W związku z wydarzeniami, jakie miały miejsce podczas meczu derbowego, Stowarzyszenie Sympatyków Zagłębia Lubin "Zagłębie Fanatyków" pragnie poinformować, iż pokryje straty materialne jakie zostały wyrządzone w pomieszczeniach na stadionie we Wrocławiu. Pokrycie odpowiednio wyliczonej szkody zostanie dokonane po sporządzeniu rzeczowej wyceny przez organizatora imprezy masowej, przy udziale przedstawicieli klubu Zagłębie Lubin.
Odnosząc się także do oświadczenia klubu Śląsk Wrocław S.A. pragniemy podkreślić, iż zakaz uczestnictwa w następnych derbach nie wywołuje u nas zdziwienia, tym bardziej nie wywołuje poczucia żalu. W momencie wybudowania stadionu we Wrocławiu przez około rok czasu, żadna z grup zorganizowanych kibiców gości nie miała możliwości uczestnictwa w imprezach masowych organizowanych na nowym stadionie we Wrocławiu. Dopiero w sytuacji, w której rozpoczęły się problemy finansowe związane z utrzymaniem stadionu umożliwiono uczestniczenie w meczach grupom kibiców przyjezdnych.
Mając to na względzie, jako przedstawiciele kibiców Zagłębia Lubin zaznaczamy, iż pokryjemy straty materialne związane ze zniszczeniem toalet po spełnieniu warunków przedstawionych powyżej. Tym samym ze spokojem przyjmujemy deklarację o potencjalnym zakazie wstępu dla nas. Wszyscy przecież doskonale zdajemy sobie sprawę, że to nie kibice Zagłębia są problemem. W gruncie rzeczy nie będziemy zaskoczeni jeśli wrócimy do Wrocławia ponownie na Oporowską.
Stowarzyszenie Sympatyków Zagłębia Lubin "Zagłębie Fanatyków".
KOMENTARZE 26 - 29.10.2012r.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE 26 - 29.10.2012r.
Na zakończenie polemiki o kiblach - ciekawe oświadczenie SSZL:
-
Re: KOMENTARZE 26 - 29.10.2012r.
Co ma komuna do edycji lub kasowania postów? Ktoś tworząc skrypt forum wpadł na genialny pomysł i dodał te opcje, widocznie nie zrobił tego przypadkiem. Mam parę lat doświadczenia w dziedzinie zarządzania forum więc twoje argumenty są zupełnie bezzasadne. Zapewniam cię że forum nie jest cenzurowane, a moderowane a są to zupełnie dwie odmienne czynności. Podkreślam też że żadne "niewygodne" posty nie były przeze mnie kasowane zwłaszcza, że takich postów nie było. Wolność słowa i brak cenzury nijak ma się też do postów typu: ty j***** gimbusie czy Motor rycerze koziej pały. Zastanówcie się czy chcecie w końcu mieć normalne forum czy jeden z drugim się wyzywać. Ja żadnych postów na poziomie usuwać NIE BĘDĘ. Inną sprawą jest to, że parę godzin po tym jak wyczyściłem temat jakiś administrator usunął 3 strony postów co nie jest moją winą i nie wiem też jaki jest tego powód zwłaszcza że to jak wyglądały zamieszczone tam notki po prostu dało się czytać.klasa sama w sobie pisze:wszystko ładnie pięknie ale kasowanie czy edycja postów to za komuny. Myślę, że napinkę trzeba tłumić przy pomocy perswazji bądź też od razu banować napinaczy a nie usuwać niewygodne posty. Wiadomo, że to forum kibiców i często jeden z drugim chce sobie coś "wyjaśnić". Zawsze był tu cięty język oraz zadawane nieraz trudne i niewygodne pytania ale dopóki ktoś nie obraża drugiego postami w stylu "ty k****" to moim zdaniem chwalenie się usuwaniem postów trąci cenzurą i komuną w najczystszej postaci. A myślę, że takie coś kibicowi nie przystoi. Tym bardziej w obecnych czasach gdzie walczymy o wolność słowa i brak cenzury na stadionachGoliath pisze:Na forum jest nowy moderator więc będę starał się w miarę rzetelnie i regularnie przeglądać działy relacje/zdjęcia/viedo/komentarze. Jeżeli widzicie, że komuś puszczają nerwy nie odpisujcie w przeciwnym razie sami wylądujecie z ostrzeżeniem/banem. Proponuję czekać na reakcję moderatora lub po prostu zgłosić post, opcję tę macie w prawym dolnym rogu ekranu.
Na dzień dzisiejszy z 14-15 stron zostało 9, a większość napinaczy otrzymała ostrzeżenia. Zbędne posty zostały usunięte/zedytowane. Tym razem i tak pobłażałem bo większość powinna wylecieć z forum.
Pozwoli pan że sam zadecyduje co będę robił z moim wolnym czasem i jak będą wyglądały moje działania na tym forum czy mam się dostosować?Blaster pisze:zamknijcie ten temat a nie czyscicie go po tygodniu, ja p*******..