Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
oj zydzi zydzi co wy macie w tych lbach. Myslisz jeden z drugim pajace ze jak ŁKS bedzie mial nowy stadion to nie ruszy to uspionych fanow ŁKSu? Na kazdym nowym stadionie w Polsce bylo tak samo. Nowy stadion, od razu dobra frekwencja. Zobaczymy w przyszlym sezonie ilu waszych koszeRnych bedzie na meczach. Za czasow ekstraklasy zapelnialiscie wasz kuRnik tylko na mecze z Legia czy Lechem a teraz macie czelnosc pierdolic cos o frekwencji? U nas na meczach tez bywalo po 15 000 ludzi ( nie bede mowil o latach 80tych i starszych). Jak mozecie mowic ze ŁKS jest malym klubem? Kazdy w Polsce wie ze w Łodzi jest ŁKS I Widzew. To ze zagraliscie sezon w lidze mistrzow nie oznacza, ze jestescie jacys wielcy. Wasza megalomania i wmawianie sobie jacy to jestescie wielcy wynika z kompleksow. Nie chce sie czytac tego tematu, bo za kazdym razem jak ktos napisze pare postow zaraz zaczynacie napinke. Zwalacie cala wine typa Entlic a tak naprawde sami ja zaczynacie, manipulatorzy...
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
WidzewskaCharyzma pisze: To jest tak ja z tym że przez lata wyśmiewają nasze fancluby, nazywają ich wieśniakami ale jak tylko z jakiegoś miasta ktoś pojawi się na łksie to się ze szczęścia posikać chcą, vel. przeżuty ...
kolego, kolejna literówka Ci sie trafiła. No chyba że to taki przypadkowy błąd to przepraszam.
-
Podmiejski Pejsie nie byłbym tego taki pewny ;pImperatorMistrz pisze:Widzew przedstawił oprawę "Fan cluby dumą Widzew" i możesz być pewny, że jak na największe kluby przystało jesteśmy dumni z naszych fan clubów:) problem byłby dopiero jakby zaczęli zjeżdżać Chinczycy z aparatami ale póki co nam to nie grozi. Widzew kojarzony jest z Łodzią wśród Polaków o wiele bardziej niż Łks i możesz być tego pewny.
-
Oj Widzewiaki, ten wasz spam po stracie flag jest prawdziwym miodem dla moich uszu. Nic dla was nie zostało po za walczeniem i w internecie i chwaleniem się frekwencją na nowym stadionie, gdyż niczym innym nie możecie :). Cały czas zwalacie winę na kolesia od nas, że rozpierdala ten temat, a sami wdajecie się w nim dyskusje lub ją rozpoczynacie, no ale tak jak mówiłem wam to odpowiada. Co do tych waszych ogólnych wypocin nawet nie bedę się wypowiadał, bo pewnie sami nie wierzycie w to co piszecie. W końcu nikt nie może być aż tak głupi :)
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
nigdy nie zejdę na złą stronę.
-
Ty z PO jesteś,czy z SLD,że taką hipokryzję uprawiasz?W latach 70-tych to akurat Widzew pobił wasz rekord frekwencji przy al.Unii,pewnie nawet o tym nie wiesz???Głupio trochę,gdy wróg u wroga może poszczycić się takim czymś,bo wasz mecz to wtedy nie był....Oczywiście piszę o faktach,drugim faktem wtedy jest,że miasto do was należało,i tego nie mam zamiaru negować.U was bywało 15 koła na meczu,w nowożytnych czasach tylko na derbach i w kupionym sezonie za Ptaka,to też fakty.....W Lidze Mistrzów zagraliśmy sezon,ale w odpowiedniku wcześniejszym kilka razy już tak,was jakoś tylko pamiętam z pogromu z Liechtensteinem,ale chyba z MC też graliście dzięki Ptakowi(to była chyba nawet druga tura).W Polsce i owszem,znają dwa łódzkie kluby,za granicą ta wiedza już inaczej wygląda,i sami o tym wiecie,więc tych tematów tutaj brak.Pierwsze 3 zdania przemilczę,bo są idiotyczne,jedynie mogę powiedzieć,że co tydzień otwieramy ten nasz stadion,bo o tym frekwencja świadczy i walka o bilety,ale po co mi polemizować o tym,kiedy mordka mi się uśmiecha widząc to,co się u nas dzieje.Mamy stadion,na tym poziomie rozgrywek wręcz szokującą frekwencję,wy macie nasze 4 flagi i na pewno kibolsko jesteście do przodu,ale czy kibicowsko?Czy przyszłościowo?Dla mnie to żart,przykry,ale te ponad 13-14 tys.ludzi na stadionie jest wyznacznikiem,co was może wkrótce spotkać...Sami o tym wiecie,my dołożymy wszelkich starań,aby tą tendencję utrzymać,bo dzięki waszemu wspaniałemu stowarzyszeniu mamy przewagę i zobaczymy,co za kilka lat wyjdzie z tego.Macie to,co chcieliście,wypasioną trybunę i brak oświetlenia,my mamy stadion za grosze,z którego jesteśmy dumni,bo w odróżnieniu do was na P138 zostało serce włożone,a nie jak u was przypadkowy zwycięzca przetargu....total1908 pisze:oj zydzi zydzi co wy macie w tych lbach. Myslisz jeden z drugim pajace ze jak ŁKS bedzie mial nowy stadion to nie ruszy to uspionych fanow ŁKSu? Na kazdym nowym stadionie w Polsce bylo tak samo. Nowy stadion, od razu dobra frekwencja. Zobaczymy w przyszlym sezonie ilu waszych koszeRnych bedzie na meczach. Za czasow ekstraklasy zapelnialiscie wasz kuRnik tylko na mecze z Legia czy Lechem a teraz macie czelnosc pierdolic cos o frekwencji? U nas na meczach tez bywalo po 15 000 ludzi ( nie bede mowil o latach 80tych i starszych). Jak mozecie mowic ze ŁKS jest malym klubem? Kazdy w Polsce wie ze w Łodzi jest ŁKS I Widzew. To ze zagraliscie sezon w lidze mistrzow nie oznacza, ze jestescie jacys wielcy. Wasza megalomania i wmawianie sobie jacy to jestescie wielcy wynika z kompleksow. Nie chce sie czytac tego tematu, bo za kazdym razem jak ktos napisze pare postow zaraz zaczynacie napinke. Zwalacie cala wine typa Entlic a tak naprawde sami ja zaczynacie, manipulatorzy...
