To teraz ciuchy są wyznacznikiem? Czasem to na mieście widać leszczy po 50kilo w pitbullach i innych extreme hobby. Taka moda. Albo spodnie nad kostke jak p**** albo udawanie chuligana. Generalnie na codzień takie ciuchy h itp.to żenada jak c***. Kiedyś to człowiek nie chciał się wyróżniać, a teraz to im większy pitbull na bluzie tym bardziej chuliganem się czujesz. Śmiech.Antoni.Kierka pisze: ↑14.09.2017, 14:34no wiadomo tak jest jak mowisz przyjacielu...jak Widzew was trafia lub spierdalacie to zazwyczaj sa to kobiety ojcowie z synami pikniki malolaci itp tylko szkoda ze wiekszosc w ciuchac h widocznie taka moda...natomiast w druga strone jak wam sie uda to zawsze czolowka DHWnikodem pisze: ↑14.09.2017, 13:40Z całym szacunkiem,ale CH.Kasta,to nie jakaś czołówka bandy sportowej ŁKS-u,oczywiście są tam znane postacie,ale to tak,jakbyśmy się jarali ze przegoniliśmy np.waszych z Dąbrowy,ale zaznaczam oczywiście plus dla was,już ch*j w to,że takich akcji jest dużo więcej i często to wygrane BCB-ałych,nie wszystko trafia do internetu.
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
-
A jak tam Wasze KOCurY? Janiol którego sami stąd przeganialiście, jatoja49 Wasz sympatyk z Gorzowa Wielkopolskiego co woli jednak popierdalać w barwach Stilonu i oferuję każdemu solówki, a na koniec wielki lider DHW - sam hWŁ?rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44U was same charakterniaki i świry.5 tysięcy wariatów na trybunce,a drugie 5 tysięcy czeka aż wybudują stadion,haha.Jackdaniels pisze: ↑13.09.2017, 23:35Zapamiętajcie sobie jedno,karnety i pelerynki można kupić, natomiast charakternych kiboli już nie.
Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Tylko z tą ulicą macie udreke od dłuższego czasu jakoś sobie do tej pory nie poradziliscie i nie poradzicie. Co do ciachania jeżeli tak usilnie twierdzisz że coś znaczysz na chojnach i masz coś do powiedzenia to napewno nie ominie Cię nic i kiedyś nadejdzie też Twoja chwila bez pozdrowien i życzę szczęścia
j**** zydzew stara k****!
-
To napij się Daniels danielsa i nam wytłumacz co nieco , bo mam pytanie.. Zaczynamy..Jackdaniels pisze: ↑13.09.2017, 23:35Tak bolą nas, ale oczy od czytania Waszych ciągle powtarzających się przechwał.FWC pisze: ↑13.09.2017, 17:50Hehe powiem wam szczerze Ełkaesiaczki, że to co tu czytam bardzo mnie cieszy :) Wasz ból d*** o frekwencje to coś pięknego. W sumie nie ma co się dziwić, bo pewnie gdybyście to wy takie wyniki osiągali to ja chodziłbym wkurwiony. Dla kibica w mieście derbowym nie ma chyba nic gorszego jak to, że wszędzie mówi się o lokalnym rywalu :)
Zapamiętajcie sobie jedno,karnety i pelerynki można kupić, natomiast charakternych kiboli już nie.
Czym się różni "charakterny" kibol Lks od "charakternego" kibola Widzewa? Wyjaśnij różnice..
Chodzi mi o to, żebyś powiedział dlaczego kibice klubu, który ma frekwencję 16.500 na stadionie są mniej charakterni od tych, co mają 2,700 na stadionie.
Domyślam się, że dla ciebie być "charakternym" oznacza to, żeby wchodzić na wiatę przez płot..?
Czyli idąc twoim tokiem rozumowania, typowy głupku ełkaesiacki, karnetu na mecze swojego klubu, czyli Lks, nie kupisz nigdy w życiu, bo to nie jest charakterne..
Karnety kupują tylko niecharakterni widzewiacy. Zgadza się idioto?
Sprawa druga - przy założeniu że w każdym klubie (znaczącym kibicowsko) odsetek kibiców charakternych i niecharakternych, jest zbliżony, czyli charakterni są mniejszością a janusze większością, to powiedzmy że wśród ok. 16.000 widzewiaków charakternych jest ok. 5.000 a januszy ok. 11.000.
Biorąc pod uwagę waszą frekwencję, na wiacie jest ok. 500 charakternych, a januszy ok. 2200.
Marnie to kolego Daniels wygląda. Napij się może innego kukurydzianego z Kentucky, albo chociaż Bellsa albo Walkera. Może liczba charakternych na wiacie urośnie..
