Portugalia-Polska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
Witam Cie szanownie. Widze że słabo szukaszmag-pol pisze:kurcze .... najtańsze bilety lotnicze jakie znalazłem z Polski to dla 2 osób w dwie strony - 2742.82 zł .... troche drogo .. a co do jazdy samochodem .. heh .. kiedyś jechałem 3 doby non stop ( no może z kilkoma 20minutowymi przerwami ) ..ale fakt wolę samolotem tylko ta cena ok 3tys trochę męczy ... do tego jeszcze hotel bilety , piwko itd ... i 6tys pęknie

Przy okazji pozdrowienia dla Inowrocławski Zawiszaków!!!
[link]
Tymi liniami wiem że też kilka osób z Polski sie wybiera. Tzn takim sposobem.
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
słabo coś szukaciemag-pol pisze:najlepsza oferta jaką znalazłem to wylot z warszawy za 2.7 tys , no i z Berlina to co podałeś za 2,3 tys ( wszystkiie ceny podaję dla 2 osoób )
1) Clickair przez Barcelone
to koszt dla dóch osób
Warszawa-Barcelona-Warszawa 280EURO
Barcelona-Lizbona-Barcelona 170EURO
Razem wychodzi około 1.700 zł
wylot piatek powrót w niedziele
2) Easy Jet
przez Londyn Luton to około 2.100zl
tyle ze wylot w czwartek powrot w poniedzialek
3) najtansza na dzis opcja jest mieszana:
a) Warszawa-Luton Wizzair, czwartek
b) Luton-Lizbona Easy Jet, czwartek
c) Lizbona-Barcelona-Warszawa Clickair, poniedziałek
całość wychodzi na dziś dla dóch osób 1.532 zł
ta sama opcja przy wylocie piątek powrót niedziela to 2.026 zł
gr
-
-
-
-
Jedziemy w 4 z Tarnobrzega samochodem. Wyjeżdżamy tydzień wcześniej. Trzeba troche pozwiedzać Lisbonę i poznać fajne dziewczyny. Później na meczyk i od razu po zwycieskim meczu powrót do Polski.
Jesteśmy na etapie szukania taniego noclegu. Jeżeli ktos ma namiary na jakieś domy studenckie czy coś wtym stylu niech da znać. Jeżeli nie to będziemy brali najtańsze hotele, kasę oszczędzając na tygodniową balangę.
Do zobaczenia w Portugalii
Jesteśmy na etapie szukania taniego noclegu. Jeżeli ktos ma namiary na jakieś domy studenckie czy coś wtym stylu niech da znać. Jeżeli nie to będziemy brali najtańsze hotele, kasę oszczędzając na tygodniową balangę.
Do zobaczenia w Portugalii
-
...
Bede lecial na ten mecz z Barcelonykoszt przelotu do Lizbony + powrót do Barcelony ok 500 zł!!! .Czy leci ktoś z Katalonii?????
You'll never walk alone
-
-
MECZ W LISBONIE
Witam dostalem meila o federacji portugalskiej..mecz jednak w LISBONIE!!
Please be informed that you should make the ticket reservation at the Polish Association.
The match will be played at Luz Stadium in Lisbon.
Best regards
José Ramos
Please be informed that you should make the ticket reservation at the Polish Association.
The match will be played at Luz Stadium in Lisbon.
Best regards
José Ramos
!! - ZAWISZA NIEBIESKO - CZARNI - !!
-
-
-
gruszkówka olepwmo-pwmo pisze:Witam po krótkiej przerwie z nieco innym nickiem, poprzedni pwmo.Z Tarnobrzega leci jeszcze 2 osoby, szukamy taniego połączenia samolotem, jak tam w Central Wings?
P.S. Pozdrawiam ekipę jeżdżącą na Reprę z Hutnika Kraków.

ja czekam do "ostatniej chwili" bo nie wiem co z kasą, z biletami jak coś myślę że nie będzie problemu.
pozdrawiam
Nowa Huta - to brzmi dumnie....
-
skoro na piwo tylko 1 euro to szykuje sie niezla promocjaHome_Of_Football pisze:ja lece w srode ...i wracam w wtorek ....bilet 140 funtow mieszkanie okolo 300 euro ..piwo 1 euro ...bilet na mecz 30 euro <wedlug portugalskich kibicow> wrazenie ...najebac sie z rodakami w centrum miasta ...BEZCENNEPOZDRO nOWA hUTA HUTNIK

