Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Czerwony Rabin

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Czerwony Rabin » 23.03.2017, 12:50

W s i d z e W pisze:

pytanie bez napinki:
PRAWDA ŻE BRAKŁO W OKOLICACH STADIONU WIDZEWA KONDOMÓW NA OTWARCIE STADIONU,I ŻE Z TEJ OKAZJI CSKA ZERWALI UKŁAD ??
Brzmi wiarygodnie patrząc ile ekip było tego dnia na trybunach i chciało sie wam dobrac do dupsk...

czekam na odpowiedz od kogos normalnego, nie od ciebie napinaczu...
Prawda , faktycznie tak było, co prawda Elana mówila pozniej że kupili jeszcze gumy na Statoilu, i ktoś z Unii oświęcim miał jakies swoje na pogonienie, ale faktycznie CSKA tego dnia nie poRuchał...
Jedyne oficjalne i potwierdzone konto RTS Widzew.

iparts.pl
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 23.03.2017, 12:52

Nic złego w tym, ze na wózku jeździsz tylko nie bądź hipokrytom bo sam zacząłeś się wpisywać w temacie ogólnopolskim jak zaczęli o Widzewie pisać i tym potwierdziła że nie zależy Cię na r********* tematu tylko na Widzewie

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 23.03.2017, 12:53

W s i d z e W pisze:pytanie bez napinki:
PRAWDA TO ŻE KIEDYŚ BRAKŁO W OKOLICACH KALISKIEGO KONDOMÓW,I ŻE Z TEJ OKAZJI SOVIA ZERWAŁA ZGODĘ ??czekam na odpowiedz od kogos normalnego, nie od ciebie napinaczu...
Ty taki wszechwiedzący i o takie rzeczy musisz na forum pytać?
1910

ŁKSC

Post autor: ŁKSC » 23.03.2017, 12:56

Ty k**** bedziesz rozkminiona i wyruchana kijem w dupe. Anonimowy naszczescie nie jestes wiec to bardzo trudne nie bedzie ktorys tam z twoich kumpli cos tam powie zreszta Retkinia tez nie jest taka duza. Obiecuje ci to
ŁKSCwel

Czerwony Rabin

Post autor: Czerwony Rabin » 23.03.2017, 13:00

rozpierdol pisze:
W s i d z e W pisze:pytanie bez napinki:
PRAWDA TO ŻE KIEDYŚ BRAKŁO W OKOLICACH KALISKIEGO KONDOMÓW,I ŻE Z TEJ OKAZJI SOVIA ZERWAŁA ZGODĘ ??czekam na odpowiedz od kogos normalnego, nie od ciebie napinaczu...
Ty taki wszechwiedzący i o takie rzeczy musisz na forum pytać?
chodziło o CSKA a nie o Resovie w pytaniu.
Nie zaczynajcie napinki koledzy z Widzewa bo znowu bezdiemy musieli płakać i zwalac wine na dajdajów ;(
a Ty mms nie strasz po internecie bo to nam nie przystoi ... kogo Ty straszysz bracie... 15 letniego gnojka z gimnazjum co na mecze nie chodzi... daruj sobie :-)
Jedyne oficjalne i potwierdzone konto RTS Widzew.

ŁKSC

Post autor: ŁKSC » 23.03.2017, 13:05

To, ze powyzej 30 lat masz i nie jestes przypadkowa osoba na 100% to akurat wiem wiec nie swiruj teraz gnojka retkinski fanatyku...nie znasz dnia ani godziny ;)
ŁKSCwel

357.

Post autor: 357. » 23.03.2017, 13:06

pozdrawiam uzytkownika cobytu, wspólczuje ci. Naprawde.

