Komentarze 2.11 - 4.11 2007r
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Podsumowujac,swietna liczba Lecha w Białymstku-naprawde konkretny wyjazd.
Dobra liczba Ruchu na Legii.
Bardzo przecietna liczba Wisły na ŁKSie-komplety u siebie,lider,niesamowita passa pilkarzy a tuta taka skromna liczba(jak na taka ekipe),dodatkowo fekwencja gospodarzy-3000 na mezu z liderem...
Nadal swietna frekwencja w Zabrzu.
Derby Trojmiatsa-w sumie nie bylo zle.
Dobra liczba Ruchu na Legii.
Bardzo przecietna liczba Wisły na ŁKSie-komplety u siebie,lider,niesamowita passa pilkarzy a tuta taka skromna liczba(jak na taka ekipe),dodatkowo fekwencja gospodarzy-3000 na mezu z liderem...

Nadal swietna frekwencja w Zabrzu.
Derby Trojmiatsa-w sumie nie bylo zle.

-
Czytam komentarz za komentarzem o postawie Ruchu w Warszawie i własnym oczom nie wierzę. Biedna, nieświadomia niczego Legia z pobudek czysto patriotycznych zaintonowała hymn Polski (chyba z okazji zbliżającego się Święta Niepodległości?) a obrzydliwi Niemcy (albo raczej: niemcy) z Chorzowa ośmielili się gwizdać! Co gorsza, opowiedzieli się meczami mistrzostw Europy na Śląskim a nie na wirtualnym stadionie w Warszawie!!! I już pół kibicowskiej Polski oburzone, pewnie serio niedługo bojkot Ruchu ogłoszą
Osoby które piszą z oburzeniem o postawie Ruchu chyba na mecze nie chodzą. Nie od dzisiaj wiadomo jaka postawe dominuje wśród chorzowskich - od razu piszę że dla mnie trochę niepoważna - ale ona jest ogólnie znana! A tu wydawałoby się poważni ludzie są "oburzeni", a już tekst kolegi z Legii który stwierdził, że "on nie wiedział jak Ruch zareaguje" to chyba czysta kpina. Tacy z Was wszyscy patrioci to każdy mecz rozpoczynajcie od Hymnu (i nie mówią tu tylko o Legii). Chcieli sprowokować Ruch - wyszło im, tylko czemu teraz z tego powodu są płacze?
No i Panowie na koniec jeszcze jedno: konsekwencja
Tak oburza postawa Ruchu? To proszę opierdalać kibiców klubów, którzy na meczach hajlują (a jest ich trochę, szczególnie w niższych ligach) - bo to przecież żaden polski wynalazek. j**** wszystkich którzy kiedykolwiek ustawiali się na sektorze w swastykę (i nie gadać bzdur o hinduskich symbolach). Zbojkotować kibiców Pewnego Klubu którzy notorycznie wywieszają flagę z niemieckim zbrodniarzem. I wyplenić bandę która wymyśliła hasło "Polska bez Śląska" i baaardzo chętnie je śpiewa na wszystkich meczach ze śląskimi zespołami (dla mniej zorientowanych: to nie jest Ruch).
P.S. Uważam się za Polaka i Ślązaka (w tej własnej kolejności); a Ruch nie jest moim ulubionym klubem.
P.S. 2 nic mi do kibiców i ich postaw wymienionych kilka linijek wyżej. To tylko przykłady, bez urazy Panowie.

Osoby które piszą z oburzeniem o postawie Ruchu chyba na mecze nie chodzą. Nie od dzisiaj wiadomo jaka postawe dominuje wśród chorzowskich - od razu piszę że dla mnie trochę niepoważna - ale ona jest ogólnie znana! A tu wydawałoby się poważni ludzie są "oburzeni", a już tekst kolegi z Legii który stwierdził, że "on nie wiedział jak Ruch zareaguje" to chyba czysta kpina. Tacy z Was wszyscy patrioci to każdy mecz rozpoczynajcie od Hymnu (i nie mówią tu tylko o Legii). Chcieli sprowokować Ruch - wyszło im, tylko czemu teraz z tego powodu są płacze?
No i Panowie na koniec jeszcze jedno: konsekwencja

P.S. Uważam się za Polaka i Ślązaka (w tej własnej kolejności); a Ruch nie jest moim ulubionym klubem.

