Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Ta legenda zesrala się aby pogadać więc traktujcie go jak zwykłego tchórza i śmiecia
Dozo to stary obsraniec i pedofil
-
można śmiało powiedzieć ze że gen-dala Ruchu szoruje po ziem
-
Dozole styl twojego pisania to gimbus level hard. Nie wiem ile masz lat ale ciężko się z Tobą by dogadać na żywo. Ty używasz tyle znaków i jakiś figur polonistycznych wymyślonych przez siebie że głowa mała. Bądź poważny i pisz normalnie
ABG
-
Na Lipinach kogo więcej i kto silniejszy?
-
Farmazony. Opowieści dziwnej treści.Ultras1312 pisze: ↑23.02.2020, 10:00Info z wczoraj
"Dzisiejszego dnia młodzi umawiają się z dziewczynami z mloda banda toksycznych chemików (mbtch) z chropaczowa i lipin na bójkę po 13 osób. 9 małolatów + 4 osoby starsze. Stawiamy się w umówionym miejscu w dokładnie 13 osób. Zabole się nie zjawiają wiec idziemy spacerem w stronę „ich” dzielnicy. Zauważamy dziewczyny których było około 30 osób (określcie się sami) wiec jak mamy w zwyczaju ruszamy w ich stronę mimo dużo mniejszej liczby. Sprinterki jednak jak maja w zwyczaju zaczynaja spierdalac a my niestety nie biegamy tak szybko jak one wiec nie dajemy rady ich dogonić. Cała działalność groźnej grupy chuliganów torcida lipiny można podsumować zdjęciem ich grafu![]()
SWIONY GANG HOOLIGANS"
-
Nie chcieli się z wami bić bo w razie przypału wszystkich zagonicie, k**** jebane
-
A tu Cię zaskoczę, niemiecka nazwa to Birkendorf.DoZo(L)e... pisze: ↑20.02.2020, 22:49To może ja zmienię nieco temat. Jak rucHOOLe po niemiecku lub śląsku nazywają ten fanklub żABO7I?
![]()
Pozdrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
-
Dozo może w końcu odniesiesz się do tego(pytanie zadałem 2 miesiące temu). Zarzucałeś S. od nas że wykonywał ''skurwiałą profesję ochroniarza'', więc pytam od kiedy stanie na bramkach w dyskotekach jest kulawe? Oczywiście mówimy o sytuacji gdy ''bramka'' nie współpracuje z psiarnią.
Bandycki Batory
-
Kulawe jest to, że często bramkarze kogoś dotkliwie oklepią za to tylko, że "przybił gwoździa" albo po pijaku rozbił niechcący szklankę. A znam takie przypadki. Kilka/naście razy byłem na bramce i widząc jak niektórzy się wczuwają i spinają, odpuściłem sobie tą fuchę. O dawaniu na psy przez bramkarzy, nawet nie ma co gadać, bo to też bardzo częsta praktyka.
-
-
Jeśli od dzisiaj jesteś 'rucHOOLem', to napisz jeszcze (srając w pakuły ;), czy wasz fanklub z Auschwitz (Unia/Union) konfrontuje się jakoś z "górniczym" Birkenau/dorf.RoyberpakaOdrodzenie pisze: ↑23.02.2020, 11:16A tu Cię zaskoczę, niemiecka nazwa to Birkendorf.DoZo(L)e... pisze: ↑20.02.2020, 22:49To może ja zmienię nieco temat. Jak rucHOOLe po niemiecku lub śląsku nazywają ten fanklub żABO7I?
![]()
Pozdrawiam
Wzajemnie! :)
"Odkop" wspomniany wątek, bo nie potrafisz mnie poróżnić z moimi koLegami z "bramek" choćby dlatego, że (L)egioniści nie przyznają się w sądach np. do pracy "na czarno" w charakterze ochroniarza, a tak było, gdy chorzowskie "konfituRy" z "prorokiem" (nie ja) zarzucili a7BONOSowi od was m.in. urynoterapię. :DKönigshütte pisze: ↑23.02.2020, 14:29[...]