-
przeciez od dawna ten temat wyglada tak, ze zydzewiaki tworzą swoje herezje i p******* wymysły jakby zyli na jakiejs rownoległej planecie, a jak ich prostuje i zaczynam przedstawiac nasz punkt widzenia, to czerwoni zaczynaja sie gotowac , spinac , srac, i obrazac, i oczywiscie zwalaja wine na mnie. tylko idiota by nie zauwazyl ze na takim patencie lecą odkad sie tu zaczalem wpisywac...
zydzewiaki - wy sie bedziecie srali , że ''ciagle te flagi i flagi'' , a wy ku*** pierdolicie cały czas jedynie o stadionie, frekwencji i karnetach, non stop, chyba ze wam sie uda zajebac komus czapke albo rozgonic pare osob, to tez oczywiscie pierdolicie o tym przez kolejne strony. i kto tu jest smieszny monotematyczny jebane podmiejskie megalomany ?
przeciez to dla was powinna byc ujma jesli pokazujecie caly czas jacy to jestescie od nas wieksi i lepsi a jednoczesnie przez tych ''malutkich'' jestescie upokarzani jak pierdolone ofiary losu...
ostatnio w ganiankach na miescie macie plecy, a sami zaczeliscie picki wyliczanke na poczatku roku, i pucowaliscie sie ze wszystkiego nawet jak przekopaliscie 2 osoby to byłą mega akcja..... teraz juz cicho siedzicie na pizdach jak pod grafami zostaliscie rozgonieni pare razy pod rzad, a wczesniej mega akcje robiliscie jak na Chojnach przegoniliscie paru odnawiajacych malarzy, i to swiadczylo o waszej mega chuliganskiej aktywnosci hahaha PIERDOLENI HIPOKRYCI - RTS- ŻYDZI !
zydzewiaki - wy sie bedziecie srali , że ''ciagle te flagi i flagi'' , a wy ku*** pierdolicie cały czas jedynie o stadionie, frekwencji i karnetach, non stop, chyba ze wam sie uda zajebac komus czapke albo rozgonic pare osob, to tez oczywiscie pierdolicie o tym przez kolejne strony. i kto tu jest smieszny monotematyczny jebane podmiejskie megalomany ?
przeciez to dla was powinna byc ujma jesli pokazujecie caly czas jacy to jestescie od nas wieksi i lepsi a jednoczesnie przez tych ''malutkich'' jestescie upokarzani jak pierdolone ofiary losu...
ostatnio w ganiankach na miescie macie plecy, a sami zaczeliscie picki wyliczanke na poczatku roku, i pucowaliscie sie ze wszystkiego nawet jak przekopaliscie 2 osoby to byłą mega akcja..... teraz juz cicho siedzicie na pizdach jak pod grafami zostaliscie rozgonieni pare razy pod rzad, a wczesniej mega akcje robiliscie jak na Chojnach przegoniliscie paru odnawiajacych malarzy, i to swiadczylo o waszej mega chuliganskiej aktywnosci hahaha PIERDOLENI HIPOKRYCI - RTS- ŻYDZI !
-
yurez pisze:Gringo nie strasz bo sie zesrasz. Zdarzysz zmienic sobie zameldowanie i numer pesel? bo będzie poszukiwanie po liscie pewnego trzydziestoparolatka na adresie z retkinii he he heEntlicheck pisze:Zaoranie to będziesz miał w połowie maja , na własnym stadionie :)
a co pizdzielcu? macie tam na pierdzewie jakies nowe zwyczaje, czy o c*** ci chodzi tumanie ze tak bredzisz ?
chyba zes spadł prosto z ruskiego czerwonego c****, albo nigdy nie byles na wyjezdzie.... ''he he he''
-
Trzeba byc wysokiej klasy idiotą żeby porównywać dokonania piłkarzy ŁKS-u z osiągami piłkarzy Widzewa. "to że zagraliście raz w lidze mistrzów nie oznacza że jesteście jacyś wielcy" i mówi to kibic klubu którego największym sukcesem był remis na własnym stadionie z Manchesterem United w eliminacjach do tejże Ligi. Mozecie sobie ubliżać do woli ale darujcie sobie sportowe porównania. Już więcej nie przeszkadzam.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
[quote="Entlicheck" RTS- ŻYDZI ![/quote]
Przemilczę twoje wywody wcześniejsze,ale te ostanie słowa mnie bawią....Historia was określa jednoznacznie,biało-czarny żydowski klub założony przez mojżeszowych,nawet w teraźniejszości wasz kibol Papis zasuwa w jarmułce,a wcześniej ma świecznik żydowski(nie wiem,jak to się nazywa,sorki)....Kto więc jest rodowitym żydem w Łodzi??????Miłego wieczoru,ale macie flagi....
Przemilczę twoje wywody wcześniejsze,ale te ostanie słowa mnie bawią....Historia was określa jednoznacznie,biało-czarny żydowski klub założony przez mojżeszowych,nawet w teraźniejszości wasz kibol Papis zasuwa w jarmułce,a wcześniej ma świecznik żydowski(nie wiem,jak to się nazywa,sorki)....Kto więc jest rodowitym żydem w Łodzi??????Miłego wieczoru,ale macie flagi....