P.S. 2 nic mi do kibiców i ich postaw wymienionych kilka linijek wyżej. To tylko przykłady, bez urazy Panowie.
-
dobrze gada !!! polać mu !!! na moda go !M.O.W. pisze:Czytam komentarz za komentarzem o postawie Ruchu w Warszawie i własnym oczom nie wierzę. Biedna, nieświadomia niczego Legia z pobudek czysto patriotycznych zaintonowała hymn Polski (chyba z okazji zbliżającego się Święta Niepodległości?) a obrzydliwi Niemcy (albo raczej: niemcy) z Chorzowa ośmielili się gwizdać! Co gorsza, opowiedzieli się meczami mistrzostw Europy na Śląskim a nie na wirtualnym stadionie w Warszawie!!! I już pół kibicowskiej Polski oburzone, pewnie serio niedługo bojkot Ruchu ogłoszą![]()
No i Panowie na koniec jeszcze jedno: konsekwencjaTak oburza postawa Ruchu? To proszę opierdalać kibiców klubów, którzy na meczach hajlują (a jest ich trochę, szczególnie w niższych ligach) - bo to przecież żaden polski wynalazek. j**** wszystkich którzy kiedykolwiek ustawiali się na sektorze w swastykę (i nie gadać bzdur o hinduskich symbolach). Zbojkotować kibiców Pewnego Klubu którzy notorycznie wywieszają flagę z niemieckim zbrodniarzem. I wyplenić bandę która wymyśliła hasło "Polska bez Śląska" i baaardzo chętnie je śpiewa na wszystkich meczach ze śląskimi zespołami (dla mniej zorientowanych: to nie jest Ruch).
P.S. Uważam się za Polaka i Ślązaka (w tej własnej kolejności); a Ruch nie jest moim ulubionym klubem.![]()

co do tematu Lechia ostatnio pełna szydera z Areczki he he

-
http://pl.youtube.com/watch?v=WDwFCnD2LzE&NR=1
http://pl.youtube.com/watch?v=y_Rg1x3n25s&NR=1
Dwa filmiki z meczu...
Nie wydaje mi się żeby ktoś mylił słowa Roty,co najwyżej,było śpiewane trochę za szybko.
http://pl.youtube.com/watch?v=y_Rg1x3n25s&NR=1
Dwa filmiki z meczu...
Nie wydaje mi się żeby ktoś mylił słowa Roty,co najwyżej,było śpiewane trochę za szybko.
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
malek3 pisze:TY Lechia green pindol wez sie nie osmieszaj i nie kłam bo znowu bedzie niespodzianka was nie ma w trojmiescie chyba ze za obwodnica w lesieI ten tekst ze Arka miała wylaczone tel. masakra zatrudnij sie w cyrku damy ci namiar
Ile Ty masz ku*** chłopie lat? Ogarnij się troche. Wszędzie się napinasz, a zapewne c**** działasz.
Cytaty z naszego forum:
malek
5 listopada 2007, 12:28 / poniedziałek
Zuraw na szczescie twoja stara była na Cisowej
http://www.youtube.com/watch?v=3Phdq1REgCI
malek
5 listopada 2007, 13:42 / poniedziałek
Zuraw twoja stara prosi odbierz ja z Cisowej bo nie wyrabia
malek
5 listopada 2007, 01:13 / poniedziałek
Dzisiaj niedziela Areczka wyruchała Frajera !! Tylko dwa miejsca w Polsce Chorzow i Gdynia a Gdansk to ku*** bieda i szajs !!!
-
Skończcie już tą polemike na linii Ruch -Legia...post M.O.W powinien wam po części wytłumaczyć...oczywiście suma sumarum Legia ma racje itd..a ten zły to Ruch...tak naprawde to śpiewaliście ten hymn-bo myśleliście że nas to wkurwi...a nie po To-PO CO SIĘ HYMN ŚPIEWA !! a jak wam sie nie podobała nasza reakcja to zgłoście to gdzieś...do TVN może
...
P.S najbardziej rozpierdala mnie pan "droid", ku*** nie pierwszy raz i nic nowego że najwięcej ma do powiedzenia o Ruch-u i jego kibicach i jak ta Hiena czeka gdzie będzie jakieś info o nas- i wymyśla różne ciulstwa-a nie patrzy swojego skorumpowanego klubu I vel. III ligowego !! Pewno broni swojej zgody..no tak oni zawsze mają racje..w przeciwieństwie do nas i naszej zgody !!

