Wymarłe Ekipy ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Walker

Re: Wymarłe Ekipy ...

Post autor: Walker » 27.09.2010, 17:25

kisieI pisze:Soła Oświęcim. Ponoć wczoraj kibice Soły (20-30 osób) byli obecni na wyjazdowym meczu swojej drużyny w miejscowości niedaleko Oświęcimia. Ubrani w koszulki meczowe, szale, mieli bęben i dopingowali cały mecz. Co to w ogóle za ekipa? Czy w przeszłości na Sole był zorganizowany ruch kibicowski? I jakie stosunki panują na linii Unia-Soła?
Soła to takie dziwne zjawisko. Mimo iż gra niżej niż Unia, ma więcej kibiców ( pikników). Od tego sezonu jest tam potężny sponsor ( w A klasie są zawodnicy którzy zarabiają ponad 2 tyś za samo granie miesięcznie+ 3 tyś na osobe od awansu)
Ktoś tam wydał szaliki i rozdał dzieciakom które chodzą ma Sołe. Nigdy nie było tam żadnego ruchu kibicowskiego. W Jawiszowicach było ok 20 osób z czego 8 śpiewających a reszta pikniki. Ten co tam wszystko ogarnia jest kibicem Soły w piłke i hokeja na Unii, reszta pewnie też :) Ogarniemy to szybko
pozdro

Obrazek

iparts.pl
1906

Post autor: 1906 » 27.09.2010, 18:19

Troublemaker pisze:
Wyjazd Rzecz Święta pisze:
Rodowity Bdg pisze:To już nie można odpowiadać w sposób grzeczny na niektóre pytania? Co niektórzy swoją "uprzejmością" sami zaśmiecają temat i zaniżają poziom tego forum. Wydaje mi się, iż ani Wisła, ani Cracovia nigdy nie stoczyły "umawianej walki" na gołe ręce, na ubitej ziemi (dla głupich wyjaśniam - nie obchodzą mnie starcia pod kasami, na stadionie, osiedlach, czy jakieś tam spontaniczne spotkania na trasie itd.) z wyjątkiem Hutnika NH. Jeśli się mylę to niech ktoś mnie wyprowadzi z błędu i poda przykład. Sam nie znam powodu dlaczego te dwie krakowskie ekipy nie biorą udziałów w takich starciach. Nasuwa mi się tylko i wyłącznie jedna myśl, nie są to ekipy godne zaufania (to jest akurat fakt).
Wisła&Śląsk umówione na walke z ŁKS-em ostatnim czasy, umówione, że bez sprzetu i było bez sprzętu. Wiec czemu niby Wisła jest nie godna zaufania?
Abstrahując od sprzętu porzuconego w lesie, przeznaczonego na...Cracovię oczywiście...dodam, iż jedna jaskółka wiosny nie czyni.
To sobie przypomnij umawianą walkę z wami przed meczem Hutnik-Wisła II.Doszło do niej w okolicach jednego z przystanków miało być bez sprzętu, ze strony Wisły go nie było ,wy go mieliście co faktu nie zmienia ,że i tak dostaliście po głowie.Bardzo lubisz pisać widzę na nasz temat,tylko zbytnio ci to nie wychodzi ,bo delikatnie mówiąc bystry to ty nie jesteś.

Troublemaker

Post autor: Troublemaker » 27.09.2010, 18:29

1906 pisze:
Troublemaker pisze:
Rodowity Bdg pisze:To już nie można odpowiadać w sposób grzeczny na niektóre pytania? Co niektórzy swoją "uprzejmością" sami zaśmiecają temat i zaniżają poziom tego forum. Wydaje mi się, iż ani Wisła, ani Cracovia nigdy nie stoczyły "umawianej walki" na gołe ręce, na ubitej ziemi (dla głupich wyjaśniam - nie obchodzą mnie starcia pod kasami, na stadionie, osiedlach, czy jakieś tam spontaniczne spotkania na trasie itd.) z wyjątkiem Hutnika NH. Jeśli się mylę to niech ktoś mnie wyprowadzi z błędu i poda przykład. Sam nie znam powodu dlaczego te dwie krakowskie ekipy nie biorą udziałów w takich starciach. Nasuwa mi się tylko i wyłącznie jedna myśl, nie są to ekipy godne zaufania (to jest akurat fakt).

