UltrasPolska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
-
Re: UltrasPolska
to po co wrzucasz :Dmateusz1325 pisze:Wiem, wiem słabe ...
[link]
mi się tam podoba, ale lepiej do kogoś na priv z UP wysyłac
-
Kiedy będzie wiadomo, gdzie będzie Polska - Finlandia i kiedy można spodziewać sie biletów?
-
Na dzień dzisiejszy mecz odbędzie się w Kielcach.
O biletach będzie coś wiadomo pewnie nie wcześniej jak pod koniec kwietnia.
O biletach będzie coś wiadomo pewnie nie wcześniej jak pod koniec kwietnia.
-
ciasnywiesiek pisze: [link]
[link]
Nie chce sie czepiac, ale barwy Bialo Czerwone w tle, powinny byc Poziomo.to tylko moja sugestia.bez napinek
pzdr
Wizard. pisze:Otrzymałeś ostrzeżenie od moderatora lub administratora tego forum. Powód przyznania ostrzeżenia:Ostrzeżenie zostało przyznane w związku z napisanym przez Ciebie postem: http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... 67#p509967
awex napisał:
Derby Rzeszowa i Krakowa (po francusku)
http://www.youtube.com/watch?v=RW9CR5onNV8
To tylko fragment ? czy jest moze caly reportaz.
-
Wrzuce to tutaj bo mysle ze odnosi sie do tematu, oceniajcie prace chlopakow od nas :)
[link]
i do sciagniecia
[link]
Pozdro
[link]
i do sciagniecia
[link]
Pozdro
-
-
Odnośnie meczu Holandia-Polska under-21.Na kameralnym stadioniku komplet ok.7000tys może mniej.zamknięty tylko sektor gości.Troche emigrantów,którym H.W.D.za to,że nie chcieli stanąć i dopingować w pustym buforze.WSTYD.Wisi flaga Ostrów Wlkp jakiegoś janusza z dziećmi.Piknik tylko kilku psów i emeryci z ochrony.Pozdro z NL dla Kumatych
-
Odnośnie meczu Holandia-Polska under-21.Na kameralnym stadioniku komplet.Troche emigrantów,którym H.W.D.za to,że nie chcieli stanąć i dopingować w pustym buforze.WSTYD.Wisi flaga Ostrów Wlkp jakiegoś janusza z dziećmi.
-
Panowie co z koszulkami UP?Mialy byc wysylane okolo 15 marca.Tak bedzie?
-
-
-
-
mógłby ktoś wkleić foto jak wyszły ?:)
-
Legia ma przyśpiewkę "Oleo le, oleo la i tylko Legia Legia Warszawa" http://www.youtube.com/watch?v=zdguBPS6eDE 1:35
super wpada w ucho. Myślałem tak i doszedłem do wniosku, że mogła by być przyśpiewka w ten sam rytm tylko by leciało "Oleo le oleo la i Tylko Polska Biało-Czerwona" na moje oko, a raczej ucho to by była Kozak przyśpiewka ;)
super wpada w ucho. Myślałem tak i doszedłem do wniosku, że mogła by być przyśpiewka w ten sam rytm tylko by leciało "Oleo le oleo la i Tylko Polska Biało-Czerwona" na moje oko, a raczej ucho to by była Kozak przyśpiewka ;)
-
-
Tak samo uważam i sądze, że warto wprowadzić to na najbliższym meczu. Na żywo zobaczymy jak wyjdzie i czy ludzie to podłapiąStary14 pisze:Bardziej podchodzi wersja kolegi M1920.
BILETY NA KSW 13 !!!! 7 maja to juz PIĄTEK !!!!
NIE KUPUJ NA ALLEGRO ! CZAS WPŁATY KASY + CZAS PRZESYŁKI NA PEWNO NIE ZDĄŻĄ NA GALE !!!!!
TYLKO U MNIE BILETY KUPIONE POPRZEZ BILET DOMOWY TZN DO WLASNEGO DRUKU !!!!!! WYSYŁAM NA MEILA ODRAZU PO WPLACIE PIENIEDZY!
TANIOOOOOO SEKTOR NIEBIESKI O rząd 2 !!!!!!!!! ostatnie miejsca srodek ringu
oraz SEKTOR NIEBIESKI K rząd 5 równiez srodek ringu !!!!!!
KONTAKT PW lub gg 738803 !
spiesznie sie ostatnie sztuki
NIE KUPUJ NA ALLEGRO ! CZAS WPŁATY KASY + CZAS PRZESYŁKI NA PEWNO NIE ZDĄŻĄ NA GALE !!!!!
TYLKO U MNIE BILETY KUPIONE POPRZEZ BILET DOMOWY TZN DO WLASNEGO DRUKU !!!!!! WYSYŁAM NA MEILA ODRAZU PO WPLACIE PIENIEDZY!
TANIOOOOOO SEKTOR NIEBIESKI O rząd 2 !!!!!!!!! ostatnie miejsca srodek ringu
oraz SEKTOR NIEBIESKI K rząd 5 równiez srodek ringu !!!!!!
KONTAKT PW lub gg 738803 !
spiesznie sie ostatnie sztuki
-
Cieszy mnie, że wam się spodobało. Jak nuciłem to sobie w domu pod nosem to fajnie wychodziło. Jak się doda brawa szybsze albo wolne tak jak to robi Legia to może być dobra przyśpiewka ;)
-
1. Są jeszcze koszulki Ultras Polska?
2. Potrzebuje w DOBREJ jakości (i duże) logo UP (najlepiej jako render, w formacie .PNG). Posiada ktoś?
2. Potrzebuje w DOBREJ jakości (i duże) logo UP (najlepiej jako render, w formacie .PNG). Posiada ktoś?
Honor, Ojczyzna... lecz kim jest wasz bóg?!
