Euro 2008 - bilety!!!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
to już wiadomo dlaczego wymyślili ten odbiór własnypiekne lata 90-te... pisze:bez kontroli dokumentów wydali, więc pełny luz![]()
bo kurier na miejscu nie sprawdza dokumentów
a tak to nieodebrane bilety sobie leżą w Rudzie Śląskiej u Pana Krysińskiego, który tylko czeka żeby sobie je ukraść i nabić własną kieszeń - bo kto wie jak będzie po zmianach kadrowych w pzpn - może to ostatnia szansa
a jak któryś klient ich poda do sądu za złamanie Regulaminu i wygra odszkodowanie, to pzpn zrobi bilety na Polska-Czechy po 500 zł i się przegrana sądowa zwróci z naszych pieniędzy
ot, Państwo prawa
and
-
-
-
Czy ktos z was kupowal bilet na Austrie przez [link] i udalo mu sie juz odebrac bilet? Napisali mailu ze rozpoczynaja wysylke na 10 dni przed meczem a biletu ani widu ani slychu. Nie odzywaja sie mimo kilku wyslanych maili. Kolega z forum twierdzi iz napsali mu ze bilety sa do odebrania tylko w Austrii.
-
I znowu dziady z pzpnu wycięły wała:/
Myślałem, że moje bilety na Chorwację spokojnie dostanę kurierem, bo czasu dosyć, a oni taki numer wycięli:/ ale czego mozna się innego po nich spodziewać.. :/
Drogi Użytkowniku systemu KupBilet.pl
xxx
W związku z tym, że do tej pory Twoja przesyłka z biletami
nie została z różnych przyczyn odebrana została ona przekierowana
do Austrii. Będzie ją można odebrać w następujących lokalizacjach
i terminach:
Bilety na mecz Polski z Austrią:
Hotel Vienna Plaza
Schottenring 11
A-1010 Wiedeń
w dniu 12.06.2008r. w godz. 12:00-16:00
Bilety na mecz Polski z Chorwacją:
*
Quellen Hotel & SPA
Thermenstrasse 111
8271 Bad Waltersdorf
w dniach 14 i 15.06.2008r. w godz. 11:00-13:00
*
Holiday Inn Villach
Europaplatz 2
9500 Warmbad-Villach
w dniu 16.06.2008r. w godz. 12:00-16:00
W razie potrzeby można się kontaktować telefonicznie pod numerem
+48 697 245 389 (+48 697 BILETY).
UWAGA! Do odbioru przesyłki z biletami nadal będzie konieczna
weryfikacja danych osoby, która dane bilety wylosowała. W przypadku
negatywnej weryfikacji bilety nie zostaną wydane. Pozytywne
rozpatrzenie wniosku o zmianę danych osoby przypisanej do biletu
nie ma żadnego wpływu na skuteczność tej weryfikacji.
--
Serdecznie zapraszamy.
Myślałem, że moje bilety na Chorwację spokojnie dostanę kurierem, bo czasu dosyć, a oni taki numer wycięli:/ ale czego mozna się innego po nich spodziewać.. :/

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
Sprzedam bilet pierwszej kategorii na mecz Polska- Chorwacja. Kto zainteresowany niech pisze na [email protected] lub nr gg 7870177(po 20-tej i przeważnie jestem "niewidoczny"). Tylko poważne oferty.
-
Oddam bilet na Polska-Chorwacja.
Jak ktoś ma chęć na turystykę to zapraszam.
Patrząc na mój dramat w otrzymaniu urlopu, po dzisiejszym skurwysyństwie ze strony śmiecia z anglii, dla mnie jest to gra nie- warta świeczki.
Jak nie odbiorę to oddzwonię.
Bilet do odbioru w Wawce.
Jak ktoś ma chęć na turystykę to zapraszam.
Patrząc na mój dramat w otrzymaniu urlopu, po dzisiejszym skurwysyństwie ze strony śmiecia z anglii, dla mnie jest to gra nie- warta świeczki.
Jak nie odbiorę to oddzwonię.
Bilet do odbioru w Wawce.
Ostatnio zmieniony 17.06.2008, 00:29 przez kaskader_(L), łącznie zmieniany 1 raz.
hej k.... ch.... kopałeś metro w Warszawie...
