Komentarze / FotoVideo / Relacje - 15-18.12.2023
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje - 15-18.12.2023
"Nie mnie oceniać, ale Widzew chyba zlekceważył ten dzień, bo popełnili wszystkie możliwe błędy. Dużo dziewczyn i małolatów, słaba logistyka, brak rozkminki na osiedlu. Mam nadzieję, że wyciągną wnioski"

-
To chyba najlepszy komentarz do tego bajzlu w tym temacie :D

-
Widzew jest obecnie po prostu dużo słabszy od ŁKS-u. Jakieś tłumaczenia asusa, że mocny skład pojechał do Zambrowa czy na Raków są po prostu śmieszne. Skoro mocny skład potrafił się wybrać na mecze wyjazdowe to co takiego się wydarzyło, że nie dali rady wesprzeć swojej najlepszej zgody u siebie w mieście?
-
-
Dziś powinięto dwóch kibiców Lecha w związku z planowanym atakiem koktajlami Mołotowa pociągu z jadącymi kibicami Widzewa na mecz z Lechem, tylko przypadek zadecydował o tym że nie doszło do ogromnej tragedii. Mam w związku z tym pytanie do forumowej loży sprawiedliwych czy to zachowanie Lecha to już frajerstwo które powinno go wykluczyć z życia kibicowskiego w kraju ,czy też nic się nie stało to już nie ma sprawy, albo też sytuacja dotyczy kibiców Widzewa i też właściwie nie ma tematu. Czemu ta honorowa kolalicja wzajemnej adoracji milczy?
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
bo gdyby ŁKS czekał po drodze do Zambrowa , to wtedy byśmy się dowiedzieli że słaby skład był akurat wyjątkowo w Zambrowie.Śnieżnobiały pisze: ↑18.12.2023, 22:40Widzew jest obecnie po prostu dużo słabszy od ŁKS-u. Jakieś tłumaczenia asusa, że mocny skład pojechał do Zambrowa czy na Raków są po prostu śmieszne. Skoro mocny skład potrafił się wybrać na mecze wyjazdowe to co takiego się wydarzyło, że nie dali rady wesprzeć swojej najlepszej zgody u siebie w mieście?
A wspierać Ruch (gdyby do niczego nie doszło) pojechałoby wtedy stu starannie wyselekcjonowanych i wyćwiczonych atletów z elity DHW którzy oczywiście w domysłach samych WidzewiOków, rozjebaliby wszystkich, gdyby tylko mieli szanse......
Czego tu nie rozumiesz????
-
co ty się na informacje policyjne/z gazety wyborczej powołujesz? Ja p*******PanTuNieStał pisze: ↑18.12.2023, 22:50Dziś powinięto dwóch kibiców Lecha w związku z planowanym atakiem koktajlami Mołotowa pociągu z jadącymi kibicami Widzewa na mecz z Lechem, tylko przypadek zadecydował o tym że nie doszło do ogromnej tragedii. Mam w związku z tym pytanie do forumowej loży sprawiedliwych czy to zachowanie Lecha to już frajerstwo które powinno go wykluczyć z życia kibicowskiego w kraju ,czy też nic się nie stało to już nie ma sprawy, albo też sytuacja dotyczy kibiców Widzewa i też właściwie nie ma tematu. Czemu ta honorowa kolalicja wzajemnej adoracji milczy?

-
Jest nagranie z miejsca gdzie był szykowany atak.co ty się na informacje policyjne/z gazety wyborczej powołujesz? Ja p*******
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Chyba zatrzymano ich z koktajlami Majonezowa.PanTuNieStał pisze: ↑18.12.2023, 22:50Dziś powinięto dwóch kibiców Lecha w związku z planowanym atakiem koktajlami Mołotowa pociągu z jadącymi kibicami Widzewa na mecz z Lechem, tylko przypadek zadecydował o tym że nie doszło do ogromnej tragedii. Mam w związku z tym pytanie do forumowej loży sprawiedliwych czy to zachowanie Lecha to już frajerstwo które powinno go wykluczyć z życia kibicowskiego w kraju ,czy też nic się nie stało to już nie ma sprawy, albo też sytuacja dotyczy kibiców Widzewa i też właściwie nie ma tematu. Czemu ta honorowa kolalicja wzajemnej adoracji milczy?