-
zydzewiaki - wy sie bedziecie srali , że ''ciagle te flagi i flagi'' , a wy ku*** pierdolicie cały czas jedynie o stadionie, frekwencji i lidze mistrzów, non stop, chyba ze wam sie uda zajebac komus czapke albo rozgonic pare osob, to tez oczywiscie pierdolicie o tym przez kolejne strony... i kto tu jest smieszny monotematyczny jebane podmiejskie megalomany ?
przeciez to dla was powinna byc ujma jesli pokazujecie caly czas jacy to jestescie od nas wieksi i lepsi , a jednoczesnie przez tych ''malutkich'' jestescie upokarzani jak pierdolone ofiary losu...
ostatnio w ganiankach na miescie macie plecy, a sami zaczeliscie picki wyliczanke na poczatku roku, i pucowaliscie sie ze wszystkiego , nawet jak przekopaliscie 2 osoby to była mega akcja, a my niby skitrani siedzimy i sie boimy.....
teraz juz cicho siedzicie na pizdach, jak pod grafami zostaliscie rozgonieni pare razy pod rzad na waszych osiedlach, a wczesniej mega akcje robiliscie jak na Chojnach przegoniliscie z ciezkim sprzetem paru odnawiajacych malarzy z ŁKSu, i to swiadczylo o waszej mega chuliganskiej aktywnosci... przeciez wystarczy cofnac sie pare stron wstecz....
natomiast regularne żniwa przed waszymi meczami gdzie tracicie barwy hurtowo, to jest też nasza slabosc bo atakujemy z partyzanta i kroimy ''janków z brzuchami'' hahaha ...
kolejna sprawa sraliscie się o naszą flage ŁKS LODZ POLSKA na 1 wyjezdzie, gdzie i tak c**** byscie nas atakowali, ale musieliscie nas powkurwiać i popierdolić sobie ze jestesmy ''kalkulatory'', a po ostatnim wyjezdzie gdzie pojawili sie Uliczni Wojownicy na płocie juz tez pizdy na zamek zamkneliscie ....
PIERDOLENI HIPOKRYCI - RTS- ŻYDZI !
przeciez to dla was powinna byc ujma jesli pokazujecie caly czas jacy to jestescie od nas wieksi i lepsi , a jednoczesnie przez tych ''malutkich'' jestescie upokarzani jak pierdolone ofiary losu...
ostatnio w ganiankach na miescie macie plecy, a sami zaczeliscie picki wyliczanke na poczatku roku, i pucowaliscie sie ze wszystkiego , nawet jak przekopaliscie 2 osoby to była mega akcja, a my niby skitrani siedzimy i sie boimy.....
teraz juz cicho siedzicie na pizdach, jak pod grafami zostaliscie rozgonieni pare razy pod rzad na waszych osiedlach, a wczesniej mega akcje robiliscie jak na Chojnach przegoniliscie z ciezkim sprzetem paru odnawiajacych malarzy z ŁKSu, i to swiadczylo o waszej mega chuliganskiej aktywnosci... przeciez wystarczy cofnac sie pare stron wstecz....
natomiast regularne żniwa przed waszymi meczami gdzie tracicie barwy hurtowo, to jest też nasza slabosc bo atakujemy z partyzanta i kroimy ''janków z brzuchami'' hahaha ...
kolejna sprawa sraliscie się o naszą flage ŁKS LODZ POLSKA na 1 wyjezdzie, gdzie i tak c**** byscie nas atakowali, ale musieliscie nas powkurwiać i popierdolić sobie ze jestesmy ''kalkulatory'', a po ostatnim wyjezdzie gdzie pojawili sie Uliczni Wojownicy na płocie juz tez pizdy na zamek zamkneliscie ....
PIERDOLENI HIPOKRYCI - RTS- ŻYDZI !
-
Ale żeby nie było Ci tak kolorowo kibicu sportowych porównań to w lidze wszech czasów od zawsze oglądacie nasze plecy.Więc się już tak podniecaj.Hustin Doffman pisze:Trzeba byc wysokiej klasy idiotą żeby porównywać dokonania piłkarzy ŁKS-u z osiągami piłkarzy Widzewa. "to że zagraliście raz w lidze mistrzów nie oznacza że jesteście jacyś wielcy" i mówi to kibic klubu którego największym sukcesem był remis na własnym stadionie z Manchesterem United w eliminacjach do tejże Ligi. Mozecie sobie ubliżać do woli ale darujcie sobie sportowe porównania. Już więcej nie przeszkadzam.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
Dla Nas ŁKS to cos wiecej niż piłka nożna. Koszykówka,siatkówka,o wcześniejszych czasach nie mówiąc. Możecie pomarzyć o takich sukcesach. I ta nagonka na Cosinus,gdzie są w nazwie waszych koszykarek to strzał w wasze stopy. Ale dla was Widzew to tylko piłka. Dla Nas to cała sportowa historia,historia tego miasta. Ilu macie Olimpojczyków? Nie samą piłką żyje człowiek.
-
Zamknąć mordy dzieci papisa i Abrahama. Bardzo się was źule z Limanki boimy...na kilkanaście tysi kiboli co mecz, to i kogoś upolujecie, ale jeździmy w barwach z całej Górnej i gdzie ten kales się pytam? was za to ciężko i żal ganiac bo jak widziałem ten pochodzik ze śmierdzącego starego Polesia ,to same downy gwałcone przez swoich ojcow plus młodociane prostytutki z okolicy i oczywiście śpiewy anty Widzew..oto cały pato kales. o nas się nie bójcie, bo jesteśmy siła o jakiej wam się nie śniło .Jebał pies cały kales i jego paraolimpijczyków
-
Z okazji Świąt chciałbym wszystkim kibicom Widzewa złożyć jak najlepsze życzenia.
Kibice spod dworca kaliskiego jak wiadomo nie obchodzą chrześcijańskich świąt, więc aby nie czuli się wykluczeni życzę im smacznej macy :]
Kibice spod dworca kaliskiego jak wiadomo nie obchodzą chrześcijańskich świąt, więc aby nie czuli się wykluczeni życzę im smacznej macy :]
-
Nie samą piłką człowiek żyje? haha jeśli myślicie, że wyleczycie swoje kompleksy hokejem czy ping pongiem to gratuluje:) Widzew jest znany w całej Polsce dzięki tej lidze mistrzów czy pokonaniu wielu dużych klubów w latach 80 i przyniósł dumę nie tylko Łodzianom ale też Polakom już nie wspominając, że na mundialu w Hiszpanii w 82 kadra była oparta na Widzewiakach:) widać, że was piłka nie interesuje bo na meczach ludzi tyle co w Niecieczy więc w********** na rzut tyczką czy pchnięcie kulą. Chcesz być skazany na przeciętność? Wybierz łks i ani twoja drużyna nie wzbudzi żadnych emocji(osiągnięcia na poziomie Zagłębia Lubin?) w kraju ani jej kibice nie zrobią na nikim wrażenia w PL, po prostu tło dal największych ligowych klasyków. PS w sumie to nie wiem po c*** robicie oprawy jak nawet nikt na żywo ich nie zobaczy? po drugiej stronie nie ma kto usiąść aby podziwiać to działo sztuki ani goście nie będą mieli okazji:) Oznak czasów aby jebnąć oprawę i zrobić zdjęcie, takie życie kibica łks.
-
A to oprawy się robi dla kibiców, żeby poklaskali? Myślałem, że oprawa to jeden z elementów dopingu i wsparcia piłkarzy oraz podkreślenia istotności rangi potyczki lub jakiegoś wydarzenia.ImperatorMistrz pisze:w sumie to nie wiem po c*** robicie oprawy jak nawet nikt na żywo ich nie zobaczy? po drugiej stronie nie ma kto usiąść aby podziwiać to działo sztuki ani goście nie będą mieli okazji:) Oznak czasów aby jebnąć oprawę i zrobić zdjęcie, takie życie kibica łks.
Mocno mnie zaskoczyłeś takim tonem wypowiedzi. Wyziera z niego skrajna megalomania i takowa również dezaprobata dla mniejszych. Wspomniałeś o lokalnym klubiku, który się nie liczy. Gdyby takie podejście mieli wszyscy ludzie z Bełchatowa, Radomska czy nawet Częstochowy, która również była w dużej części pod władaniem Widzewa lata temu, to nikt z nich nie przeżyłby: wicemistrzostwa Polski (GKS Bełchatów) oraz lat gry w najwyższej lidze (RKS Radomsko i Raków Częstochowa). Zauważ, że ze wszystkich tych miast zostaliście wycięci w pień. W Bełchatowie nie istniejecie i kto temu zaprzecza jest zakłamanym hipokrytą takim samym jak ten, który twierdzi, że nadal się trzymacie w Piotrkowie Trybunalskim. Co te ekipy wnoszą? Ano choćby to, że was wybijają, więc koloryt jest, bo znajdują się tacy, którym przewidzewskość przeszkadza do tego stopnia, że z nią udanie walczą. Spoglądam na ekipy, które są prowidzewskie (choćby Ceramika Opoczno, Pogoń Zduńska Wola, Granat Skarżysko-Kamienna) i porównuję je z ekipami, które miały jaja i zerwały z dominacją Widzewa i widzę znaczny progres tych drugich. Ci pierwsi nigdy się nie wybiją ponad pewien mizerny poziom, bo na to nie pozwoli Wielki Brat. Warta Sieradz i Górnik Łęczyca poległy, bo chciały stać na straży swojego miasta, a nie obcego najeźdźcy. Szkoda. Kibicuję im mimo wszystko, by powstali i trwali, jako niezależne ekipy, bez sukcesów, bez wielkich band, ale za to w pełni niezależni, nie muszący na mecze "u siebie" zapierdalać jak na wyjazd po 50 czy 100 km.Czerwona Armia Widzewa pisze: Jakiego kolorytu? Co taki Gks Bełchatów wnosi? Żartujesz prawda? Już nie wspominając o Rks Radomsko czy innych.
Zawsze się zastanawiałem co trzeba mieć w głowie żeby kibicować takim klubikom. Możesz mieszkać w mniejszej miejscowości lub mniejszym mieście i być częścią czegoś wielkiego, przeżywać wielkie rzeczy, walczyć z najlepszymi (niestety tymczasowo oprócz aspektu sportowego) lub kibicować jakiemuś lokalnemu klubikowi, który się nie liczy i nigdy nie będzie się liczył.
Żeby nie być gołosłownym. Nie jestem z ŁKSu, ani innego klubu antywidzewskiego. Mało tego - w końcówce lat 90-tych jeździłem na mecze...Widzewa. Zaliczyłem nawet dzięki temu także i wyjazd z Borutą Zgierz na Bzurę Ozorków, takim rzutem na taśmę przed derbami Łodzi. Tak więc sytuację Widzewa i jego fan-clubów znam, że tak powiem, od podszewki.
Twoja wypowiedź o tyle mnie zaskoczyła, że w latach, gdy ja śmigałem na mecze Widzewa podejście do fan-clubów było tak bagatelizujące i lekceważące, że aż rzygać się chciało. Widzew bardzo bolała wtedy przylepiona łatka ekipy spoza Łodzi. A ŁKS to umiejętnie wykorzystywał i zawsze wam to wypominał. Ci widzewiacy z Łodzi, których ja znałem zawsze to podkreślali, że mocno ich ten fakt denerwuje, jakby nie chcąc widzieć, że gdyby nie te wszystkie fan-cluby to Widzewa w zasadzie kibicowsko by nie było. Albo byłby - z samymi mieszkańcami Łodzi - na poziomie "jakiegoś lokalnego klubiku, który się nie liczy i nigdy nie będzie się liczył". Widać, że wykonaliście wielką pracę od podstaw, że zmienił się wasz pogląd na tą sytuację diametralnie. Co oczywiście jest tylko i wyłącznie waszym plusem.

