Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Skoro robicie takie akcje to nie piszcie,że nie ma parcia na karnety. Jednak troszke was interesuje nas wynik karnetowy ;-)
-
Z tego co opowiadaja mi koledzy Łksiacy można wywnioskowac ze akurat takie ultimatum jakie postawili decyzyjni z Polesia skutkuje,to samo podobno tyczy sie zbiórek osiedlowych i wg.mnie taki "terror" w obecnych czsach jest jak najbardziej wskazany.Ilu jest takich kozaczków na Łksie i na Widzewie zresztą też co to dumnie wożą sie że są z Widzewa czy tak Łksu a na mecze nie chodzą.
ohohoo i dlatego przy mobilizacji jest tych fanatyków 80 osób zbieraniny z całej okolicy,nie p****** głupot bo kazdy dobrze wie jak jest.Szczerze zycze Wam zebyscie tych karnetów opierdolili jak najwięcej,niech ta spirala karnetowa sie nakręca skorzystamy na tym wszyscy cała Łódź jako miasto nawet,niech wraca moda na kibicowanienikodem pisze:Nic dziwnego że tak,was boli to Stare Polesie,wszak to jedno z najbardziej aktywnych osiedli w Łodzi,tam jest tylu fanatyków,że mogą sobie na takie ,,coś''bez problemu pozwolić.
-
Trzeba być pajacem żeby nie rozumieć. Chodzi o kibicowskie życie osiedlowe. Zbiórki,wspólna wigilia,wspólne akcje. Limitowane gadżety dla karnetowców. Przecież nikt nie będzie napierdalał swoich bo karnetu nie mają. Chodzi tylko o to,że nie będą mielu wpływu na wiele rzeczy i dostępu do gadżetów itp. A biorąc pod uwagę kto ogarnia SP to nie będzie wyjątków.sir. pisze:wytłumaczy ktoś co to znaczy usunięcie z życia osiedlowego?co z ziomeczkami co nie kibicują?WidzewskaCharyzma pisze:...[/img]
Grubo!!! :) "osoby nie posiadające karnetu zostaną usunięte z życia osiedlowego"
-
Jakby nie było to pomysł SP niezły.
-
życie osiedlowe to akurat szerszy temat niż gadżeciki i inne pierdółki bo chyba nie powiesz że każdy tam u was to maszyna do bicia.nie piszę że takie osoby będziecie traktować jak konfitury ale co przyjdzie taki na opłatek to mu palec pokażecie? hahaMISTRZ1908 pisze:Trzeba być pajacem żeby nie rozumieć. Chodzi o kibicowskie życie osiedlowe. Zbiórki,wspólna wigilia,wspólne akcje. Limitowane gadżety dla karnetowców. Przecież nikt nie będzie napierdalał swoich bo karnetu nie mają. Chodzi tylko o to,że nie będą mielu wpływu na wiele rzeczy i dostępu do gadżetów itp. A biorąc pod uwagę kto ogarnia SP to nie będzie wyjątków.sir. pisze:wytłumaczy ktoś co to znaczy usunięcie z życia osiedlowego?co z ziomeczkami co nie kibicują?WidzewskaCharyzma pisze:...[/img]
Grubo!!! :) "osoby nie posiadające karnetu zostaną usunięte z życia osiedlowego"
-
A jednak nie zrozumiałeś. Nie będe tłumaczył,ludzie z SP wiedzą o co chodzi i tyle.
-
wybaczcie, tak mnie rozbawił ten komunikat SP, że muszę wrzucić tu ten tekst, lepiej nie dało się tego ująć.. :D
''Ale mało tego. Znaleźli również bardzo cwany sposób (równie cwany, jak wchodzenie na mecz przez dziurę w płocie), na nabycie karnetu. Otóż jak brzmi komunikat: „Jeśli nie masz funduszu na karnet – zapisz się do Cosinusa. Szkoła jest NIEOBOWIĄZKOWA I BEZPŁATNA, a w zamian za zapisanie otrzymasz CAŁKOWICIE DARMOWY karnet wiosenny”. Tłumacząc na j. polski:
– zapisz się do Cosinusa, a pójdziesz tam dwa razy, czyli pierwszy i ostatni, a to znaczy, że edukacja ci nie grozi
– zapiszesz się za darmo
– dostaniesz za to karnet
– klub nie dostanie w całości twojej gotówki, ale pewnie jakiś procent tej kwoty, wynikający z twojego zapisu do szkoły, w której nigdy się nie znajdziesz...
