Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Dobra, odbiegając od tematu, jakże poczytnego i sensownego....
Dzisiaj o 14:00 w Pabianicach derby w Lidze Okręgowej między miejscowym Włókniarzem a PTC. Ktoś z Pabianic może przybliżyć czy pod względem kibicowskim coś się będzie działo?
Dzisiaj o 14:00 w Pabianicach derby w Lidze Okręgowej między miejscowym Włókniarzem a PTC. Ktoś z Pabianic może przybliżyć czy pod względem kibicowskim coś się będzie działo?
-
Hehehe .Zapierdalać na B klase ku*** a nie szukac historii drużyny bez historii przed rokiem 70...Wracacie skąd przyszliście i tyle!

-
Daleko mi do widzewa , ale nie da się czytać takich głupot!!
Ps. Chciałbym żeby moja ekipa w takim kryzysie jaki ma Widzew tak jeździła jak dzisiaj pojechali do Głogowa.... ale wy wiecie lepiej
Ps. Chciałbym żeby moja ekipa w takim kryzysie jaki ma Widzew tak jeździła jak dzisiaj pojechali do Głogowa.... ale wy wiecie lepiej
-
Te przestań się wpierdalać w nie swoje sprawy i zajmij się swoim Bełchatowem. Masz rację swego czasu taki "dom dziecka" to był w Bełchatowie , cały Bełchatów kibicował Widzewowidmx777 pisze:widzew - ekpia kibicow sukcesu. .gdyby nie sukcesy przypadjace na rozkwit ruchu kibicowskiego w Polsce czyli poczatek lat 90-tych. i faktu, ze na widzewie zawsze przychyknie patrzono na wsiowe towrzystwo(czyli taki dom dziecka, nie masz klubu w miescie idz na widzew) to widzew bylby malutki . a tak to wioski + sukcesy i mamy ta obszerna zbieranine ktora teraz w czasie kryzysu prezentuje sie slabiutko.

-
ilu tam was na meczu dziś ? spiker w canal + mówi że kibice Cracovii nadają ton w tym meczu ...dmx777 pisze:widzew - ekpia kibicow sukcesu. .gdyby nie sukcesy przypadjace na rozkwit ruchu kibicowskiego w Polsce czyli poczatek lat 90-tych. i faktu, ze na widzewie zawsze przychyknie patrzono na wsiowe towrzystwo(czyli taki dom dziecka, nie masz klubu w miescie idz na widzew) to widzew bylby malutki . a tak to wioski + sukcesy i mamy ta obszerna zbieranine ktora teraz w czasie kryzysu prezentuje sie slabiutko.
zawsze sukcesy danego klubu to magnes dla ludzi ...dziwi Cię to ? jak wasz klub walczył o mistrza to ilu was było na stadionie ? a ilu was jest teraz ? i to wcale waszemu klubowi zle nie idzie teraz ... no ale najlepiej się przypierdolić ! i zapamiętaj sobie że w Bełchatowie pierwszymi kibicami byli kibice Widzewa ! i wy też byliście pro Widzew !
-
Kanzas i Aleks - kogo tam więcej ?
-
-
Super , bardzo fajnie się ogląda, ale do ekip ŁKS KANZAS podjazdu nie mają i długo mieć nie będą,dlatego chodzą bez barw po mieśćie . Nie zmieni tego ten filmik jak i 100 postów o tym mieście na k.net, z mojej strony , a napinka niech trwa !
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Pokazcie zdjecia tych chlopakow bez zamazanych twarzy to reszta zrozumie, czemu sa to miasto ŁKSu ; )
ŁKS Łódź Polska !
-
Pisząc że jakieś miasto należy do danego klubu to można tak mówić o Pabianicach czy Zgierzu że to miasta Widzewa. Jeśli chodzi o Aleks czy Kanzas coś nie widać by na mecze ŁKS chodził w większych liczbach, ogólnie martwi mnie to że w dzisiejszych czasach z tych miast żadna z ekip nie potrafi wybrać sie na mecz swojej drużyny w liczbie ponad 100. Niby nie dużo a jednak nieosiągalne na ten moment.
-
W Aleksandrowie widać na codzień tylko barwy ŁKS-u ( niezależnie od pory roku )
Czemu ta sytuacja się zmieniła skoro kiedyś Alex był typowo Widzewskim miastem ........ nie mnie oceniać
Jedni i drudzy odpowiedz znają sami !
Czemu ta sytuacja się zmieniła skoro kiedyś Alex był typowo Widzewskim miastem ........ nie mnie oceniać
Jedni i drudzy odpowiedz znają sami !

