Komentarze I i II Liga (7.03-9.03)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Prawda jest taka, ze Wy(Zaglebie Sosnowiec) mieliscie propozycje ze strony Gieksy i jakos nieskorzystaliscie.mck82bn pisze:Na pewno tego dnia i tego wyjazdu wielu gieksiarzy nie zaliczy do udanych! Prawda bywa okrutna. Tyle!
No coz przy Legii odwagi wiecej

Po obu stronach byli rowniez zgodowicze, ale o liczbach chyba nie ma mowy by pisac.
-
OStatni Wasz wyjazd do Jaworzna i powrot z Polkowic(aaaa wtedy byliscie w Wiedniu z Legia)szpiegZkrainyDeszczowcow pisze:kolego,nie wiem skad masz takie info,ale gksa zawsze sie srała do walki z zagłębiem a okazji było wiele,sami zainteresowani wiedzą jak jest,my czekamy :]

Pomysl ile lat trwa Wasza zgoda, a ile nasz uklad.
-
OStatni Wasz wyjazd do Jaworzna i powrot z Polkowic(aaaa wtedy byliscie w Wiedniu z Legia)mapa_fizyczna_polski pisze:szpiegZkrainyDeszczowcow pisze:kolego,nie wiem skad masz takie info,ale gksa zawsze sie srała do walki z zagłębiem a okazji było wiele,sami zainteresowani wiedzą jak jest,my czekamy :]

Liczbowo to chyba nie mozna mowic o Gks&KSG no, ale robcie jak uwazacie.
Pomysl ile lat trwa Wasza zgoda, a ile nasz uklad.
Nie nasz teren, mniejsza liczba, walka podjeta i koniec. bedzie jeszcze okazja. Tymczasem nieklocmy sie

-
-
i po c*** takie glupie posty? musisz podpuszczac i wkur.... ludzi takimi glupimi postami? chcieli nie chcieli ktos ich zachecil lub niezachecil ale podjeli walke i zato im chwala.ruch1920 pisze:ktoś tej walki niechcial podjąć ale dobrze że układowicz go zachecil
koniec tego tematu bo niedosc ze ktos wreszcie napisal cos konkretnego a nie tylko posty typu "bylo ciekawie", "ta a ta ekipa miala umilona podroz" itd to jeszcze takie glupie posty podpuszczajace zwady...
ps. jak by mi ktos powiedzial ze ktos napisze takiego posta to szczelil bym w ciemno ze to bedzie kibic Ruchu

bez odbioru
Legia Warszawa
-
dobra ta relacja, na dworcu w Gliwicach widac napis ŁKS ŁÓDŹ a komentator opowiada o "wieloletniej sztamie laczacej kibicow Piasta i Lechii"Sztygar pisze:[link]
na początku relacja z przyjazdu kibiców z Gdańska oraz z meczu

1908 - 2008 Już od stu lat biało - czerwono - biały świat
-
takie napisy na dworcach to nic nowego
komentator troche przesadził .
Możliwe że kibice Lechii byli jednymi z ostatnich którzy przyjechali do Gliwic ponieważ stadion ma być przebudowany zaczynając własnie od tamtej strony sektora gości.
Zresztą niem co jeszcze na ten temat za dużo sie wypowiadać bo w każdy przedstawia inną wersje ...zobaczymy czy do świąt coś sie ruszy w sprawie stadionu
Pozdrawiam

Możliwe że kibice Lechii byli jednymi z ostatnich którzy przyjechali do Gliwic ponieważ stadion ma być przebudowany zaczynając własnie od tamtej strony sektora gości.
Zresztą niem co jeszcze na ten temat za dużo sie wypowiadać bo w każdy przedstawia inną wersje ...zobaczymy czy do świąt coś sie ruszy w sprawie stadionu
Pozdrawiam

-
edit
- pzdr również : )
[link]
tutaj te 2/5 (?) o których pisze Lewy, kadr zdjety z TV Gliwice
a i to jeszcze nie całość tych co to nie w klatce
- pzdr również : )
Lewy pisze:Mylisz siękrzysiek_AG pisze: Z całym szacunkiem ale tutaj jest prawie 1000 osób?[link] oczywiście mogę się mylić,ale na moje oko jest tam trochę mniej osób..., to jest większa część połowy, jeszcze 2/5 tego było w miejscu robienia fotki.
PetykLG pisze:Nie dość że sektor to padaka to jeszcze Nam nikt fotki w całej okazałości nie zrobił.... heheh
znalazłem kilka lepszych fotek sektora:
[link]
Tu widac jaki był scisk zwłaszcza po lewej stronie sektora.
[link]
a tu toche lepiej widac nowa fane "Szyk i Elegancja"
[link]
tutaj te 2/5 (?) o których pisze Lewy, kadr zdjety z TV Gliwice
a i to jeszcze nie całość tych co to nie w klatce
Ostatnio zmieniony 12.03.2008, 12:59 przez puchaty, łącznie zmieniany 1 raz.
szanuj Zieleń
-
Przebudowa na I ligę czy tylko małe kosmetyczne zmiany? (pytam o to czy działacze i miasto chcą umożliwić występy na Okrzei w OE czy tylko remontują tak dla zamknięcia ust niektórym Gliwiczanom)Sztygar pisze:takie napisy na dworcach to nic nowego![]()
Pozdrawiam
Pytam poważnie, interesuje mnie gdzie przyjdzie nam grać derby w przyszłym roku
nie reprezentuję oficjalnego stanowiska Kibiców Górnika Zabrze, a jedynie swoje własne, prywatne poglądy.
-
do derbow to jeszcze daleka droga, wygrana z Lechia to kropla w morzu potrzeb.
Odnosnie stadionu, obilo mi sie o uszy ze to sa przygotowania na wystep w OE, ale czy jezeli rzeczywiscie zacznie sie remont, zdarza z nim (w razie awansu) na start OE? ciezko bedzie.. chociaz gdy ma sie kase to i szybko mozna postawic trybuny, zadaszenie.. nie wiemy co z podgrzewana murawa. Czas pokaze.
Ps. o samym remoncie to zarzad wiele nie mowi, ja nawet nie wiem czy jets to jakas potwierdzona informacja [?] moze cos poprostu przegapilem.
Odnosnie stadionu, obilo mi sie o uszy ze to sa przygotowania na wystep w OE, ale czy jezeli rzeczywiscie zacznie sie remont, zdarza z nim (w razie awansu) na start OE? ciezko bedzie.. chociaz gdy ma sie kase to i szybko mozna postawic trybuny, zadaszenie.. nie wiemy co z podgrzewana murawa. Czas pokaze.
Ps. o samym remoncie to zarzad wiele nie mowi, ja nawet nie wiem czy jets to jakas potwierdzona informacja [?] moze cos poprostu przegapilem.
-
-
od tak długiego siedzenia sie pryszcze na d**** robiąLewy pisze:Ok. 25 godzin. Jechaliśmy w wyjątkowo komfortowych warunkach pociągiem z normalnymi wagonami dalekobieżnymi, wiec dało się wysiedziećpick-nick pisze: wyjazd pewnie trwal ponad 30 godzin?

zajebiste liczby Lechii i Motoru, jeaaaaaaa
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką