Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
bialy08

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: bialy08 » 04.10.2017, 22:24

Spy pisze:
03.10.2017, 21:00
bialy08 pisze:
03.10.2017, 20:46

Doradzam ci pojeżdzic po Europie i popytać o RTS Widzew ja byłem w kilkunastu i nikt o was nie słyszał z Polski kojarzą Lecha i Legię i taka jest prawda.
Doradzasz koledze pojezdzic po Europie a sam p********* od rzeczy albo po prostu nie wypada przyznac racji wrogowi ...
W Grecji na kontynencie zarowno w okolicach aten jak i chalkidiki, we Wloszech nie tylko w Turynie ale rowniez w okolicach Neapolu ,w Portugalii
Blagam was mozemy sie spierac o sile chuliganki ale litosci rozpoznawalnosc w Europie nie mamy naprawde co porownywac...
Chyba odwiedziłeś te miejsca 30 lat temu ,idealnie to opisal zgredzik 95 procent ludzi nawet o Łodzi nie słyszała a co dopiero o Widzewie zejdź na ziemię. Ps.tyle miejsc w Europie co ja zwiedzilem do końca życia nie zobaczysz.Jak byś miał rację w tej sprawie to bym ci ją przyznał .

iparts.pl
rts git

Post autor: rts git » 04.10.2017, 23:08

Witam. Miałem się tutaj nie udzielać.... ple ple ple. Biały 08 może mój Brat po szalu nie zwiedził tylu miejsc w Europie co ty. Choć skąd wiesz? Akurat ja, z pewnych względów byłem w sporej ilości miast w Europie. To nieważne, ale z racji mojej zajawki, która trwa 39 lat ( tak tak, mam 49 lat a jestem na Widzewie od małolata) gadałem o piłce z wieloma ludźmi, którzy jako tako ogarniają piłkarskie tematy. Pamiętam gadkę w Barcelonie z właścicielem sklepu w którym kupowałem. Widzew kojarzył, Łódź musiałem mu trochę przybliżyć, natomiast ŁKS długo długo nic. Kolejny przykład, kibol Juve spotkany w Padwie, " Wiem pamiętam przegraliśmy z Widzew Lodz :) ale potem wasz Zibi was pokonał" o ŁKS nie wiedział, dziwił się nawet że grali z nami na stadionie należącym do tego klubu. Kibol Galaty w Stambule ( Europa czy nie ? ) , ciekawostka - lekarz internista, w ogóle nie słyszał o ŁKS . Widzew, co mnie totalnie zdziwiło, zna z Youtube i szanuje. Byłem na Wyspach, w byłej Jugolandii, Belgii, Francji itp. Gadki o Łodzi, Widzewie, ŁKS mniej więcej te same. Próbujesz Biały 08 umniejszyć, w sumie naszą łódzką niezłą markę reklamową jaką jest Widzew. Tylko po co? A na koniec powiem Ci, że przy okazji troche ludzi w Europie w latach 80-tych poznało wasz stadion, który akurat może ze względu na nasze sukcesy, a może na zwykłą Łódzką solidarność mnie się w latach 80-tych bardzo podobał. Później mocno podupadł ;)
Działamy z WERWą