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 23.03.2017, 13:07

ŁKSC pisze:Ty k**** bedziesz rozkminiona i wyruchana kijem w dupe. Anonimowy naszczescie nie jestes wiec to bardzo trudne nie bedzie ktorys tam z twoich kumpli cos tam powie zreszta Retkinia tez nie jest taka duza. Obiecuje ci to
ojejku ale wscieklizna picki.... kominiarke chociaz zalozylas ?
miotasz sie gówniarzu i miotasz, najpierw mowisz ze Cie to smieszy i nikt mnie nie traktuje powaznie, a wy na to forum macie wyjebane.... teraz straszysz przez kabel jak rasowa p****... co ci jest ?? jak ci pomoc
Pato 1908 Gang

wawe3

Post autor: wawe3 » 23.03.2017, 13:10

jeżeli jest tu ktoś kto był na forum w roku ok 2007 ten wie że w temacie krakowskim był też wynalazek jak gringoo czy inne obdartusy o nicku-BRAJT.
facet siał popłoch na forum a skończyło sie dla niego chyba w ten sposób ze mieszkał w akademiku i ktoś go odwiedził..
jeżeli się z czymś pomyliłem , niech mnie poprawi.

1925

Post autor: 1925 » 23.03.2017, 13:12

Chodzi Ci o gnoja z AGH ? :)
:arrow:

RTS UĆ

Post autor: RTS UĆ » 23.03.2017, 13:15

Siemka panowie tu mms...

jak pewnie niektórzy zauważyli przestałem wpisywać sie z tamtego kumatego konta ,w momencie jak ŁKS zajumał nam flagi...

Tak tak, mam coś na sumieniu... byłem tam wtedy i spierdoliłem jako pierwszy...

Od zawsze na tym forum leczyłem swoje kompleksy... mam małego c****, i jedno jajo... i dziewczyny sie zawsze ze mnie śmiały. Nie lubiłem ich nigdy...

Ale za to lubiłem chłopców i zawsze mi imponowali... chłopaki z Ruchu zawsze mówili że mam fajny tyłek, i że jak sie przebieram to wyglądam jak fajna dupcia...
Nie raz, i nie dwa po pijaku poszło troche za ostro, ale spokojnie zabezpieczałem się...

Chciałem się pochwalić czymś forumowej braci, bo przeciez wszyscy mnie kojarzą...
na Meczu Otwarcia nowego stadionu Widzewa sfinalizowałem związek z jednym z Chorzowskich braci... dobrze myslicie, moim wybrankiem jest niebieski piszacy jako ZaRuchem!...
jestem dumny z tego co się stało, jest nam ze soba bardzo dobrze... miłość podobno nie wybiera , i tak też było w naszym przypadku.... kiedy wjechała sektorówka pod Zegar wiedziałem że to jest nasz moment, i że nie mozemy tego spieprzyć.... było tak dobrze....
teraz mieszkamy razem na Chojnach, ZaRuchem! mi gotuje, a ja jemu prasuje i sprzątam, jest tak cudownie......

Kochajcie się kibole, tak jak my kochamy Widzew i Ruch !
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a żydzewiacy ze wsi. =-

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 23.03.2017, 13:20

Już nawet osoby z Łks i Widzewa chcą aby ten typek został dojechany:) mógł sam przyjąć propozycję i od zapraszajacych i pewnie by mniej bolało: )

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 23.03.2017, 13:31

koniec waszej tuby propagandowej , wiadomo ze ciezko wam sie z tym pogodzic ale zostaliscie pokonani wlasna bronią...
a to jakiej wscieklizny macicy dostał najwiekszy multikontowiec mms, to chyba najlepszy na to dowód.

Juz nie nie popiszecie sobie farmazonow na nasz temat, nie bedziecie mieli gdzie sie tasowac jacy to jestescie wielcy, tak jak nie byliscie w stanie ostatnio popisac sobie o waszym mega otwarciu hihihi
Pato 1908 Gang

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 23.03.2017, 13:34

Z ilu kont pato wpisał się dziś w tym temacie? :)

wawe3

Post autor: wawe3 » 23.03.2017, 13:58

1925 pisze:Chodzi Ci o gnoja z AGH ? :)
TAK. HE HE

FWC

Post autor: FWC » 23.03.2017, 14:30

Michu_Łódź pisze:Z ilu kont pato wpisał się dziś w tym temacie? :)
5 naliczyłem bez problemu :)

dobrze, że wylewa swoją frustracje w internecie, a nie na ulicy :)

nikt go nie bierze na poważnie więc niech sobie pisze, pozdro dla normalnych
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 23.03.2017, 14:38

dzieki za pozwolenie.
a to kto co bierze na powaznie to widac na poprzedniej stronie, ty chyba do 5 umiesz liczyc , ale cofnac sie strone wstecz to juz za dużo dla takiego normalnego typka jak Ty...
Pato 1908 Gang

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 23.03.2017, 14:44

To tylko internet a pajac takiej sraczki dostał,że musi już z 4 czy 5 kont naraz pisać.To tylko pokazuje czy to forum jest ważne dla niego czy nie.
To forum już od dawna nie jest normalne i ten temat również,także nikt tego nie traktuje poważnie od dawna.W tym temacie było w miarę normalnie do momentu pojawienia się rabina.I niech nie pierdoli pajac,że tylko Widzew ze sobą tu pisał bo wpisywało się więcej Łksiaków niż teraz.

