Vlepki ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Vlepki ...
Z odklejaniem rogów był już problem rok temu o tej porze. Właściwie to od listopada do stycznia. Wynika to chyba po prostu z różnicy temperatur oraz większej wilgotności powietrza.
Nowy papier z białą obwódką? Hmm mógł by ktoś coś więcej powiedzieć na ten temat?
Nowy papier z białą obwódką? Hmm mógł by ktoś coś więcej powiedzieć na ten temat?

[link] PROJEKTY GRAFICZNE
-
Wlepki osiedlowe Resovii - osiedle 1000-lecia
[link]" target="_blank
ultra-styl
[link]" target="_blank
ultra-styl
http://www.ufast.eu/pics/207061kosa.png
-
Zdarza się, że rogi się zwijają do środka... ale to chyba wina temperatury.www.YBB.prv.pl pisze:Mam takie pytanie do ekip które niedawno wydały nowe vlepki jak one się kleją u Was (na dworze i w pomieszczeniu) klej dobrze trzyma rogi vlepek się nie odklejają nie zwijają się do środka?
Co możecie powiedzieć o tym nowym papierze (biała obwódka) lepszy od tego z czarną ?

[link] - galeria moich projektów - potrzebujesz projektu vlepek, flag, koszulek i innych akcesoriów kibicowskich? Napisz na gg.
-
Ja tam żaadnej różnicy (oprócz koloru) nie widze między wlepek z Czarną obwódka i białą obwódką. Wszystkie sie odklejają przez wilgoć.TomekRTS pisze:Zdarza się, że rogi się zwijają do środka... ale to chyba wina temperatury.www.YBB.prv.pl pisze:Mam takie pytanie do ekip które niedawno wydały nowe vlepki jak one się kleją u Was (na dworze i w pomieszczeniu) klej dobrze trzyma rogi vlepek się nie odklejają nie zwijają się do środka?
Co możecie powiedzieć o tym nowym papierze (biała obwódka) lepszy od tego z czarną ?
[link]
-
-
ten gostek na ostatniej vlepce pokazuje Lke ? 

WYPRZEDAŻ KOSZULEK PATRIOCI EDYCJA IV , CENA TYLKO 29.99 ZŁ ! http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=13857
"rezygnując z wartości, tracimy poczucie wspólnoty, tracimy Polskę. Nie ma wolności bez wartości."
"rezygnując z wartości, tracimy poczucie wspólnoty, tracimy Polskę. Nie ma wolności bez wartości."
-
Tak pokazywał, bo to jest przemalowany grał Legii i kciuk też został zamalowanyBez pozdrowień pisze:ten gostek na ostatniej vlepce pokazuje Lke ?

-
Pierwszy - bardzo fajny, nie ma się do czego przyczepić.
Drugi - no cóż bolało mnie trochę jak graff został przemalowany ale też ogarnął śmiech że nie zrobili tego Ci którzy Nas "najbardziej nienawidzą" czyli Nasi rywale zza miedzy
Ale ładnie oprawiona także +.
Trzecia - wykorzystanie motywu tablicy ulicznej... w sumie treściwe ale osobiście nie uznaję takich projektów. Nie wiem jak grono tutejsze...
Czwarta - to już jest coś czego nie lubię, czyli przeinaczanie/przerabianie jakkolwiek by tego nie nazwać. Też Twoje zamazanie kciuka gościa który pokazuje eLkę wyszło no... no słabo. Patrząc na dokonania to aż jak nie po Twojemu. Nie ma takiej profeski w tym.
Mam nadzieję że kolega przy "odbijaniu piłeczki" zachowa kulturkę mimo wszystko.
Pzdr
Drugi - no cóż bolało mnie trochę jak graff został przemalowany ale też ogarnął śmiech że nie zrobili tego Ci którzy Nas "najbardziej nienawidzą" czyli Nasi rywale zza miedzy