P.S najbardziej rozpierdala mnie pan "droid", ku*** nie pierwszy raz i nic nowego że najwięcej ma do powiedzenia o Ruch-u i jego kibicach i jak ta Hiena czeka gdzie będzie jakieś info o nas- i wymyśla różne ciulstwa-a nie patrzy swojego skorumpowanego klubu I vel. III ligowego !! Pewno broni swojej zgody..no tak oni zawsze mają racje..w przeciwieństwie do nas i naszej zgody !!
Dzisiaj jesteśmy Tymi , przed którymi ostrzegali nas rodzice
-
-
-
Zajebista liczba?R76-Grzyb pisze:W zajebistej liczbie Ruch wybrał się do Warszawy, z tym hymnem to śmierdzi prowokacją na kilometr. Podejrzewam, że Legia doskonale wiedziała jaka będzie reakcja Ruchu, chociaż przyznam, że to gwizdanie też mi się nie podoba

-
lglglglg skoro bramkarz wywiesza szalik to powinien liczyc sie z tym ze bedzie taka akcja,to nie Arka zawinila tylko ten frajer na bramce co chcial sie ponapinac przed kibicami a bronic barw to juz nie mial ochoty.Prezentacja choc trwala tylko pare sekund bila na glowe oprawe Lechii z derbow w Gdansku,wiec nie cieszyl bym sie tak na twoim miejscu.
-
A ja pociągne sobie wątek gwizdów na Hymn
Hymn śpiewa się tylko w podniosłych i uroczystych chwilach, najlepiej raz w roku, czy raz na 2 lata...wtedy na pewno te chwile będą bardziej wzniosłe a i łezka się w oku zakręci dlatego NIE BĘDZIECIE ODŚPIEWYWAĆ HYMNU NA DAREMNO..powinno być hasłem przewodnim na meczach ligowych i proponuję na meczu z Belgią odśpiewać.."Szła dzieweczka do laseczka" czy "Hej sokoły"...nie obrazicie w ten sposób dążeń niepodległościowych kibiców Ruchu...i jego pierwszoligowej zgody
Tak, tak...wstydź się Legio
Hymn śpiewa się tylko w podniosłych i uroczystych chwilach, najlepiej raz w roku, czy raz na 2 lata...wtedy na pewno te chwile będą bardziej wzniosłe a i łezka się w oku zakręci dlatego NIE BĘDZIECIE ODŚPIEWYWAĆ HYMNU NA DAREMNO..powinno być hasłem przewodnim na meczach ligowych i proponuję na meczu z Belgią odśpiewać.."Szła dzieweczka do laseczka" czy "Hej sokoły"...nie obrazicie w ten sposób dążeń niepodległościowych kibiców Ruchu...i jego pierwszoligowej zgody
Tak, tak...wstydź się Legio
-
RobertAG - Mądrze prawisz, zgadzam się z Tobą i tym napewno się nie popisaliśmy wręcz przeciwnie, ale zrozum bo krzyczeliśmy to z powodów czysto zabawowych. Sądze ze ta sytuacja, a skrojenie szalika bramkarzowi to rzeczy nieporównywalne.
Pozdrawiam, mimo że jesteś rywalem zza miedzy chętnie wypił bym w Twoim towarzystwie piwko.
Pozdrawiam, mimo że jesteś rywalem zza miedzy chętnie wypił bym w Twoim towarzystwie piwko.
-
Może i by legioniści dali sobie spokój i wszystkich Ślązaków czy Hanysów jak tam wolicie do jednego wora nie wrzucali.
Co śpiewa i robi Ruch to ich sprawa czy robią dobrze czy źle nie wiem czas pokaże ale pewno nie wiele to ma wspólnego z promowaniem Śląskości a już na pewno ich zachowanie przeczy temu co wywiesili na transparencie.
W każdym bądź razie bardziej ciekawie brzmią słowa Widzewiaka dla którego to naduzyciem jest zaśpiewanie hymnu Polski, i każe sie Legii za to jeszcze wstydzić
:):)
Co do derbów trójmiasta bardzo mi się podobały zarówno te w Gdańsku jak i te w Gdyni przypomniały się dobre czasy, stare klimaty. Pełne trybuny doping.
Oprawa Arki elegancka, obie grupy na wyjazdach - bardzo dobra prezentacja, szkoda jedynie że w mocno okrojonych składach, ale to już chyba urok obecnych czasów.
Co śpiewa i robi Ruch to ich sprawa czy robią dobrze czy źle nie wiem czas pokaże ale pewno nie wiele to ma wspólnego z promowaniem Śląskości a już na pewno ich zachowanie przeczy temu co wywiesili na transparencie.
W każdym bądź razie bardziej ciekawie brzmią słowa Widzewiaka dla którego to naduzyciem jest zaśpiewanie hymnu Polski, i każe sie Legii za to jeszcze wstydzić

