Bardzo milutka z twarzy ta Sączerka ale panowie z Sącza podczas swojego niedawnego pobytu u was zauważyłem ze na mecze chodzi duzo wiecej niz jedna slicznotek, wiec prosba do was, nie ograniczajcie sie tylko do tej pani ale wklejajcie nastepne, bo macie sie czym pochwalic.
Ta Pani w odróżnieniu od innych laseczek jeździ na wyjazdy (w tym sezonie jeszcze ani jednego nie opuściła) a chyba o takie się w tym temacie się rozchodzi.
Oby więcej tylko tak zakręconych pań
Ajka z Nowego Sącza przerabiana w tym temacie już wiele razy. Ale szczerze to nie wiem panowie co się wam tak w niej podoba. Ok jeździ na mecze, i się udziela ale uroda to nie tylko tlenione włosy i sporo tapetki. Już o wiele bardziej podoba mi się pani z Zawiszy (chętnie nr fona poproszę to się umówie na piwko z nią:) ).
jak tu czytam niektórych to naprawde ręce opadają...
jeden pisze że ta ma zgryz krzywy a ta że włosy tlenione a ta że zeza...
i kogo to obchodzi ? wygląda jak wygląda i tyle
co ma zrobić ? szczene ma se przestawić bo tobie sie nie widzi ? hehe
sam pewnie masz szczene jak rumburak a tego nie widzisz
LUDZIE DAJCIE SPOKÓJ I NIE KRYTYKUJCIE = DAJCIE TYM LUDZIOM ŻYĆ
Chociaż nie kapuje jak dziewczyna może jeździć na wyjazdy = odrazu z pokoleniem bravo mi sie kojarzy
pgn pisze:pani z Lubina pozamiatała, a ta blondi z Ruchu to blachara z tancbudy jak dla mnie
nie znasz jej pajacu to nie p******, blacharę to sobie wśród ziomków w sektorze możesz poszukać, pewnie nigdy nie byłeś nie jesteś i nie będziesz z dziewczyną ze zbliżoną urodą do niej.
pgn pisze:pani z Lubina pozamiatała, a ta blondi z Ruchu to blachara z tancbudy jak dla mnie
nie znasz jej pajacu to nie p******, blacharę to sobie wśród ziomków w sektorze możesz poszukać, pewnie nigdy nie byłeś nie jesteś i nie będziesz z dziewczyną ze zbliżoną urodą do niej.
A Wy dziwnym trafem znacie ją wszyscy
Każdy ma prawo do swojej oceny i tyle.
akurat jeżeli chodzi o Dzierżoniów to ma bardzo dobre układy z Radlinem, razem z Raciborzem i okolicznymi miastami tworzymy NP07 i kilka razy gościliśmy już ludzi z Dzierżoniowa u nas więc nie dziwne że lidzie z NP07 ją znają nie wszyscy ale spora grupa, i jak wiadomo gdzie się pojawia tam każdy chce z nią pogadać, i poważnie ma dziewczyna poukładane w głowie, a to że czasami robi jakieś szalone akcje to jej sprawa, kto z nas ich nie robił i tu nazwanie jej "blachara" na podstawie kilku fotek to przesada
Nie wiem czy dobrze wnioskuje, ale kolega chyba w tym momencie broni Koko z Dzierżoniowa, a chłopak wyżej wypowiedział się na temat tej oto dziewczyny: [link] [link]
ja tak tylko piszę nie to żebym podzielał jego zdanie, ponieważ dziewczyny nawet nie znam, a pozory często mylą
lewiatan pisze:Nie wiem czy dobrze wnioskuje, ale kolega chyba w tym momencie broni Koko z Dzierżoniowa, a chłopak wyżej wypowiedział się na temat tej oto dziewczyny: [link] [link]
ja tak tylko piszę nie to żebym podzielał jego zdanie, ponieważ dziewczyny nawet nie znam, a pozory często mylą
chyba masz rację koleżka nie pisał o Koko. Więc nic innego mi nie pozostało jak powiedzieć pgn sorki zamuliłem lekko, chyba muszę dokładniej przeglądać forum