Polska - Ukraina (Towarzyski - 4 Września - Łódź)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Polska - Ukraina (Towarzyski - 4 Września - Łódź)
Jakby wasz klub karali, uniewinniali i tak w kółko, a później PZPN ceny z kosmosu wymyśla(przypomnę ze wypłaty są zazwyczaj 10 dnia każdego miesiąca), to też mielibyście wyjebane na niektóre sprawy od zjebów.
Ja np. dzisiaj z rana wróciłem z domków letniskowych, wiec dopiero teraz się dowiedziałem o wyniku i frekwencji na meczu:)
dziękuję, dobRanoc.
Ja np. dzisiaj z rana wróciłem z domków letniskowych, wiec dopiero teraz się dowiedziałem o wyniku i frekwencji na meczu:)
dziękuję, dobRanoc.
-
wnerwia mnie jedno mnianowicie: mecz reprezentacji POLSKI a za bramką flaga Rzeczpospolita Widzewska i chyba jeszcze jakaś klubowa RTSu, panowie czy już na każdy meczu bedą wisiały flagi klubowe czy może jednak reprezentacyjne? no i jeszcze te wjazdy na ŁKS... żenada. To mam rozumiec ze na Euro w Wawie beda wisiały tylko flagi Legii, Pogonii, ZS i Olimpii i beda wrzuty na reszte Polski? Nie tylko piłka schodzi na psy...
[J]estem [K]ibicem [P]olakiem
O.. pisze:Jesteście hardkorami. Wisła Kraków pogromcy andrzejów...abg pisze:Jak im po meczu 2 osoby od nas wsiadły do busa i pluły po ryjach to nie byli tacy hop do przodu jak na sektorze.
-
Polska - Ukraina
Na tym meczu 24 Stomilowców z dwiema flagami ("Stomil Olsztyn" i "(S)zczytno"), na sektorze stoimy z Hutnikiem.
Na tym meczu 24 Stomilowców z dwiema flagami ("Stomil Olsztyn" i "(S)zczytno"), na sektorze stoimy z Hutnikiem.
-
Ta "banda gwiazdorów" też gra albo grała w Polskich klubach za którymi mający wyj*bane na kadre fanatycy jeżdzą. Więc idąc twoim tokiem rozumowania Lech Wisła czy Legia powinny olewać swoje mecze, założyc kluby w A-Klasie bo po boisku biegaja gwiazdeczki a na trybuny przychodzą też JanuszeAmon pisze:
A co ma patriotyzm wspólnego z bandą gwiazdorów za dychę?
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
Dobrze ze sa jeszcze ludzie myślacy.Czeresniowa2 pisze:Ta "banda gwiazdorów" też gra albo grała w Polskich klubach za którymi mający wyj*bane na kadre fanatycy jeżdzą. Więc idąc twoim tokiem rozumowania Lech Wisła czy Legia powinny olewać swoje mecze, założyc kluby w A-Klasie bo po boisku biegaja gwiazdeczki a na trybuny przychodzą też JanuszeAmon pisze:
A co ma patriotyzm wspólnego z bandą gwiazdorów za dychę?
A do kolegi wyzej, reprezentacja nie ma nic wspolnego z patryiotyzmem...
-
Ty niedługo to zły układ układ gwiazd będzie decydujący :) Mecz kadry to święto i jak ktoś mówi o braku mobilizacji to śmiech mnie ogarnia. To do tego trzeba się mobilizować? To samo ceny biletów - na kadrę wszędzie są takie same. Stadion jak stadion, ale przynajmniej młyn powinien być nabity. Wiadomo, że Widzew to w Polsce absolutny top, ale takie sytuacje jak z soboty nie wystawiają mu najlepszego świadectwa bo mecze kadry na swoim stadionie to jednak jest prestiż i nie jedna ekipa by tego chciała i stanęłaby na wysokości zadania.baRtol88 pisze:Jakby wasz klub karali, uniewinniali i tak w kółko, a później PZPN ceny z kosmosu wymyśla(przypomnę ze wypłaty są zazwyczaj 10 dnia każdego miesiąca), to też mielibyście wyjebane na niektóre sprawy od zjebów.
dziękuję, dobRanoc.
