Jak wygląda sytuacja w ?

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
Slavia_SCC

Re: Jak wygląda sytuacja w ?

Post autor: Slavia_SCC » 04.10.2009, 15:00

tentyp82 napisał(a):
W ZawieRciu bez zmian i po staremu czyli tylko Ruch....

Sprawa Zawiercia jest szalenie intersująca. Jak to się stało, że w mieście na wskroś zagłębiowsko-dąbrowskim zapałano milością do śląskiego Ruchu?

Zawiercie nie jest Zagłębie Dąbrowskie . Zaniedługo to ten wymyslony region dojdzie do Częstochowy :roll:
W tych rejonach jest sporo Ruchu , GieKSy, Zagłębia S. W Zawierciu,Myszkowie i inne miejscowosci .
już drugi raz ten sam post wklejasz :roll:
raz już ktoś Ci odpisywał o Zagłębiu Dąbrowskim... załóż temat w dziale historia/polityka to podyskutują z Tobą inni... tu jest temat FC a nie Twoich odczuć religijno-historyczno-politycznych...

nie wiem na jakiej podstawie oceniasz że jest tam tylko Ruch... skoro na mecze Zagłębia jeździ stała dobra liczba, na lepszych spotkaniach sięgająca 70-100 głów, to że jesteście razem z Myszkowem silniejsi to ok, ale to nie zmienia faktu że Zawiercie to jest też oficjalne FC Zagłębia!

aaa jeszcze jedno ktoś pytał skąd w Zawierciu Ruch... z 2 przyczyn, odrzucenia swego czasu Warty przez Zagłębie :evil: i "szkolnych" powiązań myszkowskich chłopaków z Zawierciem
Co ty q**wa w golfa z brytolami przyszedłeś grać ? Art de rue seulement en Pologne - tylko polski styl

Lato się skończyło, czas na wykopki !

Zawsze Nielegalnie - "art.54 Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów" %)

iparts.pl
NajwiększyHooliganWPolsce

Post autor: NajwiększyHooliganWPolsce » 04.10.2009, 17:38

Ponawiam pytanie, czy coś się dzieje w MORĄGU?
BKS
LECHIA
władcy północy

Bastian

Post autor: Bastian » 04.10.2009, 17:42

a ja podbijam o Giżycko i czy ewentualnie Mamry są czyimś fc?

Jackpot

Post autor: Jackpot » 04.10.2009, 17:51

Jak się przedstawia sytuacja w Lubartowie :?:
Gdy już będziesz starym dziadem nie zapomnij o tym ,że.........

ziom123

Post autor: ziom123 » 04.10.2009, 18:12

tentyp82 pisze:W ZawieRciu bez zmian i po staremu czyli tylko Ruch. Co do niby Fc Zagłebia to tyczy sie to tego co bylo juz nie raz poruszane na forum, ze powstanie fanclubowej flagi nie znaczy odrazu o tym ze jest to Fc z prawdziwego zdarzenia tylko robienie na sile i na wyrost czegos czego wogole nie ma...

ps. a jezeli jest inaczej to dlaczego za kazdym razem tylko my sie wypowiadamy...

link do strony naszego Fc - [link]

pzdR z Niebieskiego ZawieRcia
Sprawa Zawiercia jest szalenie intersująca. Jak to się stało, że w mieście na wskroś zagłębiowsko-dąbrowskim zapałano milością do śląskiego Ruchu?[/quote]

Zawiercie nie jest Zagłębie Dąbrowskie . Zaniedługo to ten wymyslony region dojdzie do Częstochowy :roll:
W tych rejonach jest sporo Ruchu , GieKSy, Zagłębia S. W Zawierciu,Myszkowie i inne miejscowosci .[/quote]

W Myszkowie tylko Ruch. Dla jasności.[/quote]

Nie osmieszaj sie uwazasz ze FC Zaglebia w Zawierciu nie istnieje?dziwne ze na mecze jezdzi zawsze sporo osob co do flagi to nie powstala wczoraj wiec zamilcz.
Nie uzywaj terminu niebieskie Zawiercie bo dobrze wiesz ze tak nie jest poszczegolne dzielnice kibicuja Ruchowi a inne Zaglebiu a wiec tym powiedzonkiem niebieskie Zawiercie chcecie sie dowartosciowac? Mowisz ze Zawiercie nie lezy w zaglebiu dabrowskim?ZAPRASZAM DO SZKOLY!poczytaj troche...[link] i ta wasza wielka przyjazn z Myszkowem,,, smiech na sali te miasta od zawsze sie nienawidza i kazdy prawdziwy Zawiercianin o tym wie.

