Komentarze 09.11 - 11.11 2007
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Kolego po szalu, doprawdy zalosnym bylo skopiowanie przez naszych ultrasow piosenki Widzewa "Naszym klubem...." i przerobienia tylko paru slow. Wiec prosze cie jesli nastepnym razem masz zamiar znow nas osmieszyc to lepiej nie wypowiadaj sie wcale!!!ruch1920 pisze:co do nowej piosenki Jagielloni dla mnie jest żałosne kserowanie piosenki od jednej z najlepiej dopingujacej ekipy na swiecie!
Dla mnie teraz znizacie sie do poziomu groclinu
-
-
...wali mnie to że dostał.PF pisze:U was pewnie nigdy nie rzucano sniezkami w sedziego badz pilkarzy... mial pecha biedaczyna ze stanol na lini ogniaczytelnik pisze:Naprawdę trudno sie zdecydować... śmiać czy płakać ?Na stadionie Ruchu znalazł się też bandyta, który rzucił śnieżką w masażystę ŁKS i rozbił mu okulary
Chodzi o to co oni z tego robią i jak to opisują...
-
przedewszystkim dziękuję za reakcjęaha pisze:kommpot pisze:oglądając fotorelację z Karkonosze - Górnik mam wrażenie że flagi Spartakusa wiszą zarówno po stronie gości jak i gospodarzy, czy mam już jakieś omamyocb
Wszystko dobrze widziałeś . Ale wytłumaczyć to jest trudno. To jest tak że starsi kibice byli w sektorze Górnika , a młodsi w Karkonoszy .

na szczęście piwa odstawiać nie muszę a w rebusach pt. "znajdź róznicę" też mógłbym cos ugrać

mimo że mało interesuję się tym regionem to też to sobie jakoś podobnie tłumaczyłem

-
Sorry za odgrzewanie kotleta, parę uwag:
Kubal - tak to wygląda, że w Polsce i nie tylko ciągnie się melodie z innych krajów i to się raczej szybko nie zmieni...
Najlepsze, że na fladze jest czerwona pięść z żółtym płomieniem.
Szacunek dla Widzewa za trans. Wisłoki też fajny.
Pzdr.
Flaga nie była zdjęta, tylko przewieszona na górę płotu.SZACUNEK DLA JAGI ZA POSTAWE SZKODA ZE FLAGE CALKOWICIE ZDJELI j**** PZPN!!!!!!!!!!!
Kubal - tak to wygląda, że w Polsce i nie tylko ciągnie się melodie z innych krajów i to się raczej szybko nie zmieni...
Akita pisze:obserwator jaki fachowiec, do tego ma sokoli wzrok Laughing Laughing Laughing Shocked "white power" Rolling Eyes
A jaka ma być w Polsce pięść zielona czy niebieska Question
paranoja to mało

Puknij się w głowę z propagowaniem tego antypolskiego nazistowskiego ścierwa.BURBERRY pisze:sieg heil 88
Szacunek dla Widzewa za trans. Wisłoki też fajny.
Pzdr.
-
- ostatnie ostrzeżenie
Wielkie gratulacje dla kibiców Jagi i szacunek dla ich prezesa:
[link]
cóż możemy wam tylko pozazdrościć takiego człowieka.U nas wiadomo co by cię działo.
Nie dał sie dziennikarzowi i świetnie odpowiadał (szczególnie podobało mi się o zakazach,że sam nie będzie karał tylko poczekna na wyroki sądowe - coś co u nas jest nieprzestrzegane)
[link]
cóż możemy wam tylko pozazdrościć takiego człowieka.U nas wiadomo co by cię działo.
Nie dał sie dziennikarzowi i świetnie odpowiadał (szczególnie podobało mi się o zakazach,że sam nie będzie karał tylko poczekna na wyroki sądowe - coś co u nas jest nieprzestrzegane)
-
-
Pismaki pokazaly, że nie obchodza ich ci dla ktorych piszą, czyli kibice tylko skórokopy, trenerzy i wszystko co z nimi związane. Ich rzetelność od czasu PRLu nie zmieniła sie prawie wcale. W magazynie orange ekstraklasa nawet Wilkowicz z "prawicowej" Rzeczpospolitej robił z siebie błazna twierdząc że ochrona powinna wejść na sektor i zabrać flagę!
Nie wiem czy zauważyliście ale przez moment w tv było widać ten "podręcznik" Mola z zakazanymi symbolami i było tam widać Mieczyk Chrobrego, który mial być z tej listy wycofany. Banda pajaców.
Nie wiem czy zauważyliście ale przez moment w tv było widać ten "podręcznik" Mola z zakazanymi symbolami i było tam widać Mieczyk Chrobrego, który mial być z tej listy wycofany. Banda pajaców.
-
-
jako ze PZPN czepia sie symboli nazistowskich a o komunistycznych nawet nie ma wzmianki(coz taka to mamy organizacje pilkarska) to i my mozemy zaczac interpretowac skrot PZPN tak by byl on poniekad rasistowski....bo jakby nie patrzec swastyki sa zakazane a Polska Zjednoczona Partia Nacjonalistow nie brzmi zbyt sprzyjajaco dla wlodarzy PZPNu:)wiec niech i swoj skrot dodadza do listy skrotow zakazanych bo jakby nie patrzac demoralizuje spoleczenstwo i moze doprowadzic do zamieszek, a zawsze jest w widocznym miescu w miediach itd.

-
-
[link]Janek pisze:Wielkie gratulacje dla kibiców Jagi i szacunek dla ich prezesa:
[link]
-
- ostatnie ostrzeżenie
felix pisze:[link]Janek pisze:Wielkie gratulacje dla kibiców Jagi i szacunek dla ich prezesa:
[link]

a o to gazeta wybiórcza:

-
Hehe mialem dzisiaj "przyjemnosc" przeczytac "gazete" Fakt, i to co tam przeczytalem poprostu mnie rozjebalo. Sami ocencie:
- Pierwszy artykul zaczyna sie tak:
"Rasistowska flaga z białą pieścią, która zawisła na trybunach stadionu przy ul. Łazienkowskiej podczas meczu Jagielloni z Legią zapowiadała, wszystko co najgorsze. bleble ble"
Heh mysle sobie a czego mozna sie spodziewac po Fakcie, ale spojrzalem pare stron dalej a tam... caly artykul Ze ta piesc nie byla biala tylko czerwona i nie byla wcale rasistowska a pan Tomaszewski slepy jest czy cos...
Poprostu nie moglem wyrobic ze smiechu, ku*** w tym fakcie to naprawde musze niezle debile pracowac. hehehehe
- Pierwszy artykul zaczyna sie tak:
"Rasistowska flaga z białą pieścią, która zawisła na trybunach stadionu przy ul. Łazienkowskiej podczas meczu Jagielloni z Legią zapowiadała, wszystko co najgorsze. bleble ble"
Heh mysle sobie a czego mozna sie spodziewac po Fakcie, ale spojrzalem pare stron dalej a tam... caly artykul Ze ta piesc nie byla biala tylko czerwona i nie byla wcale rasistowska a pan Tomaszewski slepy jest czy cos...

Poprostu nie moglem wyrobic ze smiechu, ku*** w tym fakcie to naprawde musze niezle debile pracowac. hehehehe
-
zawsze zastanawiałem sie jak to jest ze niektóre ekipy maja takie problemy z liczeniem sie na wyjazdachgilu_fcm pisze:Pisal juz ktos ze ok 100Mac.. pisze:Ile Cracovii w Wodzisławiu?

jedno moga podac kilka setek z dokładnoscia co do + - 10 sztuk a inni pisza około 100

ale to ciezko policzyc i napisac lepiej około 100
generalnie lata mi to koło pędzla ot taka ciekawostka.
bo to chyba kazdy sie zgodzi ze nawet 150 osób jest wynikiem...słabym i w tym wypadku nie jest to brak obiektywizmu z mojej strony..
na Pelikan -Śląsk -5 osób z Wisły
-
-
Co do dopingu to nie się co dziwić. Połowa leczyła kaca po sobotnim umacnianiu zgodyWściekła Pięść pisze:Arka + Lech ok. 1500 osób, zajmujemy większość stadionu. Wielu Arkowców dotarło do Poznania już dzień wcześniej na mecz Lech - Polonia Bytom. Arka prezentuje racowisko. Doping przeciętny w porywach do słabego. Ogólny piknik.Il_Fanatico pisze:Jak tam Warta-Arka?

AG & LP
-
-
-
Po wyborach wyrzuciłem ze swojego telewizora tvn24 ,po wczorajszej orandż ekstraklasie chyba przestane oglądać i ten zwykły tvn ta różowa stacja robi głowy ludziom koncertowo.Tych trzech prowadzących to rozumiem musieli tak mówić ,ale najgozej zdenerwował mnie Niedzielan który jak ten bezmózg wszystko po nich powtarzał.Altruista pisze:Pismaki pokazaly, że nie obchodza ich ci dla ktorych piszą, czyli kibice tylko skórokopy, trenerzy i wszystko co z nimi związane. Ich rzetelność od czasu PRLu nie zmieniła sie prawie wcale. W magazynie orange ekstraklasa nawet Wilkowicz z "prawicowej" Rzeczpospolitej robił z siebie błazna twierdząc że ochrona powinna wejść na sektor i zabrać flagę!