Co do derbów trójmiasta bardzo mi się podobały zarówno te w Gdańsku jak i te w Gdyni przypomniały się dobre czasy, stare klimaty. Pełne trybuny doping.
Oprawa Arki elegancka, obie grupy na wyjazdach - bardzo dobra prezentacja, szkoda jedynie że w mocno okrojonych składach, ale to już chyba urok obecnych czasów.
-
Panie majcher gratulacje z powodu zajebistego poczucia humoru.Zostaw wikipedie i inne ciekawostki.Słowo gorol odnosi się do ludzi spoza śląska i nie wazne czy to z Gdańska,Łodzi czy Fromborka.Pan możesz sie tu przeprowadzic a i tak bedziesz pan gorol,ba możesz się ożenić z któryms z swoich niebiskich braci a...( i tu CIe zasmuce)...i tak będziesz gorolmajcher pisze: Ha ha, dobre![]()
Za Wikpedią: W większości przypadków słowo "gorol" ma znaczenie obraźliwe, mające charakter poniżenia osoby w znaczeniu "ten gorszy" lub/i stwierdzenie faktu odrębności etnicznej śląskiego regionu.
My nie jesteśmy "ci gorsi", bo my jesteśmy braciaTak samo Elana, Igloopol, Apator, Staszów. Dlatego do nas to się nie odnosi.
A tak w ogóle, to mam rodzinę w Rudzie Śląskiej, a urodziłem się o zgrozo w WarszawieWięc jestem prawie hanys
![]()
Fakt Ruch jest naszą zgodą, ale będę bronił każdej innej ekipy, jeżeli w nią zostanie wymierzona prowokacja z hymnem. Myślałem, że ekipa na poziomie, jaką jest Legia, nie będzie się chwytać takich sztuczek.
Wyluzowany robienia cyrków z hymnu, nie bedziemy popierać.
Sochaczew, póki co nie jest podłódzki, ale oby kiedyś był

Skoro tak fajnie sie slucha Wam tekstów o gorolach to proponuje zaśpiewać coś o hanysach jak bedziecie grali np z Górnikiem...Ruch się napewno ucieszy heh...
Tak poza tym to gdy stoisz na stadionie i kolega z Chorzowa śpiewa coś o gorolu to przypomnij sobie moje słowa-"to miedzy innymi o Tobie"

-
http://www.youtube.com/watch?v=O2ReIr_sfQk
tu najlepiej widac-slychac doping...
i czytanie z karteczek...
przypominam ze ten kawalek byl puszczany z glosnikow BARDZO przesterowanych i dopiero na to nakladaly sie ich skowyty...
rysiu krause rysiu

tu najlepiej widac-slychac doping...

i czytanie z karteczek...

przypominam ze ten kawalek byl puszczany z glosnikow BARDZO przesterowanych i dopiero na to nakladaly sie ich skowyty...

rysiu krause rysiu

-
Tak samo jak każdej ekipy co pali Polską fane (obojętnie co na niej jest napisane) i szaliki z godłem Polskiherubin pisze:Za takie coś to powinien być bojkot tej ekipy na wszystkich stadionach..."Niebiescy" najlepiej wypadli na początku drugiej połowy, kiedy kilka razy naprawdę donośnie krzyknęli. Później, na swoim stałym poziomie. Na ich płocie wisiała flaga "Euro 2012 w Chorzowie", co nieco kontrastowało z okrzykami przyjezdnych... "Polska bez Śląska". Gdy cały stadion natomiast zaśpiewał "Mazurka Dąbrowskiego", chorzowscy gwizdali z całych sił, odcinając się od polskiej narodowości.

