KOMENTARZE 12-13.11.2011r.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

arkaida

Re: KOMENTARZE 12-13.11.2011r.

Post autor: arkaida » 19.11.2011, 04:22

KaKa pisze:
HFA pisze:
htsk4 pisze:przekalkulowujac Arka wychodzi lepiej.
Tylko w tym sezonie Arka dostaje od Lechii wracajaćej z Białegostoku,kilka tygodni pozniej TPAG jadace na mecz do Gdynii zostaje wrecz rozbite.
Sukces Arki to rozbicie w znacznej przewadze Chojniczanki,gdzie na kibice net jakies kalafiory pisaly o innych fc Lechii.To nic ,ze w ten dzien 600 lechistow bylo w Krakowie,masa arkowcow pisala wrecz ze pokonali Lechie:)
Zeszly rok:ucieczka Arki w Gdynii przed meczem Gryfa Slupsk z Gryfem Wejherowo,ucieczka i porazka Arki po meczu ze Slaskiem(Arkowcy pisali potem ze kurtki Mloda Arka ma ich fc z Wejherowa:),porazka Arki z Polonia Bytom ,rowniez w Gdyni.
Wiem,ze to nie na temat,tyle ze juz naprawde dosc propagandy net hoolsow z Arki.Zamiast glupiej napinki jakis tatarakow:)-niech do moich slow odniesie sie kolezka HFA,ciekawe czy czemus zaprzeczy:)
Tak wiem Trojmiasto jest wasze,przynajmniej na kibice net:)

Zapomniales dodac jak waszych trafilismy wracajacych z turnieju w Slupsku... albo jak ostatnio do Wroclawia w Oliwie spierdalali... cos mi sie chyba wydaje ze celowa ta skleroza co? :)
HFA jak mowisz już o tym dniu turnieju w Słupsku to przypomnij sobie jak poganialiśmy w Gdyni waszych napinaczy , ktorzy sie ustawiali na Lechie jadącą na turniej..

koniec tej rozkminki bo fakt faktem nic nie ma wspolnego z tematem.
To się końcu zdecydujcie czy pogoniliście, A MOŻE CHCIELIŚCIE POGONIĆ,bo czytając wasze brednie to sami sobie zaprzeczacie. Taką wielką spinkę zrobiliście w drodze do Słupska że o drodze powrotnej zapomnieliście. Kiedy wasze auta 3 zrobiły kupę w Redzie zamiast się zatrzymać i bić się z naszą 'słabą ekipą" to wolały udawać strusia Pędzi Wiatra. Dodam tylko że reszta spinających się waszych kolegów,też nie miała chęci do dalszej zabawy. Tak,ale macie racje... Tak naprawdę to nie wiem czemu ten temat rozkręciliście???kompleksy???
My nie prowadzimy zbędnej dyskusji...

iparts.pl
ODPOWIEDZ