Myślę, że ta logika daje podstawy, by stwierdzić że ełkaesiacy znaleźli nową „dziurę w płocie” na miarę swoich możliwości i XXI wieku!''
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/t ... ia-mature/
''Ale mało tego. Znaleźli również bardzo cwany sposób (równie cwany, jak wchodzenie na mecz przez dziurę w płocie), na nabycie karnetu. Otóż jak brzmi komunikat: „Jeśli nie masz funduszu na karnet – zapisz się do Cosinusa. Szkoła jest NIEOBOWIĄZKOWA I BEZPŁATNA, a w zamian za zapisanie otrzymasz CAŁKOWICIE DARMOWY karnet wiosenny”. Tłumacząc na j. polski:
– zapisz się do Cosinusa, a pójdziesz tam dwa razy, czyli pierwszy i ostatni, a to znaczy, że edukacja ci nie grozi
– zapiszesz się za darmo
– dostaniesz za to karnet
– klub nie dostanie w całości twojej gotówki, ale pewnie jakiś procent tej kwoty, wynikający z twojego zapisu do szkoły, w której nigdy się nie znajdziesz...
Myślę, że ta logika daje podstawy, by stwierdzić że ełkaesiacy znaleźli nową „dziurę w płocie” na miarę swoich możliwości i XXI wieku!''
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/t ... ia-mature/
-
Możecie się śmiać,uprawiać swoje dzikie felietony ale mnie to akurat jedynie śmieszy. Na siłę chcecie cokolwiek znaleźć by podbudować swoje upadłe ego(sam nie wiem czy u Was istnieje takie coś jak pokora). Bo śmiejecie się z pierdół. A może pośmiejemy się jak te Wasze Einsteiny po Oxfordach tracą flagi na poczet tych ludzi bez szkoły? Mamy takie czasy,że ludzie bez szkół zarabiają dużo lepiej niż 30letni absolwenci najlepszych uczelni bez doświadczenia. Ale o tym dowiedzie się dopiero po gimnazjum. Pozdrawiam przekumaczy. Następnym razem obliczcie wzór na drogę,żeby szybciej zjebać z flagami.
-
Dobry z Ciebie herbatnik Mistrzu.MISTRZ1908 pisze:Możecie się śmiać,uprawiać swoje dzikie felietony ale mnie to akurat jedynie śmieszy. Na siłę chcecie cokolwiek znaleźć by podbudować swoje upadłe ego(sam nie wiem czy u Was istnieje takie coś jak pokora). Bo śmiejecie się z pierdół. A może pośmiejemy się jak te Wasze Einsteiny po Oxfordach tracą flagi na poczet tych ludzi bez szkoły? Mamy takie czasy,że ludzie bez szkół zarabiają dużo lepiej niż 30letni absolwenci najlepszych uczelni bez doświadczenia. Ale o tym dowiedzie się dopiero po gimnazjum. Pozdrawiam przekumaczy. Następnym razem obliczcie wzór na drogę,żeby szybciej zjebać z flagami.
Ty też wszystko tak dosłownie bierzesz że aż strach haha.
No trzeba przyznać że troszkę beka jest z tego groźnego komunikatu waszych z SP.No bo co?Młodych do bicia choćby nie kupili karnetow to nie odsuniecie od życia osiedlowego.Jedynie jakimś szczurkom co się do niczego nie nadają pogrozicie palcem,nie dostaną jakichś gadżetów choćby antyWRWE i tyle z waszego komunikatu.
1910
-
Szybko zmieniliście temat. Może wrócimy do zdjęcia,które wstawiłem? Jak takich macie fanów to pies was jebał. Mogli chociaż mundury ściągnąć. To decyzyjni czy młodzi do bicia? Można tak w kółko. Ma to sens? Szukanie na siłe sensacji i tyle.
-
Chyba nie zaczailes o co chodzi.
Takie cosinus to jest okradanie a nie pomoc dla klubu. Pewnie jakis procent klub dostanie bo pewnie cosinus jakies dofinansowania ma od ucznia ale serio?
Jeszcze raz zapytam czy bedzie gdzies podana liczba tych karnetow SP?
