Nie Wynokwiej Pódź na DeRby oznacza nie wymyślaj chodź na deRby
Master pisze:Jesteś zoofilem bo ruchałeś murzynke. A przynajmniej fantazjowałeś. Więc z czystym sumieniem mogłeś opierdolić szminę Azorowi.
Zaborze pisze:"Z tego co wiem to chorzowscy kupują u nas w kasach bilety a potem je wyrzucają zeby nas było mniej!!!!! tak niepowinno być powinno sie przy kasach sprawdzac skond sie jest!
Sztygar pisze:esenes niech sie wpinać ... ale pokaż vlepki derbowe żaboli z Rudy .. wydane przed tymi które wydał Ruch
teżbez napinki więcej obiektywizmu ...
Owszem, na naszych vlepkach tez jest anty. Zresztą, to byłą moja opinia, więc się tak nie irytuj . Derby dla Górnika!
Vlepki Motoru fajne, tylko jakoś nie lubie vlepek w małych formatach
Vlepy Elany bardzo dobre, ładnie graficznie wykonane. Mam tylko jedno zastrzeżenie, mianowicie przy vlepce drugiej "yellow blue army" wydaje mi się, że powinno być "yellowly blue army". Takie moje zastrzeżenie. Reszta na wielki +
Desmond pisze:Vlepki Motoru fajne, tylko jakoś nie lubie vlepek w małych formatach
nie wiem co masz na myśli "vlepki w małym formacie" bo one są drukowane 8x8cm
a jeśli miałem na myśli to że tu na forum są w wielkości tylko 200x200 pixeli to szkoda aby wrzucało się je 1000x1000. Po co ma je ktoś xerować
nie zebym sie przypierdalał ale neRka wytłumacz mi jak można napisać na wlepce "niebieska kraina" i umiescic dzielnice typowo za KSG? propaganda czy wlepa na odpierdol?
urodzony na sektorze-wlepka "w Żorach najlepsza opieka was czeka..." no ostatnimi czasy ta opieka coś szwankuje
Bogdan Adamiec pisze:nie zebym sie przypierdalał ale neRka wytłumacz mi jak można napisać na wlepce "niebieska kraina" i umiescic dzielnice typowo za KSG? propaganda czy wlepa na odpierdol?
urodzony na sektorze-wlepka "w Żorach najlepsza opieka was czeka..." no ostatnimi czasy ta opieka coś szwankuje
a Ty swoje
to mam pytanie, po co twoi przyjaciele z KSG na swoich dzianych szalach wypisali wszystkie dzielnice, nawet takie w których można ich z lupą szukać? propaganda? czy szal na odpierdol?
Czy przykład z Katowic, po co wypisywaliście takie dzielnice jak Szopienice, Nikiszowiec na fladze Trójkolorowe Katowice?
Bogdan Adamiec pisze:nie zebym sie przypierdalał ale neRka wytłumacz mi jak można napisać na wlepce "niebieska kraina" i umiescic dzielnice typowo za KSG? propaganda czy wlepa na odpierdol?
a Ty swoje
to mam pytanie, po co twoi przyjaciele z KSG na swoich dzianych szalach wypisali wszystkie dzielnice, nawet takie w których można ich z lupą szukać? propaganda? czy szal na odpierdol?
Czy przykład z Katowic, po co wypisywaliście takie dzielnice jak Szopienice, Nikiszowiec na fladze Trójkolorowe Katowice?
Wypisywaliście, Katowice ?. Pierwsze słyszę żebyśmy mieli flagę Trójkolorowe Katowice . Kolego, My to nie GieKSa, a GieKSa to nie My .
neRka nie odpowiedziales na moje pytanie tylko zrobiles "unik".Idąc taką drogą rozumowania nie bedziesz się dziwił jak zobaczysz wlepke "Klimzowiec-ŁKS Łódz"? czy inne tego typu bajery...Nie widzialem szali Górnika więc na to pytanie Ci nie odpowiem ale flaga "Trójkolorowe Katowice" jak widać odniosła skutek bo pamietasz o niej doskonale zresztą w sianiu FC (szczególnie takich internetowo-wlepkowych)jesteście naprawde dobzi-po Koszutce nastąpił Wełnowiec teraz jakies wlepki z Szombierek i Bytom centrum co rozbawiło nie tylko Polonistów,duzo szumu było o Zakopcu a i w Imielinie wyraznie szalejecie i nie rób kwasnej minki to tylko forum
Gdybyś mnie trochę znał byś wiedział, że do takich vlepek i "niebieskości" pewnych miast mam taki sam stosunek jak większość GieKSiarzy, Polonistów czy żaboli.
No to teraz odpowiem wprost: w każdej z tych żabskich dzielnic jest grupa aktywnych udzielających się kibiców Ruchu, po części oni też tworzą tą "Niebieską Krainę" - patrz na tą vlepkę z przymrużeniem oka Zresztą odpowiedź sobie, czy jakby była robiona vlepka np "Trójkolorowe Mysłowice" ( z konturami miasta ) to Niebieskie dzielnice z Mysłowic zostałyby wycięte?
Ja się tam o jakości wypowiadać nie zamierzam, ale zauważyłem dość poważnie rażący oko element na drugiej wlepce - a mianowicie lustrzane odbicie flagi, jednak również z odbiciem całego napisu. Przydałoby się to zmienić a podoba mi sie ta pierwsza, chociaż to tylko moje zdanie
Wszystko fajnie, ale jest ortograf na vlepce w wyrazie "since"
Ostatnio zmieniony 11.02.2008, 05:37 przez Pango, łącznie zmieniany 1 raz.
"My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor."