[link]KibicMKS pisze:Mógłbymi mi ktoś napisać z jakich miast głównie działają osoby skupione pod szyldem ' Malopolska GieKSa ' ?
Może być priv.

Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
-
Konskie_L pisze:Chciałbym sprostować kilka informacji zawartych w tym poście.WIDZEW KOŃSKIE pisze:Poruszana była sprawa Końskich. Niestety nie mieliśmy jak opisać sytuacji w mieście a opis Koneckiej Legii chyba nie był zbyt trafiony. Tam było bodajże to podane procentowohehe
. Procentowo to najwiecej jest chyba WIdzewa później Korony i dopiero Legii.
Na mecze najwięcej osób chyba jeździ z Korony , gdyż jest najbliżej. Ale w te liczbe wliczamy osoby ktore jezdza tam obejrzec pilke na niezlym poziomie ale nie jezdza na wyjady, nie udzielaja sie w "FC Konskie Korony"(pewnie gdyby bylo blizej Lodzi jezdziliby na Widzew) . Co do Legii ?Hmm... Z nimi jest ciężko. Pod tym wzgledem ze ciezko o nich cokolwiek powiedziec. Wydaja smieszne vlepki typu "To miasto jest nasze" hehe . No okejchociaz jest zabawnie.
Od nas jeździ dużo ludzi , jeszcze wiecej jest osób które sympatyzuja z Widzewem ale z roznych wzgledow moga byc na 3-4 meczach w sezonie (glownie chodzi o pieniadze, studia, rodziny,praca) Nie ukrywajmy , kilka osob zbytnio polubilo alkohol i niestety przepadli;/ . Nasze FC po zastoju znowu sie zaczyna rozwijac (wydawane gadzety , sa juz bluz, w niedlugim czasie nadejda zamowione juz koszulko i vlepki ).
Na wyjazdy chyba ludzie z Legii nie jezdza w duzych liczbach(jesli wogole) Korona chyba zaliczyla jakies wyjady. My kilka wyjazdow zaliczonyh mamy. W tym byly tez wieksze wyjazdy. W Lodzi bylismy na kazdym meczu.
Na potwierdzenie sytuacji w mieście moze przedstawie najlsilniejszy argument : Ani Legia ani Korona nie chce z nami podjac walki, a ciężko działać przeciwko nim gdyz jakiekoliek akcje koncza sie na Komendzie (przekonali sie o tym koledzy z Widzewa, ktorzy byli przejazdem w Konskich , osoby od nas tez mialy problemy) .
Znowuz ciezko ruszyc Korone z KOnskich i okolicznych wiosek gdyz sa to dzieci. Tak, mozna powiedziec , zeby dzieci od nas ich ruszyly, ale niestety , czasy sie zmieniaja, ktos ruszy takie dziecko i ma w banku ze odwiedzi go policjant.
Nie bede sie bawil w procentowe porownania . Widzew w Końskich rządzi i rządzić będzie. Nastepuje wymiana pokolen , mamy mlodych , bedzie dobrze .
Mlodzi tradycjonalisci Widzew FC Konskie ! Od 25 lat rzadzimy w tym miescie !![]()
Pozdrawiam.
Widzę, że masz wątpliwości odnośnie naszych wyjazdów. Niepotrzebnie![]()
Co do podjęcia walki to nikt od was nie wyszedł z taką propozycją a wasze problemy na komendzie nigdy nie były spowodowane przez kogoś z naszego fc.
Ja rozumiem, że są wakacje i mamusia pozwala dłużej siedzieć na necie, ale następnym razem postaraj się bardziej.
Do zobaczenia![]()
Byliśmy jesteśmy będziemy Legia FC Końskie
Jestes pewien ze nie dostaliscie propozycji ? Zastanow sie jeszcze raz...
To skad wy wyjezdzacie ze was nie widac

Chetnie bym posiedzial przy tym kompie ale niestety niektorzy jeszcze musza w tym kraju pracowac i nie mam na to czasu

Co do policji ... zapytajcie jednego kolege o co chlopaki z Koluszek mieli lipe , mysle ze sobie tego nie wymyslili ... (Wielka Orkiestra Świątrecznej Pomocy , szalik ... to tak zeby wam odswiezyc pamiec)
-
Może ktoś opisać Siewierz ?
Parę dni temu zobaczyłem taką vlepkę