Ciekawi mnie ile trzeba kupic tych karnetow zeby mianowac sie najbardziej fanatycznym osiedlem w miescie.
@Mistrzuniu
Te zdjecie bylo zrobione przy zwiedzaniu stadionu przy stanowisku klubu z pamiatkami. Noe jest to sklep kibicow. W czasie zwiedzania podobno przez stadion przewinelo sie okolo 7 tys ludzi wiec i dwoch psow nie dziwi mnie jakos
Takie cosinus to jest okradanie a nie pomoc dla klubu. Pewnie jakis procent klub dostanie bo pewnie cosinus jakies dofinansowania ma od ucznia ale serio?
Jeszcze raz zapytam czy bedzie gdzies podana liczba tych karnetow SP?
Ciekawi mnie ile trzeba kupic tych karnetow zeby mianowac sie najbardziej fanatycznym osiedlem w miescie.
@Mistrzuniu
Te zdjecie bylo zrobione przy zwiedzaniu stadionu przy stanowisku klubu z pamiatkami. Noe jest to sklep kibicow. W czasie zwiedzania podobno przez stadion przewinelo sie okolo 7 tys ludzi wiec i dwoch psow nie dziwi mnie jakos
-
Może lepiej porozmawiać o waszym fanie,byłym komendancie wojewódzkim policji??Ponoć za młodu latał jako Łksiak na Retkinii a miłość do Łks pozostała po dziś dzień.MISTRZ1908 pisze:Szybko zmieniliście temat. Może wrócimy do zdjęcia,które wstawiłem? Jak takich macie fanów to pies was jebał. Mogli chociaż mundury ściągnąć. To decyzyjni czy młodzi do bicia? Można tak w kółko. Ma to sens? Szukanie na siłe sensacji i tyle.
Całkiem niedawno szkodził kibicom Widzewa zamykając trybuny za piro w tym samym czasie apelował do prezesów innych klubów by wpuszczali kibiców Łksu do siebie na mecze:)
Także Mistrzu może się odniesiesz do tego jak już zacząłeś wklejać jakieś zdjęcia psiarni,która nie wiadomo w jakim celu w tym sklepie się pojawiła.
1910
-
Pomyśl. Były dni otwarte przez które przewinęło się kilka tysięcy ludzi, zwykłych kibiców, ale też fanatyków. Myślisz, że przez te 3 dni od czasu do czasu jakaś suka nie podjedzie zobaczyć co się dzieje. Jak dzieciom w szkole trzeba tłumaczyć oczywistości.MISTRZ1908 pisze:Szybko zmieniliście temat. Może wrócimy do zdjęcia,które wstawiłem? Jak takich macie fanów to pies was jebał. Mogli chociaż mundury ściągnąć. To decyzyjni czy młodzi do bicia? Można tak w kółko. Ma to sens? Szukanie na siłe sensacji i tyle.
-
Zdjęcie niefortunne i tyle. Ale pewna specyfika jest. Nie doszukuje się na siłę w nim c*** wie czego jak Wy od kilkunastu postów o zdaniu na grafice SP. To PONOĆ Wasi kibice.rozpierdol pisze:Może lepiej porozmawiać o waszym fanie,byłym komendancie wojewódzkim policji??Ponoć za młodu latał jako Łksiak na Retkinii a miłość do Łks pozostała po dziś dzień.MISTRZ1908 pisze:Szybko zmieniliście temat. Może wrócimy do zdjęcia,które wstawiłem? Jak takich macie fanów to pies was jebał. Mogli chociaż mundury ściągnąć. To decyzyjni czy młodzi do bicia? Można tak w kółko. Ma to sens? Szukanie na siłe sensacji i tyle.
Całkiem niedawno szkodził kibicom Widzewa zamykając trybuny za piro w tym samym czasie apelował do prezesów innych klubów by wpuszczali kibiców Łksu do siebie na mecze:)
Także Mistrzu może się odniesiesz do tego jak już zacząłeś wklejać jakieś zdjęcia psiarni,która nie wiadomo w jakim celu w tym sklepie się pojawiła.