-
-
Sławna już wszystkim w temacie " stylówka " lksu została obalona i przeszła w niepamięć, to biedaki spod wiaty wymyslily nowe hasło które będą powtarzać do porzygu czyli " charakterni " kibole tylko na uryna arena
-
Argumenty żydów nie zmieniaja sie od lat,najpierw kocopoły o wiesniakach teraz Janusze.Wpisy parchów o frekwencji to nic innego jak płacz i frustracja.Weźmy przykladowo te Chojny co tu było pisane,jakie to są charakterne chlopy,jaka to jest kasta?Przerzuty wpierdolone w dopalacze nie trzymajace cisnienia KOLEJNY raz ostatnimi czasy spierdalajace przed mniej licznym Widzewem,taka to kasta chuliganów biegajaca dla oficjalnych konfidentów.Takie na tym Łksie ogarniete towarzycho a z osiedlowej zbiórki(Koziny)spierdalaja w popłochu zostawiają na pastwe losu swoich kolegów.Banda c**** a nie charakterne chłopy
-
Jak kiedyś chojeńska kasta wrzuciła do neta zdjęcie skrojonego transparentu z życzeniami świątecznymi to pierwszy tasował się tutaj entliczek a po nim kilku innych.Teraz ze strony Łksu cisza.
1910
-
trans o którym piszesz nie był skrojony, tylko zdjęty chwilę po tym jak został powieszony.
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
Napisz proszę jaką to niby "udręke" mamy z tą ulicą?***1908*** pisze: ↑14.09.2017, 16:53Tylko z tą ulicą macie udreke od dłuższego czasu jakoś sobie do tej pory nie poradziliscie i nie poradzicie. Co do ciachania jeżeli tak usilnie twierdzisz że coś znaczysz na chojnach i masz coś do powiedzenia to napewno nie ominie Cię nic i kiedyś nadejdzie też Twoja chwila bez pozdrowien i życzę szczęścia
-
Racja.Chuligany z chojeńskiej kasty chwaliły się,że ten trans komuś skroili a okazało się,że go ściągnęli z jakiegoś płotu.Wtedy Łksiaki byli pierwsi do tasowania jacy to groźni są ich kumple z Chojen.
1910
-
chojeńska kasta to przerzuty i c*** im do d***.
-
A co tam u cebula wybaczyliscie już mu ucieczke pod komende i dalej moze na lajcie smigac po osiedlu i się udzielać?
-
Ale ty jesteś agresywny... Na dzielni szacun. W necie kazdy kozak, ale w sumie pewnie balbys się im to w twarz powiedzieć. Nieważne śmieszne to przekomarzanie tutaj. Jeśli Widzew tak się teraz cieszy że dojechali kogoś od nas i pocięli to przecież wiedzą rowniez że będzie reakcja, nie dziś to jutro. Spirala jest tak mocno nakręcona że zaraz jebnie. Obstawiam że następnym krokiem będzie po prostu wjeżdżanie rozpędzona fura w oponenta z jednej czy drugiej strony. Dla mnie to już przegięcie. Wiele razy dostałem na łeb, skakano mi w kilku po głowie, sam również kilka razy nie byłem dłużny ale nigdy nie chciałem wyeliminować przeciwnika. c*** że pejsik, czyjs syn, mąż, ojciec. W c*** dobrych chłopaków odpuści bo to już nie kończy się kontuzja, rozjebanym nosem tylko ucięta łapa.. cała Łódź tu dostanie po d****, będzie tak jak w Krakowie, 50 kilowy szczur będzie latał z fiskarsem i wpierdolil go 90 kilowemu wytrenowanemu schabowi. Jeszcze obie ekipy są na topie ale jak długo? Takie na noc przemyślenia podczas usypiania synka. Mam nadzieję że kiedyś jeszcze będzie jak dawniej...
-
nie byloMichał1990Polska pisze: ↑14.09.2017, 17:37https://www.youtube.com/watch?v=C3fJC7Cwc0k
ile Widzewa było ?