DoZo, może w końcu odniesiesz się do tego (pytanie zadałem 2 miesiące temu). Zarzucałeś "S" od nas że wykonywał ''skurwiałą profesję ochroniarza'', więc pytam od kiedy stanie na bramkach w dyskotekach jest kulawe? Oczywiście mówimy o sytuacji gdy ''bramka'' nie współpracuje z psiarnią.
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Nie jestem kibicem Ruchu... Brzezinka to dzielnica Gliwic (nie jesteś aż tak bystry by to sprawdzić?)DoZo(L)e... pisze: ↑23.02.2020, 19:46Jeśli od dzisiaj jesteś 'rucHOOLem', to napisz jeszcze (srając w pakuły ;), czy wasz fanklub z Auschwitz (Unia/Union) konfrontuje się jakoś z "górniczym" Birkenau/dorf.RoyberpakaOdrodzenie pisze: ↑23.02.2020, 11:16A tu Cię zaskoczę, niemiecka nazwa to Birkendorf.DoZo(L)e... pisze: ↑20.02.2020, 22:49To może ja zmienię nieco temat. Jak rucHOOLe po niemiecku lub śląsku nazywają ten fanklub żABO7I?
![]()
Pozdrawiam
"Odkop" wspomniany wątek, bo nie potrafisz mnie poróżnić z moimi koLegami z "bramek" choćby dlatego, że (L)egioniści nie przyznają się w sądach np. do pracy "na czarno" w charakterze ochroniarza, a tak było, gdy chorzowskie "konfituRy" z "prorokiem" (nie ja) zarzucili a7BONOSowi od was m.in. urynoterapię. :DKönigshütte pisze: ↑23.02.2020, 14:29[...]
DoZo, może w końcu odniesiesz się do tego (pytanie zadałem 2 miesiące temu). Zarzucałeś "S" od nas że wykonywał ''skurwiałą profesję ochroniarza'', więc pytam od kiedy stanie na bramkach w dyskotekach jest kulawe? Oczywiście mówimy o sytuacji gdy ''bramka'' nie współpracuje z psiarnią.
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
-
Fakt, w ogóle nie jestem "bystry" [tym bardziej jak wasi, którzy 'oje6ali' naszy/e samochód/ody w trakcie pierwszej, umówionej konfrontacji Legii (+/-120) z (~180) ksGks (itP. JTd.?)], więc aż musiałem sprawdzić wątpliwości, wpisując w/na 'google' hasło "brzezinka".RoyberpakaOdrodzenie pisze: ↑23.02.2020, 20:21Nie jestem kibicem Ruchu... Brzezinka to dzielnica Gliwic (nie jesteś aż tak bystry by to sprawdzić?)DoZo(L)e... pisze: ↑23.02.2020, 19:46Jeśli od dzisiaj jesteś 'rucHOOLem', to napisz jeszcze (srając w pakuły ;), czy wasz fanklub z Auschwitz (Unia/Union) konfrontuje się jakoś z "górniczym" Birkenau/dorf.RoyberpakaOdrodzenie pisze: ↑23.02.2020, 11:16A tu Cię zaskoczę, niemiecka nazwa to Birkendorf.
Pozdrawiam
[...]
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Czy jest lekarz lub psychiatra na sali?DoZo(L)e... pisze: ↑23.02.2020, 19:46Jeśli od dzisiaj jesteś 'rucHOOLem', to napisz jeszcze (srając w pakuły ;), czy wasz fanklub z Auschwitz (Unia/Union) konfrontuje się jakoś z "górniczym" Birkenau/dorf.RoyberpakaOdrodzenie pisze: ↑23.02.2020, 11:16A tu Cię zaskoczę, niemiecka nazwa to Birkendorf.DoZo(L)e... pisze: ↑20.02.2020, 22:49To może ja zmienię nieco temat. Jak rucHOOLe po niemiecku lub śląsku nazywają ten fanklub żABO7I?
![]()
Pozdrawiam
-
W Toszku nie przyjmują nowych pacjentów?DoZo(L)e... pisze: ↑23.02.2020, 21:07Fakt, w ogóle nie jestem "bystry" [tym bardziej jak wasi, którzy 'oje6ali' naszy/e samochód/ody w trakcie pierwszej, umówionej konfrontacji Legii (+/-120) z (~180) ksGks (itP. JTd.?)], więc aż musiałem sprawdzić wątpliwości, wpisując w/na 'google' hasło "brzezinka".RoyberpakaOdrodzenie pisze: ↑23.02.2020, 20:21Nie jestem kibicem Ruchu... Brzezinka to dzielnica Gliwic (nie jesteś aż tak bystry by to sprawdzić?)DoZo(L)e... pisze: ↑23.02.2020, 19:46
Jeśli od dzisiaj jesteś 'rucHOOLem', to napisz jeszcze (srając w pakuły ;), czy wasz fanklub z Auschwitz (Unia/Union) konfrontuje się jakoś z "górniczym" Birkenau/dorf.
[...]
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala
-
[link]ŻernikiG pisze: ↑23.02.2020, 21:18Czy jest lekarz lub psychiatra na sali?DoZo(L)e... pisze: ↑23.02.2020, 19:46Jeśli od dzisiaj jesteś 'rucHOOLem', to napisz jeszcze (srając w pakuły ;), czy wasz fanklub z Auschwitz (Unia/Union) konfrontuje się jakoś z "górniczym" Birkenau/dorf.RoyberpakaOdrodzenie pisze: ↑23.02.2020, 11:16A tu Cię zaskoczę, niemiecka nazwa to Birkendorf.
Pozdrawiam
W kwestii specjalisty z PZP "S" upomniał się już na sali rozpraw, a czy ktoś go skojarzył z urologiem?"Współoskarżeni zeznają, że miałem zostać pobity i upuścić mocz w spodnie, a potem zostać leżeć"
Według prokuratury Adam W. brał udział w co najmniej dwóch ustawkach pseudokibiców oraz jednym pobiciu. Chodzi o bójkę w Tarnowie z chuliganami Legii Warszawa oraz ustawkę z pseudokibicami z Węgier.
Byłbym delikatnie mówiąc nienormalny, gdybym brał udział w bijatykach i narażał się na ryzyko, które mogłoby nie pozwolić mi na wywiązanie się z kontraktu i pozbawić pieniędzy na życie - Adam W.
- Współoskarżeni zeznają, że miałem zostać pobity i upuścić mocz w spodnie, a potem zostać leżeć - mówił "Siwy" odnoście starcia w Tarnowie, które miało mieć miejsce w sobotę, 11 lutego 2017 r. - Jeśli okaże się, że faktycznie miało to miejsce tego dnia, to z całą pewnością mogę stwierdzić, ze byłem wtedy w klubie Dziekanat, gdzie pełniłem funkcję ochroniarza. Potwierdzą to zarówno właściciele lokalu, jak i inni pracownicy.
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Chodzilo o "nasz" samochod czy o samochód "Miszy" albo "Saszy" a może jeszcze innego mongoła,czeczena lub ukraińca z którymi lubicie się pokazywać ?

Swoją drogą jak nie kanapki , to auta wam opierdalają...a swoją drogą Złodzieje i pijący to , kibole na śląsku !!!!!!!!
-
Zapytaj tych z ksGks/Banika/JKS-u (itp. np. Siarki?), jakie dokumenty zostały wówczas 'zaje6ane' w "fur/y" i zapewniam cię, że nie było tam żadnych egzotycznych paszportów.ślusarz pisze: ↑23.02.2020, 22:25Chodzilo o "nasz" samochod czy o samochód "Miszy" albo "Saszy" a może jeszcze innego mongoła, czeczena lub ukraińca z którymi lubicie się pokazywać ?
fajne owijki w barwach kolezce sprawiliście ale na drugi raz jak poczujecie do zdjęć to ubierzcie mu komin jihad legia żeby wstydu nie było :)
Swoją drogą jak nie kanapki , to auta wam opierdalają...a swoją drogą Złodzieje i pijAcy to, kibole na śląsku !!!!!!!!
Poza tym, zapachniało "koprem", bo azjata trafił na "odstawkę" (nikt go nie przygarnął do wspólnego zdjęcia, inni stanęli do niego tyłem czyli jak w "nagłówku" 4-0 ;) pomimo tego, że założył węgierskie "bandaże".
Swoją "szosą", nie myl 'ZiP-ów' z 'qrwami', które nie znają/mają żadnych zasad, aferowiczu.
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Legia z mongołem, ZS z ciapatym, a GieKSie wytykają cygaństwo z lat 90... hipokryci
-
Lipiny po większych wyburzeniach i ogólnie po mniejszej liczbie ludności i dużej umieralności (f16) są podzielone na pół albo i nawet przewaga Ruchu. Wpływy z reszty Niebieskich swion są duże,ponieważ na ChRopie wytępiono zaboli do 0 została jeszcze jedna dzielnica czyli Lipiny.
-
No to odkopałem ten wątek. Napisałeś wykonujący tę ''skurwiałą'' profesję, więc zadałem pytanie od kiedy stanie na bramkach jest kulawe. No bo chyba nie myślałeś, że sobie dorabiał w firmie ochroniarskiej.DoZo(L)e... pisze: ↑25.12.2019, 01:22Zmieniając trochę temat, chciałbym kogoś zapytać o kłopoty (te na własne życzenie) "niebieskich" tj. czy to noramalne, że rozpoznawalni z nich np. niejaki a7BINOS obrał w sądzie taką linię obrony, że nie brał udziału w tzw. ustawkach, bo jest ochroniarzem (tak podobno "na czarno" zarabiał na życie) i czy on oraz jemu podobni, wykonujący tę 'skurwiałą' profesję mogą grypsować w "kryminałach" na południu PL?
Bandycki Batory
-
Königshütte pisze: ↑24.02.2020, 12:26No to odkopałem ten wątek. Napisałeś wykonujący tę ''skurwiałą'' profesję, więc zadałem pytanie od kiedy stanie na bramkach jest kulawe. No bo chyba nie myślałeś, że sobie dorabiał w firmie ochroniarskiej.DoZo(L)e... pisze: ↑25.12.2019, 01:22Zmieniając trochę temat, chciałbym kogoś zapytać o kłopoty (te na własne życzenie) "niebieskich" tj. czy to noramalne, że rozpoznawalni z nich np. niejaki a7BINOS obrał w sądzie taką linię obrony, że nie brał udziału w tzw. ustawkach, bo jest ochroniarzem (tak podobno "na czarno" zarabiał na życie) i czy on oraz jemu podobni, wykonujący tę 'skurwiałą' profesję mogą grypsować w "kryminałach" na południu PL?
Powiększyłem ci kLuczowe elementy m.in. zeznań tego delikwenta, których udajesz, że nie widzisz. Zaraz zapewne dostaniesz w 'PriWie' repRymendę (jak Rafał ;), bo chcesz sprawić wrażenie, że wiesz wszystko lepiej od samego zaintereSowanego, a jedynie "myślisz, że sobie (nie - przyp.DoZo) dorabiał w firmie ochroniarskiej".DoZo(L)e... pisze: ↑[link]ŻernikiG pisze: ↑Czy jest lekarz lub psychiatra na sali?DoZo(L)e... pisze: ↑ [...]
Jeśli od dzisiaj jesteś 'rucHOOLem', to napisz jeszcze (srając w pakuły ;), czy wasz fanklub z Auschwitz (Unia/Union) konfrontuje się jakoś z "górniczym" Birkenau/dorf.
