KOMENTARZE 8-13.03 !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE 8-13.03 !
Zdjęcie bodaj Slowanu Bratysława? Jak byście mieszkali na Słowacji, gdzie są całe wioski cygańskie żyjące na garnuszku państwa też byście byli bardziej radykalni ;) Nie ma co rozkminiać, publikować fotek ze swastami sprzed kilkunastu lat W dzisiejszym ruchu narodowym nie ma miejsca na swastykę, która kojarzy się jednoznacznie. Jest garstka pasjonatów podtrzymującą tradycję ns, jest i kilku starych szarpów na Polonii wlaśnie ale temat jest o czym innym panowie.

-
więc kto jak ewidentnie u kolesia w pociągu widać, że ma herb R na szalu?sHy! pisze:było w innym temacie, że to nie Ruch.
-
Chociażby Slovan, który też miał podobne fotki z motywami nazi zrobione.
Moderatorzy śpią w najlepsze
Moderatorzy śpią w najlepsze
-
Slowan wracający z meczu Ruchu - było w jakimś temacie. Chłopak wymienił się czapką. Jak taki dociekliwy jesteś.Myslowicka GieKSa pisze:więc kto jak ewidentnie u kolesia w pociągu widać, że ma herb R na szalu?sHy! pisze:było w innym temacie, że to nie Ruch.

-
Jest jeszcze jedno zdjecie na peronie gdzie Ruch trzyma flage niemiecka , swastyka .
Zresztą wystarczy pracowac w Chorzowie , Rudzie czy Świetochłowiach , Siemianowicach napisy Deutschland , wpinki, szale itp. swastyke znajdziecie w kazdym miescie co wymieniłem .
Teraz Ruch bedzie sie bronił i broni bo wiadomo jak jest ... jest moda na Reprezentacje i bycie Narodowcem na Ruchu nigdy tego nie było .
Zresztą wystarczy pracowac w Chorzowie , Rudzie czy Świetochłowiach , Siemianowicach napisy Deutschland , wpinki, szale itp. swastyke znajdziecie w kazdym miescie co wymieniłem .
Teraz Ruch bedzie sie bronił i broni bo wiadomo jak jest ... jest moda na Reprezentacje i bycie Narodowcem na Ruchu nigdy tego nie było .
Cracovia Kraków JP !
-
A co z fotkami gdzie na dworcu w Katowicach stała ekipa niebieskich z odpalonymi racami i szalami Ruchu w rękaach i swastą jako flaga? Też Slovan? Do tego już usunięty filmik, gdzie razem śpiewaliście sieg heil itp.cwaniak z PKSu pisze:Slowan wracający z meczu Ruchu - było w jakimś temacie. Chłopak wymienił się czapką. Jak taki dociekliwy jesteś.Myslowicka GieKSa pisze:więc kto jak ewidentnie u kolesia w pociągu widać, że ma herb R na szalu?sHy! pisze:było w innym temacie, że to nie Ruch.
KibicŁKS pisze:A ja mam pytanie. Czy pzpn zmniejszy kare Widzewowi jeżeli zszyją flage i zwroca ja Legii??
-
-
a ja mam owczarka niemieckiego czyli nie jestem patriotom.... co za durne rozkminki
admin do boju !!!!!
admin do boju !!!!!
-
ku*** tak czytam i mysle po ile wy ku*** macie lat,wiem ze lata 90 dawno za nami i wiekszosc tego forum zna je tylko z opowiesci,ale dawniej w kazdej ekipie byli skinheadzi i salutowanie czy flagi ze "znakiem slonca" byly widywane wszedzie na kazdym stadionie.Teraz wielcy kumacze co maja po 3 wyjazdy na krzyz beda mowic co jest 5.....czas umierac koniec swiata
Ps_mozecie sobie jeczec dalej na Ruch ,tyle tylko mozecie
-
Jak zawsze trzeba zejść z tematu i czepić się tego co akurat nie trzeba. Swastyka to nie tylko A.Hitler to również symbol białego oporu więc weźcie na wstrzymanie.