avibd

Post autor: avibd » 04.10.2017, 23:54

rts git pisze:
04.10.2017, 23:08
Witam. Miałem się tutaj nie udzielać.... ple ple ple. Biały 08 może mój Brat po szalu nie zwiedził tylu miejsc w Europie co ty. Choć skąd wiesz? Akurat ja, z pewnych względów byłem w sporej ilości miast w Europie. To nieważne, ale z racji mojej zajawki, która trwa 39 lat ( tak tak, mam 49 lat a jestem na Widzewie od małolata) gadałem o piłce z wieloma ludźmi, którzy jako tako ogarniają piłkarskie tematy. Pamiętam gadkę w Barcelonie z właścicielem sklepu w którym kupowałem. Widzew kojarzył, Łódź musiałem mu trochę przybliżyć, natomiast ŁKS długo długo nic. Kolejny przykład, kibol Juve spotkany w Padwie, " Wiem pamiętam przegraliśmy z Widzew Lodz :) ale potem wasz Zibi was pokonał" o ŁKS nie wiedział, dziwił się nawet że grali z nami na stadionie należącym do tego klubu. Kibol Galaty w Stambule ( Europa czy nie ? ) , ciekawostka - lekarz internista, w ogóle nie słyszał o ŁKS . Widzew, co mnie totalnie zdziwiło, zna z Youtube i szanuje. Byłem na Wyspach, w byłej Jugolandii, Belgii, Francji itp. Gadki o Łodzi, Widzewie, ŁKS mniej więcej te same. Próbujesz Biały 08 umniejszyć, w sumie naszą łódzką niezłą markę reklamową jaką jest Widzew. Tylko po co? A na koniec powiem Ci, że przy okazji troche ludzi w Europie w latach 80-tych poznało wasz stadion, który akurat może ze względu na nasze sukcesy, a może na zwykłą Łódzką solidarność mnie się w latach 80-tych bardzo podobał. Później mocno podupadł ;)
jednak powoli ludzie będą zapominać, bo przez kolejne pare lat nie ma szans żadna z łódzkich ekip wejść do rozgrywek europejskich i pokazać się z dobrej strony, a trzeba pamiętać że młode pokolenie niekoniecznie musi kojarzyć któryś z tych klubów

Marek z NWS

Post autor: Marek z NWS » 05.10.2017, 00:38

O co chodzi w końcu ełkaesiakom z tą rozpoznawalnąścią?Chcą pokazać że Łks jest bardziej znany za granicą czy udowodnić oczywistą oczywistość że Widzew nie ma takiej renomy jak np. Bayern Monachium?
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA

torcaa

Post autor: torcaa » 05.10.2017, 07:06

Ja p*******,co Widzewioki mają w tych głowach to jest masakra.

Nie wiem jak tam sympatycy piłkarscy,ale dla kumatych w całej Europie jesteście znani z tego że lokalny rywal wyjebał was z flag i że nie chcieliście ich wpuścić na derby by tych flag na waszych oczach nie zjarali.W Europie i Polsce jesteście znani z modern ultras,nawet w Chorzowie :)

dintre

Post autor: dintre » 05.10.2017, 07:58

Eintracht - Widzew 9:0, z tego was znają w Europie.
Tbm

does.not.matter

Post autor: does.not.matter » 05.10.2017, 08:48

torcaa pisze:
05.10.2017, 07:06

Nie wiem jak tam sympatycy piłkarscy,ale dla kumatych w całej Europie jesteście znani z tego że lokalny rywal wyjebał was z flag i że nie chcieliście ich wpuścić na derby by tych flag na waszych oczach nie zjarali.W Europie i Polsce jesteście znani z modern ultras,nawet w Chorzowie :)
A nie z tego, że miasto zdominowane i kontrolowane przez łks przejęliśmy przynajmniej w połowie?

torcaa

Post autor: torcaa » 05.10.2017, 10:00

To teraz spróbujcie przejąć drugą połowę.Inne były czasy.Gieksa też przejęła w większości Katowice,bo Ruch wtedy to olał.W dzisiejszych czasach taka sytuacja już by nie miała miejsca czego przykładem jest chociażby Bielsko-Biała.

Jedyne miejsce które zawładnęliście w całości to to forum,gdzie w każdym temacie jest pełno szczekaczy od was prujących się na każdy temat.
Wkurwiacie wszystkich w Pl swoją megalomanią i wywyższaniem się a prawda jest taka,że czasy świetności gdy byliście w czołówce już dawno za wami.
Widzicie by ktokolwiek z KSG spuszczał się na forum z powodu frekwencji i dobrych wyjazdów?Każdy wie,że jest fajnie gdy jest pełen stadion,ale to się nie przekłada na sytuację na GŚ,bo patrząc na frekwencję waszych braci z Chorzowa to ich już by miało nie być.

Kibic 30x

Post autor: Kibic 30x » 05.10.2017, 10:08

ZimnyBrowar pisze:
04.10.2017, 20:09
Pinio pisze:
04.10.2017, 10:00
Znowu jakieś niepotrzebne posty.Nie pisane było czy ktoś kojarzy Legię czy Lecha tylko,że Widzew jest rozpoznawalny w wielu miejscach w Europie a Łks nie.Jak ktoś nie kojarzy Widzewa to tym bardziej nie słyszał nic o Łksie.

Z Łodzią kojarzony jest RTS.
Wieśniaku, z Łowiczem czy z Kutnem jest kojarzony twój Frajerski rts
A Uniejow czy Aleksandrow to juz Łódź?

Fan555

Post autor: Fan555 » 05.10.2017, 10:29

Kibic 30x pisze:
05.10.2017, 10:08

A Uniejow czy Aleksandrow to juz Łódź?
Uniejów to w tym momencie 90% Widzew

jimmyjazz

Post autor: jimmyjazz » 05.10.2017, 10:55

Odezwało się kilku normalnych kibiców Widzewa, widać trzeba mieć trochę wiosen na karku żeby normalnie pisać. To przychodzi z wiekiem. Zgadzam się, że przeciętnemu kibicowi w Europie ŁKS nie mówi nic, bo tylko po mistrzostwie w 98 i w 94 graliśmy w pucharach. My, Polacy, kojarzymy nawet jakieś 2 ligowie kluby w Anglii, Niemczech, czy Hiszpanii bo przez lata tabele tych lig były drukowane w Przeglądzie itd. Nie sądzę, żeby zachodnie gazety pisały o polskiej lidze lat 90.
Widzew oczywiście miał swoje 5 minut i starsi kibice tych drużyn, które ograli na pewno ich pamiętają. Jeżeli chodzi o młode pokolenie to nie dajmy się zwariować, takich zespołów jak Widzew było od tego czasu w Europie trochę, które grały w LM i o których nikt nie pamięta. Sukcesy w Europie mieliście 35 lat temu, to naprawdę szmat czasu. Macie prawo chwalić się sportową historią bo bardzo dużo osiągnęliście i nikt tego nie neguje. W Polsce marka Widzewa jest oczywista, ale w Europie to już zapomniany temat i nie mówcie, że jest inaczej. Teraz każdy będzie tu pisał, jak to rozmawiał z aptekarzem w Manchesterze, taksówkarzem w Rzymie, czy cieciem w Dortmundzie ? Co to zmienia ? Markę w Europie to mają wiadomo jakie drużyny, a nie Widzew. Jesteście dzisiaj rozpoznawalni przez może 5% starszych kibiców (ŁKS pewnie przez 0,5%). Byliście wielcy, ale dzisiaj gracie w 4 lidze Polskiej, więc wyluzujcie.

Cees

Post autor: Cees » 05.10.2017, 10:55

torcaa pisze:
05.10.2017, 07:06

Napisz głąbie z czego jest twoje KSG znane przywołując ostatnie, najświeższe przykłady. Podpowiem: siedzicie pod butem Ruchu i nawet pisnąć nie możecie. Kiedy już zdecydujecie się na harce to najczęściej używacie noży, rakietnic lub pomocy milicji lub skorpionów. Zapomniałem że w niektórych przypadkach milicja to wy. A tak poza tym to W**********.