"Odkop" wspomniany wątek, bo nie potrafisz mnie poróżnić z moimi koLegami z "bramek" choćby dlatego, że (L)egioniści nie przyznają się w sądach np. do pracy "na czarno" w charakterze ochroniarza, a tak było, gdy chorzowskie "konfituRy" z "prorokiem" (nie ja) zarzuciły a7BONOSowi od was m.in. urynoterapię. :DW kwestii specjalisty z PZP "S" upomniał się już na sali rozpraw, a czy ktoś go skojarzył z urologiem?"Współoskarżeni zeznają, że miałem zostać pobity i upuścić mocz w spodnie, a potem zostać leżeć"
Według prokuratury Adam W. brał udział w co najmniej dwóch ustawkach pseudokibiców oraz jednym pobiciu. Chodzi o bójkę w Tarnowie z chuliganami Legii Warszawa oraz ustawkę z pseudokibicami z Węgier.
Byłbym delikatnie mówiąc nienormalny, gdybym brał udział w bijatykach i narażał się na ryzyko, które mogłoby nie pozwolić mi na wywiązanie się z kontraktu i pozbawić pieniędzy na życie - Adam W.
- Współoskarżeni zeznają, że miałem zostać pobity i upuścić mocz w spodnie, a potem zostać leżeć - mówił "Siwy" odnoście starcia w Tarnowie, które miało mieć miejsce w sobotę, 11 lutego 2017 r. - Jeśli okaże się, że faktycznie miało to miejsce tego dnia, to z całą pewnością mogę stwierdzić, ze byłem wtedy w klubie Dziekanat, gdzie pełniłem funkcję ochroniarza. Potwierdzą to zarówno właściciele lokalu, jak i inni pracownicy. (...) Podczas rozprawy wyszło na jaw, że Adam W. w Dziekanacie pracował na czarno - tak przynajmniej wynika z jego zeznań.
www.tvp.info
www.tvp.info
-
-
Ta książka nie wyjdzie
-
Dozo czerpie info z internetu porażka
-
S. stał na bramce w Dziekanacie i tyle w temacie. Jak lubisz to czepiaj się dalej każdego słowa i insynuuj.DoZo(L)e... pisze: ↑24.02.2020, 19:18Powiększyłem ci kLuczowe elementy m.in. zeznań tego delikwenta, których udajesz, że nie widzisz. Zaraz zapewne dostaniesz w 'PriWie' repRymendę (jak Rafał ;), bo chcesz sprawić wrażenie, że wiesz wszystko lepiej od samego zaintereSowanego, a jedynie "myślisz, że sobie (nie - przyp.DoZo) dorabiał w firmie ochroniarskiej".
Bandycki Batory
-
Kpisz czy o drogę pytasz?korsyka9 pisze: ↑24.02.2020, 05:56Lipiny po większych wyburzeniach i ogólnie po mniejszej liczbie ludności i dużej umieralności (f16) są podzielone na pół albo i nawet przewaga Ruchu. Wpływy z reszty Niebieskich swion są duże,ponieważ na ChRopie wytępiono zaboli do 0 została jeszcze jedna dzielnica czyli Lipiny.
-
Nie widzę tu miejsca na insynuacje, bo jeżeli posiadasz protokół z rozprawy z wyjaśnieniami a7BINOSa i nie mówił w sądzie, że w Dziekanacie pełnił funkcję ochroniarza, to czep się pismaka, który waSzego zacytował.Königshütte pisze: ↑25.02.2020, 19:47S. stał na bramce w Dziekanacie i tyle w temacie. Jak lubisz to czepiaj się dalej każdego słowa i insynuuj.DoZo(L)e... pisze: ↑24.02.2020, 19:18Powiększyłem ci kLuczowe elementy m.in. zeznań tego delikwenta, których udajesz, że nie widzisz. Zaraz zapewne dostaniesz w 'PriWie' repRymendę (jak Rafał ;), bo chcesz sprawić wrażenie, że wiesz wszystko lepiej od samego zaintereSowanego, a jedynie "myślisz, że sobie (nie - przyp.DoZo) dorabiał w firmie ochroniarskiej".
www.tvp.info
www.tvp.info
-
-
A więc gRUDNIOWA z 'pf' współpRacoWała z "kundlami" przed jĘDRNĄ z 'dhW'?
www.tvp.info
www.tvp.info
-
ruch ma w genach współprace z policja i tak jest prawda i to się nigdy nie zmieni.
