Kibicowskie Tatuaże ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowskie Tatuaże ...
Dziara eŁKSy z zgodami konkretna, choć same herby mogłyby być dokładniejsze, ale patrząc na całość nie rzuca się to w oczy... Szkoda by było, że jakaś sztama teraz poszła w niepamięć ;]
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
-
słyszałem że takie dziary się w więzieniu robi znaczyło to że koleś jest oryginalny ale nie wiem na 100 % czy to prawdaGeneral pisze:Jak pracowalem w Urzedzie Pracy, to przyszedl jegomosc z wyjebana lyzwa Nike na skroni hehe ;]3citybsnt pisze:Typa ze znaczkiem Nike na potylicy widziałem na peronie w Gdyni głównej. Nawet chciałem mu strzelić fotkę, ale się nie udało.
-
Nie wiem czemu nikt nie komentuje dziary typa z Pogoni - zajebista jest po prostu. Konkretny pomysł i fajne wykonanie.

-
Nie neguję Twojego zdania ale dziarka Rodowitego zaabsorbowała chyba uwagę większości użytkowników...:)JSC pisze:Nie wiem czemu nikt nie komentuje dziary typa z Pogoni - zajebista jest po prostu. Konkretny pomysł i fajne wykonanie.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
a tam na zdjęciu dziarki Rodowitego nie wisi na ścianie szalik Falubazu ?

-
do dziarki Pogoni komentarz jest poprostu zbędny
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
-
Aha, jeżeli ktoś ma to niech wklei dziarkę gościa z Motoru który miał na głowie herby Motoru i Śląska.

-
S. jest z Wrocławia, fotki są na innych portalach ibicowskich.JSC pisze:Aha, jeżeli ktoś ma to niech wklei dziarkę gościa z Motoru który miał na głowie herby Motoru i Śląska.
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
JSC pisze:a tam na zdjęciu dziarki Rodowitego nie wisi na ścianie szalik Falubazu ?
Ja tam widze szalik Cracovii, GKSu Tychy i LKSu, patrzac od gory ;) A sama dziarka swietna jak dla mnie!
Cracovia Pany!!!
-
a nie zauważyłeś,że tamte posty zostały usunięte co oznacza koniec dyskusji na ten temat i koniec dalszego rozmywania?...usunąć...malolaciKSC pisze:JSC pisze:a tam na zdjęciu dziarki Rodowitego nie wisi na ścianie szalik Falubazu ?
Ja tam widze szalik Cracovii, GKSu Tychy i LKSu, patrzac od gory ;) A sama dziarka swietna jak dla mnie!
HUTNIK&MAZOVIA
-
Dziary chlopaków z Rudy Śląskiej [link] .
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
-
-
Dlaczego jak na TRSL to są przyzwoite ?eultras pisze:No calkiem przyzwoite jak na TRSL ;)
[link]
-
Przyzwoite to tam są ze 2 a reszty nie będę komentował.
-
Bez przesady. Trudno wymagać od napisu "TRSL" wybitnej zdolności manualnej tatuażysty. Nie wyblaka, nie jest krzywo więc jest przynajmniej zwyczajna robota.ostrykrokodylec pisze:Przyzwoite to tam są ze 2 a reszty nie będę komentował.
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
-
wiem że temat bad boya był już wałkowany, i każdy ma swoje podejście do tego, jedni porównywają go do reklamy firm odzieżowych typu nike, puma itd, inni w ten sposób utożsamiają się z swoim stylem życia.
coś mojego dawno robiony i w sumie jeszcze nie poprawiany

coś mojego dawno robiony i w sumie jeszcze nie poprawiany

Niebieski Racibórz, Niebieskie ulice,
Niebieskie osiedla, Niebieskie życie
Niebieskie seRca a środku bije Niebieska eRka
-
dziarka fajna . zalezy co kto woli. Jak widać takie dziarki maja w wiekszosci fani Widzewa i Ruchu
-
-
rzeźnia jedna z lepszych dziar kibicowskich ( moim zdaniem)
Niebieski Racibórz, Niebieskie ulice,
-
A co tam kibicowskiego poza h?Dziara fajna,ale nie ten dzial.Ja sobie zrobie samo h posrodku kwiatkow i tez bedzie kibicowska?Bzdura.
-
przeciez dziara jest w barwach jego klubu (PB)... czego wiecej chcesz?
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.
-
Niebiesko czerwone barwy trybików i innych bebechów wcale o niczym nie świadczą.jasiukatowice pisze:przeciez dziara jest w barwach jego klubu (PB)... czego wiecej chcesz?
-
Jak dla mnie dziara konkret w c***:)!
-
Pod kolanem jest plakietka i bedzie tam (DPB czyli Desperados Polonia Bytom) Pozdro
Ps: Z miłą chęciom zobaczę twoją dziarke h wśród kwiatków chyba masz problemy ze sobą
Ps: Z miłą chęciom zobaczę twoją dziarke h wśród kwiatków chyba masz problemy ze sobą
DPB Do zobaczenia u ciebie w mieście 1920
-
a Sam znaczek H to juz nie jest kibicowski????
DZIARKA KOZACKA!
DZIARKA KOZACKA!
-
[link]
Rozjebało system
Rozjebało system
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

