Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
zkamienicywokolicy

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: zkamienicywokolicy » 30.04.2017, 15:16

Siewier pisze:
zkamienicywokolicy pisze:Mam takie małe pytanko do kogoś ogarniętego o liczby Fc na meczach Widzewa.
Chodzi mi bardziej o Fc z poza aglomeracji łódzkiej (np Ozorków,Kutno,Łęczyca itp). Nie interesują mnie lata 80/90.Ciekawy jestem jak to przedstawia się teraz,gdy Widzew tuła się po niższych ligach. Post bez napinki.Po prostu ciekaw jestem,bo kiedyś często mieliśmy "na oku" zbiórki kibiców jadących na mecz z ww miejscowości (myślę,ze do dzisiaj nie mają pojęcia,ze byli obserwowani),często mijaliśmy się z nimi na trasie, baa nawet pralnie w tych miastach były obserwowane (kmwtw:)).
Jeśli ktoś Ci odpisze coś o liczbach, zwłaszcza po takim wstępie... to z pewnością nikt ogarnięty. Chyba sam rozumiesz :D
Nie liczę na to,ze odpisze mi ktoś kto coś u nich znaczy,bo zapewne takich osób tu nie ma.Przez stwierdzenie "ogarnięty" miałem bardziej na myśli kogoś kto nie żyje napinka, potrafi coś rzetelnie napisać itd :)

iparts.pl
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 30.04.2017, 15:24

A do czego Ci te liczby?
Po kolei chcecie wpadac na zbiorki w zblizonych liczbach?

zkamienicywokolicy

Post autor: zkamienicywokolicy » 30.04.2017, 15:40

NoMatterWhat pisze:A do czego Ci te liczby?
Napisałem Ci baranie,ze jestem ciekawy. Taka Łęczyca coś tam działa,ale Ozorkow i Kutno to teraz (gdy Widzew gra w niższych ligach) takie FC tylko z nazwy i z przyzwyczajenia.Zadałem pytanie,bo chciałbym potwierdzić moja teorie, tak sam dla siebie.

Piszesz "po co te liczby","chcecie wpadać na zbiórki"...
Wg mnie to nie ma gdzie wpadać:)...a jeśli nie potrafisz mi odpowiedzieć to nie pisz.

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 30.04.2017, 16:01

Barana poszukaj u siebie w stadzie. Nikt ci nie bedzie pisal o zadnych liczbach, jak jestes ogarniety to zrozumiesz teoretyku.
Jestes ciekaw to sie przejedz przed meczami po tych miejscowosciach.
Bez odbioru.

error04

Post autor: error04 » 30.04.2017, 16:11

Art1908 pisze:Dobra ku*** , szykuj sie na mecz a nie peplujesz jak baba przed okresem.Nie wiem czy Ty jesteś z ŁKSu czy nie , ale daru pisaniu to Ty nie posiadłeś , a jak na złość napierdalasz poematy na cały ekran.Nie masz kobity żeby ją zruchać , albo kolegów zeby jebnąć flachę jak Bóg przykazał?Zobaczyłeś pare wspominek wiejskich kmiotów i sie podłączasz jakby Cię ktoś pytał.Daj sobie siana z tym pisaniem bo jak 21 lat chodze na ŁKS to z takim składniowym barbarzyńcom nie miałem do czynienia.Zamilcz ku*** , błagamy.
A Ty to tak przez te 21 lat na tym Łksie ładnie nauczyłeś się składać <brawo>
Dobre tez jest to ze 50 min po wpisie kolegi opier.... go ze jeszcze na forum jest :)
A co do "wiejskich kmiotow" to teraz malo ktory "wiesniak" operuje takimi zwrotami jak ty. Rozumiem ze kilkanascie lat temu wyjechałes ze wsi do miast Łódź, szkoda tylko ze wies nie wyjechała z ciebie.
Bez napinki oczywiscie :)
Czas sprawdzic czy juz przegrywacie :)

zkamienicywokolicy

Post autor: zkamienicywokolicy » 30.04.2017, 17:03

NoMatterWhat pisze:Barana poszukaj u siebie w stadzie. Nikt ci nie bedzie pisal o zadnych liczbach, jak jestes ogarniety to zrozumiesz teoretyku.
Jestes ciekaw to sie przejedz przed meczami po tych miejscowosciach.
Bez odbioru.
No widzisz.Zdarzylo się raz czy dwa ostatnio,ze "miałem okazję" byc w tych miastach w dniu Waszego meczu i zbierajacych się kibiców nie uswiadczono.Stad moje pytanie.

A tak poza tym to o ile pamiętam to "fancluby duma Widzewa" i nigdy nie wzbranialiscie się przed pisaniem liczb fc.
Myślę,ze jesteś nic nie znacząca postacią u siebie i gówno wiesz w tym temacie.

sokół

Post autor: sokół » 30.04.2017, 19:18

zkamienicywokolicy pisze:
NoMatterWhat pisze:A do czego Ci te liczby?
Napisałem Ci baranie,ze jestem ciekawy. Taka Łęczyca coś tam działa,ale Ozorkow i Kutno to teraz (gdy Widzew gra w niższych ligach) takie FC tylko z nazwy i z przyzwyczajenia.Zadałem pytanie,bo chciałbym potwierdzić moja teorie, tak sam dla siebie.

Piszesz "po co te liczby","chcecie wpadać na zbiórki"...
Wg mnie to nie ma gdzie wpadać:)...a jeśli nie potrafisz mi odpowiedzieć to nie pisz.

proponuję swoją teorię schować głęboko, takie Kutno wykręciło jeden z lepszych wyników karnetowych spośród FC Widzewa, nie musisz się martwić o te FC ponieważ mają się dobrze ;)

Zgierz

Post autor: Zgierz » 30.04.2017, 20:13

zkamienicywokolicy pisze:Taka Łęczyca coś tam działa,ale Ozorkow i Kutno to teraz (gdy Widzew gra w niższych ligach) takie FC tylko z nazwy i z przyzwyczajenia.Zadałem pytanie,bo chciałbym potwierdzić moja teorie, tak sam dla siebie.
Mało wiesz człeku. Kutno, Łęczyca jak i Ozorków jeżdżą w bardzo dobrych liczbach.
Kutno było jednym z najlepszych FC jeżeli chodzi o ilość sprzedanych karnetów. Pilnują swoich rewirów. Oczekujesz spektakularnych akcji z ich strony? Trzymanie swoich terenów w ryzach jest dużo bardziej pożyteczne.
Ozorków jeździ w lepszych liczbach niż ŁKS z Piotrkowa. Aktywni na murach, wydają gadżety, zawsze obecni. Niejeden FC innego zespołu mógłby się od nich uczyć.
Łęczyca zaprowadziła porządek na własnym podwórku i nie pozwoliła dojść do słowa innemu klubowi niż Widzew.
Także nie martw się o Widzewskie FC. Przeżywamy na prawdę dobry okres.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI

BSM200

Post autor: BSM200 » 30.04.2017, 20:57

Życzę kibicom z wątku łódzkiego wesołych świąt majowych i potężnego grilla.
Wiem, że c*** nie pogoda,ale napić się można

Podobno miasto wydzieliło strefy legalnego grillowania, ale jak się pomylisz i zadomowisz w nieoznaczonych krzakach, to patrol konny lub rowerowy dojebie ci 20 mandatów. Więc ostrożnie

[link], i zaoszczędzić na mandatach:)

Pzdr

zkamienicywokolicy

Post autor: zkamienicywokolicy » 01.05.2017, 01:25

Zgierz pisze:
zkamienicywokolicy pisze:Taka Łęczyca coś tam działa,ale Ozorkow i Kutno to teraz (gdy Widzew gra w niższych ligach) takie FC tylko z nazwy i z przyzwyczajenia.Zadałem pytanie,bo chciałbym potwierdzić moja teorie, tak sam dla siebie.
Mało wiesz człeku. Kutno, Łęczyca jak i Ozorków jeżdżą w bardzo dobrych liczbach.
Kutno było jednym z najlepszych FC jeżeli chodzi o ilość sprzedanych karnetów. Pilnują swoich rewirów. Oczekujesz spektakularnych akcji z ich strony? Trzymanie swoich terenów w ryzach jest dużo bardziej pożyteczne.
Ozorków jeździ w lepszych liczbach niż ŁKS z Piotrkowa. Aktywni na murach, wydają gadżety, zawsze obecni. Niejeden FC innego zespołu mógłby się od nich uczyć.
Łęczyca zaprowadziła porządek na własnym podwórku i nie pozwoliła dojść do słowa innemu klubowi niż Widzew.
Także nie martw się o Widzewskie FC. Przeżywamy na prawdę dobry okres.
Jeśli chodzi o Łęczyce to się zgodze.
Ale nie mów mi dzieciak,ze Kutno i Ozorków to prezne fc.
Jestem często w Kutnie.Nawet znam osoby,ktore coś znaczą i sami przyznają,ze nie jest dobrze jak kiedyś.To,ze kupili dużo karnetow jest jak najbardziej możliwe.Wszyscy kupili dużo,bo te 15k musieliście jakoś uzbierać przecież.Przed otwarciem stadionu/rok temu/dwa/trzy to już tak fajnie nie wyglądało.O widzewskie fc się nie martwię,bo mi to lata.Chodzi mi o to,ze czytając o dobrych Waszych fc j.w. można odnieść wrażenie,ze jestescie niewiadomo jaka siła.Po prostu jest tam dużo kibiców "z telegazety".A siła to żadna.

Jak dla mnie koniec tematu.Ktos chce dalej to ciągnąć zapraszam na prv.

Zgierz

Post autor: Zgierz » 01.05.2017, 11:40

zkamienicywokolicy pisze: Jeśli chodzi o Łęczyce to się zgodze.
Jestem często w Kutnie.Nawet znam osoby,ktore coś znaczą i sami przyznają,ze nie jest dobrze jak kiedyś.To,ze kupili dużo karnetow jest jak najbardziej możliwe.Wszyscy kupili dużo,bo te 15k musieliście jakoś uzbierać przecież.Przed otwarciem stadionu/rok temu/dwa/trzy to już tak fajnie nie wyglądało.O widzewskie fc się nie martwię,bo mi to lata.Chodzi mi o to,ze czytając o dobrych Waszych fc j.w. można odnieść wrażenie,ze jestescie niewiadomo jaka siła.Po prostu jest tam dużo kibiców "z telegazety".A siła to żadna.

Skoro znasz osoby z konkretnego FC, które jak to ujmujesz "coś znaczą" to na c*** zadajesz pytania na forum? Widać jednak gówno wiesz i te "osoby które coś znaczą" chyba mijasz na ulicy nie wiedząc kto jest kim.
Więcej nie będę z tobą dyskutował bo mija się to z celem.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI

zkamienicywokolicy

Post autor: zkamienicywokolicy » 01.05.2017, 12:04

Zgierz pisze:
zkamienicywokolicy pisze: Jeśli chodzi o Łęczyce to się zgodze.

Skoro znasz osoby z konkretnego FC, które jak to ujmujesz "coś znaczą" to na c*** zadajesz pytania na forum? Widać jednak gówno wiesz i te "osoby które coś znaczą" chyba mijasz na ulicy nie wiedząc kto jest kim.
Więcej nie będę z tobą dyskutował bo mija się to z celem.
Zadaje pytanie,bo znam osoby i realia tych miast dzieciak.
A poza tym nie pytam znajomych o liczby.Chcialem się dowiedzieć od takich właśnie "chuliganow" jak ty:)
A Ty dalej p********* i p*********,ale liczb żadnych podać w stanie nie jesteś.Wypucuj chociaż ile tych karnetow takie Kutno wzięło?
Popytaj starszych kolegów,bo zapewne nie masz pojęcia.bez odbioru

showmustgoon

Post autor: showmustgoon » 01.05.2017, 14:20

Ile wczoraj Rotowitych na trybunie i dlaczego znowu bez kompletu?