A jeśli ktoś z ruch wypowiada się na temat innych ekip i osób w sprawie kapowania lub miejsca pracy powinien zdrowo jeb..ć w łeb no chyba że sam jest konfidentem i to mu się podoba.
Jeb..ać konfidentów
A jeśli ktoś z ruch wypowiada się na temat innych ekip i osób w sprawie kapowania lub miejsca pracy powinien zdrowo jeb..ć w łeb no chyba że sam jest konfidentem i to mu się podoba.
Jeb..ać konfidentów
-
Dokładnie, smrody wywodzą się z biedy i całe młode lata utrzymywali się przez kradzieże na hałdzie. Dla tych brudasów sprzedaż jest głęboko w dna
-
"Hałda"
Ja p*******!
Ja p*******!
-
Różnica jest taka, że (w odróżnieniu do pAKÓŁY vel "tokarki" ;) ostatnie pSYCHOfAJE nie utleniają sobie grzywek, jak na starej oprawie (sektorówce opuszczonej z dachu 'blaszoka') GieKSy.Jorguś pisze: ↑01.03.2020, 11:52ruch ma w genach współprace z policja i tak jest prawda i to się nigdy nie zmieni.
Jeb..ać konfidentów
Więc 'je6ać' "psy"!!!
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Zebrali się w dwieście osób i ustalili nowe kierunki... hahahaha
Gdynia hahaha
Dziennikarze śledczy TVN pozyskali niezwykle cenne informacje świadczące o tym że grupa pseudokibiców pilotowała już od portu w Hamburgu statek z meksykańskimi marynarzami by w Gdynii wszcząć krwawą bójkę, był to swoisty trening przed nieoficjalnymi mistrzostwami świata chuliganów na Łotwie w turnieju TFC
Ja j**** wódko pozwól żyć
Gdynia hahaha
Dziennikarze śledczy TVN pozyskali niezwykle cenne informacje świadczące o tym że grupa pseudokibiców pilotowała już od portu w Hamburgu statek z meksykańskimi marynarzami by w Gdynii wszcząć krwawą bójkę, był to swoisty trening przed nieoficjalnymi mistrzostwami świata chuliganów na Łotwie w turnieju TFC
Ja j**** wódko pozwól żyć
-
against modern football na całego teraz jeszcze oświadczenie z przeprosinami za raceUltras1312 pisze: ↑01.03.2020, 20:24Kibice z Chorzowa i Katowic wpłacili na konto Ruchu 2000 zł, czyli dokładnie tyle, ile wyniosła kara nałożona na Klub za użycie materiałów pirotechnicznych podczas derbów z Polonią Bytom. Ponadto fani przekazali darowiznę do UKS-u w wysokości 1000 zł
Info - FP Ruch Chorzów
-
w przypadku Legii i Amiki tak samo? przecież o ile kojarzę, to co najmniej kilka razy spłacali kary narzucone przez KL.Noga z Familoka pisze: ↑02.03.2020, 13:33against modern football na całego teraz jeszcze oświadczenie z przeprosinami za raceUltras1312 pisze: ↑01.03.2020, 20:24Kibice z Chorzowa i Katowic wpłacili na konto Ruchu 2000 zł, czyli dokładnie tyle, ile wyniosła kara nałożona na Klub za użycie materiałów pirotechnicznych podczas derbów z Polonią Bytom. Ponadto fani przekazali darowiznę do UKS-u w wysokości 1000 zł
Info - FP Ruch Chorzów
-
-
Ze składek Stowarzyszeń np.? Zresztą napisałem "kojarzę", a mogło mi się coś pojebać, bo to sytuacje sprzed dobrych kilku lat.
-
Były takie przypadki.
I to w nie w przypadku klubów które mają takie problemy finansowe jak Ruch.
I to w nie w przypadku klubów które mają takie problemy finansowe jak Ruch.