Komentarze 26-29.04

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
Marcel83

Re: Komentarze 26-29.04

Post autor: Marcel83 » 29.04.2013, 14:47

Samowolka pisze:Ludzie przesuneli się dalej od sektora Ślaska ponieważ poleciała raca, dziwne by było gdybyś przypadkiem został ojcem i zabrał dziecko na mecz dalej byś siedział na d**** mimo tego że fruwają race.
Dziwne to jest to że ojciec z dziećmi pcha się pod sektory gości. Trzeba mieć fest nasrane by decydować się na taki krok i nie chodzi mi tylko o wczorajszą sytuację we wsi za lasem. Z drugiej strony co miał zrobić jak przyszła masa sezonowców zobaczyć Śląsk Wrocław. Chętnie zobaczę frekwencję na meczu z Górnikiem, pan na stadionie tak ładnie prosił o przyjście, może też pokażą z dumą liczbę ludzi na stadionie:) 12 tysięcy d*** nie urywa,szkoda tylko chłopaków którzy grają w okolicznych klubach A - C klasowych bo musieli grać bez publiki, wszyscy pojechali robić frekwencję w Lubinie. Daje głowę że połowa to na darmowe,zakładowe z KGHM- u chodzi a i tak d*** nie urywa

iparts.pl
BeznapinkiSilesia1

Post autor: BeznapinkiSilesia1 » 29.04.2013, 14:47

FanaticZL Wy nigdy nie będziecie umieli przyznać się do porażki a fakty są dla was propagandą:) dziś się nie bijemy bo pracujemy:) Mieliście okazje się wykazać wraz z myszkami gdy Śląsk jechał i wracał z Świnoujścia i co???i jak zawsze macie 100 wymówek a puzniej pierdolicie o jakiejś propagandzie.Dlaczego nie wyszliście na trasę przemarszu???

whitered1908

Post autor: whitered1908 » 29.04.2013, 14:51

19o8 pisze:Można coś więcej na temat powrotu Stomilu ze Świnoujścia ?
Zawisza obija Stomil na ich powrocie ze Świnoujścia.Ustalone było,że nikt o tym nie gada,nie chwali sie itp.Koniec tematu.

KUBA87ANTY

Post autor: KUBA87ANTY » 29.04.2013, 14:57

Olsztynianin pisze:
Kolejny... napisane masz 2x, ze "NIE" to chyba ciezkie do zrozumienia nie jest.
Ojejku jejku jaki ty jestes tajemniczy ;/ Ja nie wiem po co jest to forum dotyczące wydarzeń na naszej scenie kibolskiej, jeżeli tu nic nie można się dowiedzieć ;/ Ty nie chcesz pisac TRUDNO ale może kto inny sie wypowie a nie tylko twoje NIE. Czego ty sie obawiasz bo nie rozumiem cię ?

AVE ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY

KUBA87ANTY

Post autor: KUBA87ANTY » 29.04.2013, 14:58

whitered1908 pisze:
Zawisza obija Stomil na ich powrocie ze Świnoujścia.Ustalone było,że nikt o tym nie gada,nie chwali sie itp.Koniec tematu.
No i tyle w tym temacie !!! Pozdrawiam

AVE ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY

Bez Ciśnień

Post autor: Bez Ciśnień » 29.04.2013, 15:03

polo44 pisze:
Viclav pisze:Młyn KSP na Głównej to lewactwo?

Tak antifa.podobno do Kielc się wybierają.

Nie wiem skąd to info bierzecie...

Młyn na Głównej, na sektorze A to dzieciaki z Akcji Kibic. Na ten mecz mają nawet przygotowaną mini oprawę.

Lewary bardziej na Sektorze C, od strony trybuny dla kibiców gości obecne w kilkanaście (max) sztuk. Przed meczem grupa kibiców Polonii o słusznych poglądach zbiera się w okolicach kas, ale z uwagi na fakt, iż wszędzie roi się od psów oraz informacji, iż lewaki na ponad godzinę przed meczem wbijają się już na Główną nie dochodzi do żadnych spięć.

Nie wiem czy antifa się wybiera do Kielc, wie za to, że Narodowa Polonia jak i jej normalni kibice jadą na 100%

p.