-
pytanie do osób z Łodzi ci Budowlani to jakaś ogarnięta grupa czy janki z siatki? Bardziej pro Widzew czy pro ŁKS?old school CRBB pisze:Potwierdzam, lepszy był doping na derbach z Budowlanymi na siatce niż na tych bez Widzewa .cobytu pisze:Derby bez ŁKS to bedzie wielki c*** a nie derby.Z tym to sie zgodza chyba wszyscy
-
A Wy jak dzieci bedziecie roztrząsać darmowe karnety? Nie wszyscy mają kasę na karnet. Ja wiem,rozumiem,u Was sami bogacze. Uwierz,że są ludzie,którzy oddadzą serce dla klubu i kołują kasę na bilety bo nie stać ich na karnet na całą runde. Mało takich w całej Polsce? I myślę,że może kilka procent będzie stamtąd,nikt kogo stać nie będzie się na siłę zapisywał. Niestety nie wszystkim wiedze się znakomicie bo życie różnie się układa. Tak trudno załapać? I nie pierdolcie o okradaniu jakimś klubu bo My liczbą karnetów nigdy nie imponowaliśmy. Ale takie akcje jak na SP mają jedynie wpoić w kibiców,że karnet to podstawa kibica.does.not.matter pisze:Pomyśl. Były dni otwarte przez które przewinęło się kilka tysięcy ludzi, zwykłych kibiców, ale też fanatyków. Myślisz, że przez te 3 dni od czasu do czasu jakaś suka nie podjedzie zobaczyć co się dzieje. Jak dzieciom w szkole trzeba tłumaczyć oczywistości.MISTRZ1908 pisze:Szybko zmieniliście temat. Może wrócimy do zdjęcia,które wstawiłem? Jak takich macie fanów to pies was jebał. Mogli chociaż mundury ściągnąć. To decyzyjni czy młodzi do bicia? Można tak w kółko. Ma to sens? Szukanie na siłe sensacji i tyle.
-
Nie wiem czemu posta w sprawie karnetów u was kierujesz w moją stronę. Nie zabierałem głosu w tej sprawie i nie mam zamiaru zabierać. A że ludziom różnie układa się w życiu, wiem o tym bardzo dobrze.
-
Post poszedł w odpowiedzi na Twoje wyjaśnienia. Może ciut niefortunnie trafił do Ciebie. Miał tylko pokazać niektórym(niekoniecznie Tobie)jak to wszystko wygląda. I tak na nawet najbardziej banalny temat nie będzie zgody obu stron. Każdy podkoloryzuje na swoje i tyle byle niby jakoś dopiec rywalowi. Koniec tematu bo każdy kończy się tak samo,to tylko internet.
-
Nie poszły.piąty dan pisze:Liczba sprzedanych karnetów na Widzewie podziałała na tyle mobilizująco na rywala że aż postanowili usuwać z życia osiedlowego tych co nie zakupią karnetów.Wzorem SP poszły też inne Łksiackie osiedla??
W sumie trochę to takie mobilizowanie na siłę ale każdy ma jakieś swoje sposoby.
-
Interesujące jest to nagłe zainteresowanie karnetami z waszej strony, troche późno i bez polotu, ale macie się od kogo uczyć, jak w wielu innych aspektach to bywało, może to kiedyś przyniesie dla was wymierny skutek, a tak na razie pozostaje "nowoczesna dziura w płocie".
https://t.me/pump_upp
-
Moja wypowiedź stanowi całość z tym niepogrubionym przez ciebie fragmentem. Więc może przeczytaj najpierw co cytujesz ?cbc1910 pisze:to może zacznij czytać to co piszesz zanim klikniesz "wyślij"StareBałuty1908 pisze: Beka natomiast była, również w moim przypadku, że M skakał jak panienka (nie obrażając M) od SLD po PiS, przyznacie, że dwa różne bieguny polityczne... Ale domyślam się, że cel uświęcił środki, macie co chcieliście.
.
-
Wasze karnety to wasza sprawa. Tylko ile się nasłuchałem i naczytałem waszych komentarzy na nasz temat. O sprzedaży fundowanych po 80 pln,że to tanio i potem nam nie starczy kasy na opłaty. Teraz wy robicie nakretke na karnety dedykowane po 70 pln. Tylko nikt z was nie pisał,że mamy 100 supervipów po około 2 tysiące pln czy kilkaset sprzedanych vipów. Macie teraz mobilizacje i na pewno jakiś wpływ na to miała nasza rekordowa sprzedaż. Mało kto z nas spodziewał się takiej liczby,a co dopiero kibice Łks-u. Jeszcze dodam ,że na zegar ponad 70% karnetów sprzedanych, a jeszcze dojdzie sporo z list :-).
-
Ha ha ,parchate ojszczymury z kałesu,potwierdziło się setny raz jakie z was patole i głąby...ku*** żałosny ten osiedlowy klubik.jebane nieuki zaczną Cosinusa naciągać byle by za darmo było,to na dopalacze zostanie ha ha. Lumpy,nigdy nie osiągniecie poziomu Widzewa ,nie ten poziom i nie ta klasa ha ha
-
No patrząc na Twój post, jego głębokie przesłanie i forme w jakiej go napisałeś to uważam że ciężko będzie osiągnąć komukolwiek Twój poziom.Master1 pisze:Ha ha ,parchate ojszczymury z kałesu,potwierdziło się setny raz jakie z was patole i głąby...ku*** żałosny ten osiedlowy klubik.jebane nieuki zaczną Cosinusa naciągać byle by za darmo było,to na dopalacze zostanie ha ha. Lumpy,nigdy nie osiągniecie poziomu Widzewa ,nie ten poziom i nie ta klasa ha ha
-
Dziękujemy Wam Nasi nauczyciele,stwórcy wszystkiego co jest rozumiane pod pojęciem ruch kibicowski. Zawsze będziecie Naszym niedoścignionym wzorem we wszystkim. Po tym co napisałeś to nie wiem czy się nie powiesić bo sprawiłeś mi przykrość,myślę,że to stwierdzenie będzie miało duży wpływ na ŁKS. Po tym ciosie prawdy środowisko się nie podniesie.WidzewskaCharyzma pisze:Interesujące jest to nagłe zainteresowanie karnetami z waszej strony, troche późno i bez polotu, ale macie się od kogo uczyć, jak w wielu innych aspektach to bywało, może to kiedyś przyniesie dla was wymierny skutek, a tak na razie pozostaje "nowoczesna dziura w płocie".
-
W mieście Łodzi albo nie interesujesz się sportem z zasady albo ostatecznie musisz opowiedzieć się za jednym z dwóch klubów. Kibice budowlanych to jak ich nazwałeś,, janki z siatkówki,, choć napewno mają swoje sympatie piłkarskie. Nie jest im bliżej ani do ŁKS-u ani do Widzewa . To tak jakbym zapytał czy kibicom twojego klubu bliżej do Zrębu czy WKS Zakopane( skoki). Są fanami woih siatkarek i tyle.polakmaly pisze:pytanie do osób z Łodzi ci Budowlani to jakaś ogarnięta grupa czy janki z siatki? Bardziej pro Widzew czy pro ŁKS?old school CRBB pisze:Potwierdzam, lepszy był doping na derbach z Budowlanymi na siatce niż na tych bez Widzewa .cobytu pisze:Derby bez ŁKS to bedzie wielki c*** a nie derby.Z tym to sie zgodza chyba wszyscy
-
W********** z takimi postami, bo tylko robisz przypał kibicom Widzewa. O ile w ogóle z Widzewa jesteś.Master1 pisze:Ha ha ,parchate ojszczymury z kałesu,potwierdziło się setny raz jakie z was patole i głąby...ku*** żałosny ten osiedlowy klubik.jebane nieuki zaczną Cosinusa naciągać byle by za darmo było,to na dopalacze zostanie ha ha. Lumpy,nigdy nie osiągniecie poziomu Widzewa ,nie ten poziom i nie ta klasa ha ha
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
-
Master1 pisze:Ha ha ,parchate ojszczymury z kałesu,potwierdziło się setny raz jakie z was patole i głąby...ku*** żałosny ten osiedlowy klubik.jebane nieuki zaczną Cosinusa naciągać byle by za darmo było,to na dopalacze zostanie ha ha. Lumpy,nigdy nie osiągniecie poziomu Widzewa ,nie ten poziom i nie ta klasa ha ha
mysle nawet ze nie chca osiagnac poziomu Widzewa lepiej byc na pierwszym niz szostym haha
-
Zobaczymy na koniec,a zdania o patologii z kałesu nie zmienie. 100% trafny jest też ten felieton Twardego kibola z młyna ,na Widzewtomy.net. Cala prawda o gali i metodach parchow na dostanie się za darmoche na mecz
-
Twoja wypowiedź sugeruje że Markwant zmieniał radykalnie swoje poglądy polityczne tylko po to żeby dostać się do RM - tłumaczę że nie o zmianę poglądów tu chodzi tylko o startowanie w wyborach z listy danej partii a Ty dalej swoje.StareBałuty1908 pisze:Moja wypowiedź stanowi całość z tym niepogrubionym przez ciebie fragmentem. Więc może przeczytaj najpierw co cytujesz ?cbc1910 pisze:to może zacznij czytać to co piszesz zanim klikniesz "wyślij"StareBałuty1908 pisze: Beka natomiast była, również w moim przypadku, że M skakał jak panienka (nie obrażając M) od SLD po PiS, przyznacie, że dwa różne bieguny polityczne... Ale domyślam się, że cel uświęcił środki, macie co chcieliście.
.
Bez odbioru.
-
ten cossinus to po prostu kolejna dziura w płocie, ludzie którzy całe życie wchodzili na mecze za darmo znaleźli nowy sposób, taka mentalność. bo ile osob tak naprawde nie uzbierałoby tej stówki z groszem na karnet w 3 miesiące? na pewno mniej , niż przybędzie ''uczniów'' w cossinusie :D
ale rozumiem tą waszą mobilizacje, wszak wstyd kupić o 10 tysięcy karnetów mniej niż lokalny rywal a jest na to szansa
ale rozumiem tą waszą mobilizacje, wszak wstyd kupić o 10 tysięcy karnetów mniej niż lokalny rywal a jest na to szansa
-
Każdy ma swoje metody. Dodatkowo tak ciśniecie na Cosinus, a to sponsor Waszych marnych koszykarek. Ciekawe ma się sprawa,że chcieliście również skorzystać z takiego czegoś jak zapisanie do szkoły=karnet. Popytajcie tych ogarniających. Niestety szkoła nie była zainteresowana. Tak na rozluźnienie

-
my śmiejemy się z waszej mentalności i nowej ''dziury w płocie'' a nie z tego kto was sponsoruje :D
a wstawiania zdjęcia policjantów, którzy byli tam caly dzień podczas dni otwartych i pytali o coś pracowników klubu, aby tylko odbić piłeczkę i przyczepić się do nas, to nawet nie ma co komentować.
trza bylo wstawić zdjęcie jak policja nas eskortuje w drodze na mecz i napisać że razem spacerujemy, równie sprytne zagranie to by było :D
śmieszni jesteście i tyle.
a wstawiania zdjęcia policjantów, którzy byli tam caly dzień podczas dni otwartych i pytali o coś pracowników klubu, aby tylko odbić piłeczkę i przyczepić się do nas, to nawet nie ma co komentować.
trza bylo wstawić zdjęcie jak policja nas eskortuje w drodze na mecz i napisać że razem spacerujemy, równie sprytne zagranie to by było :D
śmieszni jesteście i tyle.
-
Widzisz. "Punkt widzenia zależy...". Nas śmieszą Ci Wasi klienci w sklepie, a Was wyłapane kilka zdań z grafiki.
-
I dlaczego mi nie wytłumaczysz jak to było z tym,że również pytaliście Cosinusa o taką akcję karnetową? Głupio przyznać bo nie wyszło? To może pójdźmy dalej. Po wypuszczeniu Naszego piwka na rynek zaczeliście słać maila do Browaru Staropolskiego,że bojkotujecie jego produkty itp. I później Wasz klub spytał czy byłaby możliwość zrobienia dla Was piwka. Odpowiedź wiadomo jaka była. Trzeba to przyznać,macie tupet z tymi wytykami. Ja rozumiem,Wam nie wyszło to trzeba kręcić aferę Nam, bo Nasz marketing jest kilka poziomów wyżej. Poza karnetami to nic Wam nie wychodzi. Pośmiejemy się w czerwcu. Masz sokół jeszcze jakiś uśmieszek, a co :D
-
MISTRZ1908 pisze:Widzisz. "Punkt widzenia zależy...". Nas śmieszą Ci Wasi klienci w sklepie, a Was wyłapane kilka zdań z grafiki.