Abstrahując od sprzętu porzuconego w lesie, przeznaczonego na...Cracovię oczywiście...dodam, iż jedna jaskółka wiosny nie czyni.
To sobie przypomnij umawianą walkę z wami przed meczem Hutnik-Wisła II.Doszło do niej w okolicach jednego z przystanków miało być bez sprzętu, ze strony Wisły go nie było ,wy go mieliście co faktu nie zmienia ,że i tak dostaliście po głowie.Bardzo lubisz pisać widzę na nasz temat,tylko zbytnio ci to nie wychodzi ,bo delikatnie mówiąc bystry to ty nie jesteś.
Zabłysnąłeś. :)

Daruj sobie personalne wycieczki bo de facto się ośmieszasz.
Udzielam się pisząc na Wasz temat? W takim wypadku podaj przykłady, gdzie koloryzuje bo się chłopaczku mijasz z prawda. Daleko mi od gimnazjalnej napinki, która z reguły Wy siejecie.
Pamiętam ten mecz i fakt sprzęt w postaci jednej brechy został użyty i również jedna osoba od nas został pocięta, ale weź pod uwagę kwestie zaufania do Was. Wyniku nie kwestionuje tylko zważ "przebystry" kolego, że w polemice tudzież w wypowiedziach w przeciwieństwie do pewnej grupy Twoich ziomków po szalu potrafimy prowadzić dyskuję na normalnym poziomie...
Koniec zbędnego EOT bystrzacho.
Pzdr!
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!

barbizm

Post autor: barbizm » 27.09.2010, 18:49

Do Troublemakera- co to jest ta Victoria Kobierzyn, i czy sytuacja z twojego podpisu miała miejsce? ;)

Tak mnie naszło po tym podpisie..

Burżuj

Post autor: Burżuj » 27.09.2010, 21:49

Jak to jest w Tarnowie ?
Niby Unia rządzi w mieście, ale czy tak przzytłaczająco jak niektórzy mówią ?
Chodzi mi o to, że na ponad 100tysięczne miasto ekipa numer jeden ma średnią frekwencje u siebie 300 osób. Nie w młynie, a na stadionie.
Na Tarnovie kibiców chodzi kilkadziesiąt.
Tarnovia dołuje to wiadomo, ale czy Unia też leci w dół ?

Wyjazd Rzecz Święta

Post autor: Wyjazd Rzecz Święta » 27.09.2010, 21:50

Troublemaker pisze: ...

sami używacie sprzętu więc dziwne jest Twoje spinanie się do Wisły i Cracovii o przedłużacze.
Troublemaker pisze:
Nelson pisze:Jaka jedna jaskółka chłopie co ty p*********, Koronie przed meczem z Lechią też mogli ze sprzętem wjechać za te gwoździe którymi napierdalali w sektor ale chcieli to honorowo załatwić. W sumie patrząc obiektywnie to kiedy Wisła zaatakowała kogoś ze sprzętem nie licząc Cracovii czy ekip związanych z pasami
Wyluzuj...fakt stwierdziłem.
Przed meczem Hutnik-Unia, gdy cała nasza ekipa przebywała na stadionie wjechali pod kasy i uciekających, spóźnialskich kibiców dźgali kosami, trzech od nas wylądowało w szpitalu.
to po co wchodzicie na stadion ekipą na 2 h przed meczem? przecież do przewidzenia było, że Wisła przyjedzie tramwajem (no chyba, że tak samo jak psy o tym nie pomyśleliście)
Rodowity Bdg pisze:Może jeszcze powiesz, że gdyby koroniarze nie bojkotowali i przyjechali do Krakowa to wasz sprzęt byłby głęboko schowany w szafie? Wybacz, ale jakoś w to nie wierzę. Tłumaczenie, iż Korona akceptowała sprzęt (a sama i tak go nie używała) poprzez zgodę z Cracovią jest dla mnie marnym argumentem, aby zabić człowieka. Powiem Ci wprost, może zrozumiesz - sprzęt nie powinien być używany na ŻADNYM z kibiców. A kwestia rzekomej "ustawki" z ŁKS-em wyjaśniona. Nie o taką walkę mi chodziło (patrz - mój poprzedni post).
a powiedz mi ile ekip zostało "pociętych" jak przyjechało do Krakowa na wyjazd?

tak w ogóle bejsbole też zaliczasz co sprzętu rozumiem? to spytaj tej wspaniałej Korony czym i w ilu atakowała jedno auto Wisły z Buska. Niech Ci powiedzą jaki tam był skład i czy wszystko honorowo się odbyło.

Troublemaker

Post autor: Troublemaker » 27.09.2010, 21:56

Troublemaker pisze:
Nelson pisze:Jaka jedna jaskółka chłopie co ty p*********, Koronie przed meczem z Lechią też mogli ze sprzętem wjechać za te gwoździe którymi napierdalali w sektor ale chcieli to honorowo załatwić. W sumie patrząc obiektywnie to kiedy Wisła zaatakowała kogoś ze sprzętem nie licząc Cracovii czy ekip związanych z pasami
Przed meczem Hutnik-Unia, gdy cała nasza ekipa przebywała na stadionie wjechali pod kasy i uciekających, spóźnialskich kibiców dźgali kosami, trzech od nas wylądowało w szpitalu.
to po co wchodzicie na stadion ekipą na 2 h przed meczem? przecież do przewidzenia było, że Wisła przyjedzie tramwajem (no chyba, że tak samo jak psy o tym nie pomyśleliście) [/quote]

Śmieszne odbijanie piłeczki i nijak Twoja odpowiedź ma się do tej dyskusji. Zważ na wypowiedź Nelsona i moja odpowiedź.
Czytanie z zrozumieniem się kłania bądź charakterystyczna hipokryzja...
To tylko net na szczęście....

Kumaty12345

Post autor: Kumaty12345 » 27.09.2010, 22:20

Dąb Barcin jeszcze działa?

Nowomieszczanin

Post autor: Nowomieszczanin » 27.09.2010, 23:59

Działają na Dębie oraz śmigają też na Zetę (fana Barcin na Zawisza-Widziew).
YNWA!

uszon78

Post autor: uszon78 » 28.09.2010, 16:11

Troublemaker pisze: ...

sami używacie sprzętu więc dziwne jest Twoje spinanie się do Wisły i Cracovii o przedłużacze.
Troublemaker pisze:
to po co wchodzicie na stadion ekipą na 2 h przed meczem? przecież do przewidzenia było, że Wisła przyjedzie tramwajem (no chyba, że tak samo jak psy o tym nie pomyśleliście)
Rodowity Bdg pisze:Może jeszcze powiesz, że gdyby koroniarze nie bojkotowali i przyjechali do Krakowa to wasz sprzęt byłby głęboko schowany w szafie? Wybacz, ale jakoś w to nie wierzę. Tłumaczenie, iż Korona akceptowała sprzęt (a sama i tak go nie używała) poprzez zgodę z Cracovią jest dla mnie marnym argumentem, aby zabić człowieka. Powiem Ci wprost, może zrozumiesz - sprzęt nie powinien być używany na ŻADNYM z kibiców. A kwestia rzekomej "ustawki" z ŁKS-em wyjaśniona. Nie o taką walkę mi chodziło (patrz - mój poprzedni post).
a powiedz mi ile ekip zostało "pociętych" jak przyjechało do Krakowa na wyjazd?

tak w ogóle bejsbole też zaliczasz co sprzętu rozumiem? to spytaj tej wspaniałej Korony czym i w ilu atakowała jedno auto Wisły z Buska. Niech Ci powiedzą jaki tam był skład i czy wszystko honorowo się odbyło.
Wiem. Korona z gołymi rękami. Wasz fanklub złapany ze sprzętem. Gdy Koroniarze zobaczyli to użyli waszych narzędzi. Jak nie wiesz to nie pisz. Korona antysprzętowa. Nie oczerniaj innych ekip bo i tak wszyscy doskonale wiedzę co z was za ludzie, bez honoru.

Wyjazd Rzecz Święta

Post autor: Wyjazd Rzecz Święta » 28.09.2010, 16:21

uszon78 pisze:
Wiem. Korona z gołymi rękami. Wasz fanklub złapany ze sprzętem. Gdy Koroniarze zobaczyli to użyli waszych narzędzi. Jak nie wiesz to nie pisz. Korona antysprzętowa. Nie oczerniaj innych ekip bo i tak wszyscy doskonale wiedzę co z was za ludzie, bez honoru.
jeśli chcesz wmówić wszystkim że 18 nastolatkowie nie z ekipy (raczej piknikowa ekipa) jechała z bejsbolami to gratuluje. Po za tym czemu uciekali skoro mieli sprzęt? jak Korona zdobyła ten ich niby sprzęt, skoro oni nie byli wstanie nawet się bronić (np kierwoca wyciągnięty przez was, mimo że był na wpółprzytomny)? Na pewno nie Ty ustalasz kto jest bez honoru a kto jest z honorem.