Od pewnego momentu ten temat stał się tubą propagandową samego rabina,który non stop pisze o jakiejś stylówce Łksu i ogólnie c*** wie o czym jeszcze,bo sam się w tym co pisze gubi.Pozakładał kilkanaście kont i hula od świtu do nocy.

Najśmieszniejsze jest to,że na tyle wkręcił sobie misję,że jest święcie przekonany że wkurwia kogoś z Widzewa jego punkt widzenia :))
1910

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 23.03.2017, 14:49

ja pirdole kiepie , był tu spokoj bo nikomu sie nie chciało prostowac waszej wyimaginowanej rzeczywistosci, odkad ja to robie to juz spokoju tu nie ma, o tym czym was wkurwiam czy nie to niech swiadczy skrzynka na pw zajebana grozbami , ze jestem rozkminiony itp, i dzisiejsze rozkminy twojej kolezanki mms, ktora dostala takiej wscieklizny jak rasowa picka, i tym ze na kazdy moj wpis odpowiada od razu 5 łbow od was , obojetnie o czym bym nie pisał..

cieszy mnie ze zajeliscie sie rozkminą i obrazaniem mnie, i pisaniem wymyslow, profili psychologicznych itp, wole to niz mielibyscie wycierac te czerwone buraczane geby ŁKSem, natomiast to co o mnie pierdolicie mi koło c**** lata, a wam koło c**** nie lata to co pisze o waszym calym wielkim Widzewku, co widac po waszych reakcjach ;)
i nie zaklamiesz obłudna k**** ze jest inaczej, chocbys sie tu zesrał na twardo, to jak sie zachowujecie swiadczy o tym ze jest tak jak pisze.
Pato 1908 Gang

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 23.03.2017, 14:56

Nie kumasz bardzo prostej rzeczy.Nikogo z Widzewa NIE WKURWIA TWÓJ PUNKT WIDZENIA tylko co najwyżej to,że p********* trzy po trzy.Cokolwiek byś nie napisał to każdy -NAWET WIELU TWOICH KUMPLI PO SZALU - ma wyrobione na twój temat zdanie.Jesteś przyjebany na umyśle.I c*** mnie obchodzi czy cię to wkurwia czy nie wkurwia.Jak widać lubisz jak ci ktoś w mordę pluje :)
1910

siri0

Post autor: siri0 » 23.03.2017, 15:09

wen33 pisze:Dzisiaj ( czwartek) odbędzie się posiedzenie w Łódzkim Związku Piłki Nożnej, na które zaproszeni zostaną przedstawiciele Widzewa. Prawdopodobnie wtedy zostaną podjęte wiążące decyzje co do wniosku zgłoszonego przez funkcjonariuszy policji. Więcej [link]
jest juz decyzja?

ŁKSC

Post autor: ŁKSC » 23.03.2017, 15:19

Gringooo2 pisze:koniec waszej tuby propagandowej , wiadomo ze ciezko wam sie z tym pogodzic ale zostaliscie pokonani wlasna bronią...
a to jakiej wscieklizny macicy dostał najwiekszy multikontowiec mms, to chyba najlepszy na to dowód.