-
ja p*******, przykład Ruchu podajesz jakby oni byli typową ekipą która utożsamia się z Polską, czy swastykę u gościa z Legii, chyba jako jeden który ją miał ileś lat temu, jeszcze ktoś wrzuca fote Slovana ze swastyką jako Ruch.czajnik pisze:ty n1906h jesteś prędzej błaznem. Jemu chodziło o akcje w stylu vlepki czy dziary Ruchu z Adolfem czy swastyka przez parę minut w klatce Legii na Lechu.n1906h pisze:W jaki sposób to gloryfikują błaźnie? Uczestnicząc w marszach, obchodach świąt narodowych i regonialnych? A tak zapomniałem że biało-czerwona flaga czy obchody 11 Listopada lub powstania Wielkopolskiego to objawy nazizmu, teraz nie wolno utożsamiać się z Polską i pokazywać że jest się Polakiem bo to przecież nazizm.Mosad pisze:Miejsce nazistów jest tam gdzie i lewaków.3-,metry pod ziemią.niestety w tym kraju są ludzie którzy gloryfikują nazizm ( pedały z Legii czy też śląskie pedały)
Wisła Nowa Huta
-
Ale wy jesteście jedni z drugimi przyjebani. Skoro znacie temat tylko z filmików na YT i internetu to na c*** się odzywacie? W każdym klubie znajdzie się trochę osób o skrajnych poglądach, w niejednym domu znajdzie się flaga ze swastyką i to w całym kraju, na ścianach w wielu Polskich miastach namalowane są swastyki ale twierdźcie dalej, że to domena Ruchu pajace. Napisy Deutschland są i będą, bo taka jest specyfika i historia tego regionu i tego się nie zmieni.
Mogę się założyć, że na niejednym wyjeździe innych ekip przewijały się podobne motywy, tylko nie było to nagrywane, wrzucane do neta i dlatego macie pożywkę, bo się można do Ruchu dojebać. W tym przypadku to są flagi Slovanu ale i specyfikę Słowacji i tej ekipy też trzeba poznać. Jak wyżej napisane- cygańskie wioski kształtują pewne poglądy.
Żeby nie było- opisuję jak jest, Niemców nienawidzę, mam poglądy prawicowe ale nazistów stawiam w jednym szeregu z komuchami.
Pomyślcie zanim coś napiszecie, bo e-kutas nie urośnie od napinki na kibice.net
Mogę się założyć, że na niejednym wyjeździe innych ekip przewijały się podobne motywy, tylko nie było to nagrywane, wrzucane do neta i dlatego macie pożywkę, bo się można do Ruchu dojebać. W tym przypadku to są flagi Slovanu ale i specyfikę Słowacji i tej ekipy też trzeba poznać. Jak wyżej napisane- cygańskie wioski kształtują pewne poglądy.
Żeby nie było- opisuję jak jest, Niemców nienawidzę, mam poglądy prawicowe ale nazistów stawiam w jednym szeregu z komuchami.
Pomyślcie zanim coś napiszecie, bo e-kutas nie urośnie od napinki na kibice.net
"Nazywają cię faszystą, bo kochasz swą ojczyznę i zawsze będziesz walczył z pieprzonym komunizmem!"
-
przemek82 pisze:ku*** tak czytam i mysle po ile wy ku*** macie lat,wiem ze lata 90 dawno za nami i wiekszosc tego forum zna je tylko z opowiesci,ale dawniej w kazdej ekipie byli skinheadzi i salutowanie czy flagi ze "znakiem slonca" byly widywane wszedzie na kazdym stadionie.Teraz wielcy kumacze co maja po 3 wyjazdy na krzyz beda mowic co jest 5.....czas umierac koniec swiata
Wy Widzewiacy zawsze bedziecie bronic swojej zgody zreszta tez bratacie sie na meczyu Polska - Rosja zamiast stanac z nimi do walki .
Nie od dzis wiadomo ze Ruch jest pro Niemiecki od jakiegos czasu od bumu i bycie Narodowcem to sie zmienia .
Wy tu piszecie tylko o tym zdjeciu u góry a ile takich zdjec bylo i innych spraw z tym związane . Tak jak byście sie obudzili ze Ruch jest pro Niemiecki hehehehe
Cracovia Kraków JP !