uszon78

Post autor: uszon78 » 28.09.2010, 16:50

uszon78 pisze:
jeśli chcesz wmówić wszystkim że 18 nastolatkowie nie z ekipy (raczej piknikowa ekipa) jechała z bejsbolami to gratuluje. Po za tym czemu uciekali skoro mieli sprzęt? jak Korona zdobyła ten ich niby sprzęt, skoro oni nie byli wstanie nawet się bronić (np kierwoca wyciągnięty przez was, mimo że był na wpółprzytomny)? Na pewno nie Ty ustalasz kto jest bez honoru a kto jest z honorem.
Ekipa piknikowa bluzy sharks, bejsbole w samochodzie ochłoń. Dlaczego uciekli? Ich się pytaj. Widać jaka ta twoja Wisła mocna bez siekier, maczet i noży.

Wyjazd Rzecz Święta

Post autor: Wyjazd Rzecz Święta » 28.09.2010, 16:55

uszon78 pisze:
uszon78 pisze:
Ekipa piknikowa bluzy sharks, bejsbole w samochodzie ochłoń. Dlaczego uciekli? Ich się pytaj. Widać jaka ta twoja Wisła mocna bez siekier, maczet i noży.
wpadłeś koleś, nie ma czegoś takiego jak "bluzy Sharks" ;) (pisz bajki dalej, tylko odrób lekcje na jutro)
komu wmówisz, że Sharksi są z Buska i Pińczowa? komu wmówisz, że Sharksi jechali bez ostrego sprzętu?

uszon78

Post autor: uszon78 » 28.09.2010, 17:11

kto to był gówno mnie to obchodzi. Ważne, że to kibice rzeki. Co znaleziono potwierdziło tylko nasze przypuszczenia. Ot i tyle a Ty to chyba z policji. Jakby była akcja w drugą stronę to wy już pewnie byście nas pocięli, tak więc koniec tematu z mojej strony.

Wyjazd Rzecz Święta

Post autor: Wyjazd Rzecz Święta » 28.09.2010, 17:27

uszon78 pisze:kto to był gówno mnie to obchodzi. Ważne, że to kibice rzeki. Co znaleziono potwierdziło tylko nasze przypuszczenia. Ot i tyle a Ty to chyba z policji. Jakby była akcja w drugą stronę to wy już pewnie byście nas pocięli, tak więc koniec tematu z mojej strony.
widać, że kłamiesz skoro najpierw mówisz że mieli bluzy Sharks (jak wyjaśniłem, nie ma czegoś takiego) a teraz mówisz że nie obchodzi Cię kto to był ;] kłamca zawsze pozostanie kłamcą, w każdej dziedzinie (więc nie łódź się że ktoś uwierzy w Twoje brednie)

PSK

Post autor: PSK » 28.09.2010, 17:29

1906 pisze:To sobie przypomnij umawianą walkę z wami przed meczem Hutnik-Wisła II.Doszło do niej w okolicach jednego z przystanków miało być bez sprzętu, ze strony Wisły go nie było ,wy go mieliście co faktu nie zmienia ,że i tak dostaliście po głowie.Bardzo lubisz pisać widzę na nasz temat,tylko zbytnio ci to nie wychodzi ,bo delikatnie mówiąc bystry to ty nie jesteś.
Tobie nie wychodzi docinanie nam, walka była umawiana bez sprzętu, użył go z naszej strony jeden niewtajemniczony gość w postaci jakiegoś drąga, przez co w waszych rękach pojawiły się noże i nie próbuj nawet wkręcać bo jeden od nas sam się nie pociął. Wy nawet na umawiane walki bierzecie coś chyba ze jesteście w większości, to go nie wyjmujecie wiec polemika z wami nie ma sensu. Wasza grupa uznała wtedy starcie na remis, my powiedzieliśmy ze to nasza porażka. Jak już chcesz się czepiać to się najpierw sam doinformuj. Dziękuję, bez odbioru.

Nelson

Post autor: Nelson » 28.09.2010, 18:01

uszon78 wy jedynie mozecie sie pochwalic jednym autem z pińczowa :D gratulacje. Szkoda że brakło wam odwagi w w waszym mieście pod waszym estadio. I twoja teoria na temat sprzętu własnie jest obalona bo wtedy nikt go nie miał:).

