Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Entlicheck

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Entlicheck » 12.04.2017, 08:42

Zgierz pisze:
O mniejsze miejscowości nie musicie się martwić. Tutaj wybór jest prosty: na klub lokalny chodzą te same osoby co na Widzew. Nikomu to nie przeszkadza dopóki nie próbują, za zgubną namową innych, działać na swoje konto :)
Żeby lepiej wam przedstawić sytuację. Lokalne kluby otrzymują bilety dla swoich najmłodszych podopiecznych i smigają na mecze Widzewa. Wylęgarnia fanatyków :)
baju baju , bedziem w raju :)
mozesz powiedziec o jakich lokalnych klubach mówisz ? Pelikan Łowicz, Ceramika , kto tam jeszcze ?

wiekszosc kibiców drużyn z miejscowości gdzie są wasze fan cluby wykładają lache na kibicowanie Widzewowi , i odbijają od waszej buraczanej stylówki. Wy nie macie ambicji nawet przejąc ich młynow, tylko po prostu dajecie zakazy na działalnosc i tyle.
Nie moj cyrk i nie moje małpy w zasadzie, ale jesli jakies nawet jednostki, działajace na własną reke w miescinach gdzie są wasze fc, są nastawione skrajnie anty w wasza strone, to wiadomo gdzie będą mieli najbliżej :) dzięki czerwoni za dobrą robote jaką dla nas wykonyujecie ..

iparts.pl
serce miasta

Post autor: serce miasta » 12.04.2017, 09:15

hehehe dalej patusie lecisz z ta stylówką,ośmieszasz się bo rzeczywistośc dobitnie pokazuje że w d**** byłes i gowno widziałeś.
Co do Łęczycy itp.dla mnie sprawa jest prosta...kto nie jest z nami jest przeciwko nam.
Widzew jest jedna z najstarszych dzielnic Łodzi i jak na Widzewie jeździy tramwaje i pociągi a fabryki produkowały towares wysyłany w świat to na terenach gdzie jest wasza trybka było pole kukurydzy i pasły się kozy.Retkinia,Teofilów,Rokicie o Rudzie nie wspominając w granice miasta Łodzi wcielane były w latach 50 więc jeden z drugim mitomanem nie wprowadzajcie postronnych ludzi w błąd.
ps.W Łęczycy tylko Widzew

LwieSerce

Post autor: LwieSerce » 12.04.2017, 09:21

Entlicheck pisze: mozesz powiedziec o jakich lokalnych klubach mówisz ?
c*** cie to żydku :] pojeździj sobie po województwie w swojej biało czerwono białej podpasce to się przekonasz gdzie w młynie jest Widzew hehe

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 12.04.2017, 09:47

Entlicheck pisze:

Nie moj cyrk i nie moje małpy w zasadzie, ale jesli jakies nawet jednostki, działajace na własną reke w miescinach gdzie są wasze fc, są nastawione skrajnie anty w wasza strone, to wiadomo gdzie będą mieli najbliżej :) dzięki czerwoni za dobrą robote jaką dla nas wykonyujecie ..
Gdzie?

Zgierz

Post autor: Zgierz » 12.04.2017, 09:50

Entlicheck pisze: baju baju , bedziem w raju :)
mozesz powiedziec o jakich lokalnych klubach mówisz ? Pelikan Łowicz, Ceramika , kto tam jeszcze ?
... dzięki czerwoni za dobrą robote jaką dla nas wykonyujecie ..
Bilety otrzymały między innymi klasy sportowe i kluby z takich miejscowości jak Zgierz, Skierniewice, Brzeziny, Rawa, Tomaszów. Przez trzy mecze przewinęło się blisko 3000 dzieciaków z łódzkich i FC szkół i klubów :)
Nie musisz nam dziękować za naszą robotę. Robimy to z przyjemnością i nakręcamy dzieciaków na jedyny słuszny wybór - Widzew Łódź. Podziękujesz nam za parę lat jak zostanie wam żyć wspomnieniami, że coś kiedyś w Łódzkiem znaczyliście. Kwestia czasu :)

Koniec dyskusji z mojej strony. Fan Cluby Dumą Widzewa!
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 12.04.2017, 10:34

co za merytoryczność powyżej. hahaha nie mam więcej pytań.