-
No tak powoływanie się na policyjne info lub z gw jest tylko dobre jak j**** WRWE, jak dotyczy innych ekip to już kłamstwa.UrzadSkarbowy pisze: ↑18.12.2023, 22:54co ty się na informacje policyjne/z gazety wyborczej powołujesz? Ja p*******PanTuNieStał pisze: ↑18.12.2023, 22:50Dziś powinięto dwóch kibiców Lecha w związku z planowanym atakiem koktajlami Mołotowa pociągu z jadącymi kibicami Widzewa na mecz z Lechem, tylko przypadek zadecydował o tym że nie doszło do ogromnej tragedii. Mam w związku z tym pytanie do forumowej loży sprawiedliwych czy to zachowanie Lecha to już frajerstwo które powinno go wykluczyć z życia kibicowskiego w kraju ,czy też nic się nie stało to już nie ma sprawy, albo też sytuacja dotyczy kibiców Widzewa i też właściwie nie ma tematu. Czemu ta honorowa kolalicja wzajemnej adoracji milczy?
-
Spójrzcie prawdzie w oczy panowie z WRWE. Zawiązaliście tą koalicję kilka lat temu głośno krzycząc, że wszyscy padną przed wami na kolana. I kogo wy przez te kilka lat na te kolana posadziliście? Młoda Elana ledwo zipie o ile w ogóle jeszcze istnieje. Jeden z jej „motorów napędowych” został celebrytą i w jednym z wywiadów stwierdził, że tak naprawdę to on kibicem nigdy nie był - był tylko miastowym stojącym na bramkach, a na Elanie był z doskoku bo lubi się napierda*ć. Ale już nie ma go nawet z doskoku bo poczuł pieniądze i wypiął się na kolegów z ekipy, albo oni wypięli się na niego :) Czołówki z Krakowa i Chorzowa z czasów utworzenia koalicji też już nie ma bo sami padli na kolana przed prokuratorem. Na Widzewie konflikt wewnętrzny, który doprowadził go tego, że jak sami piszecie RUCH na meczu z ŁKS-em wspiera 15-20 osób z bandy. No kurw*a przecież wy się ośmieszyliście i zrujnowaliście to co budowaliście sobie przez lata. Bo trzeba być głupim żeby stwierdzić, że Widzew czy Ruch to nie były czołowe bandy przez lata. Ukręciliście na siebie bata i teraz konsekwencje tego są takie, że przy większości spotkań to wy „klękacie na kolana” przed przeciwnikami, a wasza aktywność i sukcesy na przestrzeni ostatnich lat w odniesieniu do tego co zapowiadaliście to śmiech na sali.
A sekcja internetowa Widzewa to jest ewenement, o którym nawet szkoda już się rozpisywać :)
A sekcja internetowa Widzewa to jest ewenement, o którym nawet szkoda już się rozpisywać :)
-
No co? Co to jest?
-
Bez komentarza.jestesmywaszymstolcem pisze: ↑19.12.2023, 07:00Nie mam pojęcia kto jeszcze wykorzystał nasze info z transparentu, natomiast media i milicja potraktowały to bardzo poważnie. Zawsze musi znaleźć się ekipa, która pierwsza się rozjebie i nakłoni przy tym innych(w tym wypadku jest ich więcej niż 10, które postanowiły nie wpuszczać Wisły jak również nie jeździć do nich na mecze)piszcząc przy tym - '' paczczcie'', policja jest po naszej stronie.
Ps. Jakiś pedał z (L)gbt od razu napisał o tym w wyborczej (swoją drogą czy warszawska rada żydow z szechterem na czele nie potraktowała tego jako e-konfidenctwo), a póki co to jego koledzy chcą strzelać do Brauna z karabinu za zgaszenie świecy chanukowej.
