To tak nieco poprawiłem ...
Mam bardzo złe wyobrażenie o wielu ludziach z tego obszaru Europy, oczywiście nie jest to uogólnienie, nie znoszę uogólnień ...
Ale dla mnie ta część świata, w Europie Wschodniej, stworzona jest z najgorszych ataków na ludzi i zwierzęta ... gdzie atakuje się, zabija, i upokarza ludzi i zwierzęta w zupełnie szalony sposób. Na poziomie najgorszym, jak między grupami etnicznymi rzezie w Afryce, najgorzej widać to na Bliskim Wschodzie, poziom taki jaki widać w najgorszych miejscach Chin.
Dla mnie, podczas 2. wojny ci ludzie (walczyli?) na czele, a wielu nie zostawiło jej (ojczyzny?) i teraz całą wściekłość i ubóstwo ducha walczą dla swoich dzieci i wnuków.
Jednak jak tmsilva, Znam ludzi ze wschodu, Ukraińców i Polaków, i to najbardziej pokorni (ludzie?) jacy mogą być.
widziałem było kilku Polaków, ale wszyscy spokojni. Budowy są ogromnej, i pamiętajcie, że "ogromny" należy traktować poważnie - dosłownie. W sali gimnastycznej w Londynie, gdzie widuję tak profesjonalnych zawodników, tak właśnie przypomniałem sobie Pudzianowskiego, Są więksi niż do tej pory wszystko, co widziałem na żywo.
Próbowałem przeszukać swój klub, ale nic nie znalazłem.
Jeden mężczyzna był w krótkich spodenkach, niektóre nogi wyglądały jak belki 25 kwietnia. OLBRZYM!
Jest to bardzo poważna sprawa! Jak ktoś może wywiesić coś takiego na stadionie piłkarskim? Sport jest wielokulturowy.
Ktoś niech wyśle te zdjęcia do UEFA!
No i ten ostatni komentarz pokazuje kumatość kibiców Sportingu ... A dotyczy to oczywiście flagi "White Power". Reszta komentarzy jest podobna ...