EAP

Post autor: EAP » 04.10.2009, 18:54

ziom123 pisze:
tentyp82 pisze:

Nie osmieszaj sie uwazasz ze FC Zaglebia w Zawierciu nie istnieje?dziwne ze na mecze jezdzi zawsze sporo osob co do flagi to nie powstala wczoraj wiec zamilcz.
Nie uzywaj terminu niebieskie Zawiercie bo dobrze wiesz ze tak nie jest poszczegolne dzielnice kibicuja Ruchowi a inne Zaglebiu a wiec tym powiedzonkiem niebieskie Zawiercie chcecie sie dowartosciowac? Mowisz ze Zawiercie nie lezy w zaglebiu dabrowskim?ZAPRASZAM DO SZKOLY!poczytaj troche...[link] i ta wasza wielka przyjazn z Myszkowem,,, smiech na sali te miasta od zawsze sie nienawidza i kazdy prawdziwy Zawiercianin o tym wie.
Na wikipedi kazdy sobie moze napisac co chce ja juz pisalem jak to wyglada wczesniej z Zagłębiem Dąbrowskim to jest tylko wymysł ludzi z Sosnowca i Dąbrowy i od wielu lat robia jakies mapy i opisy gdzie jest granica i jakie to niby miejscowosci naleza do Zagłębia.
Zagłębie to tak naprawde 5 miast Sosnowca, Będzin, Dąbrowa Górnicza, Czeladz i Wojkowice.

Slavia_SCC

Post autor: Slavia_SCC » 04.10.2009, 19:04

EAP pisze: Zagłębie to tak naprawde 5 miast Sosnowca, Będzin, Dąbrowa Górnicza, Czeladz i Wojkowice.
następny nawiedzony :roll: masz ochotę to załóż temat w innym dziale, nikt tu przecież też nie komentuje mapek Śląska z czeską częścią czy pomysłów rozdzielenia Bielska-Białej
Co ty q**wa w golfa z brytolami przyszedłeś grać ? Art de rue seulement en Pologne - tylko polski styl

Lato się skończyło, czas na wykopki !

Zawsze Nielegalnie - "art.54 Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów" %)

tentyp82

Post autor: tentyp82 » 04.10.2009, 19:08

ziom123 pisze:
tentyp82 pisze: pzdR z Niebieskiego ZawieRcia

po 1. błędnie mnie cytujesz. nie ja pisałem o niebieskim Zawierciu, lecz ZawieRcie
[/quote]
W ZawieRciu bez zmian i po staremu czyli tylko Ruch. Co do niby Fc Zagłebia to tyczy sie to tego co bylo juz nie raz poruszane na forum, ze powstanie fanclubowej flagi nie znaczy odrazu o tym ze jest to Fc z prawdziwego zdarzenia tylko robienie na sile i na wyrost czegos czego wogole nie ma...
ps. a jezeli jest inaczej to dlaczego za kazdym razem tylko my sie wypowiadamy...
pzdR z Niebieskiego ZawieRcia[/quote]

po 2. jako urodzony w Myszkowie mogę Ci powiedzieć, że całe życie nie lubiłem Rakowa/Częstochowy...Zawiercie mi było obojętne.

Per

Post autor: Per » 04.10.2009, 19:39

Jackpot pisze:Jak się przedstawia sytuacja w Lubartowie :?:
duży fc Motoru.

HSG

Post autor: HSG » 04.10.2009, 19:44

NajwiększyHooliganWPolsce pisze:Ponawiam pytanie, czy coś się dzieje w MORĄGU?
Morąg to Stomil.
a ja podbijam o Giżycko i czy ewentualnie Mamry są czyimś fc?
Ktoś tam z Giżycka śmiga na Jagę.

