Irlandia-Polska 06/02/2013 towarzyski?
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Irlandia-Polska 06/02/2013 towarzyski?
Polonia Przemyśl - 10 na sektorze wraz z TWKM, Unią Tarnów i Mazurem Pisz

-
coś Ci odjebało czy za dużo zaćpałeś, na kadrze chcesz sie napierdalać??? w łeb sobie małolat zajeb357 pisze:z tymi flagami to raczej chodzi o to ze ekipy na tych najwyższych piętrach nie mogły ich wywiesić bo pod ich trybunami były jakieś loże i flagi zasłaniały widoczność bogaczom zza szyb.
Niech ten układ na repre wreszcie padnie, od układu poznańskiego mineło juz ładnych pare lat, w ekipach nastąpiły zmiany pokoleń, młodzież wychowana na walce bez przedłużaczy, tylko na kadrze nudy , a wiele ekip które nie moga sie jakoś trafić na codzień ze względu choćby na położenie geogr. czy inne ligi mogłyby potańczyć przy okazji takich meczów jak ten w Dublinie.
-
z małej ekipy jesteś czy jaki c***??wulkan pisze:coś Ci odjebało czy za dużo zaćpałeś, na kadrze chcesz sie napierdalać??? w łeb sobie małolat zajeb357 pisze:z tymi flagami to raczej chodzi o to ze ekipy na tych najwyższych piętrach nie mogły ich wywiesić bo pod ich trybunami były jakieś loże i flagi zasłaniały widoczność bogaczom zza szyb.
Niech ten układ na repre wreszcie padnie, od układu poznańskiego mineło juz ładnych pare lat, w ekipach nastąpiły zmiany pokoleń, młodzież wychowana na walce bez przedłużaczy, tylko na kadrze nudy , a wiele ekip które nie moga sie jakoś trafić na codzień ze względu choćby na położenie geogr. czy inne ligi mogłyby potańczyć przy okazji takich meczów jak ten w Dublinie.
jeżeli z małej to zrób coś żeby złapać wrogów w drodze a nie ku*** p********* że na kadrze można dorwać, wszędzie do k**** można dorwać ale trzeba pomyśleć , Twój mózg raczej nie myśli
-
Dokładnie co to ma być te TWKM nie można napisac normalnej nazwy tylko trzeba walnąć jakiś swój skrót myślowy?
-
TKWM - Trzej Królowie Wielkich Miast, zgoda pomiędzy kibicami Wisły Kraków, Śląska Wrocław i Lechii Gdańsk ...
-
Kaju1909, Mam znajomego z Przemyśla i z tego co wiem to z samego Londynu pojechała mała grupka chłopaków z Polonii Przemyśl, więc było ich chyba więcej niż 10 sztuk tak jak ty to pisałem...
-
Rettever i juni123 dali teraz przykład że z tego forum trzeba uciekać i najlepiej zablokować sobie możliwość wchodzenia na strone dla własnego dobra, spytajcie jeszcze co oznacza CHWM albo Triada czy TPAG
Wisła Nowa Huta
-
Ponoć jakieś przygody na lotnisku w Dublinie? Zawineli kogoś??
-
tak, policja tuska zrobiła sobie ustawkę z policją irlandzką która była po służbie, starcie krótkie gdyż wmieszali się ci którzy mieli służbę, przez pomyłkę pałują swoich nieumundurowanych kolegów.ZbulwersowanyACAB pisze:Ponoć jakieś przygody na lotnisku w Dublinie? Zawineli kogoś??
Wisła Nowa Huta
-
ot i prawda !!!! ważne ze wiedzą co to HWDP I JP kumata brygadan1906h pisze:Rettever i juni123 dali teraz przykład że z tego forum trzeba uciekać i najlepiej zablokować sobie możliwość wchodzenia na strone dla własnego dobra, spytajcie jeszcze co oznacza CHWM albo Triada czy TPAG

-
n1906h wytłumacz mi więc co znaczy skrót TWKM bo ja nie jestem taki kumaty jak ty i nie wiem co znaczy ten skrót a jezeli mi nie wytłumaczysz to faktycznie uciekaj z tego forum bo jedynie wszystkim próbujesz dogryźć.
