Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
ImperatorMistrz

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: ImperatorMistrz » 27.03.2017, 12:16

Jedynie zdjęcie godne zobaczenia to to z kadry bo resztę to by wstydził się wklejać bo tylko wstyd i hańbe przynosi naszemu miastu. Myślałem że dłużej poczekam aż Łks znowu będzie szyl szaliki "nieliczni ale fanatyczni" ale ten czas nadchodzi nieubłaganie.

iparts.pl
W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 27.03.2017, 12:28

roznica jest taka, ze co bys tam nie pierdolił to nikt z nas sie nie wstydzi tego jak wygląda sytuacja u nas. Moge wrzucac co mi sie podoba, to temat o Łodzi wiec fotki z naszych mecżów są napewno mile widziane...
Natomiast wy pierdolicie 3 po 3 jacy to jestescie wielcy i nas nakrywacie czapką w kazdej materii.... a zdjęc opraw z meczu otwarcia nadal sie nie doczekalismy....

yurez

Post autor: yurez » 27.03.2017, 12:46

W s i d z e W pisze: Natomiast wy pierdolicie 3 po 3 jacy to jestescie wielcy i nas nakrywacie czapką w kazdej materii.... a zdjęc opraw z meczu otwarcia nadal sie nie doczekalismy....
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GWl-PXJBQmM&app=desktop[/youtube]

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 27.03.2017, 12:49

Roznica jest tez taka, że co by się u was nie działo, zajebane flagi czy awans to i tak wszystko stoi w miejscu i na trybunach nic się nie poprawia a wręcz od 2010 roku idzie w dół oprócz aktywności ekipy która jest wasza najmocniejsza strona ale już nie takie paczki się kruszyly w Polsce.

yurez

Post autor: yurez » 27.03.2017, 12:55

Obrazek

Masz nasze otwarcie:)

Jatoja49

Post autor: Jatoja49 » 27.03.2017, 13:01

Fanatycy Widzewa pisze:z ciekawości ;-)

mecz z Pelikanem w liczbach:

Łowicz - 686 osób, w tym około 250 dzieciaków
Rawa - 120 dzieciaków
Mazury - 40 dzieciaków
Andrespol - 100 dzieciaków
Z tego co kojarze, z Łowicza jezdziło troche osób na Legie, działają oni tam coś jeszcze czy to zwykli oglądacze ekstraklasy ?
Liczba kozak zwłaszcza dzieciaków

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 27.03.2017, 13:04

O to jak stylówkę na Łksie podsumował wczoraj jakiś postronny kibic w tym temacie:

''udało mi się dziś porwać koleżanke na mecz ŁKSu i zobaczyc ten mega niepowtarzalny klimat o którym tu kilku eŁkaesiaków pisało, wyszliśmy w 70 minucie. I powiem tak, trybuna robi wrażenie, jak dobudują kolejne będziecie mieli fajny stadionik. Ludzi coś na oko 3 tys. doping-atmosfera myśle że Polonia W zrobiła na mnie większe wrażenie jak byłem na ich meczu. sporo zamulonych typów, ale jedno musze przyznać dupeczki których było sporo pierwsza klasa :) podsumowując , atmosfera taka sobie, ekstraklasa to to nie jestpóki co.''
1910

yurez

Post autor: yurez » 27.03.2017, 13:04

Wyzej fota naszego mlynu a tu oprawa:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GWl-PXJBQmM&app=desktop[/youtube]
Sorry za post pod postem ale nie moge wyedytowac

WhiteFanatic

Post autor: WhiteFanatic » 27.03.2017, 13:12

serce miasta pisze: Wiem,Leszki zajebali Wam plecak z sektora z flagą.Wieszali ją do góry kołami jako zdobyczną,coś nie tak Twoim zdaniem?
A jak było w San Marino z ŁKS ŁÓDŹ POLSKA?Też coś nie tak?
Jeszcze stronę wcześniej można było przeczytać że to Widzew miał obstawiać bramki w centrum ale uznał że to krzywo stać dla ochroniarza.
Tym samym na Lechu ochroniarze zabierają plecak z flagą, i według Ciebie normalny numer. Może po prostu mamy inne pojęcie na temat co wolno a co jest kulawe. Nie przypominam sobie żeby Polska kibolska miała jakieś ,ale` po zrobieniu repliki, Wy również potraktowaliscie ją jako oryginał, zdobytą w normalny kibicowski zresztą sposób. Co innego przebrać się i pierdolnąć z partyzanta a co innego odstawić taki numer jaki zrobiono w Poznaniu.
Warto też zauważyć że były to inne czasy niż mamy obecnie i na wiele spraw patrzono wtedy nieco inaczej.
Pewnie dalej pozostaniesz przy swoim zdaniu, moje jest inne. Obiektywny sobie oceni sam.
Co do San Marino nie wiem jak było, ale bardzo chętnie dowiem się od Ciebie.

