Do p3run:
Koleszko,co Cię boli?Był już temat o historii Legii,Foxx mógł się tam wykazać swoim konikiem(czyli historią)piszesz,ze pamiętasz lata 94,95....ja pamiętam lata 80,wtedy kiedy była komuna,ku*** jeśli mówisz o jakimś faworyzowaniu w tych latach to widać,że jesteś z pierwszej łapanki,nie mam zamiaru Cię obrażać ale c*** wiesz i na c*** się napinasz...kolega po szalu napisał już,że większość Legionistów ma w głębokim poważaniu to,ze Zagłębie zdobyło majstra,chodzi tylko o to w jakich okolicznościach je zdobyło...i nie chodzi tu o gol Rogera ale o przekrój sędziowania w tym meczu...zarzuca sie Zagłębiu chujowego stadionu,między Bogiem a prawdą w Polsce nie ma jeszcze(poza paroma wyjątkami)stadionu na którym można by ugościć bez obciachu jakąś średnią europejską ekipę ale może Euro 2012 to zmieni...
następna sprawa,ja bym się tam nie martwił o formę kibicowską Zagłębia,mają silne zgody a i sami lamusami nie są,może i ultraska nie stoi na wysokim poziomie ale wydaje mi się,że nie przyniosą nam wstydu na europejskiej arenie,przypominam sobie jak kiedyś,nie wiem w którym to było roku Zagłębie grało z Milanem i pomimo tego,że prosperowali dużo gorzej niż dzisiaj to pojechali do(jeśli się mylę,niech ktoś z Zagłębia mnie poprawi)Mediolanu w 2 autokary...
Do pyrusa która zarzuca mieszkancom Wawy,że pochodzą z Ukrainy....uśmiałem się jak przeczytałem twojego posta,był to śmiech przez łzy,skąd się biorą tacy popaprańcy?
i jeszcze jedno,taka moja subiektywna opinia,to dobrze,że Zagłębie a nie Gks B.zdobyło majstra,na tą opinię składa się wiele czynników ale wymienię najważniejszy-Kibice...dzięki za wpuszczenie nas 2 razy na zakazie do siebie...takie gesty świadczą dobrze,o charakterze bandy...
WARSZAWIACY z krwi i kości,cała Polska nam zazdrości.