Otwarcie Narodowego!!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
pizdri13

Re: Otwarcie Narodowego!!

Post autor: pizdri13 » 01.03.2012, 21:06

odpowiedz sobie krótko której reprezentacji kibicujesz?

iparts.pl
wieśniak

Post autor: wieśniak » 01.03.2012, 21:14

reprezentacji Polski a nie Europy.
Obrazek

pizdri13

Post autor: pizdri13 » 01.03.2012, 21:25

to jazda na stadion i to wszystkim wykrzycz !!! moja albo twoja jest w tym wina ze jakies zabo-szwaby graja w reprezentacji ?
sami nie wiecie czego sie czepiac to nie kupie biletu bo dam zarobic pzpnowi, jak juz kupie to nei kibicuje Polsce bo graja tam obcokrajowcy -- cały czas tu pare osob próbuje przekonac reszte ze zle robimy pokazując niby focha ze dzieki nam nie ma super dopingu ...nikt sie za nami nie wstawi a jesli nawet to nic to nie da . kto nie ma zakazów to na repre i tam swoje zdanie wykrzyczec chocby i przez 90 minut

pizdri13

Post autor: pizdri13 » 01.03.2012, 21:28

gregory88 pisze:
sfrustrowany pisze:http://www.youtube.com/watch?v=FIFy4k09 ... re=related

naprawde plakac sie chce jak sie patrzy na to co wczoraj bylo w porownaniu z tym co bylo jeszcze tak niedawno.. mam nadzieje że jeszcze dozyjemy takich meczy jak ten powyżej..
ja jestem w stanie wrocic na stadion jak tylko dyzma sie zawinie razem ze swoimi perkisami i obornikami, ceny cenami, moge dawać i po 200zł za bilet jak bede wiedzial że grają sami Polacy i oddają całe serce na boisku za tą kadre, niech nawet dostają kazdy mecz 0-5 ale żeby grali NASI
to powiedz mi w ilu Polskich klubach graja zagraniczni Pilkarze , w wiekszosci klubow sa czarni niemcy i c*** wie kto jeszcze i jakos tym druzyna kibicujemy a dlaczego ? bo nie kibicujemy jakims c**** z zachodu tylko naszemu klubowi tak samo jest z Reprezentacja to ze jest tam jakis Francus i Niemiec to nie jest nasza wina i nie chodzimy na stadion po to zeby im kibicowac tylko Polskiej Reprezentacji tak naprawde to sami sie niszczymy te k**** z pzpn chca tego a my im tylko pomagamy a tym bardziej na euro powinismy sie pokazac z jak najlepszej strony bo bedzie nas ogladac caly swiat
gregory88 -dokladnie tak jak piszesz! reszta niech przeczyta to ze zrozumieniem ...

NoCalcioModerno

Post autor: NoCalcioModerno » 01.03.2012, 21:37

To sobie chodźcie tylko nie zapomnijcie zabrać trąbki z Zakopanego.

pizdri13

Post autor: pizdri13 » 01.03.2012, 21:50

NoCalcioModerno pisze:To sobie chodźcie tylko nie zapomnijcie zabrać trąbki z Zakopanego.
dobrze ministrancie hahahahhah

gregory88

Post autor: gregory88 » 01.03.2012, 21:54

NoCalcioModerno pisze:To sobie chodźcie tylko nie zapomnijcie zabrać trąbki z Zakopanego.
janusze byli zawsze i zawsze beda to ze przestaniemy chodzic to zrobimy z siebie drugich Angoli sami sie wyniszczymy

piotras

Post autor: piotras » 01.03.2012, 22:23

pizdri13 pisze:
gregory88 pisze:
sfrustrowany pisze:http://www.youtube.com/watch?v=FIFy4k09 ... re=related