Post autor: oRt » 04.10.2009, 21:24

ziom123 pisze:
tentyp82 pisze:W ZawieRciu bez zmian i po staremu czyli tylko Ruch. Co do niby Fc Zagłebia to tyczy sie to tego co bylo juz nie raz poruszane na forum, ze powstanie fanclubowej flagi nie znaczy odrazu o tym ze jest to Fc z prawdziwego zdarzenia tylko robienie na sile i na wyrost czegos czego wogole nie ma...

Sprawa Zawiercia jest szalenie intersująca. Jak to się stało, że w mieście na wskroś zagłębiowsko-dąbrowskim zapałano milością do śląskiego Ruchu?
W tych rejonach jest sporo Ruchu , GieKSy, Zagłębia S. W Zawierciu,Myszkowie i inne miejscowosci .[/quote]

W Myszkowie tylko Ruch. Dla jasności.[/quote]

...Zawiercie nie lezy w zaglebiu dabrowskim?ZAPRASZAM DO SZKOLY!poczytaj troche...[link] i ta wasza wielka przyjazn z Myszkowem,,, smiech na sali te miasta od zawsze sie nienawidza i kazdy prawdziwy Zawiercianin o tym wie.[/quote]

W latach 90-tych to przede wszystkim Myszków i Zawiercie nienawidziły się pod względem kibicowskim. Myszków jak pamiętam od zawsze był proRuch, a Zawiercie w tamtych czasach (lata 90-te) kibicowało Ksg , Widzew , Warta i Legia. Więc ta nienawisc była "naturalna",ale czasy się zmieniły. Ale to fakt,że Myszków "zaRaził" Zawiercie i Pilicę niebieskim kolorem :) I chwała im za to !!

Knoppers

Post autor: Knoppers » 04.10.2009, 21:37

Slavia_SCC pisze:
tentyp82 napisał(a):
W ZawieRciu bez zmian i po staremu czyli tylko Ruch....

W tych rejonach jest sporo Ruchu , GieKSy, Zagłębia S. W Zawierciu,Myszkowie i inne miejscowosci .
już drugi raz ten sam post wklejasz :roll:
raz już ktoś Ci odpisywał o Zagłębiu Dąbrowskim... załóż temat w dziale historia/polityka to podyskutują z Tobą inni... tu jest temat FC a nie Twoich odczuć religijno-historyczno-politycznych a [link]...

nie wiem na jakiej podstawie oceniasz że jest tam tylko Ruch... skoro na mecze Zagłębia jeździ stała dobra liczba, na lepszych spotkaniach sięgająca 70-100 głów, to że jesteście razem z Myszkowem silniejsi to ok, ale to nie zmienia faktu że Zawiercie to jest też oficjalne FC Zagłębia!

aaa jeszcze jedno ktoś pytał skąd w Zawierciu Ruch... z 2 przyczyn, odrzucenia swego czasu Warty przez Zagłębie :evil: i "szkolnych" powiązań myszkowskich chłopaków z Zawierciem
Jakim cudem, jak rekord "fc" Zagłębia z Zawiercia to "podobno" 50 głów na Rakowie...
Obrazek

Knoppers e-hools '09 :)

Post autor: NajwiększyHooliganWPolsce » 04.10.2009, 21:40

HSG pisze:
NajwiększyHooliganWPolsce pisze:Ponawiam pytanie, czy coś się dzieje w MORĄGU?
Morąg to Stomil.

tyle to wiem, ale jakieś akcje, czy coś? Czy nic nadzwyczajnego? może być pw.
BKS
LECHIA
władcy północy

mac78

Post autor: mac78 » 04.10.2009, 21:52

UPG pisze:A jak wygląda sytuacja w Prudniku i Czekanowie ?
W Prudniku napewno jest ekipa kibicująca (czynie) Piastowi Gliwice. Nie wiem czy są tam jakieś inne zorganizowane grupy kibiców (najlepiej jak się wypowie ktoś z Prudnika). Gdy byłem w Prudniku kilka miesięcy temu to nie widziałem napisów innych niż pro-piastowskie.
Czekanów to w większości kibice Górnika, są również osoby kibicujące Piastowi.