123abc

Post autor: 123abc » 27.03.2017, 13:13

Galeria zdjec z sobotniego meczu z Pelikanem:

http://www.widzewtomy.net/widzew-pelika ... llery_full

White1910Pride

Post autor: White1910Pride » 27.03.2017, 13:16

Hahaha wstawianie tego młynka z Łksu to jest chyba jakiś żart ? Co to festyn jakiś?

Serio będąc na miejscu sąsiadów to z uwagi na to jaki jest teraz klimat na Widzewie to bym żadnych zdjęć nie wstawiał. Każde to będzie strzał w stopę bo bida straszna.

Taki przykład klimatu z Widzewa:

Zwykła trybuna
http://www.widzewtomy.net/wp-content/ga ... -kopia.jpg

Sektor zajęty przez FC Łowicz, który pojawia się na tym meczu liczniej niż sąsiedzi na jakimkolwiek wyjeździe w tym sezonie
http://www.widzewtomy.net/wp-content/ga ... -kopia.jpg
[link]

wid08

Post autor: wid08 » 27.03.2017, 13:36

Nie No , nie to co na widzewie u nas wstyd i lipa . U was perspektywa rozwoju mnóstwo dzieciaków ( właściwie wszystkie z podlodzkich wsi i 90 % dzieci z Łodzi) za kilka lat nas nie bedzie bo umrzemy śmiercią naturalna :D przypomina mi to wasze pierdolenie za czasów fali przeżutow w latach 95/98. Widzicie widzeiwaczki macie lepsza frekwencję , połowa sołtysów z wojeewodzctwa jeździ do was , zawsze mieliście łatwiej lepsza drużynę , lepszy stadion itp. Ale kibicowanie ełksie w Łodzi jest wpisany w łódzkie ulice czy tego chcecie ze nie , dlatego zawsze jak będziecie przyjeżdżać do nas do miasta będziecie sie oglądać za siebie a czasem i na dachy , nie zmieni tego wasze pierdolenie na tam forum bo ŁKS jest,był i bedzie na łódzkich osiedlach i zawsze to My będziemy stanowić o sile tego miasta
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 27.03.2017, 14:08

rozpierdol pisze:O to jak stylówkę na Łksie podsumował wczoraj jakiś postronny kibic w tym temacie:

''udało mi się dziś porwać koleżanke na mecz ŁKSu i zobaczyc ten mega niepowtarzalny klimat o którym tu kilku eŁkaesiaków pisało, wyszliśmy w 70 minucie. I powiem tak, trybuna robi wrażenie, jak dobudują kolejne będziecie mieli fajny stadionik. Ludzi coś na oko 3 tys. doping-atmosfera myśle że Polonia W zrobiła na mnie większe wrażenie jak byłem na ich meczu. sporo zamulonych typów, ale jedno musze przyznać dupeczki których było sporo pierwsza klasa :) podsumowując , atmosfera taka sobie, ekstraklasa to to nie jestpóki co.''
Napisz w następnym poście jak to wami żyjemy, a dla was jesteśmy nikim. I napisz,że nasze posty są o was. I podkreśl kolejny raz,że to my piszemy o was.

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 27.03.2017, 14:27

oto kilka fotek z naszego otwarcia
zanim się przypieprzycie - mecze otwarcia rządzą się swoimi prawami, nie wyszło tak jak miało wyjść (głównie przez pogodę) i mamy tego świadomość
nikt nigdzie nie twierdził że było super, jest wiele do poprawienia i będziemy nad tym pracować