naprawde plakac sie chce jak sie patrzy na to co wczoraj bylo w porownaniu z tym co bylo jeszcze tak niedawno.. mam nadzieje że jeszcze dozyjemy takich meczy jak ten powyżej..
ja jestem w stanie wrocic na stadion jak tylko dyzma sie zawinie razem ze swoimi perkisami i obornikami, ceny cenami, moge dawać i po 200zł za bilet jak bede wiedzial że grają sami Polacy i oddają całe serce na boisku za tą kadre, niech nawet dostają kazdy mecz 0-5 ale żeby grali NASI
to powiedz mi w ilu Polskich klubach graja zagraniczni Pilkarze , w wiekszosci klubow sa czarni niemcy i c*** wie kto jeszcze i jakos tym druzyna kibicujemy a dlaczego ? bo nie kibicujemy jakims c**** z zachodu tylko naszemu klubowi tak samo jest z Reprezentacja to ze jest tam jakis Francus i Niemiec to nie jest nasza wina i nie chodzimy na stadion po to zeby im kibicowac tylko Polskiej Reprezentacji tak naprawde to sami sie niszczymy te k**** z pzpn chca tego a my im tylko pomagamy a tym bardziej na euro powinismy sie pokazac z jak najlepszej strony bo bedzie nas ogladac caly swiat
gregory88 -dokladnie tak jak piszesz! reszta niech przeczyta to ze zrozumieniem ...
To teraz pomyślcie obej czym różni się gra w Klubie, od gry w Reprezentacji Narodowej.

W klubach graja "najemcy" zawodowcy którzy wybrali w życiu taką profesje. W reprezentacji graja POLACY, obywatele Polski którzy akurat w tej chwili robia to najlepiej (a nie piłkarze którzy wiekszośc swojego życia spędzili poza Ojczyzną).
Jak to zrozumiecie to myslę że usuniecie swoje niektóre posty (szczególnie pizdri13).

A my, oczywiście że powinniśmy się dobrze zaprezentować, ale na mieście
Robotnicze Towarzystwo Sportowe WIDZEW Łódź

NoCalcioModerno

Post autor: NoCalcioModerno » 01.03.2012, 22:30

Po co tłumaczysz zwykłym baranom, tylko się cieszą z prowokacji :)

gregory88

Post autor: gregory88 » 01.03.2012, 22:46

NoCalcioModerno pisze:Po co tłumaczysz zwykłym baranom, tylko się cieszą z prowokacji :)
o jakiej prowokacji ty piszez ? piotras , zgadzam sie z toba po czesci poniewaz to nie jest ani nasza ani Polskich Pilkarzy wina ze graja z niemcami czy zabolami w druzynie narodowej tylko trenera kadry i co teraz mamy wszyscy bojkotowac mecze tylko dlatego ze jakis pacan sciagnal jakis c**** z zachodu? mi sie tez to nie podoba ze graja u nas takie przezuty ale nie im kibicuje tylko Polskiej Reprezentacji kibicuje tym Polakom ktozy nas reprezentuja . i jeszcze jedno co znaczy wedlug was " i na dobre i zle" ? bo dla mnie to znacze ze nie wazne co by sie nie dzialo bede kibicowal Polskiej Reprezentacji nie tym c**** z zachodu co sie uwazaja za Polakow ale prawdziwym Polakom ktozy potrzeboja naszego wsparcia

Joka

Post autor: Joka » 01.03.2012, 22:49

Po tym meczu rozmawiałem z dziewczyną, jakąś znajoma kumpla, która powiedziała, że szkoda, że kibole znów byli na meczu, bo tylko gwizdy były i oni nawet nie umieją dopingować...Wszystko chyba w temacie bojkotów, sam nawet nie wiem jak się do takich bojkotów ustosunkować...
A my wciąż o tym samym, a my wciąż tacy sami! Charakternie z zasadami, z pierdolnięciem jak dynamit!

Spierdalaj88

Post autor: Spierdalaj88 » 01.03.2012, 22:57

Uzasadniona_Krytyka pisze:Nie tylko Sandecja chciała się polansować na otwarciu http://legionisci.com/photos12w/12polsk ... PG_f23.jpg

jeśli chodzi Ci o flagę na pierwszym planie to nie widnieje tam żadna nazwa klubowa, chyba, że chodzi Ci o Bałtyk
NARODOWE SIŁY ZBROJNE NSZ
NAPIERDALAM PROJEKTY GRAFICZNE - PW

mozart

Post autor: mozart » 01.03.2012, 23:17

Poniższe słowa to moje subiektywne zdanie i jeśli ktoś chciałby wdawać się w polemikę to zapewniam, że się w nią nie wdam.

Jak dla mnie, to możemy już sobie Reprezentację odpuścić, bo chyba nie ma tam dla nas miejsca. Nie wiem jak Wy, ale ja naprawdę czuję się patriotą i jak wczoraj oglądałem mecz to było mi kurewsko smutno. Tak jak w Poznaniu na meczu z WKS byłem wzruszony gdy 40 tyś osób śpiewało hymn, wczoraj chciało mi się wyć z powodu jebanego bojkotu.

Wydaje się Wam, że "nasz" bojkot przyniesie jakiś skutek? c**** przyniesie, nie skutek. Po Euro moda na mecze nie przeminie, zapewniam Was. Będzie tak jak było z żużlem. Kiedyś fanatycznie, dzisiaj piknikowo - tyle, że niektóre ekipy nie odpuściły.

Podobnie robi się na stadionach - wymówki od wyjazdów, bo ochrona, bo to, bo tamto, bo sramto. Wydaje mi się, że zwyczajnie część chce już odpuścić i tyle. Tym bardziej cieszę się, że wczoraj wisiała flaga Sandecji - jedyni normalni, którzy już chyba obudzili się z tego pojebanego snu.

Zastanawiam się, komu taka sytuacja jest na rękę, bo chyba tylko tym, którzy ten p********* bojkot wymyślili. Trzeba zadać sobie pytanie, ilu z nas tak naprawdę się z tym bojkotem zgadza.

Zacytuję tutaj podpis jednego z forumowiczów: "Gdyby interesowała nas piłka, zostalibyśmy piłkarzami".

To co się dzieje na Reprezentacji, to nie wina pikników, Tuska czy innych gadów - to tylko i wyłącznie nasza wina, ponieważ daliśmy się wygonić ze stadionów niczym dzieciaki z piaskownicy. A Tusk może klepać się tylko po ramieniu -wykonał kawał dobrej roboty.

Tak naprawdę powinniśmy wrócić na stadiony i pokazać jak się powinno dopingować, a nie podczas Euro ganiać po ulicach i robić rozpierdol - niszczmy nasze miasta, brawo...Naprawdę mi ręce opadają.

Połowa z Was tutaj uważa się za wielkich patriotów, a języka ojczystego nie znają - nie chce mi się na to patrzeć.

Od następnego meczu zaczynam jeździć na Reprezentację, mam nadzieję, że chociaż część z Was też - c*** mnie trafia, jak widzę tam piknik jak na siatkówce.

Lato i Tusk pewnie flaszkę robią z radości.
Żyj...!

NoCalcioModerno

Post autor: NoCalcioModerno » 01.03.2012, 23:22

Gdyby nie było tych farbowanych wynalazków sprowadzonych przez Smudę to może być jeszcze z tego było, przeżyliśmy czarnego, przeżyliśmy brudasa rogera, ale teraz prawie połowa wyjściowej jedenastki będzie obca. To nie klub, który kupuje najemników celem podniesienia poziomu piłkarskiego, bo tam jest to akceptowalne tylko do pewnej granicy(Wisła jako klub już przegięła z brudami), natomiast jeśli ktokolwiek traktuje podobnie kadrę i akceptuje najemników i jeszcze płaci by ich oglądać w naszych barwach - dla mnie jest skończonym frajerem i wiadomo co i gdzie należy mu włożyć.

gregory88

Post autor: gregory88 » 01.03.2012, 23:37

mozart pisze:Poniższe słowa to moje subiektywne zdanie i jeśli ktoś chciałby wdawać się w polemikę to zapewniam, że się w nią nie wdam.