-
tadeos79 i tu sie mylisz bo ostatnio sie dowiedziałem co znaczy KMWTW ale faktycznie musze sie nauczyć tych wszystkich skrótów myślowych bo jak mi dziecko przyjdzie i bedzie napierdalać takimi skrótami to bede musiał miec tłumacza np. " Tato byłem na meczu i była ekipa TKWM i biła sie z LAC potem wkroczyła AT i zawineli w pierwszej kolejności typów z bluzami JP i tych którzy krzyczeli CHWDP ale wiecej ci nie powiem bo KMWTW.
-
ku*** niedlugo to trzeba bedzie znac wszystkie skroty myslowe, kazdej ekipy, nawet z IV ligi, bo sie wyjdzie na nie kumatego ;)
-
Niedługo na forum relacje będą wyglądały tak :
NDWBN60ZJFNMPCPZW
Na Dalekim Wyjeździe Było Nas 60 osób Z Jedną Flagą Na Meczu Piknik Cała Podróż Z Wahadłem.
;)
NDWBN60ZJFNMPCPZW
Na Dalekim Wyjeździe Było Nas 60 osób Z Jedną Flagą Na Meczu Piknik Cała Podróż Z Wahadłem.
;)
Zamknijcie rejestrację !
-
[link]W Dublinie na lotnisku na oklep załapuje się Cracovia i kilku typów z Lecha. Niestety skutkuje to zawinięciem kilku osób ze Śląska i Wisły.
[link]
-
357 pisze: Niech ten układ na repre wreszcie padnie, od układu poznańskiego mineło juz ładnych pare lat, w ekipach nastąpiły zmiany pokoleń, młodzież wychowana na walce bez przedłużaczy, tylko na kadrze nudy , a wiele ekip które nie moga sie jakoś trafić na codzień ze względu choćby na położenie geogr. czy inne ligi mogłyby potańczyć przy okazji takich meczów jak ten w Dublinie.
Skocz po wino i nie wracaj idiotko.Przy takiej okazji to byś ku*** tańczyła ,ale z milicją...
-
Zgadzam się,ale nie przesadzajcie,TKWM to skrót od dawna przez nich używany i chyba zdecydowana większośc go zna...

-
Dokładnie tak. Taką wersję używamy. Choć trzeba też przyznać, że patologiczna strona miasta ma też swoją wersję...MixWMG pisze:TPAG ? Tczew Pierdoli Arkę Gdynia ?n1906h pisze:Rettever i juni123 dali teraz przykład że z tego forum trzeba uciekać i najlepiej zablokować sobie możliwość wchodzenia na strone dla własnego dobra, spytajcie jeszcze co oznacza CHWM albo Triada czy TPAG
Nie porównuj IV ligi do ścisłego topu TKWM, ŚWL, czy też DHW, W&R, TB i inne...Pch pisze:ku*** niedlugo to trzeba bedzie znac wszystkie skroty myslowe, kazdej ekipy, nawet z IV ligi, bo sie wyjdzie na nie kumatego ;)

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
Dobra napisze sprostowanie: Kaju1909 napisał TWKM a pewnie miał na myśli TKWM pomyłka każdemu sie zdarza a Pismejker mi to wytłumaczył i było by wszystko wporządku gdyby niektórzy sie nie odezwali i nie wtrącili swoje 3 grosze.
-
proponuję by ktoś ogarnięty założył oddzielny temat skrótów. Taki słowniczek.
-
juni123 pisze:n1906h wytłumacz mi więc co znaczy skrót TWKM bo ja nie jestem taki kumaty jak ty i nie wiem co znaczy ten skrót a jezeli mi nie wytłumaczysz to faktycznie uciekaj z tego forum bo jedynie wszystkim próbujesz dogryźć.
podaj konkrety że wszystkim staram się dogryźć, konkretne przykłady
Wisła Nowa Huta
-
i jeszcze niektórzy sami swoje dane podają heheZbulwersowanyACAB pisze:Mata chuligany : [link]
Jak już obcenita z bliska to napiszcie jaka ekipa zrobiła na was wrażenie wizualne!