-
Tekst "za cicho" nie był z naszej strony ironiczny. Ktoś kto chodzi na mecze Widzewa wie o czym piszę.Tym bardziej że mimo wszystko w końcówce staraliśmy się włączyć w doping. Przyśpiewka na Widzew poszła tylko raz i nie zamierzamy się z tego tłumaczyć. To samo z jebaniem sąsiadów. Było raz i krótko według mnie niepotrzebnie w tym dniu ale jak już ktoś napisał miasto derbowe.
Mimo wszystko szedłem na stadion z myślą że coś pośpiewamy. Widok ludzi na stadionie był żałosny. Pustki, niewiele barw, krawaty, garnitury, szpileczki i czerwone ryje wypchane kiełbasą i colą. A do meczu jeszcze godzina. Kolejny mecz kadry na Widzewie z przeciwnikiem "średniej klasy" tylko chyba po to żeby po meczu uchlać się na bankieciku za nasze pieniądze.
Cena za widowisko o takiej randze to zwykłe złodziejstwo. Tym bardziej że przed meczem pomimo kolejek przy kasach były rozdawane darmowe wejściówki. Podobno przez samego dobrodzieja naszej kopanej. Jak pokazuje historia naszego klubu ze związkiem nie jest nam po drodze.
Możecie mieć do nas pretensje o doping i oprawę tylko szkoda że nie było z kim i dla kogo tego robić. Incydentu z flagą nie będę komentował. Bezczeszczeniem godła państwowego powinien zająć się inny organ.
Naszych kibiców proszę o zakończenie dyskusji w tym temacie.
Parę słów od naszego prowadzącego.
http://widzewtomy.net/index.php?option= ... Itemid=208
Mimo wszystko szedłem na stadion z myślą że coś pośpiewamy. Widok ludzi na stadionie był żałosny. Pustki, niewiele barw, krawaty, garnitury, szpileczki i czerwone ryje wypchane kiełbasą i colą. A do meczu jeszcze godzina. Kolejny mecz kadry na Widzewie z przeciwnikiem "średniej klasy" tylko chyba po to żeby po meczu uchlać się na bankieciku za nasze pieniądze.
Cena za widowisko o takiej randze to zwykłe złodziejstwo. Tym bardziej że przed meczem pomimo kolejek przy kasach były rozdawane darmowe wejściówki. Podobno przez samego dobrodzieja naszej kopanej. Jak pokazuje historia naszego klubu ze związkiem nie jest nam po drodze.
Możecie mieć do nas pretensje o doping i oprawę tylko szkoda że nie było z kim i dla kogo tego robić. Incydentu z flagą nie będę komentował. Bezczeszczeniem godła państwowego powinien zająć się inny organ.
Naszych kibiców proszę o zakończenie dyskusji w tym temacie.
Parę słów od naszego prowadzącego.
http://widzewtomy.net/index.php?option= ... Itemid=208
-
Korona 23 osoby z jedna flaga.
-
Pisanie, że Widzew olał mecz, bo PZPN jest "be" to zwykłe wykręcanie kota ogonem. Patrząc na sprawy w ten sposób, to żadna ekipa by na kadrę nie jeździła, bo przecież chyba każdy klub w Polsce wycierpiał swoje od tych skurwysynów. Ten mecz to blamaż czerwonej armii i żadne zaklinanie rzeczywistości w tym temacie tego nie zmieni. W sobotę była klapa z waszej strony i przyjmijcie to łaskawie do wiadomości.
Poza tym zauważyłem, że RTS zaczyna mieć podobny stosunek do kadry co ich niebiescy koledzy. Kto z kim przestaje, takim się staje.
Poza tym zauważyłem, że RTS zaczyna mieć podobny stosunek do kadry co ich niebiescy koledzy. Kto z kim przestaje, takim się staje.
-
Bzdura, sam o 10 rano kupowalem biilety na zegar wystarczylo imie, nazwisko i pesel ktorzy z reszta za nieobecnych ze mna kazdemu wymyslalem, wejscie bez lipy. Takze bez KIKa mozna bylo smialo isc i wcale nie byc kibicem Widzewa. Widzewiakow bardzo malo, to racja.hubcio2201 pisze:Niektórzy nie byli pod zegarem na tym meczu i teraz piszą jakieś głupoty jakby tam byli. Otóż sektor D nie był przeznaczony wyłącznie dla nas (Widzewa) trzeba było mieć po prostu KIK żeby kupić tam bilet. Z tego powodu na zegarze było mnóstwo pikników i jakichś dzieci, a samych Widzewiaków 250- 300.
"...a w sobotę to i owszem mam w gumowcach odrzutowce..."
