Cześć ,cała sytuacja która powstała w związku z kibicowską wojną z rządem zmotywowała mnie do zarejestrowania się i napisania co mi leży na sercu. Nie ukrywam chodzi mi po głowie coś co niektórym z was też się pewnie gdzieś przewija a mianowicie że by siłą rozwalić ten rząd. Fajnie by było jakby kibole weszli do sejmu wyprowadzili panów w garniturach a na ich miejsce wprowadzili byśmy Korwina ,Kaczyńskiego,Michalkiewicza,Macierewicza,ks.Zalewskiego może M.Jurka tym panom kazali byśmy się dogadać,dobrać sobie odpowiednich ludzi,podzielić się na koalicje i opozycje i stworzyć struktury państwa od nowa. Zaraz podniesie się wrzawa że Korwin bee że jestem z jego sekty, że Kaczyński i Macierewicz to psychole że księża to pedofile a Jurek jest katolem. Jednym słowem zacznie się ujadanie symptomatyczne dla ujadania pseudo elit,pseudo obiektywnych mediów i środowisk opinio twórczych typu zżydziałe i spedalone środowisko aktorskie itp. Mam nadzieje że mnie jednak miło rozczarujecie bo po drugiej stronie są będący archetypem patrioty i wojownika walczącego o wolność moi bracia po szalu a nie lewaki o których pisałem wyżej. Na pytanie dlaczego akurat ci odpowiem bo lepszych nie ma a o ich domniemanej przyzwoitości świadczy głównie taki fakt że są oni tak samo nienawidzeni przez lewicowo Szechteriacką bande jak my. Mam nadzieje że większość z was rozumie znaczenie symboli o których wywieszanie również w tej wojnie walczymy bo walczymy o wolność na każdej płaszczyźnie kibicowskiej i nie tylko egzystencji a przede wszystkim o wolność naszego kraju. Ta wolność którą teraz mamy jest złudna o czym nie muszę chyba nikogo przekonywać a jeżeli myślicie że wywalczycie wolność dla stadionów nie oczyszczając kraju z szechteriady to powodzenia. I powyższe zdanie jest meritum tego posta. Do tego by osiągnąć postawiony cel prowadzi pewnie wiele kroków i niestety,niektóre z nich mogą okazać się dla naszego środowiska nie do przeskoczenia.W takiej sytuacji powinniśmy przyjąć metodę małych kroków z których pierwszym było by bezdyskusyjne zjednoczenie co w moim przekonaniu nie musi odrazu oznaczać jakiejś pacyfistycznej sielanki na naszych stadionach i osiedlach. Myślę jednak że strach w oczach naszych prominentów gdy zobaczyli by idących razem kiboli Wisły Cracovii,Legii,Polonii,ŁKS,Widzewa,Lechii,Arkii itd.był by wielką nagrodą dla naszego wysiłku. Myślę że dużo większe wrażenie na naszych adwersażach z rządu zrobił by widok flagi Widzewa na Galerze niż dmuchanych piłek, lub analogicznie obecność polonistów na Żylecie zamiast Kononowicza. Generalnie moim zdaniem obecna forma protestu nie jest specjalnie trafiona choć nie będę się nad tym rozwodził bo pomysłodawcy chcieli dobrze.
Wielu z was nie popiera manifestacji w Warszawie co trochę mnie dziwi bo ryzyko i adrenalina to chyba coś o co chodzi w życiu każdego kibica a tym czasem pełno asekuracyjnych wpisów że nie bo nas z prowokują i pozamykają-no to niech pozamykają,naszych starych też zamykali za to że walczyli o wolna Polskę a dziś są z tego dumni. Im się nie udało ale my jesteśmy najsilniejszym fizycznie środowiskiem w Polsce a wbrew większości opinii jest pośród nas też wielu ludzi o silnym umyśle.
Na zakończenie takie pytania które od kilku lat mnie nurtują:
1. Na filmie Nocna zmiana wyraźnie widać kto jest kto,czemu ci ludzie dalej żądzą?czemu nasze chore społeczeństwo tego nie widzi?
2.Po co nam demokracja gdzie syn ubeka który w nosie ma nasz kraj a głównie interesuje go by chronić swojego ojca więc głosuje na zapewniających mu taką ochronę . i ten głos ma taką samą wagę jak głos patrioty-chore.
3.Czy nikt w tym tępym kraju nie widzi kim jest Michnik,Kwaśniewski,Miler,Komorowski,Bartoszewski,Nałęcz,Balcerowicz,Wałęsa,Szczuka,Wojewódzki,Lis,Olejnik,Wołęk,Żakowski,Figurski,
4.Czemu Krypto żydzi mówią my polacy jesteśmy faszystami,leniami,złodziejami,ciemniakami itd..
5...6....7...8...111