Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
Ja bym prosił kogos o przedstawienie Żyrardowa i Sochaczewa wiem, że jeszcze kilka lat temu były podzielone miedzy Legie i Widzew. Jak wygląda to w tym momencie, czy ktoras z ekip zyskuje znacząca przewage?
-
Nie zdecydowanie KS RUCH CHORZÓW potwierdzic to moze TS i KSCkibolek pisze:W Zakopanem to chyba jest Wisła Pany. Bo o ile się nie mylę to jest ich FC. Mam rację??![]()
Pozdrawiam.

-
Jak wygląda sytuacja w Cieszynie? Jest tam jakaś mniejszość czeska? Jeśli tak to z którą czeską ekipą trzymają? Będę wdzięczny za info.
-
Z tego co wiem to sa jednostki jeżdżące na Legię i chyba Zagłebie Sosnowiec.Jachu pisze:Jak wygląda sytuacja w Cieszynie? Jest tam jakaś mniejszość czeska? Jeśli tak to z którą czeską ekipą trzymają? Będę wdzięczny za info.
Ale na pewno jest też silny FC Widzewa labo Ruchu.
-
Silny FC Widzewa i Ruchu?B. pisze:Z tego co wiem to sa jednostki jeżdżące na Legię i chyba Zagłebie Sosnowiec.Jachu pisze:Jak wygląda sytuacja w Cieszynie? Jest tam jakaś mniejszość czeska? Jeśli tak to z którą czeską ekipą trzymają? Będę wdzięczny za info.
Ale na pewno jest też silny FC Widzewa labo Ruchu.
Nikt nie ma silnego FC w Cieszynie,bo to kibicowska pustynia.Nie licząc pojedynczych przypadków.
Piast Cieszyn też kiepsko od lat.
-
co słychać na Ursusie Warszawa? zgrabną załogę mieli
-
Mnie interesuje co sie dzieje obecnie w Kozienicach. Wiem ze juz nie ma klubu ale czy chlopaki prubują cos działac czy odpuscili sobie kibicowanie totalnie. Kiedys niezla nawet ekipka,szkoda chłopaków.. 

Stary14 pisze:Nie wiem na kogo ty trafiasz ale cipka mojej dziewczyny w ogołe śledziem nie śmierdzi i zapach ma normalny.
-
Dosyć często jestem w Cieszynie więc moge śmiało potwierdzić słowa że ruch kibicowski w tym mieście jest bardzo słaby.Andrzej Farmazon pisze: Silny FC Widzewa i Ruchu?
Nikt nie ma silnego FC w Cieszynie,bo to kibicowska pustynia.Nie licząc pojedynczych przypadków.
Piast Cieszyn też kiepsko od lat.
Z Cieszyna jeżdżą napewno osoby na Górnika , Ruch , Odre i Zagłębie Sosnowiec ale po tym co zaobserwowałem to nie można powiedzieć że ktoś tam przeważa czy ,,trzęsie miastem,,
-
trzymają sie dobrze.Altruista pisze:co słychać na Ursusie Warszawa? zgrabną załogę mieli
A jest tam ktos z GieKSy ?kajo(RTS) pisze:Prawda że w Cieszynie nie ma dominującej siły, z najlepiej zorganizowanych grup można wyróżnić Ruch- ostatnio 14 osób na meczu z Arką, 30 na finale Pucharu Polski z Lechem i WDŚ 2009(25 osób rok wcześniej), są coraz lepiej zorganizowani z tego co wiem i regularnie co mecz są na Cichej jak i na każdym wyjeździe, również i Legia/Sosnowiec jest u nas liczna i dobrze zorganizowana, potem Górnik - też aktywni, Widzew również obecny- w większości młodzi co cieszy, Odra Wodzisław wydała bluzy chyba w liczbie 12 sztuk jednak w większości są to mieszkańcy okolicznych miejscowości.
Cieszyn to takie małe Jaworzno tyle, że bez dominującej ekipy.
-
mam pytanie do Chorzowskich, widzialem dzisiaj na 90minut ze dwa Chorzowskie kluby obczodza dzis "99 urodziny", AKS i Wyzwolenie, powiem szczerze ze robi wrazenie to ze takie kluby tyle czasu juz istnieja, mozecie powiedziec cos wiecej o tych klubach i ich kibicach
-
Mi znów wiadomo jeszcze o Krakowskiej Wiśle, ale faktycznie podobno najlepiej prezentuje się Ruch, a następnie Górnik. Legia również, a co do Odry - nie wypowiadam się.kajo(RTS) pisze:Prawda że w Cieszynie nie ma dominującej siły, z najlepiej zorganizowanych grup można wyróżnić Ruch- ostatnio 14 osób na meczu z Arką, 30 na finale Pucharu Polski z Lechem i WDŚ 2009(25 osób rok wcześniej), są coraz lepiej zorganizowani z tego co wiem i regularnie co mecz są na Cichej jak i na każdym wyjeździe, również i Legia/Sosnowiec jest u nas liczna i dobrze zorganizowana, potem Górnik - też aktywni, Widzew również obecny- w większości młodzi co cieszy, Odra Wodzisław wydała bluzy chyba w liczbie 12 sztuk jednak w większości są to mieszkańcy okolicznych miejscowości.
Cieszyn to takie małe Jaworzno tyle, że bez dominującej ekipy.

