Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Piotrków jest podzielony z przewagą na ŁKS.
-
Dawno nie pisałem ale temat wygląda już w miarę przejrzyście nie to co wcześniej więc napiszę jak ja to widzę, postaram się obiektywnie.
Łks ma swoje 3 silne FC w województwie w Piotrkowie, Aleksandrowie i Konstantynowie. W każdym tych miast są też FC Widzewa w dwóch pierwszych przypadkach bez polotu do Łksu gdzie są bardzo mocne ekipy h i oni tworzą siłę miasta. Kanzas ma się już inaczej na przestrzeni 10 lat miasto mocno się zmieniło (kiedyś łks miał tam jedną z najlepszych ekip)dzisiaj miasto można powiedzieć pół na pół a liczbowo nawet przewaga Widzewiaków.
Kolejne miasta gdzie są jeszcze liczni fani z al. Unii to: Pabianice(bardzo duża strata na przestrzeni 10-15 lat), Lutomiersk, Zgierz, Uniejów i Poddębice. Kolejność nie przypadkowa i oczywiście dobry FC Włocławek ale to inne województwo. Pozostałe miasta to już raczej jednostki.
Łks ma swoje 3 silne FC w województwie w Piotrkowie, Aleksandrowie i Konstantynowie. W każdym tych miast są też FC Widzewa w dwóch pierwszych przypadkach bez polotu do Łksu gdzie są bardzo mocne ekipy h i oni tworzą siłę miasta. Kanzas ma się już inaczej na przestrzeni 10 lat miasto mocno się zmieniło (kiedyś łks miał tam jedną z najlepszych ekip)dzisiaj miasto można powiedzieć pół na pół a liczbowo nawet przewaga Widzewiaków.
Kolejne miasta gdzie są jeszcze liczni fani z al. Unii to: Pabianice(bardzo duża strata na przestrzeni 10-15 lat), Lutomiersk, Zgierz, Uniejów i Poddębice. Kolejność nie przypadkowa i oczywiście dobry FC Włocławek ale to inne województwo. Pozostałe miasta to już raczej jednostki.
nie będę nic ujmował Piotrkowskim Ełkaesiakom bo wiadomo że to mocna ekipa sportowa i potrafiła utrzeć nosa nie dawno naszym okolicznym FC. Liczbowo wypada raczej blado w porównaniu do Czerwonych Pabianic którzy potrafili się zebrać w ponad 100 osób na wyjazd. Z Fb wynika że Łks z PT na derbach w 35 osób tak się określili.asdfghjkl1910 pisze:Pabianice podzielone? Tak samo jak Piotrków w takim razie. Lks w Pabianicach można porównać do Widzewa z Piotrkowa
-
w Kwestii FC..., warto jednak dodać, że Piotrków o którym mowa to chyba drugie największe miato w woj. lodzkim i ciężko tak naprawdę nawet porównywać np koloszuki, ozorków czy inne skierniewice i sieradze do piotrkowa. Mam na mysli to, ze jeden taki piotrkow jest tyle wart co 10 innych wiosek Widzewskich w.w
Jednakże nie podlega dyskusji fakt, że Widzew miażdzy rywala ilością swoich fan clubów a co za tym idzie, również liczbą kibiców.
Natomiast co do kanzasu, to uważam, że powinien on nieco boleć eŁkaesiaków, jeszcze te 10 lat temu, mocna ekipa h.. miasto praktycznie jednego klubu, dzisiaj stwierdzam, że widzewa jest tam więcej i chyba bardziej prężnie działają.. a to troche taka enklawa widzewska bo obok aleks, retkinia, teofilow..
ja mam pytanie jak obecnie jest na żabiencu? tzn. wiem, że jest tam Widzew, ale czy wciąż tak aktywny jak pare lat temu? czy raczej się uspokoiło na tych rejonach? bo pamiętam jak swego czasu koleżka z Teo opowiadał, że przynajmniej raz w tygodniu mieli wjazd żabieńca na osiedle
Jednakże nie podlega dyskusji fakt, że Widzew miażdzy rywala ilością swoich fan clubów a co za tym idzie, również liczbą kibiców.