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

White1910Pride

Post autor: White1910Pride » 27.03.2017, 14:30

wid08 pisze:Nie No , nie to co na widzewie u nas wstyd i lipa . U was perspektywa rozwoju mnóstwo dzieciaków ( właściwie wszystkie z podlodzkich wsi i 90 % dzieci z Łodzi) za kilka lat nas nie bedzie bo umrzemy śmiercią naturalna :D przypomina mi to wasze pierdolenie za czasów fali przeżutow w latach 95/98. Widzicie widzeiwaczki macie lepsza frekwencję , połowa sołtysów z wojeewodzctwa jeździ do was , zawsze mieliście łatwiej lepsza drużynę , lepszy stadion itp. Ale kibicowanie ełksie w Łodzi jest wpisany w łódzkie ulice czy tego chcecie ze nie , dlatego zawsze jak będziecie przyjeżdżać do nas do miasta będziecie sie oglądać za siebie a czasem i na dachy , nie zmieni tego wasze pierdolenie na tam forum bo ŁKS jest,był i bedzie na łódzkich osiedlach i zawsze to My będziemy stanowić o sile tego miasta
Urzekająca historia, mógłbyś opowiadać dzieciom na dobranoc i nowym zawsze wiernym kolegom z Piotrkowa

ŁKS jest za dużą ekipą na wyginiecie to jasne, podobnie jak jasne jest to, że jest tam bida na trybunie - jak na taki szlagier, dzień tygodnia, porę dnia, pozycję w tabeli, dotychczasową grę zespołu, wielkość miasta itd.
[link]

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 27.03.2017, 14:56

MISTRZ1908 pisze:
rozpierdol pisze:O to jak stylówkę na Łksie podsumował wczoraj jakiś postronny kibic w tym temacie:

Napisz w następnym poście jak to wami żyjemy, a dla was jesteśmy nikim. I napisz,że nasze posty są o was. I podkreśl kolejny raz,że to my piszemy o was.
I jak zaraz zaczniesz rozpierdolku wymyślać,że tylko skopiowałeś wpis innego użytkownika to spytam po co? Wczoraj był wpis ale dziś należy podkreślić żebyś każdego dnia miał post na nasz temat? Podkreśl na koniec jak to piszemy o was.

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 27.03.2017, 14:58

wid08 pisze:Nie No , nie to co na widzewie u nas wstyd i lipa . U was perspektywa rozwoju mnóstwo dzieciaków ( właściwie wszystkie z podlodzkich wsi i 90 % dzieci z Łodzi) za kilka lat nas nie bedzie bo umrzemy śmiercią naturalna :D przypomina mi to wasze pierdolenie za czasów fali przeżutow w latach 95/98. Widzicie widzeiwaczki macie lepsza frekwencję , połowa sołtysów z wojeewodzctwa jeździ do was , zawsze mieliście łatwiej lepsza drużynę , lepszy stadion itp. Ale kibicowanie ełksie w Łodzi jest wpisany w łódzkie ulice czy tego chcecie ze nie , dlatego zawsze jak będziecie przyjeżdżać do nas do miasta będziecie sie oglądać za siebie a czasem i na dachy , nie zmieni tego wasze pierdolenie na tam forum bo ŁKS jest,był i bedzie na łódzkich osiedlach i zawsze to My będziemy stanowić o sile tego miasta

to wy herosi ze swoją "stylówą", oddaliście "sołtysom" pół Łodzi

Kozojebcy z wsi Retkinia :-)))

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 27.03.2017, 15:44

MISTRZ1908 pisze:
MISTRZ1908 pisze:

I jak zaraz zaczniesz rozpierdolku wymyślać,że tylko skopiowałeś wpis innego użytkownika to spytam po co? Wczoraj był wpis ale dziś należy podkreślić żebyś każdego dnia miał post na nasz temat? Podkreśl na koniec jak to piszemy o was.
Nic nie będę wymyślał,bo nie zamierzam Ci się tłumaczyć.

Zdjęcia i filmik wklejone także każdy sobie może porównać stylówki.

Ogólnie to mi się już rzygać chce rabinem także pierdolę ten temat.
1910

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 27.03.2017, 15:51

No właśnie widać. Wklejasz post gościa żeby tylko podkreślić jak to u Nas. I ty komuś zarzucasz,że pisze o was. Rzeczywiście,obiektywizm jak skurwysyn. Gdybyś zauważył to odpisałem temu gościowi. Nie,nie piałem z zachwytu nad "stylówą"jak to nazywa pajac, a wy podłapaliście. Elo. To mój koniec na forum.