-
Wygrałeś internet. Widać wasz poziom inteligencji. Ni c****,nie ma co z wami pisać. Rzut tyczką ku***,tego świat nie widział...żal mi ciebie,musisz być bardzo chory. Pochwal się jutro kolegom na meczu swoją wiedzą. Albo nie,pewnie i tak się załapią...ImperatorMistrz pisze:Nie samą piłką człowiek żyje? haha jeśli myślicie, że wyleczycie swoje kompleksy hokejem czy ping pongiem to gratuluje:) Widzew jest znany w całej Polsce dzięki tej lidze mistrzów czy pokonaniu wielu dużych klubów w latach 80 i przyniósł dumę nie tylko Łodzianom ale też Polakom już nie wspominając, że na mundialu w Hiszpanii w 82 kadra była oparta na Widzewiakach:) widać, że was piłka nie interesuje bo na meczach ludzi tyle co w Niecieczy więc w********** na rzut tyczką czy pchnięcie kulą. Chcesz być skazany na przeciętność? Wybierz łks i ani twoja drużyna nie wzbudzi żadnych emocji(osiągnięcia na poziomie Zagłębia Lubin?) w kraju ani jej kibice nie zrobią na nikim wrażenia w PL, po prostu tło dal największych ligowych klasyków. PS w sumie to nie wiem po c*** robicie oprawy jak nawet nikt na żywo ich nie zobaczy? po drugiej stronie nie ma kto usiąść aby podziwiać to działo sztuki ani goście nie będą mieli okazji:) Oznak czasów aby jebnąć oprawę i zrobić zdjęcie, takie życie kibica łks.
-
Ty się ku*** jebnij w łeb, czy jakiegoś ultrasa obchodzą olimpiady? czy kibiców z wysp ochodzą olimpiczycy? Pierdolenie jakich mało, a Ty ku*** jesteś znawcą od kibicowania aż do tego jak się waży ku*** wasze piwo. Jesteś tutaj ku*** najmądrzejszy ze wszystkich tylko sam zawsze piszesz, że w niczym nigdy nie brałeś udziału. Zwykły ku*** teoretyk z Ciebie a jutro jak znaczek ŁKS się pojawi na tablicy w nasa to ku*** zostaniesz specjalistą od astrofizyki.
-
Normalny człowiek interesujący się sportem POWINIEN posiadać podstawową wiedzę na temat różnych dyscyplin sportu. Ale co wy tam ku*** wiecie. Rzut tyczką,jak dobrze potrenujesz to będziesz mistrzem. Masz szanse bo będziesz pierwszym na świecie zawodnikiem uprawiającym tę dyscyplinę. Nie,wśród sportowców ŁKS nie było tyczkarzy. Ty i ultras,dobre sobie. Idź trenuj,masz potencjał.
-
Doczytałem, że jude było przed wojną mistrzem w hazenie, ale co to ku*** jest? Jakiś sport dla żydów? Łapanie czosnku do mycki, ocb? :))MISTRZ1908 pisze: Nie,wśród sportowców ŁKS nie było tyczkarzy.
-
Podstawową wiedze sporcie? Nawet w zaawansowanej wiedzy o sporcie chyba ku*** jeden na tysiąc znawców słyszał o kimkolwiek innym niż Partyce. Skarbnica wiedzy o sporcie ma w d**** tych waszych ping pongistów. Co innego piłka bo tu mogę wymienić starych piłkarzy Widzewa i Łks ale Ty będzie pierdolił jakich to sportowców wychował Łks:) jak masz taką wiedzę o sporcie to wymien ku*** kto wygrał bieg przez płotki w 1972 albo skok pchnięcie kulą w 2000. Dla kiboli liczy się piłka więc nie p****** o olimpiadach.MISTRZ1908 pisze:Normalny człowiek interesujący się sportem POWINIEN posiadać podstawową wiedzę na temat różnych dyscyplin sportu. Ale co wy tam ku*** wiecie. Rzut tyczką,jak dobrze potrenujesz to będziesz mistrzem. Masz szanse bo będziesz pierwszym na świecie zawodnikiem uprawiającym tę dyscyplinę. Nie,wśród sportowców ŁKS nie było tyczkarzy. Ty i ultras,dobre sobie. Idź trenuj,masz potencjał.
-
O was przed wojną i długo po niej nikt nie słyszał, a sportowcy ŁKS stanowili o sile reprezentacji Polski w wielu dyscyplinach. Dopiero jak Lutuś wziął was pod swoje skrzydła to nagle widzew stał się największy i nadal będąc w 3lidze,przegrywając z takimi znakomitościami jak Hiragan Morąg,staje się jeszcze i jeszcze i jeszcze naj. Kończę bo z idiotami się nie da dyskutować. Było już normalnie to znów zaczęliście jakieś bzdury wyciągać. Imperator,jak idzie,pierwsze sukcesy? Daj znać bo niewątpliwe masz szansę stać się wielkim sportowcem na miarę największego Widzewa. Baj.
-
Przypominam, że wśród żulerni z polesia popularny sport to koszykówka męska, czyli pierwszy sport homoseksualistów.
-
Rozpisz się o tych reprezentantach i co to za dyscypliny, to będzie ciekawszy temat niż wszechobecna napinka. Widzew zaraz po wojnie grał w 1 lidze co prawda z marnym skutkiem ale jakieś piętno już odcisnął w zawodowej piłce. Nikt nie słyszał o tych reprezentantach więc się czegoś nauczymy:)MISTRZ1908 pisze:O was przed wojną i długo po niej nikt nie słyszał, a sportowcy ŁKS stanowili o sile reprezentacji Polski w wielu dyscyplinach. Dopiero jak Lutuś wziął was pod swoje skrzydła to nagle widzew stał się największy i nadal będąc w 3lidze,przegrywając z takimi znakomitościami jak Hiragan Morąg,staje się jeszcze i jeszcze i jeszcze naj. Kończę bo z idiotami się nie da dyskutować. Było już normalnie to znów zaczęliście jakieś bzdury wyciągać. Imperator,jak idzie,pierwsze sukcesy? Daj znać bo niewątpliwe masz szansę stać się wielkim sportowcem na miarę największego Widzewa. Baj.