Parę dni temu zobaczyłem taką vlepkę

jot_pe
W Siewierzu byl i jest GKS dajemy o tym znac wszedzie gdzie sie da .I wiedza to w calej okolicy ! Niekeidy wpadamy tez na mecze Przemszy Siewierz jak jest jakis ciekawy mecz . Na GieKSe jezdzimy w roznych liczbach i wie to caly Siewierz .
Zreszta napisalem ze Sieiwerz to maly FC bo to mala miasto.
A o tym niby fc Widzewa w Czestochowie nawet Rakow nic nie wie.Chyba ze jezdzi ktos w 2-3 osoby . Rozumie jak by to ktos z FC Widzewa z Czestochowy napisal i przedstawil FC RTS Czestochowa ale jak widac to tylko Widzewiacy z poza Czestochowy pisza ze jest FC Widzew Czestochowa.
W Siewierzu byl i jest GKS dajemy o tym znac wszedzie gdzie sie da .I wiedza to w calej okolicy ! Niekeidy wpadamy tez na mecze Przemszy Siewierz jak jest jakis ciekawy mecz . Na GieKSe jezdzimy w roznych liczbach i wie to caly Siewierz .
Zreszta napisalem ze Sieiwerz to maly FC bo to mala miasto.
A o tym niby fc Widzewa w Czestochowie nawet Rakow nic nie wie.Chyba ze jezdzi ktos w 2-3 osoby . Rozumie jak by to ktos z FC Widzewa z Czestochowy napisal i przedstawil FC RTS Czestochowa ale jak widac to tylko Widzewiacy z poza Czestochowy pisza ze jest FC Widzew Czestochowa.
-
Jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy FC Siewierz GieKSy,a FC Częstochowa Widzewa to jesteś niedorozwinięty umysłowo i to poważnie.jot_pe pisze:i fc Gieksy w Siewierzu moze byc ale Widzewa w Czestochowie nie, prawda Andrzej?
-
2 pytania odnośnie dwóch miejscowości do których się wybieram w najbliższym czasie:
Skierniewice (służbowo): komu się tam kibicuje?
Gdynia (urlop): Osiedla, dzielnice na których kibicuje się Bałtykowi?
-
EAP mam jeszcze pytanie są jeszcze jakieś FC oprócz was ?
Przemsza Siewierz to oddzielna ekipa ?
Przemsza Siewierz to oddzielna ekipa ?
Kilka osob z Zagłębia . Na Przemsze chodzi kilku kibicow GieKSy a tak to Przemsza ma swoich kibicow .
-
jot_pe: No właśnie z wioski.Więc stanowią tam duży % wśród zainteresowanych,a Widzew w Częstochowie przy Rakowie to jednostki.
Uważam,że nie ma co gadać o FC,jeśli w mieście nie ma się nic do powiedzenia.To tak,jak ja pisałbym o FC GieKSy z Rudy Śląskiej. Niby są i co z tego,jak w porównaniu do Ruchu i Górnika stanowią gigantycznie mały margines o którym nie ma co pisać.
Uważam,że nie ma co gadać o FC,jeśli w mieście nie ma się nic do powiedzenia.To tak,jak ja pisałbym o FC GieKSy z Rudy Śląskiej. Niby są i co z tego,jak w porównaniu do Ruchu i Górnika stanowią gigantycznie mały margines o którym nie ma co pisać.
-
są tez ludzie kibicujący ŁKSowi, znam osobiście...nie wiem jaki jest stosunek liczbowy ŁKS-u do Widzewa, ani czy fani ŁKS-u to jakieś oficjalne FC, ale trzeba zauważyć to, że istnieją w tym mieście tacy...(piszę to tylko w celu informacyjnym:))stradivarius pisze:Skierniewice - WidzewNemo pisze:2 pytania odnośnie dwóch miejscowości do których się wybieram w najbliższym czasie:
HUTNIK&MAZOVIA
-
lysy_1910 pisze:Jak wygląda sytuacja w takich miastach jak Stąporków, Wąchock i SuchedniówSa tam jacyś kibice jakiś drużyn?
w Suchedniowie są kibice Orlicza. O ich sympatiach ciężko mowic, w ostatnich czasach poprzez przyjazn z Alitem Ozarow (FC KSZO) pojawiali sie na meczach KSZO.
"Wiara w jedność Białej Rasy
pozwoli zjednoczyć Naród!"
pozwoli zjednoczyć Naród!"
-
W skierniewicach głównie Widzew dosyć prężny FC, są ludzie z Legii ale raczej pokitrani czasami ktoś coś na murze nabazgrze. Z tego co pamiętam to w którejś edycji big brothera był gościu ze Skierek który głośno deklarował miłość do Legii. Jednostki z Łksu są ale żaden nasz Fc raczej tam nie powstanie.Nemo pisze:2 pytania odnośnie dwóch miejscowości do których się wybieram w najbliższym czasie:
ŁKS ŁÓDŹ
-
Jak jest w Krakowie na Kozłówku?
-
A jaka sytuacja w Blachowni ?
-
Białoczerwono.ronin pisze:Jak jest w Krakowie na Kozłówku?
-
Mam pytanie odnoście Kórnika? Czy jestem jakiś F-C Lecha? czy jakiejś innej ekipy blisko mają do Leszna może ktoś jeździ na Unie? chodzi mi o zorganizowaną grupę.
(nie wiem czy było i jakoś nie mam ochoty przeszukiwać z 30 stron)
Pozdro
(nie wiem czy było i jakoś nie mam ochoty przeszukiwać z 30 stron)
Pozdro
j**** Tfuska ! "
-
Jak się przedstawia sytuacja w Choszcznie w Zachodniopomorskim?

Gůrny Ślůnsk , Freistaat Bayern , Euskadi Vasca
-
Pogoń/Legiaviceroy pisze:Jak się przedstawia sytuacja w Choszcznie w [link]?
-
Pajęczno i Kłobuck - dzieje się coś? Można tam spotkać jakieś zorganizowane grupy?
-
To dziwne skoro na murach widnieją napisy Ruchu , gdyby tam była ta wyżej wspomniana Pogoń to dawno by napisów juz nie było , projekty vlepek niebieskich z Choszczna "choć mało nos tu jest my za Ruchem fest a Fest , ja nie mówie ze jest to Fan club niebieskich , natomiast pare osób pewnie jest i działa na rzecz powstania takowego , natomiast te chyba z księżyca FC sympatyków przed telewizorami oglądających Legie , Pogoń , w takim razie dlaczego nie działają i nie zamalują tego chlopaki z tego Pogoń FC Choszczno , sory no ale takie wypowiedzi mnie smieszą , ze tam jest FC a tam ktoś rządzi a tymbardziej gdzie jest to jakaś wieś oddalona od danej miejscowości o ileś tam km , flagi Fc przeciez to wstyd Fc i dwie osoby jezdzące jako FC? co to jest? w porównaniu do np FC Górnika z Piekar Śląskich , ok tyś osób stawiających sie na zbiórkach Torcidy Piekary a takich jest na Śląsku wiele , ale to dałem jako przykład.kciuk pisze:Pogoń/Legiaviceroy pisze:Jak się przedstawia sytuacja w Choszcznie w Zachodniopomorskim?
PS nie jestem z Ruchu , ale obiektywnie patrze na to co się dzieje .
[link]

Gůrny Ślůnsk , Freistaat Bayern , Euskadi Vasca
-
obiektywnie patrzysz , mimo ze tam nie mieszkasz i nie wiesz co sie dziaje 

-
viceroy pisze: ok tyś osób stawiających sie na zbiórkach Torcidy Piekary

-
Rodowici Ślązacy -fest a fest:-D
-
Mamy na mapie polski już dużo różnych FC, ale Chroszczono mnie zadziwia (biorąć pod uwagę iż sam jestem kibicem RUchu) i sądzę że to raczej paru kolesi, którzy się tam przeprowadzili, albo jakiś fake 

-
Napisy napisami-realnie was tam nie ma.Choszczno jest aktywne i dobrze jeździ na Twardowskiegoviceroy pisze:To dziwne skoro na murach widnieją napisy Ruchu , gdyby tam była ta wyżej wspomniana Pogoń to dawno by napisów juz nie było , projekty vlepek niebieskich z Choszczna "choć mało nos tu jest my za Ruchem fest a Fest , ja nie mówie ze jest to Fan club niebieskich , natomiast pare osób pewnie jest i działa na rzecz powstania takowego , natomiast te chyba z księżyca FC sympatyków przed telewizorami oglądających Legie , Pogoń , w takim razie dlaczego nie działają i nie zamalują tego chlopaki z tego Pogoń FC Choszczno , sory no ale takie wypowiedzi mnie smieszą , ze tam jest FC a tam ktoś rządzi a tymbardziej gdzie jest to jakaś wieś oddalona od danej miejscowości o ileś tam km , flagi Fc przeciez to wstyd Fc i dwie osoby jezdzące jako FC? co to jest? w porównaniu do np FC Górnika z Piekar Śląskich , ok tyś osób stawiających sie na zbiórkach Torcidy Piekary a takich jest na Śląsku wiele , ale to dałem jako przykład.kciuk pisze:Pogoń/Legiaviceroy pisze:Jak się przedstawia sytuacja w Choszcznie w Zachodniopomorskim?
PS nie jestem z Ruchu , ale obiektywnie patrze na to co się dzieje .
[link]
Na marginesie-jeżeli na dworcu w Stargardzie są jakieś napisy Widzewa to znaczy że jest tam jego fc???Chyba nie....

A ja mam dwie sprawy... jedna dla zakazowiczów lub ich zanjomych... czy u was w miastach policja również zrobiła zebranie wszystkich zakazowiczów? dosłownie parodia hehe... a drugie dotyczy mojego..odkurzacza...strasznie słabo wsysa...patrzałem nic nie jest zatkane poprostu nie ma siły...w czym moze lezec problem?
...,,Ten sam problem ma ŁKS, brak lokalnego rywala".
....dlatego w Łomży jest jak jest
...,,Ten sam problem ma ŁKS, brak lokalnego rywala".
....dlatego w Łomży jest jak jest

-
Jak wygląda sytuacja w Gostyninie?
-
Wisła/Petra Płock i w mniejszym stopniu Widzewprzemekgks77 pisze:Jak wygląda sytuacja w Gostyninie?
wiem bo tam co roku spędzam część wakacji
-
w Gostyninie Widzew i Petra.
Widzew- starsi, poprostu silniejsi, jeżdżą na mecze(wyjazdy) w przeciwieństwie do tych za Petrą,
Petra- narazie głównie małolaci, ale kto wie co z nich będzie. często wzywają pomoc z Płocka
Widzew- starsi, poprostu silniejsi, jeżdżą na mecze(wyjazdy) w przeciwieństwie do tych za Petrą,
Petra- narazie głównie małolaci, ale kto wie co z nich będzie. często wzywają pomoc z Płocka

-
co w tym zabawnego?gostek1 pisze:w Gostyninie Widzew i Petra.
-
zabawne w tym jest to że jak ktoś cwaniakuje i zdarza mu się robić frajerskie numery to musi się liczyć z wpierdolem. tylko po co cwaniakować jak się sami nie obronią/ postawią?
dodać tu jeszcze można wzajemnie sprzedawanie się, kiedy szukaliśmy winnego jednej frajerskiej akcji.
dodać tu jeszcze można wzajemnie sprzedawanie się, kiedy szukaliśmy winnego jednej frajerskiej akcji.
-
GKS BelchatowM.O.W. pisze:Pajęczno i Kłobuck - dzieje się coś? Można tam spotkać jakieś zorganizowane grupy?
-
czy to prawda że dwa fc Zagłębia z Czeladzi(CKS Czeladź i Górnik Piaski) nie przepadają za sobą zbytnio?
-
prawda (delikatnie mowiac)obiektywny_ pisze:czy to prawda że dwa fc Zagłębia z Czeladzi(CKS Czeladź i Górnik Piaski) nie przepadają za sobą zbytnio?
-
Co do Pajęczna i Kłobucka hmmm..powiedzmy że są to jednostki które wybierają mecze z renomowaną ekipą.Niema ,nie było,ale mam nadzieję że wszystko idzie w jak najlepszym kierunku aby w jak najbliższym czasie zawitała większa grupa z(charakterem!) na ul.Sportową.Na tą chwilę największy fc to Szczerców.
Pytanie do Denaturat skąd masz info że miasta te to GKS BEŁCHATÓW /Pozdrawiam.
Pytanie do Denaturat skąd masz info że miasta te to GKS BEŁCHATÓW /Pozdrawiam.
-
Pajęczno to przede wszystkim Widzew i Legia. Na mecze miejscowej Zawiszy chodzą podobno Widzewiacy i Legioniści ;] w Opocznie byli w ok. 20 osób z fajną oprawą!
-
Kłobuck - raczej kibicowsko pustynia, jednostki na Raków ale bardzo słabo to tam wygląda. Nic o GKS Bełchatów w tym mieście nie słyszałem, a mam tam rzut beretem 

wkurwiony nie jesteś sobą
-
Coś w stylu Apator-Ruch-Elana, z tym, że CKS i Górnik to jednocześnie FC Zagłębia a nie zgoda.obiektywny_ pisze:czy to prawda że dwa fc Zagłębia z Czeladzi(CKS Czeladź i Górnik Piaski) nie przepadają za sobą zbytnio?
-
cobalt pisze:Mam pytanie odnośnie Piły (bądż co bądż sporego miasta)
...czy Piła jest 100% proLech? czy jednak znajdą się jacyś fani innych klubów np.Bydgoskiego Zawiszy czy Szczecińskiej Pogoni.
THNX
Jakie tam jednostki ?! Was jest tam od zapierdolenia

-
przemekgks77 pisze:Jak wygląda sytuacja w Gostyninie?

Jak Widać na zdjęciu FC Wisły w Gostyninie działa dość sprawnie