita Wasz WIELKI FC PASÓW Z ZABIERZOWA ma być widziany na mieście, przed stadionem, po meczu na PKP w barwach i macie ganiać każdego i nadupcać ile wlezie!

Chłopie, Zabierzów to nie jakaś duża mieścina, wiadomo że nie mają jakieś paki żeby napierdalac czy wyłapywać spore grupki z ponad 200 (raczej sportowej ekipy) osób potencjalnych Pasiaków czy Arkowców.

Po prostu nie zaprzeczaj że w Zabierzowie numerem jeden nie jest Wisła tylko dlatego że nie wjechali jak w masło w ponad 200 osób i nie stali na PKP czekając na wasz przyjazd z Krakowa.

Wystarczy że "Cracovia" w Zabierzowie ledwo zipie a największą beka jest z tego mapeta co mieszka obok pkp co żal wogóle uderzyć.
WISŁA KRAKÓW

WISLA(Z)

Post autor: WISLA(Z) » 19.08.2007, 23:13

Matiaz pisze:Co za matoły sie tu wypowiadaja to dramat....

Co do Wisły w czasie meczu bylo was kilkunastu niewiem skad(FC Zabierzów?) pojawiacie sie w okolicach stadionu, i co chcieliscie tym udowodnic ?
A jakby nie było nikogo to jeszcze gorzej, bo "nie ma Wisły w Zabierzowie, a jak są to się chowają".

Tutaj muszę skonczyc, bo nie było mnie nawet w okolicach stadionu, więc nic nie mam do dodania. narazie.

Matiaz
ban

Post autor: Matiaz » 19.08.2007, 23:16

A czyja napisalem gdzies ze CRACOVIA tylko w Zabierzowie ?

Napisałem ze w TYM dniu was nie bylo( bo chyba nie liczysz an pokazowke w czasie meczu. Co chcieliscie tym OSIAGNAC ?) A o tym ze w Zabierzowie grasowalo 200 hoolsow to beka i tyle , bo 90% osob przyjechalo pociagiem gdzie przejela policja ich, a reszta chodzila sobie po ''miescie'' i nigdzie was nie stwierdzono. tyle

PS. Moge jeszcze wiedziec kiedy zdobyliscie te fanty 6 szalikow i jakies koszulki ?

Chodząca Depresja

Post autor: Chodząca Depresja » 19.08.2007, 23:25

NARKO pisze:
kaskader_(L) pisze:
30 letni małolat :lol:
zastanawia mnie ile Ty masz lat?
ze tak KOZAKUJESZ !
ps.niechce tu kozaczyć, ani sie unośić ale rozbawiłeś mnie swoja gadką.bez napinki
:lol: :lol: :lol:
coś z poczatku wątku
kaskader_(L) pisze:
Zagaja1910 pisze:
Droga i krążenie po Łodzi na luzaku
nimalże w 100% to prawda, jednakże 1 samochód spóźniony na mecz traci szybe i jeden szal

ja też byłem spóźniony i sporo czasu jeździłem po Łodzi - dlaczego nikt nie podbił.
.
Bruce Lee i Pudzian w jednej osobie, by się sflaczył przed taką gadką...
No dlaczego nikt nie podbił do bohatera?

ode mnie:
Lech - szoook, nikt w Polsce nie podskoczy - nawet i Widzew, nawet i Legia, rewelacja, na taki mecz chętnie bym się wybrał jako postronny kibic.

oprawa ŁKS- czytelna, bardzo ładna, nie wiem po co niektórzy chcą na siłę coś zdziałać negatywnego.

Wisła nareszcie zaczęła jeździć. Widać, że brak pucharów zmobilizował do jeżdżenia po Polsce
Obrazek

NFC04

Post autor: NFC04 » 19.08.2007, 23:28

W zwiazku ze spadkiem poziomu forum, do odwolania wstrzymana jest aktywacja nowych uzytkownikow.

Nie bedzie tematow z komentarzami przedmeczowymi, komentarze napinkowe, nie na temat, pisane na podstawie relacji telewizyjnych beda karane banem, podobnie klotnie nt. liczb wyjazdowych, badz rozwlekanie jakiegos tematu do poziomu nic nie znaczacej napinki.
....

Zycze milego uzytkowania.