wiem że pewnie jakies totalnie niekumate pikole ale jednak porażka z takimi akcjami, jakby sami chcieli brać udział w wielkim bracie
-
tak, ja mialem przygode, pierwszy raz lotnisko i jego podloga posluzyly mi jako wyro, i zawinietych tez paru widzialem, w koce, bo zimno w nocy bylo jak h**, ludzie zostawicie ten temat dla ludzi ktorzy tam byli, niech oni daja tu swoje relacje, bo mimo iz ja na meczu bylem, to czytajac niektore farmazony i prowokacje to zastanawiam sie czy aby napewno bylem na tym samym stadionie i w jego okolicachZbulwersowanyACAB pisze:Ponoć jakieś przygody na lotnisku w Dublinie? Zawineli kogoś??

-
widze ze wszyscy mnie tu cisną za luzne przemyslenia. przecież paktu kiedys nie było i sektory na wyjazdach nie przypominały bitwy pod Grunwaldem, ale było tez mniej pikników, no i mniejsze ekipy niezbyt mogły barwy eksponować. No ale jest jak jest , i póki pakt obowiązuje możemy co najwyżej mruzyc oczy na widok wroga . mniej wzniety co poniektórym cykorom życze, czy naprawde myslicie że jak cos ktos tu napisze to zaraz tak będzie? , to tylko forum, możecie dalej zabierac swoje d*** na mecze.
-
Placza co niektorzy ze zostali skrojeni na kadrze. A kto wam ku*** karze ubierac barwy klubowe na kadre? Potem placz ze ktos dostal oklep. Nie ubralbys to nic by nie bylo. Jest uklad ale trzeba sie liczyc ze nie kazdy sie opanuje.
j**** POlicje !
-
sorry przez mój błąd w wpisie zrobiła się nie potrzebna spinka oczywiście że nie chodziło o TWKM tylko TKWM.

-
nieznajomość pewnych skrótów oznacza,że nowe pokolenia wkracza na salony kibice kropka net...
-
ma ktos jakies info o Torcidzie w Dublinie??
-
Od Nas 4 osoby z flaga Polonia Warszawa
Jest nas niewielu ale w konkretnym celu.
Projekty: [link]
Gadżety i flagi: [link]
Projekty: [link]
Gadżety i flagi: [link]
-
nie staliście przypadkiem po lewej stronie... ?
-
jakiś koleś ma w podpisie że Polonia zawsze po prawej stronie, więc teraz chyba nie zrobili wyjątku
-
O ile mnie pamięć nie myli, to pakt dopuszczał możliwość sparingów na kadrze, pod warunkiem, że obie ekipy wyrażały na to chęć.
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!
-
Uczepiliście się tej Polonii . Nie pałam do nich sympatia , ale widać nie których tu boli ich obecność . Są na MN ,to coś tam zawsze się uczepicie , na kadrze też . . Chłopaki się starają i chwała im za to . W miarę swoich możliwości jeżdżą na kadrę i próbują zwalczać lewactwo na swoim stadionie. Jak śmieszne vlepy antyfaszytsowskie wydawali ”tolerancyjni kibole” Lecha lub Widzewa to była gadka że jakieś wynalazki itp ...Lecz jak takie vlepki pojawiły się na Polonii to od razu oburzenie że na Polonii rządzi antifa itp .Trochę kur*a pokory panowie . . . Niech chłopakom wiedzie się jak najlepiej żeby zwalczyli te kurestw* na swoim stadionie .jcb pisze:nie staliście przypadkiem po lewej stronie... ?
-
NRSL_BKW88 pisze:Uczepiliście się tej Polonii . Nie pałam do nich sympatia , ale widać nie których tu boli ich obecność . Są na MN ,to coś tam zawsze się uczepicie , na kadrze też . . Chłopaki się starają i chwała im za to . W miarę swoich możliwości jeżdżą na kadrę i próbują zwalczać lewactwo na swoim stadionie. Jak śmieszne vlepy antyfaszytsowskie wydawali ”tolerancyjni kibole” Lecha lub Widzewa to była gadka że jakieś wynalazki itp ...Lecz jak takie vlepki pojawiły się na Polonii to od razu oburzenie że na Polonii rządzi antifa itp .Trochę kur*a pokory panowie . . . Niech chłopakom wiedzie się jak najlepiej żeby zwalczyli te kurestw* na swoim stadionie .jcb pisze:nie staliście przypadkiem po lewej stronie... ?
ogarnij się typie, kogo do kogo ty porównujesz narodowcu za dyche?