Marek z NWS

Post autor: Marek z NWS » 05.10.2017, 15:14

jimmyjazz pisze:
05.10.2017, 10:55
Odezwało się kilku normalnych kibiców Widzewa, widać trzeba mieć trochę wiosen na karku żeby normalnie pisać. To przychodzi z wiekiem. Zgadzam się, że przeciętnemu kibicowi w Europie ŁKS nie mówi nic, bo tylko po mistrzostwie w 98 i w 94 graliśmy w pucharach. My, Polacy, kojarzymy nawet jakieś 2 ligowie kluby w Anglii, Niemczech, czy Hiszpanii bo przez lata tabele tych lig były drukowane w Przeglądzie itd. Nie sądzę, żeby zachodnie gazety pisały o polskiej lidze lat 90.
Widzew oczywiście miał swoje 5 minut i starsi kibice tych drużyn, które ograli na pewno ich pamiętają. Jeżeli chodzi o młode pokolenie to nie dajmy się zwariować, takich zespołów jak Widzew było od tego czasu w Europie trochę, które grały w LM i o których nikt nie pamięta. Sukcesy w Europie mieliście 35 lat temu, to naprawdę szmat czasu. Macie prawo chwalić się sportową historią bo bardzo dużo osiągnęliście i nikt tego nie neguje. W Polsce marka Widzewa jest oczywista, ale w Europie to już zapomniany temat i nie mówcie, że jest inaczej. Teraz każdy będzie tu pisał, jak to rozmawiał z aptekarzem w Manchesterze, taksówkarzem w Rzymie, czy cieciem w Dortmundzie ? Co to zmienia ? Markę w Europie to mają wiadomo jakie drużyny, a nie Widzew. Jesteście dzisiaj rozpoznawalni przez może 5% starszych kibiców (ŁKS pewnie przez 0,5%). Byliście wielcy, ale dzisiaj gracie w 4 lidze Polskiej, więc wyluzujcie.
Jako widzewiak nie mogę się nie zgodzić, bo to co napisałeś jest obiektywnie prawdą.
Jako ciekawostkę jednak mogę dodać że Widzew kojarzony jest mocno we Włoszech, nie tylko przez kibiców Juve. Oczywiście jest to efekt Zbigniewa Bońka, który we Włoszech jest "piłkarskim celebrytą". A że przyszedł tam własnie z Widzewa, to chcąc nie chcąc Widzew dużo osób tam kojarzy i nie tylko po 60 ale też ci po 30. Pamietam jak pojechałem na mecz Inter-Wisła w bodajże 2001 roku. Siedziałem w tedy wśród kibiców Interu i w przerwie zagadałem z jednym, gdzieś około 30 lat. Kiedy powiedziałem że jestem z Polski ten spytał(z uśmiechem) czy jestem za Wisłą. "Nie, nie. Jestem za Widzewem. Widzewem Łódź" a on na to "No tak, tak znam. Boniek przyszedł z Widzewa do Juventusu prawda". Powiedział jeszcze że pamięta jak graliśmy w Lidze Mistrzów( to było oczywiście 5 lat po grze Widzewa w Lm a nie jak teraz 20). Od taka ciekawostka
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA

dilmah

Post autor: dilmah » 05.10.2017, 15:20

Łódź jest znana z tego,że jest to miasto żydow. wiec znani w Europie są ŁKS jak i Widzew :) :)

low kick paziu

Post autor: low kick paziu » 05.10.2017, 16:34

dintre pisze:
05.10.2017, 07:58
Eintracht - Widzew 9:0, z tego was znają w Europie.
Nie no ku*** wypomina to glut ,którego ukochana zbieranina leszczy przejebała z mistrzem Luksemburga i to 5:0.

Siewier

Post autor: Siewier » 05.10.2017, 17:00

dilmah pisze:
05.10.2017, 15:20
Łódź jest znana z tego,że jest to miasto żydow. wiec znani w Europie są ŁKS jak i Widzew :) :)
Ty jesteś znany z tego, że o swojej ekipie nie wiesz nic, paziu. I jeszcze z tego, że rekompensujesz sobie to, wrzucając na łódzkie kluby i siejąc farmazony.

Spy

Post autor: Spy » 05.10.2017, 18:17

https://www.youtube.com/watch?v=n-heVd5FaX0

To juz nie bedzie wspolnego skakania :)))

popopopopo

Post autor: popopopopo » 05.10.2017, 19:40

O Boże Legia nam ciśnie. Rzeczywiście sensacja, ja pierdolę żydzewiaki ogarnijcie się.