-
ŁKS dokładnie PE.Eternidad pisze: ↑14.09.2017, 22:32Ale ty jesteś agresywny... Na dzielni szacun. W necie kazdy kozak, ale w sumie pewnie balbys się im to w twarz powiedzieć. Nieważne śmieszne to przekomarzanie tutaj. Jeśli Widzew tak się teraz cieszy że dojechali kogoś od nas i pocięli to przecież wiedzą rowniez że będzie reakcja, nie dziś to jutro. Spirala jest tak mocno nakręcona że zaraz jebnie. Obstawiam że następnym krokiem będzie po prostu wjeżdżanie rozpędzona fura w oponenta z jednej czy drugiej strony. Dla mnie to już przegięcie. Wiele razy dostałem na łeb, skakano mi w kilku po głowie, sam również kilka razy nie byłem dłużny ale nigdy nie chciałem wyeliminować przeciwnika. c*** że pejsik, czyjs syn, mąż, ojciec. W c*** dobrych chłopaków odpuści bo to już nie kończy się kontuzja, rozjebanym nosem tylko ucięta łapa.. cała Łódź tu dostanie po d****, będzie tak jak w Krakowie, 50 kilowy szczur będzie latał z fiskarsem i wpierdolil go 90 kilowemu wytrenowanemu schabowi. Jeszcze obie ekipy są na topie ale jak długo? Takie na noc przemyślenia podczas usypiania synka. Mam nadzieję że kiedyś jeszcze będzie jak dawniej...
-
Chodziło mi raczej o typowe egzekucję. Wyczekiwanie aż ktoś wyjdzie z pracy/domu/szkoły i jazda... A nie jakieś akcje gdzie bije się kilkadziesiąt osob
-
Nie wybaczyliśmy. Za to co zrobił spotkała go kara i temat jest już dawno zamknięty. Za to wy już dawno wybaczyliście np P. to że jeździł na Widzew :)***1908*** pisze: ↑14.09.2017, 22:32A co tam u cebula wybaczyliscie już mu ucieczke pod komende i dalej moze na lajcie smigac po osiedlu i się udzielać?
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Niestety ale prawda i nic nie wskazuje że będzie lepiej obawiam się że już tylko gorzej aż wkoncu poleca głowy obym się myliłEternidad pisze: ↑14.09.2017, 22:32Ale ty jesteś agresywny... Na dzielni szacun. W necie kazdy kozak, ale w sumie pewnie balbys się im to w twarz powiedzieć. Nieważne śmieszne to przekomarzanie tutaj. Jeśli Widzew tak się teraz cieszy że dojechali kogoś od nas i pocięli to przecież wiedzą rowniez że będzie reakcja, nie dziś to jutro. Spirala jest tak mocno nakręcona że zaraz jebnie. Obstawiam że następnym krokiem będzie po prostu wjeżdżanie rozpędzona fura w oponenta z jednej czy drugiej strony. Dla mnie to już przegięcie. Wiele razy dostałem na łeb, skakano mi w kilku po głowie, sam również kilka razy nie byłem dłużny ale nigdy nie chciałem wyeliminować przeciwnika. c*** że pejsik, czyjs syn, mąż, ojciec. W c*** dobrych chłopaków odpuści bo to już nie kończy się kontuzja, rozjebanym nosem tylko ucięta łapa.. cała Łódź tu dostanie po d****, będzie tak jak w Krakowie, 50 kilowy szczur będzie latał z fiskarsem i wpierdolil go 90 kilowemu wytrenowanemu schabowi. Jeszcze obie ekipy są na topie ale jak długo? Takie na noc przemyślenia podczas usypiania synka. Mam nadzieję że kiedyś jeszcze będzie jak dawniej...
-
Około 150 fanów Widzewa wspiera dziś Ruch w Chorzowie na meczu z Tychami.
-
i tak pocięteEternidad pisze: ↑14.09.2017, 22:32Ale ty jesteś agresywny... Na dzielni szacun. W necie kazdy kozak, ale w sumie pewnie balbys się im to w twarz powiedzieć. Nieważne śmieszne to przekomarzanie tutaj. Jeśli Widzew tak się teraz cieszy że dojechali kogoś od nas i pocięli to przecież wiedzą rowniez że będzie reakcja, nie dziś to jutro. Spirala jest tak mocno nakręcona że zaraz jebnie. Obstawiam że następnym krokiem będzie po prostu wjeżdżanie rozpędzona fura w oponenta z jednej czy drugiej strony. Dla mnie to już przegięcie. Wiele razy dostałem na łeb, skakano mi w kilku po głowie, sam również kilka razy nie byłem dłużny ale nigdy nie chciałem wyeliminować przeciwnika. c*** że pejsik, czyjs syn, mąż, ojciec. W c*** dobrych chłopaków odpuści bo to już nie kończy się kontuzja, rozjebanym nosem tylko ucięta łapa.. cała Łódź tu dostanie po d****, będzie tak jak w Krakowie, 50 kilowy szczur będzie latał z fiskarsem i wpierdolil go 90 kilowemu wytrenowanemu schabowi. Jeszcze obie ekipy są na topie ale jak długo? Takie na noc przemyślenia podczas usypiania synka. Mam nadzieję że kiedyś jeszcze będzie jak dawniej...