-
nie jestem Chorzowski sorki jesli cos pomyle,oba kluby sie połaczyly z tym ze AKS kiedys (po wojnie) mial kibicow i był bardzjej utozsamiany z samym Chorzowem niz Ruch Hajduki Wielkie jednak miał niemieckie pochodzenie i powoli dołowal teraz nawet zabrano im ich stadioni ,kibicowsko cieniznaWiesiu Wojnar pisze:mam pytanie do Chorzowskich, widzialem dzisiaj na 90minut ze dwa Chorzowskie kluby obczodza dzis "99 urodziny", AKS i Wyzwolenie, powiem szczerze ze robi wrazenie to ze takie kluby tyle czasu juz istnieja, mozecie powiedziec cos wiecej o tych klubach i ich kibicach
-
Jak wygląda sytuacja w Rędzinach? Działają coś u siebie albo na Rakowie?
-
Interesuje mnie, jak wygląda sytuacja w Człuchowie (wojewódźtwo pomorskie), Przysusze (wojewódźtwo mazowieckie) i w Opocznie (wojewódźtwo łódzkie)? Działają tam jakieś FC, jak tak to czyje? Interesuje mnie również, czy kluby z tych miejscowości posiadają jakichś zorganizowanych kibiców, jeżeli tak to jaki jest ich stosunek do kibiców FC (ewentualnych) znajdujących się w tych miejscowościach?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Dzięki. Czekam na info co do reszty??
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Jak wygląda sytuacja w Pakości, chodzi mi głównie o FC Polonii Bydgoszcz z tego miasta?

-
Człuchów - w mieście istnieje klub o nazwie Piast. Kibicują tam Arce Gdynia, jest to dość zorganizowana grupa która jeździ również wspomagać Kaszubie oraz Gryf Wejherowo.
-
warto dodać że jak ostatnio jechali wspomóc Gryf Wejherowo stracili nową flagę która jeszcze nawet nie zaliczyła tzw. debiutu
[link]
[link]
[link]
-
Dzięki. Czekam na info co do Przysuchy.tcz pisze:Człuchów - w mieście istnieje klub o nazwie Piast. Kibicują tam Arce Gdynia, jest to dość zorganizowana grupa która jeździ również wspomagać Kaszubie oraz Gryf Wejherowo.
Pozdrawiam.
-
Jeszcze raz zapytam o Kraków a mianowicie o Zalesie i Ruczaj. Pozdrawiam
-
-
Miejscowości-Sulęcin,Wieruszów,Barlinek,Pniewy,Wyrzysk,Złotów,Sulechów,Sławno,Złocieniec ???
A ja mam dwie sprawy... jedna dla zakazowiczów lub ich zanjomych... czy u was w miastach policja również zrobiła zebranie wszystkich zakazowiczów? dosłownie parodia hehe... a drugie dotyczy mojego..odkurzacza...strasznie słabo wsysa...patrzałem nic nie jest zatkane poprostu nie ma siły...w czym moze lezec problem?
...,,Ten sam problem ma ŁKS, brak lokalnego rywala".
....dlatego w Łomży jest jak jest
...,,Ten sam problem ma ŁKS, brak lokalnego rywala".
....dlatego w Łomży jest jak jest