Post autor: p. » 29.04.2013, 15:20

kończąc temat L-J

Legia ma pretensje za to że Jaga przyprowadziła im pod nos Spartak który sie chciał bic? WTF ?
Powinni im przeciez za to dziękować...
miasto nocą..i o to mi chodziło

zubri

Post autor: zubri » 29.04.2013, 15:24

Marcel83 pisze:
Samowolka pisze:Ludzie przesuneli się dalej od sektora Ślaska ponieważ poleciała raca, dziwne by było gdybyś przypadkiem został ojcem i zabrał dziecko na mecz dalej byś siedział na d**** mimo tego że fruwają race.
Dziwne to jest to że ojciec z dziećmi pcha się pod sektory gości. Trzeba mieć fest nasrane by decydować się na taki krok i nie chodzi mi tylko o wczorajszą sytuację we wsi za lasem. Z drugiej strony co miał zrobić jak przyszła masa sezonowców zobaczyć Śląsk Wrocław. Chętnie zobaczę frekwencję na meczu z Górnikiem, pan na stadionie tak ładnie prosił o przyjście, może też pokażą z dumą liczbę ludzi na stadionie:) 12 tysięcy d*** nie urywa,szkoda tylko chłopaków którzy grają w okolicznych klubach A - C klasowych bo musieli grać bez publiki, wszyscy pojechali robić frekwencję w Lubinie. Daje głowę że połowa to na darmowe,zakładowe z KGHM- u chodzi a i tak d*** nie urywa
Widać jak bardzo boli was ten Lubin i to Zagłębie. Bilety darmowe, w ogóle full wypas każdy kto pojawił się na meczu mógł liczyć na premię w robocie. A jak ktoś się już pojawił to przychodził kelner i pytał co podać, karta dań naprawdę bogata i wszystko za pieniądze KGHM.
My potrafimy się spiąć tylko na derby bo przyjeżdża Śląsk. Za to Śląsk na mecz z nami w ogóle się nie spina i olewa, dlatego w rundzie jesiennej na meczu z nami pada rekord frekwencji, pewnie darmowe bilety od miasta żeby żuleria wrocławska mogła na mecz popatrzeć. A no i wiemy że to nie są dla was derby bo my jesteśmy tylko wioską itp itd ale żyłka mało nie pęknie na samo słowo Lubin. Pozdrowienia dla Romka który potrafi oglądać zdjęcia ze spotkań w Lubinie i liczyć ile naprawdę było ludzi na stadionie. Kot nie wierzy może zobaczyć to wchodząc na jego stronę. Kto normalny aż tak bardzo się spina na jakąś wioskę że musi liczyć publikę ze zdjęć?
Zagłębie Lubin Ponad Wszystko

Ratay1946

Post autor: Ratay1946 » 29.04.2013, 15:24

BeznapinkiSilesia1 pisze:FanaticZL Wy nigdy nie będziecie umieli przyznać się do porażki a fakty są dla was propagandą:) dziś się nie bijemy bo pracujemy:) Mieliście okazje się wykazać wraz z myszkami gdy Śląsk jechał i wracał z Świnoujścia i co???i jak zawsze macie 100 wymówek a puzniej pierdolicie o jakiejś propagandzie.Dlaczego nie wyszliście na trasę przemarszu???
Czy Ty jesteś na prawdę tak niedorozwinięty czy tylko udajesz? Gdzie na trasę przemarszu ktoś miał wychodzić jak każde skrzyżowanie, wyjście z osiedla było obstawione przez wiadome służby. W dodatku wyjść z domu nie można było bez spisywania. Przed wami i za wami też od c**** psiarni i Ty chciałeś coś wykręcić, śmieszny jesteś.
Zagłębie Lubin Po Życia Kres !!