Pzdr.
Było rozsyłanie maili, pisanie regulaminu na forum i co ??? Wielkie gówno bo nadal jest to samo czyli pierdolenie na temat meczu Arki na podstawie relacji, pierdolenie o jakichś liczbach Wisły w Rzymie czy Legii we Wiedniu.... dalej pierdolenie ile Lecha na Arce czy Legii na Pogoni. Ludzie ogarnijcie sie bo robi sie znów to samo. Panie Moderator jak tak żeś sie odgrażał to zacznij działać. I c***, że dostane bana bo komuś zwróciłem na coś uwage. Miało być karanie więc niech zacznie się coś dziać bo dalej trawa pierdolenie ŁKSiaków na Widzew i riposty tych drugich co zajebiście rozmywa tematy (nie tylko ten)... Mam nadzieje ze to sie zmieni...

A wracając do Wyjazdu Lecha... Bardzo ładna liczba, zajebisty doping i oprawa.
Ładnie zaprezentowała sie Legia i oby chłopaki sie nie poddawali i niech dalej jeżdżą tak na wyjazdy (a nawet liczniej)... oby jebańcy z PZPNu nie dojebali tym razem ŁKSowi kary bo to zniechęci nastepne kluby do wpuszczania Legionistów na swoje stadiony. Pozdro dla normalnych

Karlito77

Post autor: Karlito77 » 19.08.2007, 23:46

kaskader_(L) pisze: chłopczyku???? dziękuję za komplement!
Miałem już nie odpisywać,ale po prostu nie mogę.Nie dość że kozak to jeszcze poliglota,chłopie jeżeli masz naprawdę więcej lat ode mnie to jest mi cię po prostu szkoda.Jak w takim wieku można pisać takie bzdury,i ktoś mi tu zarzuca że do szkoły miałem pod górkę 8) .Na drugi raz przemyśl najpierw swoje wypociny a dopiero potem pisz,ok?Żeby już nie rozmywać w razie wątpliwości prv.
ps1.obie formy są pluć są poprawne
ps2.nie uważam się mniej miastowy i cywilizowany od kolegów zza miedzy
Obrazek
Nie do pobicia-Widzewski styl życia.

SmOk_KsP

Post autor: SmOk_KsP » 19.08.2007, 23:47

B-M-H pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=Gbr4qL5ILzw i to by bylo natyle w tym temacie -zerowa reakcja ...Ave ŚląskiMotor!!!
Śmieszne....a co mielismy zrobić powiedz mi kolego. Ave Polonia Warszawa !!!

Ps. A nasze reakcje w trakcie meczu były jak najbardziej prawidłowe 8)
Możesz mnie chamem zwać, możesz mnie w morde lać, lecz od StolicY won bo krew sie będzie lać !!!

ZD
ban

Post autor: ZD » 19.08.2007, 23:53

Bandyci z Koszalina napadli na piłkarzy

Piłkarze wracali w sobotę z trzecioligowego meczu z Viktorią w Koronowie (Kujawsko-Pomorskie). Około godz. 21.30 za Bobolicami do busa podjechał samochód, który dawał sygnały światłami.

- Kierowca myślał, że coś się stało z samochodem i się zatrzymał - opowiada Dariusz Pałyga, kierownik klubu Regi-Merida Trzebiatów. - Do naszego samochodu podszedł mężczyzna, który zapytał, skąd jesteśmy. Gdy dowiedział się, że z Trzebiatowa, on i jego koledzy zaczęli być agresywni.

- Nie chcieli wierzyć, że jesteśmy z Trzebiatowa - mówi Kamil Twarzyński, bramkarz drużyny i kierowca busa. - Kazali mi zgasić silnik. Zobaczyłem, że z tyłu biegną faceci z pałkami, więc wskoczyłem do busa i ruszyliśmy. Jeden z napastników stał przy drzwiach od strony pasażera. Gdy ruszałem zdążył jeszcze przez otwarte okienko ukraść leżącą na wierzchu komórkę kolegi.

W pościg za busem piłkarzy ruszyły trzy samochody napastników.

- Gonili nas. Na szczęście ruch na drodze był spory i nie mogli nas wyprzedzić. Udało im się dopiero w Kretominie na dwupasmówce - relacjonuje Dariusz Pałyga.

- Jeden samochód nas wyprzedził i zagrodził drogę. Drugi przyblokował z boku. Wyskoczyli z samochodów: "Stawać sk...syny!" krzyczeli - opowiada Twarzyński. - Wrzuciłem wsteczny, ale po jakichś stu metrach zablokował mnie trzeci samochód. Znowu do przodu. Napastnicy zaczęli uciekać na boki, bo zobaczyli, że nie zatrzymam się.

Akurat w tym momencie do akcji wkroczyła policja i antyterroryści. - Zadzwoniliśmy jeszcze w czasie ucieczki - dodaje Pałyga. - Było jak na filmie. My uciekaliśmy, potem wkroczyli antyterroryści, którzy skuli tych chuliganów, zamknięta była droga.

Do w pół do drugiej w nocy piłkarze składali wyjaśnienia na komendzie w Koszalinie.

W niedzielę trwało przesłuchiwanie zatrzymanych.

- Zatrzymaliśmy 13 mężczyzn, głównie z Koszalina, jeden był z Konina. Trwają czynności, ustalamy która z osób dopuściła się kradzieży i uszkodzenia mienia, za które grozi do pięciu lat więzienia - wyjaśnia mł. asp. Beata Gliszczyńska, rzecznik koszalińskiej policji.

Dwóch z zatrzymanych było już wcześniej notowanych za przestępstwa kryminalne.

Okazało się też, że koszalińscy bandyci szykowali się na innych piłkarzy - z Kotwicy Kołobrzeg. Kotwica też grała w sobotę mecz, z Rodłem w Kwidzynie (również w Kujawsko-Pomorskiem). - Wiemy, że ta banda czatowała na nas, ale nas holowała policja i jechaliśmy okrężną drogą przez Białogard - wyjaśnia Tadeusz Jagła, kierownik Kotwicy Kołobrzeg. - Rega jechała pierwsza i nawinęła się na tę bandę. Nie wiem nawet, jak to oceniać. Chcą niech się leją między sobą, ale piłkarze muszą być bezpieczni.

Konflikt między tak zwanymi pseudokibicami z Koszalina i Kołobrzegu trwa od dawna. W 2003 r. podczas sparingu Gwardii Koszalin z Kotwicą Kołobrzeg na boisko wpadła grupa chuliganów z siekierami i rozpędziła piłkarzy. Mecz nie został dokończony. Ale burdy i bójki w niższych ligach zdarzają się i gdzie indziej. Nie trzeba szukać daleko. W ubiegłą środę podczas wyjazdowego meczu Pogoni Szczecin z Pogonią Barlinek o mistrzostwo IV ligi tuż przed końcem spotkania na płytę boiska wbiegło około setki szczecinian. Jeden z piłkarzy Barlinka został pokopany. Mimo to w obawie przed jeszcze większym zaognieniem sytuacji, sędzia dokończył mecz
WISŁA KRAKÓW

Obserwator_FIFA

Post autor: Obserwator_FIFA » 20.08.2007, 00:05

VJ pisze:przeczytałem przed chwilą w relacjach, że Avia traci u siebie 10 flag na rzecz Łęcznej :shock:
to są komentarze więc tu wypada pogratulować udanego dnia w wykonaniu Łęcznej.
GÓRNIKA, a nie Łęcznej.
WGW

3citybsnt

Post autor: 3citybsnt » 20.08.2007, 00:21

Kolejny kantorek? :lol:
Arka Gdynia

Malibu

Post autor: Malibu » 20.08.2007, 00:26

Ładna akcja Górnika Łęczna w Swidniku :shock: 10 flag im wpadło, szkoda że malutkie ;] ale akcja na wielkie + czytajcie wiecej w relacjach ;]

NFC04

Post autor: NFC04 » 20.08.2007, 00:26

3citybsnt pisze:Kolejny kantorek? :lol:
:?: :?: :?: :?: :?: :?: o co ci chodzi stary ???

3citybsnt

Post autor: 3citybsnt » 20.08.2007, 00:29

Sorry, nie czytałem relacji... Bez napinki. Gratulacje za akcje dla Górnika.
Arka Gdynia

Trep

Post autor: Trep » 20.08.2007, 00:35

Bardzo dobra akja Górnika Ł!!! Avia dała d*** po całości.

bardzo

Post autor: bardzo » 20.08.2007, 03:20

Do Widzewiaków, jaki jest tytuł tej nuty:

http://youtube.com/watch?v=jz5gUnBbnUs

wybaczcie offa, ale nigdzie nie moge tego znaleźć, a strasznie mi zapadł w pamięć ten kawałek...

!.