-
Korona w Gdańsku:
[link]
Pozdrawiam
[link]
Pozdrawiam
-
Coś jeszcze mądrego masz do powiedzenia? Przykro mi ale mylisz się bardzo, bo Górny Śląsk nie równa się Niemcy i tylko pokazujesz swój niski poziom tym wpisem. Właśnie dlatego, że Ruch jest wg ciebie proniemiecki (to się pisze razem inteligencie) pokazuje się na ostatnich MN i tym podobnych.borys1978 pisze:przemek82 pisze: Nie od dzis wiadomo ze Ruch jest pro Niemiecki
"Nazywają cię faszystą, bo kochasz swą ojczyznę i zawsze będziesz walczył z pieprzonym komunizmem!"
-
borys1978 pisze:przemek82 pisze:ku*** tak czytam i mysle po ile wy ku*** macie lat,wiem ze lata 90 dawno za nami i wiekszosc tego forum zna je tylko z opowiesci,ale dawniej w kazdej ekipie byli skinheadzi i salutowanie czy flagi ze "znakiem slonca" byly widywane wszedzie na kazdym stadionie.Teraz wielcy kumacze co maja po 3 wyjazdy na krzyz beda mowic co jest 5.....czas umierac koniec swiata
Wy Widzewiacy zawsze bedziecie bronic swojej zgody zreszta tez bratacie sie na meczyu Polska - Rosja zamiast stanac z nimi do walki .
Nie od dzis wiadomo ze Ruch jest pro Niemiecki od jakiegos czasu od bumu i bycie Narodowcem to sie zmienia .
Wy tu piszecie tylko o tym zdjeciu u góry a ile takich zdjec bylo i innych spraw z tym związane . Tak jak byście sie obudzili ze Ruch jest pro Niemiecki hehehehe
Prośląski jak już...
Ale widze że wielu jest tak ograniczonych że ich umysł tego nie ogarnia..
Zresztą pokemony z kibice.net i tak zamiast flagi "To my naród śląski" widzą "to my naród niemiecki"...
Zrozumcie że taka jest specyfika tego regionu i taka jego historia
A widze że uwielbiacie takie sensacje to dodam że Polonia Bytom też miała swatyki, poszukajcie w necie internetowi aferowicze
-
Wyżej źle zacytowałem- mój błąd. Swoją drogą jakże żałosne jest pisać komuś o tym, że jest proniemiecki (co nie ma związku z prawdą), podczas gdy na własnym stadionie wiesza się flagi żydowskie.
-
jakby St Pauli stalo przy Polonistach z sierpem i mlotem to tez by nie bylo problemu :-) inna przeciez specyfika tego symbolu na zachodzie, ktory nie cierpial z rak czerwonych, a te symbole byly na sztandarach zbuntowanej mlodziezy w latach 60 ubieglego wieku ?
-
jak juz cytujesz to cytuj dokladnie bo tych slow co zacytowales nie napisalem,ku*** manipulacja jak na tvn......Stayplation pisze:Coś jeszcze mądrego masz do powiedzenia? Przykro mi ale mylisz się bardzo, bo Górny Śląsk nie równa się Niemcy i tylko pokazujesz swój niski poziom tym wpisem. Właśnie dlatego, że Ruch jest wg ciebie proniemiecki (to się pisze razem inteligencie) pokazuje się na ostatnich MN i tym podobnych.borys1978 pisze:przemek82 pisze: Nie od dzis wiadomo ze Ruch jest pro Niemiecki
-
Stayplation pisze:Coś jeszcze mądrego masz do powiedzenia? Przykro mi ale mylisz się bardzo, bo Górny Śląsk nie równa się Niemcy i tylko pokazujesz swój niski poziom tym wpisem. Właśnie dlatego, że Ruch jest wg ciebie proniemiecki (to się pisze razem inteligencie) pokazuje się na ostatnich MN i tym podobnych.borys1978 pisze:przemek82 pisze: Nie od dzis wiadomo ze Ruch jest pro Niemiecki
Pokazali sie na MN bo tak teraz trzeba wszyscy sie obudzili .