Leszek Piesek

Post autor: Leszek Piesek » 04.10.2009, 22:57

jak wyglada sytuacja w Braniewie ?
Obrazek

szlachta_Gliwic

Post autor: szlachta_Gliwic » 04.10.2009, 23:29

W Prudniku jedyną zorganizowaną grupą są chłopaki z Piasta, którzy potrafią się zebrać ładną liczbą na mecz.
Natomiast w Czekanowie.
Nie wiem jak jest obecnie, ale 2,3 lata wstecz jezdzili na mecze u siebie w liczbach nawet po 20 osób, a ładnie zaliczali też wyjazdy, ale podobno mają jakiś kryzys. byłem tam ostatnio parę razy (miałem tam robotę) i pojawiła się duża liczba napisów sąsiadów, ale to o niczym nie świadczy. Chłopaki z Czekanowa (Piasta) mają swoje vlepki, szaliki, smycze i chyba koszulki. Ale jakby nie patrzyć to tylko wioska niecałe 1000 mieszkańców i nigdy tam nie będzie prężnego ruchu kibicowskiego z jednej czy drugiej strony.

OstrowskiPan

Post autor: OstrowskiPan » 05.10.2009, 17:01

A jak wygląda sytuacja w Ciechocinku? Zawisza?

Pablo_LG

Post autor: Pablo_LG » 05.10.2009, 17:02

A mnie interesuje sytuacja w Czersku i Rytlu (woj. Pomorskie)
Obrazek

KKKWMG

Post autor: KKKWMG » 05.10.2009, 17:11

Pablo , sam powinienes najlepiej wiedziec

FanatykZB

Post autor: FanatykZB » 05.10.2009, 17:53

OstrowskiPan pisze:A jak wygląda sytuacja w Ciechocinku? Zawisza?
W Ciechocinku działa kilkuosobowy FC Elany. Na Zawiszę nikt nie jeździ z Ciechocinka.

zdrowa krowa

Post autor: zdrowa krowa » 06.10.2009, 23:40

wiadomo ,ze w Gdyni rzadzi Arka, ale moze ktos napisac gdzie i w jakich proporcjach w Gdyni dziala Baltyk?
Czy mozna w Gdyni spotkac kogos w bialo-niebieskich barwach na miescie ,czy jest tak jak w Warszawie z Polonia?
Nie dla mnie przyjaźń Polsko-niemiecka, niemców nienawidzę od dziecka.

witoldpyrkosz

Post autor: witoldpyrkosz » 07.10.2009, 01:07

Nie ma aktualnie żadnej dzielnicy na której obecnie Bałtyk "rządzi", duuuuuuużo szybciej zobaczysz kogoś z Polonii w WWA niż kogoś w barwach Bałtyku w Gdyni. Jako takich grup "dzielnicowych" Bałtyku z tego co mi wiadomo nie ma

FanatykZB

Post autor: FanatykZB » 07.10.2009, 12:32

Może ktoś potwierdzić czy w Gdyni, a nawet w drodze do trójmiasta jest więcej napisów sławiących Bałtyk niż Arkę?

flinston91

Post autor: flinston91 » 07.10.2009, 14:07

Jak wygląda sytuacja na osiedlu Albertyńskim w Krakowie.

gat

Post autor: gat » 07.10.2009, 15:02

FanatykZB pisze:Może ktoś potwierdzić czy w Gdyni, a nawet w drodze do trójmiasta jest więcej napisów sławiących Bałtyk niż Arkę?
Bzdura.
[link]

Tuwimianin

Post autor: Tuwimianin » 07.10.2009, 15:31

flinston91 pisze:Jak wygląda sytuacja na osiedlu Albertyńskim w Krakowie.

Na Albertyńskim Cracovia , ale wystrczy przejść przez ulice i zaraz są Oś.Wysokie i Oś. Kazimierzowskie gdzie , kibicuje się Wiśle. Z tego co mi wiadomo to wszystkie 3 osiedla są to "dobre" miejsca pod względem kibicowskim. Tak ja to pamiętam z czasów , gdy jeżdziłem na studia do Krk.

serwis

Post autor: serwis » 07.10.2009, 18:07

Mnie interesuje temat fc Zawiszy

1)
Świecie - fc Zawiszy, Wda, kibice koszykarscy (Polpak?) jak wyglądają relacje miedzy nimi ?