Marek z NWS

Post autor: Marek z NWS » 05.10.2017, 19:56

popopopopo pisze:
05.10.2017, 19:40
O Boże Legia nam ciśnie. Rzeczywiście sensacja, ja pierdolę żydzewiaki ogarnijcie się.
J
Przynajmniej jakaś odmiana po tym jak wasz młynowy zabronił spiewać LTSK na ostatnim meczu w Łodzi;-)
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA

wid08

Post autor: wid08 » 05.10.2017, 20:08

Zobacz sobie filmik z ostatniego meczu pierwszych drużyn w ekstraklasie.Po co cisnąć drużynie rezerw gdzie nie przyjechał żaden kibic ? Rozumiem,że to forum to jedyne miejsce walki i musisz sie przysapac do nas choćby nie wiem co,ale miej synku chociaż argumenty
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

rts git

Post autor: rts git » 05.10.2017, 20:52

jimmyjazz pisze:
Widzę, że Jimmy to też ten jeden z kilku normalnych kibiców ŁKS. To co piszesz o aktualnych czasach to szczera prawda. Gdzie my, czy wy, teraz na newsach serwisów całego świata... Napisałem post tylko dlatego, że ktoś od was próbował wmówić mi jako odbiorcy, że ŁKS jest znany w Europie. Tak nie jest. Mówicie na nas megalomani... Ale jak się czyta Jimmy teksty waszych znawców tematu to nic tylko usiąść przed słynną wielką ełksą :) Wiesz o co chodzi. W Łodzi tylko jedyni charakterni chodzą na Unii, na ulicach rządzi tylko jeden wielki ŁKS, Widzew ma tylko wieśniackie fancluby i w Europie nic nie znaczy. Poczytaj. Nadal sądzę, że wiesz o co chodzi. A ja, stary kibol, nie rozmawiałem z aptekarzem, taksówkarzem czy cieciem. Ja gadam o piłce w Europie z wieloma ludźmi. Ale o sprawach kibicowskich tylko z takimi, którzy są choć trochę kumaci i o takich napisałem. Koleś ze Stambułu to jest jeden z gniazdowych u nich. Szok nie? Lekarz. Gość z Barcy - jeden z tych którzy tę Barcę rozkręcali. Szczerze ? O ŁKS słyszałem raz. W waszym niby Lyonie. Ale też po zastanowieniu. Aczkolwiek dobrze, że (czasami) ta dyskusja ma sens. Napisałeś " W Polsce marka Widzewa jest oczywista, ale w Europie to już zapomniany temat i NIE MÓWCIE, ŻE JEST INACZEJ" Oglądałeś Jimmy film "Miś" ? ;)
Działamy z WERWą

Spy

Post autor: Spy » 05.10.2017, 21:54

popopopopo pisze:
Masz racje przyznaje to zadna sensacja ... ale taka mozna nazwac skurwienie sie z nimi swego czasu ;)

jimmyjazz

Post autor: jimmyjazz » 05.10.2017, 21:54

Oglądałem, oglądałem. Co do wpisu niektórych od nas i od Was, już dawno przestałem czytać niektórych po obu stronach. Nie twierdzę, że to co pisałeś to nieprawda. Ogólnie obie strony się strasznie napinają. Skupmy się na polskim podwórku, bo na razie Europa nam nie grozi. Ale jeżeli chcesz to usłyszeć, tak Widzew jest o wiele bardziej znany od ŁKS (my zagraliśmy kilka meczów w pucharach w ogóle). Co więcej wydaje mi się, że nikt w Europie nie pamięta o GKS Katowice, a oni grali kilkanaście lat w pucharach na przełomie 80/90. Zejdźmy na ziemię poza Legią i może Lechem i Wisłą nie ma polskich ekip, które mają jakąś markę w Europie teraz. Ogólnie, jak się kończą argumenty wam to wracacie do Bońka, Smolarka i Ligi Mistrzów, u nas to samo jest z Potokiem i Poddębicami. Były sukcesy w różnych tematach, ale dzisiaj jest rok 2017.

