Kibicowskie Świętokrzyskie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowskie Świętokrzyskie
Cracovia miała większość zgod w poważaniu poza Arka, Lechem i Tychami bo chcieli budować kartel i dlatego zostały te lokalne zgody odpalone.
Jechanie po Koronie zaczęło się od pierwszego meczu w Kielcach po zerwaniu zgody. W sumie to śmieszne było, czasy gdy Cracovia była uważana za FC Lecha - co Leszek karze to żydek zrobi :)
Teraz na temat Korony nie powinni się wypowiadać, poziom Cracovii to dno dna na każdej płaszczyźnie.
Jechanie po Koronie zaczęło się od pierwszego meczu w Kielcach po zerwaniu zgody. W sumie to śmieszne było, czasy gdy Cracovia była uważana za FC Lecha - co Leszek karze to żydek zrobi :)
Teraz na temat Korony nie powinni się wypowiadać, poziom Cracovii to dno dna na każdej płaszczyźnie.
-
I mówi to jakiś przygłup, który pewnie uważa stratę transa Widzewa sukcesKarpiu pisze: ↑12.08.2024, 17:23Cracovia miała większość zgod w poważaniu poza Arka, Lechem i Tychami bo chcieli budować kartel i dlatego zostały te lokalne zgody odpalone.
-
Nie jestem z Cracovii matole by się spuszczać jak oni nad tym "sukcesem".
-
Masz troche racji ale w prywatnych kontaktach wyglądało to zupełnie inaczej,wszyscy wiedza jakie podejscie Pasiakow było do zgód oprocz Poznania i Gdynii ,co do Tyskich sie nie wypowiadam ponieważ nie znam za bardzo tematu,co do Nas czyli Korony było jak było podjeli(Pasiaki) taka a nie inna decyzje myśmy to tylko przyspieszyli I podjeli temat jako pierwsi,była propozycja (Strona Krakowska ) zamrożenia lecz My nie chcieliśmy tego I z dwojga złego wybraliśmy swoją droge,czy słusznie nie wiem ale historia to ocenii (aczkolwiek na tamten moment to była jedyna słuszna decyzja którą należało podjąć)swrs1982 pisze: ↑12.08.2024, 17:05Cracovia miała Koronę w głębokim poważaniu co najmniej od czasu meczu KSZO-Polonia kiedy zgodowicze nie odebrali powiniętych chłopaków z Huty z dołka i zostawili ich samych sobie. Pewna osiedlowa ekipa z Huty śpiewała nawet podczas osiedlowych libacji "je...kochać Koronę". Do tego doszła jeszcze sytuacja z pierwszego zgodowego meczu w ekstraklasie kiedy Koroniarze nie byli w stanie ogarnąć wejścia młodym chłopakom z Huty. Generalnie do zgody z Koroną (nie tylko zresztą ze Scyzorami, ale jak można było normalnie traktować w tamtych latach Tarnovię) sporo osób podchodziło na Pasach z dużym dystansem.
pzdr
-
Osobiście mam bardzo negatywny stosunek do ekipy Korony z dawnych lat (przytoczone przeze mnie sytuacje nie mają z tym nic wspólnego chociaż trochę mnie utwierdzały w jej postrzeganiu). Ale uważam że od czasu pójścia swoją drogą uzdrowiła się i zanotowała duży progres. Na przestrzeni ostatnich kilkunastu lat jeden z większych.
I żeby nie było, że cała Huta miała w poważaniu Koronę. Tuż przed końcem zgody z ówczesnymi małolatami z Piastów (którzy w sumie tworzyli w Hucie całkiem ciekawą ekipę) relacje Korony były bardzo ok. Z drugiej to właśnie trochę starsza załoga z tamtej części Huty nie przepadała za Wami.
I żeby nie było, że cała Huta miała w poważaniu Koronę. Tuż przed końcem zgody z ówczesnymi małolatami z Piastów (którzy w sumie tworzyli w Hucie całkiem ciekawą ekipę) relacje Korony były bardzo ok. Z drugiej to właśnie trochę starsza załoga z tamtej części Huty nie przepadała za Wami.