-
co do Konstantynowa, to gadacie głupoty bo tam fc łksu nie robi nic a na mecze przy mega mobilizacji jeździ w 10 osób. więc możecie sobie gadać że małolaci to, małolaci tamto, ale prawda jest taka że działają w porównaniu do łksu
-
Wystarczy sprawdzić ich wczorajsza frekwencje by dowiedzieć się ,że muszą organizować imprezy masowe. A dopuszczone mają coś ponad 2 tysiące.
-
Nie żebym się czepiał, ale jednak jaskółka wiosny czyni. Wątpię by przyszło tyle ludzi i odpaliliby tyle piro gdyby nie był to ostatni mecz na starym stadionie. Co nie zmienia faktu, że Widzew c**** ma a nie kryzys. Na wyjazdy jeżdżą normalnie, w dobrych liczbach(narazie mało mieli okazji się do wykazania z powodu zakazu). Po prostu u siebie mają problem z właścicielem klubu i tyle.
-
Na każdym wyjeździe ponad komplet + wszystkie zakazy zaliczone przez większe lub mniejsze liczby.bradpitt pisze: Na wyjazdy jeżdżą normalnie, w dobrych liczbach(narazie mało mieli okazji się do wykazania z powodu zakazu). Po prostu u siebie mają problem z właścicielem klubu i tyle.
-
Dlatego napisałem, bo z powodu zakazu mieliście ograniczone możliwości a mimo to jechaliście w dobrej liczbie. Prawda jest taka, że wyjazdowo bijecie tą ligę na głowę, szacunek o tyle większy, że nie zaciekawie dzieję się w waszym klubie ostatnio.
-
W Łodzi lks pochowany na limance
TYLKO WIDZEW RTS! j**** ŁÓDZKI KS ! LEGIA ku*** TAK JEST!
TYLKO WIDZEW RTS! j**** ŁÓDZKI KS ! LEGIA ku*** TAK JEST!
-
-
Po co ma coś wiedzieć. Moda na tym forum jest taka, że ktoś coś od kogoś usłyszy, później coś dopowie i jeden z drugim udają kumatych wrzucając grafiki z jakiegoś fp na facebooku, a nie są w stanie się odnieść do tego w żaden sposób.
I tyczy się to obu stron, które bez przerwy sobie coś zarzucają, sprzeczają się, ale nie mają nic na obrone swojego zdania.
I tyczy się to obu stron, które bez przerwy sobie coś zarzucają, sprzeczają się, ale nie mają nic na obrone swojego zdania.
-
Jasne że nie ale wy na bank opowiecie swoją bajeczke :D
Ciekawe kto nastepny?
Ciekawe kto nastepny?

-
Frajerska Elita Skurwiałych Towarzyszy.
-
Graala, który sprzedał kilka osób aby Niesiołowski go wyciągnąłforever1908young pisze:Jasne że nie ale wy na bank opowiecie swoją bajeczke :D
Ciekawe kto nastepny?
-
to że ta grafika pojawi się na forum bylo pewne, ale jeszcze bardziej pewne było że pojawi się z konta gluta który nie ma zielonego pojęcia kto jest na zdjęciu i o co w tym wszytskim biega.
A swoją drogą, gdzie dzisiejsze zdjęcia z zegara , dintre żydowska szmato?
A swoją drogą, gdzie dzisiejsze zdjęcia z zegara , dintre żydowska szmato?
-
Zależy jak to odbierać.jojo1910h pisze:dzisiaj parchy z lksu mają kiepski dzień bo wszystkie ich teorie legły w gruzach, a na mieście jaki spokój... :)
Pomorska / Kilińskiego - Kilku Widzewiaków traci barwy na rzecz ŁKSu, 2 zalicza KO (psy zjawiają się momentalnie).
Jak by ktoś się sprzeczał... Widziałem na własne oczy, mijałem całe zamieszanie wracając z dziećmi z parku!!!
Photos Terminators
-
Zależy jak to odbierać.LuKaSS08 pisze:jojo1910h pisze:dzisiaj parchy z lksu mają kiepski dzień bo wszystkie ich teorie legły w gruzach, a na mieście jaki spokój... :)
Pomorska / Kilińskiego - Kilku Widzewiaków traci barwy na rzecz ŁKSu, 2 zalicza KO (psy zjawiają się momentalnie).
Jak by ktoś się sprzeczał... Widziałem na własne oczy, mijałem całe zamieszanie wracając z dziećmi z parku!!