Trzecia - wykorzystanie motywu tablicy ulicznej... w sumie treściwe ale osobiście nie uznaję takich projektów. Nie wiem jak grono tutejsze...
Czwarta - to już jest coś czego nie lubię, czyli przeinaczanie/przerabianie jakkolwiek by tego nie nazwać. Też Twoje zamazanie kciuka gościa który pokazuje eLkę wyszło no... no słabo. Patrząc na dokonania to aż jak nie po Twojemu. Nie ma takiej profeski w tym.
Mam nadzieję że kolega przy "odbijaniu piłeczki" zachowa kulturkę mimo wszystko.
Pzdr
-
Heh,2 gorne vlepki nie moje.
Co do zamazania paluszka,nie po mojemu bo nie ja to robilem.Oto zdjecie na ktorym pracowalem.[link]" target="_blank
Projekt do zobaczenia u mnie na stronce .
Pozdrawiam
Co do zamazania paluszka,nie po mojemu bo nie ja to robilem.Oto zdjecie na ktorym pracowalem.[link]" target="_blank
Projekt do zobaczenia u mnie na stronce .
Pozdrawiam

-
Czyli mój błąd
Sądziłem że to wszystko Twoja robota itd.
Dobra nie rozmazuję.
Pozdrawiam

Dobra nie rozmazuję.
Pozdrawiam
-
-
Nowe vlepki Polonii
[link]" target="_blank
Vlepki robił chłopak od nas który z dniem dzisiejszym rozpoczyna działalność projektancką.----> [link]" target="_blank
[link]" target="_blank
Vlepki robił chłopak od nas który z dniem dzisiejszym rozpoczyna działalność projektancką.----> [link]" target="_blank
Jest nas niewielu ale w konkretnym celu.
Projekty: [link]
Gadżety i flagi: [link]
Projekty: [link]
Gadżety i flagi: [link]
-
Polonia wielbiciele Cartoon Network 

-
Nowe właśnie wydane vlepki Widzewa F.C. TM 7x7 właśnie wydane (6 wzorów):

-
Wydane jednocześnie z naszymi vlepki F.C. Rawy
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
Czy przypadkiem ten wasz rozdający karty to nie ma dwóch prawych rąk?Fanatyk RTS 1910 pisze:Wydane jednocześnie z naszymi vlepki F.C. Rawy
[link]" target="_blank" target="_blank
jedną prawą trzyma kartę a drugą prawą zakrywa twarz?
Było ich sześciu, potem dwunastu...
-
Może zdjęcie mało wyraźne, ale chyba ma po prostu ręke przełożoną przez zgięte ramie i to daje taki efekt
"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój, za każdy kamień Twój, Stolico, damy krew"
- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?
- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?
-
Ma przełożoną rękę przez ramię.
-
W ogóle co do tych vlepek Rawy to:
-hasło z lewej dolnej vlepki jest słowo w słowo przepisane z naszej vlepki Dąbrowy, która wyszła już jakiś czas temu
-prawa górna vlepka jest bardzo podobna do vlepki ŁKS-u z jednej z pierwszych serii (tylko zamiast butelki z piwem była butelka jakby od Powerade ze znaczkiem ŁKS-u i to samo hasło)
-nie rozumiem co chcecie przekazać tymi vlepkami. Na jednej piszecie "To my rozdajemy tu karty" tak jakbyście rządzili w Rawie, a na następnej "Jesteśmy elitą, nie tłumem" tak jakbyście byli jednak mniejszością. Trochę bez sensu jak dla mnie.
-hasło z lewej dolnej vlepki jest słowo w słowo przepisane z naszej vlepki Dąbrowy, która wyszła już jakiś czas temu
-prawa górna vlepka jest bardzo podobna do vlepki ŁKS-u z jednej z pierwszych serii (tylko zamiast butelki z piwem była butelka jakby od Powerade ze znaczkiem ŁKS-u i to samo hasło)
-nie rozumiem co chcecie przekazać tymi vlepkami. Na jednej piszecie "To my rozdajemy tu karty" tak jakbyście rządzili w Rawie, a na następnej "Jesteśmy elitą, nie tłumem" tak jakbyście byli jednak mniejszością. Trochę bez sensu jak dla mnie.
-
Co do vlepek Rawy
Jestesmy elita nie tlumem nalezy do Grammatika.A tak pozatym haslo to juz pojawilo sie na kilku flagach innych klubow w oprawie Poloni Bytom.Wiec nie rozumiem z czego robisz halo.
Jestesmy elita nie tlumem odnosi sie do tego ze jestesmy kibicami i to nas wyroznia sposrod tlumu i tyle.
Jesli chodzi o butelke i haslo pierwszy byl Powerade
Jest wydawana masa projektow i trudno wszystkie spamietac!
Pamietam ze grupy ultras Gksu Katowice i Lksu poslugiwaly sie tym samym chlopkiem w czapeczce z megafonem.
Jestesmy elita nie tlumem nalezy do Grammatika.A tak pozatym haslo to juz pojawilo sie na kilku flagach innych klubow w oprawie Poloni Bytom.Wiec nie rozumiem z czego robisz halo.
Jestesmy elita nie tlumem odnosi sie do tego ze jestesmy kibicami i to nas wyroznia sposrod tlumu i tyle.
Jesli chodzi o butelke i haslo pierwszy byl Powerade