2)
Czy istnieje jeszcze fc Kujawy, jak tak to jakie miejscowości wchodzą w jego skład ?

3)
Czy Zawisza ma jakiś fc po za województwem Kuj.Pom. ?

Nowy-Młynowy

Post autor: Nowy-Młynowy » 07.10.2009, 21:13

Mnie interesuje temat fc Zawiszy

1)
Świecie - fc Zawiszy, Wda, kibice koszykarscy (Polpak?) jak wyglądają relacje miedzy nimi ?

2)
Czy istnieje jeszcze fc Kujawy, jak tak to jakie miejscowości wchodzą w jego skład ?

3)
1.FC Świecie jest ekipa nastawioną na mocne wrazenia a Polpak to pikniki i nic tych oboje niełączy
2.Tak istnieje,np:Inowrocław,Janikowo,Kruszwica,Pakość,..
3.Pojedyńcze jednostki lub małe grupy zadnych oficjalnych Fc
kumate wypowiedzi bez napinki za free

abecadlo

Post autor: abecadlo » 07.10.2009, 22:36

FanatykZB pisze:
OstrowskiPan pisze:A jak wygląda sytuacja w Ciechocinku? Zawisza?
W Ciechocinku działa kilkuosobowy FC Elany. Na Zawiszę nikt nie jeździ z Ciechocinka.
Nie tylko, kilka osob jezdzących na Ruch, Widzew i Legie. Ci co jezdzą na w/w ekipy sie znają i nikt sobie nie robi problemów w miescie z barwami, reszta nie znanych i innych pojedyczno pojawiających sie barw zmienia wlasciciela.

nikosiek

Post autor: nikosiek » 07.10.2009, 22:39

2 jeszcze Barcin Mogilno itp

Sporo wiary i dobrych chłopakow smiga na Zawisze z poza regionu
ale nie robia zadnych Fc

W Sierpcu sporo Zawiszakow mimo ze tam masz Fc Petry
ale Zawiszacy dobija pewnie do Włoclavi i cos tam zaczna rozkrecac bo wiadomo wiary coraz wiecej

yeyo

Post autor: yeyo » 07.10.2009, 22:42

Pakość,..
Pakośc nie jest FC Zawiszy, pare lat temu na meczach Notecianki wisiała nawet flaga Polonii Bydgoszcz "PAKOŚĆ" ale zmieniła własciciela po akcji FC Janikowo.
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/

nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/

serwis

Post autor: serwis » 07.10.2009, 23:28

Dzięki za odpowiedzi.

Co do Sierpca to jestem zaskoczony i jeżeli można to poproszę coś więcej jak się przedstawia sytuacja w tym mieście.
Nowy-Młynowy pisze:
1.FC Świecie jest ekipa nastawioną na mocne wrazenia a Polpak to pikniki i nic tych oboje niełączy
A Wda ?

macias

Post autor: macias » 07.10.2009, 23:41

Leszek Piesek pisze:jak wyglada sytuacja w Braniewie ?
Arka....co się tyczy Bałtyku...kibiców Sks-u bardzo ciężko spotkać na mieście chociaż sami twierdzą inaczej...główne skupiska kadłubów to Obłuże(okolioce Stolarskiej) Witomino(okolice centrum Witawa) i na róznych częsciach dzielnicy Karwiny

Post autor: NajwiększyHooliganWPolsce » 08.10.2009, 11:43

gat napisał(a):
FanatykZB napisał(a):
Może ktoś potwierdzić czy w Gdyni, a nawet w drodze do trójmiasta jest więcej napisów sławiących Bałtyk niż Arkę?