-
widzewiacy jak zawsze kiedy koncza im sie argumenty rozpierdalaja perfidnie ten temat, i zaczynają pierdolić swoje dyrdymały..... tym razem naśmiewają sie i srają do dyscyplin w których byli reprezentanci ŁKSu. Ty ruro powyzej - hazena to pilka ręczna kobiet, ale skad mozesz wiedziec o tym imbecylu spod Łodzi ??
kompleksy od was aż biją czerwone siusiaki, tylu was jest, sprzedaliscie nawiecej karnetów w historii Polskiej piłki, chodzi was po 16 tysiecy na mecze, a ŁKS was rucha, jak tanią rumunską dziwke za 15 złotych hahah :D
a reszcie kolegów z ŁKSu radze sobie darować dyskusje na temat zasług dla sportu i jakim Wy prawem w ogole porownujecie historie Łódzkiego Klubu Sportowego, ponad 100 letnią historie najbardziej zasluzonego Łodzkiego klubu, z historią RTS Widzew, która obejmuje 30 lat zeszłego stulecia, i gdyby nie udział w rozgrywkach Ligi Mistrzów to do tej pory by o nich nikt nie wiedział ani nie słyszął, nawet w samej Łodzi...
całe czerwone srodowisko , to banda zakłamanych hipokrytów z kompleksami wobec klubu, który jest wg nich samych ''smieszny'' i 'malutki'' .
kompleksy od was aż biją czerwone siusiaki, tylu was jest, sprzedaliscie nawiecej karnetów w historii Polskiej piłki, chodzi was po 16 tysiecy na mecze, a ŁKS was rucha, jak tanią rumunską dziwke za 15 złotych hahah :D
a reszcie kolegów z ŁKSu radze sobie darować dyskusje na temat zasług dla sportu i jakim Wy prawem w ogole porownujecie historie Łódzkiego Klubu Sportowego, ponad 100 letnią historie najbardziej zasluzonego Łodzkiego klubu, z historią RTS Widzew, która obejmuje 30 lat zeszłego stulecia, i gdyby nie udział w rozgrywkach Ligi Mistrzów to do tej pory by o nich nikt nie wiedział ani nie słyszął, nawet w samej Łodzi...
Szacunek ze ktos to w koncu napisał, bo jak ja o tym tutaj wspominałem to zydzewiacy dostawali piane na mordzie , i jeden przez drugiego zarzekali sie ze nic takiego nie było, a ja gówno wiem....plemplem81 pisze:
Twoja wypowiedź o tyle mnie zaskoczyła, że w latach, gdy ja śmigałem na mecze Widzewa podejście do fan-clubów było tak bagatelizujące i lekceważące, że aż rzygać się chciało. Widzew bardzo bolała wtedy przylepiona łatka ekipy spoza Łodzi. A ŁKS to umiejętnie wykorzystywał i zawsze wam to wypominał. Ci widzewiacy z Łodzi, których ja znałem zawsze to podkreślali, że mocno ich ten fakt denerwuje, jakby nie chcąc widzieć, że gdyby nie te wszystkie fan-cluby to Widzewa w zasadzie kibicowsko by nie było. Albo byłby - z samymi mieszkańcami Łodzi - na poziomie "jakiegoś lokalnego klubiku, który się nie liczy i nigdy nie będzie się liczył". Widać, że wykonaliście wielką pracę od podstaw, że zmienił się wasz pogląd na tą sytuację diametralnie. Co oczywiście jest tylko i wyłącznie waszym plusem.
całe czerwone srodowisko , to banda zakłamanych hipokrytów z kompleksami wobec klubu, który jest wg nich samych ''smieszny'' i 'malutki'' .
-
Ja tu się rozpiszę i wiesz jaka będzie Twoja odpowiedź? c*** z wami,Widzew miał LM. To cały wasz świat. Obok piłki jest jedna dyscyplina w której jesteście lepsi. Rzut tyczką. Koniec z mojej strony bo i tak was się nie przegada bo nie potraficie przyznać choćby najmniejszego naszego sukcesu. Nie mówiąc kibicowsko. Rzut tyczką-sport widzewiaka.
-
Rzut tyczką ?
chyba rzut kamieniem... to był zawsze firmowy sport czerwonych buraków spod Łodzi i kazdy o tym wie....
dddaaaawaać kaaaamieeennieee ! hahahaha
chyba rzut kamieniem... to był zawsze firmowy sport czerwonych buraków spod Łodzi i kazdy o tym wie....
dddaaaawaać kaaaamieeennieee ! hahahaha
-
Owszem, bo Widzew to klub typowo piłkarski. Natomiast sporty takie jak rzut tyczką, skok na jednej nodze w tył i jazda na pięciokołowej hulajnodze to wasza domena :))MISTRZ1908 pisze:Widzew miał LM (...)jedna dyscyplina w której jesteście lepsi.
-
nie zgodze sie. Widzew to klub typowo pedalski. :)LwieSerce pisze: Owszem, bo Widzew to klub typowo piłkarski. .
-
Pierdolenie o tradycji sportowej tylko nikt jakoś nie potrafi napisać więcej niż dwa słowa. Komuchy dały wam stadion i hale a i tak gówno z tego wyszło, 100 lat marazmu i tylko wstyd jak za każdym razem lks szorował dno tabeli i odstawał baty od Górnika czy Legii. Widzew skromy klub ale rozrósł się do większych rozmiarów z większą ilością kibiców nie tylko w Łodzi ale w całej Polsce. Została wam garstka zagorzałych fanów i chuliganów bo większa część w ogóle na mecze nie chodzi. To co z tymi oprawami? Robicie je tylko aby na zdjęciu można było je zobaczyć?
-
Widać kundlu, że tych Widzewiaków to za bardzo nie poznałeś i p********* głupoty. Jeździłeś na mecze? Czyli co? Zostałeś pogoniony? Przerzuciłeś się czy może zostałeś psem? A może wszystko na raz?plemplem81 pisze:Twoja wypowiedź o tyle mnie zaskoczyła, że w latach, gdy ja śmigałem na mecze Widzewa podejście do fan-clubów było tak bagatelizujące i lekceważące, że aż rzygać się chciało. Widzew bardzo bolała wtedy przylepiona łatka ekipy spoza Łodzi. A ŁKS to umiejętnie wykorzystywał i zawsze wam to wypominał. Ci widzewiacy z Łodzi, których ja znałem zawsze to podkreślali, że mocno ich ten fakt denerwuje, jakby nie chcąc widzieć, że gdyby nie te wszystkie fan-cluby to Widzewa w zasadzie kibicowsko by nie było.
Reszty wypocin nie skomentuje, bo walą prowokacją, aż miło :)
O przeciętności koleżanek zza miedzy niech świadczy ich "mityczna" tabela ekstraklasy. Niby tacy podjarani, że spędzili w niej więcej sezonów niż Widzew. Ale gdy przyjrzeć się punktacji to Łks jest najgorszą drużyną w pierwszej 10-ce (reszty nie sprawdzałem). Niebagatelna liczba 27 punktów za sezon. Gorzej niż średniacy :) Stagnacja w c***.
A Widzew? Średnio 39 punktów w sezonie. Nic dziwnego, że bije lokalnego rywala na głowę. Pierdolicie o małych klubach i o szacunku do kibiców tychże klubów. Ale na dobrą sprawę piszecie sami o sobie... :) Prowincjonalny klub na Polesiu. I tyle. A może aż tyle?
A my dalej swoje! Wszystko wskazuje, że na jutrzejszym meczu będzie bardzo blisko kompletu. 17 000 jest jak najbardziej realną liczbą. Mecz z drugim zespołem Legii, ale i tak wzbudza emocje. Z kolei za tydzień spotkanie z ŁKS-em Łomża i pierwsza wizyta kibiców gości od 6 lat.
Tylko Widzew!
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
Tez sie nie zgodze. Za to ciezko zaprzeczyc ze pato gang blantowcy sportowcy jest to sklad typowo frajerski z twoim kumplem rozjebusem r. na czele...Entlicheck pisze:nie zgodze sie. Widzew to klub typowo pedalski. :)LwieSerce pisze: Owszem, bo Widzew to klub typowo piłkarski. .
-
Zgierz pisze:Widać kundlu, że tych Widzewiaków to za bardzo nie poznałeś i p********* głupoty. Jeździłeś na mecze? Czyli co? Zostałeś pogoniony? Przerzuciłeś się czy może zostałeś psem? A może wszystko na raz?plemplem81 pisze:Twoja wypowiedź o tyle mnie zaskoczyła, że w latach, gdy ja śmigałem na mecze Widzewa podejście do fan-clubów było tak bagatelizujące i lekceważące, że aż rzygać się chciało. Widzew bardzo bolała wtedy przylepiona łatka ekipy spoza Łodzi. A ŁKS to umiejętnie wykorzystywał i zawsze wam to wypominał. Ci widzewiacy z Łodzi, których ja znałem zawsze to podkreślali, że mocno ich ten fakt denerwuje, jakby nie chcąc widzieć, że gdyby nie te wszystkie fan-cluby to Widzewa w zasadzie kibicowsko by nie było.
Reszty wypocin nie skomentuje, bo walą prowokacją, aż miło :)
taaaak, bo jak ktos pisze niewygodne dla Was rzeczy, i wypomina to co było faktycznie, ale wam zakompleksione hipokrytki z Wstydzewa po prostu wstyd o tym mówic i wyparliscie to z pamięci.... to znaczy ze jest przerzutem albo psem, albo moze jedno i drugie , i jest po prostu jędrasem :D ?? kabaret ku***.
minie pare lat i wy bedziecie pierdolic ze wcale nie straciliscie zadnych flag, bo to ŁKS sobie uszył, i nigdy nie dostaliscie w******* banda na bande, bo na ŁKS zawsze ustawiały sie janusze... wy macie taką spaczoną mentalność, ze cos takiego jak najbardziej by przeszło ;-D haha
ŁKS jest duzo bardziej zasluzonym klubem i ma bogatszą historie od was, bo wasza historia to 30 lat zeszłego stulecia, i koniec kropka... to ze staliscie sie znani dzieki LM, i jak zaraza rozprzestrzeniliscie sie pod calym kraju, to wasz niewątpliwy,( ale jedyny ) atut historyczny, ktorego nie da sie umniejszyć, bo tylko dzięki temu istniejecie...i nie wiem p oco pierdolicie na tematy sportowe jesli jest to forum kibicowski... musicie na sile srac sie caly czas do nas i pisac byle o czymś sobie popierdolic i podniesc morale ? kazdy w chuju ma te wasze ligi mistrzow, Bonkow, Smolarków itp, tak jak wy w chuju macie nasza historie.. chyba proste? t
A w tematach kibolskich, to mozecie sobie popierdolic jedynie o cyferkach czerwoni, o frekwencji, zajebistym stadionie, karnetach itp. Troche to monotematyczne, ale c*** niech wam będzie.... Pamietaj ze im bardziej sie nad nami wywyższacie i i pokazujecie roznice jacy to jestescie zajebisci, a my ''malutcy'' , tym wieksza nasza satysfakcja jak dostajecie po d**** i wiekszy ból d*** i kompleksy u was...
-
Wchodzę raz na jakiś czas na to forum i wiecznie to samo i o dziwo przeważnie te same osoby (czasami nick zmienią). Aż się zastanawiam jak długo niektórzy dojrzewają.
