Dokładnie, ŁKS ma lepsze "H" a widzew więcej kibiców na wioskach.Jatoja49 pisze:ranking rankgniem, każdy chyba zdrowo myślący wie, że oprawy, doping, wyjazdy RTS ma lepsze, na c*** wy z nim dyskutujecie
w kwestiach H za to ŁKS nadrabia wiec przestancie sie wykłócać o rzeczy, które są dla każdego oczywiste poza tym zjebem

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
Czyzby chlopaki ze Swietokrzyskiego cos Ci zrobili? :)husaria1683 pisze:Dokładnie, ŁKS ma lepsze "H" a widzew więcej kibiców na wioskach.Jatoja49 pisze:ranking rankgniem, każdy chyba zdrowo myślący wie, że oprawy, doping, wyjazdy RTS ma lepsze, na c*** wy z nim dyskutujecie
w kwestiach H za to ŁKS nadrabia wiec przestancie sie wykłócać o rzeczy, które są dla każdego oczywiste poza tym zjebem
Tak dymi Widzew
[link]
A tak LKS:
[link]
Komentowac nie trzeba ;)
-
I pisze to scyzor, wielki miastowy :D ale zgadzam sie, wioski za RTSem jak i kazdym wiekszym klubem, patrz na Legie, Lech ale czy to źle?
-
No właśnie o to mi chodziło. Najpierw takie coś było na Widzewie, a potem nagle ŁKS to zrobił u siebie by nie odstawać zbytnio od rywala, bo efekt trzeba przyznać w c*** konkretny.daleko pisze:Tak dymi Widzew
[link]
Nikt by o tym nie wspomniał, ale skoro Gringooo tak chętnie pisze o kserowaniu czegoś od ŁKSu, to czemu by nie wspomnieć o tym.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
kevin123 pisze:Pytanie do widzewiaków: mieliście jakieś zniżki na karnety dla FC i osiedli?
oczywiście
zniżki były uzależnione od tego czy ktoś miał karnet na sms w poprzedniej rundzie (zniżka za kontynuację) oraz zniżki były za odległość, co więcej zniżki łączyły się
Osiedla i FC do 100 km - 10%
FC do 200 km - 20%
FC > 200 km - 30%
ja np. miałam cenę 81 zł za 11 meczy czy tam meczów i o ile się nie mylę to dla FC była to najtańsza opcja
prośba do ŁKS - możecie wkleić zdjęcia swoich wszystkich opraw jakie zrobiliście na swoim nowym obiekcie ?
-
Jak już taki śmieszek z Ciebie i wstawiasz najlepsze dymienie Widzewa to wstaw jedno z lepszych ŁKS-u.daleko pisze:Czyzby chlopaki ze Swietokrzyskiego cos Ci zrobili? :)husaria1683 pisze:Dokładnie, ŁKS ma lepsze "H" a widzew więcej kibiców na wioskach.Jatoja49 pisze:ranking rankgniem, każdy chyba zdrowo myślący wie, że oprawy, doping, wyjazdy RTS ma lepsze, na c*** wy z nim dyskutujecie
Tak dymi Widzew
[link]
A tak LKS:
[link]
Komentowac nie trzeba ;)

Albo może Galera Warriors. Także choć trochę obiektywizmu.
-
osmieszasz sie paziu a z P. to juz wogóle zajebałes kleksa strasznego,nie odpisałes z jakiej dzielnicy jesteś.A moze Ty wogole z Łodzi nie jesteś?:)No to jak z tymi oprawami co tu koleżka wstawił ranking ultrasów z całej Polski.serce miasta pisze:Patusie wiesz z czego to cytat?
Nieodzownym elementem życia każdego kibica jest jeżdżenia za swoją drużyną. W całej Polsce jakość danych ekip ocenia się przede wszystkim przez pryzmat wyjazdowych liczb. Aby być fanatykiem nie wystarczy udzielać się tylko na forach czy portalach społecznościowych.
odpowiem ci obrzezany mitomanie,ze strony lksfans.Zastanów sie zatem jak ma sie to do tego co do mnie tu pisałes o wyższości rzucania słoikiem z farbą nad jeżdzeniem na wyjazdy.