Socjologiabywa

Post autor: Socjologiabywa » 05.10.2017, 22:14

Marek z NWS pisze:
05.10.2017, 15:14
jimmyjazz pisze:
Jako widzewiak nie mogę się nie zgodzić, bo to co napisałeś jest obiektywnie prawdą.
Jako ciekawostkę jednak mogę dodać że Widzew kojarzony jest mocno we Włoszech, nie tylko przez kibiców Juve. Oczywiście jest to efekt Zbigniewa Bońka, który we Włoszech jest "piłkarskim celebrytą". A że przyszedł tam własnie z Widzewa, to chcąc nie chcąc Widzew dużo osób tam kojarzy i nie tylko po 60 ale też ci po 30. Pamietam jak pojechałem na mecz Inter-Wisła w bodajże 2001 roku. Siedziałem w tedy wśród kibiców Interu i w przerwie zagadałem z jednym, gdzieś około 30 lat. Kiedy powiedziałem że jestem z Polski ten spytał(z uśmiechem) czy jestem za Wisłą. "Nie, nie. Jestem za Widzewem. Widzewem Łódź" a on na to "No tak, tak znam. Boniek przyszedł z Widzewa do Juventusu prawda". Powiedział jeszcze że pamięta jak graliśmy w Lidze Mistrzów( to było oczywiście 5 lat po grze Widzewa w Lm a nie jak teraz 20). Od taka ciekawostka
Wszystko się zgadza. Osoba Bońka robi swoje we Włoszech... Chociażby będąc kiedyś na wakacjach w Bari na odpowiedź, że jestem z Łodzi z Polski w gadce z jakimiś fanatykiem FC Bari, ten mówi, że zna Widzew bo Boniek był kiedyś ich trenerem (przyznaje, ze byłem w szoku bo taki fakt mi umknął), pokazuje foty z telefonu jak jest u nich na curva su.. itp itd. Zaprasza mnie na mecz i w ramach otwartości wręcza mi mi b-cz-b szal z datą 1908... odmówiłem przyjęcia tego gadżetu tłumacząc dlaczego :)

UW1908

Post autor: UW1908 » 05.10.2017, 23:04

wid08 pisze:
05.10.2017, 20:08
Zobacz sobie filmik z ostatniego meczu pierwszych drużyn w ekstraklasie.Po co cisnąć drużynie rezerw gdzie nie przyjechał żaden kibic ? Rozumiem,że to forum to jedyne miejsce walki i musisz sie przysapac do nas choćby nie wiem co,ale miej synku chociaż argumenty
Chyba nawet nie wiesz o co chodzi to po co p********* za przeproszeniem? Nie chodzi o rezerwy i tamten sezon tylko mecz z Olimpią Elbląg. A tak generalnie to tyli forum jak sam zauważyłeś więc odpuść dla dobra swego zdrowia psychicznego. Widzew naj i gra gitara.

raadek

Post autor: raadek » 05.10.2017, 23:14

Panowie ,, rozpoznawialni w calej europie bo Boniek przeszedl z Widzewa do Juve" kiedy przypomnicie o sobie na kadrze z jakas flaga??
ŁKS ŁÓDŹ