Pewnie tajemnica.

MW10

Post autor: MW10 » 01.05.2017, 14:38

showmustgoon pisze:Ile wczoraj Rotowitych na trybunie i dlaczego znowu bez kompletu?

Pewnie tajemnica.
Żadna tajemnica, prawie 3,5 koła ludzi jak na każdym meczu. Dlaczego taka liczba? Powód taki sam jak u was gdy na SMS po 200 osób bez fan łaziliście.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 01.05.2017, 14:57

showmustgoon pisze:Ile wczoraj Rotowitych na trybunie i dlaczego znowu bez kompletu?

Pewnie tajemnica.
Na ulicy frekwencja się nie liczy :)

Ale wiem wiem - u was na te 15 tysięcy wszyscy są ogarniętymi fanatykami hue hue....

c*** tam , że sztandarowych flag pilnuje 6 osób , a na Legii w sektorze gości gdzie was komplet był , popłoch sieje kilku ochroniarzy i cały sektor czerwonych ucieka jakby do was z ostrej strzelali :D

abc123456

Post autor: abc123456 » 01.05.2017, 15:09

I nie lepiej było pisać w spkoju jak to miało miejsce ostatnio niż robić z siebie imbecyla i zwykłego kłamce?MW10 pokaż no wszystkim kiedy ich było 200 na meczu:)Zaczynaliście od 900 a teraz już 200 się zrobiło.Jak nie potrafisz tego udowodnić to po prostu zrobiłeś z siebie kłamce i takiego cie juz tu zapamiętają.Dajecie się podpuszczać jakimś czerwonym pajacom a potem wychodzicie,jedni i drudzy na kretynów bąć zwykłych cykorów jak swego czasu rabin.

abc123456

Post autor: abc123456 » 01.05.2017, 15:22

Oczywiście miało być bądź nie "bąc";)Tak czy siak robicie przypał całej kibicowskiej Łodzi.

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 01.05.2017, 15:24

Żadna tajemnica, prawie 3,5 koła ludzi jak na każdym meczu. Dlaczego taka liczba? Powód taki sam jak u was gdy na SMS po 200 osób bez fan łaziliście.
Konkretnie, data, mecz.
https://t.me/pump_upp

abc123456

Post autor: abc123456 » 01.05.2017, 16:09

Są zdięcia więc w czym problem by to udiwodnić?Zaczynaliście od 900 bo oni podali jakieś 1500 teraz z biegiem dni ta liczba do 200zmalała,za tydzień będzie zero:)

old school CRBB

Post autor: old school CRBB » 01.05.2017, 17:18

Ktoś kiedyś od czerwonych pytał czym jest ta wasza ,, stylówka,, którą się tak jaracie? Na ostatnim meczu był jej najlepszy przejaw gdy ,,młynowy,, dostał pod kobiec meczu ostry opierdol od kibica i kto był ten wie o co chodzi. Nie znam widzewskiego klimatu na zegarze ale ciężko mi sobie wyobrazić taką sytuację u was.
P.s czy na Widzewie też jest spontan ? Trybuny same ,,jadą ,, z dopingiem nie czekając na młyn.Ogólnie Sokół się ostro postawił, widoczny brak Jewhena , zmarnowane okazje,ale wg mnie remis sprawiedliwy piłkarsko.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 01.05.2017, 17:24