zasada

Post autor: zasada » 29.04.2013, 15:25

Brak słów do co poniektórych wrocławskich wpisów. Mam wrażenie, że wszystkie tutajsze "silesie" i tym podobne o działalności ekipy Śląska wiedzą tyle ile wyczytają w fanśląsku lub może przez kolegę kolegi...Ale cóż internet wszystko przyjmie i jesteśmy już skazani na taką dzieciarnię podjaraną chuligaństwem. Pamięta ktoś jeszcze kibice.pl?
A co do meczu. Śląsk moim zdaniem fajna oprawa wyjazdowa lubię taki chaos z flag i rac, do tego serpentyny i achtungi. Można mieć pretensje o to rzucanie racami i achtungami w sektor obok- fakt, że tam było sporo rodziców z dzieciakami, chwały to Śląskowi nie przynosi, ale jak ktoś wyżej napisał, naprawde trzeba byc niezorientowanym w kibicowskim swiecie, zeby z dzieciakami sie pchać pod sektor gości. Doping Śląska dość słaby, zwłaszcza w II połowie, wynik zrobił swoje. U nas doping na naprawde dobrym poziomie. Oprawy mozna sobie pooglądać na zdjęciach.
Nie wiem o co chodzi z tą frekwencją. 12 tyś d*** nie urywa?? Dla mnie to świetny wynik. Jak na wioskę za lasem? ;-) Przypomnijcie sobie frekwencje z domowych meczów Śląska z rundy jesiennej... Każdy mecz po 12- 15 tyś. Ale uwaga , przyjeżdza Zagłębie i jest ponad 20 tyś. Tylko na Legii bylo 21 tyś. Przyszliscie chamy bo dzisiaj my tutaj gramy hehe??? Więc nie piszcie nic o frekwencji, bo głupio to wygląda po tym co wyzej napisałem...
P.S.
Do redaktorów fanslaska. Piszecie, że u nas oprawa nieistniejącej ekipy. Bo ktoś tam odmówił. Idąc tym tokiem rozumowania to Śląsk też nie ma ekipy chuligańskiej. A może młodsi koledzy nie mówią Wam wszystkiego?
To tyle wyłącznie mojej, subiektywnej opini.

paokara

Post autor: paokara » 29.04.2013, 15:28

żadna zawisza nie obija stomilu ! wyjebać tych farmazoniarzy z komendy !
pizdo pierdolona w dupe jebana cioto na c*** spinasz?

zwykły chłopak

Post autor: zwykły chłopak » 29.04.2013, 15:30

Ostatnie wpisy w tym temacie to jakaś kpina. Paręnaście osób się produkuje i może jeden czy dwa wpisy są godne uwagi. Jedny z większych hitów jest chyba ten:
Marcel83 pisze:
Pewnie tam wykupił bilet to tam usiadł. Zapewne ten mecz nauczy go by nie powtarzać tego wyboru - w każdym razie nie w meczach z Wami.
Cieszę się bardzo, że tak śledzisz frekwencję w Lubinie (nie mówiąc już o meczach "A - C klasowych" (?)), ale może zajmij się swoim stadionem bo Wy chyba też nie wypełniacie go po brzegi.

Inny jest pod wrażeń tego, że jakiś typ napinał się w stronę ich sektora... Chłopie, który to Twój wyjazd, że takie rzeczy robią na Tobie wrażenie?

Kolejny ciśnie Legii, że nie przyznają się do "porażki" - okazuje się, że wmieszały się we wszystko psy. No tak, legioniści powinni dojebać psom i Wam, żeby na kibice.net nie zostać uznanych za przegranych.

Jeszcze inny wyśmiewa Zagłębie Lubin, że byli w pracy gdy Śląsk zaproponował im spotkanie... Rzeczywiście bardzo dziwne, że chłopaki masowo pozrywać się z pracy bo zaistniała szansa na sparing.
Z tego co pamiętam to sezon czy dwa temu Pogoń Szczecin w parędziesiąt osób chodziła sobie po centrum Wrocławia czekając na przesiadkę. I co zawsze czujny Śląsk im nie dojebał? Chyba nie powiesz, że byli wtedy w pracy - hehe, haha...

Kolejnym wartościowym furomowiczem jest typ z Łódzkiego KS, który specjalnie się zarejestrował, żeby dopiec Stomilowcom, równocześnie nic nie wnosząc do tematu.

No i na koniec objawił się warszawski polonista, który określij liczbę lewaków z KSP na "kilkanaście (max) sztuk" - oszacowanie "kilkunastu osób" było tak trudne, że musiałeś ratować się "maxem" ?
Zostaliśmy też poinformowani, że zebrali się przed kasami. W sumie to nic się nie wydarzyło, ale może ktoś napisze "+ za akcję".
A więc jedziecie do Kielc na 100%. To może powiesz dlaczego na 100% nie pojechaliście na poprzedni wyjazd?

