Hehe bez nerwów Piasecznianinie , moja wypowiedz ( bo jak rozumiem ten wszechwiedzący to ja ) odnosi sie do typowych akcji osiedlowych , których była niejedna , zarówno na plus jak i porażka i jeszcze pamietam jak wtedy wygladały sytuacje z tzw przynależnością , ze wzgledów oczywistych nie bede tutaj ich opisywałz e(L)ka w sercu pisze:Ja p******* i ten sam temat powraca !!Czy Wy ku*** nie możecie zrozumieć raz na zawsze,że małe ekipy warszawskie i pod warszawskie działają NA SWOJE KONTO !!!Jakiś czas temu było to tłumaczone bodajże w temacie o FC,ale jeden musi pokazywać jaki on wszechwiedzący.
Później wychodzą takie kwiatki jak podczas Naszego wyjazdu(Piaseczno)do Zduńskiej Woli,że połowa przyjezdnych to Legia.
Legia to Legia odrębny temat..Hutnik,Olimpia,Ursus,Targówek i inne ekipy działają na własne konto !!
Sorki za rozmycie..

Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Wymarłe Ekipy ...
[link]
-
Na chwilę obecną działamy głównie jako FC Radomiaka.pattaya man pisze:mocny debiut..a o jaka wymarla ekipe pytasz?banowac z miejsca takie twory bo wiadomo do czego podobne pytania doprowadza.nazwa tego watku panie nie czytajacy nie piszacy jest zgola inny ze tak powiem pedagogicznie jest zbyt ciezki do ogarniecia przez analfabete..
jesli sie juz tu wpisalem to zapytam o sytuacje Szydlowianki Szydlowiec.chlopaki dzialaja?
Fota z jednego z ostatnich wyjazdów na Radomiak
[link]
-
Wtedy,czyli kiedy??Piszesz w swoim poście o Drukarzu.Mam nadzieję,że zdajesz sobie sprawę od kiedy ekipa Drukarza poszła swoją drogą,biorąc wszystkie zwycięstwa i porażki na swoje konto??oddBoy pisze:Hehe bez nerwów Piasecznianinie , moja wypowiedz ( bo jak rozumiem ten wszechwiedzący to ja ) odnosi sie do typowych akcji osiedlowych , których była niejedna , zarówno na plus jak i porażka i jeszcze pamietam jak wtedy wygladały sytuacje z tzw przynależnością , ze wzgledów oczywistych nie bede tutaj ich opisywałz e(L)ka w sercu pisze:Ja p******* i ten sam temat powraca !!Czy Wy ku*** nie możecie zrozumieć raz na zawsze,że małe ekipy warszawskie i pod warszawskie działają NA SWOJE KONTO !!!Jakiś czas temu było to tłumaczone bodajże w temacie o FC,ale jeden musi pokazywać jaki on wszechwiedzący.
Później wychodzą takie kwiatki jak podczas Naszego wyjazdu(Piaseczno)do Zduńskiej Woli,że połowa przyjezdnych to Legia.
Legia to Legia odrębny temat..Hutnik,Olimpia,Ursus,Targówek i inne ekipy działają na własne konto !!
Sorki za rozmycie..
Z przedmieść sto(L)icy..Legii fanatycy PIASECZNO 100% LEGIA
-
a działa jeszcze Lechia Zielona Góra ?
-
Abstrahując od polemiki dotyczącej sytuacji w Warszawie i okolicach, chciałbym otrzymać jakąś odpowiedź od dolnośląskiego kibica na temat ekip Bielawianki i Lechii Dzierżoniów.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Myśle że lepiej jak przeniesiemy sie na pw , żeby nie rozwalać wątku bo jest w końcu o ekipach wymarlych
[link]
-
Tak działają, kręcą nie wielki młynek, zrobili nawet ostatnia flagę w ich prawdziwych barwach i z nazwą MBKS Lechia Zielona Góra. Mało co na jednym z wyjazdów (bodajże do Żagania) nie zostali skrojeni z flagi.zielony1947 pisze:a działa jeszcze Lechia Zielona Góra ?
Moje wypowiedzi - mój punkt widzenia.
-
Do wymarłych ekip można zaliczyć kibiców Odry Chojna, którzy aktywnie działali na kibicowskim szlaku w latach 94-96.Jedyna zgoda to Energia Gryfino.
Parę fotek

Parę fotek

Cokolwiek prawdziwie się zaczyna - Nigdy się nie kończy !!
-
To tak ogólnikowo:Troublemaker pisze:Abstrahując od polemiki dotyczącej sytuacji w Warszawie i okolicach, chciałbym otrzymać jakąś odpowiedź od dolnośląskiego kibica na temat ekip Bielawianki i Lechii Dzierżoniów.
Lechia Dzierżoniów nie działała ostatnio przez dłuższy czas, jedynie jako FC Dzierżoniów Ruchu. W tym sezonie po awansie do III ligi zmobilizowali się na derby z Polonią Świdnica i wystawili ok. 70 osobowy młyn, od tego czasu zaczęli coś kręcić.
Bielawianka jest liderem IV ligi i chłopaki się zaczęli mobilizować, jeżdżą nawet na niektóre wyjazdy. Działają głównie jako FC Śląska. Działalność w poprzednich latach była dość wybiórcza, jedynie mobilizacja na ważniejsze mecze swoje i zgód.
W poprzednim sezonie odbył się mecz między tymi druzynami w PP - Bielawa wraz ze zgodami wystawiła 120 osobowy młyn, Lechia zebrała się jak sami piszą w 45 osób ale wąsy nie wypuściły ich z miasta.
-
A jak jest w Nowej Rudzie , Kłodzku, Bystrzycy Kłodzkiej,Jeleniej Górze.Czy te ekipy działaja jedynie jako fc Ślaska?
Nie dla mnie przyjaźń Polsko-niemiecka, niemców nienawidzę od dziecka.
-
Lechia DzieRżoniów ma spory problem z zakazami i innymi sprawami ale na tyle ile jest to mozliwe działamy Nie mam zamiaru sie tu zbytnio rozpisywac wiec na tym zakoncze
p.s Sniezny Waran pozwolisz ze na temat kibicow z DzieRzoniowa beda wypowiadaly sie osoby z tego miasta
p.s Sniezny Waran pozwolisz ze na temat kibicow z DzieRzoniowa beda wypowiadaly sie osoby z tego miasta
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' fc DzieRzoniow
-
Piast Nowa Ruda - rozkręcili się pod koniec zeszłego sezonu, niestety spadli do A-klasy, mimo to w całkiem niezłych liczbach zaliczają wyjazdy. Silny FC Śląska
Bystrzyca Kłodzka - miejscowa Polonia zaliczyła w tej rundzie dwa czy trzy wyjazdy. Ponadto jeżdżą na Śląska
Kłodzko - na Nysie nic się nie dzieje, jeżdżą na Śląsk
Jelenia Góra - Karkonosze zbiorą się od święta, byli niedawno w Dzierżoniowie i Szczawnie Zdroju, ponadto działają bardzo rzadko. Niedawno kręcili jakiś mały młynek, bardziej koncentrują się na Śląsku.
KazoR - po to jest forum aby każdy mógł się wypowiedzieć, przecież nie napisałem nic strasznego?
Bystrzyca Kłodzka - miejscowa Polonia zaliczyła w tej rundzie dwa czy trzy wyjazdy. Ponadto jeżdżą na Śląska
Kłodzko - na Nysie nic się nie dzieje, jeżdżą na Śląsk
Jelenia Góra - Karkonosze zbiorą się od święta, byli niedawno w Dzierżoniowie i Szczawnie Zdroju, ponadto działają bardzo rzadko. Niedawno kręcili jakiś mały młynek, bardziej koncentrują się na Śląsku.
KazoR - po to jest forum aby każdy mógł się wypowiedzieć, przecież nie napisałem nic strasznego?
-
zielony1947:JerseyStilon pisze:Tak działają, kręcą nie wielki młynek, zrobili nawet ostatnia flagę w ich prawdziwych barwach i z nazwą MBKS Lechia Zielona Góra. Mało co na jednym z wyjazdów (bodajże do Żagania) nie zostali skrojeni z flagi.zielony1947 pisze:a działa jeszcze Lechia Zielona Góra ?
Dziala.
JerseyStilon:
Troszke pomieszales. Flaga w barwach jest bodajze juz od dekady, a ostatnio zrobiona flaga, z herbem z ktorym sie utozsamiamy jest bialo-czerwona. I wlasnie ta flage staral sie skroic Żagań, z marnym skutkiem.
-
No rzeczywiście trochę pomieszałem z tą flagą, ale prawda jest taka, że nazwać Was wymarłą ekipą nie można.
Moje wypowiedzi - mój punkt widzenia.
-
Tak, mimo klopotow wewnetrznych, konfliktu z zarzadem i slabych liczb staramy sie pokazywac i dzialac.JerseyStilon pisze:No rzeczywiście trochę pomieszałem z tą flagą, ale prawda jest taka, że nazwać Was wymarłą ekipą nie można.
-
Michał***24 pisze:Ja mam takie pytanie z czystej ciekawości czy Apator Toruń posiada jeszcze jakoś grupe sportową pytam dlatego że jeszcze do nie dawna bylo można o nich usłyszeć a nawet w żuzlu sobie nie żle radzili majać za rywali Polonie-Gkm-Włókniarz!i czy stanowią jakie kolwiek zagrożenie dla kibiców Elany!chodzi czy czasami przeprowadzają jakie ataki czy w Toruniu spokój!nie chodzi mi o szczegóły akcji tylko o ekipe z góry pozdrawiam!