Sam dobrze wiesz ze naciągasz mocno rzeczywistość jeśli chodzi o tych "klientów".
Co do grafiki i akcji SP to uważam że to Wasza sprawa w jaki sposób namawiacie ludzi do kupna/nabycia karnetu. Ale właśnie po tej akcji widać że boli Was to jaką liczbę karnetów sprzedaliśmy. To moje zdanie więc proszę bez jakiejś wielkiej spiny.
-
specyficzne poczucie humoru macie jeśli śmieszy was policja która w podczas dni otwartych była cały dzień na stadionie i pytała o coś pracowników klubu. no ale grunt to się przypierdolić do Widzewa, zrobić specjalnie głupią grafikę i pisać jaki ten Widzew jest śmieszny :D
no cóż, nowa dziura w płocie jest, dzięki temu może będziecie mieć tylko 9 tysięcy karnetów mniej od Widzewa,a nie 10 tyś, także humory dopisują :)
a co do kolejnego postu:
a co tu tłumaczyć, nie śmiejemy się z tego kto was sponsoruje tylko z waszej mentalności, przez lata wchodzenie przez dziurę w płocie, teraz specjalnie zapisywanie się do szkoły aby tylko choć trochę podbić wynik karnetowy i tak bardzo od na nie odstawać i przy tym nadal wchodzić za darmo :D
choć o takim pomysle nie słyszałem, u nas wyglądałoby to inaczej, nikt nie mobilizowałby do zapisywania się do cosinusa na żadnych groźnych grafikach, byłby to głównie sposób na ściągniecie nowych kibiców.
a co do tego z browarem, to nie była to jakaś zorganizowania akcja, nic o takim czymś nie słyszałem, być może pare osób zrobiło to oddolnie, co dla mnie jest glupotą, bo takie maile odstraszają sponsorów od inwestowania w piłkę w miastach derbowych.
no cóż, nowa dziura w płocie jest, dzięki temu może będziecie mieć tylko 9 tysięcy karnetów mniej od Widzewa,a nie 10 tyś, także humory dopisują :)
a co do kolejnego postu:
a co tu tłumaczyć, nie śmiejemy się z tego kto was sponsoruje tylko z waszej mentalności, przez lata wchodzenie przez dziurę w płocie, teraz specjalnie zapisywanie się do szkoły aby tylko choć trochę podbić wynik karnetowy i tak bardzo od na nie odstawać i przy tym nadal wchodzić za darmo :D
choć o takim pomysle nie słyszałem, u nas wyglądałoby to inaczej, nikt nie mobilizowałby do zapisywania się do cosinusa na żadnych groźnych grafikach, byłby to głównie sposób na ściągniecie nowych kibiców.
a co do tego z browarem, to nie była to jakaś zorganizowania akcja, nic o takim czymś nie słyszałem, być może pare osób zrobiło to oddolnie, co dla mnie jest glupotą, bo takie maile odstraszają sponsorów od inwestowania w piłkę w miastach derbowych.
Ostatnio zmieniony 14.02.2017, 12:01 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MISTRZ1908 pisze: Ciekawe ma się sprawa,że chcieliście również skorzystać z takiego czegoś jak zapisanie do szkoły=karnet. Popytajcie tych ogarniających. Niestety szkoła nie była zainteresowana.
hhahahaaaha
gościu co ty ćpasz?
tym wpisem kolejny raz udowadniasz, że jesteś zwykłym lolkiem
[link]
-
Tak napisałeś i tak musi być. Może zorientuj się najpierw. Bo mało brakowało, a byście świętowali największy marketingowy sukces na darmowe karnety z Cosinusa. O piwie to już się nie wypowiadam. Kończę. A wy dalej bijcie piane. Jak już wspomniałem. Wole 500karnetów osób,które mają pojęcie o kibicowaniu. Bo u Was to niby taki tłum, a 90%to zwykli oglądacze. Nawet flag nie ma kto wozić. Jeszcze nieraz gorzko zapłaczecie. Elo.
-
Tak,według tego pionka wszędzie szliśmy i nas nie chcieli,włącznie z tą zjebaną szkółka ,co to tylko na dotacjach jedzie,minimum 120€ od uczniaka.Zbieraj lepiej na karnet,bo ci decyzyjny z Piotrkowa w******* he he