Post autor: !. » 20.08.2007, 07:33

w pyskówki nie bede wchodził-przed w trakcie i po meczu jezdzimy autami plus 5 osób chodzi swobodnie po okolicy-przyjezdza Wasza duza grupa pociagiem-idziecie na stadion-jeszcze przed meczem 6 typa wybiera sie do sklepu na druga strone torów-szale wyrzucali za siebie -jeden złapany na pytanie skad jest mowi ze z Rudawy-zapytaj w takim razie kolegów z tamtad jak to sie barwy na ziemie rzuca-ci bez koszulek na mecz nie przyszli?czy moze wygladało na to ze goraco i sie klatami napinaja? po meczu tez kilku pokitranych (barwy w plecaku)zmyka lub dostaje-nawet w trakcie meczu na dworcu zaskakuje nas 3 osoby ale tylko sie poganialismy.
Podchodzimy pod kraty zobaczyc co i jak to odrazu sie napinace WTSK.
jezdzilismy w 3 auta i zadne od nas nie miało z Wami przygody jak ktos tam opisuje.
Nie rozjebalismy Was wszystkich-no sory bardzo mi przykro :?
co mam foty barw wkleic?czy co innego zrobic byscie uwierzyli?
o czym tu gadac...

aha i jeszcze jedno-piszesz ze ktos chodził po miescie w trakcie meczu?bo pozatymi co mieli niefarta nikogo nie było na głównych uliczkach
to chyba w czapce niewidce.. :!:

does.not.matter

Post autor: does.not.matter » 20.08.2007, 08:06

bardzo pisze:Do Widzewiaków, jaki jest tytuł tej nuty:

http://youtube.com/watch?v=jz5gUnBbnUs

wybaczcie offa, ale nigdzie nie moge tego znaleźć, a strasznie mi zapadł w pamięć ten kawałek...
Michał Lorenc - Taniec Eleny

broodii

Post autor: broodii » 20.08.2007, 08:09

K.. co za siano prosba do moderatorów czy nie warto czasem przywrócic niedawno dwa skasowane tematy (łodzki i krakowski)
było by lzej "normalnym" poruszać się po forum, a najlepiej jebnąć im wspólny temacik łódzko-krakowski

albo ograniczyc liczbe postów delikwenta do jednego względnie dwóch w danym temacie moze by se swoje rozterki zaczeli wyjasniac na pw

ciapaty

Post autor: ciapaty » 20.08.2007, 08:22

AVIA :lol: :lol:

Gratulacje :wink:
pij, nie p******.

deltaKSD

Post autor: deltaKSD » 20.08.2007, 08:38

Nasza wczorajsza oprawa
"Barwy Tego Miasta"-Sektorówka+Transparent+Kontury miasta
[link]

Oprócz tego wieszamy transparent poświęcony "Tumbie" zmarłemu rok temu juniorowi Dyskobolii.

GKS Bełachatów jakieś 50 osób ale niech sie określą sami(nieche tu siać napinki to jest tylko moja szacunkowa liczba)
W drugiej p[ołowie robia flagowisko

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 20.08.2007, 08:54

Na podstawie filmiku to Avia teraz wyrobiła sobie "markę". Nic nie mają do tłumaczenia, bo to Górnik leciał do nich, wygonił cały młyn i zdobył flagi, nie ukradł tylko zdobył :wink: Brawo Górnik Łęczna, pewnie w Świdniku teraz nastroje są fatalne 8)

7up

Post autor: 7up » 20.08.2007, 09:20

czlowiek_z_twierdzy pisze:kolego gdyby nie bylo sketowa dla gosci to stadion nie zostalby dopuszczony do rozgrywek ! ludzie zacznijcie myslec!
Ty tak myslales ze zapomniales podac liczbe wyjazdawa Slaska.

J_Ż_I_P

Post autor: J_Ż_I_P » 20.08.2007, 12:08

na duży+ w tej kolejce Górnik Ł za akcje w Świdniku i Lech za liczbe w Lubinie.

cfw201

Post autor: cfw201 » 20.08.2007, 13:03

Czy tylko ja mam wrażenie że tą tabelą white powera jest coś nie tak?

WHITE POWER_

Post autor: WHITE POWER_ » 20.08.2007, 13:06

nie ja ta tabelke ustawiałem ale jak teraz na nią patrze to rzeczywiście coś nie tak , bo jeśli liczby były liczone od początku tego sezonu to skad się wzieło przykładowo u Cracovii prawie 15 tyś widzów :D

Phil

Post autor: Phil » 20.08.2007, 13:07

cfw201 pisze:Czy tylko ja mam wrażenie że tą tabelą white powera jest coś nie tak?
Nie tylko Ty. Bardzo dziwna ta tabela dom +wyjazd.

