Gdzie najlepiej robic flagi na kij? Chodzi mi o takie 1,5 x 1,5. Najtańsze są chyba na Race.com.pl (3zł za metr kwadratowy, czyli 4,50 za 1 sztuke 1,5 x 1,5). Warto tam zamawiac?
Gdzie najlepiej robic flagi na kij? Chodzi mi o takie 1,5 x 1,5. Najtańsze są chyba na Race.com.pl (3zł za metr kwadratowy, czyli 4,50 za 1 sztuke 1,5 x 1,5). Warto tam zamawiac?
Odpowiem Ci szczerze- nie warto... zamówiliśmy tam flagi na kij, cena wydawała się przystępna, miały być gotowe w ciągu 2 tygodni i płatne za pobraniem... czekaliśmy ponad 2 miesiące, dzwoniliśmy do typa, cały czas coś ściemniał i zerwaliśmy z nim jakikolwiek kontakt.
Odpowiem Ci szczerze- nie warto... zamówiliśmy tam flagi na kij, cena wydawała się przystępna, miały być gotowe w ciągu 2 tygodni i płatne za pobraniem... czekaliśmy ponad 2 miesiące, dzwoniliśmy do typa, cały czas coś ściemniał i zerwaliśmy z nim jakikolwiek kontakt.
A może ktoś polecic kogoś innego, kto szyje takie flagi w przystępnej cenie?
LukaszGDZ pisze:Gdzie najlepiej robic flagi na kij? Chodzi mi o takie 1,5 x 1,5. Najtańsze są chyba na Race.com.pl (3zł za metr kwadratowy, czyli 4,50 za 1 sztuke 1,5 x 1,5). Warto tam zamawiac?
Gospodarzy w młynie około 5, może 6 osób dobrego chuligańskiego składu. Kibice gości niestety brak, gdyż mają nałożony zakaz wyjazdowy za burdy w Chrzęszczogrzeboszycach w powiecie Łękołody.
Polecam T.Szulca [link]
Robiliśmy koszulki dzielnicowe w nakładzie 47szt i wszystko w jak najlepszym porządku.Czas realizacji 7dni a i cena bardzo przyzwoita
Lon(RKS)don pisze:chcialbym zrobic flage reprezantycyjna z watkiem emigracji i z nazwa mojego miasta czy moglby mi ktos polecic jakiego dobrego i sprawdzonego wykonawce.
dzieki pozdrawiam
Flage drukowaną zrobisz bez problemu albo u Szulca albo u Michała. Jeśli chcesz uszyć to masz problem bo najprędzej dostaniesz ją chyba na jesień.
Czy wiecie może co się dzieje z ziomkiem od flag ze Szczecina ???
Zamówiłem flage i chce sie dowiedziec co z nią a on nie odbiera... pisze maile nie odpisuje co jest ?!!
Flash92 pisze:Czy wiecie może co się dzieje z ziomkiem od flag ze Szczecina ???
Zamówiłem flage i chce sie dowiedziec co z nią a on nie odbiera... pisze maile nie odpisuje co jest ?!!
Na zdjęciach nie wszystko widać. Co innego jak mi powie ktoś kto już tam zamawiał niż jak się sam spytam. Chodzi mi o to czy nie robi w c**** ludzi i czy wysyła na czas.
Glory Hunter pisze:Na zdjęciach nie wszystko widać. Co innego jak mi powie ktoś kto już tam zamawiał niż jak się sam spytam. Chodzi mi o to czy nie robi w c**** ludzi i czy wysyła na czas.
Zapytaj kolegow z Ostrowa ktorzy robili u mnie gadzety tj podkladki klubu zuzlowego
ja nie bede sam siebie ocenial, mozesz zapytac Apsika z Kotwicy
Gia Ta Panta Mazi Sas - Pisti Mehri Tanato [link]" target="_blank
Flash92 pisze:Czy wiecie może co się dzieje z ziomkiem od flag ze Szczecina ???
mam podobny problem.
Mimo tego odpowiedział mi nie dawno i mam nadzieje to co ustaliłem będzie spełnione.