Jakoś nie mogę w to uwierzyć.. Jeszcze nie dawno na rocznicy Tarnovii kibice Unii składali znicze i wiązankę a dzisiaj uciekli...to jest tylko forum i każdy piszę to coś chce ale nie uwierzę że Unia uciekała przed samą Tarnovią...RozgiLiktorskie pisze:Tarnovia atakuje na trasie.Unia chowa sie do busa i ucieka,leci jedna szyba.mediolan pisze:Bus Unii Tarnow trafiony przez ???(Cracovia ? Tarnovia?) przyjezdrzamy za pozno ...dobra akcja atakujacych ,nasza porazka ....
Komentarze 01-12.09
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 01-12.09
-
Już ponad 200 kolejne sto to kwestia czasu (2 tyg). No i podobno teraz mają sporo wezwań za dymy z psami na meczu z Sokołem.Eustachy pisze:na ten moment przybitych mają ok 160 zakazówSopro pisze: Ps. Stal otrzymała 1000 biletow , gdyby byla potrzeba dostali by wiecej lecz jak wiadomo maja w pizde zakazów.
Bardzo fajna atmosfera na meczu Jagi z Wisłą.
-
Nie są organizowane wyjazdy.stadionowy_artysta pisze:Lechii 0 w Bełchatowie ?
-
połknąłeś jak młody pelikan.fanatyczny. pisze:No jeżeli to sama Tarnovia a nie Craxa to gratuluje, że nareszcie się cośw Tarnovii ruszyło:)
-
obiło mi się o uszy ze Górnik miał jakieś problemy z psiarnia w Krakowie
czy ktoś z obecnych na wyjeździe mógł by się wypowiedzieć na ten temat ??
czy ktoś z obecnych na wyjeździe mógł by się wypowiedzieć na ten temat ??
You will never walk alone
Torcida Górnik'99
Torcida Górnik'99
-
Tez nie sadze by atakowala sama Tarnovia,nie maja po prostu takiego potencjalu.mowiac szczerze dziwilem sie ze przez kilka lat nikt Unii nie trafil a jezdzili czesto w gorace tereny i to malymi liczbami.kwestia czasu bylo ze ktos ich kryzys wykorzysta i obije.a ze kryzys maja pokazuja liczby jak i ich biernoscna lokalnym poworku(nieciecza tuz obok a wiele ekip spokojnie odwiedza te tereny bez zadnych przypalow)moze taki zimny prysznic wstrzasnie chlopakami i ogarna sie starajac sie wrocic do dawnej formy.no chyba ze inny scenariusz i dolowanie w kierunku wymarlych ekip
-
dlaczego taki dramat kibicowski podczas meczu Zagłębia Sosnowiec?? (zero dopingu, beznadziejna frekwencja) - zwłaszcza jest to zdumiewające w kontekście jutrzejszego umacniania zgody z Legią i cen biletów jakie obowiązują.
-
Ze czego ,kto nie ma ? Nie osmieszaj sie chlopie.Oderwij sie od internetu.pattaya man pisze:Tez nie sadze by atakowala sama Tarnovia,nie maja po prostu takiego potencjalu.mowiac szczerze dziwilem sie ze przez kilka lat nikt Unii nie trafil a jezdzili czesto w gorace tereny i to malymi liczbami.kwestia czasu bylo ze ktos ich kryzys wykorzysta i obije.a ze kryzys maja pokazuja liczby jak i ich biernoscna lokalnym poworku(nieciecza tuz obok a wiele ekip spokojnie odwiedza te tereny bez zadnych przypalow)moze taki zimny prysznic wstrzasnie chlopakami i ogarna sie starajac sie wrocic do dawnej formy.no chyba ze inny scenariusz i dolowanie w kierunku wymarlych ekip
O czym w ogole ta dyskusja,do niczego nie doszło,osoby jadące w busie zrywaja sie i tyle.Post byl jedynie w celu wyjasnienia niedomowien nt: "kto,gdzie,kogo"
Tarnovia sama,w gwoli scislosci 12 osób.
Jesli tak bardzo interesuje was tarnowskie podwórko,to dodam iz tydzien temu auto wymarłej ekipy wracajacej z wyjazdu, trafione dla odmiany przez kibiców Unii.
Wymarła Ekipa
-
Ostatnio cały czas na meczach Zagłębia nie było młyna i kibiców z powodu wyników chcieli /chcą awansy a go nie ma .DariuszSzpakowski pisze:dlaczego taki dramat kibicowski podczas meczu Zagłębia Sosnowiec?? (zero dopingu, beznadziejna frekwencja) - zwłaszcza jest to zdumiewające w kontekście jutrzejszego umacniania zgody z Legią i cen biletów jakie obowiązują.
Cracovia Kraków JP !
-
RozgiLitorskie
Ludzie mówią,że bez tej nieskromnej ilości sprzętu już by nie było tak kolorowo,prawda:)?pzdr.
Ludzie mówią,że bez tej nieskromnej ilości sprzętu już by nie było tak kolorowo,prawda:)?pzdr.
-
Dwie osoby po 1 poscie na forum pisza ze Unia trafiona przez Tarnovie, cos mi tu smierdzi.
Poczekajcie na oficjalna relacje, a nie, ze niektorzy juz przypisuja triumf Tarnovii lub mysla czy Tarnovia byla sama czy z kims.
PS. Admini robcie cos z tymi dzieciakami neo bo jest coraz gorzej na tym forum. Co tydzien musi byc jakas bezsensowna dyskusja na temat, ze druzyna X byla w tyle osob a nie tyle, ze druzyna Y nie miala flag, a druzyna Z nie weszla na stadion. Czekac na oficjalne relacje i pozniej komentowac!
Jesli nie macie czasu to rozumiem, dajcie komus moda (tym z najwiekszym stazem na forum) i bedzie porzadek.
Kiedys to az chcialo sie czytac, niepotrzebne bylo mi tu konto a teraz to mnie szlag trafia od tych dzieci neo i musialem to napisac.
Poczekajcie na oficjalna relacje, a nie, ze niektorzy juz przypisuja triumf Tarnovii lub mysla czy Tarnovia byla sama czy z kims.
PS. Admini robcie cos z tymi dzieciakami neo bo jest coraz gorzej na tym forum. Co tydzien musi byc jakas bezsensowna dyskusja na temat, ze druzyna X byla w tyle osob a nie tyle, ze druzyna Y nie miala flag, a druzyna Z nie weszla na stadion. Czekac na oficjalne relacje i pozniej komentowac!
Jesli nie macie czasu to rozumiem, dajcie komus moda (tym z najwiekszym stazem na forum) i bedzie porzadek.
Kiedys to az chcialo sie czytac, niepotrzebne bylo mi tu konto a teraz to mnie szlag trafia od tych dzieci neo i musialem to napisac.
-
Harnaś pisze:borys1978 pisze:Ostatnio cały czas na meczach Zagłębia nie było młyna i kibiców z powodu wyników chcieli /chcą awansy a go nie ma .DariuszSzpakowski pisze:dlaczego taki dramat kibicowski podczas meczu Zagłębia Sosnowiec?? (zero dopingu, beznadziejna frekwencja) - zwłaszcza jest to zdumiewające w kontekście jutrzejszego umacniania zgody z Legią i cen biletów jakie obowiązują.
Ale na wyjazdach sa i to sie liczy.
Nie no 1-2 razy pojchali w dobrej liczbie jak każda wioska i tyle znowu nie przesadzaj że tak jeżdzą na wyjazdy .
Cracovia Kraków JP !
-
Mieliscie wyjasnione i koniec - Tarnovia sama - kto nie chce wierzyc nie musi.
P.S. co do sprzetu - "przyganiał kocioł garnkowi"
P.S. co do sprzetu - "przyganiał kocioł garnkowi"
-
Nie no 1-2 razy pojchali w dobrej liczbie jak każda wioska i tyle znowu nie przesadzaj że tak jeżdzą na wyjazdy .[/quote]
Oj żebyście Wy w takich liczbach w Ekstraklasie jeździli,co Zagłębie w 1 lidze to byłoby dobrze,zaś Twoją napine z "wioską" pozostawiam ocenie pozostałych użytkowników forum...
Oj żebyście Wy w takich liczbach w Ekstraklasie jeździli,co Zagłębie w 1 lidze to byłoby dobrze,zaś Twoją napine z "wioską" pozostawiam ocenie pozostałych użytkowników forum...
W Warszawie jest tylko Legia!
-
Z jakiego powodu mecz Gryfa Słupsk z Gwardią Koszalin przełożony na marzec?
