Specyficzne Fotki Kibicowskie ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Specyficzne Fotki Kibicowskie ...
Balotelli?
Kibice.net
i po c*** mam jechać na wyjazd?
na forum napisze co w radio usłysze
w kafejce nie dadzą mi w ryja
i po c*** mam jechać na wyjazd?
na forum napisze co w radio usłysze
w kafejce nie dadzą mi w ryja
-
Z ryja to i może, bo oni wszyscy tak samo wyglądają, ale z budowy to marna podróbka ;]

-
Zamknijcie rejestrację !
-
Sam fakt zdjęcia z asfaltem...Wiśnia78 pisze:Raczej specyfiki nie ma. To jest były piłkarz Widzewa.DiglettOi pisze:White Power Widzew;))
KATOWICE
-
-
-
Witam. Jest ktoś w posiadaniu fotki Odry Opole we Wrocławiu rok 97 lub 98 jak cały sektor stoji ułożony w swastykę ?? Jak juz było to przepraszam..
-
Na tym zdjęciu widać flagę ZŁ ocb 03 , także nie chodzi akurat o ten mecz ale o ten parę lat wcześniej.
-

Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
Ma ktoś foto jak ŁKS utworzył kiedyś swastykę z rac? :)
-
Było to na derbach i o ile mnie pamięć nie myli nigdy nie było dobrego zdjęcia.Jedyne które ukazywało całokształt szybko zostało usunięte ze świata oczu.Znając to forum za kilka postów będzie to tylko "propaganda czerwonych końcówek".
Guma-było to przed szukaniem grobów założycieli więc wtedy jeszcze swastyka.
Guma-było to przed szukaniem grobów założycieli więc wtedy jeszcze swastyka.
-
-
Albo gimnazjalista który nie wie co wypisuje.
-
-
z tego co widzę to tablica BVB09 w Citroenie
-
-
-
Krakowski klimat. Na jednym z wiślackich osiedli jakiś zagraniczny antifiarz trochę pobazgrał osiedle(napisy typu anti nazi, smash antisemitism itp.), a że nie znał języka polskiego, to teraz takie kwiatki są. Na miejscu napisu SUPPORT IZRAEL była przekreślona gwiazda dawida.

-
Co prawda nie do końca w temacie, ale nauka jak konfidentować i gnębić przesłuchiwanych prowadzona przez jakichś smarków z Końskich z tego co obczaiłem po kanale autora filmiku :) Mam nadzieję, że miejscowy Widzew dowie się kim jest ten Pan "Ekspert" :) Można się nieźle uśmiać z pajaców a co najlepsze to na końcu nazwiska podają :)
https://www.youtube.com/watch?v=2t4qAT1Kveg
https://www.youtube.com/watch?v=2t4qAT1Kveg
.
-
przecież to jakieś gówno ala w11 mające na celu zrobić pozytywną opinie o nich.
najbardziej to mnie rozśmieszyło jak pies grozi że zaraz da w ryj, zadając równocześnie pytanie czy sobie robi żarty z polskiego prawa.
najbardziej to mnie rozśmieszyło jak pies grozi że zaraz da w ryj, zadając równocześnie pytanie czy sobie robi żarty z polskiego prawa.
-
najlepszy tekst od 3 minuty ze niestosuje sie juz przemocy fizycznej prawie jeblem z krzesla hahah kto byl ten wie jak to wyglada
Byliście tu 44 lata przed nami, a teraz to MY rządzimy KATOWICAMI !!!
GRUPA POLUDNIE !!!
GRUPA POLUDNIE !!!
-
gra aktorska powala na kolana
-
http://skwk.pl/images/galeria/2015/wios ... C_0333.JPG
fotka z turnieju kibicowskiego !
jak ktos nie widzi to podpowiedz : dziara
fotka z turnieju kibicowskiego !
jak ktos nie widzi to podpowiedz : dziara
-
za sama fryzure powinni go wyjebac z tego turnieju , co to za fan club regge boys?
-
chyba Wisla Punk's haha :-)z_calej_epy pisze:za sama fryzure powinni go wyjebac z tego turnieju , co to za fan club regge boys?
-
To nie fryzura reagge, to się chyba nazywa crust" i swego czasu duzo brudasow tak sie nosilo.
Nawet jesli jest to jakis stary wyjadacz na Wisle, chociaz nie wyglada...to sytuacja na dzisiejsze czasy faktycznie rzadko spotykana.
Nawet jesli jest to jakis stary wyjadacz na Wisle, chociaz nie wyglada...to sytuacja na dzisiejsze czasy faktycznie rzadko spotykana.
-
wyjebać gościa z turnieju o nazwie ,cała Wisła zawsze razem, który sobie przyszedł pokopać w piłkę.wy to macie fantazje :)
-
cygana też byście nie wyjebali bo cała wisła zawsze razem :)
-
dojebałeś*** pisze:wyjebać gościa z turnieju o nazwie ,cała Wisła zawsze razem, który sobie przyszedł pokopać w piłkę.wy to macie fantazje :)
-
Lewaki z Ajaxu na trybunach Cracovii są źli ale własne lewaki już są spoko?*** pisze:wyjebać gościa z turnieju o nazwie ,cała Wisła zawsze razem, który sobie przyszedł pokopać w piłkę.wy to macie fantazje :)
Zamknijcie rejestrację !
-
a po czym twierdzisz że on jest lewakiem?po -A- na łokciu czy fryzurze?
turniej nie był typowo kibolski, bardziej komercyjny i każdy mógł zgłosić swoją drużynę wziąć znajomego itp.to że gość sobie zagrał w piłkę nie znaczy że nie miał rozmowy.miło że się tak bardzo troszczycie o losy Wisły:) napinka niech trwa
turniej nie był typowo kibolski, bardziej komercyjny i każdy mógł zgłosić swoją drużynę wziąć znajomego itp.to że gość sobie zagrał w piłkę nie znaczy że nie miał rozmowy.miło że się tak bardzo troszczycie o losy Wisły:) napinka niech trwa
-
a haha, a co miał znależć go na fb i przedyskutowac? przeciez widac że lewy w c***, to jakby napisać- po czym twierdzisz że jest murzynem? po kolorze skóry?*** pisze:a po czym twierdzisz że on jest lewakiem?po -A- na łokciu czy fryzurze?
co do pytań do tej fotki to od razu pisze-wytęż wzrok a znajdziesz specyfike.