-
Druga sprawa to akurat chyba sam wiesz jak wygląda dymienie w dzień, a jak w świetle jupiterów. Zresztą takie przekrzykiwanie się bez sensu. Gdyby obie ekipy miały podobne możliwości infrastrukturalne i grały w najwyższej klasie to byśmy mogli oceniać co kto robi. Teraz wy macie plus po swojej stronie.
-
Otóż mistrzuniu gdybyś czytał uważnie to byś wiedział że ci odpowiedziałem a to że nie odpowiadam natychmiast,znaczy że mam jeszcze inne pasje poza k.net. Jeśli chodzi o tamten wieczór ty panie kumaczu również milczałeś do czasu kiedy ktoś ta z Teo się nie odezwał, a prawda jest taka że w ten wieczór nie doszło do starcia w Otto tylko jak to zwykle bywa zostali przegonieni wasi sprinterzy spod Antałka żdko kiedy dochodzi do bezpośredniego starcia na Teo zwykle palicie wrotki.Gdybyś miał jakiekolwiek pojęcie to wiedziałbyś w jakim punkcie byliśmy my, a w jakim wy w momencie decyzji o budowie tego i tego. Ty ku*** pewnie najbardziej mozolnie pracowałeś na to wszystko. Jak z tymi na Teo od Nas co ich pobiliście i tak się cieszyłeś? Gdy poszło,że to farmazon to zamilkłeś na kilka dni i teraz znów szczekasz.
No właśnie nie wiem ,wytłumacz wszystkim znaczy wypunktuj ,gdzie byliśmy my a gdzie wy, nic o mnie nie wiesz wojowniku z galerki i przy domysłach pozostań.Gdybyś miał jakiekolwiek pojęcie to wiedziałbyś w jakim punkcie byliśmy my, a w jakim wy w momencie decyzji o budowie tego i tego. Ty ku*** pewnie najbardziej mozolnie pracowałeś na to wszystko
https://t.me/pump_upp
-
Skoro nie wiesz to jesteś jebanym dzbanem. My nie mieliśmy chwilowo seniorskiej piłki po wycofaniu. Was natomiast cacek podtrzymywał przy "życiu", jeśli można to tak nazwać.
-
Ales ty obiektywny... wrzuciles jedna z lepszych waszych opraw i jedna z mocno średnich naszych.daleko pisze:
Tak dymi Widzew
[link]
A tak LKS:
[link]
Komentowac nie trzeba ;)
Trzeba było jeszcze starsze foto od nas wrzucić. A najlepiej tak jak Twój kumpel z tymi rankingami cofnąć się w ogóle 10 lat wstecz...
Widziałeś nasz mecz z Polonią na nowym stadionie ? .. chyba nie macie tam u siebie na wioskach dostępu do takich informacji , jeszcze by to zaburzylo was spaczony światopogląd heheh
to tak w kwestii tego "dymienia"..
https://www.youtube.com/watch?v=4snS4mtzAhU
Pato 1908 Gang
-
Mistrzunio widać chce dorównać swojemu koledze rabinowi.
Rabin odnieś się do tego co napisał sercemiasta,bo zajebałeś ciężkim farmazonem.
Rabin odnieś się do tego co napisał sercemiasta,bo zajebałeś ciężkim farmazonem.
1910
-
A ty nie możesz przyjąć faktów tylko atak jak coś wam nie pasuje? ŁKS jest lepszy w jednym a wy w drugim i tyle.daleko pisze:Czyzby chlopaki ze Swietokrzyskiego cos Ci zrobili? :)husaria1683 pisze:Dokładnie, ŁKS ma lepsze "H" a widzew więcej kibiców na wioskach.Jatoja49 pisze:ranking rankgniem, każdy chyba zdrowo myślący wie, że oprawy, doping, wyjazdy RTS ma lepsze, na c*** wy z nim dyskutujecie
-
Niby jakim ? To że część osób od was ma nadal żal ,że wasze stowarzyszenie zachowało się jak cipki i nie pojechaliscie z cackiem, i od tamtej pory nie chodzą na mecze - to jest wg ciebie buraku farmazon? Przecież przykład P. napewno nie jest jedyny w waszych czerwonych szeregach , i było o tym wiadomo od dawna że ta kwestia wywołała u was niemały podział.rozpierdol pisze:....
odnieś się do tego co napisał sercemiasta,bo zajebałeś ciężkim farmazonem
Farmazon to jest wpis Winklera który po 2 latach od tych wydarzeń twierdzi że mieliście protest i buntowaliscie się przeciwko knurowi, gdzie tak naprawdę zaczeliscie coś robic dopiero jak stało się jasne że rozpierdolił on właśnie wasz klub,a wcześniej mimo że was pognał z trybun , mimo że was jebal w wywiadach od najgorszych i obwinial o wszystko co najgorsze , to siedzieliscie potulnie jak typowe Ludzie (bez) honoru...
Pato 1908 Gang
-
Ale ten protest czy jego brak to nie jest twój problem.Na temat pewnych spraw nie powinieneś się wypowiadać o czym dobitnie świadczy twój wpis na temat P.
Jak się tutaj wpisywał to taki mądry nie byłeś,nie widziałem jakoś twoich wpisów w jego kierunku.Nagle pewnie jakiś koleżka ci podkręcił coś i zaczynasz się mądrzyć balasie.
Co do waszych opraw,że mieliście lepsze też jebnąłeś kleksa.Potrafisz pierdolić jedynie jakieś domysły.Już zapomniałeś jak cię tutaj twój koleżka nie anonimowy na Łksie zjebał,że masz jakieś z pizdy info,bo nikt z Łksu o czymś takim nie wie??
Jak się tutaj wpisywał to taki mądry nie byłeś,nie widziałem jakoś twoich wpisów w jego kierunku.Nagle pewnie jakiś koleżka ci podkręcił coś i zaczynasz się mądrzyć balasie.
Co do waszych opraw,że mieliście lepsze też jebnąłeś kleksa.Potrafisz pierdolić jedynie jakieś domysły.Już zapomniałeś jak cię tutaj twój koleżka nie anonimowy na Łksie zjebał,że masz jakieś z pizdy info,bo nikt z Łksu o czymś takim nie wie??
1910
-
Weź ze strzel z palucha cipko bo zaraz się zagotujesz.
Oczywiście wy możecie pisać o wszystkim i o wszystkich , natomiast na wasz temat napisać nic nie wolno. Mieszkasz jedno z drugim i sam p********* jakieś domysły na różny temat , to co ci się wydaje i co żeś gdzieś tam przeczytał .
Juz raz myślałem że się zgodziliśmy , że każdy ma swoje zdanie i nikt nikogo tutaj do niczego nie przekona , ale ty dalej musisz szczekać jak typowy kundelek. Tylu aż was musiało się tutaj zlecić żeby mnie zakrzyczec jednocześnie nie odnoszac się wcale do tego co pisałem ???
Napiszcie teraz jeszcze, że to ja żyję tym forum i nie mam poza nim życia , a później zajebcie barana w ścianę , to może się wam coś poprzestawia w końcu w tych łbach ...
Oczywiście wy możecie pisać o wszystkim i o wszystkich , natomiast na wasz temat napisać nic nie wolno. Mieszkasz jedno z drugim i sam p********* jakieś domysły na różny temat , to co ci się wydaje i co żeś gdzieś tam przeczytał .
Juz raz myślałem że się zgodziliśmy , że każdy ma swoje zdanie i nikt nikogo tutaj do niczego nie przekona , ale ty dalej musisz szczekać jak typowy kundelek. Tylu aż was musiało się tutaj zlecić żeby mnie zakrzyczec jednocześnie nie odnoszac się wcale do tego co pisałem ???
Napiszcie teraz jeszcze, że to ja żyję tym forum i nie mam poza nim życia , a później zajebcie barana w ścianę , to może się wam coś poprzestawia w końcu w tych łbach ...
Pato 1908 Gang
-
Tylko do czego się odnosić w tych twoich wpisach skoro nawet twoi piszą, że piszesz piszesz bzdury? ;D
A jak nie żyjesz tym forum to po prostu tutaj nie wchodź i się nie wpisuj. A jak nie to zajeb baranka w ścianę i może ci się coś przestawi ;)
A jak nie żyjesz tym forum to po prostu tutaj nie wchodź i się nie wpisuj. A jak nie to zajeb baranka w ścianę i może ci się coś przestawi ;)
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
Nie no wcale.122 posty w miesiąc same się napisały,hahah.Już nie mówiąc o tych 20 innych z których tu napierdalałeś.Gringooo2 pisze:Napiszcie teraz jeszcze, że to ja żyję tym forum i nie mam poza nim życia
1910
-
Dla mnie osobiście numerem 1 w Łodzi i woje województwie jest Widzew.Zdecydowanym nie ale numerem 1 patrzac na całokstztałt działalnośći.
-
Rzeczywiście diametralnie różne sytuacje nie mam pytań.Skoro nie wiesz to jesteś jebanym dzbanem. My nie mieliśmy chwilowo seniorskiej piłki po wycofaniu. Was natomiast cacek podtrzymywał przy "życiu", jeśli można to tak nazwać.
Widzisz tępa strzałko studiujesz nasze forum a rżniesz głupa że nic nie wiesz. Po raz enty opisze ci pokrutce sytuacje jak było chociaż wątpię abyś zrozumiał/chciał zrozumieć. Gdy zaczęły się cyrki z cycem jasne stało się że tak dalej sytuacja wyglądać nie może to wówczas wytworzyły się na Widzewie dwa obozy jeden chciał za cenę zostać przy tym co jest przeczekać do budowy stadionu i liczyć na to że sytuacja ulegnie poprawie (były jakieś rozmowy zagranicznymi inwestorami), drugi natomiast obóz był za tym aby natychmiast to przerwać pogodzić się z upadkiem klubu i budować wszystko od nowa. Przy czym nikt nikomu nic nie nakazywał pozostawiono kibicom wolną rękę chcesz chodź na mecze dopinguj licz że jakoś się poukłada, nie chcesz, wiadomo... Łódź to nie Warszawa a Widzew to nie jedyne oczko w głowie władz miasta gdzie podarowuje się stadion za 300 baniek, pompuje się w tak czy inny sposób kasę w klub i wreszcie jakoś do stolicy chętniej lgną inwestorzy. My i tak staliśmy już na straconej pozycji tak jak stoi teraz Zawisza czy G Łęczna. Koniec końcem druga frakcja zwyciężyła i dalej potoczyło się tak jak już wiadomo, czas pokaże co dalej. A to czego chciała większość mamy dowód teraz w postaci zainteresowania naszym klubem.Niby jakim ? To że część osób od was ma nadal żal ,że wasze stowarzyszenie zachowało się jak cipki i nie pojechaliscie z cackiem, i od tamtej pory nie chodzą na mecze - to jest wg ciebie buraku farmazon? Przecież przykład P. napewno nie jest jedyny w waszych czerwonych szeregach , i było o tym wiadomo od dawna że ta kwestia wywołała u was niemały podział.
Farmazon to jest wpis Winklera który po 2 latach od tych wydarzeń twierdzi że mieliście protest i buntowaliscie się przeciwko knurowi, gdzie tak naprawdę zaczeliscie coś robic dopiero jak stało się jasne że rozpierdolił on właśnie wasz klub,a wcześniej mimo że was pognał z trybun , mimo że was jebal w wywiadach od najgorszych i obwinial o wszystko co najgorsze , to siedzieliscie potulnie jak typowe Ludzie (bez) honoru...
https://t.me/pump_upp
-
WidzewskaCharyzma, szkoda Twojego czasu na tłumaczenie tego komuś kogo misją jest dopierdalanie się do Widzewa. Ale dobrze to wyjaśniłeś.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
W sumie można coś dodać do postu WCH.
Często można przeczytać o porównaniach do protestów na Zawiszy czy Legii z ITI.
Ogólnie to protest był - brak kibiców pod Zegarem, brak dopingu, wrzuty na Cacka. Ja bym nawet zaryzykował, że nie było jakiejś wielkiej różnicy na tym polu z Legią.
Po drugie konflikty na Legii i Zawiszy trwały długo i nie przynosiły rezultatów za bardzo. i jeszcze jedna sprawa - Zawisza i Legia miały jakieś sukcesy i praktycznie brak rywala w mieście, więc mogło się u nich to ciągnąć i ciągnąć, bo kibicowsko nic nie traciliby. Nie można tego porównywać do Widzewa, bo i w Łodzi rywal mocny i klub bez sukcesu, na skraju upadku był. Cacek jakim chujem nie był to było trzeba też myśleć by klub nie upadł całkiem. Kibice Legii nie musieli się martwic upadkiem klubu. Zawisza znowu miał to o czym wspomniałem czyli brak rywala w mieście czyli czego by nie robili to kibicowsko nie tracili.
Nie porównujcie z Widzewem, bo to całkiem inna sytuacja była. Choć tak jak wspomniałem nikt nie może zarzucić, że nie było protestu.
Często można przeczytać o porównaniach do protestów na Zawiszy czy Legii z ITI.
Ogólnie to protest był - brak kibiców pod Zegarem, brak dopingu, wrzuty na Cacka. Ja bym nawet zaryzykował, że nie było jakiejś wielkiej różnicy na tym polu z Legią.
Po drugie konflikty na Legii i Zawiszy trwały długo i nie przynosiły rezultatów za bardzo. i jeszcze jedna sprawa - Zawisza i Legia miały jakieś sukcesy i praktycznie brak rywala w mieście, więc mogło się u nich to ciągnąć i ciągnąć, bo kibicowsko nic nie traciliby. Nie można tego porównywać do Widzewa, bo i w Łodzi rywal mocny i klub bez sukcesu, na skraju upadku był. Cacek jakim chujem nie był to było trzeba też myśleć by klub nie upadł całkiem. Kibice Legii nie musieli się martwic upadkiem klubu. Zawisza znowu miał to o czym wspomniałem czyli brak rywala w mieście czyli czego by nie robili to kibicowsko nie tracili.
Nie porównujcie z Widzewem, bo to całkiem inna sytuacja była. Choć tak jak wspomniałem nikt nie może zarzucić, że nie było protestu.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
Mimo, że z Widzewem bardzo mi nie po drodze, to WIELKI SZACUNEK za ilość karnetów na ten sezon (połówkę)!
Obyście mieli komplet na każdym meczu!
Obyście mieli komplet na każdym meczu!
Pielgrzym pisze:Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
-
Ja atak?husaria1683 pisze: A ty nie możesz przyjąć faktów tylko atak jak coś wam nie pasuje? ŁKS jest lepszy w jednym a wy w drugim i tyle.
Po pierwsze piszesz Widzew z malej litery. Piszesz ze LKS lepszy w H gdzie dawno nie bylo starcia ekip (nie wliczam tu osiedlowych starc) a na miescie to raczej raz jednym sie powodzi raz drugim.
Trzecia rzecz to nazywaniem kibicow ze Swietokrzyskiego kibicami z wiosek bo z tego co wiem to Skarzysko i Konskie to miasta do tego miasta Widzewskie i tutaj cie boli.
Mieszkalem przez rok w Kielcach wiec wiem nawet jak bardzo :)

-
Może trochę przesadziłem ale reszta wypowiedzi niech wyjaśni niektórym ełkaesiakom stąd, że nie wszystko jest czarno białe i trzeba różne czynniki brać pod uwagę. Porównania z Legią czy Zawiszą nie mają więc większego sensu.jamnikaopetalszatan pisze:Bzdura. Z reszta sie zgadzam.Janiol pisze:W sumie można coś dodać do postu WCH.
A już pisanie, że by się robiło loda cackowi jakby sukcesy były jest debilizmem do potęgi entej. Wtedy akurat sprawa by wyglądała inaczej, bo nikt by martwił się widmem upadku klubu. Wiem, że gringoo tego nie pojmie, ale może ktoś z inny zrozumie.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
Weź zrozum że i tak tym swoim belkotem , tłumaczeniami i wymyslaniem alternatywnej rzeczywistości nie przekonasz mnie że było inaczej .
Minęły dwa lata i takie dzbany jak ty lecą już tak ostro po bandzie że bardziej się już nie da. Wy naprawdę myślicie że wszystko co się działo można napisać na potrzebe chwili od nowa?
Piszesz że wasz protest ( którego defacto nie było i przypomniał tobie to nawet twój kumpel po szalu) , tak naprawdę nie odbiegał od protestu Legii z iti ?? Buahahahahahaahah
Ja p******* jakim zjebem trzeba być żeby coś takiego wymyśleć . To już nawet nie jest śmieszne , to jest właśnie dla was typowe i jak była cała ta zawierucha z cackiem , to w tym samym temacie pisałem że tak będzie... że wy za parę lat będziecie twierdzić że jechaliscie z cackiem na równo , a prawda jest taka że to jedynie on z wami jechał ...
Minęły dwa lata i takie dzbany jak ty lecą już tak ostro po bandzie że bardziej się już nie da. Wy naprawdę myślicie że wszystko co się działo można napisać na potrzebe chwili od nowa?
Piszesz że wasz protest ( którego defacto nie było i przypomniał tobie to nawet twój kumpel po szalu) , tak naprawdę nie odbiegał od protestu Legii z iti ?? Buahahahahahaahah
Ja p******* jakim zjebem trzeba być żeby coś takiego wymyśleć . To już nawet nie jest śmieszne , to jest właśnie dla was typowe i jak była cała ta zawierucha z cackiem , to w tym samym temacie pisałem że tak będzie... że wy za parę lat będziecie twierdzić że jechaliscie z cackiem na równo , a prawda jest taka że to jedynie on z wami jechał ...
Pato 1908 Gang
-
Dobry gość. Jebnął posta,że protest(był?!)podobny do Legii,w następnym poście po odpowiedzi,że to bzdura(tu się zgadzam) stwierdza,że nie ma co porównywać. Samozaoranie poziom Janiol. Dzisiaj w Łodzi święto jest!
-
Źle się wyraziłem. Chodzi o to, że były różne zdania w tej kwestii i nie można powiedzieć, że cały Widzew nie jechał po cacku. Ogólnie nie ma co porównywać, bo Legii nie groził upadek klubu a i Zawisza miał sukcesy. Wam się wydaje ełkaesiaki że wszystko jest czarno białe? To wam napiszę, że nie jest.
W takich sytuacjach trzeba kombinować jak dobrze wyjść z sytuacji żeby klub jeszcze bardziej nie dostał po d****.
W takich sytuacjach trzeba kombinować jak dobrze wyjść z sytuacji żeby klub jeszcze bardziej nie dostał po d****.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
Odpisze Ci choc nie powinienem bo cały czas nie odnosisz sie do tego co do Ciebie pisalem lamusie:)
Sprawa protestu jest jasna dla waszystkich tylko nie dla Ciebie.Protest lub jego brak jak twierdzisz odniosł zamierzony skutek,cacka nie ma,stadion jest,klimat jest taki jak za starych dobrych lat.Co dla Ciebie jest nie zrozumiałe?Jeśli na meczach było wczesniej srednio po 6 tyś a podczas konfliktu z cackiem 1tyś to protest byl czy nie?Kibice bojkotowali czy nie?Kibice którzy podjeli decyzje ze mimo konfliktu z włascicielem beda wspierać drużyne w walce o utrzymanie sie w lidze cisneli na każdym meczu działaczom i cackowi.Pamiętaj ze był to okres w którym wazyły sie losy stadionów i jak sie dzis okazuje droga którą poszliśmy była słuszna.Środowisko w tamtym okresie faktycznie troszke sie podzieliło ale moim zdaniem kazda ze stron miała troche racji,ja osobiście na mecze nie chodziłem ale nie miałem za złe tym którzy kupowali bilety i na mecze chodzili bo drużyna która walczyła o utrzymanie ligi nie była niczemu winna i nie dostawali hajsu za granie.Czego tu nie ogarniasz i wiecznie sie spierdalasz?