Jak dla mnie, to możemy już sobie Reprezentację odpuścić, bo chyba nie ma tam dla nas miejsca. Nie wiem jak Wy, ale ja naprawdę czuję się patriotą i jak wczoraj oglądałem mecz to było mi kurewsko smutno. Tak jak w Poznaniu na meczu z WKS byłem wzruszony gdy 40 tyś osób śpiewało hymn, wczoraj chciało mi się wyć z powodu jebanego bojkotu.

Wydaje się Wam, że "nasz" bojkot przyniesie jakiś skutek? c**** przyniesie, nie skutek. Po Euro moda na mecze nie przeminie, zapewniam Was. Będzie tak jak było z żużlem. Kiedyś fanatycznie, dzisiaj piknikowo - tyle, że niektóre ekipy nie odpuściły.

Podobnie robi się na stadionach - wymówki od wyjazdów, bo ochrona, bo to, bo tamto, bo sramto. Wydaje mi się, że zwyczajnie część chce już odpuścić i tyle. Tym bardziej cieszę się, że wczoraj wisiała flaga Sandecji - jedyni normalni, którzy już chyba obudzili się z tego pojebanego snu.

Zastanawiam się, komu taka sytuacja jest na rękę, bo chyba tylko tym, którzy ten p********* bojkot wymyślili. Trzeba zadać sobie pytanie, ilu z nas tak naprawdę się z tym bojkotem zgadza.

Zacytuję tutaj podpis jednego z forumowiczów: "Gdyby interesowała nas piłka, zostalibyśmy piłkarzami".

To co się dzieje na Reprezentacji, to nie wina pikników, Tuska czy innych gadów - to tylko i wyłącznie nasza wina, ponieważ daliśmy się wygonić ze stadionów niczym dzieciaki z piaskownicy. A Tusk może klepać się tylko po ramieniu -wykonał kawał dobrej roboty.

Tak naprawdę powinniśmy wrócić na stadiony i pokazać jak się powinno dopingować, a nie podczas Euro ganiać po ulicach i robić rozpierdol - niszczmy nasze miasta, brawo...Naprawdę mi ręce opadają.

Połowa z Was tutaj uważa się za wielkich patriotów, a języka ojczystego nie znają - nie chce mi się na to patrzeć.

Od następnego meczu zaczynam jeździć na Reprezentację, mam nadzieję, że chociaż część z Was też - c*** mnie trafia, jak widzę tam piknik jak na siatkówce.

Lato i Tusk pewnie flaszkę robią z radości.
Brawo dla tego Pana , zgadzam sie w 100%

lirycznyMORDERCA

Post autor: lirycznyMORDERCA » 01.03.2012, 23:49

PANOWIE powiedzmy sobie otwarcie : to co wczoraj było to w 90% druga Anglia. "Teatry marzeń" - klaskanie i gwizdanie przy każdej akcji. Zachód jest jak rak wżera się w nas. Po wczorajszym "widowisku" to widać. Wymalowane mordy + "doping" - wiejska folklorystyczna odmiana Anglii. Zabili klimat, wypędzili fanatyków, poprawna politycznie publika (z małymi wyjątkami). Hymn spiewany zza jednej bramki tak, zza drugiej tak - z czego wyszedł bełkot. Nie myślałem, że dożyje takich czasów żeby oglądać mecze repry u siebie bez fonii ze względu na kibiców, (komentator swoją drogą). Brakuje spontaniczności i dzikości nie tak dawnych czasów. Tak nawiasem mogli wyjebaną biedronkę na zewnątrz stadionu powiesić, sprzedawać Sarmacze z biedry, zrobić wielkie grillowanie zamiast meczu większość publiki pewnie by była na tak hehe Nie chce być złym prorokiem, ale teraz się wkurwiamy kombinujemy, ale za rok, dwa to będzie norma. ku*** JEGO JEBANA MAĆ!!

permanent

Post autor: permanent » 02.03.2012, 00:17

Nie wiem jak reszta ale ja zostałem wychowany w ten sposób że bezczynność to najgorsza rzecz jaką można zrobić chcąc zmienić sytuację. Nie czuję się na tyle kumaty żeby napisać jaki jest złoty środek ale to że wydamy/nie wydamy te 60 zł na mecz pzpn-u jakoś nie zmieni diametralnie sytuacji tej chorej organizacji. To samo z kupowaniem biletu - Ty nie kupisz, kupi go piknik, jeden z tych jacy przybyli wczoraj na narodowy. Co można zyskać pojawiając się na meczu? Wywiesić transparent, pokrzyczeć na kogo trzeba...kiedy jest tak cicho jak było wczoraj każdy przed tv usłyszy co krzyczy chociaż 100 osobowa grupa.