PS co do tematu (L) - J
to Legia ma chyba bardziej pretensje o to, że Jagiellonia się wypiera i piszę jakieś historie o tym, że Spartak wcale nie chciał zaatakować Źródła tylko akurat...przechodził obok :)

ostr

Post autor: ostr » 29.04.2013, 15:32

TedBojz pisze:Jeden achtung i można rozproszyć miejscowych napinaczy :)) 1:10 sek. http://www.youtube.com/watch?v=_SboKOK9Em0
taaa pewnie tak napisał bo podobnych rozmiarów jest pewnie ich ekipa. Przepraszam ale nie da się inaczej tego skomentować. Do kasacji. Koniec kolejki koniec pisania.
R1908 pisze:
13.02.2023, 20:16
Nerva1 pisze:
13.02.2023, 18:09
Jedyny czysty klub w Polsce to Ruch Chorzów i tyle.nigdy żadnego murzyna,chińczyka czy innego odmieńca
Nadrabiacie rozjebusami, ot czysty prawilnym klub.

Mario_Stomil

Post autor: Mario_Stomil » 29.04.2013, 15:32

whitered1908 pisze:

Byłeś? Widziałeś?

Zawisza przypisuje sobie akcje innych ekip?
Obrazek

KUBA87ANTY

Post autor: KUBA87ANTY » 29.04.2013, 15:36

paokara pisze:żadna zawisza nie obija stomilu ! wyjebać tych farmazoniarzy z komendy !
NIE ŻADNA TYLKO ŻADEN ...!!!!

BYDGOSKI ZAWISZA -ŁÓDZKI K.S.

Retkas

Post autor: Retkas » 29.04.2013, 15:38

Nikt z Zawiszy nie widzę żeby się wypowiadał , tylko koleś z EŁKSY pod którego podszywa się Widzewiak :D kibice net !!!

snifer

Post autor: snifer » 29.04.2013, 15:40

paokara pisze:żadna zawisza nie obija stomilu ! wyjebać tych farmazoniarzy z komendy !
po 1wsze TEN Zawisza
po 2gie nazwy klubów z dużej litery
po 3cie to nowe konto więc czego się spodziewasz ?
Koleś nie jest osobą, która pisze relacje Zawiszy, więc jego wiarygodność jest niska.

Tyle.

Kolejny temat rozwalony:
Wisła - W&R
Lubin-Wrocław

Weźcie sobie na wstrzymanie troszkę bo szkoda scrolla na ten syf.

TedBojz

Post autor: TedBojz » 29.04.2013, 16:33

Mecz Gryf Wejherowo - Bytovia Bytów. Odpowiedzą za odpalanie rac
https://www.youtube.com/watch?v=tmjrd874sUc

natenczaswojski2

Post autor: natenczaswojski2 » 29.04.2013, 16:50

Sądzę że temat do zamknięcia.
Resztę dokończycie sobie na wp, albo na onecie w komciach.
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.

Samowolka

Post autor: Samowolka » 29.04.2013, 16:52

No już mnie głowa boli od tych kłamczuszków z Wrocławia, każdy dobrze wie jak wygląda sytuacja i nie możecie udawać że jesteście jedyną w regionie bo w samym Wrocławiu jest duża rzesza fanatyków Zagłębia którzy wiedzą co jest 5 i nie siej farmazonów. Nie istnieje w województwie to Miedź Legnica.

HailVictory

Post autor: HailVictory » 29.04.2013, 17:06

Jedyną siłą w regionie nie jesteśmy,co nie zmienia faktu,że na Dolnym Śląsku nie mamy równego konkurenta.