Natomiast co do kanzasu, to uważam, że powinien on nieco boleć eŁkaesiaków, jeszcze te 10 lat temu, mocna ekipa h.. miasto praktycznie jednego klubu, dzisiaj stwierdzam, że widzewa jest tam więcej i chyba bardziej prężnie działają.. a to troche taka enklawa widzewska bo obok aleks, retkinia, teofilow..
ja mam pytanie jak obecnie jest na żabiencu? tzn. wiem, że jest tam Widzew, ale czy wciąż tak aktywny jak pare lat temu? czy raczej się uspokoiło na tych rejonach? bo pamiętam jak swego czasu koleżka z Teo opowiadał, że przynajmniej raz w tygodniu mieli wjazd żabieńca na osiedle
-
Widać, można normalnie porozmawiać. Brawo. Nie psuć.
-
https://zapodaj.net/2373856cf7161.jpg.html/
Jak to było z ta flaga?
W Kutnie Łks coś znaczy ? Kiedyś tu wstawiali info o nich że bywali na wyjazdach. Poza tym Łks był jeszcze kiedyś w Ozorkowie, a jak teraz?
Jak to było z ta flaga?
W Kutnie Łks coś znaczy ? Kiedyś tu wstawiali info o nich że bywali na wyjazdach. Poza tym Łks był jeszcze kiedyś w Ozorkowie, a jak teraz?
-
Nie zesraj się. Aż wszedłem na wikipedię, żeby Twoje "niusy" zweryfikować:krokiet_z_grzybami pisze:w Kwestii FC..., warto jednak dodać, że Piotrków o którym mowa to chyba drugie największe miato w woj. lodzkim i ciężko tak naprawdę nawet porównywać np koloszuki, ozorków czy inne skierniewice i sieradze do piotrkowa. Mam na mysli to, ze jeden taki piotrkow jest tyle wart co 10 innych wiosek Widzewskich w.w[...]
Piotrków: 77k
Pabianice: 65k
Sieradz: 44k
Koluszki: 13k
Ozorków: 20k
Skierniewice: 47k
Piotrków to największe z wymienionych miast, ale serio gościu, przestań siać propagandę, bo 77k ludności, a 65k czy 44k nie oznacza "Mam na mysli to, ze jeden taki piotrkow jest tyle wart co 10 innych wiosek Widzewskich w.w".................
-
Nie wiesz jeszcze tego,ze miasto to nazwa zarezerwowana dla najrodowitszych ,a wioski dla Widzewa?
Przeciez u nich sami miastowi .Zawsze sie smieja ojszczance z FC ze wiesniaki,ze traktorzysci,ale sami wychodzi na to teraz są dumni z ze swojego FC Piotrków..Oni juz nie sa wiesniakami.Pierdoleni hipokryci.
Przeciez u nich sami miastowi .Zawsze sie smieja ojszczance z FC ze wiesniaki,ze traktorzysci,ale sami wychodzi na to teraz są dumni z ze swojego FC Piotrków..Oni juz nie sa wiesniakami.Pierdoleni hipokryci.
-
Ciekawi mnie skad ty jestes zajszczany hujozo?
na jakiej podstawie uwazasz ,ze kazdy widzewiak to mentalny wiesniak przygłupie?
Poczytaj frajerze o Retkini ,kiedy została przyłaczona do Łodzi j***** nieuku.
Pozniej niz dzielnica Widzew.Taki z ciebie lodzianin jak ze mnie marsjanin matkojebco.
A teraz mozesz sie napinac skurwielu.
na jakiej podstawie uwazasz ,ze kazdy widzewiak to mentalny wiesniak przygłupie?
Poczytaj frajerze o Retkini ,kiedy została przyłaczona do Łodzi j***** nieuku.
Pozniej niz dzielnica Widzew.Taki z ciebie lodzianin jak ze mnie marsjanin matkojebco.
A teraz mozesz sie napinac skurwielu.
-
W Kutnie jednostki. Bywają do tej pory. Kiedyś na Koronę jechali nawet w jakieś 15 osób. Teraz jest to max jedno auto.płyndonaczyń pisze:
-
Śmiać mi sie chce...mentalne wiesniaki...
W takim razie musisz wiedzieć że spora część Twoich rodowitych kolegów ma wiejskie korzenie.Dzielnice,osiedla które zamieszkują w większosci Rodowici Łodzianie powstawały w latach 50,60,70 i zasiedlane były w większości przez ludność napływową tj.z pod łódzkich wsi i miast mam na mysli tu Teofilów,Retkinia,Koziny Rokicia itp..Odnośnie Piotrkowa to jak dla mnie nie macie powodow do dumy bo przyjeliście w swoje szeregi oficjalnych przerzutów i jeszcze sie tym szczycicie.Napisz lepiej ile was wczoraj ze Śródmieścia bylo na meczu
ps.Ci nieliczni Widzewiacy z centrum Łodzi to od dobrego roku nakrywają Was czapką zarówno jesli chodzi o liczby jak i aktywność bo o jakości to nawet nie ma co wspominać
W takim razie musisz wiedzieć że spora część Twoich rodowitych kolegów ma wiejskie korzenie.Dzielnice,osiedla które zamieszkują w większosci Rodowici Łodzianie powstawały w latach 50,60,70 i zasiedlane były w większości przez ludność napływową tj.z pod łódzkich wsi i miast mam na mysli tu Teofilów,Retkinia,Koziny Rokicia itp..Odnośnie Piotrkowa to jak dla mnie nie macie powodow do dumy bo przyjeliście w swoje szeregi oficjalnych przerzutów i jeszcze sie tym szczycicie.Napisz lepiej ile was wczoraj ze Śródmieścia bylo na meczu
ps.Ci nieliczni Widzewiacy z centrum Łodzi to od dobrego roku nakrywają Was czapką zarówno jesli chodzi o liczby jak i aktywność bo o jakości to nawet nie ma co wspominać
-
sprawa jest prosta
widzewiaki z Łodzi, Warszawy, Koluszek itd to wieśniaki
a ŁKSiaki z Piotrkowa, Włocławka, Lutomierska czy Uniejowa to Rodowici Łodzianie.
ja sam jestem z Ksawerowa ale uwazam sie za Rodowitego Lodzianina
tak jest własnie to wyglada czerwoni, musicie sie z tym pogodzic i z tym zyc.było wybrać ŁKS to bylibyście miastowi
a ŁKSiaki z Piotrkowa, Włocławka, Lutomierska czy Uniejowa to Rodowici Łodzianie.
tak jest własnie to wyglada czerwoni, musicie sie z tym pogodzic i z tym zyc.było wybrać ŁKS to bylibyście miastowi
-
Barany z was straszne , mentalnie 1000lat za murzynami jesteście idioci z cosinusaRodowityŁodzianin pisze:sprawa jest prosta
-
Odbiegając trochę od tematu chciałbym bez napinki zapytać jak jest obecnie na linii ŁKS - Hapoel Tel-Awiw?
-
Kosa ze względu na ich układy z lokalnym rywalem.LwieSerce pisze:Odbiegając trochę od tematu chciałbym bez napinki zapytać jak jest obecnie na linii ŁKS - Hapoel Tel-Awiw?
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
-
Nie chcę Ci ubliżać inteligencie,ale jakbyś trochę ruszył mózgownicą to byś może sam doszedł,że ten typ nie jest z ŁKS-u...marna prowokacja jakiegoś czerwonego gila.Ale do ubliżania pierwsi....yurez pisze:Barany z was straszne , mentalnie 1000lat za murzynami jesteście idioci z cosinusaRodowityŁodzianin pisze:sprawa jest prosta
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
Nie jestem z ŁKSu bo co? Bo masz inne zdanie? uważasz że widzewioki z Pabianic to miastowi?
wyrazilem swoje i wiekszosci kibiców ŁKSu zdanie, a ty juz od razu mowisz ze nie jestem z Ełksy..
wyrazilem swoje i wiekszosci kibiców ŁKSu zdanie, a ty juz od razu mowisz ze nie jestem z Ełksy..
-
nie wiem kolego, czy czas tak szybko leci, czy o czymś zapomniałem. Mecz przez Ciebie opisany to chyba nie 7-8 lat temu, a bardziej w przedziale 8-10 lat, o ile o tym samym piszemy. I nie były to derby Kanzasu, tylko jakieś pucharowe spotkanie Widzewa w gościach w Kanzas City. Faktem jest, że było to zbiórka w centralnej części miejscowości pod bodajże żabką i mimo częstych naszych prowokacji Łks się nie zjawił.mądrala pisze:Moje przeoczenie, rzeczywiście jest jeszcze Kanzas, gdzie chłopaki od nas tyrają Waszych. A pamiętam derby Konstantynowa jak dziś, kole 7-8 lat temu, gdzie Łks się skitrał i się i się pojawił... RTS rządził w Kanzasie i czekaliśmy na was...
Widać, że da się tu normalnie pogadać i wymienić zdanie, bo wiadomo, że ono identyczne nie będzie (punkt widzenia zależy od punktu siedzenia). Konstantynów jest specyficznym miejscem, coś jak niegdyś Pabianice. Zauważalne są tu przewagi, ale chyba ani chłopaki z ŁKS, ani z Widzewa nie napiszą, że przeważają. tzw kalejdoskop. W przeciwieństwie do Aleksandrowa, gdzie owszem Widzew jest i będzie, ale zarówno bliskość Teofilowa (w moim odczuciu najlepsza banda Łks) jak i to co dzieje się na boiskach stricte piłkarskich (a umówmy się, że i to ma jakiś mały skutek i następstwo) jest mocna defensywa. Dziwi mnie, że Łks opisuje tak bardzo pod siebie Pabianice - tutaj absolutnie się nie zgadzam. Tutaj my jesteśmy w ofensywie, która trwa już latami, a trzeba zauważyć, że w przeciwieństwie do Aleksa czy Kanzasu to całkiem spore miasto. Co do Piotrkowa wiadomo, że się zgadzamy. Miasto w zasadzie przejęte przez Łks. Co do Bełchatowa, to każdy ogarnięty kibic zna geneze powstania tam ruchu kibicowskiego i dlaszych konsekwencji. FC Widzewa, który w związku z pewnymi sprawami ostatnimi laty spuścił trochę z tonu mam nadzieję się odrodzi, nie przyjmując przerzutów, którym bliżej było do gks. Niejednokrotnie sytuacja pokazywała, że dzieci z Bełchatowa spragione własnego klubu, walcząc ze wspólnym wrogiem Widzewem podbijały na gadanki z Łks. A pamiętam czasy w latach już po 2000r., nawet koło 2010 kiedy bali się podejśc się pod swój stadion, gdy FCB obstawiało zakupy biletów przez łodzkich fanów.
Bełchatów upada piłkarsko, a wczesniejszy sukces i pieniądze, których teraz zabrakło skutkował pojawieniem się tam przerzutów z Widzewa i pozniejszym konfliktowaniem z nami. Wróżę dobrą walkę o właśnie ten rewir województwa między Widzew i Łks. Kończy się piłka, przerzuty zostaną i przewidywać nie trzeba za kim pójdą. W Bełchatowie będzie jeszcze ciekawie!
Przy okazji możliwości wypowiedzenia się na forum nie kumam też racji zadawania pytań o Kutno (widzewskie) i Włocławek (elkaesiacki) w temacie ŁÓDŹ i woj
-
Kutno leżące w województwie łódzkim kolego jest we właściwym temacie. Bardzo dobry FC Widzewa.
Na oddzielny akapity zasługuje FC Łowicz, który na meczu z Pelikanem zameldował się w ponad 600 głów. Chyba rekord na Widzewie.
W uproszczeniu: wszystko na północ i wschód od Łodzi to Widzew. Zachód z wyłączeniem Aleksandrowa i po części Konstantynowa również. Na południu już większe urozmaicenie w postaci FC ŁKSu, GKSu Bełchatów czy RKSu Radomsko. Swoją drogą, czy w Radomsku nadal działa FC Rakowa Częstochowa?
Na oddzielny akapity zasługuje FC Łowicz, który na meczu z Pelikanem zameldował się w ponad 600 głów. Chyba rekord na Widzewie.
W uproszczeniu: wszystko na północ i wschód od Łodzi to Widzew. Zachód z wyłączeniem Aleksandrowa i po części Konstantynowa również. Na południu już większe urozmaicenie w postaci FC ŁKSu, GKSu Bełchatów czy RKSu Radomsko. Swoją drogą, czy w Radomsku nadal działa FC Rakowa Częstochowa?
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
Zgoda i przepraszam Kutniaków za tą nonszalancję. Pamiętam jeszcze jak podchodzili pod płockie. A propos nicka Twojego - coś tutaj znalazłem w komentarzach sąsiadów odnośnie Zgierza? I tu pytanie - czy Wy macie jakąkolwiek świadomość pisząc o Zgierzu?