Rodowity Bdg

Post autor: Rodowity Bdg » 28.09.2010, 18:12

uszon78 pisze:kto to był gówno mnie to obchodzi. Ważne, że to kibice rzeki. Co znaleziono potwierdziło tylko nasze przypuszczenia. Ot i tyle a Ty to chyba z policji. Jakby była akcja w drugą stronę to wy już pewnie byście nas pocięli, tak więc koniec tematu z mojej strony.
widać, że kłamiesz skoro najpierw mówisz że mieli bluzy Sharks (jak wyjaśniłem, nie ma czegoś takiego) a teraz mówisz że nie obchodzi Cię kto to był ;] kłamca zawsze pozostanie kłamcą, w każdej dziedzinie (więc nie łódź się że ktoś uwierzy w Twoje brednie)
Kłamca pozostanie kłamcą, a morderca mordercą... I jestem przekonany, że zdecydowanie większa rzesza kibiców uwierzy w wersję Korony, aniżeli Wisły. Tak więc sam się nie łudź, że Twoje argumenty (o ile można je nimi nazwać) cokolwiek zmienią.
Wyjazd Rzecz Święta pisze:Na pewno nie Ty ustalasz kto jest bez honoru a kto jest z honorem.
Ani ja, ani on nie ustalamy kto jest ekipą bez honoru... Zapytaj kibicowskiej Polski, to dostaniesz prostą odpowiedź. Ty i Twoi koledzy po szalu tak rozsławili Wisełkę, więc możecie co najwyżej siebie winić. Zresztą jak sądzisz, z kim charakterne ekipy wolałyby walczyć? Z wami, czy z Koroną? Jak sądzisz, dlaczego? Tylko w odpowiedzi nie wypisuj bredni typu, że koroniarze stoją w aspektach sportowych niżej od was... Szczerze myślę, że to nawet prawda, ale dopóki nie pokażecie się w walce na gołe pięści to nigdy nie udowodnicie swojej siły.

Troublemaker

Post autor: Troublemaker » 28.09.2010, 18:23

Temat niemiłosiernie rozmyty.
Panowie, z mistrzami hipokryzji nie ma co polemizować...
Nieskazitelni jednym słowem.

Dla przykładu:

Troublemaker pisze:
Wyjazd Rzecz Święta pisze: to po co wchodzicie na stadion ekipą na 2 h przed meczem? przecież do przewidzenia było, że Wisła przyjedzie tramwajem (no chyba, że tak samo jak psy o tym nie pomyśleliście)
Proste...to "nasza" wina...

Nelson

Post autor: Nelson » 28.09.2010, 18:29

No i c*** ze nie wspomnialem o was, ominąłem was bo pisałem na szybkości posta co to zmienia jak Legia Widzew Łks czy Ruch nie miało do czynienia ze sprzętem ze strony Wisły jak sie myle to mnie poprawcie. Zresztą ten pakt to pic na wode na GŚ gonią ze sprzętem a są w tym pakcie a i tak ekipy krakowskie sa bardziej "jebane" za sprzęt choć w nim nie są.

Wyjazd Rzecz Święta

Post autor: Wyjazd Rzecz Święta » 28.09.2010, 18:43

Rodowity Bdg pisze:
Kłamca pozostanie kłamcą, a morderca mordercą... I jestem przekonany, że zdecydowanie większa rzesza kibiców uwierzy w wersję Korony, aniżeli Wisły. Tak więc sam się nie łudź, że Twoje argumenty (o ile można je nimi nazwać) cokolwiek zmienią.
pamietaj o tym, że nie tylko kluby Krakowskie mają na swoim koncie ofiary śmiertelne.
Rodowity Bdg pisze:
Wyjazd Rzecz Święta pisze:Na pewno nie Ty ustalasz kto jest bez honoru a kto jest z honorem.
Ani ja, ani on nie ustalamy kto jest ekipą bez honoru... Zapytaj kibicowskiej Polski, to dostaniesz prostą odpowiedź. Ty i Twoi koledzy po szalu tak rozsławili Wisełkę, więc możecie co najwyżej siebie winić. Zresztą jak sądzisz, z kim charakterne ekipy wolałyby walczyć? Z wami, czy z Koroną? Jak sądzisz, dlaczego? Tylko w odpowiedzi nie wypisuj bredni typu, że koroniarze stoją w aspektach sportowych niżej od was... Szczerze myślę, że to nawet prawda, ale dopóki nie pokażecie się w walce na gołe pięści to nigdy nie udowodnicie swojej siły.
wszystkie większe ekipy, które działają od minimum 10 lat mają w swej histroii używanie sprzętu więc to nie jest nic nowego. Po za tym czy ekipy które są w pakcie Poznańskim a zdarza im sie użyć sprzętu czy ekipy które nie są w pakcie i jawnie mówią, że go używają? które zasługują bardziej na miano "niehonorowych" ?