Wyluzujcie ...
-
Prowokacja prowokacją ale swoje granice ma. Zamiast gwizdać mogliście zlać temat i nie reagować. Brakuje jeszcze na Ruchu palenia barw narodowych!
W krwi większości kibiców w Polsce jest chęć dogryzienia, sprowokowania i wkurzenia przeciwnika. Tak było, jest i pozostanie, ale niekiedy trzeba zacisnąć szczęki i dać na wstrzymanie. Nikt by się nie przypierdalał i tematu by nie było.
W krwi większości kibiców w Polsce jest chęć dogryzienia, sprowokowania i wkurzenia przeciwnika. Tak było, jest i pozostanie, ale niekiedy trzeba zacisnąć szczęki i dać na wstrzymanie. Nikt by się nie przypierdalał i tematu by nie było.

-
Ja tam sie nie chce wpierdalać, ale chyba gosciu z Cracovii nie za bardzo powinien się udzielać w tym temacie nieprawdaż?MarcinKSC pisze:GreenAnimals pisze:RobertAG - Mądrze prawisz, zgadzam się z Tobą i tym napewno się nie popisaliśmy wręcz przeciwnie, ale zrozum bo krzyczeliśmy to z powodów czysto zabawowych.
Zajebiste macie tematy "do zabawy"...
-
Sztuka dla sztuki, byle się o coś dopieprzyć. Uważasz, że 800 to mało jak na Polską lige;> pisze:Zajebista liczba?R76-Grzyb pisze:W zajebistej liczbie Ruch wybrał się do Warszawy, z tym hymnem to śmierdzi prowokacją na kilometr. Podejrzewam, że Legia doskonale wiedziała jaka będzie reakcja Ruchu, chociaż przyznam, że to gwizdanie też mi się nie podobaZajebista liczba byłaby gdyby Ruch do Warszawy pojechał powyżej 1500 a tak to liczba jest co najwyżej dobra (zważywszy na to, że była Niedziela). Ale rozumiem sztama to trzeba pochwalić...

Widzew - Śródmieście
-
RedArmy - no i Ciebie śmieszy "wyginam śmiało ciało" i dobrze - nas samych też śmieszy bo to jest do śmichu, a Ruch był śmieszny w znaczeniu "żałosny", a to różnica.
R76-Grzyb - potwierdzasz tylko, że kibice RTSu powinni się nie odzywać w tym temacie, bo bronicie swoich zgodowiczów w sposób żenujący stając się pośmiewiskiem dla reszty. Tak jakbyście chcieli zasłonić ewidentny zgrzyt jakim jest to, że się zadajecie z ludźmi, którzy tak a nie inaczej się zachowują, a wy - przynajmniej waszym zdnaiem
- uważacie się za Polaków.
Mmm - będziesz wypominał jeden z****** trans sprzed 5 lat? Żałosne... Jesteśmy jedną z bardziej patriotycznych ekip w Polsce, jeśli mogę to tak nazwać.
malytgb - tak, my mamy kompleks Ruchu Chorzów, zazdrościmy wam nie wiem... Mariusza Śrutwy sprzed lat??
Czuję że my - legioniści - za często używaliśmy tego słowa i stało się tak modne, że teraz jest używane przez byle kogo przy byle okazji.
I na koniec na temat tego hymnu ostatnie słowo: tekst gniazdowego był taki: "Ej, k...a! To są Niemcy więc zaśpiewamy teraz hymn" - czyli w tym momencie przyznaję, że był śpiewany ze względu na obecność tej a nie innej ekipy, ale nie był nastawiony na wkurwienie! Nie wmawiajcie nam, że śpiewaliśmy czekając tylko na reakcję Ruchu. Tak jak ktoś już powiedział - śpiewamy zawsze na meczach międzypaństwowych
R76-Grzyb - potwierdzasz tylko, że kibice RTSu powinni się nie odzywać w tym temacie, bo bronicie swoich zgodowiczów w sposób żenujący stając się pośmiewiskiem dla reszty. Tak jakbyście chcieli zasłonić ewidentny zgrzyt jakim jest to, że się zadajecie z ludźmi, którzy tak a nie inaczej się zachowują, a wy - przynajmniej waszym zdnaiem

Mmm - będziesz wypominał jeden z****** trans sprzed 5 lat? Żałosne... Jesteśmy jedną z bardziej patriotycznych ekip w Polsce, jeśli mogę to tak nazwać.
malytgb - tak, my mamy kompleks Ruchu Chorzów, zazdrościmy wam nie wiem... Mariusza Śrutwy sprzed lat??