Juz nie nie popiszecie sobie farmazonow na nasz temat, nie bedziecie mieli gdzie sie tasowac jacy to jestescie wielcy, tak jak nie byliscie w stanie ostatnio popisac sobie o waszym mega otwarciu hihihi
Wbij sobie to do lba galera warriorsie:
"Tuba propagandowa" zalosne, bo juz od dawna tylko ty zyjesz ta tuba. Kazdy kto chce moze sobie zobaczyc i porownac zdjecia oprawa wyjazdow otwarc czy c*** wie kogo co tam interesuje... twoje ujadanie nic w temacie postrzegania osob trzecich nie zmieni(moze tylko zaskoczyc ich zacieklosc twojej walki i nasunie im prosty wniosek, ze e normalna nie jestes i to jest przykry fakt jak bardzo wierzysz w moc internetu) a co do tego kto kogo wkurwia ostatnio to z tego co widze to ty mialas plecy i skamlalas na forum jak piesek (patrz ostatnie posty)

Reasumujac myslalas, ze jestes taka cwana ale tym razem ci nie pyklo zeschizowana kurewko. Wladczynio internetu...sama w swoim swiecie...tylko ty sama... przeciwko armii czerwonych ;) przy akompaniamencie braw funfli z galery.. tak.. wlasnie tak sobie to tlumacz pizdo z internetu
ŁKSCwel

Vvalo

Post autor: Vvalo » 23.03.2017, 15:24

Do kogoś z Łksu mam sprawe czy zawsze w Łodzi Widzew był traktowany lepiej przez władze miasta?Bo widać że chyba bardzo że jest rożnica spora i to widza chyba wszyscy z poza łodzi.Tak samo boniek jest niewiarygodny bardzo jesli chodzi o łodż.

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 23.03.2017, 15:27

ile razy bedziesz to wklejał ? internetowe plecy ? hahaha co to ku*** ma być ? wy je macie odkąd sie tutaj zaczalem wpisywac, i widac jak reagujecie na kazdy moj wpis.
moze powiesz na c*** sie pode mnie podszywasz tutaj od roku pizdzielcu ? Kazdy od nas wie ze to forum od dawna to wasza tube, i ze nie mozecie przepalic chocby jednego mojego wpisu, nawet jak nie pisze o Widzewie....
przeciez to wy zyjecie moją osobą i mnie to smieszy ... bo pierdolicie na mnie i osmieszacie mnie , a jednoczesnie z wywieszonym jęzorem czekacie na kazdy moj wpis. to tez jest sciema i wcale tak nie jest ??? c*** wam w głowy, chcecie sie tak nadal bawić to prosze bardzo...

I ty natomiast wbij sobie do głowy to :
wszystko przełozycie na swoje i zaklamiecie, nawet to co kto pisze na forum i jak sie zachowuje... koniec swiata.. c*** ci w ryj generalnie , jak sie chcecie tak bawic to prosze bardzo, mi to na ręke.
Pato 1908 Gang

ŁKSC

Post autor: ŁKSC » 23.03.2017, 15:28

Vvalo pisze:Do kogoś z Łksu mam sprawe czy zawsze w Łodzi Widzew był traktowany lepiej przez władze miasta?Bo widać że chyba bardzo że jest rożnica spora i to widza chyba wszyscy z poza łodzi.Tak samo boniek jest niewiarygodny bardzo jesli chodzi o łodż.
Juz kolejne konto i zmieniasz temat pizdo zajebana.
Co za kurewskie nasienie...
ŁKSCwel

cobytu

Post autor: cobytu » 23.03.2017, 15:28

357. pisze:pozdrawiam uzytkownika cobytu, wspólczuje ci. Naprawde.
Dziękuję i wzajemnie.Serdeczne pozdrowienia dla moderatorów
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

Vvalo

Post autor: Vvalo » 23.03.2017, 15:32

ŁKSC pisze:
Vvalo pisze:Do kogoś z Łksu mam sprawe czy zawsze w Łodzi Widzew był traktowany lepiej przez władze miasta?Bo widać że chyba bardzo że jest rożnica spora i to widza chyba wszyscy z poza łodzi.Tak samo boniek jest niewiarygodny bardzo jesli chodzi o łodż.
Juz kolejne konto i zmieniasz temat pizdo zajebana.
Co za kurewskie nasienie...
Odpowiedz ćpunie a nie podszywasz sie pod Łks.

ludwik16

Post autor: ludwik16 » 23.03.2017, 15:35

Czerwony Rabin pisze:NO WŁASNIE !!

TO ŁKS ROZPIERDALA TEN TEMAT !!! I KONIEC KROPKA...
a Gringo to w ogole jest śmieszny i nikt go nie traktuje poważnie, i każdy go zlewa, nikt nie odpisuje na jego wypociny i nikt go nie obraża ani nie prowokuje, bo to gimnazjalista 15 letni... a Wielki Widzew takich zjebów olewa....

