Szkoda kibiców Jagi, bo szykowały się fajne mecze w następnej rundzie. Ale co mogą kibice za to, że ich piłkarzyki to pajace na gumkach.
To chyba trzecie podejście Jagielloni do pucharów i trzecia kompromitacja.
Szkoda, bo kibicowsko ciekawy przeciwnik by był.
Generalnie, poza Legią w ostatnich latach (a przepraszam, raz Ruch fajnie poszedł , niewiele mu zabrakło do grupy LE) nasze kluby bardzo szybko odpadają z "ogórkami" . Pytanie, czy to nie nasze kluby stały się tymi "ogórkami"...
Lech wybiera sie do utrechtu jak tak , jaka pule biletow dostal ? Bo ogarnalem wejsciowki jak Lecha nie bd to opycham dalej
Tak Lech wybiera się do Holandii i najpewniej wykorzysta całą pule biletów. Sektor gości ma 1150 miejsc więc pewnie tylu będzie.
Coś czytałem w Holenderskiej prasie że mecz będzie podwyższonego ryzyka i możliwe ze Lech dostanie tylko gdzieś okolo 800 biletów , ale na razie to nic oficjalnego
Wieś pełną gęba na Jadze, discopolowiec o przedcwelonym wokalu robi furore.
Mało tych wąsatych azerów, ale przyjechali, kiedyś z tamtych stron nikt się nie fatygował.
Tak BTW to Zenon to stary widzewiak, ponoć nawet na wyjazdy jeździł
Czyżby się przerzucił ;)
Z Włocławka jestes? to Ty?
Nawet tutaj zydki Widzew wyciagana....
ku*** co gość.... zaznaczył wiadomość, kliknął zbadaj i przerobił swój tekst a teraz sieje farmazony...
Dziwna sytuacja.Rywal może pod względem kibicowskim nieatrakcyjny ale Armenia jako kraj warty odwiedzenia,szczególnie że okres wakacyjny.Legia jeździła w przyzwoitych liczbach nawet w najdalsze zakątki Europy także bardzo mnie dziwi że nie pojechali.
Kolego fan Disco Polo,do Armenii wizy są niepotrzebne także pisz głupot.
Dziwna sytuacja.Rywal może pod względem kibicowskim nieatrakcyjny ale Armenia jako kraj warty odwiedzenia,szczególnie że okres wakacyjny.Legia jeździła w przyzwoitych liczbach nawet w najdalsze zakątki Europy także bardzo mnie dziwi że nie pojechali.
Ciekawy moze być wyjazd Lecha do Holandii,w Utrechcie za pewne do dzisiają pamiętają wizyte legionistów,zresztą wogólne mam wrażenie ze holendrzy nie zbyt lubia Polaków...to jak Ajax-iory spinay się do Legii,to poezja.
Chciałem sprowokować cię do myślenia. Dziwi znajomość umów międzynarodowych, natomiast brak podstawiowej wiedzy geograficznej.
Pomyliłem z armeńskim miastem Astarak.Kiedyś grała chyba drużyna w eliminacjach z tego miasta.
Ogólnie uważam,że drużyny z Kazachstanu powinny grać w rozgrywkach euroazjatyckich a nie stricte europejskich.
Chciałbyś zwiedzić cały świat, ale nie stać cie nawet by dojechać na dworzec...
Ten Utrecht, który skakał do nas na mieście te kilkanaście lat temu (Utrecht-Legia) to nie były jakieś ogóry. Całkiem zgrabna ekipa. No, ale to było kawał czasu temu. Od nas wtedy konkretna banda. Fajny wyjazd
Ten Utrecht, który skakał do nas na mieście te kilkanaście lat temu (Utrecht-Legia) to nie były jakieś ogóry. Całkiem zgrabna ekipa. No, ale to było kawał czasu temu. Od nas wtedy konkretna banda. Fajny wyjazd
Tyle gadania o tym losowaniu "byle trafić na Utrecht" i jak zwykle z dużej chmury mały deszcz... Lepiej grać z kozojebami bo tam zawsze jakieś atrakcje pewne :)
Jednak widać że Lech to zdecydowanie na dzień dzisiejszy marka nr 1 w Europie. W zeszłej rundzie obili Albańców, teraz sieją popłoch w Holandii. Nie umniejszam Legii bo zeszły sezon mieli udany w Europie, ale w tym narazie nic nie wykręcili. Może jak będzie jakiś ciekawszy przeciwnik, bo pozazali już że kilka miast (Neapol, Kijów itd) są w stanie zdominować.
Btw. Ktoś wie jak Arka? Myślę że zmobilizowali się na 1 mecz od dawna w pucharach, jednak ten Midtjylland myślę że chuligańsko nie jest żadnym przeciwnikiem.