-
-
-
rozmawiałem z Panem Krysińskim w Wiedniu
zauważam zainteresowanie naszymi problemami i myślę że jest szansa na przeforsowanie kilku pomysłów
przekazałem mu również nasze problemy z kontaktem - ma to zostać poprawione po ME
jeżeli chodzi o bilety warunkowe to myślę że kasa będzie zwracana tak jak dwa lata temu dopiero w okolicy połowy lipca - to jest wina UEFA, która pod pretekstem rozliczania się z krajowymi federacjami sobie tą kasę trzyma
wróciliśmy wczoraj megazmęczeni, relacji nie piszemy bo na tym forum już to nie ma sensu, dziękujemy wszystkim którzy nam pomogli w trakcie wyjazdu w przeróżnych sytuacjach
pozdrawiam
and
zauważam zainteresowanie naszymi problemami i myślę że jest szansa na przeforsowanie kilku pomysłów
przekazałem mu również nasze problemy z kontaktem - ma to zostać poprawione po ME
jeżeli chodzi o bilety warunkowe to myślę że kasa będzie zwracana tak jak dwa lata temu dopiero w okolicy połowy lipca - to jest wina UEFA, która pod pretekstem rozliczania się z krajowymi federacjami sobie tą kasę trzyma
wróciliśmy wczoraj megazmęczeni, relacji nie piszemy bo na tym forum już to nie ma sensu, dziękujemy wszystkim którzy nam pomogli w trakcie wyjazdu w przeróżnych sytuacjach
pozdrawiam
and
-
nie prowokuj Kielczanin, bo część naszej ekipy była z województwa świętokrzyskiego 
rozważaliśmy wychodząc ze stadionu po Chorwacji założenie własnej stronki (blog to się teraz nazywa?) i tam wrzucanie opisów naszych wyjazdów, ale przy naszych zdolnościach komputerowych pewnie nic z tego nie wyjdzie
więc jednak relacji nie będzie
jak jeszcze ktoś będzie jakiekolwiek pytania w temacie - piszcie do mnie na priva
pozdr
and

rozważaliśmy wychodząc ze stadionu po Chorwacji założenie własnej stronki (blog to się teraz nazywa?) i tam wrzucanie opisów naszych wyjazdów, ale przy naszych zdolnościach komputerowych pewnie nic z tego nie wyjdzie
więc jednak relacji nie będzie
jak jeszcze ktoś będzie jakiekolwiek pytania w temacie - piszcie do mnie na priva
pozdr
and
-
-
zwrócą na konto, które podałeś w danych osobowych (był obowiązek podania przy zamawianiu biletów warunkowych) - o ile znowu czegoś nie wydumają
dodatkowy szkopuł w tym, że teraz tego numeru nie ma w danych osobowych, bo wykasowali - więc jak ktoś nie jest pewny że nie pochrzanił cyferek to może mieć stres
ja bym się więc na Twoim miejscu orientował
bo np. ja po Mundialu miałem problem musiałem dzwonić do pzpn i wyjaśniać
dostałem tak mniej więcej na początku sierpnia
no i najciekawsze, z tego co mówił dziś Koźmiński z kwoty zwrotu zostanie potrąconych 10%, czyli jak np. ktoś naiwnie kupił 2 bilety warunkowe 1 kategorii na mecz finałowy to zostawi dla pzpn 467 zł - całkiem niezła sumka
przeczytałem Regulamin i o tych 10% się nie doszukałem
and
dodatkowy szkopuł w tym, że teraz tego numeru nie ma w danych osobowych, bo wykasowali - więc jak ktoś nie jest pewny że nie pochrzanił cyferek to może mieć stres
ja bym się więc na Twoim miejscu orientował
bo np. ja po Mundialu miałem problem musiałem dzwonić do pzpn i wyjaśniać
dostałem tak mniej więcej na początku sierpnia
no i najciekawsze, z tego co mówił dziś Koźmiński z kwoty zwrotu zostanie potrąconych 10%, czyli jak np. ktoś naiwnie kupił 2 bilety warunkowe 1 kategorii na mecz finałowy to zostawi dla pzpn 467 zł - całkiem niezła sumka
przeczytałem Regulamin i o tych 10% się nie doszukałem
and
-