Zgierz - jesli nie umiesz czytać to ci przypomne, pytałem o JAKICH LOKALNYCH KLUBACH MÓWISZ. w których niby macie wylęgarnie fanatyków, bo o tym sam napisałeś....
Lokalne kluby otrzymują bilety dla swoich najmłodszych podopiecznych i smigają na mecze Widzewa. Wylęgarnia fanatyków :)
. Dyskusja była o kibicach małych, lokalnych klubów . A Ty piszesz o tym w jakich swoich FC rozdaliscie za free bilety. Jak zawsze pierdolicie byle sobie popierdolić, a jak ktoś sie spyta o konkret, to odwracacie kota ogonem...

i jeszcze jedno -
zostanie wam żyć wspomnieniami, że coś kiedyś w Łódzkiem znaczyliście. Kwestia czasu :)
Nie znudziło wam sie jeszcze takie pierdolenie ?? Ile czasu to trwa. Zejdz na ziemie, bo to wy w ostatnich latach straciliscie w wojewodztwie duzo wiecej niż my, i najlepiej o tym swiadczy wlasnie fakt, że nawet w miescinach gdzie są Wasze fan cluby, na lokalnych młynach ludzie sie od Widzewa odwracają i nie chcą miesc z Wami nic wspolnego...
---------------------------------
...jak na Widzewie jeździy tramwaje i pociągi a fabryki produkowały towares wysyłany w świat to na terenach gdzie jest wasza trybka było pole kukurydzy i pasły się kozy....
Róznica jest taka, że koło waszego czerwonego estadio pole to było...i wypasały sie tam krowy - ale całkiem niedawno, a nie prawie sto lat temu... :D
jeżdzący obok tramwaj nie przeszkadzał żebyscie czuli sie jak u siebie na wsi....

Natomiast cofając sie bardziej wstecz - czyli jak Widzew nazywał sie zupelnie inaczej, niz na niego się teraz mówi (wtedy nawet mało kogo to interesowało), i cała Łódź żyła jedynym Łodzkim Klubem Sportowym, to stadion ŁKSu był w centrum miasta (Srebrzyńska , a pozniej Ogrodowa) , to tak apropo historii.... o której widać masz c**** pojęcie.

Teraźniejsza lokalizacja stadionu, i całego ośrodka sportowego ŁKSu przy samym dworcu Kaliskim równiez była bardzo trafna, i nadal to my mamy blizej do centrum z Al Unii ( 2 przystanki tramwajowe) niż wy spod swojego super stadionu, zlokalizowanego na wylotówce na Andrespol...
ps.W Łęczycy tylko Widzew
no w c***... a kibice lokalnego klubu rozpierdalają Wam grafy i oficjalnie mówią ze nie chca miec z Wami nic wspolnego :) zawiesili działalnosc, ale jeśli nie chcą być w Waszym FC , to mają wybór w okolicy, a nienawisc jaką kierują w Waszą strone conajmniej daje do myslenia ...

yurez

Post autor: yurez » 12.04.2017, 11:17

Olac posty tego kurewskiego prowokatora. Ktos go jeszcze czyta widac ze po poprzedniej kompromitacji probuje wrocic jak gdyby nigdy nic

bemo

Post autor: bemo » 12.04.2017, 11:46

Zapisz się do Laser dent. Nie ma tam borowania ale jest leczenie laserem i to praktycznie Cie nie boli ( no moze trochę znieczulenie jeśli zechcesz ). Sam bólu się nie boje ale ogólnie nie przepadam za burczeniem w jamie ustnej tak wiec dla mnie osobiście laser jest o wiele bardziej komfortowy. No i cenowo bardzo podobnie.
Daję kontakt: [link]

serce miasta

Post autor: serce miasta » 12.04.2017, 13:09

Rabinku znów sie osmieszasz...jestes wogóle z Łodzi?Jakie ma znaczenie kto ma ile przystanków do Piotrkowskiej?Dla twojej wiedzy stadion Widzewa połozony jest z 200 m od Radiostacji ktora wchodzi w skład Śródmieścia a poza tym ścisłe centrum miasta to jest dziś okolica dworca Łódź Fabryczna.Gdzie jest zatem bliżej z Nowego Centrum Miasta na RTS czy ŁKS?Kolejna sprawa to fakt iż w bezpośrednim sąsiedztwie stadionu Widzewa do dziś stoją fabryki które były częścią gigantycznej łódzkiej manufaktury włókienniczej tj.Adriadna,Wifama.Pisałem o tym że w latach 50 a moze nawet i pózniej miejsce w którym jest wasz obiekt była ciężka wiocha tj.pola,łąki itp.tyczy sie to również osiedli ktore zamieszkują kibice twojego klubu a mianowicie Teofilów,Retkinia,Rokicie,Karolew itd.rozumiesz to błaźnie?Jeśli masz wątpliwości co do historii Widzewa masz film nakręcony przez niezależne od Widzewa medium.
https://www.youtube.com/watch?v=46X3c1IHNfY

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 12.04.2017, 13:39

Macie zdrowie. Pierdolić non stop o niczym.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 12.04.2017, 13:50

Uświadom zatem swojemu obrzezanemu koledze że powiela bzdury i kłamstwa.
Czy my na wasz temat wymyślamy jakies kłamstwa i wywlekamy je jako argument do walki(słownej oczywiście)z wami?

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 12.04.2017, 14:24

serce miasta pisze:Uświadom zatem swojemu obrzezanemu koledze że powiela bzdury i kłamstwa.
Czy my na wasz temat wymyślamy jakies kłamstwa i wywlekamy je jako argument do walki(słownej oczywiście)z wami?
Pozwól,że odmówię komentarza bo widzę,że jesteś dalej w świecie nieskazitelności swojej ekipy i kolegów na tym forum. Najbardziej kumata i prawdomówna ekipa. Tego jeszcze nie grali. Nie gadaj z nim i po kłopocie chociaż chyba na jednym poziomie jesteście więc na nic moje gadanie. Prowokatorów trzeba olewać bo tak jak ty jego nie przegadasz tak samo on Ciebie. Bo non stop będziecie kręcić byle było na Twoją stronę. Tak na marginesie to c*** mnie obchodzi co było sto lat temu,kto rządził 30lat temu i jak to się stało,że przejęliście połowę miasta. Co to teraz zmieni? Liczy się tu i teraz.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 12.04.2017, 14:49

Nie odniesiesz sie bo brak Ci argumentów.Okresliłes sie jasno że interesuje cie to co tu i teraz,ok.Jednak twoi koledzy po szalu notorycznie wracają do czasow odległych,sprawy łódzkości,rodowitości itp.to był wasz flagowy argument który jak sie okazało jest chujem podparty i ja odnioslem sie do tych kocopołow co tu nasmarował Rabe.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 12.04.2017, 15:27

Dobra widzę,że jesteś tępy. No to jedziemy z tą waszą prawdomównością i nie wymyślaniem farmazonów.
1. Flag pilnowały i przewoziły przypadkowe osoby dojechane ze sprzętem
2. My ZAWSZE mamy sprzęt. Wy natomiast nigdy.
3. My uciekamy zawsze. Wy natomiast nigdy.
4. Ostatnio obijacie Nasze czołowe osoby z Teo(z czego kilku tutaj aż sikało z radości-do czasu jednak)
To takie z ostatniego miesiąca. To sama prawda co? I niejednokrotnie sam o tym pierdoliłeś. Lepiej nic nie pisać jak się nie ma pojęcia. Patrz nr.1,2,3 i przede wszystkim 4. Koniec bo i tak zaraz coś wymyślisz i utwierdzisz wszystkich,że to wszystko prawda bo ona odpowiada Tobie. Nie odpisuj tylko pomyśl czy jesteście tacy wyśmienici. Bo o honorze to już i tak żadna ekipa w Polsce nie ma co pisać. Tylko zauważ,że pkt2,3 działa w dwie strony. Nigdy w tę samą. Ale ty i tak powiesz,że nie i c***. Bo jest widzewiakiem i tak Tobie wygodniej. Elo.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 12.04.2017, 15:37

serce miasta pisze:Rabinku znów sie osmieszasz...jestes wogóle z Łodzi?Jakie ma znaczenie kto ma ile przystanków do Piotrkowskiej?Dla twojej wiedzy stadion Widzewa połozony jest z 200 m od Radiostacji ktora wchodzi w skład Śródmieścia a poza tym ścisłe centrum miasta to jest dziś okolica dworca Łódź Fabryczna.Gdzie jest zatem bliżej z Nowego Centrum Miasta na RTS czy ŁKS?Kolejna sprawa to fakt iż w bezpośrednim sąsiedztwie stadionu Widzewa do dziś stoją fabryki które były częścią gigantycznej łódzkiej manufaktury włókienniczej tj.Adriadna,Wifama.Pisałem o tym że w latach 50 a moze nawet i pózniej miejsce w którym jest wasz obiekt była ciężka wiocha tj.pola,łąki itp.tyczy sie to również osiedli ktore zamieszkują kibice twojego klubu a mianowicie Teofilów,Retkinia,Rokicie,Karolew itd.rozumiesz to błaźnie?
kurde Icek - zrozum w koncu że koło c**** mi lata ile metrów od Radiostacji połozony jest wasz stadion, co wchodzi w skład ''Nowego centrum miasta'' , i jakie fabryki stoją obecnie przy waszym stadionie.
c**** to zmienia tumanie , w kwestii o ktorej pisałem.
Wasza stylówka to od początku waszego zaistnienia(sukcesy sportowe i bum na Widzew) to były dowozone na Armii Czerwonej autokary z całymi załogami podłódzkich pgrów, ludzie w gumiakach oderwani od pługa chodzący na wasze mecze , flagi wszystkich miescin nawet najmniejszych dziur wieszane na CAŁYM stadionie.... Flag z nazwami Łodzkich osiedli mozna bylo wtedy szukać z lupą. Kłamie chujku ? napiszesz ze tak nie było ?