A błędy robie normalna sprawa ty nie robisz i jestes ode mnie mądrzejszy hehe.
Cracovia Kraków JP !
-
Taaaa symbol białego oporu...powiedz to tym wszystkim Żołnierzom Wyklętym,którzy oddali życie za walkę z tym i innymi symbolami,a dzień pamięci których jak przypuszczam niedawno obchodziłeś.Ludzie minimum pojęcia o rzeczach o których piszecie,nie traktujcie historii wybiórczo i wybierajcie z niej faktów i symboli które są wam na rękę.Jak zawsze trzeba zejść z tematu i czepić się tego co akurat nie trzeba. Swastyka to nie tylko A.Hitler to również symbol białego oporu więc weźcie na wstrzymanie.
-
Ruch jest tak samo pro Niemiecki jak pro Polski, czyli wcale po za drobnymi wyjątkami. Już nudne się robi to ciągłe porównywanie Ślązaków z Niemcami. Ktoś tu pisze, że pracuje na Śląsku i widzi napisy Deutchland? Jesteś jebnięty mieszkam tu 26 lat i takiego napisu w życiu nie widziałem.
-
Chuliganzr pisze:Ruch jest tak samo pro Niemiecki jak pro Polski, czyli wcale po za drobnymi wyjątkami. Już nudne się robi to ciągłe porównywanie Ślązaków z Niemcami. Ktoś tu pisze, że pracuje na Śląsku i widzi napisy Deutchland? Jesteś jebnięty mieszkam tu 26 lat i takiego napisu w życiu nie widziałem.
Trasa z Trzebini do Gliwic miedzy Chorzowem a Świętochłowicami a swastyk tez nie widziales ?!.
Cracovia Kraków JP !
-
Swastyki to i widziałem w Oświęcimiu czy Olsztynie czy to coś znaczy nie? Napisów Deutchland u nas nie uświadczysz, widziałeś gdzieś jeden? Gratuluje może akurat jakiś Niemiec był przejazdem, w Bytomiu do dziś widnieje stary już prawie ledwo widoczny napis Jagiellonia.borys1978 pisze:Chuliganzr pisze:Ruch jest tak samo pro Niemiecki jak pro Polski, czyli wcale po za drobnymi wyjątkami. Już nudne się robi to ciągłe porównywanie Ślązaków z Niemcami. Ktoś tu pisze, że pracuje na Śląsku i widzi napisy Deutchland? Jesteś jebnięty mieszkam tu 26 lat i takiego napisu w życiu nie widziałem.
Trasa z Trzebini do Gliwic miedzy Chorzowem a Świętochłowicami a swastyk tez nie widziales ?!.
-
Kiedyś flaga to było "COŚ" a teraz kawałek materiału dla kogoś jest flagą. "Flaga to flaga" - zwykłe pierdolenie.
Dam przykład. Zrobi sobie jakiś Andrzej flagę Lecha Poznań. Koleś dajmy na to 60 lat, powiesi z dwa razy na stadionie. Potem dajmy na przykład Stilon tą flagę andrzejową wyjebie i będzie ją wieszał do góry kołami na młynie?
I takie gadanie że na swoim stadionie trzeba pilnować co się wiesza. Osoby które to piszą nie widziały chyba nowych plastikowych stadionów. Nie chodzisz tam między sektorami jak plotkary na bazarze. Są oddzielne wejścia, barierki itp. Wszystkich nie dopilnujesz.
Zakładając że na Legii jest protest nikt nie chodzi na mecz, ITI robi "flagi" - " ITI LEGIA WARSZAWA S.A" to też są flagi ??? Też ktoś będzie miał ochotę je wyjebać? Bez jaj
Plus dla FCB za to że pojechali i coś zrobili. Skroili barwy ale nie flagę. Kto nazywa flagą produkcje kluby,dzieciaków czy najebanych pikników obraża swoje PRAWDZIWE FLAGI
Dam przykład. Zrobi sobie jakiś Andrzej flagę Lecha Poznań. Koleś dajmy na to 60 lat, powiesi z dwa razy na stadionie. Potem dajmy na przykład Stilon tą flagę andrzejową wyjebie i będzie ją wieszał do góry kołami na młynie?