-
taaaa jasne, ciekawe jakby miał za ta dziare dostac w******* to czy "napastnicy" tez beda tacy wyrozumiali hahadmn pisze:Niebiesko czerwone barwy trybików i innych bebechów wcale o niczym nie świadczą.jasiukatowice pisze:przeciez dziara jest w barwach jego klubu (PB)... czego wiecej chcesz?
"bo barwy przeciez o niczym nie swiadcza"
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.
-
Spokojna twoja rozczochrana morda nie szklanka a bronic się potrafię
takie są konsekwencje Fanatyzmu hoolsa :):):)
-
A mógł byś zrobić jeszcze kilka fotek ? Bo dosyć trudno mi tu pełen motyw obejrzeć. A sam jestem w trakcie tatuowania całej nogi tak jak u ciebie i ciekawi mnie twoja dziarka :)DPB1920 pisze:Spokojna twoja rozczochrana morda nie szklanka a bronic się potrafię
-
Sorry Proxx ale pobielanie projektu nie wchodzi w grę siedziałem z kolesiem troszkę nad tym projektem wiec sam rozumiesz jest to projekt zrobiony prosto z dyńki chciałem mieć coś innego a nie robić sobie tego co wszyscy mają oklepane dziatki lobie mieć coś innego pewnie każdy tak ma i serio koszta pewnie by przerosły was wszystkich ile to nie kosztowało wo gule to jest cover up po stronie zewnętrznej łydki był kiedyś smok hehe ale już nawet nie pamiętam go:)
Tu masz namiary do kolesia co to robił Pozdro
[link]
[link]
-
Zle mnie zrozumiałes :D ja już mam prawie wszystko zrobione jedynie koloru brak a po prostu chce sie przyjrzeć temu co ty masz ;pDPB1920 pisze:Sorry Proxx ale pobielanie projektu nie wchodzi w grę siedziałem z kolesiem troszkę nad tym projektem wiec sam rozumiesz jest to projekt zrobiony prosto z dyńki chciałem mieć coś innego a nie robić sobie tego co wszyscy mają oklepane dziatki lobie mieć coś innego pewnie każdy tak ma i serio koszta pewnie by przerosły was wszystkich ile to nie kosztowało wo gule to jest cover up po stronie zewnętrznej łydki był kiedyś smok hehe ale już nawet nie pamiętam go:)
[link]
-
na tej stronie znalazłem jeszcze taki jeśli chodzi o kibicowskie. Nie podoba mi się.

-
ostrykrokodylec pisze:na tej stronie znalazłem jeszcze taki jeśli chodzi o kibicowskie. Nie podoba mi się.
jakby flaga byla poprawna bylo by calkiem ok
-
DPB1920 pisze:Sorry Proxx ale pobielanie projektu nie wchodzi w grę siedziałem z kolesiem troszkę nad tym projektem wiec sam rozumiesz jest to projekt zrobiony prosto z dyńki chciałem mieć coś innego a nie robić sobie tego co wszyscy mają oklepane dziatki lobie mieć coś innego pewnie każdy tak ma i serio koszta pewnie by przerosły was wszystkich ile to nie kosztowało wo gule to jest cover up po stronie zewnętrznej łydki był kiedyś smok hehe ale już nawet nie pamiętam go:)
[link]
Rozbawiles mnie kolego :)
-
chyba powielanie ;) a jak nie chcesz by ktoś chociaż w części Twoją dziarkę "pobielił" to było trzeba wogle jej fotki nie wrzucać na forum...Sorry Proxx ale pobielanie projektu nie wchodzi w grę siedziałem z kolesiem troszkę nad tym projektem wiec sam rozumiesz jest to projekt zrobiony prosto z dyńki chciałem mieć coś innego a nie robić sobie tego co wszyscy mają oklepane dziatki
dziarka AIK-u po prostu PETARDA!! i by nie rozmywać tematu:
[link]
-
hehe może zacznij się brać za Polonistykę w przyszłości... Przepraszam za pomyłkę
-
mistrz jak dla mnie.kungfu pisze:Toffi, Ink-Ognito, Rybnik.twójSTARY pisze: dziarka AIK-u po prostu PETARDA!! i by nie rozmywać tematu:
[link]
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
sww pisze:a Sam znaczek H to juz nie jest kibicowski????
DZIARKA KOZACKA!
no oczywiscie ze mega kibicowski ale jesli jest w polaczeniu z logiem bad boya logiem JP :)) no i najlepiej na polowe plecow, juz widzialem kilka takich wynalazkow ktorzy za wszelka cene uparli sie ze beda chodzaca reklama kilku firm odziezowych :)
a co do tematu to fajna ta biomechanika chlopaka z Polonii ale nie pasuje tam te H , cos mi sie wydaje ze to z poprzedniego dziarania bylo
-
[/quote]
a co do tematu to fajna ta biomechanika chlopaka z Polonii ale nie pasuje tam te H , cos mi sie wydaje ze to z poprzedniego dziarania bylo[/quote]
Nie wszystko zostało zaplanowane i chciałem mieć takie Ha jest równocześnie wykonane z całym projektem wiadomo nie każdemu ma się podobać ważne ze ja jestem zadowolony :) pozdro
a co do tematu to fajna ta biomechanika chlopaka z Polonii ale nie pasuje tam te H , cos mi sie wydaje ze to z poprzedniego dziarania bylo[/quote]
Nie wszystko zostało zaplanowane i chciałem mieć takie Ha jest równocześnie wykonane z całym projektem wiadomo nie każdemu ma się podobać ważne ze ja jestem zadowolony :) pozdro
-
Dla mnie dziarka Polonisty -wypas.Chłopak chciał wyrazić swój styl bycia i zrobić to w nieoklepany sposób i to mu się świetnie udało.W ogóle rozdupcają mnie szykanowania chłopaków którzy robią sobie H lub BB lub inne tam loga firm. Moim zdaniem to świetny i chyba jedyny sposób aby zaakcentowac i pokazać jaki styl i droge sie w życiu obrało .Myśle że każdy ma do tego prawo .