I ZAPAMIĘTAJCIE W KONCU - WIDZEW NIGDY NIE SIAŁ W INTERNECIE PROPAGANDY , ANI NIE WYPISYWAŁ TUTAJ FARMAZONÓW I NIGDY SIE NIE DOPIERDALAŁ DO ŁKSU, TO WSZYSTKO TO ICH SPRAWKA.....A TAK W OGOLE TO Z WIDZEWA NIKT TUTAJ SIE NIE WPISUJE I ZAPAMIĘTAJCIE SOBIE TO RAZ NA ZAWSZE !

W Koncu padniecie na kolana przed nową siłą swiata .. oj zobaczycie dajdaje..... zeszła runda pokazała że Widzew jest największy, a Wisla jeszcze wiekszą, a Ruch jest jeszcze i jeszcze .... i oczywiście młoda Elana której boi sie cały kibicowski półświatek... NA KOLANA !PRZED PANAMI !!

A TERAZ INTERNETOWE COMMANDO WIDZEW !!! DDDDOOOOOO ATAAAAKUUU !!!!! NA NICHHHHHHH !!!!!!!!!!!!

młode elanówki i cały półświatek ich się boi hahha.jeszcze nieraz młoede torunianki będą miały przepierdolone swoje cipy za ten frajerski układ

ŁKSC

Post autor: ŁKSC » 23.03.2017, 15:36

Gringooo2 pisze:ile razy bedziesz to wklejał ? internetowe plecy ? hahaha co to ku*** ma być ? wy je macie odkąd sie tutaj zaczalem wpisywac, i widac jak reagujecie na kazdy moj wpis.
moze powiesz na c*** sie pode mnie podszywasz tutaj od roku pizdzielcu ? Kazdy od nas wie ze to forum od dawna to wasza tube, i ze nie mozecie przepalic chocby jednego mojego wpisu, nawet jak nie pisze o Widzewie....
przeciez to wy zyjecie moją osobą i mnie to smieszy ... bo pierdolicie na mnie i osmieszacie mnie , a jednoczesnie z wywieszonym jęzorem czekacie na kazdy moj wpis. to tez jest sciema i wcale tak nie jest ??? c*** wam w głowy, chcecie sie tak nadal bawić to prosze bardzo...

I ty natomiast wbij sobie do głowy to :
wszystko przełozycie na swoje i zaklamiecie, nawet to co kto pisze na forum i jak sie zachowuje... koniec swiata.. c*** ci w ryj generalnie , jak sie chcecie tak bawic to prosze bardzo, mi to na ręke.
Chyba twoja stara sie podszywa pod twojego chlopaka od roku cwelu, o czym ty bredzisz? Bede to wklejal dopoki bedziesz pisać tutaj te swoje spierdolone przekminki majace c**** zwiazku z prawda. Skonczylo sie to juz dla ciebie pizdo.

Nedzny kundlu z tym mmsem nie trafiasz w przeciwienstwie do nas podstarzaly internetowy blantowcu sportowcu z retkini. Wielki zadny krwi pato gangusie z neta. Jestes po tych samych pieniadzach co twoj kolezka z pg ktoty w szpitalu sie prul jak stara ku*** wraz ze swoja kobieta. Dostal wlasna bronia jak ty teraz k**** na tym forum lol. Tez na wyspy wypierdol ale bez kabla od internetu...
ŁKSCwel

anty1908

Post autor: anty1908 » 23.03.2017, 15:41

siri0 pisze:
wen33 pisze:Dzisiaj ( czwartek) odbędzie się posiedzenie w Łódzkim Związku Piłki Nożnej, na które zaproszeni zostaną przedstawiciele Widzewa. Prawdopodobnie wtedy zostaną podjęte wiążące decyzje co do wniosku zgłoszonego przez funkcjonariuszy policji. Więcej [link]
jest juz decyzja?
Zamknięty zegar na najbliższy mecz. Chyba grupa Ultras Widzew może odetchnąć z ulgą

Vvalo

Post autor: Vvalo » 23.03.2017, 15:43

Jest ktoś z Łksu?

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 23.03.2017, 16:15

Gringooo2 pisze: i tym ze na kazdy moj wpis odpowiada od razu 5 łbow od was , obojetnie o czym bym nie pisał..
O czym to świadczy?5 osób odpowiada na twój wpis a ty 5 osobom,więc minimum 5 razy więcej czasu poświęcasz na to forum niż każdy z osobna hehe.To pokazuje,że jesteś minimum 5 razy bardziej wciągnięty w to forum niż inni.

Nie ma w tym temacie i na tym forum drugiej osoby,która by sama z pianą na pysku pisała od ponad 2 lat to samo w kółko.A to świadczy,że jesteś najbardziej ze wszystkich wciągnięty w to forum i tym samym zdobywasz 1 miejsce w kategorii internetowi wojownicy.Nie uliczni wojownicy a internetowi,bo może ci się coś pojebać,że należysz do tych pierwszych.

WSZYSTKO PANIAŁ?Jeśli nie,to lipa,bo prościej już tego wytłumaczyć się naprawdę nie da.
1910

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 23.03.2017, 16:26

wez juz spierdalaj, ja pisze sam, od was cała rzesza internetowych picek. Przegaduje was wszystkich naraz a ty p********* ze was nie obchodzi to co pisze hahaha
Pato 1908 Gang

RodowityŁodzianin

Post autor: RodowityŁodzianin » 23.03.2017, 16:28

ku*** czego wy sie ludzie czepiacie gringo
chłopak dobrze pisze, robi jazde tym czerwonym az milo, a to ze poswieca na to tyle czasu to jego sprawa, widocznie ma tyle wolnego czasu ze moze to robic
brawo gringo jedziesz z tymi odmiencami dalej, podbij do mnie na pw to zgadamy sie na meczyk na weekend,zajade ci cos dobrego za to ze bronisz tutaj naszego dobrego imienia

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 23.03.2017, 16:32

Rabin idź se gdzieś podupczyć to może ciśnienie ci zejdzie i zobaczysz,że życie poza forum może być piękne.
1910

Vvalo

Post autor: Vvalo » 23.03.2017, 16:48

Nie można tu pogadać bo same jełopy jakieś.

wen33

Post autor: wen33 » 23.03.2017, 18:25

Kibice Widzewa nie będą mogli obejrzeć jednego meczu ligowego z perspektywy trybuny D. Popularny „Zegar” został zamknięty na jedno spotkanie ligowe decyzją wojewody łódzkiego. To kara za odpalenie środków pirotechnicznych.
[link]

ludwik16

Post autor: ludwik16 » 23.03.2017, 19:00

RodowityŁodzianin pisze:ku*** czego wy sie ludzie czepiacie gringo
chłopak dobrze pisze, robi jazde tym czerwonym az milo, a to ze poswieca na to tyle czasu to jego sprawa, widocznie ma tyle wolnego czasu ze moze to robic
brawo gringo jedziesz z tymi odmiencami dalej, podbij do mnie na pw to zgadamy sie na meczyk na weekend,zajade ci cos dobrego za to ze bronisz tutaj naszego dobrego imienia
Uważaj gringuś bo śmierdzi na kilometr zasadzką..hehehe niezła beka tu się robi.ciekawe czy chwyci przynęte

mądrala

Post autor: mądrala » 23.03.2017, 20:04

j***** mesjasz się znalazł, przedmurze chrześcijaństwa niemal, "sam przeciwko wszystkim"... zrozum pato gringo lapsie, jesteś zerem. Idź na dwór, znajdź se kobitę, bo każdy tobą rzyga i to forum wygląda tak dzięki tobie, ruro.

Daj odpocząć od siebie, e-wojowniku.

RodowityŁodzianin

Post autor: RodowityŁodzianin » 23.03.2017, 21:26

ludwik16 pisze:
RodowityŁodzianin pisze:ku*** czego wy sie ludzie czepiacie gringo
Uważaj gringuś bo śmierdzi na kilometr zasadzką..hehehe niezła beka tu się robi.ciekawe czy chwyci przynęte
jaką zasadzką gościu chce sie z nim umowic na trybunie, zajarac i porozkminiac jak dalej tutaj wkurwiac podmiejskich...

ODPOWIEDZ