Jest wydawana masa projektow i trudno wszystkie spamietac!
Pamietam ze grupy ultras Gksu Katowice i Lksu poslugiwaly sie tym samym chlopkiem w czapeczce z megafonem.
-
Najnowsze wzory vlepek Wybrzeża
Pierwszy z wzorów to arkusz A4 zawierający 12 naklejek rozmiaru (7x7)cm, ze zdjeciami opraw w wyk. Ultras Wybrzeże. Projekty i zdjęcie poniżej:
[link]
[link]
Drugi rodzaj naklejek jest wiernym odwzorowaniem flagi "Ultras Wybrzeże". Naklejki te mają rozmiar (4x30)cm !
[link]
Pozdro
Pierwszy z wzorów to arkusz A4 zawierający 12 naklejek rozmiaru (7x7)cm, ze zdjeciami opraw w wyk. Ultras Wybrzeże. Projekty i zdjęcie poniżej:
[link]
[link]
Drugi rodzaj naklejek jest wiernym odwzorowaniem flagi "Ultras Wybrzeże". Naklejki te mają rozmiar (4x30)cm !
[link]
Pozdro
GKS Wybrzeże Gdańsk
-
-
[link]" target="_blank Vlepy A4
-
Siemce_GieKSa pisze:[link]" target="_blank Vlepy A4
A propaganda dalej trwa !

