KOMENTARZE 27-30 kwietnia
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE 27-30 kwietnia
Ja p*******,ale jaja. Pytalem co z adamczykiem i z alanem. Czemu dalej z wami biegaja te k****? Skiciorowane? Macie lepszych biegaczy,co jak mnie widza to sie gtsu wypieraja. Ale przynajmniej nie sa rozjebani. Jeszcze.
-
podpisuję się pod tymasdasd pisze:Bo np w takiej Łodzi jeżdżąc na mecze jedziesz tylko przez swoje tereny. Bo na Górnym Sląsku jedziesz tylko przez swoje tereny itd itd. Ale swój brak odwagi jakoś trzeba wytłumaczyć, sprzęt pasuje idealnie.
Nasze są miasta, miasteczka, wsie i osady !!! Widzew Łódź
-
Dajcie spokój z tym Krakowem. Niech se wkładają te maczety w d***. Ich sprawa.

-
Najlepiej to umowcie sie po 200 i zróbcie sobie pod Krakowem drugi Grunwald.
Wasze podwórko i wasze zabawki. Jak to lubicie to sie tnijcie,chlastajcie itd. bo wy już dawno macie spaczony sens kibicowania.
Mnie jedynie wkurwia ze przyjezdzajac do Krakowa na mecz moge dostać kosa od świra , który nie potrafi wyjść na gołe łapy.
Wasze podwórko i wasze zabawki. Jak to lubicie to sie tnijcie,chlastajcie itd. bo wy już dawno macie spaczony sens kibicowania.
Mnie jedynie wkurwia ze przyjezdzajac do Krakowa na mecz moge dostać kosa od świra , który nie potrafi wyjść na gołe łapy.
No więc temat przeżutów w krakowie jest bezsensowny ponieważ każdy kto się przeżuca podejmuje decyzję pod wpływem adrenaliny i jak wiadomo $$$$ .
Zimny kubeł wody na łeb spada wtedy jak delkiwent po jakimś tam czasie zda sobie sprawę że jego wybór nie był trafny a powrotów jak wiadomo już nie ma i być nie może.
Pamiętny Wiślak "neo" przeżut jak skończył? wiadome, pamiętajcie jedno przeżuty, że nigdy nie będziecie braćmi dla "nowych kolegów" i jak tylko będzie okazja to wy będziecie wystawieni na 1 ogień, tak się traktuje przeżutów.
Przeżut to osoba która jest słaba, podatna na wpływy innych, więc skoro ktoś widzi że w ekipce osiedlowej nic nie może osiągnąć lepiej niech da sobie z tym spokój i tyle.
Po co sobie robić problemy szkoda czasu i zdrowia!!!
Zimny kubeł wody na łeb spada wtedy jak delkiwent po jakimś tam czasie zda sobie sprawę że jego wybór nie był trafny a powrotów jak wiadomo już nie ma i być nie może.
Pamiętny Wiślak "neo" przeżut jak skończył? wiadome, pamiętajcie jedno przeżuty, że nigdy nie będziecie braćmi dla "nowych kolegów" i jak tylko będzie okazja to wy będziecie wystawieni na 1 ogień, tak się traktuje przeżutów.
Przeżut to osoba która jest słaba, podatna na wpływy innych, więc skoro ktoś widzi że w ekipce osiedlowej nic nie może osiągnąć lepiej niech da sobie z tym spokój i tyle.
Po co sobie robić problemy szkoda czasu i zdrowia!!!
-

koko koko będzie spoko