-
[link]
Zna ktoś nutę w tle z 39:24 derby ŁKS- Widzew 2004 r.??
Zna ktoś nutę w tle z 39:24 derby ŁKS- Widzew 2004 r.??
-
A mozna wiedziec jaka Kara ? Jak dalej zbija piatki na osiedlu z kolegami...FWC pisze: ↑14.09.2017, 23:32Nie wybaczyliśmy. Za to co zrobił spotkała go kara i temat jest już dawno zamknięty. Za to wy już dawno wybaczyliście np P. to że jeździł na Widzew :)***1908*** pisze: ↑14.09.2017, 22:32A co tam u cebula wybaczyliscie już mu ucieczke pod komende i dalej moze na lajcie smigac po osiedlu i się udzielać?
-
Nie.***1908*** pisze: ↑14.09.2017, 22:32A co tam u cebula wybaczyliscie już mu ucieczke pod komende i dalej moze na lajcie smigac po osiedlu i się udzielać?
A wy wybaczyliście chłopakowi z Amiki że jednemu z waszych wyruchał kobietę i zrobił dzieciaka?
-
-
Teraz Amiki ale jak lizaliście im dupki to grało co? Jak stosunki z wisłą? bANALnie proste jak z cska? Odpisuję na twoim poziomie.showmustgoon pisze: ↑15.09.2017, 08:23Nie.***1908*** pisze: ↑14.09.2017, 22:32A co tam u cebula wybaczyliscie już mu ucieczke pod komende i dalej moze na lajcie smigac po osiedlu i się udzielać?
A wy wybaczyliście chłopakowi z Amiki że jednemu z waszych wyruchał kobietę i zrobił dzieciaka?
-
showmustgoon pisze: ↑15.09.2017, 08:23Nie.***1908*** pisze: ↑14.09.2017, 22:32A co tam u cebula wybaczyliscie już mu ucieczke pod komende i dalej moze na lajcie smigac po osiedlu i się udzielać?
A Ty wybaczyles Z że koledze wyruchal kobite?
-
Obecny Łks z Tyskimi w Chorzowie ?
-
Dostał w******* i zakaz na Widzew. Zadowolony ? To teraz odpowiedz czemu biegają z wami przerzuty :)***1908*** pisze: ↑15.09.2017, 08:18A mozna wiedziec jaka Kara ? Jak dalej zbija piatki na osiedlu z kolegami...FWC pisze: ↑14.09.2017, 23:32Nie wybaczyliśmy. Za to co zrobił spotkała go kara i temat jest już dawno zamknięty. Za to wy już dawno wybaczyliście np P. to że jeździł na Widzew :)***1908*** pisze: ↑14.09.2017, 22:32A co tam u cebula wybaczyliscie już mu ucieczke pod komende i dalej moze na lajcie smigac po osiedlu i się udzielać?
-
A czemu maja nie latać? Uciekali na komende albo strzelali z ucha? A u was czemu latają także przerzuty?FWC pisze: ↑15.09.2017, 11:56Dostał w******* i zakaz na Widzew. Zadowolony ? To teraz odpowiedz czemu biegają z wami przerzuty :)***1908*** pisze: ↑15.09.2017, 08:18A mozna wiedziec jaka Kara ? Jak dalej zbija piatki na osiedlu z kolegami...
-
Czyli można rozumieć, że ekipa ŁKSu nie widzi nic złego w tym, że ktoś kiedyś kibicował Widzewowi i z otwartymi rękoma przyjmujecie takich gości. Fajnie, że w końcu ktoś od was to napisał, bo wcześniej zawsze się tego wypieraliście, a i tak każdy wiedział jak wygląda sytuacja. Kolejny dowód na to, jaką "charakterną" ekipą jesteście. Dla ludzi nie w temacie dodam tylko, że to jeden z wielu przykładów, które można zarzucić ekipie ŁKSu, i że wcale nie są tacy "charakterni" za jakich się uważają.***1908*** pisze: ↑15.09.2017, 13:04A czemu maja nie latać? Uciekali na komende albo strzelali z ucha? A u was czemu latają także przerzuty?FWC pisze: ↑15.09.2017, 11:56Dostał w******* i zakaz na Widzew. Zadowolony ? To teraz odpowiedz czemu biegają z wami przerzuty :)***1908*** pisze: ↑15.09.2017, 08:18
A mozna wiedziec jaka Kara ? Jak dalej zbija piatki na osiedlu z kolegami...