-
Wczoraj na meczu komplet (jak chcesz to kropkuj), około 200 osób (na moje oko) pod stadionem bez biletu.forever1908young pisze:Przecież to że dzisiaj będzie was sporo było pewne,tak spinaliście poślady że hoho.A i tak jak widać na zdjęciach żadnego kompletu nie było i wasze zaklinanie rzeczywistości nic nie zmieni.Wiochy się zjechały pożegnać kurnik.I nie wiem czy jest się czym tak chwalić bo na tak rozdmuchane przez was wydarzenie powinno was być dwa razy tyle z tymi waszymi fan clubami w każdym mieście.
PS. Wiem na zdjęciach ludzie byli w kiblach, na kiełbasce, część jeszcze nie weszła, część już była na następnym wyjeździe.
PS. Wchodząc na to forum wiedziałem że białe pajace będą siać propagandę .
-
Nie było kompletu to dlaczego nie było już więcej biletów w sprzedaży? Dlaczego tak duża liczba, głównie młodych próbowała różnymi sposobami dostać się na ten mecz, a niestety musiała zostać pod stadionem. Oczywiście same wiochy a pochody Górnej, Bałut czy Widzewa Wschodu?
-
Tak wiemy. Powinno nas być 100tys., a z wioskami jakieś 200tys. Bez odbioru panie foreverpiedolnięty
-
Widać c**** wiesz. Sprzedane zostały wszystkie bilety. Natomiast ilość biletów równała się liczbie krzesełek dostępnych na 3 trybunach. Ponieważ ludzie stali a nie siedzieli na krzesełkach to faktycznie nie wyglądało to na komplet ludzi.Inna sprawa, że wpuszczanie ludzi na trybuny to jak zwykle był komediodramat, a ilość policji wokół stadionu sprawiała wrażenie, że za chwilę odbędą się derby z rodowitymi łodzianami z Włocławka czy innego Piotrkowa a nie mecz bez udziału gości.forever1908young pisze:Przecież to że dzisiaj będzie was sporo było pewne,tak spinaliście poślady że hoho.A i tak jak widać na zdjęciach żadnego kompletu nie było i wasze zaklinanie rzeczywistości nic nie zmieni.Wiochy się zjechały pożegnać kurnik.I nie wiem czy jest się czym tak chwalić bo na tak rozdmuchane przez was wydarzenie powinno was być dwa razy tyle z tymi waszymi fan clubami w każdym mieście.
PS. Wiem na zdjęciach ludzie byli w kiblach, na kiełbasce, część jeszcze nie weszła, część już była na następnym wyjeździe.
-
To czy były bilety czy nie były c**** mnie obchodzi.Na meczu nie było kompletu i tyle.Ta to może siedzieliscie sobie na kolanach...

-
Był komplet, NA zegarze było nawet nadkomplet, bo ludzie przechodzili przez ogrodzenie z sektora C. A na C bilety były sprzedawane na sekotry C2-C7. NA C1, C8, C9 nie było sprzedaży , a klub wytłumaczył , że może się coś komuś stać. A teraz spójrzmy na trybuny ludzie stoja również na tych skrajnych sektorach C.
-
Na całym stadionie był nadkomplet...Kazdy kto obejrzy zdjecia wnioski wyciągnie sobie sam.A dyskusja z wami jest bezsensowna.To wy wchodzicie przez płot?Przecież to tylko patologia z ŁKSu robi.Hipokryzja i kłamstwa to wasza domena w kibicowskiej Polsce.

-
Czytanie ze zrozumieniem, wchodzili przez płot z innego sektora czyli mieli bilety na C, a nie jak wy przez płot mimo, że bilety normalnie można było kupić.
-
albo udajesz albo na prawde jestes pierdolniety. nie bylo juz wiecej biletow wiec jesli komus sie udalo to wbil przez plot z jednego do drugiego sektora a nie na stadion, roznica taka ze u was bilety byly w kasach a towarzystwo ladowalo sie na lewiznie.forever1908young pisze:Na całym stadionie był nadkomplet...Kazdy kto obejrzy zdjecia wnioski wyciągnie sobie sam.A dyskusja z wami jest bezsensowna.To wy wchodzicie przez płot?Przecież to tylko patologia z ŁKSu robi.Hipokryzja i kłamstwa to wasza domena w kibicowskiej Polsce.
z reszta twoje wywodu to komedia. hipokryzja:) (patrz na waszych rodowitych z Uniejowa,Piotrkowa itd. )
-
Na c*** wy dyskutujecie z tym debilem. Dla takich ćwoków jak on to przy ograniczonej liczbie biletów powinniśmy kupić ich 2 x więcej. Ja to rozumię że koledzy z ŁKS-u w życiu nigdy nie wykupili wszystkich biletów więc nie mają pojęcia jak wygląda komplet ale jego głupota mnie przeraża.

-
Kropkuj pajacu.forever1908young pisze:Na całym stadionie był nadkomplet...Kazdy kto obejrzy zdjecia wnioski wyciągnie sobie sam.A dyskusja z wami jest bezsensowna.To wy wchodzicie przez płot?Przecież to tylko patologia z ŁKSu robi.Hipokryzja i kłamstwa to wasza domena w kibicowskiej Polsce.
-
Czytanie ze zrozumieniem...Baranie to skąd się wziął niby nadkomplet...
Według tego co pisze wasz koleżka po szalu to biletów nawet nie było 6500 tyś więc skąd się wzięło nagle 7 według was głąby?
Każdy w Polsce wie ze jesteście jebanymi wsiurami z przerośniętym ego.
I co znowu wam ktoś wykropkuje i sie okaże wielka kupa i bedzie lament.Nie wywołuj bo ktoś się jeszcze znajdzie...
Wielcy to jesteście w necie komuchy.
Według tego co pisze wasz koleżka po szalu to biletów nawet nie było 6500 tyś więc skąd się wzięło nagle 7 według was głąby?
Każdy w Polsce wie ze jesteście jebanymi wsiurami z przerośniętym ego.
I co znowu wam ktoś wykropkuje i sie okaże wielka kupa i bedzie lament.Nie wywołuj bo ktoś się jeszcze znajdzie...
Wielcy to jesteście w necie komuchy.

-
Widzew zaczął mobilizacje na ten mecz sezonu - równo miesiąc przed nim (ogłoszone zostały min. pochody roznych Łodzkich dzielnic). Wiadomo także było ze kibice z FC maja spore ciśnienie na mecze, bo ogłosozny był nieoficjalny bojkot, no a dla nich jak wiadomo kibicowanie to głownie pojawianie się na meczach. Dodatkowo nałożyła się cheć pokazania Cackowi swojej "siły" i co najważniejsze , był to ostatni mecz na starym stadionie, więc i oprawa gwarantowana. I wg mnie , jak na taki splot różnych wydarzeń, termin meczu, i z pewnoscią dużą rzesze kibiców jednomeczowych tzw. "derbowych" - liczba 7 tysięcy to na dzień dzisiejszy widzewskie maximum .
Teraz czekają was 2 lata grania nie wiadomo w jakim mieście, co najmniej lige niżej . Będzie tylko gorzej ;)
Teraz czekają was 2 lata grania nie wiadomo w jakim mieście, co najmniej lige niżej . Będzie tylko gorzej ;)
-
Pisałem o nadkomplecie na zegarze a nie na stadionie. A z czego wynikał nadkomplet na zegarze już wcześniej pisałem .Ludzie przechodzili z innej trybuny lub na bramkach probowali wchodzic z biletami z innych sektorów.