...pozniej zrobiliscie wszystko zeby jak najbardziej skojarzyc sie z Łodzią, ale gówno to zmienia, nadal jestescie jak wiadomo mentalnymi wsiurami, bo parafrazując '' Widzewiak ze wsi wyjdzie, ale wieś z Widzewiaka nigdy '' :)

tak wiec na waszą pozniejszą propagande, jak najwieksze skojarzenie z Łodzią, skoszarowanie flag na niciarce i nieudolne próby zerwania z przeszłoscią, oprawy '' Łodzkosci Fanatycy'' itp itd - to można co najwyżej nasrać z 2 piętra :D

gdyby nie sukcesy sportowe, to wszyscy czerwoni byscie zapierdalali na mecze jedynego Łodzkiego Klubu Sportowego... ale fakt dzieki temu przynajmniej cos sie w naszym miescie dzieje, połowa miasta jest wasza, połowa nasza.
Jedni są obecni w Łodzi od ponad 100 lat, drudzy są jak pasożyt, i zaistnieli dopiero w latach 70.... tyle

Ps.
serce miasta pisze: Czy my na wasz temat wymyślamy jakies kłamstwa i wywlekamy je jako argument do walki(słownej oczywiście)z wami?
nie ku*** wcale hahahah jesteś tak samo bezczelny jak smieszny tumanie....

Z mojej strony koniec, bo jakbys nie widzial, i tak mnie nie przekonasz że twoja prawda jest ''twojsza niż mojsza''

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 12.04.2017, 16:44

Widzew przedstawił oprawę "Fan cluby dumą Widzew" i możesz być pewny, że jak na największe kluby przystało jesteśmy dumni z naszych fan clubów:) problem byłby dopiero jakby zaczęli zjeżdżać Chinczycy z aparatami ale póki co nam to nie grozi. Widzew kojarzony jest z Łodzią wśród Polaków o wiele bardziej niż Łks i możesz być tego pewny.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 12.04.2017, 16:53

MISTRZ1908 pisze:Dobra widzę,że jesteś tępy. No to jedziemy z tą waszą prawdomównością i nie wymyślaniem farmazonów.
1. Flag pilnowały i przewoziły przypadkowe osoby dojechane ze sprzętem
2. My ZAWSZE mamy sprzęt. Wy natomiast nigdy.
3. My uciekamy zawsze. Wy natomiast nigdy.
4. Ostatnio obijacie Nasze czołowe osoby z Teo(z czego kilku tutaj aż sikało z radości-do czasu jednak)
To takie z ostatniego miesiąca. To sama prawda co? I niejednokrotnie sam o tym pierdoliłeś. Lepiej nic nie pisać jak się nie ma pojęcia. Patrz nr.1,2,3 i przede wszystkim 4. Koniec bo i tak zaraz coś wymyślisz i utwierdzisz wszystkich,że to wszystko prawda bo ona odpowiada Tobie. Nie odpisuj tylko pomyśl czy jesteście tacy wyśmienici. Bo o honorze to już i tak żadna ekipa w Polsce nie ma co pisać. Tylko zauważ,że pkt2,3 działa w dwie strony. Nigdy w tę samą. Ale ty i tak powiesz,że nie i c***. Bo jest widzewiakiem i tak Tobie wygodniej. Elo.
ad1.Flagi pilnowali starzy fanatycy
ad2.Wprowadziście sprzet,kto mieczem wojuje od miecza ginie.
ad3.Tak Wy bedac w mniejszej liczbie zawsze uciekacie poza nielicznymi wyjątkami np.Polska -Szwecja tak jestescie postrzegani przez Widzewiakow.Widzew też nie raz sie zrywał ale to były incydentalne przypadki ekipa bije sie z wami zawsze wy nie np.powrot z Łecznej,Ruda czy Plock.
ad.4.nie wiem co Ci odpisać,pojawiła sie nieprawdziwa informacja ludzie podłapali i tyle.
Rabinku tobie odpisac moge jedynie tyle ze znów piszesz o czymś co Ci sie wydaje lub chciałbyś zeby tak było.Tak na marginesie z tego co słyszałem kiedys od starszego Łksiaka to do was tez za czasów cięźkiej komuny zjeżdzaly sie autokary z wiosek i miasteczek na mecze tak samo jak na Górnik,Lecha,Legie czy Wisłe.Realia kibicowskie w tamtych czasach były zupelnie inne.
Jeszcze odnosnie tej stylówki o której tak tu wiecznie piszesz to porównaj sobie zdjęcia lub filmiki z meczow Widzewa i waszych moze dotrze do twojego pustego zepsutego łba że sie błaźnisz.

terrorSRD

Post autor: terrorSRD » 12.04.2017, 20:02

serce miasta odpisz na pw jesli to ty ;)