prawoskretny11

Post autor: prawoskretny11 » 29.04.2013, 17:21

O.. pisze:
prawoskretny11 pisze:Widzę, że cenzura działa. Kto się nie zgadza ze stanowiskiem Legii ten leci. Tak jak napisano już. Legia ma monopol na prawdę, powinienem się do tego przyzwyczaić.
Nie dziwi was to, że ja, jako kibic Śląska, zgadzam się z Widzewiakiem w tej kwestii? Kogo jak kogo, ale nas oby dwu nigdy nie będzie łączyć hasło "wróg mojego wroga jest moim przyjacielem". Ale jest jedna kwestia, w której się zgodzimy.
A teraz Foxx, możesz spokojnie skasować moje drugie konto.
Ciekawe, że użytkownik prawoskretny ostatnio aktywny był 45 minut temu, a Foxx ostatnio zalogowany przed 12...ale najlepiej będąc od Romka z bandy popierdolić o monopolu na prawde. Może jakiś admin(Wizard jest chyba z Górnika?) napisze czy i kto go zbanował?
Najlepiej to pierdolić trzy po trzy a mieć problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Foxxx skasował mi poprzednie konto, właśnie te twoje naście godzin temu, kiedy był dostępny, tylko dlatego, że nie zgadzałem się z nim. Pewnie brak napinki z mojej strony, mój spokój i opanowanie w dobieraniu słów i chęć mądrzejszej wymiany argumentów niż 90% tutaj zgromadzonych doprowadził go do furii.
Fanom Śląska, którzy tutaj sieją internetowy postrach proponuję wsadzić mordę w kubeł, bo przynosicie naszemu klubowi wstyd. To, że ktoś z Zagłębia czy innego klubu sieje internetową propagandę, nie znaczy, że macie w tym uczestniczyć. To jest tylko życie wirtualne, które z rzeczywistością nie zawsze ma wiele wspólnego.
Czołem.

prawoskretny11

Post autor: prawoskretny11 » 29.04.2013, 17:23

Tam miało być: "Foxxx, albo inny mod skasował mi..." ale coś urwało i nie zobaczyłem.

takietam

Post autor: takietam » 29.04.2013, 17:26

"Na meczu Dąbroczanka Pępowo- Obra. Kibice z Kościana zostają przegonieni ze stadionu."

Prawda to?
Wspieraj Lokalny Klub!

Obol

Post autor: Obol » 29.04.2013, 17:33

Samowolka pisze:No już mnie głowa boli od tych kłamczuszków z Wrocławia, każdy dobrze wie jak wygląda sytuacja i nie możecie udawać że jesteście jedyną w regionie bo w samym Wrocławiu jest duża rzesza fanatyków Zagłębia którzy wiedzą co jest 5 i nie siej farmazonów. Nie istnieje w województwie to Miedź Legnica.
Duża rzesza fanatyków Zagłębia? No choćby wasz gniazdowy który studiuje we Wrocławiu fizjoterapie :) Z resztą osób z Lubina i kibicujących Lubinowi jest sporo bo ku***, Wrocław jest miastem studenckim więc co w tym dziwnego? Pomijając większość postów napinkowych możekilka wnosi coś do dyskusji i opisują jakoś relacje z meczu. Opisując moje prywatne odczucia z meczu: Męczące trochę przejście z dworca na stadion. Łatwe i szybkie wejście za co duży plus. Oprawa Zagłębia moim zdaniem średnia. Transparent czytelny i staranny, ale treść średnio do mnie przemawia. Kartoniada także dosyć średnia. Doping Zagłębia dobry, nie mam nic do zarzucenia, młyn wizualnie prezentował się także dobrze. Co do wmawiania, że Śląsk jest jedyną ekipą w regionie raczej jest to pogląd dziwny, natomiast chyba nikt nie ma wątpliwości kto rządzi na Dolnym Śląsku

WojtasArka

Post autor: WojtasArka » 29.04.2013, 17:35

snifer pisze:
jak już to dużą literą ;)

stary piknik

Post autor: stary piknik » 29.04.2013, 17:50

WojtasArka pisze:
snifer pisze:
jak już to dużą literą ;)
po 2gie nazwy klubów (piszemy) z dużej litery

Nazwy klubów zaczynamy Dużą literą

Tak poprawnie, i tak.

Stanisław_Anioł

Post autor: Stanisław_Anioł » 29.04.2013, 17:50

prawoskretny11 pisze:[ Foxxx skasował mi poprzednie konto, właśnie te twoje naście godzin temu, kiedy był dostępny, tylko dlatego, że nie zgadzałem się z nim. Pewnie brak napinki z mojej strony, mój spokój i opanowanie w dobieraniu słów i chęć mądrzejszej wymiany argumentów niż 90% tutaj zgromadzonych doprowadził go do furii.
W trosce o Twoje zdrowie mała rada:udaj się do dobrego specjalisty.

