Euro 2012 - akcje , atrakcje pomysły i libacje ;)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Euro 2012 - akcje , atrakcje pomysły i libacje ;)
flaga Bałtyku dobrze widoczna, nie mogli się powstrzymać...
-
Szpakowski i ten jego zajebisty doping...
-
niemieckie szmaty (Halle i coś tam jeszcze chyba bayernu) wiszą na meczu PL-Grecja, żal na to patrzeć ...
-
szmaty szmatami a 3 tys greków czy ile ich tam przyjechało, słychać dość często z dopingiem, a nasze piknikowe pizdy nie potrafią ich zagłuszyć nawet
-
Trzy tysiące Greków, śmiało przebija się z dopingiem przez "55 tysięcy polskich gardeł".
Ależ, ku***, upadek :(
Ależ, ku***, upadek :(
-
w 15:01 meczu widac bylo chinczyka na ,, Polskich ''trybunach :))
-
teraz to ja się nie dziwie po tym co w tv pokazali, jak te cipy na siedząco dopingują a grecy na stojąco
-
Zal na to patrzec, doping januszy katastrofa 3 min gwizdow 2 min dopingow grekow i 1 minuta januszy na zrywie POLSKA!!! Polska!!!, oby nasi na miescie pokazali charakter
-
Póki co po jednym punkcie dla: Poznania, Warszawy, Łodzi i Krakowa,
Szkoda że we Wrocku póki co nie było podobnie.
Z jednej strony trochę szkoda że Nas tam nie ma... bo to co się dzieje to masakra, flagi malowane pisakiem. Może docenią Nas - Kiboli po Ojro.
Z jednej strony trochę szkoda że Nas tam nie ma... bo to co się dzieje to masakra, flagi malowane pisakiem. Może docenią Nas - Kiboli po Ojro.
Pozdrawiam FISK
-
jeśli będzie sukces sportowy (wyjście z grupy) to zapomnij że ktokolwiek powie że była kiepska atmosfera a doping to jakaś żenadaFisk pisze:Póki co po jednym punkcie dla: Poznania, Warszawy, Łodzi i Krakowa,
-
c**** nas docenią, komplet ludzi jest? jest, doping wg nich jest? jest, kasa sie zgadza? zgadza, bezpiecznie jest? jest. to o czym my gadamy?
-
A ja wam powiem że po meczu z Rosją będą już inne zdania na temat wymalowanych stadionowych Januszy. Jak już ktoś tutaj pisał kacapy przekrzyczą ich lekkim chujem.
Brawo ŁKS Lech Legia i Wisła.
Brawo ŁKS Lech Legia i Wisła.
Jak ktoś już napisał, flaga "Bałtyk" bardzo wyraźna. To oficjalna delegacja, czy ktoś się podszywa?
-
Tę flage Bałtyku widze na każdym meczu pzpn-u.

-
Doping , o ile taki nieskoordynowany i sporadyczny bełkot mozna nazwac dopingiem żałosny.
A na tvp info jakiś domorosły politolog pierdoli że było fantastycznie a na dole leci tytuł
FANTASTYCZNY DOPING POLSKICH KIBICÓW.
ku*** mac, tragedia.
A na tvp info jakiś domorosły politolog pierdoli że było fantastycznie a na dole leci tytuł
FANTASTYCZNY DOPING POLSKICH KIBICÓW.
ku*** mac, tragedia.
-
A czego Ty i reszta się spodziewaliście? Że hordy zwykłych pikników z każdego zakątka świata rozkręcą doping?TS1906NH pisze:teraz to ja się nie dziwie po tym co w tv pokazali, jak te cipy na siedząco dopingują a grecy na stojąco
Był komplet? Był. To jest ważne dla pzpn, rządu i tv.
-
tych Greków tam bylo z 2-3 tys. i robili niezły kocioł, widać że tam praktycznie każdy to fanatyk, czy to wymalowany ryj czy jakaś gruba baba, ruskie wyskoczą w 7-8 tys. i pozamiataja tam
Niektorzy lykaja ta papke w tv jak pikniki hehe.Wszyscy widzieli i slyszeli, ze pikole dopingu i atmosfery juz nigdy nie stworza na pilce noznej niech lepiej wroca na hale siatkarskie.