Radicaal

Post autor: Radicaal » 13.04.2017, 07:26

Dokładnie.Ja nie chciałem używać epitetów ale tak to wygląda.Wypociny tego jegomościa idealnie wpisuje się w mentalność
typowego kibica "wielkiego" Widzewa.Pycha,zadufanie,klapki na oczach.Bujanie w obłokach.
Środowisko,które nie potrafi przegrywać.I każdą porażkę uważa jednak za sukces.
Środowisko które tyle razy splamiło swój honor,śmie wytykać innym przynależność do mniejszych,lokalnych Klubów.
Środowisko Widzewa: Kibice mniejszych Klubów mają więcej honoru,zasad i charakteru niż Wy wszyscy razem wzięci.
Jaka to łatwizna życiowo/kibolska kibicować drużynie,która np. jest skazana na sukces.
Jaka to trudność,iść wciąż pod prąd,ale walczyć o Klub,któremu może się uda ( a może nie).To jest budowanie charakteru.
...ale po co iść pod prąd,można być z automatu jeszcze większym i jeszcze i jeszcze!

Chwała kibicom małych Klubów!!!Nigdy się nie poddawajcie!!!

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 13.04.2017, 10:08

Radicaal pisze:Dokładnie.Ja nie chciałem używać epitetów ale tak to wygląda.Wypociny tego jegomościa idealnie wpisuje się w mentalność
typowego kibica "wielkiego" Widzewa.Pycha,zadufanie,klapki na oczach.Bujanie w obłokach.
Środowisko które tyle razy splamiło swój honor,śmie wytykać innym przynależność do mniejszych,lokalnych Klubów.
Środowisko Widzewa: Kibice mniejszych Klubów mają więcej honoru,zasad i charakteru niż Wy wszyscy razem wzięci.
Jaka to łatwizna życiowo/kibolska kibicować drużynie,która np. jest skazana na sukces.
Jaka to trudność,iść wciąż pod prąd,ale walczyć o Klub,któremu może się uda ( a może nie).To jest budowanie charakteru.
...ale po co iść pod prąd,można być z automatu jeszcze większym i jeszcze i jeszcze!

No zaraz się rozpłaczę.
Czy ty myślisz że taka Legia, Lech, Górnik, Ruch czy Wisła które mają dużo fan-clubów pozwalają na jakieś wyskoki kibiców lokalnych klubów. Każdy z tych klubów tak jak i Widzew nie pozwala w fanclubowych miastach na żadną niesubordynacje i jawne działanie przeciw FC.
Ale Wy jak to macie w zwyczaju dopierdalacie się do Widzewa i pierdzielisz o honorze, sukcesach i innych duperelach.
Tylko idiota nie widzi tego że w dzisiejszych czasach honor i zasady w życiu kibicowskim nie występuje i każdy ma dużo za uszami.
:twisted:

yurez

Post autor: yurez » 13.04.2017, 10:10

Radicaal pisze:Dokładnie.Ja nie chciałem używać epitetów ale tak to wygląda.Wypociny tego jegomościa idealnie wpisuje się w mentalność

Nie chce uzywac epitetów ale powyzsze dyrdymaly pasuja do idealnie do bolu d*** "typowego" elkaesiaka... skumpluja sie z kazdym wrogiem Widzewa i napisza kazdy kocopol zeby podniesc sobie samoocene. Chociaz tak naprawde doskonale wiedza, ze sa tylko malym klubikiem z karolewa niewzbudzajacych zafnych emocji, a do dzialania napedza ich tylko odgryzanie sie na wiekszym lokalnym wrogu bo maja wyjebane w ten swoj klub. Takie jest wlasnie srodkowisko elkaesiakow: charakterni i honorowi inaczej:) tylko gamoniu nie pomyslales o jednym, ze klub wybiera sie zazwyczaj jeszcze bedac dzieckiem i wtedy sie myśli innymi kategoriami, chyba ze nawiązujesz do waszych slynnych przezytow to ok moze oni chcielo byc w tej mniejszosci i isc pod prad. ku*** co za debil z ciebie

whitepride08

Post autor: whitepride08 » 13.04.2017, 12:19

yurez pisze:

Nie chce uzywac epitetów ale powyzsze dyrdymaly pasuja do idealnie do bolu d*** "typowego" elkaesiaka... skumpluja sie z kazdym wrogiem Widzewa i napisza kazdy kocopol zeby podniesc sobie samoocene. Chociaz tak naprawde doskonale wiedza, ze sa tylko malym klubikiem z karolewa niewzbudzajacych zafnych emocji, a do dzialania napedza ich tylko odgryzanie sie na wiekszym lokalnym wrogu bo maja wyjebane w ten swoj klub. Takie jest wlasnie srodkowisko elkaesiakow: charakterni i honorowi inaczej:) tylko gamoniu nie pomyslales o jednym, ze klub wybiera sie zazwyczaj jeszcze bedac dzieckiem i wtedy sie myśli innymi kategoriami, chyba ze nawiązujesz do waszych slynnych przezytow to ok moze oni chcielo byc w tej mniejszosci i isc pod prad. ku*** co za debil z ciebie
Jak czytam takich jak Ty to mi ręce opadają.Jesteście chyba jedynymi kibicami w kraju tak zadufanymi w sobie,lekceważącymi lokalnego wroga jednym słowem oderwani totalnie od rzeczywistości.Idąc Twoim tokiem myślenia,to powinno być Wam wstyd,że taki mały klubik z Karolewa tyle razy dał Wam po dupsku...
A takie wpisy jak tutaj ze strony czerwonych tylko świadczą o Waszej fałszywej megalomani.Bawcie się dalej...
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...

serce miasta

Post autor: serce miasta » 13.04.2017, 13:34

haha obrońcy uciśnionych
Radical przypominam Ci że Widzew od 20 lat nie odnosi absolutnie żadnych sukcesów piłkarskich a ludzie mimo to przyjeżdzaja niekiedy setki km.żeby być ze swoja drużyną.Uwazasz że np.w takim Grudziądzu latwiej być za Widzewem niż Olimpią?Zastanów sie jaki trud musi włożyć kibic z tego miasta żeby zobaczyc swoją drużyne na żywo nawet na meczu u siebie.Takich przykładów jest w c***.

Czerwona Armia Widzewa

Post autor: Czerwona Armia Widzewa » 13.04.2017, 16:49

Macie prawo nie rozumieć naszej mentalności, przecież właśnie o tym mówiłem, jest wybór pomiędzy "małym nic nieznaczącym klubikiem" a wielką sprawą. Nie moja wina że jesteście za Łks-em. :-)
A wracając do kibiców Widzewa z odległych miejscowości- mają oni więcej zapału i fanatyzmu w sobie niż wy niby miejskie parchy które na wyjazd jadą od święta, a jedynym waszym sensem istnienia jest lokalny rywal - Widzew.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 13.04.2017, 17:18

ale sobie ulzyles hoho , na szczescie to tylko forum ...a klawiatura przyjmie wszystko, tym bardziej jesli chodzi o wasze tłumaczenia których jest nieskonczoność, bo zyjecie w jakiejs rownoległej , czerwonej rzeczywistości....

Ciekawe jak wielkie, nieodwracalne zmiany wywołują w głowach takich megalomanów, i NAJWIĘKSZYCH kibiców NAJWIĘKSZEGO klubu takie zdarzenia, jak to z koncowki zeszłego roku....
gdzie jakaś tam garstka kibiców na wymarciu , tego malutkiego i nieznaczacego klubu - śmiesza cale wasze WIELKIE srodowisko, i wasz WIELKI klub przed całą Polską.

Im bardziej wam sie wydaje jacy wielcy jesteście, a my jacy jestesmy mali, tym wieksze kompleksy i ból d*** jak jestescie sprowadzani na ziemi... ale wiem wiem, to my przeciez mamy kompleksy WIELKIEGO Widzewa ;)

ZYDZEW DZIWKO DERBY BLISKO !!!!

Spy

Post autor: Spy » 13.04.2017, 18:28

@Entlicheck

Odpowiedz mi na jedno ważne , zajebiście ważne pytanie :)
Skoro jest tak jak piszesz i twoi ziomale ze jest Was polowa w 3 pod względem ludności mieście w Polsce to czemu ku*** błagam czemu nie możecie zapełnić tej śmiesznej ilości miejsc w tym pięknym amfiteatrze będąc liderem III ligi i w tej chwili najpoważniejszym kandydatem do awansu ???

hWŁ

Post autor: hWŁ » 13.04.2017, 18:47

Entlicheck pisze:ZYDZEW DZIWKO DERBY BLISKO !!!!
Entlicheck pisze:ale sobie ulzyles hoho , na szczescie to tylko forum ...
Tak zwane samo zaoranie :)

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 13.04.2017, 18:57

Zaoranie to będziesz miał w połowie maja , na własnym stadionie :)

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 13.04.2017, 19:01

Czerwona Armia Widzewa pisze:Macie prawo nie rozumieć naszej mentalności, przecież właśnie o tym mówiłem, jest wybór pomiędzy "małym nic nieznaczącym klubikiem" a wielką sprawą. Nie moja wina że jesteście za Łks-em. :-)
A wracając do kibiców Widzewa z odległych miejscowości- mają oni więcej zapału i fanatyzmu w sobie niż wy niby miejskie parchy które na wyjazd jadą od święta, a jedynym waszym sensem istnienia jest lokalny rywal - Widzew.
Bardzo się cieszymy,że macie takie zdanie. Zobaczymy wasz fanatyzm na derbach. Będą bolały. Tymbardziej,że kolejny raz upokorzą was ci,których nie ma. Jak będziecie dalej tak żyć w takiej świadomości to może wskoczycie na 1miejsce w jeszcze jednej kategorii. Najbardziej ograbionych z flag. Dziękujemy!