WŁ
-
Acha czyli konkluzja jest taka że "mołotowami" można, bo wszystkie chwyty dozwolone bo ktoś dostał w mazak w Marsylii i jeszcze miał czelność zrobić oprawę "na kolana" nie mam już pytań , bo w sumie nie wiem o czym jest ten twój wzruszający elaborat ,a chodzi o konkretną sytuację w której mogło dojść do tragedii.WF. pisze: ↑19.12.2023, 09:02Spójrzcie prawdzie w oczy panowie z WRWE. Zawiązaliście tą koalicję kilka lat temu głośno krzycząc, że wszyscy padną przed wami na kolana. I kogo wy przez te kilka lat na te kolana posadziliście? Młoda Elana ledwo zipie o ile w ogóle jeszcze istnieje. Jeden z jej „motorów napędowych” został celebrytą i w jednym z wywiadów stwierdził, że tak naprawdę to on kibicem nigdy nie był - był tylko miastowym stojącym na bramkach, a na Elanie był z doskoku bo lubi się napierda*ć. Ale już nie ma go nawet z doskoku bo poczuł pieniądze i wypiął się na kolegów z ekipy, albo oni wypięli się na niego :) Czołówki z Krakowa i Chorzowa z czasów utworzenia koalicji też już nie ma bo sami padli na kolana przed prokuratorem. Na Widzewie konflikt wewnętrzny, który doprowadził go tego, że jak sami piszecie RUCH na meczu z ŁKS-em wspiera 15-20 osób z bandy. No kurw*a przecież wy się ośmieszyliście i zrujnowaliście to co budowaliście sobie przez lata. Bo trzeba być głupim żeby stwierdzić, że Widzew czy Ruch to nie były czołowe bandy przez lata. Ukręciliście na siebie bata i teraz konsekwencje tego są takie, że przy większości spotkań to wy „klękacie na kolana” przed przeciwnikami, a wasza aktywność i sukcesy na przestrzeni ostatnich lat w odniesieniu do tego co zapowiadaliście to śmiech na sali.

-
Latanie ze sprzętem do tragedii nie doprowadzi?PanTuNieStał pisze: ↑19.12.2023, 09:49Acha czyli konkluzja jest taka że "mołotowami" można, bo wszystkie chwyty dozwolone bo ktoś dostał w mazak w Marsylii i jeszcze miał czelność zrobić oprawę "na kolana" nie mam już pytań , bo w sumie nie wiem o czym jest ten twój wzruszający elaborat ,a chodzi o konkretną sytuację w której mogło dojść do tragedii.WF. pisze: ↑19.12.2023, 09:02Spójrzcie prawdzie w oczy panowie z WRWE. Zawiązaliście tą koalicję kilka lat temu głośno krzycząc, że wszyscy padną przed wami na kolana. I kogo wy przez te kilka lat na te kolana posadziliście? Młoda Elana ledwo zipie o ile w ogóle jeszcze istnieje. Jeden z jej „motorów napędowych” został celebrytą i w jednym z wywiadów stwierdził, że tak naprawdę to on kibicem nigdy nie był - był tylko miastowym stojącym na bramkach, a na Elanie był z doskoku bo lubi się napierda*ć. Ale już nie ma go nawet z doskoku bo poczuł pieniądze i wypiął się na kolegów z ekipy, albo oni wypięli się na niego :) Czołówki z Krakowa i Chorzowa z czasów utworzenia koalicji też już nie ma bo sami padli na kolana przed prokuratorem. Na Widzewie konflikt wewnętrzny, który doprowadził go tego, że jak sami piszecie RUCH na meczu z ŁKS-em wspiera 15-20 osób z bandy. No kurw*a przecież wy się ośmieszyliście i zrujnowaliście to co budowaliście sobie przez lata. Bo trzeba być głupim żeby stwierdzić, że Widzew czy Ruch to nie były czołowe bandy przez lata. Ukręciliście na siebie bata i teraz konsekwencje tego są takie, że przy większości spotkań to wy „klękacie na kolana” przed przeciwnikami, a wasza aktywność i sukcesy na przestrzeni ostatnich lat w odniesieniu do tego co zapowiadaliście to śmiech na sali.
