(1-3 Kwietnia) Komentarze
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: (1-3 Kwietnia) Komentarze
Co do Pogoni to nie mieliśmy do Lubina dużo bliżej, a liczba lepsza. I my zaliczamy wszystkie wyjazdy. Ale to w końcu tylko Pogoń...
-
Arka i Lechia maja takie wyjazdy co 2 tyg.gremio pisze:Nie przesadzaj!!!!!Nr GG pisze:Chyba o Legię Ci tylko chodziło. Bez przesady. Ekipa, która może nas reprezentować w Europie jedzie na jeden z najbardziej hitowych wyjazdów w tylko 150 osób?do_konca!!! pisze:Bardzo ładna liczba Pogoni i Legii w Lublinie.
680km, w świeta !!!!!,wyjazd 2 dniowy, wszedzie maja daleko..jest niezle,nikt sie nie zachwyca ale dobrze sie pokazali...
[link]
kiedyś sie jechało na wyjazd, a nie tych pojechało 150, to nas musi byc minimum 200, się jeździ dla klubu, a nie by więcej było nas niz przeciwnika, bo to chyba nie jest wyznacznikiem jakości,
Nas 1000 ale tych 50 co obili do Janusze co nie zmienia faktu ze na 1000 a nie 950 + zgredy ;)
Nas 1000 ale tych 50 co obili do Janusze co nie zmienia faktu ze na 1000 a nie 950 + zgredy ;)
-
Moim zdaniem nie na miejscu jest dopierdalanie się do Pogoni, w tym momencie to ekipa pokroju Belchatowa. Bez obracy dla żadnej ekip, ale takie są fakty
Ja zawsze będe tam ... !!!
-
Ale jakie dopierdalanie??
Raczej Pogoń ma wyjabane na komentarze na kibicach net.
Zaliczyli daleki, świąteczny wyjazd w nienajgorszej liczbie przy bardzo dobrym wsparciu swojej zgody.
A porównanie do Bełchatowa - proszę Cieee
Raczej Pogoń ma wyjabane na komentarze na kibicach net.
Zaliczyli daleki, świąteczny wyjazd w nienajgorszej liczbie przy bardzo dobrym wsparciu swojej zgody.
A porównanie do Bełchatowa - proszę Cieee
-
Pokroju Bełchatowa? hahaha
nie mówie że Pogoń jest w ścisłej czołówce ale pisanie że Pogoń jest ekipą pokroju Bełchatowa jest nie normalne
ale to tylko kibice.net :)
nie mówie że Pogoń jest w ścisłej czołówce ale pisanie że Pogoń jest ekipą pokroju Bełchatowa jest nie normalne
ale to tylko kibice.net :)
-
'Ekipa, która może nas reprezentować w Europie jedzie na jeden z najbardziej hitowych wyjazdów w tylko 150 osób?"
To Twoim zdanie nie jest dopierdalanie?
Poza tym, Pogoń ostatnio parę razy dostało po głowach( Trójmiasto) +Gryf. W życiowej formie nie są i prawda jest taka, że ciężko w tym momencie mieliby z ekipami ...hmmmm powiedzmy 1szligowimi w lidze hools.
To Twoim zdanie nie jest dopierdalanie?
Poza tym, Pogoń ostatnio parę razy dostało po głowach( Trójmiasto) +Gryf. W życiowej formie nie są i prawda jest taka, że ciężko w tym momencie mieliby z ekipami ...hmmmm powiedzmy 1szligowimi w lidze hools.
-
Jak ktoś pisze o lidze hools to mi się odechciewa dyskusji :D:D
Każda ekipa ma lepszy i gorszy czas.
Poczekajcie na koniec sezonu i zacznijcie oceniać
Każda ekipa ma lepszy i gorszy czas.
Poczekajcie na koniec sezonu i zacznijcie oceniać
-
Inną kwestią jest, ze Pogon w tydzien ma 3 wyjazdy w tym dwa prestiżowe, (wszystkie powyzej 500 km). Jeden prze świętami, drugi w środku tygodnia. jak na swoje obecne możliwości uważam, ze całkiem niezły wyjazd Pogoni
-
Może zaczniemy oceniac za 10 lat?
Dla mnie liczy się to co jest tu i teraz, a jest jak jest.
Nie jestem anty-Pogonistą, to są suche fakty. Za parę lat pewnie się pozbierają, ale póki co jest cieniutko, 'lige hools' traktuj z dystansem.
Dla mnie liczy się to co jest tu i teraz, a jest jak jest.
Nie jestem anty-Pogonistą, to są suche fakty. Za parę lat pewnie się pozbierają, ale póki co jest cieniutko, 'lige hools' traktuj z dystansem.
-
hehehe dopierdalacie sie do Pogoni a w takich okolicznosciach jakich jezdza wiekszosc z was poprostu by sie bała...
Pogoń Szczecin&Legia Warszawa
-
Lublin a 2 dni po powrocie do domu wyjazd do Chorzowa, za chwilę znowu, trzeci pod rząd daleki wyjazd, przy tym brak specjali (Zachodniopomorska PKP), podstawianych autobusów, wsparcia klubu itp. Liczba w Lublinie dobra, wsparcie Legii bardzo dobre
-
W tym momencie porównując Pogoń do Bełchatowa to, o ile można tak porównywać, to umniejsza sie tym drugim.]
temat zamykam a dla rozpierdalatorow gratis prezent ;)
temat zamykam a dla rozpierdalatorow gratis prezent ;)