-
Chłopak zapewne po dokonaniu głębokiej egzegezy publikacji Bakunina, Kropotkina, Sorela i Labriola odrzucił anarchokomunizm i poszukując prawdy w anarchosyndykalizmie ukierunkował swoje anarchistyczne afiliacje w okolicach anarchokapitalizmu i anarchoindywidualizmu w celu odrzucenia "lewactwa" i możliwości gry na turnieju Wisły... Serio wystarczyło napisac, ze to nie był kibolski turniej.*** pisze:a po czym twierdzisz że on jest lewakiem?po -A- na łokciu czy fryzurze?
-
a to już anarchista nie może mieć wyjebane na politykę, ano jakby zgolił tą kitę na łysą pałę wtedy by było po środku :)
-
powiem tak, nie będę nikogo bronił ani atakował chociaż przynaleznosc klubowa by do tego zobowiązywała, ale apropo anarchistów i obnoszenia się z tym taka mala dygresja , może wywola dyskusje .
Ogromna rzesza kibicow w jakikolwiek sposób udzielający się,to anarchiści w najczystszej postaci. Wyjebane we wszystko, w psiarnie, w sądy , w zakazy nakazy, jakąkolwiek władze, we wszystko co jest dookoła itp. , jeśli uważacie ze jest inaczej to nie zaliczyliście pewnie zadnego wyjazdu, na którym odpierdalalo się więcej niż można opowiedzieć ;) a to ze teraz funkcjonuje jakiś nowy model, ze niby każdy kibic to wielki patriota, nie bluźniacy ,nie pijący, przeprowadzający babcie przez pasy i wogole achy i ochy to jest wymysl i potrzeba obecnych czasów. Oczywiście nikt nigdy nie utozsamial się za bardzo z takimi ideami jak wlasnie anarchia czy inne przyjęte z góry za lewackie, i dla każdego Polska zawsze była nr 1 i c*** w głowe temu kto na nią bluźni, ale kibicowanie w PL od samego początku wlasnie było anarchią w najczystszej postaci, wystapienien przeciwko systemowi samym w sobie.
Nie jestem lewakiem, nie jestem tolerancyjny, ale za anarchiste akurat mogę , jako kibic, się uwazac, pozdrawiam
Ogromna rzesza kibicow w jakikolwiek sposób udzielający się,to anarchiści w najczystszej postaci. Wyjebane we wszystko, w psiarnie, w sądy , w zakazy nakazy, jakąkolwiek władze, we wszystko co jest dookoła itp. , jeśli uważacie ze jest inaczej to nie zaliczyliście pewnie zadnego wyjazdu, na którym odpierdalalo się więcej niż można opowiedzieć ;) a to ze teraz funkcjonuje jakiś nowy model, ze niby każdy kibic to wielki patriota, nie bluźniacy ,nie pijący, przeprowadzający babcie przez pasy i wogole achy i ochy to jest wymysl i potrzeba obecnych czasów. Oczywiście nikt nigdy nie utozsamial się za bardzo z takimi ideami jak wlasnie anarchia czy inne przyjęte z góry za lewackie, i dla każdego Polska zawsze była nr 1 i c*** w głowe temu kto na nią bluźni, ale kibicowanie w PL od samego początku wlasnie było anarchią w najczystszej postaci, wystapienien przeciwko systemowi samym w sobie.
Nie jestem lewakiem, nie jestem tolerancyjny, ale za anarchiste akurat mogę , jako kibic, się uwazac, pozdrawiam
Prawdziwi Ludzie z Zasadami - nie jakieś podrabiańce psiarskie 