I takie gadanie że na swoim stadionie trzeba pilnować co się wiesza. Osoby które to piszą nie widziały chyba nowych plastikowych stadionów. Nie chodzisz tam między sektorami jak plotkary na bazarze. Są oddzielne wejścia, barierki itp. Wszystkich nie dopilnujesz.
Zakładając że na Legii jest protest nikt nie chodzi na mecz, ITI robi "flagi" - " ITI LEGIA WARSZAWA S.A" to też są flagi ??? Też ktoś będzie miał ochotę je wyjebać? Bez jaj
Plus dla FCB za to że pojechali i coś zrobili. Skroili barwy ale nie flagę. Kto nazywa flagą produkcje kluby,dzieciaków czy najebanych pikników obraża swoje PRAWDZIWE FLAGI
-
Zawiercie i powrot z PP: Kielce?aspołeczniak pisze:brak słów
-
gumka pisze:Po meczu z Polonią 5 Wiślaków zawiniętych przez psy.
Pod jakim pretekstem zatrzymani?

[link]
-
Ty już masz jakąś fobię. Nie otwieraj lodówki zjebie.JLB1906 pisze:Obrzezancy ktorzy toleruja przezutow i maja zajawke na Izrael umoralniaja innych
-
Nie ma czegoś takiego jak między Chorzowem a Świętochłowicami...granica między oboma miastami przebiega płynnie wzdłuż lub poprzek ulicy,jak zresztą w większości miast na GŚborys1978 pisze:Chuliganzr pisze:Ruch jest tak samo pro Niemiecki jak pro Polski, czyli wcale po za drobnymi wyjątkami. Już nudne się robi to ciągłe porównywanie Ślązaków z Niemcami. Ktoś tu pisze, że pracuje na Śląsku i widzi napisy Deutchland? Jesteś jebnięty mieszkam tu 26 lat i takiego napisu w życiu nie widziałem.
-
Ale ku*** rozkminiacie kto byl przy fladze ,byli niech sie przyznaja.Mowicie tu o Gornym Slasku ale znam tam paru ludzi i znaja jezyk ojczysty a jak Ruch robi oprawy z napisem niemieckim to juz oznacza tylko jedno ...osmieszaja sie nie tylko w Polsce ale i w Niemczech ,ktorzy pewnie dumnie mowia .."widzisz jak polaczki nasz jezyk znaja",za grosz szacunku nie macie do kraju ojczystego a jak uwazacie ,ze Gorny Slask to Niemcy to idac waszym glupim tokiem myslenia pol Europy to Polska i Moskwa tez bo nalezala do Nas.
-
Kilka stron wstecz dopierdalanie się do szali Polonii "antynazi" z przekreśloną sfastą,a teraz napinka w stronę Ruchu o flagę ze sfastą,którą miał ze sobą Slovan.
Tam szukacie na siłę lewactwa,które prawicowa Polonia praktycznie wyjebała z trybun,a tutaj tropienie nazioli niczym GW.
Pozdro internetowi rozkminiacze:)
Tam szukacie na siłę lewactwa,które prawicowa Polonia praktycznie wyjebała z trybun,a tutaj tropienie nazioli niczym GW.
Pozdro internetowi rozkminiacze:)
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
gdzie to taka oprawe w jezyku niemiemicki widziales błaźnie? :)PrzypadkowaTeresa pisze:Ale ku*** rozkminiacie kto byl przy fladze ,byli niech sie przyznaja.Mowicie tu o Gornym Slasku ale znam tam paru ludzi i znaja jezyk ojczysty a jak Ruch robi oprawy z napisem niemieckim to juz oznacza tylko jedno ...osmieszaja sie nie tylko w Polsce ale i w Niemczech ,ktorzy pewnie dumnie mowia .."widzisz jak polaczki nasz jezyk znaja",za grosz szacunku nie macie do kraju ojczystego a jak uwazacie ,ze Gorny Slask to Niemcy to idac waszym glupim tokiem myslenia pol Europy to Polska i Moskwa tez bo nalezala do Nas.
