Na wstepie zaznacze, iz od wczoraj nie czytalem tu zadnych komentarzy I w sumie nie zamierzam; a teraz moj krotki, kolejny opis calej sytuacji zwiazanej z Baltykiem Gdynia:
15 lat temu Klub zostal przejety przez grupe kibicow, ktorzy z czasem stali sie bylymi kibicami, a nawet aktywnymi tepicielami ruchu kibicowskiego na Baltyku ( vide zalosny filmik “Ballada o Dobrym Kibicowaniu”, “matki z dziecmi, rodziny na stadionie”, grzecznosc drobnych tchorzy I sluzalstwo wszystkim silniejszym ). Z biegiem czasu okazalo sie, iz ludzie ci nie maja zadnych zdolnosci, ani pomyslu, nie tylko na rozwoj Klubu, ale wrecz na jego przetrwanie – za to coraz czesciej dochodzic zaczely informacje o oszustwach I poddanstwie w stosunku do ukladu z Urzedu Miasta – ktora to siec jest sledziowa I wyjatkowo niemoralna. Zadne priorytetowe sprawy nie zostaly zalatwione, wszystko zostalo porzucone, a I z czasem okazalo sie ze ludzie NSR niezwykle uzluznie wykonuja polecenia kibicow Arki – jak np zaplacenie “kary” w wysokosci 3 tysi – za grafitti sledziowskie, ktore zostalo przestrzelone na naszym przeciez stadionie.
Ze spraw priorytetowych, z czasem okazalo sie, iz dla bylych kibicow najbardziej priorytetowe sa pieniadze z dotacji na ich cele prywatne. Z czasem tez, do tych bylych kibicow przykleily sie zlodziejskie gnidy – jak np niejaki Rajewicz, wyjatkowo oslizla, zlodziejska persona. Powstala grupka ludzi, ktorzy w calkowite posiadanie objeli Klub, a z czasem im sie zaczelo wydawac ze nie ma nad nimi zadnej kontroli; efektem tego jest kompletny upadek Baltyku na poziom tkkf I posmiewiska w Trojmiescie. Mniejsza o szczegoly. Skarbnik Klubu, niejaki Florek jest dlugowlosym klamca, ktory na pewno w innym klubie dostalby nie tylko po twarzy, ale I szybko zmuszony by zostal do zapadniecia sie pod ziemie, tymczasem…
Domek w Orlowie urosl…tak samo jak tusza innego bylego kibica, niejakiego Marka Stopyry, ktory jest synem obecnego, bezplciowego przezsa – likwidatora. Sytuacja jest smieszna I dramatyczna, a w zwiazku z tym, iz ta grupa ludzi stanowi jakby naczynie polaczone z konfidentami z trybun nsr – nie ma zadnych wymagan I kontroli nad dzialaniami oszukanczego, zlodziejskiego I lokajskiego w stosunku do Arki, pseudo zarzadu Baltyku NSR….A teraz:
Zamknijcie twarze, wszyscy ktorzy mowia ze zwalczanie takich smieci oszukanczych to jest zachowanie niewskazane! Nie wasz klub, wiec co najmniej sie odpierdolcie!
Sprawa konfidentow I ogolnie ludzi ktorzy od lat zachowuja sie podle, szerzac klamstwo I taka zwykla, mala pogarde – zadnych zasad kompletnie;
Wiecie dlaczego mnie nienawidza I dlaczego wy calkowicie bezrefleksyjnie podchwytujecie wszystkie idiotyczne bzdury, ktore na moj temat puszczaja w Polske rasowi kapusie z NSR…? Wiecie dlaczego? Juz wam mowie:
Otoz po wczesniejszych rozmowach I wielomiesiecznych prosbach o odsuniecie sie z trybun, okazalo sie ze w Baltyku ( chyba po raz pierwszy na swiecie!) trybuny zostaly przejete przez rozgadanych meneli. A wiec po roznych zabiegach ktore sie nie udaly, ja w styczniu 2009 roku naswietlilem sprawe tu, na kibice net, informujac ludzi by mnie nie laczyc z ekipka nsr, gdyz co drugi tam to kapus….
Dlatego I od tego czasu, kapusie I menele z nsr nienawidza mnie I sieja idiotyzmy! Nie wiecie co sie dzieje, to odpierdolcie sie od tematu! Nie wasz klub, aczkolwiek wiem ze skurwysynstwa dzieja sie nie tylko w Baltyku, ale to inna juz sprawa. Takoz zamiast prob podjecia reki wielokrotnie przeze mnie wyciaganej do jakich rozmow, ze strony nsr sa tylko bluzgi, pogarda, klamstwo I nienawisc.
I niech spierdalaja wszyscy, ktorzy sie wspolnie z kapusiami w to bawia! Nie wasza to brocha, nic nie wiecie!
Od mojego zycia prywatnego prosze sie oidpiersdolic po calosci, tym bardziej ze w klamliwy sposob bylem juz okreslany roznymi slowami. Skoro nie macie mozgu by pomyslec, albo checi dowiedzenia sie prawdy – to wypierdalajcie!
Obecnie na Baltyku cos sie niby dzieje pozytywnego I ja chce wierzyc ze z tego cos bedzie. Nie moge potwierdzic na 100% tych pozytywnych tendencji, no ale mam nadzieje; natomiast jesli dowiem sie o jakichs klamstwach I przypinaniu ludzi umoczonych do tej nowej ekipy, z cala pewnoscia nie omieszkam sie na ten temat wypowiedziec – gdyz konfidenci I lajzy niechaj sa laczeni sami ze soba, a nie z Baltykiem Gdynia!
Anonimowi bluzgacze czerpia swe pseudo informacje od klamcow I kapusiow z nsr, wiedzac tak naprawde c**** w temacie – no ale tak jest wygodnie, szczegolnie dla wrogow Baltyku.
Mafia sliskich zlodziei siedzi tymczasem w Baltyku I nic nie ma wspolnego ani z kibicami Baltyku, ani z dobrem Klubu – nikt nie bedzie mnie pietnowac za to, ze pietnuje zlodziejstwo o ktorym wiem! W klubie ktory ma normalna I silna ekipe, tacy spoceni zlodziejaszkowie kazdego dnia baliby sie wyjsc z domu, a najpewniej opuscili klub I wyprowadzili na drugi koniec Polski…ale nie w Baltyku niestety. Zmowa zlodziei I degenneratow nie pozostanie zamilczana, bynajmniej z mojej strony I na szczycie zoledzia mam to, co uwazaja na ten temat osobnicy spoza Baltyku.
Na razie kapusie jeszcze siedza na trybunach I po prostu trzeba bedzie ich napierdolic by zrozumieli ze brak checi do rozmowy z ich strony 10 lat temu, teraz spowodowal upadek Baltyku. Jak to mowia: Lepiej z madrym zgubic, niz z glupim znalezc…
No to juz teraz chyba zegnam…
P.S.
Gruby – czy Ty mnie ku*** slyszysz? Prosze o wykasowanie tego konta!