-
Ja tam nic nie wiem, mało słyszałem, ale czy czasem z tymi koktajlami Mołotowa to nie było tak , że one miały być rzucone na tory aby zatrzymać pociąg?? tak tylko tutaj zostawię tą teorię :)PanTuNieStał pisze: ↑19.12.2023, 09:49Acha czyli konkluzja jest taka że "mołotowami" można, bo wszystkie chwyty dozwolone bo ktoś dostał w mazak w Marsylii i jeszcze miał czelność zrobić oprawę "na kolana" nie mam już pytań , bo w sumie nie wiem o czym jest ten twój wzruszający elaborat ,a chodzi o konkretną sytuację w której mogło dojść do tragedii.WF. pisze: ↑19.12.2023, 09:02Spójrzcie prawdzie w oczy panowie z WRWE. Zawiązaliście tą koalicję kilka lat temu głośno krzycząc, że wszyscy padną przed wami na kolana. I kogo wy przez te kilka lat na te kolana posadziliście? Młoda Elana ledwo zipie o ile w ogóle jeszcze istnieje. Jeden z jej „motorów napędowych” został celebrytą i w jednym z wywiadów stwierdził, że tak naprawdę to on kibicem nigdy nie był - był tylko miastowym stojącym na bramkach, a na Elanie był z doskoku bo lubi się napierda*ć. Ale już nie ma go nawet z doskoku bo poczuł pieniądze i wypiął się na kolegów z ekipy, albo oni wypięli się na niego :) Czołówki z Krakowa i Chorzowa z czasów utworzenia koalicji też już nie ma bo sami padli na kolana przed prokuratorem. Na Widzewie konflikt wewnętrzny, który doprowadził go tego, że jak sami piszecie RUCH na meczu z ŁKS-em wspiera 15-20 osób z bandy. No kurw*a przecież wy się ośmieszyliście i zrujnowaliście to co budowaliście sobie przez lata. Bo trzeba być głupim żeby stwierdzić, że Widzew czy Ruch to nie były czołowe bandy przez lata. Ukręciliście na siebie bata i teraz konsekwencje tego są takie, że przy większości spotkań to wy „klękacie na kolana” przed przeciwnikami, a wasza aktywność i sukcesy na przestrzeni ostatnich lat w odniesieniu do tego co zapowiadaliście to śmiech na sali.
-
[/quote]
Ja tam nic nie wiem, mało słyszałem, ale czy czasem z tymi koktajlami Mołotowa to nie było tak , że one miały być rzucone na tory aby zatrzymać pociąg?? tak tylko tutaj zostawię tą teorię :)
[/quote]
Też nic nie wiem. Wiem tylko tyle co wyczytam w internetach.
Dobrze ze nikt czołgów i dronów bojowych przygotowanych na ten potężny Widzew nie odkrył, bo to by była afera i kolejna rozkminka do gdybania a co by było gdyby Widzew z Zambrowa akurat jechał tym pociągiem.
Na litość boską...
Ja tam nic nie wiem, mało słyszałem, ale czy czasem z tymi koktajlami Mołotowa to nie było tak , że one miały być rzucone na tory aby zatrzymać pociąg?? tak tylko tutaj zostawię tą teorię :)
[/quote]
Też nic nie wiem. Wiem tylko tyle co wyczytam w internetach.
Dobrze ze nikt czołgów i dronów bojowych przygotowanych na ten potężny Widzew nie odkrył, bo to by była afera i kolejna rozkminka do gdybania a co by było gdyby Widzew z Zambrowa akurat jechał tym pociągiem.
Na litość boską...
-
Dla mnie to jest trochę takie pierdolenie i próba zmiany tematu. Finalnie nic takiego nie miało miejsca, a cholera wie też jakby to miało wyglądać. Przecież wiadomo nie od dzisiaj, że psy lubią ubarwiać, wiec tym bardziej mnie dziwi, że ktoś tutaj poważnie przywołuje jakikolwiek komentarz z ich strony. Zostaje gdybanie, co bym jeszcze może nawet zrozumiał gdyby nie było innego tematu do rozmów, ale akurat Widzew kolejny raz zalicza plecy i to znowu wtedy kiedy Ruch przyjeżdża na ŁKS.PanTuNieStał pisze: ↑18.12.2023, 23:02Jest nagranie z miejsca gdzie był szykowany atak.co ty się na informacje policyjne/z gazety wyborczej powołujesz? Ja p*******
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
nigdy nie zejdę na złą stronę.