abc123456 pisze:Są zdięcia więc w czym problem by to udiwodnić?Zaczynaliście od 900 bo oni podali jakieś 1500 teraz z biegiem dni ta liczba do 200zmalała,za tydzień będzie zero:)
WidzewskaCharyzma pisze: Konkretnie, data, mecz.
Łapcie zaklamance... i teraz ciekaw jestem waszych odpowiedzi :)
[youtube]http://m.youtube.com/watch?v=7Z0anmud0-Q[/youtube]
Ile tam jest osob na prostej , 200 ? Chyba nawet nie ..
Oczywiście flag nie powiesiliscie dlatego że was tak dużo było co ?? :-D
Wasz oficjalny portal podawał najpierw 999 osób czyli max co was moglo wejść , jak pojawił się ten mecz na YouTube to już zmienili na 500.
Ale i tak czerwoni JAK ZAWSZE ZE WSZYSTKIM będą po jakimś czasie wkręcać że nic takiego nie miało miejsca, nawet jak to ma c**** za znaczenie w chwili obecnej to muszą KŁAMAĆ bo mają to w NATURZE , heh jakie to żałosne .
I te 16 koła teraz to sami fanatycy oczywiście , którzy w przypadku takich meczów jak ten powyżej nie wiedzieli gdzie się stadion znajduje.
Był jeszcze jeden taki mecz na smsie gdzie was też nawet 500 nie było , i to oczywiście tez kłamstwo he ??

Szkoda że znowu zaczyna się robić tutaj taki burdel jak wcześniej . Każdy widzi że czerwoni jak zawsze prowokują srając się o nasze liczby a później bezczelnie zaklamują swoje i robią z ludzi idiotów ...

Jatoja49

Post autor: Jatoja49 » 01.05.2017, 18:09

old school CRBB pisze:Ktoś kiedyś od czerwonych pytał czym jest ta wasza ,, stylówka,, którą się tak jaracie? Na ostatnim meczu był jej najlepszy przejaw gdy ,,młynowy,, dostał pod kobiec meczu ostry opierdol od kibica i kto był ten wie o co chodzi. Nie znam widzewskiego klimatu na zegarze ale ciężko mi sobie wyobrazić taką sytuację u was.
P.s czy na Widzewie też jest spontan ? Trybuny same ,,jadą ,, z dopingiem nie czekając na młyn.Ogólnie Sokół się ostro postawił, widoczny brak Jewhena , zmarnowane okazje,ale wg mnie remis sprawiedliwy piłkarsko.
Blagam ku*** przestan sie kompromitowac z ta stylowka, bylem na waszym meczu z Jaga i widzialem co tam sie u was dzieje. Fanatykow to tam moze macie 200 osob reszta to szkoda gadac, nic nie prezentujecie na tej trybunie, a do dopingu na Widzewie to wam ku*** lata swietlne brakuje , mało tego na trybunie dla vipow widzialem wiecej ludzi ogarnietych , dopingujacych niz u was na calej trybunie, jestescie ku*** takimi klamcami ze jak ktos nie odwiedzi obu stadionow to nie uwierzy. Jak juz chcecie byc tacy stylkowi to fakt jestescie, stylowo oryginalnie chujowi, nie pisze tu wiecej bo propaganda tych zjeebow mnie wkurwia :D nara

Master1

Post autor: Master1 » 01.05.2017, 18:10

Ale ty k**** żydowska musisz mieć z****** życie. ...pół majówki szukasz filmików, które i tak nic nie oddają i wszyscy maja w d****...Macie lidera placki,ładna trybuna he he ,chęci awansu i przychodzi 3 koła zawodzących cos mośkow,żal was patusy.Do tego mówi się o 3 mln długów, czyli lecicie na dno ,razem z wasza śmieszna ,patologiczna stylowa ha ha.Do Widzewa to wy lata świetlne, ale tak było zawsze.Trzy literowa...

jankes1010

Post autor: jankes1010 » 01.05.2017, 18:11

Mecz odbyl sie 4 listopada PIĄTEK godz 13.00 z Polonia Piotrkow. Druga sprawa jest tam jeszcze druga trybuna gdzie kibice zasiadaja i ogladaja mecz

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 01.05.2017, 18:16

Tak u nas też inne trybuny jadą czasem same z dopingiem. Szczególnie na trybunie C jedna osoba próbuje zarzucac doping ;-). Juz kiedys pisałem,że był taki jeden mecz bez flag i z tragiczną frekwencją. Było to w tygodniu około południa. Co do waszego wczorajszego meczu to zobaczcie sobie na ostatnie minuty. Ewidentny karny dla Sokoła. Komentator powiedział coś w stylu: to już wiadomo kto ma awansować.

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 01.05.2017, 18:43

Tych meczów miało być kilka, jeszcze Byczyne podajcie będzie jeszcze fajniej i oryginalniej. 3200 taka jest wasza liczba na ostatnim meczu, meczu lidera i głównego pretendenta do awansu, istny szał c****.
https://t.me/pump_upp

ban82

Post autor: ban82 » 01.05.2017, 19:18

WidzewskaCharyzma pisze:
Konkretnie, data, mecz.
Dostałeś odpowiedź, po raz kolejny wyszedłeś na durnia i dalej ujadasz.
Przestań sie chłopie kompromitować.

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 01.05.2017, 19:19

Panowie z drugiej strony miedzy porównywanie naszej frekwencji z sms, czy tez Byczyny, do waszej obecnej jest po prostu słabe z bardzo wielu powodów o których nie ma sensu więcej pisać. Przechodziliście to samo pod koniec prezesury Goszczyńskiego. Teraz macie nowy stadion/trybunę, gracie o awans i sami doskonale zdajecie sobie sprawę, że na każdym meczu powinien byc was komplet.

Co do frekwencji FC. Niech nikt nie liczy na podanie tu liczb w jakich jeżdżą. Wiadomo, że w przypadku jaki ostatnio miał miejsce u nas na meczu z Lechia Tomaszów Mazowiecki, gdzie nasz FCTM miał mobilke, która bardzo przyzwoicie im wyszła to się o tym pisze, a w innych przypadkach się o tym nie pisze. Wiedza Ci co maja wiedzieć i to wystarczy. Tyczy się to całej Polski i wy biali w niczym się nie różnicie. Kiedyś pytał ktoś od nas o wasze liczy Piotrkowa i Włocławka i tez nie uzyskał odpowiedzi.

Reasumując, czy nie lepiej czytać ten temat bez pocisków i ubliżania sobie nawzajem? Oczywiste jest że wpadki, potknięcia wroga cieszą równie bardzo jak sukcesy swojej drużyny, ale róbmy to na poziomie, a nie jak patusy z rynsztoka.

1925

Post autor: 1925 » 01.05.2017, 19:24

Ja p******* .... entlicheck .... ile razy bedziesz jeszcze przypierdalac sie do nich o ilosc ludzi na meczu ? My tez zaliczylismy w okregowym PP w c*** slaba liczbe 400 os. na meczu z Nerem Poddębice. Stalo sie ?? Stalo !! To juz historia ....
A Ty wracasz do owej historii rozpierdalajac swoimi rozkminkami temat ( znakomicie wtóruje Ci w tym z ich strony master1 ) Kazdy kto mieszka w Łodzi wie co i jak tu wygląda a Ty walczysz na tym forum i walczysz. Zastanow sie co i komu probujesz udowadniac ...

Walnij teraz z ziomkami albo Maniurką, Rodowitą i pamietaj ze 3.05 jest dla Nas bardzo wazny mecz.

Pzdr
:arrow:

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 01.05.2017, 19:27

Całe kibice net , na 1 wpis kogoś z Łksu 5 wpisów czerwonych pieniaczy. Tłumaczenia , odwracanie kota ogonem , zwykle ściemy i obrażanie . To przez was pedały ten temat wygląda jak wygląda i teraz doskonale to widać . Zadajecie pytania tylko po to żeby się pospinac i prowokować.
Jatoja49 , myślisz że ci ktoś fredzlu "obiektywny " uwierzy w to że byłeś na meczu Łksy i że z Widzewem nie masz nic wspólnego?? i że Widziałeś u nas na trybunie mniej fanatyków niż na Widzewie na vipach :D ? Co za zjeb.
Wg Ciebie jesteśmy chujowi pospinana k**** , w takim razie cała Polska się śmieje ze ci " chujowi " zajebali wielkim Widzewiakom 4 flagi , tylko w ostatnim czasie .... :) Ale fakt... karnetów mamy mniej , doping też gorszy , kładę na to , dokładnie tak samo jak czerwone lamusy po raz kolejny pogodzily się ze stratą sztandarowych flag...

1925- to nie ja zacząłem temat frekwencji tylko czerwoni po prostu stwierdzili że nic takiego nie było i chcieli dowodów . Proste chyba ... Pomijam już fakt że po raz enty zesrali się i zaczęli nasmiewac z naszej frekwencji . Z mojej strony fin.

abc123456

Post autor: abc123456 » 01.05.2017, 19:29

Ja pitole mecz w piątek o 13ej nie wiedziałem ze mozna w takim okresie mecz wyznaczyć,nawet w 6lidze uwzględnia się np.pracę zawodników.

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 01.05.2017, 19:30

Dodam tylko,że po drugiej stronie mogło wtedy zasiąść kilkadziesiat osob na balkonie i tylko tyle,więc nie ma co o tym pisać. Również na meczu z Sokołem wg 90 minut było u was 300 osob. Frekwencja na Łks się ustabilizowała i nie ma po co pisać o tym co mecz. Jest i tak lepsza niż w poprzednich rundach. W tamtym sezonie to rzadko przekraczali te 3 tysiące, a teraz nie schodzą poniżej tej liczby.

jizzah

Post autor: jizzah » 01.05.2017, 19:41

Wez "Adi" juz skoncz pierdolic...
Mam ręce nimi kręcę a ty stoisz i się boisz :)

old school CRBB

Post autor: old school CRBB » 01.05.2017, 19:44

Jatoja49 pisze:
old school CRBB pisze:Ktoś kiedyś od czerwonych pytał czym jest ta wasza ,, stylówka,, którą się tak jaracie? Na ostatnim meczu był jej najlepszy przejaw gdy ,,młynowy,, dostał pod kobiec meczu ostry opierdol od kibica i kto był ten wie o co chodzi. Nie znam widzewskiego klimatu na zegarze ale ciężko mi sobie wyobrazić taką sytuację u was.
Blagam ku*** przestan sie kompromitowac z ta stylowka, bylem na waszym meczu z Jaga i widzialem co tam sie u was dzieje. Fanatykow to tam moze macie 200 osob reszta to szkoda gadac, nic nie prezentujecie na tej trybunie, a do dopingu na Widzewie to wam ku*** lata swietlne brakuje , mało tego na trybunie dla vipow widzialem wiecej ludzi ogarnietych , dopingujacych niz u was na calej trybunie, jestescie ku*** takimi klamcami ze jak ktos nie odwiedzi obu stadionow to nie uwierzy. Jak juz chcecie byc tacy stylkowi to fakt jestescie, stylowo oryginalnie chujowi, nie pisze tu wiecej bo propaganda tych zjeebow mnbieie wkurwia :D nęra
Kolego zgadzam się z tobą że do waszego dopingu(140000 (4000 zegar)) nam brakuje,nie jestem na tyle tępy by tego nie widzieć, pytanie dotyczyło tego czy zwykły kibic zjebał młynowego jak szmaciarz konia, a pobiewarz miał rację wg mnie większość poszła za nim. Co do dopigu czy u was zdarzyło się że inny sekror pokonał zegar na doping? Dla wszystkich udanej majówki. Tylko derby!!!!!