Bzdura.

no nie wiem czy taka bzdura jeździłem swego czasu dosyć często ze Wzgórza na Oksywie, i naprawdę dużo jest napisów o Bałtyku, niektóre pokreślone, niektóre bardzo stare.. Arki jak dla mnie zdecydowanie mniej na murach, przynajmniej na tej trasie
BKS
LECHIA
władcy północy

FanatykZB

Post autor: FanatykZB » 08.10.2009, 11:57

serwis pisze:Mnie interesuje temat fc Zawiszy

1)

2)

3)
Ad.1)

FC Świecie - Świecie-miasto które zamieszkuje 26 tyś. mieszkańców. Miasto położone jest w odległości 48 km od Bydgoszczy. Kibice z tego miasta pojawiali się na meczach Zawiszy w latach osiemdziesiątych, ale najwięcej kibiców ze Świecia jeździło na początku lat dziewięćdziesiątych. Grupa fanów stanowiła nawet 40-50 osób na meczach w Bydgoszczy a na wyjazdy jeździło kilka osób. W 1991 r. powstała pierwsza flaga Świecia w barwach Niebiesko-Czarnych. Po spadku Zawiszy do drugiej ligi ekipa się wykruszała, ale nadal kibice ze Świecia jeździli na mecze Zawiszy choć nie w takich ilościach, jak kiedyś. Po wycofaniu naszego ukochanego klubu z drugiej ligi, nastąpiła w Świeciu wymiana pokoleń. Większość starszych kibiców ze Świecia nie było zainteresowana oglądaniem czwartoligowego Zawiszy i odpuścili sobie kibicowanie klubowi z Bydgoszczy. W sezonie 1998/1999 na mecze bydgoskiego Zawiszy rozpoczęli jeździć młodzi chłopacy w wieku 13-16 lat ze Świecia, choć paru z nich było już obecna na meczach Zawiszy na drugiej lidze. Należy, też wspomnieć, że na mecze nadal jeździło wraz z nami trzech starszych fanów. W 2000 r. powstały szale Zawiszy w liczbie 40 sztuk wyprodukowane przez chłopaków ze Świecia. W 2004 roku na meczu Wda Świecie – Zawisza debiutuje druga flaga Świecia z barwach Zawiszy. Od sezonu 98/99 kibice ze Świecia próbowali uczestniczyć w jak największej ilości meczów bydgoskiego Zawiszy, ich liczba wahała się od kilu do kilkunastu osób ze Świecia. Przez ten okres kilka osób odpuściło sobie kibicowanie Zawiszy, ale zostali Ci którzy mieli zostać i byli w ciężkich czasach razem z ukochanym klubem. Również nas dotknęła fala emigracji, obecnie kilku chłopaków ze Świecia, którzy mają Zetkę w sercu przebywa po za granicami naszego kraju. Obecnie liczba fanów ze Świecia wynosi od kilu do kilkunastu osób na meczach Zawiszy. W 2008 r. na ze Świecia na mecze Zawiszy rozpoczęła jeździć młoda krew w liczbie kilku osób. W miarę możliwości pojawiamy się na meczach Wdy Świecie u siebie, oczywiście , jak to nie koliduje z meczami Zawiszy i innymi sprawami.

Ad.2)
FC Kujawy- Pomysl utworzenia FC Kujawy pojawil się w 2006 roku jednak wtedy grupy nie mogly się zgrac i nie udalo się osiągnąć celu. Pomiedzy trzema miastami powstal zalazek Kujaw- nieoficjalna grupa o nazwie PDG. Chlopacy jeździli wspolnie dopóki nie odbylo się spotkanie fan clubów w Bydgoszczy, gdzie wszyscy mogli spokojnie porozmawiac, wziąć za i przeciw postawania takiej grupy. Wiekszosc byla zdecydowana na rozpoczęcie działalności FC Kujawy. I tak wiec zaczely się wspolne wyjazdy na mecze Zawiszy oraz zgod. Choc grupa ma niecałe 5 miesiecy ich rekordowy wyjazd na Zawisze do Inowroclawia wynosi 100 osób, a drugim z kolei wyjazdem pod względem ilościowym jest Grudziadz gdzie Kujawskich fanow pojawilo się ponad 90 osób. Kujawiacy wydali już swoje szale. Jako debiut FC uwaza się mecz w Pucharze Polski w Palczynie. Grupa preznie się rozwija i miejmy nadzieje ze tak pozostanie.