-
Na filmiku można zobaczyć jak ełksa dojeżdża w 7 czy 8 pojedyncze osoby ale taki klimat w Łodzi.Natomiast do liczb dalej się nie odnieśli a okazuje się że po stronie RTS 30-40 po stronie ŁKS około 80.Póżniej na sam koniec gdy łksa już się zawija dobiega kilkadziesiąt z Widzewa,dokładnie słychać jak wołają 'spierdalamy jest ich więcej''.
-
Na sam koniec podobno wjechała słynna ekipa z Zambrowa na wielbłądach i mało tego że uciekł Łks to ludzie w mieszkaniach pochowali się do szaf..RaryTaS pisze: ↑19.12.2023, 13:59Na filmiku można zobaczyć jak ełksa dojeżdża w 7 czy 8 pojedyncze osoby ale taki klimat w Łodzi.Natomiast do liczb dalej się nie odnieśli a okazuje się że po stronie RTS 30-40 po stronie ŁKS około 80.Póżniej na sam koniec gdy łksa już się zawija dobiega kilkadziesiąt z Widzewa,dokładnie słychać jak wołają 'spierdalamy jest ich więcej''.
-
a nie było tam słychać strzałów? ja p******* co za typ. ŁKS był tak nabuzowany że jakbyście się wrócili to by w was na jeszcze większej kurwie wpadł. kto tam się ku*** wracał? te "gepardy" co pospierdalały jak to jeden z waszych honorowych podsumował?RaryTaS pisze: ↑19.12.2023, 13:59Na filmiku można zobaczyć jak ełksa dojeżdża w 7 czy 8 pojedyncze osoby ale taki klimat w Łodzi.Natomiast do liczb dalej się nie odnieśli a okazuje się że po stronie RTS 30-40 po stronie ŁKS około 80.Póżniej na sam koniec gdy łksa już się zawija dobiega kilkadziesiąt z Widzewa,dokładnie słychać jak wołają 'spierdalamy jest ich więcej''.
-
O kurna hit , Gościu wali jakąś akcją że ci co uciekli to potem się wrócili i ŁKS jak ich zobaczył to zaczął spierdalać, muszę uczciwie przyznać, naprawdę się teraz uśmiałem :) niestety jest podstawowa kwestia która od razu pali na panewkach tą historię , gościu od was który brał udział w tej akcji w dosadnych słowach opisał tą walkę i wiesz mi, że nie padło tam ani jedno takie zdanie że ktokolwiek miał się wracać a wręcz odwrotnie , ciężki pocisk po tych którzy uciekli. Swoją drogą ciekawe o jakim mówisz filmiku na którym rzekomo widać coś takiego, bo w tych powszechnie dostępnelych na necie, nic takiego tam nie ma
-
Przecież Parówa rarytas specjalnie pisze takie bzdury żeby tylko rozmyć co i jak bylo. Apropo tego co tam słychać, to najlepsze jest wołanie na początku filmu "gdzie wy idziecie ku***" , "wracajcie tu" itd gdzie do starcia było jeszcze w c*** , Ale wg wsidzewiakow pewnie to tak naprawdę Łks wołał do swoich którzy się wystraszyli ekipy z Zambrowa..
No i fajnie przynajmniej, że Ruch ma teraz świadomość że spora część z ich czerwonych braci, którzy ich wspierali na tym meczu na sektorze i się napinali do nas to według jednego z chuliganów Widzewa:
"Jebane k****"
"Kompletne frajery"
"Parówy"
"Banda cykorów niegodna nazwania się kibicami"
"Pierdolone wyjące ratlerki"
"Jebane szczekacze"
Jest moc
No i fajnie przynajmniej, że Ruch ma teraz świadomość że spora część z ich czerwonych braci, którzy ich wspierali na tym meczu na sektorze i się napinali do nas to według jednego z chuliganów Widzewa:
"Jebane k****"
"Kompletne frajery"
"Parówy"
"Jebane szczekacze"
Jest moc
-
Kolega Asusss juz to tu wyjasniał ale każdy post nie wpisujący sie w wersję Łksu jest obśmiewany że Widzew znów sie tlumaczy. Ruch wspierały osoby które stanowią nasza grupę wyjazdową. Nie każdy kto jeździ na wyjazdy jest fighterem (poza oczywiście Łks-em ;) ) i takie osoby widząc grupę sąsiadek najzwyczajniej w świecie spierdoliły. Pewnie spotkaja ich teraz konswekwencje bo jesli juz jezdzisz to na pewne rzeczy musisz byc gotowy, nie zależnie czy trenujesz czy nie.