-
Nie masz pojęcia o czym piszesz. Anarchizm w zyciu społecznym ?
Sugerujesz, że na trybunach nie ma hierarchii ani organizacji ? Jak ktoś coś zniszczy, kogoś uderzy to znaczy, że jest anarchistą?
Ten sam poziom myślenia co chłopaczek z gts-u przedstawił pisząc, że nie wypraszali brudasa bo 'cała wisła zawsze razem': [link] (bardzo specyficzny filmik w kontekście hasła turniejowego)
a i turniej komercyjny, pewnie przez tow. czerwińskiego organizowany i sponsorowany.
Poza tym szarksi nawet vlepki zatwierdzają, więc jaka nagle anarchia w resortowym towarzystwie sportowym?
czerwiński, miętta-mikołajewicz, cupiał - cała wisła zawsze razem
Sugerujesz, że na trybunach nie ma hierarchii ani organizacji ? Jak ktoś coś zniszczy, kogoś uderzy to znaczy, że jest anarchistą?
Ten sam poziom myślenia co chłopaczek z gts-u przedstawił pisząc, że nie wypraszali brudasa bo 'cała wisła zawsze razem': [link] (bardzo specyficzny filmik w kontekście hasła turniejowego)
a i turniej komercyjny, pewnie przez tow. czerwińskiego organizowany i sponsorowany.
Poza tym szarksi nawet vlepki zatwierdzają, więc jaka nagle anarchia w resortowym towarzystwie sportowym?
czerwiński, miętta-mikołajewicz, cupiał - cała wisła zawsze razem
-
w pewnym sensie co do zachowań to możesz mieć racje, albo przynajmniej można dyskutować, ale w Polsce większość kibiców ma swoje poglądy polityczne, najczęściej "okołonarodowe", mają swoich bohaterów i wzorce, na co anarchiści/lewacy jawnie plują .CRaCoviak79 pisze:powiem tak, nie będę nikogo bronił ani atakował chociaż przynaleznosc klubowa by do tego zobowiązywała, ale apropo anarchistów i obnoszenia się z tym taka mala dygresja , może wywola dyskusje .
-
Mały off top się zrobił....
Ale idac tym tokiem myślenia, to najwięksi anarchiści są w sejmie- bo robią największy rozpierdol i znikim się nie liczą.
Daj Pan spokój, nie ma co kreowac rzeczywistości na siłę, "a" w kółeczku to anarchia, takich osobników się u Nas na trybunach nigdy nie tolerowało (są tam jakieś niechlubne wyjątki) koniec kropka.
Jeśli tym osobnikiem nikt się nie zainteresował podczas turnieju, to jest to tylko na minus.
Ale idac tym tokiem myślenia, to najwięksi anarchiści są w sejmie- bo robią największy rozpierdol i znikim się nie liczą.
Daj Pan spokój, nie ma co kreowac rzeczywistości na siłę, "a" w kółeczku to anarchia, takich osobników się u Nas na trybunach nigdy nie tolerowało (są tam jakieś niechlubne wyjątki) koniec kropka.
Jeśli tym osobnikiem nikt się nie zainteresował podczas turnieju, to jest to tylko na minus.