Jeśli chodzi o sam dom to np. początek jest taki według 90min.pl :
Lech 40tys
Górnik 32 tys
Jak się do da nawet liczby wyjazdowe tych ekip to bardzo daleko do takich liczb co podał White Power...

*pRiMo*

Post autor: *pRiMo* » 20.08.2007, 13:11

cfw201 niby jest coś nie tak ale skąd w takim razie Górnik ma lepszą liczbę widzów od nas ? Wszędzie podają w mediach, że na meczach Górnika jest między 15-18 tys. natomiast sami Górnicy podają zawsze między 20-22 tys. Może stąd Górnik jest pierwszy przed Lechem :)

Tylko, że i my i Górnik mieliśmy po 2 mecze u siebie i 2 na wyjeździe. U nas w poznaniu 2 x było ponad 20 tys do tego 4 tys. w Lubinie i ponad 700 w Kielcach. Tymczasem Górnik powiedzmy że równierz 2 x po 20 tys plus 2 x 600 na wyjazdach. Za żadne skarby nie wyjdzie żeby pękła liczba 69 tys. :)

PS. Żeby nie było nie atakuję Górników tylko ten co robił tą tabelke mógł podac źródła z których czerpał info i wytłumaczyć dlaczego wyszło mu tyle a nie inaczej.
Ostatnio zmieniony 20.08.2007, 13:13 przez *pRiMo*, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdy mój post ma na celu wyrażenie tylko i wyłącznie mojej prywatnej opini i nie jest i nie powinien być traktowany jako oficjalne stanowisko kibiców LECHA POZNAŃ :!: :!: :!:

ZD
ban

Post autor: ZD » 20.08.2007, 13:12

my mamy równe 30 tyś po dwóch meczach u siebie i dopóki nie otworzą tego jebanego D to będzie trudno o 2 miejsce bo raczej Leszek wygra ale się zobaczy

tabelka w c*** przejebana, u siebie po dwóch meczach mamy 30 jawek więc wychodzi na to że na pozostałych dwóch wyjazdach było nas 17 tyś :lol: :lol:
a jeśli prawdą jest to co napisał kibolekksg to bezsensu jest w ten sposób liczyć, ktos pojedzie do danego miasta i będą mieli miejscowi zakaz, następnie inna ekipa tam zawita i już przyjdzie 10 tyś :D więc pierwsza z ekip jest na minusie o 10 jawek a druga na PLUSIE :lol: POPIERDOLONE, dajcie spokój z takimi wylicznikami bo to się kupy nie trzyma
WISŁA KRAKÓW

Darko Pancev

Post autor: Darko Pancev » 20.08.2007, 15:00

w tabelce chodzi o to ile dana drużyna przyciągła kibiców na stadion obojetnie czy to kibiców danej druzyny czy kibiców druzyny przeciwnej .

Chłodny komentator

Post autor: Chłodny komentator » 20.08.2007, 18:32

Janek pisze:
WHITE POWER_ pisze:po pierwsze to 6-7 tyś ( i to jest niepobity rekord wyjazdowej ekipy z Polski w zagranicę )

hmm już 7.000 ładnie :lol: zaczynaliscie o ile dobrze pamiętam od wersji 5.000 , to ile będzie za rok 10.000 :lol: :lol:
Panie Janku gwoli ścisłości zachowując pełen obiektywizm to zaraz po wspomnianym wyjeździe w mediach pojawiał się liczby 5-10tys(najwyzsze we włoskich), a sami Wiślacy okreslali sie wlasnie w tej granicy jak oze na nie swoim satdionie przy tak ogromnej ilosci nie da sie tego dobrze 'na oko' oszacować. roznica miedzy 500 a 1tys jest dobrze widoczna ale miedzy 6 a 7 tys juz nie. Także jak ma pan słabą pamiec to mniej napinki, wiecej zyczliwosci dla naprawde dobrych wyjazdow zagranicznych, ktorych jest coraz mniej(ostatnie były (L) do Wiednia, chociaz nie pamietam liczby z Ukrainy a o Litwie nie bede wspominał).
Chłodny komentator

ODPOWIEDZ