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 27.03.2017, 16:11

Dla rozluźnienia

[link]
https://t.me/pump_upp

ŁKSC

Post autor: ŁKSC » 27.03.2017, 16:31

MISTRZ1908 pisze:Nie,nie piałem z zachwytu nad "stylówą"jak to nazywa pajac, a wy podłapaliście. Elo. To mój koniec na forum.
Madra decyzja. Jakbys wzial jeszcze ow pajaca ze soba to w ogole bylbys mistrz:) pozdro!
ŁKSCwel

Adik

Post autor: Adik » 27.03.2017, 16:31

to jest farmazon przeciez...
Obrazek
KAWAŁ C.H.U.J.A

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 27.03.2017, 16:37

hahah podmiejskie buraki będą pisały o stylówce na ŁKSie... świat stanąl na głowie.. k**** które wszystko co widza u nas chca od razu wprowadzac u siebie będa sie nasmiewały z klimatu u nas... co za obłudne czerwone szczurki....

filmik z otwarcia spoko (hipstery i pozery spod zegara) ...., uczycie sie od najlepszych, ale troche wam jednak brakuje :D
Pato 1908 Gang

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 27.03.2017, 17:00

(hipstery i pozery spod zegara) ...., uczycie sie od najlepszych, ale troche wam jednak brakuje :D
czyli hipstery i pozery z galery są nie do podrobienia, widzisz głupku jaki ty prosty jesteś.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 27.03.2017, 17:08

ŁKSC pisze:
MISTRZ1908 pisze:Nie,nie piałem z zachwytu nad "stylówą"jak to nazywa pajac, a wy podłapaliście. Elo. To mój koniec na forum.
Madra decyzja. Jakbys wzial jeszcze ow pajaca ze soba to w ogole bylbys mistrz:) pozdro!
Chciałem zabrać ciebie ale woźna mnie nie wpuściła do twojego gimnazjum i z odbicia ciebie nici. Pa kurewko. Bawcie się z gringoo,niech dalej udaje kibica i toczcie z pajacem internetową wojnę zjeby.

ŁKSC

Post autor: ŁKSC » 27.03.2017, 17:46

MISTRZ1908 pisze:
ŁKSC pisze:
Chciałem zabrać ciebie ale woźna mnie nie wpuściła do twojego gimnazjum i z odbicia ciebie nici. Pa kurewko. Bawcie się z gringoo,niech dalej udaje kibica i toczcie z pajacem internetową wojnę zjeby.
Pa

Widzisz gringo pedrylu nawet typy z ełksy nie biora cie za kibica a ty przeciez kumaty hehe ciekawe czy wyciagniesz konsekwencje na meczu bo tu siedzisz cicho jak p**** i dajesz soba pomiatac miszczowi hahahhahhahaa leze ku*** taki gangster sportowiec blantowiec a sie osral miszcza co na kilometr bije od niego debilem. Hit hahahha. A co do filmiku to mysle ze chcialbys zeby brakowalo do was jak kiedys ale wiem ze gust masz i w glebi ducha przyznasz, ze sie nie spodziewales i niepotrzebnie pare slow tu wypaplales:)

Radicaal

Post autor: Radicaal » 27.03.2017, 18:37

Fanatycy Widzewa pisze:brawo JAGA !
:))) Ten wpis mówi tak wiele...i te listy...cieszę się,że jestem po tej "słabszej stronie barykady"...

P.S.Tak mam kompleks wielkiego Widzewa,dlatego wybrałem ŁKS prawie 25 lat temu.

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 27.03.2017, 18:45

Fanatycy Widzewa pisze:
brawo JAGA !

:))) Ten wpis mówi tak wiele...i te listy...cieszę się,że jestem po tej "słabszej stronie barykady"...
No ale co ten wpis mówi? Klub który wielu Widzewiaków darzy sympatią, pokonuje naszego największego i zarazem głównego rywala w jakby nie było jeszcze toczącej się walce o awans. Co w tym dziwnego?

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 27.03.2017, 19:08

A apropo waszej produkcji - kupienie sobie kamery , ubranie modnych ciuchów i zwalenie co lepszych patentów na ujecia nie zmienia tego że jesteście zwykła banda kserowek , a wasze ultrasy osiągnęły w tym specyficznym "rzemiośle" poziom perfect. We wszystkim podążają od lat za WRW Gangiem , w większości przejkminek są drudzy - nie dziwne więc że wszystko od nich kserują...