-
Popieram! Reprezentacja nr 1. Później kluby.S.K.S. pisze:Krew mnie zalewa jak to widzę, słyszę i czytam.
Czy wy ku*** nie możecie zrozumiec ze Reprezentacja to powinna byc dla wszystkich sprawa nr 1 ? Uwazacie sie za patryiotów, podniecanie tym jacy to Polscy kibice sa zajebisci a olewacie kadre, załatwiacie swoje prywatne sprawy i wyzywacie rywali zza miedzy.
Potencjał mamy zajebisty ale to czy w najblizszych latach bedzie dobrze czy tylko gorzej zalezy od tego jak większosc ekip podejdzie do tematu. Czy pryiorytet bedzie doping, oprawy i ogolny klimat na reprze czy wyzywanie swoich kos.
A tak poza tym [link]
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
-
Nie jestem z Widzewa i bardzo daleko mi do nich, ale uważam, że przypierdalasz się na siłę, bo klapy to ty masz ale na oczach.krzycho_ASR pisze:Ten mecz to blamaż czerwonej armii i żadne zaklinanie rzeczywistości w tym temacie tego nie zmieni. W sobotę była klapa z waszej strony i przyjmijcie to łaskawie do wiadomości
Aferę kręcą na forum jakieś niedowartościowane gamonie.
To ich sprawa w jakiej liczbie przyszli i czy mieli wyjebane na kadrę czy nie.
-
RKS Radomsko 4 osoby
"...wiesz co ich boli?? nie dam się zniewolić... Mężczyzna, Hetero, Polak, Katolik !"
-
Było ruszyć dupsko i na "zegarze" dopingować, rozkręcać doping .osfp_ pisze:Ty niedługo to zły układ układ gwiazd będzie decydujący :) Mecz kadry to święto i jak ktoś mówi o braku mobilizacji to śmiech mnie ogarnia. To do tego trzeba się mobilizować? To samo ceny biletów - na kadrę wszędzie są takie same. Stadion jak stadion, ale przynajmniej młyn powinien być nabity. Wiadomo, że Widzew to w Polsce absolutny top, ale takie sytuacje jak z soboty nie wystawiają mu najlepszego świadectwa bo mecze kadry na swoim stadionie to jednak jest prestiż i nie jedna ekipa by tego chciała i stanęłaby na wysokości zadania.baRtol88 pisze:Jakby wasz klub karali, uniewinniali i tak w kółko, a później PZPN ceny z kosmosu wymyśla(przypomnę ze wypłaty są zazwyczaj 10 dnia każdego miesiąca), to też mielibyście wyjebane na niektóre sprawy od zjebów.
dziękuję, dobRanoc.
-
Moim zdaniem Widzew bardzo słabo się zaprezentował na tym meczu.Niestety ale jest tak ze to kibice - gospodarze stadionu biorą na siebie odpowiedzialność za prowadzenie dopingu,frekwencje i ogólnie okołomeczową atmosferę.Nie rozumiem jak można też powiedzieć ,że liczy się dla mnie jakiś dany klub x a reprezentacje olewam.Pierwsze to kim jesteśmy to POLAKAMI i to powinna być dla nas kibiców sprawa priorytetowa.
-
Przestańcie już cisnąć na Widzew do c****! Byli w takiej grupie, w jakiej byli, ale doping zorganizowali. Przecież już od kilku lat było wiadomo, że mecze przed Euro będą o pietruszkę i nie będzie na nich wielkiego ciśnienia. Zagramy sparing z Chorwatami albo Anglikami to atmosfera będzie bardziej żywiołowa. Kibiców Chemika Kędzierzyn 8 na Niciarce. Dobrze pokazali się Chrobry, Hutnik, Góral i kilka innych ekip.
-
Doping był ( ale niestety nie ze strony Widzewa, co mnie bardzo rozczarowało, a liczyłem, że mocno się pokażą patrząc na ich możliwości) z tego co wiem Chemik stał na niciarce i powinniscie widziec ze to przez wiekszosc meczu z naszej trybuny płyną doping ( może nie porażający ale zawsze). To akurat wiem bo sam tam stałem i zdzierałem gardło za Polske. Choć faktycznie nie miał kto się zabrac za prowadzenie dopingu, choć kilka liczniejszych ekip było na tej trybunie. Wielka szkoda.tomek-z-kk pisze:Przestańcie już cisnąć na Widzew do c****! Byli w takiej grupie, w jakiej byli, ale doping zorganizowali. Przecież już od kilku lat było wiadomo, że mecze przed Euro będą o pietruszkę i nie będzie na nich wielkiego ciśnienia. Zagramy sparing z Chorwatami albo Anglikami to atmosfera będzie bardziej żywiołowa. Kibiców Chemika Kędzierzyn 8 na Niciarce. Dobrze pokazali się Chrobry, Hutnik, Góral i kilka innych ekip.