Semicki fundament dla słowiańskich dusz
Żydówka wam matką, Jehowa wasz bóg.
Żydowska książeczka symbolem tych cnót
Semicki fundament dla słowiańskich dusz
Żydówka wam matką, Jehowa wasz bóg.
Żydowska książeczka symbolem tych cnót
-
Piosenka wyszła bardzo fajnie , mam nadzieję że przyjmie sie do repertuaru na stałe
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
w młynie wyszła. ja byłem po drugiej stronie stadionu, mordę prułem ale zanim ktoś załapał i pociągnął dalej to się można było wykończyć. żenująca cisza
-
Na wyjazdach myśle że bedzie cud malina. Wiadomo że na meczach u siebie różnie jest z ta wiara do śpiewania. Pozdrawiam
-
Orientuje się może Ktoś gdzie będzie rozgrywany mecz towarzyski naszej kadry z Włochami 11stego sierpnia tego roku ?

-
Najgłośniej w sprawie tego meczu mówi się o Krakowie.
-
Proponuję- Polska walcząca, Polska walcząca do końca, w nutę popularnego ,, My chcemy gola...", mozna było usłuszec chocby w Bydgoszczy na PP w sektorze Portowców w wersji ,,Pogoń walcząca..."a poza tym słowa zgrabnie pasują do historii Naszego państwa.
Jeszcze jeden.
-
Dla osób przebywających w Alicante proponuje zrobić zbiórkę w dniu meczu o godzinie 16 na dworcu kolejowym i stamtąd wszyscy udamy się do Murcii .
Od poniedziałku będę miał na zbyciu kilka szali specjalnie wydanych na ten mecz , szali będzie tylko kilka tak więc kto pierwszy podbije w alicante ten dostanie .
[link]
[link]
Od poniedziałku będę miał na zbyciu kilka szali specjalnie wydanych na ten mecz , szali będzie tylko kilka tak więc kto pierwszy podbije w alicante ten dostanie .
[link]
[link]
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
Czepiacie się ludzi w kapeluszach, wymalowanych twarzach itp. itd.
a na ostatnich meczach zauważyłem że dużo ekip przyjeżdża żeby się tylko polansować, stoją w czarnych okularach i wielka obczajka, a potem mówicie że doping hujowy bo januszy dużo było, nie jeden janusz w wymalowanym ryju daje z siebie dużo więcej.
i takich osób z meczu na mecz przybywa i zanim się obudzimy z ręką w nocniku może lepiej coś z tym działać?
taka moja sugestia
a na ostatnich meczach zauważyłem że dużo ekip przyjeżdża żeby się tylko polansować, stoją w czarnych okularach i wielka obczajka, a potem mówicie że doping hujowy bo januszy dużo było, nie jeden janusz w wymalowanym ryju daje z siebie dużo więcej.
i takich osób z meczu na mecz przybywa i zanim się obudzimy z ręką w nocniku może lepiej coś z tym działać?
taka moja sugestia
Pozdrawiam FISK
-
11 sierpnia na stadionie Pogoni Szczecin reprezentacja Polski zmierzy się z Kamerunem. Pierwotnie w tym terminie Biało-Czerwoni mieli zagrać z Włochami.
-
Miały być Włochy...Jest Kamerun...Miał być Kraków..Jest Szczecin...Oj to PZPN...
-
Jaka to różnica czy Włochy czy Kamerun? a Kraków bedzie tyle że we wrześniu
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
Może taka, że bambo zapewne nie przyjadą z wizytą na mecz, a Włosi może by się pokusili na jakiś wyjazd. A tak w ogóle to dawno już nie widzieliśmy u nas jakiejś zgrabnej bandy na wyjeździe na repre. Chyba tylko Czesi ostatnio pokazali się jakoś w miarę. (?)
-
w 2001 na Lechu było ok 40 Kameruńczyków ;) dobra nie ma co tu rozmywac z mojej strony bez odbioru
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
Akurat żadna kumata ekipa we Włoszech na reprezentację nie śmiga.SnikerS pisze:Może taka, że bambo zapewne nie przyjadą z wizytą na mecz, a Włosi może by się pokusili na jakiś wyjazd.
-
Na melodie "W Grodzie Przemysława" http://www.youtube.com/watch?v=V-8zFmcwUNA tylko że szybciej i bez lalalala,
Tak jak kiedyś dziś zwyciężaj,
nie poddawaj się i walcz,
moja Polsko, moja Polsko
ja zaśpiewam jeszcze raz,
Tak jak kiedyś po zwycięstwo,
po zwycięstwo dumnie szłaś,
tak i dzisiaj, tak i dzisiaj,
tak i dzisiaj wygrać masz,
Po zwycięstwo, po zwycięstwo,
po zwycięstwo Polsko marsz,
Niech prowadzi biel i czerwień
niech wrogowie czują strach,
na sam widok, już na widok
na sam widok naszych barw,
i tak jak już parę osób zauważyło - zarzucać Rote!
Tak jak kiedyś dziś zwyciężaj,
nie poddawaj się i walcz,
moja Polsko, moja Polsko
ja zaśpiewam jeszcze raz,
po zwycięstwo dumnie szłaś,
tak i dzisiaj, tak i dzisiaj,
tak i dzisiaj wygrać masz,
Po zwycięstwo, po zwycięstwo,
po zwycięstwo Polsko marsz,
Niech prowadzi biel i czerwień
na sam widok, już na widok
na sam widok naszych barw,
i tak jak już parę osób zauważyło - zarzucać Rote!
ŚWIATOWID ŁOBEZ - ULTRAS 1963 -
-
-
-
Strona ultraspolska nie działa co się stało?