Z nami biegają przerzuty? Ciekawa sprawa, bo mi nic na ten temat nie wiadomo.
-
Kiedyś ełkaesiaczki wyśmiewały fakt,że Widzew słynie z FC a teraz parchy wyśmiewają frekwencję,że piknik,modern football,janusze.
A na amfiteatrze co?Sami bandyci i charakterniaki co przerzutów tolerują,ale przecież przerzut jak się nie rozjebał na psach to może latać.
A na amfiteatrze co?Sami bandyci i charakterniaki co przerzutów tolerują,ale przecież przerzut jak się nie rozjebał na psach to może latać.
-
Jak tak już każdy każdemu zarzuca kto kogo nie ruchał to jak się miewają te modeleczki z Tomaszowa Mazowieckiego, Sieradza, Andrespola co to chętnie tak bierzecie na wyjazdy? hWŁ już rozdysponował która dla kogo, czy nadal jedna przez 10 typów na jednym wyjeździe przechodzi?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
To najwidoczniej mało wiesz.FWC pisze: ↑15.09.2017, 14:12Czyli można rozumieć, że ekipa ŁKSu nie widzi nic złego w tym, że ktoś kiedyś kibicował Widzewowi i z otwartymi rękoma przyjmujecie takich gości. Fajnie, że w końcu ktoś od was to napisał, bo wcześniej zawsze się tego wypieraliście, a i tak każdy wiedział jak wygląda sytuacja. Kolejny dowód na to, jaką "charakterną" ekipą jesteście. Dla ludzi nie w temacie dodam tylko, że to jeden z wielu przykładów, które można zarzucić ekipie ŁKSu, i że wcale nie są tacy "charakterni" za jakich się uważają.***1908*** pisze: ↑15.09.2017, 13:04A czemu maja nie latać? Uciekali na komende albo strzelali z ucha? A u was czemu latają także przerzuty?
Może Czas popytać albo się rozejrzeć.
Co do charakteru lepiej się przerzucić niż latać jako wielki h a później spie... pod komende i na lajcie sobie biegać po osiedlu i zbijać piateczki z ziomkami z osiedla jak gdy by nic się nie stało.. No cóż taki "charakter"
-
to już jest hit. Myslałem że oba zachowania powinny być odpowiednio "nagradzane" ale widocznie nie w twoich oczach.***1908*** pisze: ↑15.09.2017, 14:53To najwidoczniej mało wiesz.FWC pisze: ↑15.09.2017, 14:12Czyli można rozumieć, że ekipa ŁKSu nie widzi nic złego w tym, że ktoś kiedyś kibicował Widzewowi i z otwartymi rękoma przyjmujecie takich gości. Fajnie, że w końcu ktoś od was to napisał, bo wcześniej zawsze się tego wypieraliście, a i tak każdy wiedział jak wygląda sytuacja. Kolejny dowód na to, jaką "charakterną" ekipą jesteście. Dla ludzi nie w temacie dodam tylko, że to jeden z wielu przykładów, które można zarzucić ekipie ŁKSu, i że wcale nie są tacy "charakterni" za jakich się uważają.***1908*** pisze: ↑15.09.2017, 13:04A czemu maja nie latać? Uciekali na komende albo strzelali z ucha? A u was czemu latają także przerzuty?
Może Czas popytać albo się rozejrzeć.
Co do charakteru lepiej się przerzucić niż latać jako wielki h a później spie... pod komende i na lajcie sobie biegać po osiedlu i zbijać piateczki z ziomkami z osiedla jak gdy by nic się nie stało.. No cóż taki "charakter"
-
lepiej sie przezucic .... no ja p******* litosci ludzie
-
-
jedno i drugie,powinno kończyć kariere takiego delikwenta.
-
ŁKS chcialby miec taka frekwencje, pisze o tym sam Łódzki Klub Sportowy:Red power pisze: ↑15.09.2017, 14:21Kiedyś ełkaesiaczki wyśmiewały fakt,że Widzew słynie z FC a teraz parchy wyśmiewają frekwencję,że piknik,modern football,janusze.
bo kto by nie chcial, ale pozostaje im odwrocenie sytuacji i nasmiewanie sie z tego.Łódzki Klub Sportowy pisze: ↑19.07.2017, 13:03Legia II awansuje i połowa tych pikników co kupują karnety na RTS będzie chodziło na ŁKS. Bo wyższa liga, cały stadion itp.
"Lepiej sie przerzucić" - widac kto tu sie wypowiada.
Pytanie do tych, ktore maja jeszcze konserwatywne podejscie
ŁKS wspiera swoja zgode na derbach?