Śmieszne że te same typki z URwidzew nasmiewali się jeszcze niedawno dokładnie z tego - co robią teraz sami, i parę lat wstecz było to dla nich hispterstwo i pajacowanie i "mało kibolskie " , a teraz tasują się że też tak umieją ...
Typowe dla całego Waszego środowiska , zakłamanie , hipokryzja , ale c*** tam , Widzew jest największy....

Swoją drogą naprawdę poszliscie do przodu ze swoją stylowka , pomijając to że większość rżniecie od WRW to widać u was progres , ile wam latek zajęło zeby nas dogonić ?

widać że na nowy stadion weszliscie jako klon znienawidzonej ekipy z tego samego miasta, z której szydziliscie do czasu jak nie wpadliscie że musicie ją gonić i kserowac jej styl ... Pogratulować szacunku do samych siebie , ultrasy z Widzewa absolutny top 1 of Europe....
Pato 1908 Gang

Janiol

Post autor: Janiol » 27.03.2017, 19:10

O ile dobrze pamiętam to niektórzy z Wrwg nie byli wcale kibicami i dlatego okreslano to hipsterka.
NORYMBERGA DLA KOMUNY

Jatoja49

Post autor: Jatoja49 » 27.03.2017, 19:14

gringo człowieku ty jestes tak oderwany od rzeczywistosci że ja p*******... kiedy byłes ostatnio na meczu swojej drużyny? ja nie wiem czy taki Bełchatów chciałby sie na was wzorować, bo tak jak pisałem wczesniej, doping macie na poziomie Polonii W a może i nawet nie.. żyjesz chyba czasami starego stadionu na którym prezentowaliście się zajebiście jak dla mnie ale teraz .. na twoim miejscu skleił bym pizde bo do RTSu raczej wam daleko
jeszcze co do tej stylówy "pato" , to chyba jakieś dawne czasy bo na waszym meczu z Jagą większość to były jakies nieogarnięte leszcze.

whitepride08

Post autor: whitepride08 » 27.03.2017, 19:19

Jatoja49 pisze:gringo człowieku ty jestes tak oderwany od rzeczywistosci że ja p*******... kiedy byłes ostatnio na meczu swojej drużyny? ja nie wiem czy taki Bełchatów chciałby sie na was wzorować, bo tak jak pisałem wczesniej, doping macie na poziomie Polonii W a może i nawet nie.. żyjesz chyba czasami starego stadionu na którym prezentowaliście się zajebiście jak dla mnie ale teraz .. na twoim miejscu skleił bym pizde bo do RTSu raczej wam daleko
jeszcze co do tej stylówy "pato" , to chyba jakieś dawne czasy bo na waszym meczu z Jagą większość to były jakies nieogarnięte leszcze.
Takie pytanie panie obiektywny-jakiemu klubowi kibicujesz?
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 27.03.2017, 19:22

Hahahaha jatoja49 - jesteś pejsem który fisiuje tutaj obiektywnego mędrca i sra się w każdym wpisie do nas . Myślisz że ktoś uwierzył w te twoje pierdolenie że byłeś na naszym meczu i widziałeś jak jest ? Zaczales się tu wpisywać tylko w temacie łódzkim i za każdym razem bronisz Widzewa , srasz się do nas , zaklamujesz co to niby widziałeś i jesteś aż taki głupi , że myślisz że tego nie widać ???

A jeśli stylowke ekipy okreslasz przez doping to masz rację , Widzew jest od nas w tym mocniejszy , tak samo jak większą mają frekwencję i więcej karnetów sprzedali .
Pato 1908 Gang

ŁKSC

Post autor: ŁKSC » 27.03.2017, 19:23

Gringooo2 pisze:A apropo waszej produkcji - kupienie sobie kamery , ubranie modnych ciuchów i zwalenie co lepszych patentów na ujecia nie zmienia tego że jesteście zwykła banda kserowek , a wasze ultrasy osiągnęły w tym specyficznym "rzemiośle" poziom perfect. We wszystkim podążają od lat za WRW Gangiem , w większości przejkminek są drudzy - nie dziwne więc że wszystko od nich kserują...

Śmieszne że te same typki z URwidzew nasmiewali się jeszcze niedawno dokładnie z tego - co robią teraz sami, i parę lat wstecz było to dla nich hispterstwo i pajacowanie i "mało kibolskie " , a teraz tasują się że też tak umieją ...
Typowe dla całego Waszego środowiska , zakłamanie , hipokryzja , ale c*** tam , Widzew jest największy....