-
Ruczaj I, II Wisła, Ruczaj III Cracovia.drum_n_bass1 pisze:Jeszcze raz zapytam o Kraków a mianowicie o Zalesie i Ruczaj. Pozdrawiam
-
z czystej ciekawości: czy Zagłębie Sosnowiec posiada jakieś FC w Śląskich miastach?
-
w Czeladzi czyba
-
Czeladź nie jest śląskim miastem..Wiesiu Wojnar pisze:w Czeladzi czyba
0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.
-
Nie posiada.Nemo pisze:z czystej ciekawości: czy Zagłębie Sosnowiec posiada jakieś FC w Śląskich miastach?
-
nie wiesz nie pisz ^^
Zagłębie posiada dobrze zorganizowany ale nie zbyt liczny fc w Cieszynie ( śląsk cieszyński)
Zagłębie posiada dobrze zorganizowany ale nie zbyt liczny fc w Cieszynie ( śląsk cieszyński)
-
a jakim?M.1906 pisze:Czeladź nie jest śląskim miastem..Wiesiu Wojnar pisze:w Czeladzi czyba
-
Miastem Zagłębia DąbrowskiegoWiesiu Wojnar pisze:[link]M.1906 pisze:Czeladź nie jest śląskim miastem..Wiesiu Wojnar pisze:w Czeladzi czyba
a jakim?
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
Złocieniec - GwardiaApiaceae pisze:Miejscowości-Sulęcin,Wieruszów,Barlinek,Pniewy,Wyrzysk,Złotów,Sulechów,Sławno,Złocieniec ???

-
Jak wygląda sytuacja w Jarocinie?
Miejscowa Jarota ma jakiś młyn?
Miejscowa Jarota ma jakiś młyn?
Pierwsza komunia, drugie śniadanie, trzecia rzeczpospolita
-
A niech Ci będzie. Chociaż Cieszyn był już opisywany i raczej FC to tego nazwać nie można.X pisze:nie wiesz nie pisz ^^
-
Żółto-niebiesko- tj. miejscowa Olimpia i Stal GorzówApiaceae pisze:Miejscowości-Sulęcin,Wieruszów,Barlinek,Pniewy,Wyrzysk,Złotów,Sulechów,Sławno,Złocieniec ???
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
W temacie zgody/kosy/układy padło pytanie o Widzewski FC w Grudziądzu. Nie będę tam śmiecił więc zapytam tutaj.
To wydaje się być trochę egzotyczne miejsce jak na taki FC (Jak np. FC Opole Lubelskie Pogoni - pozdrawiam przy okazji).
Jest jakaś dłuższa geneza powstania tej grupy? Czy to może efekt boom-u z lat 90? Legia, Widzew w Lidze Mistrzów i te sprawy.
Pozdrawiam
To wydaje się być trochę egzotyczne miejsce jak na taki FC (Jak np. FC Opole Lubelskie Pogoni - pozdrawiam przy okazji).
Jest jakaś dłuższa geneza powstania tej grupy? Czy to może efekt boom-u z lat 90? Legia, Widzew w Lidze Mistrzów i te sprawy.
Pozdrawiam
-
Płock to tylko Petra? Kiedyś słyszałem coś o FC Wisły Kraków i kilku innych.
A no.
-
Zajrzyj dosłownie pare stron wczesniej
-
Pewnie nie będę obiektywny, ale odpowiem.hool1995 pisze:W temacie zgody/kosy/układy padło pytanie o Widzewski FC w Grudziądzu. Nie będę tam śmiecił więc zapytam tutaj.
Pozdrawiam
W połowie lat 90-tych rozkręcał się ruch kibicowski na GKM-ie, i na fali sukcesów i popularności Widzewa część ludzi działająca na GKM-ie zaczeła jeździć na również na Widzew. Nie trwalo to długo, ale takie były początki. Z czasem obie grupy zaczęły działać niezależnie. Coraz gorsze wyniki żużlowców nie ułatwiały rozwoju kibicowskiego GKM-u a Widzewa cały czas był kibicowsko w krajowej czołówce. Jako takie jak teraz WFCG działa tak od 2003-2004, ale nawiązują do roku 1997 i działającej wtedy grupy Wysłannicy Piekieł. Po awansie do ekstraklasy w 2006 (?) nastąpił boom na kibicowanie łodzianom. Ekipa nastawiona na mocniejsze wrażenia. Pomiędzy WFCG a GKM-em kosa, choć część ze starszych (i nie tylko starszych) od nich wkraczała w kibicowski świat w barwach GKM-u. Dodam że WFCG to nie tylko ludzie mieszkający w Grudziądzu ale grupa z Kwidzyna.
-
Dopiero teraz przeczytałem ostatni wpis. Czyli miałem rację, że to dzięki żużlowi jest Widzew w Grudziądzu.
Ten GKM wciąż działa? Jest klub? Jakie macie stosunki z Olimpią? Olimpia też sympatyzowała z Widzewem?
Ten GKM wciąż działa? Jest klub? Jakie macie stosunki z Olimpią? Olimpia też sympatyzowała z Widzewem?