Tak dla przypomnienia kilka lat wstecz na Rudzie zadziało się dokładanie to samo tyle że w drugą stronę. Grupa wyjazdowa Łksu zostala trafiona a tłumaczeniem sasiadek było to że ekipa nie zdążyła dojechać. Kilka osob złapało sie na w******* a reszta uciekła w las.
Jeszcze raz to napisze choć te wszystkie pokemony i tak się bedą do tego postu srać. Nasza porażka, nie ma znaczenia kto był a kto nie.
Tak dla przypomnienia kilka lat wstecz na Rudzie zadziało się dokładanie to samo tyle że w drugą stronę. Grupa wyjazdowa Łksu zostala trafiona a tłumaczeniem sasiadek było to że ekipa nie zdążyła dojechać. Kilka osob złapało sie na w******* a reszta uciekła w las.
Jeszcze raz to napisze choć te wszystkie pokemony i tak się bedą do tego postu srać. Nasza porażka, nie ma znaczenia kto był a kto nie.
-
Folgujesz sobie z tym "kilka lat wstecz" bo to było ponad dekadę temu 12 /13 lat temuCees pisze: ↑19.12.2023, 14:34Kolega Asusss juz to tu wyjasniał ale każdy post nie wpisujący sie w wersję Łksu jest obśmiewany że Widzew znów sie tlumaczy. Ruch wspierały osoby które stanowią nasza grupę wyjazdową. Nie każdy kto jeździ na wyjazdy jest fighterem (poza oczywiście Łks-em ;) ) i takie osoby widząc grupę sąsiadek najzwyczajniej w świecie spierdoliły. Pewnie spotkaja ich teraz konswekwencje bo jesli juz jezdzisz to na pewne rzeczy musisz byc gotowy, nie zależnie czy trenujesz czy nie.
-
Ja.p******* co.ofermy tutaj są po1 nie katowani A rozebrano po 2 nawet prowizoryczna pomoc została udzielona niektórym co by nie było powtórki... po 3 nie.nasza.wina że 3/4 składu spierdolilo nic coś się zaczęło myśleli że staną grupą i to starczy A nagle się zesrali
-
Tak, ruda wiele lat temu to bezapelacyjna nasza porażka. Nie można jednak tych dwóch sytuacji zestawić ze sobą, gdyż my wracaliśmy ze swojego wyjazdu gdzie wiadomo że zawsze jedzie cały przekrój kibiców, do waszego wsparcia najważniejszej zgody na waszej największej kosie derbowej, gdzie dodatkowo mieliście pulę biletów mniejszą niż ta wielka banda z Zambrowa, więc nie ma wytłumaczenia na wasz skład tego dnia. Te sto kilkadziesiąt osób to powinna być naprawdę wyselekcjonowana ekipa no ale u was obecnie jest jak jest.Cees pisze: ↑19.12.2023, 14:34Kolega Asusss juz to tu wyjasniał ale każdy post nie wpisujący sie w wersję Łksu jest obśmiewany że Widzew znów sie tlumaczy. Ruch wspierały osoby które stanowią nasza grupę wyjazdową. Nie każdy kto jeździ na wyjazdy jest fighterem (poza oczywiście Łks-em ;) ) i takie osoby widząc grupę sąsiadek najzwyczajniej w świecie spierdoliły. Pewnie spotkaja ich teraz konswekwencje bo jesli juz jezdzisz to na pewne rzeczy musisz byc gotowy, nie zależnie czy trenujesz czy nie.