-
Pytanie o Zgierz,
1. Na Borucie ruch kibicowski jeszcze jakoś istnieje ??
2. Czy Włókniarz (jako klub) nadal działa ??
1. Na Borucie ruch kibicowski jeszcze jakoś istnieje ??
2. Czy Włókniarz (jako klub) nadal działa ??

-
Z tym bardzo dobrym FC w Kutnie to trochę bazujecie na przeszłości.Oczywiscie Kutno to Widzew, bo te parę osób jezdzacych na ŁKS nic tam nie znaczy, ale był to dobry FC w latach 90tych. A teraz? Kiedy slyszeliscie coś o ULK 97? Bo oprócz fajnej flagi to jakoś nic ciekawego tam nie ma i się nie dzieje.Teraz to banda dzieci w szalikach albo starych pierników jarajacych się liga mistrzów i meczem z Legia 3-2. Jak na miasto,ktore jest całe czerwone to trochę lipa.Nie mówię, że jeździ ich tam 6 osób, ale z takim potencjałem to powinni "coś działać" w regionie.Tymczasem wg mnie to nasz FC Włocławek przebiegłby się po nich i nawet nie mruknął.Zgierz pisze:Kutno leżące w województwie łódzkim kolego jest we właściwym temacie. Bardzo dobry FC Widzewa.
-
przykład typowej pejsowatej gadki którą w roznym wydaniu wysrywacie od lat jak zaczarowani.zkamienicywokolicy pisze:starych pierników jarajacych się liga mistrzów i meczem z Legia 3-2. Jak na miasto,ktore jest całe czerwone to trochę lipa.Nie mówię, że jeździ ich tam 6 osób, ale z takim potencjałem to powinni "coś działać" w regionie.Tymczasem wg mnie to nasz FC Włocławek przebiegłby się po nich i nawet nie mruknął.
"bo boniek, bo liga mistrzów, bo marketing ... a naszych pieciu rodowitych z lutomierska to by wystarczylo"
gringo nowy nick?
-
Nie trafione z tym Gringo.blah pisze:przykład typowej pejsowatej gadki którą w roznym wydaniu wysrywacie od lat jak zaczarowani.zkamienicywokolicy pisze:starych pierników jarajacych się liga mistrzów i meczem z Legia 3-2. Jak na miasto,ktore jest całe czerwone to trochę lipa.Nie mówię, że jeździ ich tam 6 osób, ale z takim potencjałem to powinni "coś działać" w regionie.Tymczasem wg mnie to nasz FC Włocławek przebiegłby się po nich i nawet nie mruknął.
"bo boniek, bo liga mistrzów, bo marketing ... a naszych pieciu rodowitych z lutomierska to by wystarczylo"
gringo nowy nick?
Poza tym Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje. Jednak jestem pewny,ze wiem więcej o Kutnie od Ciebie. Może przytoczysz tutaj jakieś zdarzenie z tym Waszym kutnowskim FC? Nie przytoczysz, bo nic takiego nie było ostatnimi czasy. Nawet malolatom się nie chce choćby kamieniami w pociąg porzucać:) wiesz dlaczego? Bo to ludzie jadący na mecz żeby popatrzeć na piłkę (najlepiej bez żadnego piro, bo piłki nie widać), zjeść giętą na stadionie, podjechać do Manu, bo przeceny na sklepach i powrót do domu. Wieczorem jeszcze tabela ligi na telegazecie i w kimę.Jesli się mylę to mnie popraw. Bez napinki.
-
Gringooo2 juz tu nie bedzie bredzil bo dostal zakaz wypowiadania sie od swoich pod grozba wpierdolu. Takze j**** wiejskiego leszcza.
-
Widze, ze czerwoni naprawde nie moga zyc bez gringo. Od paru dni sie nie wpisuje, jest wzgledny spokoj ale codziennie ktorys musi o nim napisac prowokujac zeby sie znowu pojawil. A pozniej placz ze temat rozjebany
ŁKS ŁÓDŹ
-
Chyba cie pojebało czerwona prostytutko. Pod groźbą wpierdolu to żeś musiał wypinać dupsko przed ruskimi z CSKA , w nagrodę możesz sobie tutaj popisać wiejski leszczu.yurez pisze:Gringooo2 juz tu nie bedzie bredzil bo dostal zakaz wypowiadania sie od swoich pod grozba wpierdolu. Takze j**** wiejskiego leszcza.
Apropo wiesniactwa widzewskiego - to jest normalny przypadomek jak każdy inny.
Jak czerwoni na nas mowiliscie "ptaszyska" , to nie znaczylo że każdy z nas ma skrzydła :) tak samo żydow już w Łodzi dawno nie ma a cisniemy się tak od dawien dawna...
Tak więc nie trzeba być ze wsi żeby być wiesniakiem, wystarczy być za Widzewem. Poza kwestiami ggeograficznymi ( każda wiocha Widzew kocha) chodzi też o mentalnośc rtsiakow , i ich czerwone buraczane gęby które są znakiem rozpoznawczym tych gorszych spod Łodzi ...
-
nie no nie bądź taki skromny, macie jeszcze kilka osiedli w Łodzi np, teofilów,stare polesie, karolew itdEntlicheck pisze: tak samo żydow już w Łodzi dawno nie ma a cisniemy się tak od dawien dawna...
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
Jewdzewa na Karolewie, Starym Polesiu czy Teofilowie nie uświadczysz, więc o czym bredzisz obszczymurku? :)antyGW pisze:nie no nie bądź taki skromny, macie jeszcze kilka osiedli w Łodzi np, teofilów,stare polesie, karolew itdEntlicheck pisze: tak samo żydow już w Łodzi dawno nie ma a cisniemy się tak od dawien dawna...
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Gdzie jest gringuś,gdzie jest gringuś??!!
-
Mam pytanko trochę z innej beczki bez napinki.
Czy kibice klubu spod dworca Łódź Kaliska byli już z koszernym czosnkiem i macą na grobach swoich założycieli - Hajmana, Hirszberga, Taubwurzela i Waserzuga?
Czy kibice klubu spod dworca Łódź Kaliska byli już z koszernym czosnkiem i macą na grobach swoich założycieli - Hajmana, Hirszberga, Taubwurzela i Waserzuga?
-
ludwik16 pisze:Gdzie jest gringus,gdzie jest gringuś??!!
On jest tu pod kilkoma nikami. prawdziwy e-wojownik z niego, ŁKS może być dumny z chłopaka.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
MW10 pisze:Jewdzewa na Karolewie, Starym Polesiu czy Teofilowie nie uświadczysz, więc o czym bredzisz obszczymurku? :)antyGW pisze:nie no nie bądź taki skromny, macie jeszcze kilka osiedli w Łodzi np, teofilów,stare polesie, karolew itdEntlicheck pisze: tak samo żydow już w Łodzi dawno nie ma a cisniemy się tak od dawien dawna...
obszczymurku? tak to możesz pieszczotliwie mówić do swoich kolegów z trybuny zamieszkujących polesie czy limanke:)
skoro nie wiesz o czym mówię to pozwól że wytłumaczę jeszcze raz. twoj ziomek napisał, że nie ma żydów w Łodzi, a ja napisałem, że jak nie ma, jak ŁKS ma swoje osiedla w Łodzi. może teraz zrozumiesz, a jak nie to wrzuć sobie w translator z polskiego na hebrajski :)
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
z czosnkiem i macą to sam sobie chodzLwieSerce pisze:Mam pytanko trochę z innej beczki bez napinki.
a co do pytania to planujemy sie tam pojawić jak co roku na 1 listopada
byc moze ktos od nas dba o te groby na codzien ale tego juz nie wiem
tak jak pisze wieksza akcja jest planowana jak zawsze na swieto zmarłych.
ja jestem zdania, ze powinnismy dbac bardziej o naszą historie i tradycje, cos w podobie Cracovii ( pozdro dla was ) ktora c**** kladzie na to co powie Polska oraz wISŁA i szanuja swoja historie i sa z niej dumni
-
a teraz czerwony wieśku loguj sie na swoje pierdzewskie konto i pochwal się kiedy postawicie pomnik waszej legendy Lutka Rozenbauma, sorry.... Ludwika Sobolewskiego oczywiscie :-DRodowityŁodzianin pisze:
z czosnkiem i macą to sam sobie chodz
ja jestem zdania, ze powinnismy dbac bardziej o naszą historie i tradycje, cos w podobie Cracovii ( pozdro dla was ) ktora c**** kladzie na to co powie Polska oraz wISŁA i szanuja swoja historie i sa z niej dumni
odpowiedz na pytanie dotyczące teraźniejszości, my sie swojej historii nie wstydzimy...
Jestescie chyba jedyną grupą kibicowską w Polsce która lobbowała na rzecz budowy pomnika dla Żyda - waszej legendy .... i udało wam sie gratuluje... wszyscy jestesmy z was dumni pierdzewiaki. Szalom.
Wielki Widzew zawsze najbardziej czerwony, i najbardziej żydowski !
-
Jewdzewa na Karolewie, Starym Polesiu czy Teofilowie nie uświadczysz, więc o czym bredzisz obszczymurku? :)[/quote]
obszczymurku? tak to możesz pieszczotliwie mówić do swoich kolegów z trybuny zamieszkujących polesie czy limanke:)
skoro nie wiesz o czym mówię to pozwól że wytłumaczę jeszcze raz. twoj ziomek napisał, że nie ma żydów w Łodzi, a ja napisałem, że jak nie ma, jak ŁKS ma swoje osiedla w Łodzi. może teraz zrozumiesz, a jak nie to wrzuć sobie w translator z polskiego na hebrajski :)[/quote]
Jest to Wasz chyba jeden z najgłupszych pocisków w nasza strone.Rozumiem,że rzadko bywasz w Łodzi i nie wiesz,że Twoi koledzy również na takich rejonach mieszkają,im też tak powiesz? Resztę Twojego bełkotu ominę.Tak sobie tłumacz,może Ci się lepiej zrobi...
A Ty rodowity skończ już swoją misje i W**********.
skoro nie wiesz o czym mówię to pozwól że wytłumaczę jeszcze raz. twoj ziomek napisał, że nie ma żydów w Łodzi, a ja napisałem, że jak nie ma, jak ŁKS ma swoje osiedla w Łodzi. może teraz zrozumiesz, a jak nie to wrzuć sobie w translator z polskiego na hebrajski :)[/quote]
Jest to Wasz chyba jeden z najgłupszych pocisków w nasza strone.Rozumiem,że rzadko bywasz w Łodzi i nie wiesz,że Twoi koledzy również na takich rejonach mieszkają,im też tak powiesz? Resztę Twojego bełkotu ominę.Tak sobie tłumacz,może Ci się lepiej zrobi...
A Ty rodowity skończ już swoją misje i W**********.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
RodowityŁodzianin pisze:z czosnkiem i macą to sam sobie chodzLwieSerce pisze:Mam pytanko trochę z innej beczki bez napinki.
Podchodzicie do kwestii waszego żydowskiego pochodzenia inaczej niż Ksc i od pewnego czasu gdy prawda wyszła na jaw zaczeliscie wmawiać ze się tego nie wstydzicie.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
A Wy się wstydzicie za Sobolewskiego, czy nie? Bo jakoś nabraliście wody w usta, odkąd wyszła prawda o nim.
-
o c*** wam chodzi ?
jak macie do mnie jakiś problem to zapraszam podbij do mnie jeden z drugim pod bebny w przerwie meczu z ełkiem to pogadamy
jest to moje jedyne konto w przeciwienstwie do ciebie entlicheck
daj sobie spokoj z pisaniem tutaj bo tylko nam wstyd przynosisz ja przynajmniej staram sie w miare obiektywnie odpisywac na tematy dotyczące ŁKSu a ty tylko sie napinasz z 30 kont i chluby taka postawa nam nie przynosisz
a ty whitepride08 troche grzeczniej sie do mnie odzywaj bo ja do ciebie zadnych spin nie mam bo wyglada na to ze tez jestes w miare kumaty
Klubem łodzi jest- ŁKS!
jak macie do mnie jakiś problem to zapraszam podbij do mnie jeden z drugim pod bebny w przerwie meczu z ełkiem to pogadamy
jest to moje jedyne konto w przeciwienstwie do ciebie entlicheck
daj sobie spokoj z pisaniem tutaj bo tylko nam wstyd przynosisz ja przynajmniej staram sie w miare obiektywnie odpisywac na tematy dotyczące ŁKSu a ty tylko sie napinasz z 30 kont i chluby taka postawa nam nie przynosisz
a ty whitepride08 troche grzeczniej sie do mnie odzywaj bo ja do ciebie zadnych spin nie mam bo wyglada na to ze tez jestes w miare kumaty
Klubem łodzi jest- ŁKS!
-
Śp. Panu Sobolewskiemu to za żywota wszystkie te wasze Królei inne hebrajskie k**** Tomaszewskie mogły co najwyżej c**** obciągnać, taka jest różnica ojszczance z kalesu. Dla nas to jest Legenda a wasze pisowskie spiski to nam latają. Lekcje zrobione pionki z cosinusa ? Bo matka wróci z ulicy i będzie w******* ,patole
-
No i właśnie przez takie wypowiedzi, to forum powinno przestać istnieć.