Ad.3) Wszystko już zostało napisane.

A teraz co do Pakości i Ciechocinka. W Pakości działa (aktualny) FC Polonii Bydgoszcz. Mają nawet swoją flagę. Dla ciekawskich podaję od razy wymiary :lol: 6m / 1,7m. A tutaj zdjęcie: [link]
Ciechocinek - z moich informacji wiem, że udziela się tam na pewno FC Elany. Co do Widzewa i (L) pierwsze co słyszę. Jak możesz to poprzyj to jakimiś faktami (ile osób i gdzie byli).

Cyniczny

Post autor: Cyniczny » 08.10.2009, 12:05

macias pisze:
Arka....co się tyczy Bałtyku...kibiców Sks-u bardzo ciężko spotkać na mieście chociaż sami twierdzą inaczej...główne skupiska kadłubów to Obłuże(okolioce Stolarskiej) Witomino(okolice centrum Witawa)...
Zamiast okolic Witawy napisałbym raczej ul. Hodowlana. Stare skupisko kadłubów po których pozostało kilka zamazanych napisów i paru bambrów pijących pod klatkami. Osoby bardziej kumate z tamtego rejonu siedzą na emigracji. Dodam również że kiedyś ulica konkretnych awantur.
Cały czas trzymać fason- wygrać, przegrać zawsze z klasą !

mefm

Post autor: mefm » 08.10.2009, 20:58

Czy mógłby ktoś przedstawic jak wygląda sytuacja w Szprotawie, okolicach Chełma oraz Morągu...

Miami

Post autor: Miami » 08.10.2009, 21:27

NajwiększyHooliganWPolsce pisze:gat napisał(a):
FanatykZB napisał(a):

Bzdura.

no nie wiem czy taka bzdura jeździłem swego czasu dosyć często ze Wzgórza na Oksywie, i naprawdę dużo jest napisów o Bałtyku, niektóre pokreślone, niektóre bardzo stare.. Arki jak dla mnie zdecydowanie mniej na murach, przynajmniej na tej trasie

To zależy z jakiej strony wjeżdżasz :mrgreen:

Co do dzielnic , jak nam to wam ładnie Śledzie wytłumaczyły nie ma dzielnicy "opanowanej" przez Kadłubów ale w niektórych miejscach są duże skupiska kibiców SKS-u .Generalnie "szału nie ma " ale cały czas pracujemy nad poprawą .

Porównanie Bałtyku do Polonii zupełnie nie trafione .

Pozdrowienia z Miami ! 8)

Lewitan

Post autor: Lewitan » 08.10.2009, 21:49

Cyniczny pisze:
macias pisze:
Arka....co się tyczy Bałtyku...kibiców Sks-u bardzo ciężko spotkać na mieście chociaż sami twierdzą inaczej...główne skupiska kadłubów to Obłuże(okolioce Stolarskiej) Witomino(okolice centrum Witawa)...
Zamiast okolic Witawy napisałbym raczej ul. Hodowlana. Stare skupisko kadłubów po których pozostało kilka zamazanych napisów i paru bambrów pijących pod klatkami. Osoby bardziej kumate z tamtego rejonu siedzą na emigracji. Dodam również że kiedyś ulica konkretnych awantur.
A jak to wygląda teraz na ulicy Wielkokackiej i Rolniczej? Jakieś 10 lat wstecz często tam bywałem i o ile pamięć mnie nie myli to na jednym z bloków (10 piętrowych na ulicy Wielkokackiej niedaleko schodów na przystanek) był napis albo SKS albo coś "antyArka" no i jeszcze "Leśniczówka" tam też było sporo biało-niebieskich.

Pomimo tego, że bliżej mi do gdańskiej Lechii to duży szacunek mam do Bałtyku.
Kadłuby trzymajcie się i nie dawajcie !!

z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam
Lewitan
Pozdrowienia dla tych, którzy nigdy o nas nie zapomnieli !!

SIARKA 1957

Post autor: SIARKA 1957 » 09.10.2009, 02:38

Jak wyglada sytuacja w Zlotoryji (Dolnoslaskie)
SIARKOWCY ON TOUR !

ODPOWIEDZ