Pojawił się pomysł zawitania na Polska - Andora. Jak dla mnie świetny, jest okazja do zrobienia kontrastu, nie tylko wokalnie ale i wizualnie. Sprawa do przemyślenia.
permanent mówi jak jest

Łowca

Post autor: Łowca » 02.03.2012, 03:22

permanent pisze: Pojawił się pomysł zawitania na Polska - Andora. Jak dla mnie świetny, jest okazja do zrobienia kontrastu, nie tylko wokalnie ale i wizualnie. Sprawa do przemyślenia.
Na takim meczu mógłbym się zjawić ale na pewno nie po to żeby tym k***** dopingować lepiej wyśmiać i poniżyć o taki kontrast to ja rozumiem. Wrzuty cały mecz oraz transy pewnie bez echa by nie przeszły. Cała Polska powinna się dowiedzieć co myślimy o rudej małpie i tym zjebanym euro. Jednak chyba nierealne jak na tą chwilę. j**** system!

adas_88

Post autor: adas_88 » 02.03.2012, 05:44

Jurand ze Spychowa

Post autor: Jurand ze Spychowa » 02.03.2012, 08:11

Łowca pisze:
permanent pisze: Pojawił się pomysł zawitania na Polska - Andora. Jak dla mnie świetny, jest okazja do zrobienia kontrastu, nie tylko wokalnie ale i wizualnie. Sprawa do przemyślenia.
Na takim meczu mógłbym się zjawić ale na pewno nie po to żeby tym k***** dopingować lepiej wyśmiać i poniżyć o taki kontrast to ja rozumiem. Wrzuty cały mecz oraz transy pewnie bez echa by nie przeszły. Cała Polska powinna się dowiedzieć co myślimy o rudej małpie i tym zjebanym euro. Jednak chyba nierealne jak na tą chwilę. j**** system!
Czysty strzał w stopę, później by sie znowu zaczęła napinka i najazdy na nas jacy to źli jesteśmy i chwalenie pikników.. bez sensu to już wole w domu siedzieć. Trzeba na Andore jechac i pokazać tym k*****, że wcale nie odpuściliśmy, żyjemy i mam się dobrze i pokazać im co stracili. Jestem pewien, że po takim meczu wszyscy w około mówiliby o fantastycznym dopingu tak samo jak i teraz (nawet w TVNie) p*******, że dopingu nie ma. Tak jak ktoś wspomniał wcześniej jest bez sensu gadka na temat nabijania kasy pzpnowi, jeżeli nie pójde ja albo Ty na ten mecz i nie zaplace 6 dych za bilet, to ten sam bilet kupi jakis paź z ryjem wymalowanym i będzie wpierdalał kukurydzę zamiast dopingować a taki bilet można lepiej wykorzystać a kasa u nich i tak się bedzie zgadzała.

Bartekkkk

Post autor: Bartekkkk » 02.03.2012, 08:52

Nabijanie kabzy leśnym dziadkom to jedno, ale ku*** dopingowanie takiego Polanskiego? Chyba, że byłby doping + pociskanie na farbowane listy, donka itd

m1025

Post autor: m1025 » 02.03.2012, 09:48

Moim zdaniem dobrym sposobem pokazania się było by pójscie na Andore i kibicowanie /tak jak potrafimy/ Andorze i wywiesznei transparentów typu :Obraniak, ... nie jestescie Polakami / i ty smuda też/ . Bilety kupic przez federacje Andory. Mozna też postarać się o wywiesznei odpowiednich transparentów ne euro /też mozna sprobowac bilety nabyc przez obce feedeacje nie sądze aby ruscy i grecy wykorzystali swo nakład/

CzłowiekRenesansu

Post autor: CzłowiekRenesansu » 02.03.2012, 11:28

m1025 pisze:Bilety kupić przez federacje Andory.
Jest to jakiś pomysł. Czy to w ogóle realne i czy pzpn serio nie dostaje wtedy kasy?
Ogarnia ktoś?
Wyjazdy sprawiają, że jestem lepszym człowiekiem.

fan_1953

Post autor: fan_1953 » 02.03.2012, 11:47

CzłowiekRenesansu pisze:
m1025 pisze:Bilety kupić przez federacje Andory.
Jest to jakiś pomysł. Czy to w ogóle realne i czy pzpn serio nie dostaje wtedy kasy?
Ogarnia ktoś?
Jak dla mnie to się nie sprawdzi, bo po 1. ile taka Andora może zamówić biletów dla swoich kibiców ? przecież to mały kraj, to wezmą tyle co by dla garstki jakiś sponsorów rozdać. Nawet jeśli by dostali tyle ile im przysługuje, to na Legii w sektorze gości wchodzi 1400 osób (chyba, że na reprezentacji jest jakoś inaczej). Po 2. przecież kasa za kupione w ich federacji bilety też leci do kasy pzpn-u, bo przecież jasne jest, że jak pzpn organizuje mecze to bierze kasę za wszystkie bilety, zastanówcie się czasem, jak jedziecie na wyjazd to gdzie trafia kasa za wasze bilety ? nie do waszego klubu ... tak samo jest na reprezentacji. W Andorze mogą sobie co najwyżej jakąś prowizję policzyć za pośrednictwo.

type_s

Post autor: type_s » 02.03.2012, 11:57

Niestety co do naszej flagi Sandecja muszę się zgodzić że to przesada niestety jest u nas grupa pajacy którym alkohol już dawno wyżarł mózgi i pierwszy raz jakiemuś Wiślakowi przyznam racje buractwo do potęgi bo te kumate osoby mieniące się hools na swój wyjazd do Szczecina czy Płocka nie pojadą ale tu lans musi być szczerze osobiście się od tego odcinamy i mam nadzieję że ta parodia się skończy.

ps. w Bratysławie byliśmy i braliśmy czynny udział w walce z psami, a wasze spostrzeżenia oparte pewnie na braku tej flagi i macie wyżej odpowiedź że hools wolą piknik z alko niż awanture z adrenialiną!

fannn

Post autor: fannn » 02.03.2012, 11:59

Bartekkkk pisze:Nabijanie kabzy leśnym dziadkom to jedno, ale ku*** dopingowanie takiego Polanskiego? Chyba, że byłby doping + pociskanie na farbowane listy, donka itd
Nie dopingujesz Polańskiego, tylko reprezentujesz swój kraj i śpiewasz ja jego cześć. Tak samo na lidze nie dopingujemy piłkarzy (murzyny i inne wynalazki) tylko klub.

m1025

Post autor: m1025 » 02.03.2012, 12:02

Zapomnialem dodać ;
naszym piłkarzykom i to bardziej tym lewym, wawrzyniakom etc /bardziej niż farbowanym lisom/ mależy sie okazanie co o nich sądzimy, poniewaz żadaen z nich /jeżeli się mylę to z góry przepraszam/ nie stanął po naszej stronie w naszym konflikcie z pzpn i banda rudej szmaty i gównem /nic nie ryzkując, zarabiją gruby hajs na zachodzie, więc nie ma jak ich po kieszeniu uderzyć, poza tym przypomnijcie sobie kare dla piszczka, gdzie pzpn bardziej niż piszczek kombinował jak kare anulować/ . Tyle lat dopingu i wsparcia , a teraz ...
myślę, że jeżeli ktos ma kontakty z hiszpańskimi kibicami / przypuszczam , że tak/ to można przez nich zacząć starać się o bilety, wtedy federacja andory tez poprosi o wiiecej. ma to tę zaletę, ze jak dizadki z pzpn łase na kasę mogą stwierdzic, ze lepiej opchnąc andorczykom niż za darmo rozdać biedronce tym bardziej, że nie spodziewam się szału z frekwencją /pamiętacie Argentynę II i Francję/ . Nie mówię , że się uda , aler myślę , ze taka manifestacja po pierwsze nei grozi przypałem , bo jak ukarać za doping dla Andory , a po drugie daje z jednej strony okazję do pokazania naszej siły. Wyobraźcie sobie jakie jaj w europie b y były , ze na meczu pzpn Andora /parę dni przed euro, kibice dopingowali Andorę . ciekawe co by napisało gówno i wsi 24

Yazir

Post autor: Yazir » 02.03.2012, 12:58

Pojazd ścierwa na meczu z Andorą jak najbardziej, ale doping Andory to pojebany pomysł.

PLC

Post autor: PLC » 02.03.2012, 13:17

Yazir pisze:Pojazd ścierwa na meczu z Andorą jak najbardziej, ale doping Andory to pojebany pomysł.
Dokładnie. W chuju mam jakąś Andorę, albo kibicuje Polsce albo nikomu. Jak podczas eliminacji do Euro 2008 janusze kibicowali Holandii, żebyśmy mogli awansować z drugiego miejsca to był krzyk, więc bądźmy konsekwentni. Doping na pełnej kurwie przez 90 minut + hasła o farbowanych lisach i pzpnie. W mediach dostaną sraki, że to samo będzie na euro, a wszyscy wiemy, że nie będzie.

VRN

Post autor: VRN » 02.03.2012, 13:20

Niechce mi sie czytać całego tematu ale ktoś kto wymyslił dopingowanie Andory jest jakiś P*********** i to dobrze ;-)

Kalashnikov.

Post autor: Kalashnikov. » 02.03.2012, 13:38

Jak byl pomysl dopingowac wegrow w meczu Polska -Wegry to wszyscy to olali.A wy chcecie dopingowac Andore :)
████▀░░░░░░░░░░░░░░░░░▀████
███│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│███
██▌│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│▐██
██░└┐░░░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░██
██░░└┐░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░░██
██░░┌┘▄▄▄▄▄░░░░░▄▄▄▄▄└┐░░██
██▌░│██████▌░░░▐██████│░▐██
███░│▐███▀▀░░▄░░▀▀███▌│░███
██▀─┘░░░░░░░▐█▌░░░░░░░└─▀██
██▄░░░▄▄▄▓░░▀█▀░░▓▄▄▄░░░▄██
████▄─┘██▌░░░░░░░▐██└─▄████
█████░░▐█─┬┬┬┬┬┬┬─█▌░░█████
████▌░░░▀┬┼┼┼┼┼┼┼┬▀░░░▐████
█████▄░░░└┴┴┴┴┴┴┴┘░░░▄█████
███████▄░░░░░░░░░░░▄███████
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI

m1025

Post autor: m1025 » 02.03.2012, 13:50

Nie chofdzi mi o kibicowanie Andorze dal kibicowania Andorze, tylko o pokazanie naszym piłkarzykom co o nich myslimy. pzpn ściągnie januszy któzy sie najebia i bedą krzyczeć POLSKA i nasze bluzgi czy transparenty zostana potraktowane jako zgrzyt a szpaku , gowno i inni bedą się zachwycac frekwencją. Też nie tyle mi chodzi o doping dla Andory, co o bluzganie na naszych piłkarzyków / zaden z nich nie powioedział , nic w naszej obronie, a jakos moge sie założyć, że odwiedzi ich ryzy i będa szczęśliwi jakby im pamela robiła loda/ . Tego typu doping bedzie swego rodzaju demonstracją i pozwoli na pokazanie jak wygląda nasz doping / o ile sie przebijemy przez januszy z wuwuzelami. Sytuacja jest specyficzna i dlatego trzeba sie zachowac niekonwencjonalnie. Transparenty może zdjąć ochrona, a jak będziemy dopingować Andore to nic nam nie beda mogli zrobić nawet dać mandatu za używanie brzydkich słow.

Zadruga

Post autor: Zadruga » 02.03.2012, 14:00

ksg_1946 pisze:Konsekwentnie do samego konca j**** to ojro2012. Teamt z biletami powinien isc do kasacji
Zdecydowanie popieram. j**** mafię z uefa i ten komercyjny syf jakim jest euro. O bilety niech się zabijają pojebani janusze, a stąd temat o biletach powinien zostać usunięty.
A podczas euro prawdziwi kibice pokazą swoją siłę poza stadionami.

Mam też nadzieję że ultrasi w polskich miastach podczas całego euro zorganizują wiele akcji transparentowych w okolicach stadionów tak aby te chuje z uefa wiedziały co prawdziwi kibice o nich sądzą.

prawy_prosty

Post autor: prawy_prosty » 02.03.2012, 14:44

zdrowo zjebanym łbem trzeba być żeby iść na wolontariat dla uefa! o ile pomoc tego typu w hospicjach, schroniskach mogę zrozumieć poprzez powołanie, chęć pomocy, poprawy sytuacji czy c*** wie co jeszcze o tyle prace za frajer finansowemu molochowi z zachodu za c*** nie pojmuje ;)

To my jesteśmy na czele łańcucha pokarmowego naszych stadionów i ulic więc nie wiem dlaczego bez walki ustępujemy miejsca jakimkolwiek szczurkom którym przyświecają priorytety zupełnie odmienne naszym przekonaniom tylko z powodu kilku kopaczy których z Polska reprezentacją łączy jedynie koszulka z orzełkiem. Połowa dokoptowanych na biegu grajków i tak przeminie bezpowrotnie za sezon dwa kiedy to dla nas kibiców- fanatyków będzie to kolejny rok na froncie :) warto trwać!

Samo

Post autor: Samo » 02.03.2012, 14:52

[link] Tutaj macie prawdziwych fanów reprezentacji :)
Pogoń Szczecin

nowy123

Post autor: nowy123 » 02.03.2012, 15:54

można sie przyłączyć do taksiarzy i zablokować Warszawe (trasy wlotowe i wokół stadionu) w dzień otwarcia euro (inne miasta to samo w dniu rozgrywania meczów przez Polaków) Wtedy sie wkurwią jak nie zdążą na szpil na który calowali po 500zł-1000zł. chodzenie po pasach itd nie jest zabronione.

buakaw pramuk

Post autor: buakaw pramuk » 02.03.2012, 15:59

Zbierzmy się na Żylecie na tą Andore, pierdolnijmy transa na całą długość : "NA EURO TEGO NIE BĘDZIE " i jazda z dopingiem przez 120 minut. Wiem że mało radykalne ale moim zdaniem swój niepowtarzalny styl tym łbom jebanym pokażemy.

ps taki wolontariat to żadne powołanie jeno zimna kalkulacja. Wpisze sobie taki piździelec w cvke że robił w UEFA przy euro i już łapie punkty przy staraniu się o prace/uczelnie.

Jakakolwiek akcja blokowania miast na euro to byłby nasz gwóźdź do trumny. Media , psy i zwykłe andrzeje by nas zajebały.

Blaster

Post autor: Blaster » 02.03.2012, 16:12

buakaw pramuk pisze:

Jakakolwiek akcja blokowania miast na euro to byłby nasz gwóźdź do trumny. Media , psy i zwykłe andrzeje by nas zajebały.
Co takiego?

buakaw pramuk

Post autor: buakaw pramuk » 02.03.2012, 16:17

Represje przekroczyłyby nasze dotychczasowe wyobrażenia. To co się dzieje na Koronie to byłby luzik. Jaśniej ?

nowy123

Post autor: nowy123 » 02.03.2012, 16:22

i tak mamy przejebane na każdym kroku, a tak przynajmniej inni tez poczują na własnej skórze że mamy moc;)

ODPOWIEDZ