-
-
Ta słynna juz mocna ekipa z Zambrowa to właśnie ci zatrzymani czy jacyś nowi chuligani którym ŁKS nie dałby rady???romus91 pisze: ↑19.12.2023, 15:01przeciez widac na filmiku w pewnym momencie jak ŁKSiak podbiega do tej grupki i zaczyna odpychac oprawiajacych zeby wlasnie nie bylo powtórki, dobrze ze chociaz niektórzy tam maja zdrowy rozsądek i myślą bo małolaci sie podpalą dojdzie do tragedii zatrzymaja cala grupe, jeden sypnie i bedzie koniec kariery a wtedy karta w Łodzi może się odwrócić jak tym razem zatrzymaja kilkadziesiat osob z ŁKSu a nie Widzewa.
Bo juz się gubię.
-
weź ty ku*** baranie j***** nie ośmieszaj już Widzewa ...RaryTaS pisze: ↑19.12.2023, 13:59Na filmiku można zobaczyć jak ełksa dojeżdża w 7 czy 8 pojedyncze osoby ale taki klimat w Łodzi.Natomiast do liczb dalej się nie odnieśli a okazuje się że po stronie RTS 30-40 po stronie ŁKS około 80.Póżniej na sam koniec gdy łksa już się zawija dobiega kilkadziesiąt z Widzewa,dokładnie słychać jak wołają 'spierdalamy jest ich więcej''.
przyjmij to jak dorosły mężczyzna jeśli takim jesteś że nasi dostali w******* i koniec tematu.
-
Nie podniecaj się już tak ciapek i nie bierz tak wszystkiego do serca co tu niektórzy wypisują.Karmaaa pisze: ↑19.12.2023, 14:23Przecież Parówa rarytas specjalnie pisze takie bzdury żeby tylko rozmyć co i jak bylo. Apropo tego co tam słychać, to najlepsze jest wołanie na początku filmu "gdzie wy idziecie ku***" , "wracajcie tu" itd gdzie do starcia było jeszcze w c*** , Ale wg wsidzewiakow pewnie to tak naprawdę Łks wołał do swoich którzy się wystraszyli ekipy z Zambrowa..
"Jebane k****"
"Kompletne frajery"
"Parówy"
"Jebane szczekacze"
Jest moc
Nikt normalny niczego nie rozmywa poza liczbami ale to już nie wasz problem że był skład jaki był i cześć spierdoliła.
WŁ
-
No i stało się, Rts Widzew zawiesił działalność na czas nie określony jak Stal Mielec kiedyś. Ile można po ryjach zbierać.
Życzę powrotu w wielkim stylu.
Życzę powrotu w wielkim stylu.
Miasto moje a w nim..
-
7 stron napierdolone o akcji jakich kiedyś bywało wiele.
Ot znak czasów.Brawo kibice.net!
Ot znak czasów.Brawo kibice.net!
-
Skończcie powielać farmazony, bo jak zawsze najwięcej do powiedzenia mają ci których tam nie było.
Prawda jest taka, że na dzień dzisiejszy Widzew w Łodzi słabo wygląda pod względem h. Nie brakuje osób do bitki, ale to nie jest to co powinno być. To Łódź powinna nadawać ton i przewodzić w kwestiach sportowych na Widzewie a tak na dzień dzisiejszy nie jest i Widzew bez fan clubów nie istnieje, bo to one są teraz największą naszą siłą. A codziennie też jest ciężko zebrać ekipę z kilkunastu fan clubów często oddalonych kilkadziesiąt km od Łodzi, dlatego wygląda to tak jak wygląda. Wie to dobrze kto kumatszy i wie to też rywal zza miedzy co wykorzystuje, tylko nie wiedzą tego szczekacze internetowi i się prują. Ale mam nadzieję, że się spotkamy wkrótce głównymi składami i wszystko się wyjaśni ;)
Prawda jest taka, że na dzień dzisiejszy Widzew w Łodzi słabo wygląda pod względem h. Nie brakuje osób do bitki, ale to nie jest to co powinno być. To Łódź powinna nadawać ton i przewodzić w kwestiach sportowych na Widzewie a tak na dzień dzisiejszy nie jest i Widzew bez fan clubów nie istnieje, bo to one są teraz największą naszą siłą. A codziennie też jest ciężko zebrać ekipę z kilkunastu fan clubów często oddalonych kilkadziesiąt km od Łodzi, dlatego wygląda to tak jak wygląda. Wie to dobrze kto kumatszy i wie to też rywal zza miedzy co wykorzystuje, tylko nie wiedzą tego szczekacze internetowi i się prują. Ale mam nadzieję, że się spotkamy wkrótce głównymi składami i wszystko się wyjaśni ;)
-
To jak już tyle wiesz i nie powielasz farmazonów, to naprostuj może swoich kolegów...Pique pisze: ↑19.12.2023, 17:18Skończcie powielać farmazony, bo jak zawsze najwięcej do powiedzenia mają ci których tam nie było.