prawoskretny11

Post autor: prawoskretny11 » 29.04.2013, 18:03

Stanisław_Anioł pisze:
prawoskretny11 pisze:[ Foxxx skasował mi poprzednie konto, właśnie te twoje naście godzin temu, kiedy był dostępny, tylko dlatego, że nie zgadzałem się z nim. Pewnie brak napinki z mojej strony, mój spokój i opanowanie w dobieraniu słów i chęć mądrzejszej wymiany argumentów niż 90% tutaj zgromadzonych doprowadził go do furii.
Nie martw się o mnie. Daję radę. Bez osobistych wycieczek przeżyję. Zarejestrowałem się tylko po to, żeby wyrazić swoje zdanie na pewien temat. Więcej mnie tu nie uświadczysz. Kończę z tym bajzlem tak szybko jak zacząłem. Po prostu życie nie raz pokazało co innego niż forum kibice.net pełne przekumatej młodzieżówki. Nic tu po mnie. Bawcie się dalej.

Sensi_

Post autor: Sensi_ » 29.04.2013, 18:04

Stanisław_Anioł pisze:
najlepsze, że zostało wklejone stanowisko Jagi, później przedstawione stanowisko Legii i wydawałoby się, że luz- każdy może sobie ocenić. Ale nie, musiał znaleźć się cymbał pieprzący coś o monopolu prawdy :) specjalista tu już nie pomoże.
aha zawsze prawoskrętny jak już napiszesz do któregoś z modów z pytaniem kto Cię stąd wyjebał (niestety nieskutecznie) to nie zapomnij wtedy przeprosić Foxxa :)

mms

Post autor: mms » 29.04.2013, 18:23

Retkas pisze:Nikt z Zawiszy nie widzę żeby się wypowiadał , tylko koleś z EŁKSY pod którego podszywa się Widzewiak :D kibice net !!!
Następny przygłup...

motyl

Post autor: motyl » 29.04.2013, 18:24

prawoskretny11 pisze:
Stanisław_Anioł pisze:
Nie martw się o mnie. Daję radę. Bez osobistych wycieczek przeżyję. Zarejestrowałem się tylko po to, żeby wyrazić swoje zdanie na pewien temat. Więcej mnie tu nie uświadczysz. Kończę z tym bajzlem tak szybko jak zacząłem. Po prostu życie nie raz pokazało co innego niż forum kibice.net pełne przekumatej młodzieżówki. Nic tu po mnie. Bawcie się dalej.
Panie Romanie, pan odstawi te lasery bo jest coraz gorzej, również z relacji na Pana stronie mozna wywnioskować ze ZL specjalnie na przyjazd WKSu wymalowało garaże i stacje w klubowe grafitti, aha i gratuluje (i fajnie że Pan o tym wspomniał w relacji) zdobycia tych małych flag rozwieszanych przez urząd miasta (ps. mógłby ktoś wspomnieć czy miejskie latarnie i słupki postawiły jakiś opór? w jakiej liczbie stały przy drodze? podobno nie cofnęły się i stały do końca!)

a tak na poważnie to bardzo cieszy postawa Widzewa i Ruchu (i krakowskich ekip biorących udział w zabawie w berka), zapewne następnym razem wojewoda przemyśli zamknięcie sektora gości, a gdyby wyjazd został odpuszczony to pan miller szybko znalazłby naśladowców zamykających inne sektore gości skoro wcześniejszy wariant - zamykanie sektrów z młynem gospodarzy - nie wypalił.

js1977

Post autor: js1977 » 29.04.2013, 18:59

Do Motyla : Dla Twojej informacji Romek Z. nie udziela się na tym forum.

jedenpost

Post autor: jedenpost » 29.04.2013, 19:01

po 2gie nazwy klubów z dużej litery [/quote]

jak już to dużą literą ;)[/quote]

po 2gie nazwy klubów (piszemy) z dużej litery

Nazwy klubów zaczynamy Dużą literą

Tak poprawnie, i tak.[/quote]

aaa no wiecie jak juz tak bardzo was to interesuje to pisze sie Wielka litera a nie duza ;))