I na koniec na temat tego hymnu ostatnie słowo: tekst gniazdowego był taki: "Ej, k...a! To są Niemcy więc zaśpiewamy teraz hymn" - czyli w tym momencie przyznaję, że był śpiewany ze względu na obecność tej a nie innej ekipy, ale nie był nastawiony na wkurwienie! Nie wmawiajcie nam, że śpiewaliśmy czekając tylko na reakcję Ruchu. Tak jak ktoś już powiedział - śpiewamy zawsze na meczach międzypaństwowych

"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."

-
- ostatnie ostrzeżenie
Prowokacja bo jakaś ekipa zaśpiewała hymn własnego kraju????
No ku*** nie wierzę w to co czytam.
Jeśli jakaś ekipa zaśpiewała by hymn przeciwnej drużyny, to też wtedy byłaby prowokacja???
Albo jest się Polakiem i hymn to powód do dumy, albo ... (nie kończę, każdy inteligentny sobie dopowie resztę, żeby nie było że napinka).
No ku*** nie wierzę w to co czytam.
Jeśli jakaś ekipa zaśpiewała by hymn przeciwnej drużyny, to też wtedy byłaby prowokacja???
Albo jest się Polakiem i hymn to powód do dumy, albo ... (nie kończę, każdy inteligentny sobie dopowie resztę, żeby nie było że napinka).
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
Zacznę od tego, że nasze przyśpiewki na temat śp. nie na miejscu.
No trudno- nie wszyscy to śpiewali.
A teraz odnośnie chuligańskich akcji arki:
W drodze na mecz:
-pod "Witawą" jeden niebiesko- żółty klown machający do nas chorągiewką na kiju- 100 pkt.
Na meczu:
- kradzież szalika z bramki naszego bramkarza (i nie tłumaczcie sie!), przy okazji ochroniarz otworzył złodziejowi bramkę na sektor
-akcja z koszulkami "ryszard krauze"
-spiker zaczynający doping od tekstu- "rysiu krauze, rysiu"
-"rota" czytana z kartek
- ochroniarz w szaliku arki- pokazał nam środkowy palec
- pani ochroniarz też pokazała nam środkowy palec
- wysypane odchody na naszym sektorze
Wszystko razem wzięte jakieś 400 pkt.
Po meczu
Dwóch pajaców pod stacją benzynową pokazuje nam fucka i na witominie chłopiec 12-to letni robi to samo.
Dopiszcie sobie 700pkt w lidze chuliganów.
JESTEŚCIE NAJLEPSI!!!!!!!
Poza tym podróż bez przygód.
PS. -Do poznania jedziecie przez koszalin??????
No trudno- nie wszyscy to śpiewali.
A teraz odnośnie chuligańskich akcji arki:
W drodze na mecz:
-pod "Witawą" jeden niebiesko- żółty klown machający do nas chorągiewką na kiju- 100 pkt.
Na meczu:
- kradzież szalika z bramki naszego bramkarza (i nie tłumaczcie sie!), przy okazji ochroniarz otworzył złodziejowi bramkę na sektor
-akcja z koszulkami "ryszard krauze"
-spiker zaczynający doping od tekstu- "rysiu krauze, rysiu"
-"rota" czytana z kartek
- ochroniarz w szaliku arki- pokazał nam środkowy palec
- pani ochroniarz też pokazała nam środkowy palec
- wysypane odchody na naszym sektorze
Wszystko razem wzięte jakieś 400 pkt.
Po meczu
Dwóch pajaców pod stacją benzynową pokazuje nam fucka i na witominie chłopiec 12-to letni robi to samo.
Dopiszcie sobie 700pkt w lidze chuliganów.
JESTEŚCIE NAJLEPSI!!!!!!!
Poza tym podróż bez przygód.
PS. -Do poznania jedziecie przez koszalin??????