Abr1908

Post autor: Abr1908 » 05.10.2017, 23:16

rts git pisze:
05.10.2017, 20:52
jimmyjazz pisze:
Widzę, że Jimmy to też ten jeden z kilku normalnych kibiców ŁKS. To co piszesz o aktualnych czasach to szczera prawda. Gdzie my, czy wy, teraz na newsach serwisów całego świata... Napisałem post tylko dlatego, że ktoś od was próbował wmówić mi jako odbiorcy, że ŁKS jest znany w Europie. Tak nie jest. Mówicie na nas megalomani... Ale jak się czyta Jimmy teksty waszych znawców tematu to nic tylko usiąść przed słynną wielką ełksą :) Wiesz o co chodzi. W Łodzi tylko jedyni charakterni chodzą na Unii, na ulicach rządzi tylko jeden wielki ŁKS, Widzew ma tylko wieśniackie fancluby i w Europie nic nie znaczy. Poczytaj. Nadal sądzę, że wiesz o co chodzi. A ja, stary kibol, nie rozmawiałem z aptekarzem, taksówkarzem czy cieciem. Ja gadam o piłce w Europie z wieloma ludźmi. Ale o sprawach kibicowskich tylko z takimi, którzy są choć trochę kumaci i o takich napisałem. Koleś ze Stambułu to jest jeden z gniazdowych u nich. Szok nie? Lekarz. Gość z Barcy - jeden z tych którzy tę Barcę rozkręcali. Szczerze ? O ŁKS słyszałem raz. W waszym niby Lyonie. Ale też po zastanowieniu. Aczkolwiek dobrze, że (czasami) ta dyskusja ma sens. Napisałeś " W Polsce marka Widzewa jest oczywista, ale w Europie to już zapomniany temat i NIE MÓWCIE, ŻE JEST INACZEJ" Oglądałeś Jimmy film "Miś" ? ;)
Nikt nie próbował Ci wmówić ze ŁKS jest znany w Europie.Bo nie jest znany.Chociaż juz przez niektore ekipy tak ;) Chodziło o to ze,wśród środowisk kibicowskich 99% osob wymienia Legia i Lecha.Te ekipy najczęściej sie kojarzy w wielu krajach kontymentu.Tak wygląda sytuacja na dzień dzisiejszy.Swoją opinie opieram na doświadczeniu własnym.
ŁKS Łódź Polska

NowyNowy

Post autor: NowyNowy » 06.10.2017, 00:14

raadek pisze:
05.10.2017, 23:14
Panowie ,, rozpoznawialni w calej europie bo Boniek przeszedl z Widzewa do Juve" kiedy przypomnicie o sobie na kadrze z jakas flaga??
Nie przypomną, kalkulatory ekipie WRWE nie pozwalają nawet pomyśleć o kadrze,,,,

Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy » 06.10.2017, 00:22

szkoda.

kkk78

Post autor: kkk78 » 06.10.2017, 01:03

Marek z NWS pisze:
05.10.2017, 19:56
popopopopo pisze:
J
Przynajmniej jakaś odmiana po tym jak wasz młynowy zabronił spiewać LTSK na ostatnim meczu w Łodzi;-)
Kto zabronił?Dzięki naszej uprzejmości na naszym sektorze zasiadła zgoda Legii,więc jaki był sens się napinać i wrzucać na ich zgodę?LTSK zarzucił cały stadion pod koniec meczu,po tym jak Olimpia pozdrowiła Legię.Sytuacja została szybko wyjaśniona i tyle.

error04

Post autor: error04 » 06.10.2017, 01:56

NowyNowy pisze:
06.10.2017, 00:14
raadek pisze:
Nie przypomną, kalkulatory ekipie WRWE nie pozwalają nawet pomyśleć o kadrze,,,,
Jutro.

Red power

Post autor: Red power » 06.10.2017, 07:06

raadek pisze:
A czy ''obrońcy Europy'' mają zamiar pojawić się dziś przy Piłsudskiego z flagą Łks Łódź Polska???

DK08

Post autor: DK08 » 06.10.2017, 08:12

Red power pisze:
06.10.2017, 07:06
raadek pisze:
A czy ''obrońcy Europy'' mają zamiar pojawić się dziś przy Piłsudskiego z flagą Łks Łódź Polska???
Obrońcy Europy są w drodze powrotnej z Armenii bo wczoraj byli na wyjeździe reprezentacji Polski, kiedy wy obsrajtuchy kolejny mecz mogliście oglądać tylko w TV. Jedyne co wam zostało to mecze młodzieży, bo na kadrze łapiecie w*******, i się oficjalnie nie pokazujecie..