'+' za akcje
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych

TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych

TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
-
-
-
Mecz Portugalia - Polska
Witam wszystkich kibiców!
Oczywiście jadę na mecz do Lizbony (mamy wszyscy nadzieje, ze właśnie tam będzie rozgrywany)
Bilet kupilem tydzień temu. Lot z Berlina do Lizbony 580 zł w obie strony.
Mam propozycje: może sie spotkamy gdzieś przed meczem?
Ustalimy jakieś miejsce, i juz. W Lizbonie będę od 3 do 10 wrzesnia, potem jade do Faro.
Jesli ktos jest chetny niech sie wpisuje i moze propozycje jakiegos miejsca.
Pozdrawiam
Oczywiście jadę na mecz do Lizbony (mamy wszyscy nadzieje, ze właśnie tam będzie rozgrywany)
Bilet kupilem tydzień temu. Lot z Berlina do Lizbony 580 zł w obie strony.
Mam propozycje: może sie spotkamy gdzieś przed meczem?
Ustalimy jakieś miejsce, i juz. W Lizbonie będę od 3 do 10 wrzesnia, potem jade do Faro.
Jesli ktos jest chetny niech sie wpisuje i moze propozycje jakiegos miejsca.
Pozdrawiam
-
-
-
Oprócz tego w Brukseli ze względu na duża ilość Polaków przygotowano dadatkową pulę w kasach i każdy nawet na miejscu mógł ich kupić ile chce. W Budapeszcie tak samo w kasach były. Z kolei w Manchesterze i Wiedniu to trzeba było mieć albo już kupione w Polsce albo wyszukiwać koników.
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
no wlasnie kuba-widzew chodzilo mi o to,czy bedzie mozna dostac bilety poza biurem podrozy. Dzieki za odpowiedz.kuba-widzew pisze:chyba chodzilo mu o pzpn i sindbadlika pisze:A przeca to nie to samo?RADIOFCM pisze:Bedzie mozliwosc kupienia biletu u nich, czy tylko w Sindbadzie?![]()
pozdro
Rozmawialem z jednym Portugalem w pracy i mowi,ze jest zdziwiony,ze mecz z Polska bedzie na tak duzym stadionie. Spodziewal sie raczej Bragi. Dla kibicow w Portugalii to nie jest przeciwnik Wielki,wiec jest szansa,ze SPOKOJNIE bedzie mozna kupic bilet w kasach przy stadionie

'+' za akcje
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych

TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych

TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
-
sorry widocznie nie skumalem Twojego pytania:) pozdroRADIOFCM pisze:no wlasnie kuba-widzew chodzilo mi o to,czy bedzie mozna dostac bilety poza biurem podrozy. Dzieki za odpowiedz.kuba-widzew pisze:chyba chodzilo mu o pzpn i sindbadlika pisze: A przeca to nie to samo?![]()
pozdro
Rozmawialem z jednym Portugalem w pracy i mowi,ze jest zdziwiony,ze mecz z Polska bedzie na tak duzym stadionie. Spodziewal sie raczej Bragi. Dla kibicow w Portugalii to nie jest przeciwnik Wielki,wiec jest szansa,ze SPOKOJNIE bedzie mozna kupic bilet w kasach przy stadionie
-
Witam! Wybieramy się na dwa mecze do Portugalii i do Finlandii! Mamy już kupione bilety lotnicze! Wylot z Berlina do Lizbony tam 4 dni, później lot do Londynu tam 2 h i przelot do Oslo! Tam po meczu lot do W-wy! Koszt przelotu to 1540 zł! - Teraz cena się już zmieniła:/ Jest nas 4 - osoby! Szukamy tanich kwater!! Może ktoś ma jakies informacje? Proszę o pomoc!!! [email protected]
Z góry dzięki i do zobaczenia!!
Pozdrawiam
Z góry dzięki i do zobaczenia!!
Pozdrawiam
-
Bilety lotnicze z Berlina do Lisbony na termin 07.09 wylot - 09.09 powrót można kupić dziś w następujacych cenach (ceny ze wszystkimi opłatami oprócz wystawienia biletu)
Iberia przez Madryt: 830,90 gr + ok.80 złotych za wystawienie e-ticket
SN Brussels Airliners + TAP Air Portugal prze Brukselę: 854,94 + ok. 80 złotych za wystawienie biletu.
Rezerwację można robić w necie lub w biurach sprzedających bilety lotnicze.
Tania linia Easyjet życzy sobie około 1250 zł więc przegięcie.
Noclegów w Lisbonie jest mnóstwo od 50 zł za łóżko. Sprawdzajcie na [link] lub na [link] (może i reklama ale z obu stron już korzystałem i nikt mnie nie oszukał). W obu należy podać nr. karty ale płaci się na miejscu.
Iberia przez Madryt: 830,90 gr + ok.80 złotych za wystawienie e-ticket
SN Brussels Airliners + TAP Air Portugal prze Brukselę: 854,94 + ok. 80 złotych za wystawienie biletu.
Rezerwację można robić w necie lub w biurach sprzedających bilety lotnicze.
Tania linia Easyjet życzy sobie około 1250 zł więc przegięcie.
Noclegów w Lisbonie jest mnóstwo od 50 zł za łóżko. Sprawdzajcie na [link] lub na [link] (może i reklama ale z obu stron już korzystałem i nikt mnie nie oszukał). W obu należy podać nr. karty ale płaci się na miejscu.
-
byłem w Portugalii miesiąc temu rezerwowałem noclegi w Porto, Lizbonie i Faro przez wymienione wyżej strony, a także przez [link] - pobierają 10% należnej kwoty z karty a reszte się płaci po przyjeździe
Ja w Lizbonie nocowałem w hostelu Residencia Oliveira i podczas wrześniowego wyjazdu na mecz też tam już mam zarezerwowane dwie nocki (17euro od osoby).
Ja w Lizbonie nocowałem w hostelu Residencia Oliveira i podczas wrześniowego wyjazdu na mecz też tam już mam zarezerwowane dwie nocki (17euro od osoby).

-