Zgierz

Post autor: Zgierz » 13.04.2017, 19:16

A kto tu idioto pisał, że was nie ma? Nikt. Poszedł jedynie prosty przekaz, że jesteście prowincjonalni :) To Widzew ma fanów w całej Polsce, a was to w mniejszej części Łodzi szukać. To na mecze Widzewa kibice pokonują setki kilometrów. A u was? Tacy ełkaesiacy, że z Polesia ciężko ruszyć d*** i zapełnić 4 tysiące krzesełek: "eee j**** mecz, jesteśmy anty Widzew, nie pokazujemy się na meczach" :)

A my dalej swoje. W Wielką Sobotę szykuje się przeszło 15 000 kibiców. W tym kolejny raz blisko 1200 dzieciaków. Poprzednie trzy mecze mocno nakręciły na Widzew ponad 3 000 dzieciaków. Śpiewy, doping, zabawa. Wszystko ku chwale Widzewa.
A wy? Z czym do ludzi z tym swoim "anty Widzew" miernoty. Żyjecie i istniejecie tylko na stylu anty Widzew. Ot wasza mentalność małych ludków :)
Zaraz będą wyskakiwać z tematami flag :) Flagi wam kibiców nie przyciągną. Co najwyżej lajki na fejsie pod zdjęciem wśród innych kibiców innych klubów w Polsce :)

j**** was. My lecimy z tematem Tylko Widzew!
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI

yurez

Post autor: yurez » 13.04.2017, 19:32

Entlicheck pisze:Zaoranie to będziesz miał w połowie maja , na własnym stadionie :)
Gringo nie strasz bo sie zesrasz. Zdarzysz zmienic sobie zameldowanie i numer pesel? bo będzie poszukiwanie po liscie pewnego trzydziestoparolatka na adresie z retkinii he he he

Master1

Post autor: Master1 » 13.04.2017, 19:41

Ha ha,ku*** śmieszny kales...Zero argumentów ,zero startu do nas,patusy

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 13.04.2017, 20:07

Macie rację! Nic nie znaczymy. Ci nic nie znaczący rozpierdalają wam grafy,ganiają się z wami po osiedlach,r******** waszą bandę kilkukrotnie i zajebali flagi. Widzew jest największy. c*** wam w te megalomańskie ryje! Nic was te flagi nie nauczyły,nic ku***! Taki to macie szacunek do barw.

MW10

Post autor: MW10 » 13.04.2017, 20:10

Zgierz pisze:A kto tu idioto pisał, że was nie ma? Nikt. Poszedł jedynie prosty przekaz, że jesteście prowincjonalni :) To Widzew ma fanów w całej Polsce, a was to w mniejszej części Łodzi szukać. To na mecze Widzewa kibice pokonują setki kilometrów. A u was? Tacy ełkaesiacy, że z Polesia ciężko ruszyć d*** i zapełnić 4 tysiące krzesełek: "eee j**** mecz, jesteśmy anty Widzew, nie pokazujemy się na meczach" :)

A my dalej swoje. W Wielką Sobotę szykuje się przeszło 15 000 kibiców. W tym kolejny raz blisko 1200 dzieciaków. Poprzednie trzy mecze mocno nakręciły na Widzew ponad 3 000 dzieciaków. Śpiewy, doping, zabawa. Wszystko ku chwale Widzewa.
A wy? Z czym do ludzi z tym swoim "anty Widzew" miernoty. Żyjecie i istniejecie tylko na stylu anty Widzew. Ot wasza mentalność małych ludków :)
Zaraz będą wyskakiwać z tematami flag :) Flagi wam kibiców nie przyciągną. Co najwyżej lajki na fejsie pod zdjęciem wśród innych kibiców innych klubów w Polsce :)

j**** was. My lecimy z tematem Tylko Widzew!
Z piknikami, wynikami piłkarskimi, i tym podobnymi na forum onetu leć.

Tu jest forum kiboli. A w świecie kiboli fakty są takie że straciliście 4 fany, w ostatnim miesiącu dostajecie kilkukrotnie w*******, kilka razy tniecie dzidę (w tym będąc w przewadze), tracicie grafy zarówno w mieście jak i w FC, a podczas waszej inauguracji kilkadziesiąt osób łapie klapsy tracąc dużą ilość szali, smyczy i innych barw.