-
na ten moment jest przybitych ok 160 zakazów, więc taka ilość kibiców Stali nie może wejść na Derbyelmoka pisze:Już ponad 200 kolejne sto to kwestia czasu (2 tyg). No i podobno teraz mają sporo wezwań za dymy z psami na meczu z Sokołem.Eustachy pisze: na ten moment przybitych mają ok 160 zakazów
śmieszy mnie rozkmina o zakazy Stali Rzeszów, do meczu jeszcze sporo czasu i sami nie wiedzą ilu ich będzie, a już jest gadane, że tyle i tyle zakazów, jeszcze dodajcie, ze te 160, 200 czy nawet te 300 zakazów to wasza banda, nie chce po nikim jechać ale to żałosne jest,
osobiście mam nadzieje, że Stal Rz. pokaże się z dobrej strony i zawita w czterocyfrowej liczbie,
osobiście mam nadzieje, że Stal Rz. pokaże się z dobrej strony i zawita w czterocyfrowej liczbie,
-
panowie ja tylko jednego nie rozumiem jak mozna odpuszczac mecze czy to wyjazdowe czy u siebie z powodu braku awansu lub slabych wynikow?? Czy to jest ten prawdziwy fanatyzm?? Czy my jezdzimy/chodzimy na mecze tylko dla wynikow?? A co maja powiedziec ekipy ktore nie graly praktycznie nigdy wyzej niz 4liga to co tez maja olac to wszystko bo nie ma awansu bo pilkarze slabo graja?? Ja nie wiem moze naprawde jestem juz za stary ale gdy patrze na to pokolenie co teraz wyrasta to az sie boje co to bedzie za pare lat. Kiedys nie patrzylo sie ani na wyniki ani na postwe grajkow tylko sie szloo na mecz aby podrzec pape z kumplami a teraz?? Pilkarze slabo graja mam ich w d**** siedze w domu ja sie pytam gdzie jest fanatyzm czy zamieniamy sie w piknikow ktorzy chodza dla wynikow??
Ps. Przepraszam ze w temacie komentarze wylewam te swoje zale ale az strach co to bedzie za pare lat.
Ps2. A zeby nie bylo takiego zupelnego off to bardzo fajnie w Bialymstoku.
Ps. Przepraszam ze w temacie komentarze wylewam te swoje zale ale az strach co to bedzie za pare lat.
Ps2. A zeby nie bylo takiego zupelnego off to bardzo fajnie w Bialymstoku.
-
nie chcę wywołac napinki ale zdziwiła mnie wczoraj postawa kibiców Cracovii, żegnaliście po meczu waszych grajków gwizdami, wiem że to piąta porażka z rzędu, ale akurat wczoraj rozegrali dobry mecz, zostawili płuca na murawie i konkretnie za to spotkanie(a nie za ogół spotkań z tego sezonu) należały im się brawa a nie gwizdy
My tu gadu-gadu a w biedronce nadgodziny
-
W związku z obniżką cen biletów co miało nastąpić? Choćby wstęp był darmowy to oglądanie naszej drużyny od początku sezonu (z wyjątkiem spotkania z Zawiszą) jest katorgą, tutaj szukaj powodu. Poza tym kilka czynników składa się na to, że ludzie nie chcą odwiedzać Ludowego. Uprzedzę od razu tych, którzy zaczną się rozpisywać o fanatyźmie. Wyjazdów wiara nie odpuszcza, a ostatnie liczby nie będą jednorazowymi wyskokami jak udało mi się tutaj przeczytać.DariuszSzpakowski pisze:dlaczego taki dramat kibicowski podczas meczu Zagłębia Sosnowiec?? (zero dopingu, beznadziejna frekwencja) - zwłaszcza jest to zdumiewające w kontekście jutrzejszego umacniania zgody z Legią i cen biletów jakie obowiązują.