Swoją drogą naprawdę poszliscie do przodu ze swoją stylowka , pomijając to że większość rżniecie od WRW to widać u was progres , ile wam latek zajęło zeby nas dogonić ?

widać że na nowy stadion weszliscie jako klon znienawidzonej ekipy z tego samego miasta, z której szydziliscie do czasu jak nie wpadliscie że musicie ją gonić i kserowac jej styl ... Pogratulować szacunku do samych siebie , ultrasy z Widzewa absolutny top 1 of Europe....
Przeciez to wy pizdo sie uczyliscie palic race od Widzewa.... przypomnij sobie czasy przed Euro i wasze ULL, a co robil Widzew wiec to chyba wy klimatu ultras mogliscie uczyc sie z Pilsudskoego i naszych wyjazdow. Ogolnie beka z ciebie typie. Pierwsi to conajwyzej nagrywaliscie te wasze zajawki z malowania krzakow hehe i nie pamietam zebyscie nagrywali cos ze stadionu zupelnie bo nic na nim nie robiliscie za to np filmik z zajawka bluzy.....Wiec o czym ty p********* skoro wy podlapaliscie machanie racami od UR i zrobiliscie se ten wasz gws i zaczeliscie ultrasowac w 2013 czyli daawno dawno po nas hipokryto.

Pokaz pedale co dokladnie jest z tego twojego wrwgangu podaj chociaz jedna rzecz jeden argument a jesli ci go brak to sklej cipe... ubranie modnych ciuchow no ku*** co ty p********* odklejusie
Ostatnio zmieniony 27.03.2017, 19:26 przez ŁKSC, łącznie zmieniany 1 raz.
ŁKSCwel

Jatoja49

Post autor: Jatoja49 » 27.03.2017, 19:24

Stilon, od jakiegoś czasu mieszkam w Łodzi, lata też już swoje mam, także częsciej bywam na kadrze, emeryturka :)

Fjk

Post autor: Fjk » 27.03.2017, 19:27

przeczytalem jego posty ukryta opcja widzewska ;) i teraz durnia struga

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 27.03.2017, 19:30

ŁKSC pisze:[

Przeciez to wy pizdo sie uczyliscie palic race od Widzewa....

Beka z ciebie typie . I to w chuuuj .... no i Zaczęliśmy ultrasowac w 2013 - bo wcześniej przecież nawet pół oprawy nie pokazaliśmy, i palilismy tylko zapałki :-D.. hahahaha jeblem na plecy .
Pato 1908 Gang

ludwik16

Post autor: ludwik16 » 27.03.2017, 19:33

Gringooo2 pisze:
ŁKSC pisze:[

Przeciez to wy pizdo sie uczyliscie palic race od Widzewa....

Beka z ciebie typie . I to w chuuuj .... no i Zaczęliśmy ultrasowac w 2013 - bo wcześniej przecież nawet pół oprawy nie pokazaliśmy, i palilismy tylko zapałki :-D.. hahahaha jeblem na plecy .
a Tobie to Rodowity jeszcze za mało pod szkolą cipe przedszpał ze masz siłe jeszcze wieczorem ujadać??

whitepride08

Post autor: whitepride08 » 27.03.2017, 19:33

Jatoja49 pisze:Stilon, od jakiegoś czasu mieszkam w Łodzi, lata też już swoje mam, także częsciej bywam na kadrze, emeryturka :)
To tak bez urazy,ale żeby kibic Stilonu oceniał i mądrował się na nasz temat to świat już staje do góry nogami...choć szczerze nie wydaje mi się czytając Twoje posty,że jesteś tym za kogo się teraz podajesz,bo na kilometr śmierdzi tu czerwonym.A jeśli tak nie jest,to zajmij się swoim Stilonem....
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...

Jatoja49

Post autor: Jatoja49 » 27.03.2017, 19:38

a gdzie niby RTSu bronie, napisałem tylko wrażenia z waszego meczu i tyle .
zabolało ? czy o c*** wam chodzi. jakby jakas rura miała wątpliwości9 to zapraszam na pw , jak ktoś w temacie to powinien mnie kojarzyć choćby z meczów kadry

ODPOWIEDZ