-
8 edycja vlepek Resovii Rzeszów
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
"jestem z tego miasta,
gdzie niepodzielnie
wszystkie dzielnie
dopingują SOVIĘ!"
FOTKI KIBICÓW RESOVII RZESZÓW
gdzie niepodzielnie
wszystkie dzielnie
dopingują SOVIĘ!"
FOTKI KIBICÓW RESOVII RZESZÓW
-
Nowa edycja vlepek Trzebińskiej Wisły !
[link]
pozdrawiam
[link]
pozdrawiam
Nasz honor to trwać tu i być - Dla Wisły umrzeć dla Wisły żyć
TABG
TABG
-
Kolega BBB chyba nie rozumie słowa propaganda ... nie bede z Toba wchodził w dyskusje ... wystarczy ze rozeznasz szie w histori kibicowskiej swoich kolegów ktorzy teraz maja najwiecej u was do gadania i tych pomniejszych komu kibicowali jeszcze nie tak dawno ... bez odbioru jak cos pisz na priv ,a zeby nie rozmywac vlepa która juz wyszła 2 miesiace temu ale wklejana nie była [link]" target="_blank
-
- ostatnie ostrzeżenie
Drodzy Panowie temat dotyczy vlepek i tego jak zostały wykonane grafika, estetyka, kto jaki miał pomysł, a nie to czy ktoś sieje propagandę czy nie.
Tyle się już tu przewinęło kontrowersyjnych vlepek że gdyby zacząć o nich dyskutować trzeba by było założyć osobny temat.
Vlepka która swój debiut juz miała ale tutaj prezentowana nie była o ile pamiętam
[link]" target="_blank
Tyle się już tu przewinęło kontrowersyjnych vlepek że gdyby zacząć o nich dyskutować trzeba by było założyć osobny temat.
Vlepka która swój debiut juz miała ale tutaj prezentowana nie była o ile pamiętam
[link]" target="_blank
-
Vlepy Wiślaków z Trzebini bardzo mi się podobają. Nie przekombinowane, ale konkretne.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
Jak już widzieliście w teamcie zajmuje się projektowaniem akcesoriów kibicowskich, wszególności VLEPEK.
Jeszcze nie mam portfolio, ani nic z tych rzeczy ponieważ tak naprawdę dopiero zaczynam, ale z racji tego że wcześniej zajmowałem się innymi rodzajami grafiki to dużo potrafię.
Przykładowe 2 ostatnie prace(ostatnie nie najlepsze) :
[link]
[link]
Z racji tego że dopiero zaczynam ceny są do uzgodnienia i są one naprawde niskie !
GG : 6236703
W przypadku kibiców Widzew i kibiców klubów miejących zgodę/układ z Widzewem ceny są niższe. ZAPRASZAM !
Jeszcze nie mam portfolio, ani nic z tych rzeczy ponieważ tak naprawdę dopiero zaczynam, ale z racji tego że wcześniej zajmowałem się innymi rodzajami grafiki to dużo potrafię.
Przykładowe 2 ostatnie prace(ostatnie nie najlepsze) :
[link]
[link]
Z racji tego że dopiero zaczynam ceny są do uzgodnienia i są one naprawde niskie !
W przypadku kibiców Widzew i kibiców klubów miejących zgodę/układ z Widzewem ceny są niższe. ZAPRASZAM !
-
moglbym prosic o przetlumaczenie na jezyk polski?W przypadku kibiców Widzew i kibiców klubów miejących zgodę/układ z Widzewem ceny są niższe. ZAPRASZAM !
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
A w jakim języku napisałTYLKO DYSKOBOLIA pisze:moglbym prosic o przetlumaczenie na jezyk polski?W przypadku kibiców Widzew i kibiców klubów miejących zgodę/układ z Widzewem ceny są niższe. ZAPRASZAM !

-
koledze chodzilo chyba o to że ma byc "majacych" a nie "miejacych"
-
Niebieskie Mysłowice
[link]" target="_blank
produkcja:[link]
[link]" target="_blank
produkcja:[link]
NIEBIESKIE MYSŁOWICE SILNIEJSZA STRONA MIASTA!
-
ostatnio wydana 2 edycja vlepek kibicow AZSu Koszalin
w najblizszym czasie wyjdzie 3 edycja
w najblizszym czasie wyjdzie 3 edycja
-
Gdzie mozna produkowac vlepki 5 x 40 cm i dłuzsze?
Prosze o kontakt do danej firmy.
Prosze o kontakt do danej firmy.
-
wieniec masakra !wasyll pisze:ostatnio wydana 2 edycja vlepek kibicow AZSu Koszalin
[link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank

-
-
co Ci sie w wiencu nie podoba??robert74 pisze:wieniec masakra !wasyll pisze:ostatnio wydana 2 edycja vlepek kibicow AZSu Koszalin
[link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
-
[link] - mała rozdzielczość sry 
Moje pierwsze projekty vlepek
Oceniajcie ! Zapraszam do zamawiania !

Moje pierwsze projekty vlepek