-
W d**** byłeś gówno widziałeś. Tyle w temacie.borys1978 pisze:Wy Widzewiacy zawsze bedziecie bronic swojej zgody zreszta tez bratacie sie na meczyu Polska - Rosja zamiast stanac z nimi do walki .
-
WET pisze:gdzie to taka oprawe w jezyku niemiemicki widziales błaźnie? :)PrzypadkowaTeresa pisze:Ale ku*** rozkminiacie kto byl przy fladze ,byli niech sie przyznaja.Mowicie tu o Gornym Slasku ale znam tam paru ludzi i znaja jezyk ojczysty a jak Ruch robi oprawy z napisem niemieckim to juz oznacza tylko jedno ...osmieszaja sie nie tylko w Polsce ale i w Niemczech ,ktorzy pewnie dumnie mowia .."widzisz jak polaczki nasz jezyk znaja",za grosz szacunku nie macie do kraju ojczystego a jak uwazacie ,ze Gorny Slask to Niemcy to idac waszym glupim tokiem myslenia pol Europy to Polska i Moskwa tez bo nalezala do Nas.
Ale o czym jak mam z Toba paziu rozmawiac? jak na Ciebie sikam a Ty udajesz,ze pada deszcz.
Zerknij na flagi,zobacz m.in mecz z Zaglebiem S .
-
To co napisalem jest w 100 % prawdą i nikt tego nie zmieni . Bylem widzialem .mms pisze:W d**** byłeś gówno widziałeś. Tyle w temacie.borys1978 pisze:Wy Widzewiacy zawsze bedziecie bronic swojej zgody zreszta tez bratacie sie na meczyu Polska - Rosja zamiast stanac z nimi do walki .
Cracovia Kraków JP !
-
pazia to poszukaj w pokoju obok. Po prostu pokaz zdjecie z oprawa w jezyku niemieckim na stworzona przez Ruch, skoro tak o tym grzmisz pajacu :) Jesli chodzi ci o oprawe `GOROLOM Z SOSNOWCA GODOMY RAUS` to ani nie odpisuj. Swiadczy to niestety tylko o tym ze Twój poziom inteligencji jest chyba rowny poziomowi inteligencji pomidoraPrzypadkowaTeresa pisze:WET pisze:gdzie to taka oprawe w jezyku niemiemicki widziales błaźnie? :)PrzypadkowaTeresa pisze:Ale ku*** rozkminiacie kto byl przy fladze ,byli niech sie przyznaja.Mowicie tu o Gornym Slasku ale znam tam paru ludzi i znaja jezyk ojczysty a jak Ruch robi oprawy z napisem niemieckim to juz oznacza tylko jedno ...osmieszaja sie nie tylko w Polsce ale i w Niemczech ,ktorzy pewnie dumnie mowia .."widzisz jak polaczki nasz jezyk znaja",za grosz szacunku nie macie do kraju ojczystego a jak uwazacie ,ze Gorny Slask to Niemcy to idac waszym glupim tokiem myslenia pol Europy to Polska i Moskwa tez bo nalezala do Nas.
Ale o czym jak mam z Toba paziu rozmawiac? jak na Ciebie sikam a Ty udajesz,ze pada deszcz.
Zerknij na flagi,zobacz m.in mecz z Zaglebiem S .
-
To żeby było trochę na temat, mimo rekordowo niskiej frekwencji w Gdańsku, doping bardzo dobrze zorganizowany i słyszalny, ale tak to zawsze jest im mniej tym lepiej.
-
co drugi `KIBOL` z tego forum mówi o propagandzie GW, o szukaniu sensacji, o wyimaginowanych problemach itd... spojrzcie durnie na siebie, na to co piszecie w tym temacie:) gratuluje, z takim podejsciem za pare lat bedzie wielu nastepcow Michnika w GW, chyba ze zalozycie swoje wlasne `media` i bedziecie rozkminiac
sory za ot, krotkie przemyslenie ;)
sory za ot, krotkie przemyslenie ;)
-
ja p*******...
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.