-
Jak obecnie wygląda sytuacja w Busku?
-
Busko podzielone. Jest trochę Legii ale dużo młodzieży z Buska, Stopnicy jeździ na Koronę.
-
Jak wygląda sytuacja w Szydłowie , Rakowie, Chmielniku ?
W dwóch pierwszych jakieś wpływy Ruchu ze Staszowa czy sama Korona ? Może pustynie ?
W dwóch pierwszych jakieś wpływy Ruchu ze Staszowa czy sama Korona ? Może pustynie ?
-
-
Co do twojej oceny,podejścia lub opini masz do tego pełne prawoswrs1982 pisze: ↑15.08.2024, 21:39Osobiście mam bardzo negatywny stosunek do ekipy Korony z dawnych lat (przytoczone przeze mnie sytuacje nie mają z tym nic wspólnego chociaż trochę mnie utwierdzały w jej postrzeganiu). Ale uważam że od czasu pójścia swoją drogą uzdrowiła się i zanotowała duży progres. Na przestrzeni ostatnich kilkunastu lat jeden z większych.
Co do progresu Korony,też tak uważam że poszliśmy,aktualnie nie biorę w niczym udziału,do przodu i następne pokolenie plus spora grupa starych wiarusów ciągną to dalej i oby do przodu
Co do starszej cześci Huty ich decyzja nie Nam w to ingerować
Tak jak pisałem dla kazdego coś dobrego i żeby nie było aktualnie jestem starym piernikiem piknikiem .
Pzdr tych Co trzeba
-
Szydłów pustynia
Raków, Chmielnik 100% Korona
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.

-
-
Busko chyba mało zorganizowanie i zajarane kibolka w pełnym tego słowa znaczeniu. Raczej oglądacze meczów niz jacyś fanatycy.
-
-
Jak wygląda obecnie sytuacja w Końskich ?
-
-
Nie popłacz siepro100wryj pisze: ↑16.08.2024, 14:12Trzeba mieć najeb..e we łbie żeby mieszkać w Busku i na Legię jeździć…
-
W czym zaczynają przeważać? Oni wszyscy się wyparli Korony, przecież wdzieliście ich nagrania :)Danczes949 pisze: ↑18.08.2024, 15:55W Końskich jest Korona i Widzew. Parę lat temu potężny bastion Widzewa , teraz jest 50/50 Scyzory zaczynają przeważać.
-
Jak na lini Korona Gornik Z?
-
Prośba do kibiców Widzewa o nie wypowiadanie się w naszym imieniu :) Gdy będziemy chcieli coś napisać to napiszemy :)
Rozpisałem się wcześniej ale uznałem że to forum nie zasługuje na takie obszerne wyjaśnienie sprawy bo i tak zyj3 swoim internetowym życiem który niewiele ma wspólnego z prawdą.
W skrócie. W Konskich zrobiła się pustynia kibicowska. W porównaniu do tego co było kiedyś to teraz nie dzieje się kompletnie nic. Z jednej i drugiej strony. Ludzie wyjechali i zrobiła się dziura na mapie kibicowskiej.
Rozpisałem się wcześniej ale uznałem że to forum nie zasługuje na takie obszerne wyjaśnienie sprawy bo i tak zyj3 swoim internetowym życiem który niewiele ma wspólnego z prawdą.
W skrócie. W Konskich zrobiła się pustynia kibicowska. W porównaniu do tego co było kiedyś to teraz nie dzieje się kompletnie nic. Z jednej i drugiej strony. Ludzie wyjechali i zrobiła się dziura na mapie kibicowskiej.
-
siema!
Wisła Sandomierz po spadku do ligi okręgowej jeździ na wyjazdy i prowadzi doping u siebie?
Hetman Włoszczowa, Wierna Małogoszcz i Pogoń Staszów - jak wygląda sytuacja w miejscowościach i na swoich sektorach?
jak ktoś nie chcę wchodzić w polemikę tutaj to byłbym wdzięczny o wiadomość prywatną.
pozdro
Wisła Sandomierz po spadku do ligi okręgowej jeździ na wyjazdy i prowadzi doping u siebie?
Hetman Włoszczowa, Wierna Małogoszcz i Pogoń Staszów - jak wygląda sytuacja w miejscowościach i na swoich sektorach?
jak ktoś nie chcę wchodzić w polemikę tutaj to byłbym wdzięczny o wiadomość prywatną.
pozdro
1-3-1-2
-
A Koroniarze znowu palą wrotki przed KSZO...
Ładnie ich ta KSZO gania :D
Ładnie ich ta KSZO gania :D
-
Ale żeś poleciał teraz
-
To zapytaj się np. Fc Końskie
-
Byłem tydzień temu na Pogoń Staszów - Klimontowianka Klimontów (wakacyjny weekend w okolicy) - brak młyna, brak dopingu, brak flag, niewiele osób w barwach (głównie dzieci), wygrałem szalik Pogoni w loterii odczytywanych numerów biletów więc jakieś barwy do przodu ;)ZawszewPrawo pisze: ↑20.08.2024, 17:57siema!
pozdro
-
I co jeszcze wymyślisz? Weź już nie fantazjuj…
-
A co nasz FC ma wspólnego z rywalizacja Korony i KSZO? :)
-
Tak czy siak farmazon
-
Witam jak wygląda sytuacja w Kazimierzy Wielkiej?
-
Jak sytuacja w Pińczowie? Kilka lat temu bywałem co jakiś czas i oprócz wszechobecnej patologii rzucały się w oczy malunki ekip z różnych parafii - Korona, Widzew, Wisła, Cracovia, Legia, a sam poznałem typa z Ruchu hehe
-
Czesto bywalem w Pinczowie ale to bylo z 16-17 lat temu i mi akurat w oczy rzucalo sie duzo osob w barwach krakowskiej Wisly. Koszulki, smycze i rybaczki. Odnosnie patologii to czyms normalnym bylo przywiazywanie krow do latarnii. To miasto chyba do tej pory jest nie do podjebania
-
Z krowami przy latarniach się nie spotkałem, ale w pamięć zapadł park w centralnej części miasteczka. Zawsze jak przechodziłem, to życie tam toczyło się bardzo szybko, niezależnie od pory dnia i roku hehe. Ciekawy był targ, który rozkładał się centralnie pod hotelem na uliczce, a do głównej ulicy było z 700-800 metrów. No i kobitka, która wynajmowała kwaterę z telewizorem, ale bez telewizji, a piętro niżej prowadziła monopol. Mocno specyficznie.
-
Co tam słychać w Końskich? Kto obecnie w formie?
-
Zbierz ekipę z Muranowa i się przekonajcie.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
Czy osoby z ekip:
KSZO
Star
Wisła Sandomierz
Naprzód Jędrzejów
AKS Busko
Mogą podać swoje liczby wyjazdowe z trwającej rundy ?
KSZO
Star
Wisła Sandomierz
Naprzód Jędrzejów
AKS Busko
Mogą podać swoje liczby wyjazdowe z trwającej rundy ?
-
NAPRZÓD
Końskie 64 w tym 20 Koroniarzy, dziękujemy za wsparcie
Dzialoszyce (mecz że Spartą Kazimierza Wielka) środa 25
Małogoszcz 45
U siebie na meczu z Hetmanem na sektorze Ok 60 osób w tym.kilku Scyzorow, Hetmana 0
Na meczu że Spartakusem Daleszyce ok 40 osób
Motor-KORONA 46 osób
Końskie 64 w tym 20 Koroniarzy, dziękujemy za wsparcie
Dzialoszyce (mecz że Spartą Kazimierza Wielka) środa 25
Małogoszcz 45
U siebie na meczu z Hetmanem na sektorze Ok 60 osób w tym.kilku Scyzorow, Hetmana 0
Na meczu że Spartakusem Daleszyce ok 40 osób
Motor-KORONA 46 osób
-
Małogoszcz 44
-
:D :D :D
-
-
Zaś w p**** od Korony?