O ku***, ale beka!Jurand ze Spychowa pisze:a ktoś po ustawce z magazynem Lechii pisal ze Arka bedzie zaniedlugo jak Bałtyk

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
a napinka niech trwaKdS pisze:Hehe. A ja słyszałem, że Stomilowcy dostali w******* od Wigier.
Dobrze zrozumiałem to zdanie, ironiczne pierdolenie.Jurand ze Spychowa pisze:KdS pisze:O ku***, ale beka!Jurand ze Spychowa pisze:a ktoś po ustawce z magazynem Lechii pisal ze Arka bedzie zaniedlugo jak BałtykJurand jebnij się w łeb kijem, może zmądrzejesz.
![]()
zauważ jak wypowiedziałem to zdanie
LzsKleszczewko pisze:Jesli ktos starszy przeglada to forum to wie kto to jest Lysy.Lem to przy nim amator.
czlowiek_z_twierdzy pisze:buhaha no nie moge to co moze zgoda juz bedziecie?? buhahah a o co biega poloni z tym chorzowem nie mieli co krzyknac ;/?
LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!
Taka jest prawda. Kolejny raz kadłubki piszą powieści Science Fiction.bary. pisze:Od razu mi się przypomniały relacje Łysego z poprzednich derbów, gdzie wg. jego opisów trzymali wszystko w ryzach w obrębie obiektów sportowych.
Brzmiało to mniej więcej tak: " ..od rana jeździmy furami po Gdynii i obijamy grupki Śledzi... (...) kroimy szale itp... " a prawdą było to, że nie przyszli nawet na własny mecz... z resztą to już były któreś derby z kolei gdzie ma miejsce taka sytuacja. Arka się stawia, a Bałtyku nie ma, albo gdzieś się czai po kątach.
Prawda jest taka, że Arki był tylko młodzieżowy skład i każdy stał na nogach, a łączone ekipy Bałtyku + pare osób z ich zgód jakoś nie bardzo dały im radę.
Wg. mnie remis z przewagą dla Arki mimo ich bardzo młodego wieku i to kogo mieli za przeciwnika.
Użytkownicy przeglądający to forum: __K__, alterego, arsi00, cys1o, Jamlasica, krieger, marvin, mejslodz, pepenh!, PolishFansTV, Porto.Tekila, umulung, w miare kumaty, whitey, Xsexx i 269 gości