Sprawa protestu jest jasna dla waszystkich tylko nie dla Ciebie.Protest lub jego brak jak twierdzisz odniosł zamierzony skutek,cacka nie ma,stadion jest,klimat jest taki jak za starych dobrych lat.Co dla Ciebie jest nie zrozumiałe?Jeśli na meczach było wczesniej srednio po 6 tyś a podczas konfliktu z cackiem 1tyś to protest byl czy nie?Kibice bojkotowali czy nie?Kibice którzy podjeli decyzje ze mimo konfliktu z włascicielem beda wspierać drużyne w walce o utrzymanie sie w lidze cisneli na każdym meczu działaczom i cackowi.Pamiętaj ze był to okres w którym wazyły sie losy stadionów i jak sie dzis okazuje droga którą poszliśmy była słuszna.Środowisko w tamtym okresie faktycznie troszke sie podzieliło ale moim zdaniem kazda ze stron miała troche racji,ja osobiście na mecze nie chodziłem ale nie miałem za złe tym którzy kupowali bilety i na mecze chodzili bo drużyna która walczyła o utrzymanie ligi nie była niczemu winna i nie dostawali hajsu za granie.Czego tu nie ogarniasz i wiecznie sie spierdalasz?
-
Legia przeciwko ITIJaniol pisze:Źle się wyraziłem. Chodzi o to, że były różne zdania w tej kwestii i nie można powiedzieć, że cały Widzew nie jechał po cacku. Ogólnie nie ma co porównywać, bo Legii nie groził upadek klubu a i Zawisza miał sukcesy. Wam się wydaje ełkaesiaki że wszystko jest czarno białe? To wam napiszę, że nie jest.
http://legionisci.com/zdjecia/09radaw1_f6.jpg
Widzew przeciwko Cackowi
[link]
-
Ośmieszajcie się dalej dziewczynki z WIdzewa. Mało was
-
W kwestii cacka, było tak jak powinno być, i nie ma co tu się wywodzić.
Ten parch z top 3 w Polsce i tak nie zrozumie, a nawet gdyby zrozumiał,to celowo będzie jątrzył.
Ten parch z top 3 w Polsce i tak nie zrozumie, a nawet gdyby zrozumiał,to celowo będzie jątrzył.
-
PROŚBA DO WSZYSTKICH ŁKSIAKÓW ! - NIECH NIKT TU SIE JUZ NIE WPISUJE , I NIE DAJE SIE PROWOKOWAĆ CZERWONYM DO ROZMÓW , JEDYNE CO MOŻNA WRZUCAĆ , TO TO CO SAMI ROBIMY , ZERO JAKICHKOLWIEK DIALOGOW Z PODMIEJSKIMI . NIECH TO ONI PISZĄ NAJLEPIEJ CAŁY CZAS , KAZDY SAM WYROBI SOBIE O NICH ZDANIE , BO JAKICH KOZAKÓW BY NIE ZGRYWALI I JAK BARDZO NIE KREOWALI NA NAS , TO WIEŚNIACTWA , BURACTWA I FRAJERSTWA Z ŻYDZEWIAKA NIE WYTĘPISZ.
OSTATNIA STRONA TEGO TEMATU NAJEPIEJ SWIADCZY O CZERWONEJ ARMII , SAMI WYSTAWIAJĄ SOBIE NAJGORSZE ŚWIADECTWO I POKAZUJĄ SWOJ NISKI POZIOM , NIE DAJMY SIE W TO WCIĄGNAC BO NIE MUSIMY NICZEGO UDOWADNIAĆ KAZDY WIE CO MA ROBIĆ , A WALKA ODBYWA SIE W ŁODZI A NIE NA KIBICE NET.
OCZYWIŚCIE W SPRAWIE PROTESTU ZROBILI WSZYSTKO JAK SIE NALEZY HAHAHAHAHAH.
OSTATNIA STRONA TEGO TEMATU NAJEPIEJ SWIADCZY O CZERWONEJ ARMII , SAMI WYSTAWIAJĄ SOBIE NAJGORSZE ŚWIADECTWO I POKAZUJĄ SWOJ NISKI POZIOM , NIE DAJMY SIE W TO WCIĄGNAC BO NIE MUSIMY NICZEGO UDOWADNIAĆ KAZDY WIE CO MA ROBIĆ , A WALKA ODBYWA SIE W ŁODZI A NIE NA KIBICE NET.
-
typ sie poswiecil i nie poszedl na mecz swojej druzyny zeby napisac ten komunikat. To jest wlasnie fanatyzm!P1908P pisze:PROŚBA DO WSZYSTKICH ŁKSIAKÓW ! - NIECH NIKT TU SIE JUZ NIE WPISUJE , I NIE DAJE SIE PROWOKOWAĆ CZERWONYM DO ROZMÓW , JEDYNE CO MOŻNA WRZUCAĆ , TO TO CO SAMI ROBIMY , ZERO JAKICHKOLWIEK DIALOGOW Z PODMIEJSKIMI . NIECH TO ONI PISZĄ NAJLEPIEJ CAŁY CZAS , KAZDY SAM WYROBI SOBIE O NICH ZDANIE , BO JAKICH KOZAKÓW BY NIE ZGRYWALI I JAK BARDZO NIE KREOWALI NA NAS , TO WIEŚNIACTWA , BURACTWA I FRAJERSTWA Z ŻYDZEWIAKA NIE WYTĘPISZ.
ps. nastepnym razem uzyj pogrubienia i koloru ;)
-
Wyjebane mam na wasze rozkminki, ale czy to nie dziwne, że ten typek pisząc, że niech nikt się nie wpisuje z ŁKS-u, a potem sam zaczyna pisać, przeczy sam sobie? Nie ma dnia, żeby nie pisał i to o różnych porach. Schizofrenia?
Września 100% Lech Poznań!
-
On już wiele razy takie apele pisał, po czym mijały 2 dni i znowu wracał.WileTheBest pisze:Wyjebane mam na wasze rozkminki, ale czy to nie dziwne, że ten typek pisząc, że niech nikt się nie wpisuje z ŁKS-u, a potem sam zaczyna pisać, przeczy sam sobie? Nie ma dnia, żeby nie pisał i to o różnych porach. Schizofrenia?
Co tam mecz, najważniejsze, że spruł się do Widzewa na forum.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
Janiol,jak na wyjeździe? U Nas na trybunie elegancko,5:0. 1/17zrealizowana. A Tobie forum zamiast wyjazdu zostało.
-
Gringooo ile ty ku*** jeszcze kont tutaj założysz? uważaj bo ci się okna popierdolą w końcu z tego skakania po swoich 47 kontach.P1908P pisze:PROŚBA DO WSZYSTKICH ŁKSIAKÓW ! - NIECH NIKT TU SIE JUZ NIE WPISUJE , I NIE DAJE SIE PROWOKOWAĆ CZERWONYM DO ROZMÓW , JEDYNE CO MOŻNA WRZUCAĆ , TO TO CO SAMI ROBIMY , ZERO JAKICHKOLWIEK DIALOGOW Z PODMIEJSKIMI . NIECH TO ONI PISZĄ NAJLEPIEJ CAŁY CZAS , KAZDY SAM WYROBI SOBIE O NICH ZDANIE , BO JAKICH KOZAKÓW BY NIE ZGRYWALI I JAK BARDZO NIE KREOWALI NA NAS , TO WIEŚNIACTWA , BURACTWA I FRAJERSTWA Z ŻYDZEWIAKA NIE WYTĘPISZ.
-
Widzisz miszczu, jak już wejdziesz w dorosłość i dojdą ci obowiązki to się przekonasz, że nie zawsze można być na meczu. Także małolat na razie wykorzystuj czas i jeździj, chodź na mecze ile wlezie.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
?????????????