Jutro bardzo ciekawa sytuacja, na wniosek policji odbędą się 2 mecze jednocześnie - i Widzew i Łksu - a o tym ani słowa. Tymczasem to mocno nietypowa sytuacja, ja osobiście takiego czegoś nie pamiętam. Zawsze psiarnia twierdziła, że nie jest w stanie jednego dnia zabezpieczyć dwóch meczów, a teraz sama prosiła, aby nie tylko było tego samego dnia, ale i o tej samej porze! (Z tego powodu zmieniły się terminy rozgrywania meczów). To dość kuriozalna sytuacja i zastanawiam się czy nie jakaś prowokacja pod coś. Tak czy inaczej na mieście po meczach będzie baaardzo ciekawie :)
Jutro bardzo ciekawa sytuacja, na wniosek policji odbędą się 2 mecze jednocześnie - i Widzew i Łksu - a o tym ani słowa. Tymczasem to mocno nietypowa sytuacja, ja osobiście takiego czegoś nie pamiętam. Zawsze psiarnia twierdziła, że nie jest w stanie jednego dnia zabezpieczyć dwóch meczów, a teraz sama prosiła, aby nie tylko było tego samego dnia, ale i o tej samej porze! (Z tego powodu zmieniły się terminy rozgrywania meczów). To dość kuriozalna sytuacja i zastanawiam się czy nie jakaś prowokacja pod coś. Tak czy inaczej na mieście po meczach będzie baaardzo ciekawie :)
-
Tak tak, j**** ligę mistrzów, europejskie puchary i mistrzostwa polski ale już jarają się, że są liderami 3 ligi:) Najpierw mówią, że j**** a potem płaczą, że w tej kartoflanej lidze nie może być niczego co przyciągnie kibiców na mecz. Jak widać może być i będę cieszył się z każdego pucharu Widzewa a wy siedzcie w tej gównianej lidze i pierdolcie, że sukcesy są dla słabych:)
-
dla nas j**** lige mistrzów, i wasze 30 lat historii z sukcesami.... a dla was j**** naszą ponad stu letnią historie gdzie przez 70 lat bylismy wizytówką tego miasta, sukcesy chyba we wszystkich mozliwych dyscyplinach i wychowanie całych pokolen sportowców, proste ta ? nie dojdziemy tutaj do porozumienia wiec zamknij już tą jape pieniaczu...
-
Jakieś daty tych sukcesów? Ja mogę podać lata sukcesów Widzew jak ktoś mnie obudzi o 3 w nocy ale tutaj to chyba nawet w internecie nikt się do tego nie dogrzebie gdzie te mityczne sekcje rządziły Polską.Entlicheck pisze:dla nas j**** lige mistrzów, i wasze 30 lat historii z sukcesami.... a dla was j**** naszą ponad stu letnią historie gdzie przez 70 lat bylismy wizytówką tego miasta, sukcesy chyba we wszystkich mozliwych dyscyplinach i wychowanie całych pokolen sportowców, proste ta ? nie dojdziemy tutaj do porozumienia wiec zamknij już tą jape pieniaczu...
-
no i c***, w takim razie spierdalaj na forum sportowe, i wspominki z lat '80 i '90, i tam sie chwal jak cie ktos budzi o 3 w nocy i co mu mowisz. Jesli przerasta cie obsługa wikipedii to nie mam zamiaru ci pomagac, zyj dalej w niewiedzy , moze lepiej dla ciebie...
To jest forum kibicowskie, wiec zmien płyte i wrzuć tą z karnetami , frekwencją i najwiekszą Armią czerwonego Widzewka...
To jest forum kibicowskie, wiec zmien płyte i wrzuć tą z karnetami , frekwencją i najwiekszą Armią czerwonego Widzewka...
-
Entliczek, to tu ku*** zamknij już tą japę. p********* o wizytówce miasta i tysiącach wychowanków którzy zdobywali tytuły w ping ponga, siatkówce, koszykówce czy tam hokeju. Ok to mieliście i nikt wam tego nie odbierze. Tylko czy jest to powód do chwały skoro te sukcesy były tylko i wyłącznie dzięki przychylności i za zgodą KW PZPR. Wasza hegemonia sportowa w Łodzi to lata największego socjalizmu, gdzie dla każdego prominentnego działacza wojewódzkiego PZPR ważnym elementem była propaganda i chęć wykazania się przed warszawską centralą.
To do was jako wiodącego wielosekcyjnego klubu w mieście Łodzi swoich wychowanków na polecenie KW przekazywały inne kluby sportowe w mieście i województwie.
Taka jest prawda niestety dla was ciężka że w Polsce taki Citko, Boniek, Smolarek, Młynarczyk, Wójcicki, Żmuda, Wraga, Łapiński są bardziej pamiętani niż Trześniewska, Król, Stopczyk, Sędzicka, Kwaśniewska.
To do was jako wiodącego wielosekcyjnego klubu w mieście Łodzi swoich wychowanków na polecenie KW przekazywały inne kluby sportowe w mieście i województwie.
Taka jest prawda niestety dla was ciężka że w Polsce taki Citko, Boniek, Smolarek, Młynarczyk, Wójcicki, Żmuda, Wraga, Łapiński są bardziej pamiętani niż Trześniewska, Król, Stopczyk, Sędzicka, Kwaśniewska.

-
Czy tylko ja mam wrażenie,że to łks-iacy,pisza ciagle o tej lidze mistrzów?Ja nie zauważyłem,żeby ktoś od Nas,o tym w kółko powtarzał,jak to wmawia nam tu ten zdesperowany gwiazdor,mimo że to nie wątpliwie powód do dumy,co do frekwencji,to załoze się zebyście ku*wa wszystko zrobili by mieć chociaż w połowie taką jak my,ale ze to nie możliwe,to trzeba i z tego względu sie po napinac do RTS-u,w zasadzie to nawet fajnie,widać na więcej was nie stać i nie pier*ol że macie na to wyjebke,bo ku*** sami sie mobilizujecie ze wszyscy na mecz itp(o akcji karnetowej starego polesia nawet nie wspomne)...wieć nie kłam tu ;)Jutro zobaczysz gdzie jest Widzew,a gdzie ŁKS,gdzie większy u nas będzie młyn,a no tak macie jedna trybke,zapomniałem,ale to też pewnie nasza wina....