Dla pikoli te ME, to taki jednorazowy wybryk w swoim zyciu podobnie jak z wieszniem flag polski gdzie popadnie.
A propo ruskich, to zobaczymy jak ogarna doping z pepikami ;).
Mam nadzieje, ze te pikole neutralni/polscy co beda we Wroclawiu wiedza komu kibicowac hehe.
Dla pikoli te ME, to taki jednorazowy wybryk w swoim zyciu podobnie jak z wieszniem flag polski gdzie popadnie.
A propo ruskich, to zobaczymy jak ogarna doping z pepikami ;).
Mam nadzieje, ze te pikole neutralni/polscy co beda we Wroclawiu wiedza komu kibicowac hehe.
-
rozumiem, że widzewiacy z Koluszek i Futbolowi Patrioci nie uczestniczą w bojkocie? ich flagi choć małe dobrze widoczne, no i jeszcze ten Bałtyk.
Tuskostan - mityczny stan na zielonej wyspie, gdzie 28-latek, milioner z 6 wyrokami zakłada linie lotniczą oraz parabank...aby żyło się lepiej!
a ta flaga na pewno Widzewa?P_FSW pisze:rozumiem, że widzewiacy z Koluszek i Futbolowi Patrioci nie uczestniczą w bojkocie? ich flagi choć małe dobrze widoczne, no i jeszcze ten Bałtyk.
-
MKS_skm pisze:a ta flaga na pewno Widzewa?P_FSW pisze:rozumiem, że widzewiacy z Koluszek i Futbolowi Patrioci nie uczestniczą w bojkocie? ich flagi choć małe dobrze widoczne, no i jeszcze ten [link].
oczywiście, że tak. na samym dole: [link]
foto za fc widzewa z koluszek.
Tuskostan - mityczny stan na zielonej wyspie, gdzie 28-latek, milioner z 6 wyrokami zakłada linie lotniczą oraz parabank...aby żyło się lepiej!
-
jak na Widzew to jakieś dziwne te barwy na fladze
-
Idą na rekord wtopień w tym miesiącu. Balety z CSKA, podczas tej imprezy baty, teraz z flagą wspieranie ruskich ziomali. Faktycznie jest rozłam po tym gwałcie przed Real-CSKA i sprawa wypłynęła dopiero teraz, bo zaprosiliście oprawców swojego kumpla po szalu?P_FSW pisze:rozumiem, że widzewiacy z Koluszek nie uczestniczą w bojkocie
czajnik pisze:Nazywacie Widzew wieśniakami ? OK, nazywacie komuchami ? OK
-
W spotkaniu otwarcia Euro 2012, w którym Polska zremisowała z Grecją 1:1, egzamin zdawała nie tylko kadra Franciszka Smudy, ale także polscy kibice. Nasi kibice celująco zdali ten egzamin, zadając kłam twierdzeniom zagranicznych mediów, szkalujących fanów piłki nożnej w kraju nad Wisłą. Biało-czerwone flagi, szaliki i chóralne śpiewy przez całe spotkanie - w żadnym momencie na Stadionie Narodowym nie pojawił się negatywny doping. Polacy skupili sie na swojej własnej drużynie, dopingując ją ze wszystkich sił. Oby tak dalej!
I Mają to co chcieli osiągnąć.
OZSK jeszcze istnieje ?
I Mają to co chcieli osiągnąć.
OZSK jeszcze istnieje ?
Nie wiem czy widzieliście, ale jak kamera przeleciała w zbliżeniu przez trybuny to pomiędzy ruskimi widać było roześmianych pikoli w biało-czerwonych koszulkach. Zła krew człowieka zalewa...
-
-
-
To dziwne bo jak padła bramka dla Czechów to pokazali jak Polacy cieszą się razem z Czechami ze zdobytej bramki, może niektórzy siedzą pośród ruskich, ale większość jest za Czechami.zawodowiec pisze:Nie wiem czy widzieliście, ale jak kamera przeleciała w zbliżeniu przez trybuny to pomiędzy ruskimi widać było roześmianych pikoli w biało-czerwonych koszulkach. Zła krew człowieka zalewa...