-
A ja napiszę brawo dla Widzewa mimo, że nie darzę sympatią tego klubu a tym bardziej jego kibiców.
Oby więcej takich meczy na reprezentacji, gdzie będzie marny doping, brak opraw itd..
Może ku*** wtedy coś się zmieni w chorej polskiej piłce której przewodniczy PZPN. Nie tak dawno większość na tym forum poparła protest, którego celem był bojkot meczu repry na stadionie śląskim. Wtedy wszyscy nawet media szumiały jaki to PZPN jest ba.
Wystarczyło, że PZPN zmienił trenera kadry i wszystko wróciło do normy ??
Oby więcej takich meczy na reprezentacji, gdzie będzie marny doping, brak opraw itd..
Może ku*** wtedy coś się zmieni w chorej polskiej piłce której przewodniczy PZPN. Nie tak dawno większość na tym forum poparła protest, którego celem był bojkot meczu repry na stadionie śląskim. Wtedy wszyscy nawet media szumiały jaki to PZPN jest ba.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-
jeśli ty utożsamiasz się z jakimiś andrzejo matołami którzy zorganizowali jakieś stowarzyszenie to gratuluję. Słuszną część trybun w Polsce reprezentuje OZSK a nie tamto gównosuperwojownik pisze:A ja napiszę brawo dla Widzewa mimo, że nie darzę sympatią tego klubu a tym bardziej jego kibiców.
-
Relacja Ukraińców + pare fotek
[link]
[link]
-
Jeśli dobrze zrozumiałem to Jagiellonia ma zgodę z Widzewem....Hehekasztan pisze:Relacja Ukraińców + pare fotek
[link]
-
Coś napisali o tym Lwowie?kasztan pisze:Relacja Ukraińców + pare fotek
[link]
-
Jak już wcześniej było napisane patriotyzm nie ma nic wspólnego z reprezentacją. Chodzenie na repre, której mecze są robione po to żeby szanowne towarzystwo pzpn mogło się nachlać i zabawić z dziwkami jest bez sensu.
-
Karpaty Krosno 9 osób z dwoma flagami.
-
Trochę spóźnione, ale zawsze ; )
Panoramka
[link]
Panoramka
[link]

-
No to jeszcze kilka zdjęć ode mnie:
http://www.adrianfoto.fora.pl/sezon-201 ... 0,107.html
z GKM-u Grudziądz 8 osób (w tym jedna panna).
http://www.adrianfoto.fora.pl/sezon-201 ... 0,107.html
z GKM-u Grudziądz 8 osób (w tym jedna panna).
-
Górnik Libiąż z flagą 4 osoby
-
Orkan Rumia-5 osob
-
To że nie byłem na żadnym meczu reprezentacji oznacza że nie jestem patriota?? Patriotyzm to jest poświęcenie dla ojczyzny, gotowosc oddania za nia zycia. A nie jakies smieszne mecze reprezentacji gdzie pilkarze maja wyjabane na wynik (nie tak jak kiedys) a patrza jak tu tylko najwiecej zarobic. A reprezentacja zarzadza komuna, to jest patriotyzm? wspomagac finansowo tych ktorzy rozpie**olili nam panstwo
-
wytlumacze Ci to na zasadzie piknikowego towarzystwa.Patriotyzm to skubanie slonecznika,siedzac w wydzielonym miejscu z odmierzona porcja napoju przy ogladanu pilkarskich nieudacznikow,ktorych Smuda powolal na testy.Pozdro kumaci
-
-
Podbeskidzie - 2 osoby
-
1 Siarkowiec na meczu bez fany.
ULTRAS SIARKA FOREVER
-
Oraz 11 Siarkowców busem, razem 12.
ULTRAS SIARKA FOREVER
-
Dla tych ktorzy lubia statystyki...
MKS Karlino 4 osoby z flaga. Stoimy obok Chrobrego.
MKS Karlino 4 osoby z flaga. Stoimy obok Chrobrego.