-
[link]ExpertSerwis pisze:NRSL_BKW88 pisze:Uczepiliście się tej Polonii . Nie pałam do nich sympatia , ale widać nie których tu boli ich obecność . Są na MN ,to coś tam zawsze się uczepicie , na kadrze też . . Chłopaki się starają i chwała im za to . W miarę swoich możliwości jeżdżą na kadrę i próbują zwalczać lewactwo na swoim stadionie. Jak śmieszne vlepy antyfaszytsowskie wydawali ”tolerancyjni kibole” Lecha lub Widzewa to była gadka że jakieś wynalazki itp ...Lecz jak takie vlepki pojawiły się na Polonii to od razu oburzenie że na Polonii rządzi antifa itp .Trochę kur*a pokory panowie . . . Niech chłopakom wiedzie się jak najlepiej żeby zwalczyli te kurestw* na swoim stadionie .jcb pisze:nie staliście przypadkiem po lewej stronie... ?
ogarnij się typie, kogo do kogo ty porównujesz narodowcu za dyche?
http://www.youtube.com/watch?v=CaoR_ZFD ... e=youtu.be
-
Dodam jeszcze ze chlopaki z PFFI zbierali do puchy na oprawe, ktora zasponsorowali by pokazac ze mecz u nich i przygotowali wszystko jak mialo byc, wliczajac piro i i strobo i transy. I wszystko niestety poszlo w piz..u. Dzieki za tych co wrzucali bo to nie tak mialo wszystko wygladac, a szczegolnie dla fanow ze Szkocji `Sknerusow` ktorzy udowodnili ze nazwa nie odpowiada rzeczywistosci. Jesli sie uda, wezmiemy to co zostalo na nastepny wojaz.Rudy 102 pisze:Na mecz byla przygotowana specjalna oprawa zlozona z 4 tys bialo-czerwonych kartonikow. Wszystko zostalo zaakceptowane przez FAI i 5h przed meczem zostala ona wniesiona na stadion. Po przyjsciu na sektor okazalo sie ze... cala oprawa zostala zabrana przez stewardow. Powod - kartoniki stwarzaly niebezpieczenstwo dla kibicow.
Cunts.
-
Akurat Lech i Widzew to się niczym szczególnym nie wyróżniają pod względem narodowym,a przynajmniej do niedawna był tam marazm.garnij się typie, kogo do kogo ty porównujesz narodowcu za dyche?
No ale wiadomo propaganda Legii jak w III Rzeszy,udziela się wszystkim.
Nie rozumiem problemu,skoro są tam coraz prężniej działający ludzie spod znaku "celowniczka" to chyba OK,ale nie lepiej dopierdolić.
-
Jeśli Lech dla ciebie niczym szczególnym się nie wyróżnia pod względem narodowym to gówno wiesz widocznie!
-
Niech będzie-gówno wiem.
Odwołuję-Kibice Lecha zawsze byli znani jako ekipa zaangażowana,a Poznań to miasto w którym o lat bardzo wiele się dzieje,jest dużo inicjatyw,a lewusy chodzą kanałami,zresztą jest ich tam kilku czy kilkunastu.Pasuje?
Odwołuję-Kibice Lecha zawsze byli znani jako ekipa zaangażowana,a Poznań to miasto w którym o lat bardzo wiele się dzieje,jest dużo inicjatyw,a lewusy chodzą kanałami,zresztą jest ich tam kilku czy kilkunastu.Pasuje?
-
Nasza relacja z meczu pojawi sie niebawem. Farmazon goni farmazon tu...
Dzieki dla uzytkownikow UMBRO i Niedzwiedz za napisanie prawdy.
Emigracyjne Braterstwo.
TYCHY&ZETKA&ŁKS
Dzieki dla uzytkownikow UMBRO i Niedzwiedz za napisanie prawdy.
Emigracyjne Braterstwo.
TYCHY&ZETKA&ŁKS