mistro

Post autor: mistro » 29.04.2013, 19:01

BeznapinkiSilesia1 pisze:Co do Zagłębie Lubin vs Śląsk Wrocław . Oprawa ciekawa , ale w tym piro wg mnie nic szczególnego nie było :) Obiektywnie patrząc Sląsk słyszalny tylko w przerwach naszego dopingu . Wrocławianie mnie rozśmieszyli " Zróbcie zasadzkę " kiedy była okazja mieli problem ze znalezieniem łąki :) A teraz napinka :) "kalkulatory " Bez spinki :)
Chyba chłopaczyku z krecikowa twoje koleżanki ze śmiesznego hzl nie o wszystkim Ci mówią i puzniej piszesz tutaj takie farmazony.A skoro już udajesz wielce kumatego to może opowiesz tu wszystkim jak to wraz z Fhzg odmówiliście Śląskowi wracającemu z PP z Świnoujścia.Pretekstem do odmowy było to ze pracujecie:) [link]
Czytając relację Waszego guru, punktem kulminacyjnym wyjazdu kibiców z Wrocławia było oszczanie grafa. Nie no szacun, napewno było grubo:)

Foxx

Post autor: Foxx » 29.04.2013, 19:08

Sensi_ pisze:
Stanisław_Anioł pisze:
najlepsze, że zostało wklejone stanowisko Jagi, później przedstawione stanowisko Legii i wydawałoby się, że luz- każdy może sobie ocenić. Ale nie, musiał znaleźć się cymbał pieprzący coś o monopolu prawdy :) specjalista tu już nie pomoże.
aha zawsze prawoskrętny jak już napiszesz do któregoś z modów z pytaniem kto Cię stąd wyjebał (niestety nieskutecznie) to nie zapomnij wtedy przeprosić Foxxa :)
Obrazek
A co tam w komentarzach na Onecie?

Samowolka

Post autor: Samowolka » 29.04.2013, 19:09

Olaliście nam grafa? Leje na to!

Biały,

Post autor: Biały, » 29.04.2013, 19:16

Jaka liczba Zagłębia Sosnowiec i BKSu w Gliwicach?

motyl

Post autor: motyl » 29.04.2013, 19:23

js1977 pisze:Do Motyla : Dla Twojej informacji Romek Z. nie udziela się na tym forum.
tego nigdy nie wiadomo, romek sam sobie przeczy. Tak dla przypomnienia dla wszystkich którzy czytali jego ostatnie wypociny na temat ilości biletów dla Legii w czwartkowym meczu:
19.10.2010 czyli 2.5 roku temu [link]
Przed rokiem Zagłębie Lubin wpuszczało na swój, jeszcze nie w pełni zrobiony stadion około 800 kibiców gości. Niektóre kluby wykorzystały ów limit, a nawet dostały zwiększoną pul e wejściówek.
Rozumiemy, że na lepsze traktowanie zasłużyli „ci, którzy w Lubinie nie powinni sprawiać kłopotów”. Zatem wcale nie domagaliśmy się szczególnego traktowania. Tymczasem Śląsk dostał znacznie pomniejszoną (do 515 biletów) pulę kart wstępu. Bo to jest dokładnie 5 procent ówczesnej pojemności obiektu.
Na gorąco kibice Śląska stwierdzili, że na Zagłębie też trzeba będzie wymyślić jakiś patent i wpuścić ich jak najmniej. Nie zero, lecz właśnie jak najmniej. Ze dwustu. Tak, by ich wkurzyć na maksa, by poczuli na własnej skórze jak takie skurwysyństwo jest odbierane.
Jednak trochę czasu minęło, emocje opadły i na zbliżający się mecz do Lubina pojechało 476 wejściówek. Czyli maksimum tego, co można im było dać na stadion przy Oporowskiej.
Niech poznają pańskie serce.
Śląsk to Śląsk, jest ponad nich
.
data wpisu to 19.10.2010, rok później (29.10.2011) napromieniowane lasery podczas meczu Śląska z Lechią prawdopodobnie zadziałały na głowę Romka i zmieniły jego światopogląd ( [link] ). Pozdrawiam RZ!

DOLNOSLAZAK

Post autor: DOLNOSLAZAK » 29.04.2013, 19:51

Dziwicie się R.Z?
Jest Fanatykiem swojej drużyny i zawsze będzie pisał pod Śląsk,nie jest obiektywny i nie będzie.
Nie jest wyrocznią w żadnej sprawie dla mnie i tyle.
Jak ktoś go trafnie podsumował jest jak serial Świat wg, Kiepskich, na poczatku był śmieszny, później denerwował, a teraz stał się nudny;)

Zablokowany