Apator nie wymarł i jeszcze o nas usłyszycie :) pozdRo
-
ostatni raz na derbach byliscie? : )ks1946 pisze:Na chwilę obecną działamy głównie jako FC Radomiaka.pattaya man pisze:mocny debiut..a o jaka wymarla ekipe pytasz?banowac z miejsca takie twory bo wiadomo do czego podobne pytania doprowadza.nazwa tego watku panie nie czytajacy nie piszacy jest zgola inny ze tak powiem pedagogicznie jest zbyt ciezki do ogarniecia przez analfabete..
jesli sie juz tu wpisalem to zapytam o sytuacje Szydlowianki Szydlowiec.chlopaki dzialaja?
[link]
-
Wystarczy przeczytać ze zrozumieniem, fota z jednego z ostatnich wyjazdów, a nie ostatniego. To, że na kolejnym meczu nas było 10 czy 15 to nie znaczy, że nas nie ma na Radomiaku. Zacznij lepiej pilnować swojej ekipy bo na temat innych grup w każdym innym temacie masz najwięcej do powiedzenia.nazwauzytkownika pisze:ostatni raz na derbach byliscie? : )ks1946 pisze:Na chwilę obecną działamy głównie jako FC Radomiaka.pattaya man pisze:mocny debiut..a o jaka wymarla ekipe pytasz?banowac z miejsca takie twory bo wiadomo do czego podobne pytania doprowadza.nazwa tego watku panie nie czytajacy nie piszacy jest zgola inny ze tak powiem pedagogicznie jest zbyt ciezki do ogarniecia przez analfabete..
[link]
-
Piast Nowa Ruda chyba kiedyś szczycił się, że jako jedyny FC mają status zgody czy coś takiego?
-
zgody Śląska rzecz jasna
-
Mam pytanie odnosnie Bieszczad Ustrzyki Dolne czy dzialaja aktualnie i czy mecze derbowe z Sanovia mobilizuja ich jeszcze chocby u siebie?
-
Aktualnie działamy... Na mecze derbowe jedynie mobilizujemy się u Nas.
1 9 5 1
-
W Myszkowie raczej słabo. Starsi jeżdżą na Ruch, wydawane są gadżety fc pod szyldem Bastion Myszków ( szale, koszulki, vlepy ) A na KS uczęszcza raczej młodzież ze slabym dopingiem bez flag. Warte odnotowania liczby z ubiegłego roku to 24 osoby na Radzionków - ELANA i Victoria Jaworzno-KS MYSZKÓW nas ok 90-100. pozdRoViclav pisze:A jak tam w Myszkowie, młyn na KS-ie nadal funkcjonuje, czy chłopaki skupili się tylko na Ruchu?
-
Jantar Ustka działa jeszcze? Forum padło w 2009r, znudziła im się reaktywacja?

-
Jarota Jaroci dziala? jakie liczby w mlynie?
-
Coś tam działa, są FC Lecha Poznań. Ostatnio nawet na meczu z Chojniczanką Chojnice zrobili kartoniadę i dopingowali, ale chyba tylko jedną połowę. Liczby w granicach kilkunastu osób, wiadomo, nie na wszystkich.
-
Obecnie nie działają z tego co wiem,osoby z Ustki jeżdzą na Mecze Gryfa Słupsk!officiallockerz pisze:Jantar Ustka działa jeszcze? Forum padło w 2009r, znudziła im się reaktywacja?
-
MKS Kutno - wspierają swoją zgodę na wyjeździe w 9 osób, a na meczach u siebie nic nie działają?
-
Teraz tez musisz patrzec ze psy i kto normalny raczej takie cos odpuszcza u siebie. Nie jestem z zadnej z tych ekip. Takie zycie
-
Odpowiedź dla AK! Narazie działamy tylko z naszą zgodą. Ale od meczu z UKS SMS Łódź będziemy starać się wystawiać regularnie młyn u siebie jak i zaliczać parę wyjazdów.
j**** internetowych napinaczy!
-
w kutnie jest zajebisty potencjal!! tyle ze nie ma kto tego ogarnac. swego czasu regularnie bywalem na MKSie ale tam niestety mlodziez ma kompleks ULK
-
Polonia Bydgoszcz na pilce dziala?
-
Niedziałają,zaliczają 2-3 mecze w sezonie u siebie tylko jak my (Zawisza) [link]my na wyjezdzie i niema nas w miescie.Wyjazdy opuszczają zupełnie
-
-
zrodlo nigdy nie mialo kibicw, poza pijanymi tubylcami
-
Darłovia Darłowo ???? dzialaja cos ???
-
Pytanie do kibiców z dawnego województwa tarnowskiego: Co się dzieje z Wisłą Szczucin? Działają jeszcze?
-
Walcownia Czechowice, działają u siebie czy tylko na BKSie ?
-
RKS Radomsko, jak wyjazdy?