Całą tą sytuację można nazwać polowanie na Reanimację :)

opel

Post autor: opel » 06.10.2017, 08:29

Red power pisze:
06.10.2017, 07:06
raadek pisze:
Rozwiń proszę tą myśl, bo nie za bardzo zrozumiałem, co chciałeś przez to powiedzieć.
Łódzki Klub Sportowy

ktotamwie1

Post autor: ktotamwie1 » 06.10.2017, 08:33

DK08 pisze:
06.10.2017, 08:12
[quote="Red power" post_id=<a href="tel:1235387">1235387</a> time=<a href="tel:1507266384">1507266384</a> user_id=76806]
[quote=raadek post_id=<a href="tel:1235357">1235357</a> time=<a href="tel:1507238041">1507238041</a> user_id=42617]
[/quote]

Obrońcy Europy są w drodze powrotnej z Armenii bo wczoraj byli na wyjeździe reprezentacji Polski, kiedy wy obsrajtuchy kolejny mecz mogliście oglądać tylko w TV. Jedyne co wam zostało to mecze młodzieży, bo na kadrze łapiecie w*******, i się oficjalnie nie pokazujecie..

[/quote] Widzew musi być mocny skoro polujecie wrwe vs reszta świata :) A wracając do meczu kadry, to serio tacy słabi jesteście, ze próbujecie kręcić zadymę z jakimiś januszami co wywiesili flagę? Dobrze, ze wiecie, gdzie jest wasze miejsce w szeregu i do kogo możecie się spiąć bez swoich zgod i układów :) pytacie gdzie ten Widzew na kadrze? Będziemy na stadionie dziś :)

Red power

Post autor: Red power » 06.10.2017, 09:02

DK08 pisze:

No to ciekawe ilu z tych co nie byli pokaże się dziś OFICJALNIE przy Piłsudskiego na meczu Polska-Finlandia.

Opel,czego nie zrozumiałeś w moim pytaniu?

DK08

Post autor: DK08 » 06.10.2017, 09:18

Red power pisze:
06.10.2017, 09:02
DK08 pisze:

No to ciekawe ilu z tych co nie byli pokaże się dziś OFICJALNIE przy Piłsudskiego na meczu Polska-Finlandia.

Opel,czego nie zrozumiałeś w moim pytaniu?
Ty chcesz głąbie porównywać młodzieżówkę do kadry? Za chwilę z żalu zaczniesz się licytować że zrobiliście młyn na rezerwach rezerw bo na seniorach dostajecie klapsy po ryjach.

Oj boli was brak możliwości jeżdżenia na kadrę :)

Red power

Post autor: Red power » 06.10.2017, 09:24

Tak sobie to tłumacz pecie. Największy jest strach przed bandą internetowych lksiackich ciuli z Tobą na czele.

DK08

Post autor: DK08 » 06.10.2017, 09:29

Red power pisze:
06.10.2017, 09:24
Tak sobie to tłumacz pecie. Największy jest strach przed bandą internetowych lksiackich ciuli z Tobą na czele.
Dlatego potomku rozenbauma od meczu we Francji jesteście obsrani na samą myśl pojechania na kadrę. Nawet wasze przydupasy którym liżecie jaja na swoich turniejach śpiewały j**** żydzew na wyjazdach, dzięki czemu dalej na kadrze mogą się pokazać. Idź klep dalej w klawiaturę, a w niedzielę odpal TV i pooglądaj jak gra Polska, na żywo nie zobaczysz.

qb.

Post autor: qb. » 06.10.2017, 09:38

jakie wy zydziska jestescie pewne siebie na tej kadrze jak wiecie ze macie wsparcie reszty kraju. szkoda ze gdy macie okazje sie wykazac jako jedna ekipa to juz sytuacja sie zmienia. i takie chujki jeszcze beda pisac o 'kalkulatorach' :D

ODPOWIEDZ