Rodowity Bdg

Post autor: Rodowity Bdg » 28.09.2010, 19:20

Ależ pamiętam o tym doskonale... Wiem, że niektóre ekipy mają na swoim koncie hańbiące wyczyny. Nigdzie nie napisałem, że tak nie jest. Logicznym jest fakt, iż na co dzień, ktokolwiek, gdziekolwiek w Polsce, na tle kibicowskim użyje jakiegokolwiek przedłużacza rąk. Wiem o tym i nie przeczę. Niestety tak to już się porobiło na naszej scenie i jest to dla mnie żenujące. Powiem tak... Nie ma dla mnie znaczenia, ani różnicy, czy dana ekipa zawarła pakt poznański, czy też nie i jawnie ogłasza używanie sprzętu... Nie interesuje mnie to. W obu przypadkach można stwierdzić brak honoru. Pomimo, że niejedna ekipa używa sprzętu, to dlaczego akurat Cracovia, Wisła, zabrzański Górnik uchodzą za te najbardziej pozbawione zasad? No dlaczego? Dlaczego ja nie jestem w stanie pojąć, jak można być takim skurwysynem i używać rakietnic (!), czy też noży, szabli? Dlaczego nie słyszę o śmiertelnych przypadkach na terenie Rzeszowa, czy też Łodzi? A jedynie na krakowskim podwórku.
Z mojej strony temat zamknięty i tak go wystarczająco rozpierdoliłem, za co przepraszam.

Wyjazd Rzecz Święta

Post autor: Wyjazd Rzecz Święta » 28.09.2010, 19:43

Rodowity Bdg pisze:Ależ pamiętam o tym doskonale... Wiem, że niektóre ekipy mają na swoim koncie hańbiące wyczyny. Nigdzie nie napisałem, że tak nie jest. Logicznym jest fakt, iż na co dzień, ktokolwiek, gdziekolwiek w Polsce, na tle kibicowskim użyje jakiegokolwiek przedłużacza rąk. Wiem o tym i nie przeczę. Niestety tak to już się porobiło na naszej scenie i jest to dla mnie żenujące. Powiem tak... Nie ma dla mnie znaczenia, ani różnicy, czy dana ekipa zawarła pakt poznański, czy też nie i jawnie ogłasza używanie sprzętu... Nie interesuje mnie to. W obu przypadkach można stwierdzić brak honoru. Pomimo, że niejedna ekipa używa sprzętu, to dlaczego akurat Cracovia, Wisła, zabrzański Górnik uchodzą za te najbardziej pozbawione zasad? No dlaczego? Dlaczego ja nie jestem w stanie pojąć, jak można być takim skurwysynem i używać rakietnic (!), czy też noży, szabli? Dlaczego nie słyszę o śmiertelnych przypadkach na terenie Rzeszowa, czy też Łodzi? A jedynie na krakowskim podwórku.
Z mojej strony temat zamknięty i tak go wystarczająco rozpierdoliłem, za co przepraszam.
no ale skoro Wisła i Cracovia nie zawarła żadnego paktu o nie używanie sprzętu to dlaczego ma sie ich nazywać (za to tylko) niehonorowymi ekipami? to nie jest tak, że pewne ekipy powiedzą, że od teraz nie używamy sprzętu i Ci co sie nie zgodzili są beee (co innego, łamanie tego paktu). Sprzęt był jest i będzie, tego nie wyeliminujesz.

może nie zabity kibic z Łodzi ale przez Łodzian. Rolik pamiętamy!

cyryl bazgrolarz

Post autor: cyryl bazgrolarz » 28.09.2010, 21:27

Darzbór Szczecinek działają coś i czy kiedykolwiek działali? Sympatie klubowe, jeśli takowe są/były jakie?
To zdobywca pucharu i superpucharu z tym zespołem.