byliscie katowani, czy nie ??
-
Największy pajac internetu powrócił i nas oświecił ekipa z Zambrowa się pojawi to dojadą ŁKS.Pique pisze: ↑19.12.2023, 17:18Skończcie powielać farmazony, bo jak zawsze najwięcej do powiedzenia mają ci których tam nie było.
-
Czyli konflikt z wiarą spod zegara odbija się czkawkąPique pisze: ↑19.12.2023, 17:18Skończcie powielać farmazony, bo jak zawsze najwięcej do powiedzenia mają ci których tam nie było.
-
Bo to są te mityczne, niezniszczalne bandy których nigdy nie ma akurat tam gdzie coś się dzieje. Aaaaaaale gdyby taka banda akurat była to ho ho. To są tłumaczenia większości ekip.bialy08 pisze: ↑19.12.2023, 21:26Największy pajac internetu powrócił i nas oświecił ekipa z Zambrowa się pojawi to dojadą ŁKS.Pique pisze: ↑19.12.2023, 17:18Skończcie powielać farmazony, bo jak zawsze najwięcej do powiedzenia mają ci których tam nie było.
-
Admin, tnij temat
Wszystko zostało tu już opisane !
Wszystko zostało tu już opisane !

-
Ja nawiązuje do konkretnej sytuacji (i ogółu sytuacji w koalicji WRWE) , ale nie jakiegoś koktajlu tylko do słabego wsparcia Widzewa w ostatnim meczu.PanTuNieStał pisze: ↑19.12.2023, 09:49Acha czyli konkluzja jest taka że "mołotowami" można, bo wszystkie chwyty dozwolone bo ktoś dostał w mazak w Marsylii i jeszcze miał czelność zrobić oprawę "na kolana" nie mam już pytań , bo w sumie nie wiem o czym jest ten twój wzruszający elaborat ,a chodzi o konkretną sytuację w której mogło dojść do tragedii.WF. pisze: ↑19.12.2023, 09:02Spójrzcie prawdzie w oczy panowie z WRWE. Zawiązaliście tą koalicję kilka lat temu głośno krzycząc, że wszyscy padną przed wami na kolana. I kogo wy przez te kilka lat na te kolana posadziliście? Młoda Elana ledwo zipie o ile w ogóle jeszcze istnieje. Jeden z jej „motorów napędowych” został celebrytą i w jednym z wywiadów stwierdził, że tak naprawdę to on kibicem nigdy nie był - był tylko miastowym stojącym na bramkach, a na Elanie był z doskoku bo lubi się napierda*ć. Ale już nie ma go nawet z doskoku bo poczuł pieniądze i wypiął się na kolegów z ekipy, albo oni wypięli się na niego :) Czołówki z Krakowa i Chorzowa z czasów utworzenia koalicji też już nie ma bo sami padli na kolana przed prokuratorem. Na Widzewie konflikt wewnętrzny, który doprowadził go tego, że jak sami piszecie RUCH na meczu z ŁKS-em wspiera 15-20 osób z bandy. No kurw*a przecież wy się ośmieszyliście i zrujnowaliście to co budowaliście sobie przez lata. Bo trzeba być głupim żeby stwierdzić, że Widzew czy Ruch to nie były czołowe bandy przez lata. Ukręciliście na siebie bata i teraz konsekwencje tego są takie, że przy większości spotkań to wy „klękacie na kolana” przed przeciwnikami, a wasza aktywność i sukcesy na przestrzeni ostatnich lat w odniesieniu do tego co zapowiadaliście to śmiech na sali.