łodzianin98

Post autor: łodzianin98 » 01.05.2017, 19:49

Dopóki się doping na ŁKSie w jakiś sposób nie ogarnie od strony repertuaru to więcej osób nie będzie, na pewno nie w tej rundzie. No sorry, ale "strzelcie k***** gola" w meczu z Ostródą co nie ma nic do Nas, ani nie brata się z rywalem jest dla mnie słabe. Poza tym przemieszanie się każdego z każdym też organizację dopingu rozpierdala, nie ma takiej osoby jak Stolara na Widzewie co jak ryknie to każdy wie co ma robić.

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 01.05.2017, 20:04

Nie, nie zdarzyło się.
Zegar jest swoistym dyrygentem i to on zapodaje przyśpiewki.
Choc jestem zdania, ze potencjał w innych trybunach jest, co widać przy śpiewie na cztery trybuny.

old school CRBB

Post autor: old school CRBB » 01.05.2017, 20:15

EL 1910 pisze:Nie, nie zdarzyło się.
Zegar jest swoistym dyrygentem i to on zapodaje przyśpiewki.
Choc jestem zdania, ze potencjał w innych trybunach jest, co widać przy śpiewie na cztery trybuny.
Dzięki za Re bez napinki.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 01.05.2017, 20:17

łodzianin98 pisze:Dopóki się doping na ŁKSie w jakiś sposób nie ogarnie od strony repertuaru to więcej osób nie będzie, na pewno nie w tej rundzie. No sorry, ale "strzelcie k***** gola" w meczu z Ostródą co nie ma nic do Nas, ani nie brata się z rywalem jest dla mnie słabe. Poza tym przemieszanie się każdego z każdym też organizację dopingu rozpierdala, nie ma takiej osoby jak Stolara na Widzewie co jak ryknie to każdy wie co ma robić.
Jak nie masz pojęcia to nie p****** bzdur. Jest taka osoba tylko z pewnych względów daje sobie spokój i ewentualnie sporadycznie wejdzie na gniazdo i coś zarzuci. Doping u Nas słabo ale to ze względu prowadzenia dopingu przez osoby z ruchem ultras mało związane. Tyle.

old school CRBB

Post autor: old school CRBB » 01.05.2017, 20:33

łodzianin98 pisze:Dopóki się doping na ŁKSie w jakiś sposób nie ogarnie od strony repertuaru to więcej osób nie będzie, na pewno nie w tej rundzie. No sorry, ale "strzelcie k***** gola" w meczu z Ostródą co nie ma nic do Nas, ani nie brata się z rywalem jest dla mnie słabe. Poza tym przemieszanie się każdego z każdym też organizację dopingu rozpierdala, nie ma takiej osoby jak Stolara na Widzewie co jak ryknie to każdy wie co ma robić.
100% racji póki Galera nie będzie miała swojego sektora to będzie chujnia, mnie osobiście głupio było jechać z ,,kto nie skacze jest z żydzewa ,, jak obok był ojciec z 4- letnim smykiem.

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 01.05.2017, 20:37

Panowie z Łksu, prawda jest taka, że u was doping nigdy nie był silną stroną. Macie swoje inne mocne strony, ale na pewno nie jest to doping. Nie chce tu pisać o przyczynach, bo to nie moja sprawa. Młynowy musi mieć charyzmę i posluch, bez tych cech choćby nie wiem jak był groźny to nic z tego nie wyjdzie. Kolejna wazna sprawą jest repertuar, angażowanie innych trybun, reagowanie na wydarzenia na boisku. U nas z moich obserwacji dochodzi do sytuacji, że osobom które nie śpiewają jest po prostu głupio jak widzą, że każdy dookoła śpiewa. Inna sprawa jest taka, że u nas też już z tym dopingiem nie jest tak jak bylo przed spadkiem ( Remesy, mecze wyjazdowe z Lechem) wtedy to było prawdziwe piekło.

ODPOWIEDZ