zdalekaczyzbliska

Post autor: zdalekaczyzbliska » 28.09.2010, 22:31

pepeknawierzchu pisze:
Znaleziono...hehe dobre sobie :)
Dlaczego kłamiesz? Koledzy ci nie ufają wystarczająco bardzo, albo się wstydzą pewnych faktów, że ci nie powiedzieli wszystkiego?
Dlaczego nie napiszesz całej prawdy wraz z waszym zachowaniem później?
Czy to nie przez tą "niehonorową i frajerską" Wisłę mieliście d*** uratowane?
Wybielanie swoich czynów na internecie idzie wam panowie z Kielc niesamowicie łatwo, a niezorientowani forumowicze łykają wasze historyjki jak młode pelikany.
Może ty napiszesz o zachowaniu "później"? Z tego co poszło w Polskę, to Korona obiła FC Wisły z Pińczowa, było parę mocnych K.O. i chyba trochę samochód obity. I co masz na myśli pisząc "Czy to nie przez tą "niehonorową i frajerską" Wisłę mieliście d*** uratowane?"?

Wyjazd Rzecz Święta

Post autor: Wyjazd Rzecz Święta » 28.09.2010, 22:34

zdalekaczyzbliska pisze:
pepeknawierzchu pisze:
Znaleziono...hehe dobre sobie :)
Dlaczego kłamiesz? Koledzy ci nie ufają wystarczająco bardzo, albo się wstydzą pewnych faktów, że ci nie powiedzieli wszystkiego?
Dlaczego nie napiszesz całej prawdy wraz z waszym zachowaniem później?
Czy to nie przez tą "niehonorową i frajerską" Wisłę mieliście d*** uratowane?
Wybielanie swoich czynów na internecie idzie wam panowie z Kielc niesamowicie łatwo, a niezorientowani forumowicze łykają wasze historyjki jak młode pelikany.
Może ty napiszesz o zachowaniu "później"? Z tego co poszło w Polskę, to Korona obiła FC Wisły z Pińczowa, było parę mocnych K.O. i chyba trochę samochód obity. I co masz na myśli pisząc "Czy to nie przez tą "niehonorową i frajerską" Wisłę mieliście d*** uratowane?"?
ściśle mówiąc z Buska Zdrój, uznajmy że z FC Świętokrzyskie. Korona w pare aut atakuje jedną fure. Młodzi z Wisły rozbijają się, Korona ich dopada z bejsbolami "dobijając auto" oraz pasażerów. Nikt z Wisły się nie rozjebał i pewnie o to mu chodziło.

pattaya man

Post autor: pattaya man » 28.09.2010, 23:22

wymarla ekipa sa chyba modowie ktorzy pozwalaja na takie rozpierdalanie tematu.dokladnie widac jacy uzytkownicy to robia wiec zblokowac na dobre.czy nawet do tematu o wymarlych ekipach ktory byc moze jest szansa dla paru ekip do pokazania kibicowskiej spolecznosci ze dzialaja w tej branzy musicie wpierdalac wasze wynurzenia na tematy krakowskie(do znudzenia juz walkowane)i watki nie majace NIC wspolnego z tym tematem??!!!

rowerzysta85

Post autor: rowerzysta85 » 28.09.2010, 23:33

Żadna napinka, żadne bluzgi, żadne błędy ortograficzne i interpunkcyjne, ani żadne odstępstwa od tematu nie rozdupcają tego forum tak jak to robią takie pojebane posty jak ten twój lament.

energyy

Post autor: energyy » 29.09.2010, 13:14

Burżuj pisze:Jak to jest w Tarnowie ?
Chodzi mi o to, że na ponad 100tysięczne miasto ekipa numer jeden ma średnią frekwencje u siebie 300 osób. Nie w młynie, a na stadionie.

w poprzedniej kolejce na Tarnovii widzów było ok 170, a na Unii 150. Mówię tu o widzach łącznie na stadionie.

PDGcartel

Post autor: PDGcartel » 29.09.2010, 16:50

energyy pisze:
Na mieście w barwach spotkasz tylko i wyłącznie Unie, co nie znaczy że nie możesz spotkać Tarnovii. Mimo że na meczach się raczej nie pojawiają to na mieście pokitranych trochę by się ich znalazło.
d**** koks i ruletka

PDGcartel

Post autor: PDGcartel » 29.09.2010, 16:51

a co do frekwencji to w Tarnowie nr.1 jest żużel a nie piłka.

p.s nie dało sie edytowac.
d**** koks i ruletka

Viclav

Post autor: Viclav » 29.09.2010, 18:28

A Tovia wystawia w ogóle młyn na swoich meczach?
Obrazek"Jesteś sterem, białym żołnierzem!" Beata KozidrakObrazek

KibicMKS

Post autor: KibicMKS » 29.09.2010, 22:14

PDGcartel pisze:
energyy pisze:
Na mieście w barwach spotkasz tylko i wyłącznie Unie, co nie znaczy że nie możesz spotkać Tarnovii. Mimo że na meczach się raczej nie pojawiają to na mieście pokitranych trochę by się ich znalazło.

Widać że trochu Ci się pojebało w głowie od tego 'kolumbijskiego towaru.' Unie w barwach to może spotykasz ale w okolicznych wioskach bo na mieście dawno już przestali sie wozić w barwach. Na każdym meczu u siebie w tym sezonie od 20 do 35 osób w grupie więc skończ pierdolić, wyłącz komputer i popytaj kolegów po szalu to Ci powiedzą jak to Tarnovia się nie pojawia na meczach czy na mieście.
Tarnovia!

mocarny knur

Post autor: mocarny knur » 29.09.2010, 22:29

panie KibicMKS,skoro jesteś bardzo obeznany w tym temacie to może powiesz gdzie ta Tarnovia sie pokazuje?Wiele osób jest ciekawych a nie ma kto udzielić kreatywnej odpowiedzi :)

antalek

Post autor: antalek » 29.09.2010, 22:38

ASTRA KROTOSZYN

Ukaszenko

Post autor: Ukaszenko » 29.09.2010, 22:45

Kibic - Na meczach Unii też chyba często musisz być skoro liczysz ile osób i czy w grupkach czy nie : )

KibicMKS

Post autor: KibicMKS » 29.09.2010, 23:33

mocarny knur pisze:panie KibicMKS,skoro jesteś bardzo obeznany w tym temacie to może powiesz gdzie ta Tarnovia sie pokazuje?Wiele osób jest ciekawych a nie ma kto udzielić kreatywnej odpowiedzi :)

Odpisałem w poście powyżej - widać masz problemy z rozumieniem tekstu, zresztą jak na knura przystało :)
Ukaszenko pisze:Kibic - Na meczach Unii też chyba często musisz być skoro liczysz ile osób i czy w grupkach czy nie : )
Nie uwierzysz ale mecze drużyn z podmiejskich wiosek mnie nie pociągają dlatego nie uświadczysz mnie na meczu Unii. A o co Ci chodzi z tym liczeniem i grupami to nie moge za cholere rozkminić. Ale jak chcesz to mogę Ci poradzić jak trzeba postępować z dziewczynami / kobietami żebyś nie musiał czerpać porad z forum :)
Tarnovia!

wino

Post autor: wino » 29.09.2010, 23:38

KibicMKS pisze:
mocarny knur pisze:panie KibicMKS,skoro jesteś bardzo obeznany w tym temacie to może powiesz gdzie ta Tarnovia sie pokazuje?Wiele osób jest ciekawych a nie ma kto udzielić kreatywnej odpowiedzi :)

Odpisałem w poście powyżej - widać masz problemy z rozumieniem tekstu, zresztą jak na knura przystało :)
Ukaszenko pisze:Kibic - Na meczach Unii też chyba często musisz być skoro liczysz ile osób i czy w grupkach czy nie : )
Nie uwierzysz ale mecze drużyn z podmiejskich wiosek mnie nie pociągają dlatego nie uświadczysz mnie na meczu Unii. A o co Ci chodzi z tym liczeniem i grupami to nie moge za cholere rozkminić. Ale jak chcesz to mogę Ci poradzić jak trzeba postępować z dziewczynami / kobietami żebyś nie musiał czerpać [link] :)
więc "odrodzenie Tovii" na k net można uznać za rozpoczęte?

mocarny knur

Post autor: mocarny knur » 29.09.2010, 23:45

Za banalnie to ujołeś.Sugerujesz że przedmówcy kłamią o byciu/niebyciu twojego klubu,więc powiedz gdzie go można spotkać,chyba nie wymagam za wiele(oprócz meczów w krakowie gdzie niewiadomo czy osoby z Tarnowa to FC czy kibice tarnowskiego klubu bo niepotrafią sie określic,przynajmniej z tego co widać),czekam na odpowiedz adios!

libiążanin

Post autor: libiążanin » 30.09.2010, 00:29

A co z fanami fabloku Chrzanów? Tam to juz chyba nic nie istnieje. A w latach dziewiecdziesiatych mieli calkiem dobrą pakę

ODPOWIEDZ