A teraz onanizuj się dalej frekwencją i najazdem pikników z której c*** tak na prawdę wynika.

Dawno nie było czasów kiedy Widzew nie miał żadnego argumentu, i musiał bronić się frekwencją. Wasza wielkość przeminęła, pozostała przeciętność.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

Spy

Post autor: Spy » 13.04.2017, 20:40

MISTRZ1908 pisze:Macie rację! Nic nie znaczymy. Ci nic nie znaczący rozpierdalają wam grafy,ganiają się z wami po osiedlach,r******** waszą bandę kilkukrotnie i zajebali flagi. Widzew jest największy. c*** wam w te megalomańskie ryje! Nic was te flagi nie nauczyły,nic ku***! Taki to macie szacunek do barw.
Ja p******* na 100 wpisow w 99 pojawia sie słowo "flaga" -- jak wy bez tej akcji mogliście do tej pory żyć ??
Ganianie po osiedlach zarówno w jedna jak i druga strone to żarty dla 15 latków podobnie jak akcje kto komu najebał ...
Jak zbiorę ekipe 15 chłopa z Naprzodu Rydułtowy to też najebie 5 z Legii czy nie ?

Pokażcie siłę i zainteresowanie klubem -- pokażcie że Łódź jest głodna piłki z waszym udziałem -- przyciągnijcie ludzi a nie ku*** wozicie sie i oczekujecie szacunku jak równy z równym gromadząc garstkę która coś tam ledwo ryczy pod nosem... :)

Ja osobiście mam do Was szacunek jako rywala ale jako do ekipy "niszowej" a nie na tym samym poziomie
To tak jakby Groclin podjeżdzal do Lecha -- litości...

ban82

Post autor: ban82 » 13.04.2017, 21:08

Spy pisze: To tak jakby Groclin podjeżdzal do Lecha -- litości...
hmm...

Spy

Post autor: Spy » 13.04.2017, 21:16

MW10 pisze: Z piknikami, wynikami piłkarskimi, i tym podobnymi na forum onetu leć.

Tu jest forum kiboli. A w świecie kiboli fakty są takie że straciliście 4 fany, w ostatnim miesiącu dostajecie kilkukrotnie w*******, kilka razy tniecie dzidę (w tym będąc w przewadze), tracicie grafy zarówno w mieście jak i w FC, a podczas waszej inauguracji kilkadziesiąt osób łapie klapsy tracąc dużą ilość szali, smyczy i innych barw.

A teraz onanizuj się dalej frekwencją i najazdem pikników z której c*** tak na prawdę wynika.

Dawno nie było czasów kiedy Widzew nie miał żadnego argumentu, i musiał bronić się frekwencją. Wasza wielkość przeminęła, pozostała przeciętność.
Tak to na c*** błagacie u siebie na kolanach o frekwencje i karnety itd... skoro w d**** macie frekwencje hipokryci :)
Wy także dostajecie w******* i tak można w kółko ile razy kto dostał :)
Podczas inauguracji zajebista ekipa hool's brodowitych napierdala dziadków z brzuszkami i gimbaze -- wow faktycznie jest siła.

Dawno nie było czasów kiedy Łks -u było tak mało że desperacja zagląda w oczy i nikt o tym klubiku już w Polsce nie pamięta poza kilkoma forami dla desperatów :)

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 13.04.2017, 21:41

Tak to na c*** błagacie u siebie na kolanach o frekwencje i karnety itd... skoro w d**** macie frekwencje hipokryci :)
To jest tak ja z tym że przez lata wyśmiewają nasze fancluby, nazywają ich wieśniakami ale jak tylko z jakiegoś miasta ktoś pojawi się na łksie to się ze szczęścia posikać chcą, vel. przeżuty z Piotrkowa, i gdyby np zdarzyło się że panowie z Łęczycy ci od górnika zechcieli dołączyć do tego top 3 to zapewne przyjęci byli by z otwartymi ramionami, takie małe zakompleksione kłamliwe szczurki.Jako żywo przypomina się również sytuacja z wlepkami jak jako jedni z pierwszych w Polsce zaczęliśmy je wypuszczać, a parchy co? drwiny,akcje zrywania itd itp, jak się akcja rozkręciła na całą Polskę ,to tomasz szybciuchem dodruki robił.
https://t.me/pump_upp

whitepride08

Post autor: whitepride08 » 13.04.2017, 21:42

Wy czerwoni już ładnie odlecieliście...ale w sumie fajnie jest Was poczytać,potraficie być zabawni,nie ma co.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 13.04.2017, 21:59

Pejsy, waszych ziomków z Lyonu ciapate turasy napierdalają a wy tu krucjatę przeciw Widzewowi odpierdalacie.
Wsiadać w auta i jechać bronić Francuskie miasta.
:twisted:

ODPOWIEDZ