-
Można coś więcej na ten temat ? Dostali po głowach od Wisły czy co ?student1920 pisze:Wieść o wpierdolu dla Stoke już się rozeszła po Anglii. Inni kibole już z nich kręcą bekę, że skakali i się doskakali.. hehe
-

[link]
http://www.youtube.com/user/DavidDukePLTV#p/u
http://niszczsyjonizm.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/DavidDukePL2
http://www.polskawalczaca.com
http://niszczsyjonizm.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/DavidDukePL2
http://www.polskawalczaca.com
-
-
-
Piast Gliwice organizuje wyjazd na mecz Polska - Rosja 12 czerwca
Kod: Zaznacz cały
http://piastgliwice.eu/component/content/article/1-nowiny/1521-wyjazd-na-mecz-polska-rosja
-
Grecy na Narodowym:
[link] [link] [link]
[link] [link]
[link] [link] [link]
[link] [link]
[link]
-
wstyd się trochę przyznać, ale poszliśmy na ta "imprezę" pod tytułem mecz otwarci, na usprawiedliwienie mam tylko to ze mieszkam 15 minut od stadionu i z poprzednich imprez nabyłem umiejętność kupowania biletów na te gówniane imprezy po cenie nominalnej:
1) w kwestii organizacji muszę jako wróg tej jebanej PO przyznać ze było bardzo dobrze, jedyne do czego można się przyczepić to liczba wejść (zaledwie trzy na cały stadion), cała impreza otwarcia, te tańce na plus
2) w kwestii dopingu też muszę przyznać że nie było tragicznie, wiadomo że były chwile ciszy, ale jak Grecy próbowali coś krzyknąć to szybko ich nasze lemingi zakrzyknęli
3) na mecz się mało patrzyłem, cieszyło mnie jak Grecy strzelili bramkę, dziwny pewno jestem?
1) w kwestii organizacji muszę jako wróg tej jebanej PO przyznać ze było bardzo dobrze, jedyne do czego można się przyczepić to liczba wejść (zaledwie trzy na cały stadion), cała impreza otwarcia, te tańce na plus
2) w kwestii dopingu też muszę przyznać że nie było tragicznie, wiadomo że były chwile ciszy, ale jak Grecy próbowali coś krzyknąć to szybko ich nasze lemingi zakrzyknęli
3) na mecz się mało patrzyłem, cieszyło mnie jak Grecy strzelili bramkę, dziwny pewno jestem?
Komentowanie meczu w Warszawie na ktorym z 90% widowni stanowili pracownicy firm zamieszanych w organizacje czy budowe tego calego euro zakrawa na kpine. Jestesmy jeszcze na forum kibicow czy Wam tez goraczka propagandy uefa i rzadu jebla do glow?
Sa jakies fakty TYPOWO KIBOLSKIE z Polski ego wieczoru?
Jak nie to na c*** to lanie wody????
Sa jakies fakty TYPOWO KIBOLSKIE z Polski ego wieczoru?
Jak nie to na c*** to lanie wody????
-
Kilka zdjęć ze strefy kibica w Poznaniu:
[link]
[link]
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

-
na c*** tutaj coś pisać jak i tak wszystko weryfikuje ulica
a odnośnie tego filmiku Ruskich czym się tu szczycić? w takiej grupie obić stewardów ? nic specjalnego i samo to że jakieś stare chłopiny to były ,prócz tego co zaliczył k.o
Infoz jaką rzeź ?
a odnośnie tego filmiku Ruskich czym się tu szczycić? w takiej grupie obić stewardów ? nic specjalnego i samo to że jakieś stare chłopiny to były ,prócz tego co zaliczył k.o
Infoz jaką rzeź ?
WIARA
-
w GDA kilku zoltych pogonionych ze strefy kibica 2 ekipy (7-10łbow) hiszpanow odmawiaja propozycji wyjscia do parku + ekipe arki z rumii ratuje kabaryna psow po meczu ...
-
Na meczu ruscy-Czechy,Polska Biało-Czerwoni spiewali nasi piknicy z Czechami?Bo niosło sie niezle,ale wątpie by sami piknicy tak to pociągneli jak mają z tym problem na meczu kady pzpn.