-
Przed meczem delegat + klub robią nam problemy z wejściem, poza tym nie pozwalają nam wnieść nagłośnienia. W efekcie w 1 połowie śpiewamy "jesteśmy z wami..." i "piłka nożna dla kibiców". W drugiej połowie prowadzimy normalny doping. PS. Lechii kilka osób z transparentem "[link]".SnikerS pisze:Od dłuższego w Bełchatowie widać było małą grupkę dzieciaków robiącą młynek na przeciwległej trybunie, tej nowej, na prawo patrząc w TV. Więc to, że coś tam śpiewają nie jest żadną nowością, ciekawsze w tym meczu jest to, gdzie jest Lechia i dlaczego główny młyn dziś sobie odpuścił... Jakieś konkretne powody? Teraz poleciało piłka nożna dla kibiców, w sektorze gości Lechii brak, więc strzelam że jakieś problemy z wejściem Lechistów, a GKS się solidaryzuje. Jakieś poważniejsze kłopoty Lechii?
Ekipa Piątek 13-go
-
[link]tatapsychopata pisze:Z jakiego powodu mecz Gryfa Słupsk z Gwardią Koszalin przełożony na marzec?
-
RozgiLiktorskie pisze:Ze czego ,kto nie ma ? Nie osmieszaj sie chlopie.Oderwij sie od internetu.pattaya man pisze:Tez nie sadze by atakowala sama Tarnovia,nie maja po prostu takiego potencjalu.mowiac szczerze dziwilem sie ze przez kilka lat nikt Unii nie trafil a jezdzili czesto w gorace tereny i to malymi liczbami.kwestia czasu bylo ze ktos ich kryzys wykorzysta i obije.a ze kryzys maja pokazuja liczby jak i ich biernoscna lokalnym poworku(nieciecza tuz obok a wiele ekip spokojnie odwiedza te tereny bez zadnych przypalow)moze taki zimny prysznic wstrzasnie chlopakami i ogarna sie starajac sie wrocic do dawnej formy.no chyba ze inny scenariusz i dolowanie w kierunku wymarlych ekip
O czym w ogole ta dyskusja,do niczego nie doszło,osoby jadące w busie zrywaja sie i tyle.Post byl jedynie w celu wyjasnienia niedomowien nt: "kto,gdzie,kogo"
Dobrze napisales ,wiemy oboje ze cos zaczyna sie dziac i moze nuda skonczy sie w Tarnowie ... bez chwalenia sie po meczu kadry mogliscie atakowac nawet razem z Cracovia bo wiedzieliscie kto pojechal .... szczerze powiem ze podebraliscie zajebisty moment na ten atak ,fajnie to zorganizowane bylo, wiecie kogo trafiliscie a raczej kto uciekl bo do niczego wielkiego nie doszlo... O sprzet nikt nie buczy bo to normalka i nikt z nas nie ma absolutnie zadnych pretensji ...
Ps odnosnie kryzysu Unii nie jeden by sie zdziwil to ze nie jezdzimy razem na mecze z ultrasami nie znaczy ze nas nie ma i nie chodzi tylko o tarnowskie podworko ... nawet nie wlazimy na mecze bo przy naszej frekwencji stadionowej jestesmy odrazu widoczni a psy maja na nas duzeeeeee cisnienie ostatnio zawineli nam pol ekipy a ludzi nawet co niektorych na akcjach nie bylo ... ale napewno nie zginelismy pozdrawiam (prawie wymarla ekipa )
Jesli tak bardzo interesuje was tarnowskie podwórko,to dodam iz tydzien temu auto wymarłej ekipy wracajacej z wyjazdu, trafione dla odmiany przez kibiców Unii.
-
A jak tam wczorajszy mecz zgody w Gdyni? Cos wiecej o akcji Lechii czy farmazon?

już spinka od samego rana i tak 1908 razy dzienniefanatyczny. pisze:A jak tam wczorajszy mecz zgody w Gdyni? Cos wiecej o akcji Lechii czy farmazon?
-
Można jakieś większe info co do akcji?fanatyczny. pisze:A jak tam wczorajszy mecz zgody w Gdyni? Cos wiecej o akcji Lechii czy farmazon?

-
fakt faktem porazka! Unii bo to ze zwiali jeszcze bardziej im chwaly nie przynosi niz by staneli do walki i dopiero polegli..mediolan pisze:RozgiLiktorskie pisze:Ze czego ,kto nie ma ? Nie osmieszaj sie chlopie.Oderwij sie od internetu.pattaya man pisze:Tez nie sadze by atakowala sama Tarnovia,nie maja po prostu takiego potencjalu.mowiac szczerze dziwilem sie ze przez kilka lat nikt Unii nie trafil a jezdzili czesto w gorace tereny i to malymi liczbami.kwestia czasu bylo ze ktos ich kryzys wykorzysta i obije.a ze kryzys maja pokazuja liczby jak i ich biernoscna lokalnym poworku(nieciecza tuz obok a wiele ekip spokojnie odwiedza te tereny bez zadnych przypalow)moze taki zimny prysznic wstrzasnie chlopakami i ogarna sie starajac sie wrocic do dawnej formy.no chyba ze inny scenariusz i dolowanie w kierunku wymarlych ekip
Dobrze napisales ,wiemy oboje ze cos zaczyna sie dziac i moze nuda skonczy sie w Tarnowie ... bez chwalenia sie po meczu kadry mogliscie atakowac nawet razem z Cracovia bo wiedzieliscie kto pojechal .... szczerze powiem ze podebraliscie zajebisty moment na ten atak ,fajnie to zorganizowane bylo, wiecie kogo trafiliscie a raczej kto uciekl bo do niczego wielkiego nie doszlo... O sprzet nikt nie buczy bo to normalka i nikt z nas nie ma absolutnie zadnych pretensji ...
Ps odnosnie kryzysu Unii nie jeden by sie zdziwil to ze nie jezdzimy razem na mecze z ultrasami nie znaczy ze nas nie ma i nie chodzi tylko o tarnowskie podworko ... nawet nie wlazimy na mecze bo przy naszej frekwencji stadionowej jestesmy odrazu widoczni a psy maja na nas duzeeeeee cisnienie ostatnio zawineli nam pol ekipy a ludzi nawet co niektorych na akcjach nie bylo ... ale napewno nie zginelismy pozdrawiam (prawie wymarla ekipa )
Chlopak tlumaczacy swoja ekipe z Unii twierdzi ze jeszcze bysmy sie zdziwili co do ich kryzysu i co do ich dzialania ..hmm skoro tak to co takiego Unia robi o czym nie wiemy? nie jestem za zadna z tych ekip ale tez widze wlasnie ze ogolnie Tarnow a jak Tarnow to wydawalo sie ze na ta chwile Unia ..nie robi nic ..czy to Sandecja jezdzi gdzie chce czy tez inni przyjezdzaja na poludnie a nawet do Niecieczy! ktora jest w rzut beretem od Tarnowa i kompletnie przez nikogo nie sa atakowani a w Nicieczy juz byla kupa ekip w tamtym roku wszystkie praktycznie 2 ligowe w tym juz kilka pierwszo takze to dziwi, nawet bardzo..
..a ta Tarnovia no no no kto by pomyslal.:)
-
Chyba Ci się kolejki pomyliły. Wczoraj w Gdyni grała Arka z Widzewem. Mecz zgody był 2 tygodnie temu....ale w Lubinie.fanatyczny. pisze:A jak tam wczorajszy mecz zgody w Gdyni? Cos wiecej o akcji Lechii czy farmazon?
-
Zamknijcie tą rejestracje typek zrobił pare kont i sieje propagande
-
Nic mi się nie pomyliło, dobrze wiem jaki wczoraj był mecz;)Dante89 pisze:Chyba Ci się kolejki pomyliły. Wczoraj w Gdyni grała Arka z Widzewem. Mecz zgody był 2 tygodnie temu....ale w Lubinie.fanatyczny. pisze:A jak tam wczorajszy mecz zgody w Gdyni? Cos wiecej o akcji Lechii czy farmazon?
Nikt się nie napina, zadałem pytanie, które dla mnie jest normalne, a to że napisałem mecz zgody też nie dziwi, skoro obie ekipy łączy wielka nienawiść do ŁKS-u i wspólne wspieranie się na meczach u siebie i na wyjazdach.

-
Każdy może się układać z kim chce i nikt nie ma prawa z was szydzić tylko z tego powodu, że macie jakiekolwiek kontakty z Arką. Ale nie wiem po co takie unikanie z waszej strony tematu dobrych stosunków z Tczewską Patologią? Bo bez powodu kilku Widzewiaków, by nie krzyczało " W Tczewie bez zmiany ......" Jakoś nie kryjecie tego wśród was, zaś na necie to temat tabu.forever young pisze:już spinka od samego rana i tak 1908 razy dzienniefanatyczny. pisze:A jak tam wczorajszy mecz zgody w Gdyni? Cos wiecej o akcji Lechii czy farmazon?
Pozdro
-
Pytanie odnośnie już następnej kolejki. Czy Korona planuje przyjazd do Krakowa w najbliższy piątek na mecz z Wisła?
-
Żeby Ci żyłka nie poszła od tej napinki. Widać boli że Widzew ma wyjebane na zakazy i jedzie za swoją drużyną pół Polski. Ja rozumiem że dla niektórych "ekip" zakaz czy remont stadionu to jak wybawienie ale przynajmniej jednej ekipy z miasta Łodzi to nie dotyczy. Bez pozdrowień :)fanatyczny. pisze:A jak tam wczorajszy mecz zgody w Gdyni? Cos wiecej o akcji Lechii czy farmazon?
Nie tylko w Tczewie bez zmiany. W Gdyni RÓWNIEŻ BEZ ZMIANY:) Widzew opisze sie samoscar1908 pisze:Każdy może się układać z kim chce i nikt nie ma prawa z was szydzić tylko z tego powodu, że macie jakiekolwiek kontakty z Arką. Ale nie wiem po co takie unikanie z waszej strony tematu dobrych stosunków z Tczewską Patologią? Bo bez powodu kilku Widzewiaków, by nie krzyczało " W Tczewie bez zmiany ......" Jakoś nie kryjecie tego wśród was, zaś na necie to temat tabu.forever young pisze:już spinka od samego rana i tak 1908 razy dzienniefanatyczny. pisze:A jak tam wczorajszy mecz zgody w Gdyni? Cos wiecej o akcji Lechii czy farmazon?
Pozdro
-
+ dla Tarnovi za tą akcje ,coś się wkońcu rusza w tym tarnowie mam tylko nadzieje że obecni kibice Tarnovi nie mają nic wspólnego z ekipą która chodziła w latach 2002-2005 i odcinają się od osób które na kibicowski urlop wysłały sporo osób.
Jeśli ktoś na Tarnovi teraz stara się trzymać jakiś poziom to niech się odezwie do mnie na priv bo napewno chcecie się dowiedzieć kto z waszych dawnych/obecnych kolegów wpierdalał pączki z psami na komendzie:)
Jeśli ktoś na Tarnovi teraz stara się trzymać jakiś poziom to niech się odezwie do mnie na priv bo napewno chcecie się dowiedzieć kto z waszych dawnych/obecnych kolegów wpierdalał pączki z psami na komendzie:)
-
Na Wiśle przyjezdni będą wpuszczani po oddaniu całego stadionu do użytku,co nastąpi zapewne w przyszłym roku ,bo w zapewnienia ,że będzie to listopad raczej już trudno uwierzyć.Z4T4N pisze:Pytanie odnośnie już następnej kolejki. Czy Korona planuje przyjazd do Krakowa w najbliższy piątek na mecz z Wisła?
-
Ile Unii Tarnów w Wolbromiu?
-
Unii chyba 20 osób w tym Wisła.
Jaka liczba Piasta ?
Sandecja obecna w dalekich Polkowicach ?
Jaka liczba Piasta ?
Sandecja obecna w dalekich Polkowicach ?
-
nikt nie trafil bo albo sie nie zatrzymali albo jechali wypelnieni wszyscy sprzętem...pattaya man pisze:Tez nie sadze by atakowala sama Tarnovia,nie maja po prostu takiego potencjalu.mowiac szczerze dziwilem sie ze przez kilka lat nikt Unii nie trafil a jezdzili czesto w gorace tereny i to malymi liczbami.kwestia czasu bylo ze ktos ich kryzys wykorzysta i obije.a ze kryzys maja pokazuja liczby jak i ich biernoscna lokalnym poworku(nieciecza tuz obok a wiele ekip spokojnie odwiedza te tereny bez zadnych przypalow)moze taki zimny prysznic wstrzasnie chlopakami i ogarna sie starajac sie wrocic do dawnej formy.no chyba ze inny scenariusz i dolowanie w kierunku wymarlych ekip
ile razy w tamtym sezonie Korona czy Stal Mielec probowala ich atakowac gdy grali w woj.świetokrzyskiem...ale tego tu na forum nie przeczytasz...zreszta do niczego konkretnego nie dochodziło.
-
Petra organizowala wyjazd do Elblaga? jak tak to ilu ich pojechalo
"To miejsce gdzie nie potrzeba kart tarota, by przewidzieć przyszłość patrz ludziom po oczach..."
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB